Részvétem nagyikád miatt.
Emili gyönyörű kislány. Hatalmas szemei vannak, és rikitanak a kékségtől. Biztos nagyon cuki, ahogy próbálja kifejezni magát.
Syry!
Én inkább a prolaktin és arra a másik p betűs hormonra gondoltam (hirtelen akartam irni, és nem jut eszembe), ami nem zavar be a ciklusba és peteérésbe, csak esetleg a fogantatást gátolja, ha túl sok vagy kevés van belőle. Hát a GYES tényleg baromira kevés. Abból megélni!!!
A Sote-n nagyon rendesek. Miért nem viszed el oda? Ott biztos megmondják, hogy mit csinálj. Én is szakemberre biztam, és nem bántam meg. Előtte bizonytalan voltam, hogy mi is lenne a jó.
Köszi a hireket Adrianaról. Várjuk személyesen is!
Brill!
Hát én azt igazolni tudom, hogy mennyire műszaki a fiad. Amikor utoljára találkoztunk, az volt az első dolga, hogy az idegen tévén a sok gomb közül rögtön megtalálja a kikapcsolót, és benyomja
Virág!
Nagyon szép a kislányod. Látszik a szemén, hogy milyen huncutka. Ne aggódj, lesznek még neki is fürtjei.
Kacsa!
Nekem az egyik ismerősöm kislányának műteni kellett a nuniját, mert összenőttek az ajkak (azt hiszem). A második lánya is hajlamos, már jelzte a dokinő, hogy elképzelhető, hogy nála is ez lesz. És azt is hozzátette a dokinő, hogy nem ily olyan ritka ez az összenövés dolog a kislányoknál. Hidd el, nem olyan rossz, ha valakinek fia van (főle, mivel ez a dolog nem kivánságműsor

egyedül építette 

Ez tegnapi