A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Uff!

Francba! Nem értem oda! Háromnegyed hétig nyomtam a melót.
...na majd a 6.!

Andival értek egyet.

Pusz, rohanok.

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Ugyan elég ritkásan jövök, de én is bátorkodok állást foglalni...

Szintén Andival értek egyet!
... és valóban... a véleménynyilvánításhoz mindenkinek joga van, amennyiben az KULTÚRÁLT módon és másokat NEM megbántva teszi.

No további szép napot! 8)
szilbee

sziasztok.

kis* gratula.

a temahoz csak anyit hogy akkor latnank at igazan a helyzetet ha afi leirna azt hogy ki es mikor bantotta meg.mert en direkt visszaolvastam a kata-afi parbeszedet de abban semmi bantot nem fedeztem fel.
igy mindenki talagat hogy valyon mi baja afinak.

Kép
monyo83

Jó reggelt Neked is BAbim! már csak kettőt kell aludnod, és bekötik a fejed!

jaa ha tegnap eljöttél volna, lehetett volna egy f...a lánybúcsúd! :wink:

Zöldi kitartás kitartás, kár hogy még arra sincs időd hogy egyáltalán gép közelébe kerülj! Hiányzol ám nagyon!
Vendég

Én is jó reggelt minden kedves Kispajtásnak!

Hát itt nálam nem napocskás...ess eső :(

Boni:ugye milyen édes :idea: :!: tök jó,hogy vége apa szemmel lárjuk a 9 hónapot :)

Zöldi:sajnálom,hogy ilyen sokáig dolgoztál tegnap,de remélem legközelebb össze tudjuk hozni :!:
vedresandi

csajok !

ahhoz képest, hogy tesztnapom lenne holnap, jelentem alázattal, hogy már 4 napja 36,85- n stagnál a hőm, bal oldali petefészkem egyfolytában szúrkál! :shock:
Vendég

és már a hasam ius fájdogál mensiszerűen...... :?
Vendég

mi van lányok vihar "utáni "csend?

:shock:

Szezso, katica, purc, szirom, robcsi, szilcsi, bettike? hol vagytok?

kata, zöldi, snufi tudom este lesz csak,

Andi? kis csillag?gaby szilvaq, szilbeee, mindenki?

HIányoztok

csikken pussz neked nem veszekszünk
Vendég

[quote="boniko"]t írta:bonikoehát akkor mindenki jöjön, írjon, olvasson, alkosson véleményt, reagáljon, babásodjon, szüljön....... :lol: és szeressen!

Jaj, én úgy szeretlek benneteket és szeretek itt lenni:D :oops: Már csak azért is, mert itt ahányan vagyunk annyian különbözünk. Szerintem ez így jó! :D :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

boni: hanyadik dpo-n vagy?

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

jelen :D de mennem kell, negyed óra múlva egyeztetésre megyek projektvezetőhöz, most összeszedem a gondolataimat éppen :P :wink:

car idő van :-(

Kép
gaby25

Egyébként mostanában miért ilyen gyér itt a forgalom?

Szilvi

szilvaqueen

Ügyes légy gabi. Itt is esik az eső :x

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!

Látom zajlik az élet :)
Annyiszor akartam már reagálni ezekre a "bántós" dolgokra, de végül sose tettem.
Egyrészt abszolut igazat adok Andinak és Szilbeenek is. Másrészt viszont szerintem pont Áfi volt az aki itt próbált rendszabályozni, hogy mikor miről lehessen beszélgetni (gondolok itt az álomfejtős sztorira), akkor ő azt írta, hogy ez egy hőmérőzős topik, ahol arról kell beszélni. Itt megint nem tudom miről beszélünk, mikor már alig látni hőgörbéket a topikon.
És a Kata-Áfi "szóváltásban" sem éreztem, hogy Kata bántó lett volna. Őt én annál sokkal inteligensebbnek ismertem meg itt.

Na, ez már régóta nyomta bögyömet, tulajdonképpen pont ez miatt is maradoztam el innen, pedig a társagág tényleg nagyon jó itt :wink:

Boni, drukkolok, hogy baba miatt szúrkálódj :)

Bocs, futok, visítás van.

Kép
Kép
robcsi03

Én is itt,be kellett jönnöm dolgozni...de nagyon nincs kedvem.

Boni:és mikor tezstelsz,ha esetleg :?

SZilva:sztem a a másik fórum miatt....de remélem csak mindenki nagyon elfoglalt.
vedresandi

szilvaq 31.cn és X DPO!(nem mértem a hőmet illetve 21 én volt 36,5 arra emlékszem, utána enm mértem, 4 napja 36,85 :shock: totál bizonytalanság

robcsi :lol: Gyere haza! :wink:
Vendég

Andi: Én is nagyon remélem, hogy mindenki elfoglalt és nem hagynak itt minket :( Szerintem sokat már babáznak :D

boni: X DPO? :? A hőd még fent van, és ez jó :D

Szilvi

szilvaqueen

Én sem mérek most, a hőm alapján az előző ciklusomban sem volt pé. Pedig én éreztem. Haragszok a hőmérőre, ezért most büntiben van. Most meg kb. egy hete érzem a szurkálást és azóta van nyákom, pedig ezelőtt mindig a 14-15. nap környékén volt. :?

Szilvi

szilvaqueen

Szilva:és aki még Debrecen...Lesz szeptember 29én a Dr. Bubó családi musical a Főnix-ben.Érdekelne esetleg valakit? (én dolgozom benne,és ha kell jegy, akkor próbálok intézni,csak tudnom kell hány db)
vedresandi

Sziasztok!

Jelentem, én nagyon-nagyon elfoglalt vagyok, azért jövök ritkán. :wink:
Sok a munka, mert a műtét miatt 2 hétig táppénzen leszek, meg most intézem a laparhoz a vizsgálatokat. Elég jól állok, holnap még altatóorvoshoz megyek, meg a dokimhoz.
Jövő kedden meg irány a kórház, szerdán műtét, csütörtökön pedig haza :-) Várom már a jövő csütörtököt :-)

Azért sokat gondolok ám Rátok :wink:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso: van már eredménye a vizsgálatoknak? Helyes, hogy sokat gondolsz ránk, mi is rád. Nagyon szorítunk ám neked!!! :D

andi: Majd megbeszéljük a férjemmel, hogy mi legyen. Most van itt a Kölcsey Központban a Leonardo da Vinci kiállítás, oda biztos, hogy menni fogunk. Még átgondoljuk a dolot. Azért nagyon köszönöm, hogy szóltál. :D

Szilvi

szilvaqueen

OFF
Mi bölcsibe voltunk, ismerkedni a hellyel. A törpe jól érezte magát... nagyon... :lol: csak nekem rossz, hogy nélküle leszek, még ha csak 3-4 órát is egy nap, de hát nincs hova vinnem társaságba... A környéken csak 3-5 éves gyerekek vannak... játszó-böli meg egy órás sétára... sz"al majd megszokom. :?
ON

Ja és azt az ominózus Kata-Áfi esetet én is végigkövettem és nekem sem jött le hol bántott volna Kata... de ez már a múlt... a lényeg, hogy próbáljuk jóundulatot feltételezni a másikról, a fórum hátránya, hogy nem élőszóban történik, ezért a sok félreértés... Szerintem...

No menek, mert a fiam hív... 8)
szilbee

Szilbee: Az a szerencséd,hogy a manócska jól érzi magát a bölcsiben,így nyugodtan tudsz 3-4 órát tenni venni.Az lenne a rossz,ha pityeregne.Biztos jó lesz nyeki hasonló gyerekek között :lol: Azt pedig,hogy nem mindig van veled,meg kell szokni...hidd el nagyon nehéz,de egy pasi nem baj ha önálló :wink: :lol:
vedresandi

szilbee: az tök jó, hogy ő jól érezte magát. Ne szomorkodj, így lesz időd magaddal is foglalkozni egy picit. Vagy ha már nagyon nem tudsz mit kezdeni magaddal, akkor főzhetsz, moshatsz, takaríthatsz, vasalhatsz, mosogathatsz.... :D :wink:

Szilvi

szilvaqueen

szilvaq gyanúús
:wink:
szezso naggyon drukkolok, hoyg minden ok legyen, és hiányzol

óó én de megnézném a dr. Bubót :cry:

meg a L.da V is :cry:
Vendég

Boni:te majd megnézed decemberben az arénában,mert asszem lesz ott ismég. majd jól beviszlek :lol: 8)
vedresandi

andi juj de jó juj de jó! :lol:
Vendég

Szilbee, valaki annak is örülne, ha bölibe vihetné a gyerkőcöt. Nálunk a városban 1, azaz 1 db bölcsöde működik. A szomszéd kislány szeptemberben lesz 2 éves és az anyukája visszamegy dolgozni. Még tavaly augusztusban beiratta a bölibe, hogy mire 2 éves lesz tutira legyen helye. Tudod mikorra vették fel? Most novembertől. Mondtam is a férjemnek, hogy én is mehetek nemsokára beiratni a picúrt, hogy 2 évesen ha visszamegyek dolgozni legyen helye a bölcsiben.

Andi, Komárom-Esztegom megyében nem lesz valami? :lol:

Szezso, szorítok neked a jövő heti laparhoz!

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi!
Hát igen... Nekem is van Létavértesen egy ismerősöm, aki mesélte, hogy ott még bölcsi sincs, mert ugye csak óvoda kötelező, hogy legyen, bölcsi nem.
Ja és még a téren is mákunk van, hogy nem zavartak haza gyerekestül, mikor meglátták a pocakomat (mert ugye beiratkozáskor az még nem volt).
szilbee

Sziasztok!

Robcsi, nehéz kérdés a bölcsi, mert itt Pesten is 2 év az előjegyzés! Másfelől az óvoda is 5 éves kor után kötelező, addig nem! bár én annak vagyok a híve h egy gyerek igen is 3 éves korától járjon oviba!

Robcsi, picurod hogy van?? Nagylány hogy viseli a picit?

Szezso,nagyon drukkolok a jövőhétre!!

Nem vagyok vmi túl jó passzban! Ráadásként úgy érzem mintha megrepedt volna a tüszöm!
:? Nem tom mi tévő legyek!

Kép
kata05

Sziasztok!

Én csak sokat dolgozom és ezért nem vagyok!

De gondolok rátok! :wink:

Kép
bettike
Eger

Kata: a passz az rám is jellemző ma,szétrobban a fejem.
Miből gondolod,hogy megrepedt???? Nem repiszuri lett volna???vagy valamit benéztem?
vedresandi

Andi, érzésekre hagyatkozva hiszem ezt!

Kép
kata05

Sziasztok!

Jelentem megnéztük a L'ecsót unokatesóm gyerekeivel és nagyon aranyos, vicces a történet. :lol:

Andi: engem is vigyél el kérlek!!!!!! :D :oops: :D

Szezso: drukk!!!!

Boni: jó, hogy magas a hőd nagyon! Drukk!

Kata: :roll: nemtom,....

Bölcsi-témához: szeretettel várok Mindenkit magán bölcsimbe, az Iciri-Piciri Játszóházba. :D

Eszek, később még jövök. :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

ETEsó ez szerinted jó hő? :shock:
Vendég

Sziasztok, szép estét mindenkinek!

Boni: itt vagyok-ragyogok, mint a fekete szúnyog :lol: :lol:
Csak reggeltől estig fősulin vagyok :lol:
Már csak egy nap van az első konzultációs hétből és szerencsére holnap csak 11re kell menni kivételesen :lol: :lol: :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

itt ahiányos görbém Kép :oops:
Vendég

kiscsillag örülök,hogy jól avgy, azé ne hajtsd magad túl
Vendég

Sziasztok!

Jelentem megnéztük a L'ecsót unokatesóm gyerekeivel és nagyon aranyos, vicces a történet. :lol:

Andi: engem is vigyél el kérlek!!!!!! :D :oops: :D

Szezso: drukk!!!!

Boni: jó, hogy magas a hőd nagyon! Drukk!

Kata: :roll: nemtom,....

Bölcsi-témához: szeretettel várok Mindenkit magán bölcsimbe, az Iciri-Piciri Játszóházba. :D

Eszek, később még jövök. :wink:

snufi

Ezt nemtom miért csinálta, bocs. :oops:

snufi

Snufi:nincs bocsánat :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Jelentem:én nagyon elfoglalt vagyok, de rendszeresen visszaolvasok (néha elsiklok 1-2 apróság fölött azért)..
Boni!+++++++++++++++++++++++
Kata, nyugi! Válaszoltam a prividre.

babaimádó
Kép
babaimado

babim szép NApos időt Szombatra!remélem már jobban vagy!és párod is!
Vendég

Boni: privi ment.

snufi

válaszoltam Tesó

Megyek aLukálni!

pussz
Vendég

Sziasztok,

Snufi tényleg, hol van helyileg a kis magán játszóházatok?
És mennyi az annyi ??? :) :)

Ha nincs messze lehet megnézzük egyszer.

Kata, ha úgy érzed megrepedt akkor kapd el apát!

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Csikken:a vonalzó előtt Roli nyelve kék???? :? :lol:
vedresandi

Uff!
...már fél órája itthon!

Kép
zölddisznó

Snufi!
Csinálhatnátok Szolnokon is egyet... :? 8) Én nagyon örülnék neki. :D