A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!

Zöldi!
Gyönyörű helyeken voltatok!!!!Jöhetnek még a képek!!!!Édesek vagytok együtt! :wink: :D
Azt hittem bicajozni voltál és nem napozni! :lol:

Kis *!
Gratulálok 6-oshoz!
Nálunk is nagy dilemma volt hogy hányat kérjünk vissza!25 vagyok(szeptemberig) és már van egy lurkónk!14petét szívtak le,abból 12 volt jó!Másnapra megindultak 9-en,másod napra 6-an maradtak!Aztán amikor mentünk a beültetésre az egy órás úton is azon tanakodtunk hogy hányat kapjak meg!De a babócák döntöttek helyettünk!3-an maradtak! :( Nem maradt velünk egyik sem! :cry: :cry: :cry: Mi abban maradtunk hogy ha 6-an maradnak akkor kettőt kérünk,többiek fagyiba!Ha 5-en akkor is kettőt,többiek fagyiba és ha nem sikerül akkor következőre mind hármat!Ha 4-en akkor kettő be,kettő fagyi!Ha 3-an akkor mind!Nagyon nagy döntés,remélem sikerül jól döntenetek! :D
DRUKKOLOK NAGYON!!!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Látom esti program ezerrel mindenkinél.

Enikő:csodaszép a szüléstörténeted!Úgyesek voltatok,gratulálok!

Zöldi:az enyém combi is csíkos,de nem a biciklizéstől,hanem hajrá narancsbőr és társai :lol: :lol:

Mi most jöttünk meg az agárdi pop strandról,Irigy Mirigy koncerten voltunk.Beszarás volt, anyósommal és a párommal jól kiőrjönktük magunkat.
vedresandi

Ilyen csúnya volt a tó és a naplemente Velencén a koncert előtt:
Kép
vedresandi

Andi!
Esti program nálam a ruhás szekrény selejtezése,rendbe rakása!Már eléggé unom,de már nincs sok!
Agárd!?Istenem,de sokat nyaraltam ott.... :roll: Ott volt az Ikarus üdülő,gyerekkorom majd minden nyarát ott töltöttem!Csak hát rég volt,nem sok mindenre emlékszem!Tavaly Balcsiról hazajövet elvitettem magam apával!Nem sok minden változott ott!
Olyan nosztalgikus hangulatban vagyok!Mostanában tök jó számok vannak a Juventus rádión!Az elöbb is Snap volt,olyat tombolnék csak Marci alszik!
Kár hogy nem jutott elöbb eszembe a zene gyógyító ereje!Már rég jól lennék.... :?

Na megyek mert szófosásom van!Pedig nem is beszélget velem senki! :(

Szép álmokat mindenkinek! :D

Kép
Kép
ancsa81

Zöldi,
ez nem ér! :shock: Mivel én még egyikőtökkel sem találkoztam, a fejemben mindenkiről van egy kép a leírásai alapján...Te azt írtad, hogy nagy vagy és duci, meg "mentőmellény" van rajtad nem is úszógumi...
Háde Te tök jó csaj vagy! :D Na mostantól senkinek nem hiszem el, ha elkezd nyafogni a 10 deka fölöslegéről! A legközelebbi szörpizésre meg elmegyek, ha szabad, mert jó kíváncsi lettem mindenkire :lol:
Egyébként állati szép helyen jártetok! :)
tapedli

Sziasztok!

Bocsi hogy bepofátlankodok! :oops: :oops: :oops:
Én a ma megint megjöttbe szoktam írogatni, de ha tudnátok nekem segíteni megköszönném!
Ma reggel rosszat álmodtam és felébredtem jó fél órával a hőmérőzés előtt, aztán gondolván hogy visszaalszok még nem mértem hőt, de csak forgolódtam és jó 20 perc után csak megmértem a hőmet ami 36,8 volt. Majd visszaaludtam aztán a szokotthoz képest 2 órával később is megmértem 37,2 volt. Most akkor melyiket írjam be? Ha azt nézzük egyik sem valós! Írjam be a köztes állapotot 37-et?
Vendég

Jó reggelt!

Andi! De azért huplis csíkos combot még nem tudsz produkálni!
Az a Velencés kép nagggggyon szép! Az ilyen idő a kedvencem.

Ancsa! Nekem is kéne pakolós mókát rendezni, de ahhoz az kell, hogy essen az eső, és nem vággyak ki a természetbe. ...meg takarítani is kéne, mert tegnap az is elmaradt! Az erő legyen velem, hogy nekiálljak.

Tapi! De jó! Jössz szörpizni! Király!
Jut eszembe...mit szólnátok a holnap délutánhoz? Én utána valószínű eltűnök egy kicsit Balcsira meg Sopronba.
Ááááááá, most telefonált tesóm, hogy meghív egy halászlére a Rómain. ...ma sem fogok takarítani, vazze.
Na szóval. Édes Tapika! Nyilván én is azokat a képeket raktam fel, amin nem kivehető a mentőmellény, a himbálózó felkarleffentyű, a gödröcskés cimbika és a félig már kész kockás hasizom. (már csak a függőleges csíkok hiányoznak a kockához, a vízszintesek már megvannak)
Szóval ha 182 cm / 99 kg neked király, akkor kérlek győzd meg a divatdiktátorokat, hogy gyártsanak már 46-48-as méretben is ruhákat csak nekem, csak most, mert aztán úgyis visszaformásodok 44-re. :wink:

Ditke! Szerintem hagy ki a mai napot, és később meglátod, hogy melyik a reálisabb. Csak akkor gond, ha pont a pé környékén jársz, mert akkor sokat számítana a mai érték is.

Kép
zölddisznó

Tegye fel a kezét, aki elviselné, ha felraknék egy-két képet a 2. napunkról is!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Zöldi! Mindkét kezem fennt van! :wink:

Ma van az első éves házassági évfordulónk! Így gondoltam, hogy meglepem magam a knédlivel! Hála Zöldinek!
Sajna olyan jól sikerült, hogy a kukában végezte! :oops:
Sejtem, hogy hol ronthattam el!
Zölid milyen vastagságúra kell kinyújtani? És mi van akkor, ha nekem még sok lisztet kellett beletennem, hogy nyújthatóvá váljon? :D :D :D

Ja és Zöldi! Most már várjál, úgy is nemsokára jön az őszi nagytakarítás!

Ancsa! Örülök, hogy előkerültél és írtál! :D

Boniék mikor érnek má' haza????

Kis-csillag! Még nem is gratuláltam az ügyi sejtecskéknek! Én 3-at kérnék vissza, de én telhetetlen vagyok! :lol:

Kép
bettike
Eger

...na jó, akkor nem rakok, csak gyertek visszaaaaaaaa!

Kép
zölddisznó

Ó, Bettike! Francba a knédlivel!!!
Annyi lisztet kell belerakni, hogy nyújtható legyen. És kb ujjnyi vastagra nyújtani, és kb. 5 cm átmérőjű gombócokat csinálni belőle. Utána elég 5-10 percig pihentetni, és már jöhet is a gőzölés. Mi lett a tieiddel? Milyen tüneteket produkáltak?

Kép
zölddisznó

Hát pedig elvileg stimmel!
Tünet: nem főtt meg! Egyáltalán! Csak nyers maradt. Túl nagyokat csináltam volna? :roll: Pedig még próbáltamúgy is, hogy kb. 30 percig "főtt"!
Utána pedig úgy is, hogy beletettem a forróvízbe, mint akármilyen más gombócot!
Lehet, hogy sok lett a liszt, de amúgy meg csak ragadt! :roll:

Kép
bettike
Eger

Akkor csak így ömlesztve, mert már megint mennem kell biciklizni! Nem jön az az eső, takarnya elhalasztva.

A második napon a Lomnizi csúcsot támadtuk meg.
Áfiról is van egy jó képem:

Kép

Bicepszre is gyurtunk:
Kép

A többi képen a szerelmeim vannak, némi vízeséssel, meg egy 600 m hosszó két végén felfüggesztett drótkötélen himbálódzó kütyüvel.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

Lisztet bármennyit tehetsz bele. A krumpli volt sok szerintem. Próbáld meg kevesebbel, és jó lisztes , régikrumplival!

Kép
zölddisznó

Okés! Majd megírom, ha megint lesz lelkesedésem és neki esek megcsinálni! De lassan majd már pakolászni kell, ha tényleg megyünk kedden nyaralni! :D :roll:

Jó piciklizést! :wink:

Kép
bettike
Eger

Azaz biciklizést! :D :D :D

Kép
bettike
Eger

Hihi! Most tényleg csak piciklizünk, max 50 km.

Csaócsocsibájbáj! (Uncsiöcsim után szabadon)

Kép
zölddisznó

szép vasárnapot mindenkinek :!: :D

rólunk csak annyit, hogy apa péntek d.u óta véreset pisil, szenved :cry:

nem nagyon leszek , mert hétfőn jönnek tapétázni, festeni ,stb, szóval szét lesz bombázva a lakás.
PURC, ROBCSI :!: HAJRÁ :D :) :lol: :!:
surmi
kockasfulunyul

Zöldi!

Köszi hogy válaszoltál! Mellékelek egy görbét, a tegnapi nappal bezárólag! 30 naposak a ciklusaim.
Ma viszont görcsölt a hasam, és ami még sosem volt, pici barna volt! :shock: Így talán értelmezhetőbb! Kép
Vendég

Surmi, ÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHH szegény apa, mindenképp menjen dokihoz, húgyuti fertőzése lehet!!!! Teljesen együtt tudok érezni, nekem is volt :cry: mondjuk én pénteken már mentem volna, vagy szombaton a dokihoz. Igyon nagyon nagyon nagyon sokat!!!!!! EZ azt jelenti, hogy nem 2 l-t, hanem 4-5 l-t simán Nekem segített a pisiknél, nem fájt annyira, és kimossa a bacikat :shock: :shock:

Bettike, elmondásod alapján nekem is egyből az jutott eszembe, hogy a gombóc is akkor ilyen ha sok a krumpli. A nagymama szerint tök egyszerű megcsinálni, nekem még nem jött össze :oops:

Andi, vágyok haza Velencére :cry:

Coca, basszus, na most már aztán tényleg nagyon irigy vagyok. Hajrá kockás has, és magas Tátra :wink:

Én egyben, még mindig. Viszont éjjel olyan fejfájásra ébredtem, hogy azt hittem lekaparom a falat. Várom a fájásokat, de rossz helyen jelennek meg. Ki a fene érti ezt WAZE!! :twisted:

Purc

Kép

Kép
purc

Ditke, szerintem is hagyd ki ezt a napot. A görbéd különben nem rossz, bár ezt a ciklus.hu-s görbéket mindg tovább kell vizsgálnom, mire rájövök mi micsoda :oops: Tudom a hiba bennem van....

Purc

Kép

Kép
purc

Sziazstok megjötünk, nagyon jjól éreztük magunkat, sajna 6cn .

gyorsan végigolvastam,,,

CeniHATALMAS GRATULA ZALÁN BABÁHOZ!!!!

Szilcsi édes a pocid!

KAtica sajnálom az eredményt!

majd még jövök!

pussz
Vendég

Hahó!

Purc, nagyon szorítok nektek! Meg Robcsinak is, csodálom, hogy ez a jó kis hidegfront nem produkált babát. :roll:
Ma megvettük az első babaruhát a Corában, apa választotta, bár abszolút nyári fazon, de majd kezdek vele valamit. Apa olyan lelkes volt, hogy nem volt szívem lehordani amikor betette a kosárba. Ujjatlan body, fullrózsaszín, mondta is, ha mégis kinő a kukac, mit kezdünk majd a rózsaszín rucival? :lol:
Jaj holnap megyek az AFP eredményért, meg a rubeola, macskafertőzés eredményekért. Kicsit be vagyok tojva, nade úgysem lesz semmi baj.
Bettike, én a főtt kukoricával jártam úgy, mint te a knédlivel. Főztem, főztem, főztem, már 3 óra eltelt, aztán csak főztem és főztem, de a kukorica olyan kemény maradt, hogy nem bírtuk megenni, ki kellett dobnom, összesen kb 5 órát főtt. :roll: :lol:

Kép
szilcsi

Hazaértünk,nem maradhattuk hétfőid,mert a drágám már holnap reggel dolgozik :evil:

Bettike:gratulálok a házassági évfordulótokhoz,remélem kellemesen telt!(leszámítva a knédlit)

Surmi, szegény párod, mindenképp menjen dokihoz, talán tényleg valami ferzőtés lehet.

Boni:üdv itthon,mikor lesz élménybeszámoló???

Purc,Robcsi:hajrá!!! :!:
vedresandi

Szirom remélme anyukád hamar meggyógyul!(((((((((())))))))))))))

andi majd talán holnap! :lol:
Vendég

Köszönöm lányok a hozzászólásokat!

Mindenkinek boldog babavárást! Aki pedig előtte áll, annak pedig minél hamarabbi babaáldást!

Szia Vedres Andi! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Purc! Már tűkön ülök miattad! Nagyon drukkolok!

Coca! Ezek gyönyörű képek. Tényleg csodálatos lehetett!

Bettike! Gratulálok és remélem, hogy a knédli nem rontotta el azt a szép napot!

Robcsi! A te időd os közeleg! Remélem, szólsz nekünk!!

Boni! hiányoztál, hiányoztál, és hiányoztál is!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Szép estét mindenkinek!
Szeretnék Tőletek egy kis időre elköszönni, holnap lesz a nagy nap, már nagyon várom! :roll:
Jó volt itt végigküzdeni veletek a kezdeti izgalmakat :roll: :wink:
Mivel a 4.en lakunk és nincs lift, egy rövidke időre átcuccoltat apuka a kerianyumhoz :lol: :lol: a drága :twisted: :twisted:
Ott viszont nincs net, így jelentkezni valószínüleg csak a jövő héten tudok. :cry:
Hiányozni fogtok nagyon :) de majd csak eltelik ez a rövidke idő, s remélem hogy csodálatos hírekkel érkezek vissza.

Kívánok addig is mindenkinek gyönyörű hetet!

A babásoknak boldog babázást.
A babaváróknak türelmes várakozást, szép gömbölyödést.
A babára vágyóknak kitartást, és drukkolok mindenkinek, akinek jeles esemény van közeledőben +++++++ :wink: :wink:

Puszika mindenkinek:

Erika

Kép
kis-csillag
Tököl

Szép estét mindenkinek!

Csillag! Akkor most elmenőben kívánok Neked egy csillagképet: Fiastyúk!
(De szerintem lehet lányos is, vagy mindkettő :wink: ) Ügyesek legyetek! Azért apától várunk híreket! Puszi4

Helló Boníííííí!Jó volt?

Babi, Kati, Boni, Surmi, Tapi, Gaby, Andi! Szörpi holnap?

Kép
zölddisznó

Kis*:vigyázz magadra,megagiga drukkok,és annyit pihenyj,amennyit csak tudsz!!!

Zöldi:elvben nekem oké!Csak irodázok,nem leszek sokáig.
vedresandi

Andi, Zöldi...??? Tessék, tessééééék! Lehet, leheeeet!

Kép
zölddisznó

Kis csillag minden extraenergiám ott van!

Zöldikém nagyon jó volt, majd holnap élménybeszámoló. SZörpizést nem tom, mert nem tom meddig kell lennem holnap. :roll:

Szilcsi jól tetted, hogy nem hűtötted le párod(vásárlás)

BAbim te is hiányoztál!

Tesókám NEktek juó volt?

KAtám, ZSu ölelés Nektek is!
Vendég

Oké Boni! Majd meglátod holnap.

Kép
zölddisznó

Zöldi,

én holnap fél 5-re megyek Gaby melóhelyére a tesztecskéimért. Akár még jó is lehet szörpi, csak nem tom hol szoktatok. De Gabyt is elcsalom és majd mutatja az utat :wink:
tapedli

Tapi! Gaby nem tud jönni, most MSN-tem vele. De te attól még gyere!
Andi! Neked jó a Nyugati környéke? Mehetnénk a Margit szigetre, hogy ne a büdiben legyünk. Baba, Kata, Surmi?

Kép
zölddisznó

Ja és az "újak" közül sem akarok kihagyni senkit, csak bevallom őszintén, nem tudom, ki hol lakik. :oops: Szóval a meghívás mindenkinek szól!

Kép
zölddisznó

Zöldi:én óbudán székelek,utána megyek át Pestre.
Margitszigeten hol? merre?Kocsit le tudom tenni valahol?
vedresandi

Hááááát... A Margit híd mindkét hídfőjénél van parkoló, onnan meg beséta.
Tapi! Te merre laksz?

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!
Én is Újpalotán lakom, mint Andi és Budára járok dolgozni :D
Viszont nem tudok ma szörpizni sajnos :cry: , mert szépen elfelejtettem, hogy a Gaby-tali után dokihoz megyek :shock:
Na majd legközelebb :)
tapedli

Sziasztok!!

Zöldi, nagyon jók a képek, én is jártam már Poprad és környékén, imádom Szlovákiának ezt a részét!!

Kiscsillag millió drukk mára, és mihamarább gyere!

Boni, üdv újra körünkben!! Remélem szép barna vagy!! :wink: Nagyon vártam sms-ed de csak nem akart megérkezni, ellenben mikivel! :evil:

Snufi, ti is szép helyeken voltatok!! És jó vékony vagy!

Szilcsi, milyen nemű lesz a babód, tudjátok már??

Ancsa, gyönyörű a keresztlányod, és nagyon szép arcod van!!

Purc, Robcsi, minden drukkom felétek száll!!

Ceni, hatalmas gratula Zalán babához!!! És sok-sok energiát a három gyerkőchöz!

Katica, jó utazgatást!!

Bettike, én úgy tudom vagyis biztos tudom, h a knédlit gőzben főzik, és nem a vízben! Apum isteni knédlit tud csinálni!! Jó utazást, márha mentek!

Baba, mi újság veletek??

Áfi, én még mindig szeretettel várlak vissza, úgyhogy felőlem nyugodtan jöhetsz! Ez a topic mindenkié!

Magamról: 4.dpo-n vagyok!! Csütörtökön megyek megint vérvételre. Két hétig gyerekeket nyaraltattunk, azért nem tudtam jönni! Nekik nagyon tetszett, mi nagyon elfáradtunk, bár mi is élveztük!
Zöldi, nekem szörpi 1-től-2-ig jó, vagy más nap!!

Kép
kata05

Sziasztok!

Édesek vagytok, köszi mindenkinek a drukkokat. Hát remélem a héten úgy gondolja, hogy most már elég volt neki, mert nem szeretnék túlhordással befeküdni a kórházba.

Van több telcsiszámom is, úgyhogy értesíteni foglak benneteket :lol:

Kép
Kép
robcsi03

sziasztok.

purc,robcsi nagyon nagyon drukolok nektek.

snufi.emlitetted a homeopatat.jarsz hozza van valami eredmeny?

coca gyonyoru helyen voltatok.(szerintem tok jol nezel ki,)

betti hogy allsz a fogyokuraval,latom mar egy kilo lement,en meg nem mertem magam.

boni jo hogy ujra itt vagy.

ancsa,nyugodtan johetsz a szani topikba.

kis* sok sok druk megy neked.

rolam.a spermavizsga meghatarozatlan idore elhalasztva,amugy semmi valtozas.
mindjart le is veszem a vonalzomat.

Kép
monyo83

Jó reggelt!

Beverekedtem magam a munkahelyemre.Megkezdődött a sziget :twisted:
vedresandi

Halihó!

Bocsi, de én most csak elolvastam Ceni történetét, köszönet érte, de tényleg :) és megnézegettem a képeket :oops: valamint Ancsától olvastam kicsit, mert rég "láttam" :)
Ennyire vagyok képes!
Úgy néz ki, hogy mostanság rendesen magamba zuhantam, aztán jól mellé is estem :( Szombaton már eltörött a mécses is :cry: Lassan csak tovább tudok lépni a bajaimon.
Néha azért jövök és kicsit olvasok.
Pusssszzz
sonjus

Helló!

Tapi, Kata, Gaby -nak nem jó a mai nap! Andi, akkor halasszukjövő hétfőre! Naaaa, léccciléccciléccciiiiiiiiiiii. Mert én addig nem leszek! És ha nélkülem mentek el, akkor nektek annyi! :lol:

Kata! Így hogy táboroztattál, azért esélyes a hónapod?

Robcsi! Csütörtökön fogsz szülni. Így döntöttem. Az jó?

Monyó! Köszi! Miért halasztottátok el az apacucc nézést?

Andi! Kibírod szörpitlenül a ma estét?

Kép
zölddisznó

Zöldi:kibírom a mai napot szörpi nélkül, de nem sokáig :wink: :lol:
vedresandi

sonjus hogy a macska rugja rugja meg.Sajnalom hogy kiborultal,de problj erot meriteni valahonan.nem szabad feladni.kitartas.

zoldi,anyosomat 5 eve agydaganatra mutotek.Sajnos kiujult neki es szeptemberben ujra kell muteni.Mondtam a paromnak hogy megertem ha most nem akar elmenni,nem valaszolt ra.Nem akarom ilyen helyzetben meg en is nyagatni,megvan most neki is a sajat baja.
Most a kezeben a dontes,en nem eroltetem.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Alig tudom magamat összevakarni a szombat esti lagzi óta, kicsi vagyok, álmos vagyok, aludni akarok. 8)

ceni: köszönjük a szüléstörténetet :D Zalán nagyon szép baba, és szerintem nem egy egyhetes babának néz ki, olyan kis kisimult pofija van. :D

szilcsi: szép pocid van, zöldi fotómanővere egy kicsit összezavart itt hétfő reggel :lol: Egyébként a kukoricát (ha friss) elég 1-1,5 óráig főzni. Minél tovább főzöd annál keményebb lesz és nem puhább.

sonjus: (((((((((((((((())))))))))))))) Próbáld meg magadat összeszedni! Hidd el, hogy minden rendbe fog majd jönni.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Coca, nagyon is esélyes!!! :D Nem ott alvós volt, hanem minden nap mentünk, ezért volt fárasztó!

Robcsi, én a szombatot érzem a nagy napodnak!

Monyó, megértelek!

Kép
kata05

Monyó! Borzasztó mindig ilyet hallani, de reméljük, most végérvényesen meg tudják szüntetni a bajt! Gyógyulást anyósodnak.
Nehéz kérdés ez. Szerintem mindig közbejöhet olyan dolog, ami miatt le lehet mondani egy ilyen vizsgálatot. Az a baj, hogy nálatok apa alapból nem akar elmenni. Azzal nem segít anyukájának, ha "miatta" elhalasztja. Én ezt sajnos nem értem meg, mert nem tartom indokoltnak.

Kata! Hu. Akkor jó. Azt hittem ottalvós volt. Akkor szurok indul!

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: