Tök jófejek vagytok, hogy ennyien gondoltatok rám! Meg sem próbálom név szerint megköszönni mindenkinek, mert annyian vagytok!
Köszi Mindenkinek!!!
A Török doki, tényleg egy csúcs!!! A következő volt a szitu:
Bemegyek, jön a szokásos kérdése, hogy miben segíthet.
Mondom, hogy 3 hete volt labor és mostanra beszéltük meg.
Mondta, hogy minden ok az eredményekkel és ha akarom, akkor elkezdhetjük.
Naná, hogy akartam!
Kérdi, hogy mikor volt az utolsó menzim.
Mondom, hogy MA!!
Erre azt mondta, hogy van arra lehetőség, hogy most elkezdjük. Általában ciklus végén kezdik, de egy másik módszerrel MOST is kezdhetünk!
És felírta a recepteket és MÁR MA KAPOM AZ ELSŐ SZURIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez álmomban sem gondoltam volna. Még idén meg lehet csinálni az elsőt (és remélem egyetlent)!!
Pontos menetrendem még nincs, mert még nem lehet tudni, hogy reagálok a gyogyikra. Majd vasárnap talizok vele megint és akkor adja ki a további instrukciókat!!!
Lányok és annyira örülök, hogy azt el sem hiszitek!!!
, lehet, hogy kb, egyszerre fogunk haladni!!!
, úgy érzem te is velünk fogsz babásodni, legalábbis nagyon szeretném!!!!!!
Dodo
nálatok mi a helyzet? Most már csak várni kell a ciklus végét (azaz a 9 hónapot), ugye?
Drukkolok mindenkinek és most én is kérek mindenkitől egy is extradrukkot!!!
Köszi
Stella

Egyik volt kolléganőm sok évnyi fogi után abbahagyta a szedést babó céllal, pár hónapig nem volt pé-je, utána a doki adott neki bogyót(gondolom closty lehetett, vagy hasonló), oszt hipp-hopp, az első vagy a második hónapban ikerterhessége lett, olyan jól sikerült a gyógyszeres kezelés!
)és a következő ciklustól kellene hőmérőznöm a családtervező utasítására, de gondoltam megmérem ciklus végéig reggelente a hőmet! 

Veletek mi újság, hogy álltok?