A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

apa elment repülőnapra, én délelött könyveltem, és egész nap zabálhatnékom van, borzasztó :twisted:

Kép
gaby25

húú, de nagy pangás van most itt :shock:

Kép
gaby25

Sziasztok,

Köszönöm mégegyszer a gratukat.

szüléstörténet akkor készül, úgy ahogy volt. :lol:

Kispiskóta, nem használok bimbóvédőt, igaz fáj, de annyira nem vészes, van egy jó krémem, azzal kenem minden cici után, és szellőztetem, ami tök királyul néz ki, de ez van. :?

nálunk van éjjel még azért ricsaj :lol: de nem sok, csak szól ha kaja kell, de azonnal :lol: Nálunk a böfi a nagy kérdés, mert úgy bealszik a kajába, hogy nem bírom megböfiztetni, készen van akkor teljesen, lóg keze lába, még a szopi közben termelődött hogyismondjam végtermék pelenkájának cserélésére sem kel fel :?

ma voltunk dokibácsinál, kontrollon, nagyon meg lettünk dícsérve apa is anya is gyerek is, mert nem fogyott ez a kis maszat.

Na így alszik a maszat böfi helyett :evil:

Kép

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok,

Purc, Kispiskóta!
De kis szépségek!

Én is a valós szüléstörténetre lennék inkább kiváncsi ;)

Egyébként csak bekukkantani van időm. Kéne tanulnom kicsit...

Sziasztok: Csikken

KépKép
Kép
csikken

Internetfüggő Snufi bekukk! :D

Purc: édes Bálintod, a neve pedig gyönyörű. Én is várom a történetet!

Szilcsi: gratu a ki pöcsöshöz!

Kata: drukk!

Boni: jó pihit!

Gaby: melóhoz gratu, lombikot sajnálom.

Kispiskóta: jó sokat nőtt Marci!!!! Édes pofa!

Andi: így jártál... :wink:

Na, megyek vissza a szobába Apához....

Amúgy tök jó minden, csak az eső ne esne. Sok medence van bent is, de én napozni szeretnék!!!!!!! De nem unatkozunk egy percig sem,... :D :oops: :D

Majd még jövök, pusza:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Jó hosszú lett :)

Sziasztok,

összeszedtem gondolatomat.

Szóval, ott a vajúdóba nekem nem volt megható, meg szép a szülés. Most már azt mondom, hogy voltak jó pillanatok, de ez inkább azért, mert az Uram mellettem állt végig, és hogy is mondjam jobban szeretem, mint valaha.
Éjfél körül kezdődtek a fájások, azt hittem jóslók, nem is szóltam az uramnak, aztán csak nem múltak, és már elég erősek is voltak. Mikor már 2 percenként fájtam, akkor mondtam az Uramnak, hogy lezuhizok, hajat mosok, azt megyünk. Na hajmosás közben már kapaszkodtam néha, de nem volt annyira vészes utólag belegondolva.
Bementünk a kórházba, valahogy nem akarták elhinni, hogy vajúdok, rám kötötték az NST-t, arra azt mondta jó jó, de megvizsgál mennyire vagyok nyitott, na 6 cm voltam, erre megörült, ooooh ez király könnyű lesz. Na ezt elhittem a nőnek :)
Hajnali 6-ra már 8 cm voltam, nagyon megörültünk, és 8-kor volt a váltás akkor 9 cm. Mondta is 2 órán belül szerinte szülünk, de átad a másik szülésznőnek. És megkérdezte kérek-e epit, na életem legnagyobb baklövése volt, nem kértem, mert én király csaj vagyok, meg csak 2 óra, ez kircsi lesz így.
Na reggel 8-tól jött a fekete leves. Vártuk, hogy megrepedjen a burok, feszt piszkálta a szülésznő, de nem csak nem. Azt hittem bepisilek a fájdalomtól mikor ezt csinálta, de akkor még nem tudtam, hogy van ennél rosszabb, fájdalmasabb vizsgálat is :(
Itt már nagyon fájtam, és nem tágultam, kész mondom... Repesszék már meg azt a hülye burkot, szenvedtünk órákat. Már nem tudom mikor, de órák múlva tudta megrepeszteni, na azt hittem innentől gyors lesz, de ezután jött a java. Az volt a rossz, hogy mindig azt gondoltam na ez a csúcs, de mindig jött valami rosszabb, meg fájdalmasabb.
Már itt kezdtem mondani, hogy nem bírom, de csak nem tágultam 1 centit még, pedig már a szülésznő tágított, na ez volt a köv. pont mikor azt mondtam nekem ebből elég, és a vizsgálat közben már hangosan nyögtem... Pedig azt hittem én soha nem fogok ilyet.
Aztán jött az utolsó 3-4 óra a legdurvább rész. Jöttek a burok repesztés után a tolófájások, de nem tolhattam, el kellett szuszognom, ez kb 1,5 órán át, hogy táguljak, mert azt mondta a szülésznő, ha így tolok, akkor baja lehet a gyereknek. Na ebben a tudatban próbáltam nem tolni, de azt hittem összesz@rom magam. Uram itt sokat segített, látta már nem bírom meg hallotta is, mert már tényleg nyögtem hangosan, kicsit furi is. Itt nézte az NST a férjem, és mondta mikor jön a fájás, mikor van csúcson, mikor megy el, amit nyilván én is tudtam, mégis nagyon segített. Az volt ebbe az igazán nehéz, hogy két fájás között szinte semmi időm nem volt pihenni, és a szuszogás annyira lefárasztott, hogy a végére alig bírtam.
Komolyan azt hittem nem fogom tudni kitolni, ha így folytatom. Aztán jött a szülésznő, hogy ez így nem lesz jó, 76 körüli fájásaim vannak, és ez nem elég, ad oxitocint, csak azt nem értem miért nem 2 órával, vagy jó sok órával hamarabb... na mindegy, beadta, akkor azt hittem a falat kaparom, 100-as tolófájások, nem tolhattam. Jött egy másik szülésznő na nála már tolhattam, de csak kicsit, nem nagyon, így tágítottam magam, mert még mindig 9 centire voltam nyitva. Ez a visszafogott tolás kicsit jobb volt, mint a visszatartás, de így is szörnyű volt. Ez már nem tudom mennyi ideig tartott... nem emlékszek. Aztán végre valahára kitágultam 10 centire, juhéééééj. na akkor megvizsgáltak, azt hittem belehalok, ez a vizsgálat már szinte az elviselhetetlen kategória volt, kapaszkodtam az ágy karfájába és gyakorlatilag üvöltöttem.
Még nem jött a nődoki, szóval tök mindegy ki az itt is, a szülésznő csinál mindent, a szülésznő mondta na akkor nyomhatok, persze marha bénán csináltam, én is tudom most már, akkor kiment, nekem meg azt mondta ha gondolom nyomjak.... na akkor már készen voltam, lelkileg fizikailag iszonyatosan fájt, ez meg itt azt mondja, csináljak azt amit akarok, hát kész, nem is tudtam hogy kell, és senkit nem izgatott. Kis idő után már feltették a lábam a kengyelbe, mondta mit csináljak és hogy toljak. Iszonyatos fáradt voltam, akkor már élesbe ment a játék. Akkor már üvöltöttem mind a fájdalomtól, az erőlködéstől, a kíntól, hogy jöjjön már ki az a gyerek, hát nem hiszem el. Ez a tolás dolog eltartott Uram szerint kb 20 percig, én azt hittem maga az örökkévalóság. és mikor az utolsókat kellett tolni, az nagyon fájt, nem volt gátmetszés, próbált tágítani a dokinő, de persze repedtem azért egy kicsit. Az volt a nehéz, hogy volt a tolófájás, közben tolnom kellett, ami jobb érzés volt, mint elszuszogni, de közben meg fájt lent a hüvelyemnél minden, ahogy jött ki a gyerek, éreztem ahogy repedek huuuuh….. leírhatatlan. Egyfolytában azt mondták, hogy igen át kell esnem azon a fájdalmon, ahogy kijön, úgyhogy ne tartsam vissza, annak meg kell történnie, én minden egyes tolásnál azt hittem már átestem, de csak nem, csak nem. Mire a csúcspont jött, na akkor értettem meg mi az a fájdalom, és kibukkant a világ legszebb csodája. :) Üvöltött persze. elvitték 1 percre, megmosdatták, aztán megkaptam, Szopizott egyből, az Uram bőgött, én bőgtem, de nem tudtam eldönteni, hogy a gyönyörűségtől, vagy a megkönnyebbüléstől... Kijött a placenta is, az piskóta volt, az előzőekhez képest. Aztán összevarrt a dokinő, állítólag 1 nagy öltésem van, kaptam fájdalom csillapítást, az nem fájt. És persze i-re a pont, mikor a szülésznő kinyomta belőlem a maradék cuccot, ami a méhemben maradt, na erre nem számítottam, akkor már azt mondtam én ezt soha többé (persze azóta gondolkodok már hátha mégis), na ez úgy történt, hogy nyomta kézzel a méhem, plussz rám térdelt, és szó szerint kinyomta belőlem a szusszt, mindezt 2-3-szor. és közben mondja engedjem el magam :S Majdnem letörtem az ágy karfáját ismét :s Na ezután kellett pisilnem, és ilyen sima irrigálóval sima vízzel megmostak, de olyat ugrottam mikor megláttam (nem tudom mit hittem mi következik, de biztos voltam, hogy valami rossz, hát nem, ez csak sima mosakodás volt) na ez nem fájt :). Kb ennyi. Akkor ott sokszor hittem azt, hogy vége én ezt nem bírom, inkább császár, persze nem mondtam ki, de már vártam, hogy így jönnek be. Feszt nem jöttek, de már nem bánom, így volt ez kerek. Már kezd szépülni bennem a dolog, de még nem szép koránt sem. Rossz embernek tartottam, és tartom is magam, mert közben nem tudtam arra koncentrálni, hogy de itt fogom tartani a világ legnagyobb csodáját, csak arra gondoltam, hogy mikor lesz már ennek az egész rémálomnak VÉGE. De büszke vagyok magamra, végig csináltam, az Uram nagyon sokat segített, főleg a kitolásnál, nélküle nem ment volna. És egyáltalán nem zavarta, hogy vér van, hogy csúnyaságok vannak, hogy így lát... Hozzá kell tennem, ő nagyon irtózik ezektől a dolgoktól. A mai napig mindent megcsinál, egy szavam nem lehet rá. Szó nélkül! Azt hiszem jó választás volt :)
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nekem nehezebb volt, mint bárkinek, sőőőőt valahogy úgy érzem én éltem meg rosszul.

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Én eddig nem írtam szüléstörténetet, de purc szülése, valahogy hasonlít az enyémre.

Egy idézetet vennék tőle, amitől én elég sokáig szenvedtem:

"Rossz embernek tartottam, és tartom is magam, mert közben nem tudtam arra koncentrálni, hogy de itt fogom tartani a világ legnagyobb csodáját, csak arra gondoltam, hogy mikor lesz már ennek az egész rémálomnak VÉGE."

:cry: Ezt olvasva még mindig összeszorul a torkom. Csak ugye nálam a vége egy kicsit más lett. Na de egyszer megírom...a véreset, a valósat, mert lánymese, rózsaszínköd nálam sem volt. :( [/quote]

kispiskóta

((((((((((((((((((((((((((((PURCI)))))))))))))))))))))), ((((((((((((((((((((KISPISKÓTA))))))))))))))))))))))

Tudjátok, sokszor gondolok arra, hogy talán az is belejátzik nálam abba, hogy enm sikerül a baba, hogy iszonyúan félek a szüléstől. Lehet, hogy a tudatalattim befolyásolja a dolgokat...

A szememben HŐSÖK vagytok!

Puszi

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó, próbálj arra gondolni, hogy a szülés "csak" egy próbatétel aminek a végén egy csodálatos ajándékot kapsz.

Ha szerencsém van ma már babázok :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Babaimádó: tulajdonképpen én is félek kicsikét a szüléstől, de ha jobban belegondolok nem attól, hanem a fájdalomtól, mert elég alacsony a fájd.küszöböm.
De érezni kell, hogy milyen boldogság, öröm és felszabadultság vesz körül utána, ez viszont arra sarkall, hogy bárcsak már jövő héten mehetnék :oops: :roll: :roll:

Robcsi: Ügyesek legyetek ++++
Tán jelentkeztek a fájások? :wink: :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Robcsi! Csak nem...:?+++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Hajrá Robcsi! :-D

Kiscsillag drukkhegyek! :lol:

Purc: szóval ez a "szülés"...én nem félek, bárcsak már ott tartanék...

Kispiskóta: megnéztem Marcit az iwiw-en...

Babim: msn most?????

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Robcsi, na végre! Tudom, utálod a kérdést, de babázol már??? :lol: Tán elindult valami végre? ++++++++++++++++++++++++++++

Kiscsillag, érzel valamit? Női megérzés vagy fizikai tünet?

Purc, megkönnyeztem a szüléstörténetedet, és Piskóta,a te válaszodat is erre. Én is nagyon félek a fájdalomtól, nem bírom egyáltalán a fájdalmat, de aki ezt így végigcsinálja, az tényleg egy hős. Piskóta, szerintem te is az vagy, 12 órán át szenvedtél, nem a te hibád, hogy nem szülhettél végül hüvelyi úton, attól te nem vagy rossz(abb) anya. :lol: Az anyukák mind hősök, és kész!!!

Más: csajok, irtó rosszul vagyok, nagyon kész vagyok. 3 napja fáj a torkom, de annyira, hogy keményet-fűszereset nem bírok enni, mert nyelni sem tudok, és annyira köhögök, hogy sokszor már fulladásig elmegy a dolog, meg öklendezésig. :oops: :( Mézes teát iszom ezerrel, dokinál voltam, gyógyszert nem ad semmit, ő is csak a mézes teát javasolta. Valami tipp, jó ötlet esetleg? Főleg ez a kínzó köhögés nagyon rossz, a babának sem túl jó sztem, hogy összegörnyedve fuldoklok, iszonyatosan rugdos ilyenkor. :( Valami homeos cucc esetleg???

Kép
szilcsi

Szilcsi! Mintha Bioparox mehetne, de nézz utána! Meg Homeogene szopogatós homeós torokbogyó és szintén homeós szirup, a Stodal.

Robcsi! Csak nem? :wink:

Purciéknak itt is gratula! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, köszi, Enikő is a Stodalt mondta, el is húzunk még ma a patikába, hátha tudnék pihenni egy kicsit.
Jól vagytok??? Miksa? Pocaklakó? Anyukád???

Kép
szilcsi

Köszi Szilcsi, megvagyunk. Anyut megműtötték, lábadozik, de nem könnyű. Miksa és a pocakbaba is tök jól vannak. Nekem ég a gyomrom, sokat keményedek, meg most épp lapzártázok, ezért elegem van, de amúgy minden oksi.

Jobbulást nektek is!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hú a gyomorégésből nekem is jutott 3-4 nap, elég is volt belőle ennyi. Azóta nem iszok gyümölcslevet sem és szénsavasat sem, csak tej, ásványvíz és tea. :? Nekem augusztus végén.szeptember elején lesz az utolsó lapzártám, lemondok. :cry: Muszáj, nem bírnám már vinni a lapot. Korrektorként maradok, meg írogatok, de főszerkesztőként sajna nem. :cry:
Vigyázzatok magatokra!!!
Jobbulást anyukádnak!!!

ROBCSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gondolok rátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
szilcsi

Szilcsi, nekem például a teától égett a gyomrom. :? Hú, de rossz volt, na ez nem hiányzik!

Ja és gratulálok a kisfiúhoz, kinőtt, mint Marcinak. :lol:

kispiskóta

Azta Purc, ez nem semmi történet :roll: De olyan végtelenül gyönyörű! :D Nem lehet könnyek nélkül végig olvasni. Szerintem nem szégyen félni a fájdalomtól, viszont nagyon nehéz beismerni ezt a félelmet...

Nekem sajna 1 Cn, de nem gáz! Majd Horviban elkapjuk pé-met :wink:
tapedli

Sziasztok!

Hazaértünk! :D

Majd jövök és olvasok, meg írok, hogy mi volt!
Előre annyit, hogy naggggyon jó és sosem esett az eső nappal, csak éjszaka! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

huuuh Csajok, jól esett amit írtatok, mert én valahogy szánalmasnak találtam, hogy ennyit nyafogok. Különben sok múlik azon ki vezeti le ez tuti. Sokszor az volt a legrosszabb az egészben, hogy otthagytak órákra, és nem tudtuk mi a fene jön még, és mi várható, nem mondtak semmit. És egy kicsit haragszok a szülésznőre, mert szerintem ennek nem kellett volna ennyi ideig tartania, bár nem értek az orvosi részéhez. Az biztos, legközelebb szülésznőt fogadok és nem nőgyógyászt, a nődoki kb 10 percig volt ott, lehet annyi sem :? A szülésznőn nagyon nagyon sok múlhat. Vagy lehet szülésznőt és nődokit kell fogadni????? :roll: Csak legyen az embernek elég pénze :oops:

Kispiskóta, együttérzek tényleg :( és nagyon szépet írtál. köszi

Azért hozzáteszem tök megérte, itt fekszik az ágyba egy kis terrorista, épp nem akar aludni :lol: Nagyon csodálatos élmény, felfoghatatlan :D

Purc

Kép

Kép
purc

Ezt az üzenetet kaptam!!!!!

Ma 15.15-kor 2800 g-mal, 50 cm-rel, 10/10-es Apgarral megszületett Adrienn baba. Jól vagyunk! Puszi, Robcsi!

Kép
bettike
Eger

Tyűű, ahhoz képest, hogy 2-kor még itt poénkodott Robcsi, hát nem semmi kis rakéta a kis Adrienn! :lol:

Óriási gratula nekik!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Robcsi, hatalmas gratula!!!!! Ez gyors volt! 14,01-kor még írtál nekünk!

Purc, sajnálom h neked is rossz élmény volt a szülés!!

Bettike, milyen volt a nyaralás? Esetleg képek??

Tapedli :cry: !

Szilcsi, jobbulást!

Szirom, anyudnak és nektek sok-sok erőt kívánok!

Boni, mizu???????????????????????????????????????

Holnaptól péntekig napközben Marci babázni fogok!!! :D

Kép
kata05

Purc
nagyon édesen szundizik kis maszat böfi helyett :P hát nem volt könnyű szülésed :? de a végeredmény csodás, és ez a lényeg :wink:

Robcsi
Adrienn olyan gyorsan jött ki mint én anno :D harmadik nyomásra már ki is csusszantam :wink: azért ennyire gyors még sem volt talán a dolog, biztos többet volt anyu pár órát vajúdóban :roll: nem semmi, te kettőkor még írtál, és 1 óra múlva már ki is bújt a kiscsaj, Rékaával is ilyen gyorsan ment a dolog?

Kata, Piskóta
mi mikor Marci babázhatunk??? :D

Szirom
jobbulást anyudnak!!! a szurit majd valamikor átveszem :wink: majd dumáljuk meg

Bettike
kipihented magad?? :)

Szilcsi
jobbulást, hát én nem tudom mit lehet szedn iilyenkor, majd én is innen kérek tanácsokat, ha itt lesz az idő :wink:

Szezso
mi újság felétetk?

Népszámlálás: ki jön holnap szörpizni??? :D

Kép
gaby25

Gyors képek:

1. Ezt csináltam első nap! :lol:
Kép

2. Második nap megmásztam ezt (Diósgyőr - vár):

Kép

3. Ez a kép sikerült a legjobban rólam! :lol:

Kép

4. Csak mert szép (Miskolc-Tapolca, barlangfürdő):

Kép

Kép
bettike
Eger

Szép estét mindenkinek!

ROBCSI: Hatalmas nagy gratuláció Adrienn babához, kívánok sok-sok boldogságot, egészséget és sok-sok fini tejcsit :) Ügyesek voltatok nagyon, előre éreztem :wink:

Szilcsi: hát nem tudom, cickóf fájnak rendesen már a punkció óta, most kitartóbb mint az utolsó inszemkor, tegnapig fájt mindkét petefészkem, de mára szinte eltűnt, vagyis épp hogy csak érzem őket, mást nem érzek jelenleg. Tüneteket sem akarok produkálni, így megpróbálom elterelni a figyelmemet és beszélgetek velük, hogy ügyesek legyenek :roll: a szerdai tesztelés gondolata pedig még mindig él, csak nem döntöttem el.. :oops: :oops:

Tapedli: teringettét annak a fránya Piroskának.. Nade fel a fejjel, hajrá PÉ :wink: horvátországi nyugalom lehet jót tesz :wink: és persze a tengerparti naplemente romantikája :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!!!

Robcsi:ejha!!!!gratulálok,elképesztőek vagytok.Isten hozta Adrienn babát a nagy világban!

Én nagyon be vagyok úszva,mert dolgozom....holnap már talán leszek.
vedresandi

Szia Andi!

Azért csak lassan a munkával, tudod nem szalad el :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Szasztok! Vagyok már egy ideje, de dolog van. (Családi hétvégéztünk, jó vót)
Amúgy 0. nap, holnap fogigátló indul!

Robcsi! Juhéééééjjjjjj! Cupp! És gratula!

Gaby! Én megyek, és Sonjussal is beszéltem, jön!
Nyugi, befutnak a többiek is.

Kép
zölddisznó

Csillag! Levelező, vagy nappali?

Kép
zölddisznó

Bettike
te is barlanfürdőztél? nekünk is teetszett, Gabcsika is élvezte, szinte ki sem jött a vízből :lol: éjszakai fürdőzésen is voltatok?

Kép
gaby25

Üdv. Coca! Már hiányoztál Te is :roll:
Levelező, havi egy hét.

Kép
kis-csillag
Tököl

Csillag! :lol:
...akkor pont mire letelik a GYES meg is lesz a diplomád? Király!

Kép
zölddisznó

Coca: ha eljutok addig igen, meg még a 30at is sikeresen befogom akkor tölteni :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kis-csillag
Tököl

Épp csak belestem és lám micsoda "babaeső" van itt.

Purc!

Ha kicsit megkésve is, de szívből gratulálok Neked! Kicsit összeszorult a gyomrom, ahogy a szüléstörténetedet olvastam. Neked sem adták aztán ingyen Bálintot..már ami a szülési fájdalmat illeti. Talán ezek nélkül a brutális vizsgálatok nélkül elviselhetőbb lett volna..őszintén szólva ilyen szempontból örülök, hogy császárral született Domi. :oops: Egy alhasi műtét sem a legkellemesebb, de nekem ez a fajta konstans fájdalom elviselhetőbb volt, mint amilyennek a vajúdást gondolom, illetve ahogy a szülést leírtad. Lehet, sőt valószínű hogy az EDA hasznos lett volna..bár ezen már kár lamentálni, mert az ember nem tudhatja előre hogy mennyit kell majd szenvednie.
Remélem mielőbb elfeljted a rossz emlékeket, vagy legalábbis halványulnak.
És büszke lehetsz magadra hogy végig tudtad csinálni!
A fájdalomért cserébe lett egy gyönyörű gyermeked!

Robcsi!

Gratulálok Adriennhez! Jó egészséget, sok boldogságot Nektek!

Bettike!

Szépek a fotók!

Pár kép:

Kép Kép Kép

Kép
babancs

Robcsi, huuh dejó gyors volt. GRATULÁLOK!! SokSok egészséget, tejet, minden földi jót :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Robcsi! Hát, nem semmi csaj vagy, az biztos :lol: Gratulálok!!! :lol:

Babancs: az utolsó kép haláli :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babancs! Gyönyörű ez a baba!!

Robcsi! Hűűűű, hatalmas gratula! Nagyon ügyesek voltatok!

Ki jön talira???Én igen!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Purc, Robcsi! nagy nagy gratula!!!
Purc! elolvastam a szüléstörténetedet, hát megkönnyeztem, enyém Eszterrel sokkal gyorsabb volt, de valahogy hasonlóan éltem meg :( Most is eléggé félek már, de bízom benne hogy jobban fog menni és át tudom élni.
Robcsi! neked meg villámszülésed volt, bár részletekre azért kíváncsi vagyok :) most azt mondom elfogadnék egy ilyet :)

huhhh. azt hiszem első lettem a táblázatban! de még két hetet mindenképp ki kell bírni. utána jöhet és remélem nem várat nagyon sokáig magára.

judis

Judis! NAgyon rég láttaunk. Jól vagy?

Talisok??Hol vagytok???

babaimádó
Kép
babaimado

Akkor drukkolok neked!Könnyű szülést!Sok fini tejcsit!++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

egyik talis jelentkezik :D jelentem tali előtt dolgozom :lol: majd jövök :P :wink:

Kép
gaby25

amennyire pörgős volt ez a topik, most akkora a pangás :shock:

Kép
gaby25

Tudod Gaby, hétfő van szerintem mindenkinek nagyon :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

hát nekem is nagyon hétfő van, mindjárt rádölök az asztalomra és alszom :lol: nyomi vagyok

Kép
gaby25

Még egy talis jelentkezik!
Sikerült felébredni :lol:

Boni, Tapi, Surmi?

Kép
zölddisznó

Talisok
3/4 4 nyugati óra alatt ahol múltkor, és 4 után pár perccel margitszigeti bejáratnál összeröffenünk Cocával és Sonjával akik taliznak 4-kor a Margit hídnál :P

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: