A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Köszönöm, hogy gondoltatok rám. Én meg olyan hülye vagyok. Képzeljétek el, hogy szombaton hajnalban felkeltem, mert eszembe jutott, hogy bekapcsolva hagytam a mobilt. Utána meg elmentem pisilni. Na ezek után hogy lázmérőzzek? És kipisiltem a lényeget a WC-be. Ja, és csak jóval később jutott eszembe, hogy mit tettem.

Na mindegy, ami késik, nem múlik, ma reggel megcsináltam a tesztet (bár akármelyik napszakban is csinálhattam volna, de én tutira akartam menni). És zebrás lett!!! Kép Igaz, hogy nem olyan erős mint a tesztcsík, de egyértelműen pozitív. Tehát tényleg jó ez a Medi-lab. Kép És még olcsóbb is mint a többi.

Hőmérő eldobva, lelkileg megkönnyebbülve. De még mindig nem jár át a boldog "kettős anyaság" érzése. Inkább nagyon izgulok, hogy hogyan fogok bírni két aprósággal, főleg az elején stb. stb. Igaz, van még néhány hónapom, de kicsit félek. Ahelyett, hogy én hülye, örülnék mint majom a farkának, hiszen annyira akartuk. Na aztán meg a másik pillanatban majd kirepülök az ablakon. Értitek ezt?

Hát mindenkinek azt kívánom, hogy értse ezt meg mielőbb!!! Kép Kép Kép Vagy legalábbis élhesse át!!!

Még jelentkezem, mert valamikor dokihoz is el akarok menni, hogy UH-val is megbizonyosodjunk a második emberpalántáról.

Addig is kitartást Mindenkinek.

Dórinak Kép és Annának Kép külön küldöm a +++++ energiákat, bennem épp most szabadult fel egy csomó!

Pilinke
pilinke

Pilinke Kép
De jó!!!!!!!!!!!!!!!! Drukkolok, hogy minden rendben menjen.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Pilinke!

Wow! KépKépKépKépKépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Anna!

Írj hogy mi újság! Meddig maradsz otthon?

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Pilinke!

KépKép
Vendég

Pilinke!Kép

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép

Zita

Kép
Kép
zituska28

Pilinke Kép
Ez szuper!!! Kép
Betehetlek a táblába egy zebrával együtt???

Madaran Kép
Nagyon szoritok, hogy minden rendben menjen ma és szuper jol megtapadjanak a babocák!

Kriszta Kép
Hogy vagy? Mikor mész dokihoz? Ird meg, hogy mi volt, mit láttatok! Én csak szerdán megyek, de már ugy izgulok.

Egyébként, hányinger még mindig megvan. Ja, igen, Elevitet szedek, szedtem eddig is. Végülis nem sokat fogytam, 2, max 3 kilot, csak egyébként sem vagyok tul nagy darab (azt hiszem igy fogalmazott Stella Kép )

Táblát hozom ma, csak kicsit késöbb.

Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Galagonya, veled mi van? Régen irtál!

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

AnnaKép
Nagy drukk neked a transzferhez+++++++++++++++!

DÓriKép
ezekhez a polipokhoz nem értek, de drukkolok a műtéthez és szorítok a mielöbbi babáhozKép!

PilinkeKép
Sokat gondoltam rád a hétvégén!
Hogy is van ez? Azt mondtad, hogy neked ez a hónap mindenképpen kell, nem?! Így kell ezt csinálni!!!
Nagy gratulaKépKépKépKépKépKépKépKép!!!
És nem kis irigység, de egyszer talán nálunk is lesz hasonló nagy örömKép!
Puszi

MinyuKép
kitatás, elöbb-utóbb el fog múlni ez a hányingeres időszak is!

Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Anna
Én is nagyon drukkolok neked!

Dóri
SAjnos a te storidat nem tudtam elolvasni, de a többiek reagálását követően szitnén sok siekrt kívánok!

Pilinke
Óriási gratula és irigyellek Kép

Lányok! Szeretném megkérdezni, hoyg mi az az inszemináció, mert olyan sokszor írtok róla, de nem tudom, mi ez.
Köszi az infót!

Tündi
Vendég

Milena!
Régóta olvasgatom a topikot és pénteken fedeztem fel a honlapodat. elkezdtem (munkaidő vége felé) olvasgatni a történetedet és annyira érdekelt a hogyan tovább, hogy a további 80 oldalt ki kellett nyomtatnom, és hazvinni elolvasni.
egyszerűen szuper a stílusod, teljesen a hatása alá kerültem... GRATULÁLOK!!!!!!!!!!csak így tovább!! remélem hamarosan happy end lesz ennek a fejezetnek a vége és kezdődhet a boldog babaváros fejezet..
én várom a további (remélem pozitív) fejleményeket!!
egyébként mi is egy ideje próbálkozunk, nem sok sikerrel...

Pilinke, gratulálok!!
mac8

Sziasztok!

PilinkeKép
GRATULALOK!!!!!!!!!!!!!!!:o:o:o

MinyuKép
Koszonom kerdesedKépHat...hanyingeresenKépMa nem is mentem dolgozni.Egyszeruen szombaton hajnaltol folyamatosan hanyingerem van.Nem esik jol sem az ennivalo,sem az innivalo.

Ma 17-re megyek dokihoz,mar nagyon varom.Es nagyon izgulok,hogy minden rendben legyen.Ha tudom,meg ma megirom,hogy mi volt.

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok,
Pilinke nagyon nagy gratula neked.
Olyan jó, hogy sikerült. Remélem nekem is össze fog most jönni. Neked bejött Kép

Kriszta,
remélem ha lesz uh kép akkor felteszed.
Kiváncsi vagyok rá.

Nálunk nagyon sok babás van a munkahelyemen, illetve akik nemrég szültek és mindig küldenek nekem képeket. Olyan jó látni hogy valakiknek sikerül. Engem érdekes, de inkább boldogit mint elkeserit.
Azért néha szoktam sirni, ha sokáig filozok rajta. Pl. hétvégén amikor megnéztem egy könyvben, hogy mekkora lenne most a babikám. Kép
Mindegy. Fal a fejjel mindenkinek!!!
Kriszti
krinyoka

PilinkeKépKépKépKépKép

Gratulálok, problémamentes pocakosodást

DóriKép
megy a drukk tőlem is a műtéthez

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

KrinyokaKép

Nekem is minden vasarnap eszembe jut,hogy mennyi idos lenne az elvesztett kisbabam:tegnap lettunk volna 24 hetesekKépKép

De mar vidam vagyok,hiszem bennem van PrucsokKépKicsit tobb,mint 4 ora es lathatom isKépLanyok,gondoljatok ram,mert nagyon felek!!!!

Kepet raknak en fel szivesen,de a maganrendelojeben nem tud kepet adni a dokimKép"Csak" videora tudja felvenni,de azt most meg inkabb babonabol kihagynam...

Hidd,el Neked is sikerulni fog!!!!!!!!!!!!

Puszi
Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta,

akkor most nem láthatok egy újabb jövevényt, de azért remélem megosztod velünk majd örömödet. Kép
Én most lennék 20 hetes a babival. De jó lenne, ha itt lenne bennem Kép
De itt lesz nagyon hamar. Remélem.

K.
krinyoka

Sziasztok!

már régóta olvasgatlak benneteket, de most úgy döntöttem, hogy írásban is csatlakozok hozzátok.
Először is gratula mindenkinek, akinek már sikerült és nagy drukk, aki most várja az eredményt. mi is így vagyunk ezzel, a héten kiderül, hogy nokedli vagy további próbálkozás. Már túl vagyok egy missed ab-on, manócska most lenne 32 hetes. de most nem ez a lényeg, hanem az, hogy a következő mazsola rendben legyen.

szóval mindenkinek fel a fejjel, és kitartás.
J.
juticsek

PilinkeKép

Köszönöm, hogy szorítasz! Én meg gratulálokKép Mi is a 2. babára készülünk. Az 1. az 5. lombik során sikerült, így talán a 2. majd pont fordítva gondolkodik. Annyira különböznek ezek a gyerekek... Neked az első baba is nehezen fogant?

StellaKép

Neked is köszi a bíztatást-drukkolást! Viszont!

TündiKép

Ha lemaradtál a sztoriról és érdekel, akkor tömören: férjemnek 0 spermaszáma volt, majd hormontámogatás után pár 100e. Én rendben vagyok-voltam a picit magas prolaktin szintet leszámítva. Lombik: összesen 5X volt 1999-2001 között. (Ebből 4X volt embriótranszfer is.) 5.-re sikerült, és most lesz 3 éves a mi Lilla Enikő nevű napsugarunk. A kistesóval jövő évben kezdünk el próbálkozni. Természetesen lombikbébiprogram keretében.
A méhpolipomat pedig kedden távolítja el az orvosomKép
Inszemináció: amikor az előkezelt spermiumot egy vékony kis csövecske segítségével a hüvelyen keresztül a méhűrbe, ill. a petevezetők bemenetéhez juttatják. Stimulált ill. spontán ciklus során is végezhető.

AnitaKép
Neked is köszi a biztató drukkot!

Holnap jelentkezem!

Dóri
kardalus

Dóri
Köszi a "sztorit" és a tájékoztatást is az inszeminációról! Ezek után már pláne drukkolok a 2. bébihez, a műtéthez pedig jószerencsét! Van egy lombikos ismerősöm, sokat mesélt róla, hogy milyen fájdalmas részei vannak, meg hogy a beültetést követően 1 hétig meg sem lehet mozdulni szinte, szóval ez már nagyon durva. De ha máshogy nem jön össze a baba, csak így, akkor így kell vállalni, igaz? Miért kell jövő évig várni a másodikkal? A műtéted miatt? Vagy a lombik előkészítése miatt?

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Táblicsku Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok, hogy ennyire szorítottatok nekem, de csak szerdán kapjuk vissza őket, mert a doki szerint olyan szépek, hogy érdemes még várni vele. Öt nap alatt milyen állapotú lehet egy megtermékenyített petesejt?
Egyébként meggyőztetek: Hármat fogunk visszakérni.

Pilinke Kép Kép Nagyon boldog lehetsz, gratulálok!!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!

Mac8 Kép

Köszi a bíztatást és szép szavakat - azon vagyok, hogy jöjjön a happy end! Kép
Kívánom, hogy Neked rövidebb legyen a "pályafutásod" ezen a téren!

Pilinke Kép Gratulálok!
AnnaKép

Holnap megyek megbeszélésre a Kaáliba, már kész lesznek a hormoneredményeim, és megbeszéljük a lombik részleteit. Már előre el kezdtem én is filózni, hogy hányat ültessenek vissza, mert ugye az ember annak szeretne drukkolni, hogy mind maradjon meg, de hármasikreket kihordani nem veszélytelen dolog.
Kettőt viszont kifejezetten szeretnék - előre az ikrekért! - szerintem ez a legszebb kárpótlás az elvesztegetett, szomorú évekért.
Persze, biztos nehéz az elején - kihordani, megszülni, szoptatni, ellátni őket az első hónapokban - de, ha elmúlnak egy évesek, szerintem megszűnik az ikerség legfárasztóbb része. Utána pedig minden csak egyszerűbb lesz, mint az egy-két év korkülönbséggel születő testvéreknél.

Milena
milena

AnnaKép
Nagyon bíztató dolgokat írsz, szorítok nagyon!

VikiKép
Mi az újság?
A férjedet végül is megvizsgálták már?
A dokid javasolta ezt a sok vizsgálatot nálad?

Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Visszajöttem, és nem hiszitek el, ma van az 1. cn! Kép

Próbáltam visszaolvasni, nem nagy sikerrel. De úgy látom inkább visszamegyek még két hétre, hogy addigra mindenki bezebrásodjon!

PilinkeKép Galagonya Kép gratulálok, és problémamentes babásodást kívánok!!!

Zsu Kép sajnálom. Pedig végig az eszemben voltál. Mikor mentek a következőre?

Minyu Kép Ne aggódj a fogyás miatt, csak ne fogyj többet. Egyél 3 óránként! Kötelezően, még ha nem is vagy éhes. A 21. hetes barátnőm még 2 hete is hányt, de az elejétől fogva mindig evett valamit, amikor kezdett émelyegni. És mostanra már elmúlt minden, ráadásul a baba is rendszeresen kap "kaját". Szuper babásodást neked is! Nem látom Madarant a táblázatban. Vagy csak vak vagyok? Kép

Anna Kép nagyon szorítok neked, nem lesz gond a hárommal, egy barátnőmnek 4-ből lett egy. Úgyhogy csak hajrá.

StellaKépközhely: új hónap, új remények. Nagyon örülök, hogy elmentél orvoshoz, és csak így tovább! Lesz itt még babaeső! Nem akar valaki még szabira menni egy-két hétre? Kép Kép Kép Kép Kép

ZitaKép nagyon tetszett a gondolatsorod, én is átestem ezen. Lányok! Csak így lehet! Különben hova nem megy! A kapcsolatotok is rá mehet. Ugye ne írjak le BMC-s példát? Különben én nem is hőmérőzök. És hát... abban a bizonyos időszakban az én drágám többnyire mindig elalszik. De így is imádom. Kép

És képzeljétek, ebben a hónapban végre megyünk a 2. inszeminációra!!!! Szóval, remélem nekünk is sikerül majd a harmadik, mint ... Kép

CatKép nagyon jó téged hallani! Mostantól minden nap szoríthatunk, ugye? Én is nagyon jó találkozást kívánok nektek a fiúkkal. Ott lesz a párod?

Orsi Kép egy tündér vagy, hogy még mindig kitartasz (és Cat is!Kép )itt velünk. Neked is kellemes találkozást október 27-e után. Nem tudom jól emlékszem-e az időpontra. És pihenj nagyon-nagyon sokat!

Akit kihagytam, elnézést, még mindig olvasok!

Üdv az új lányoknak, remélem nem lesztek itt sokáig, kiüríjük a topikot Karácsonyig! Kép Kép Nagyon tetszett, amit Cat írt, remélem lesz aki átveszi majd a Stafétát! Dodo, Zitus???? Kép Kép

sziasztok

noémi

Ui: Noémi, remélem a neved szerencsét hoz nekem! Kép
Vendég

Minyu Kép megtennéd, hogy kijavítod a táblát? Én kerülök most legalulra. Nagyon köszönöm! Milyen otthon?
Ja, és holnap vagy szerdán megyünk a BMC-be UH-ra és szurikért. Kíváncsi leszek mit fogok most kapni. Kép

Puszi
Noémi
Vendég

Ja, Noémi Kép és természetesen neked is kellemes babavárást kívánok!

Noémi
Vendég

Stella!Kép
Köszi az érdeklődést,jól vagyok főleg hogy eddig semmit sem találtak.A férjem holnap megy nagyon várjuk már az eredményeket.A dokim javasolta a hysteroscópiát,de azt hiszem mindenképpen nekimegyek a laparoszkópiának is,hiszen a petevezetékek még mindig ott vannak kivizsgálásra várva.Akkor azon is túl leszek.
Örülök annak,hogy így fogod fel ezt az egész helyzetet,nekem még kicsit nehezen megy.Nem könnyű senkinek.Kép

Milena!Kép
sok sikert a holnapi megbeszéléshez.Mikor lesz a lombik?Milyen ok kell ahhoz,hogy lombikra jelentkezzek?Lehet hülye kérdés,de én is osztom a véleményed:"előre az ikrekért!".Olyan jó lenne már a pocakban érezni.........Kép

Anna!Kép
Igazad van hogy három szép sejtet kérsz,nagyon nagyon szorítok nektek.

Minyu!Kép
Bár én fogynék....Biztos nem lesz semmi baj a fogyástól,meg ahogy a fényképedet elnéztem nem vagy valami nagydarab.Az egyik ismerősöm 46kg kezdte a terhességét és bármilyen furcsa is 50kg ment szülni,egy egészséges gyönyörű kislányt.Nagyon jó lehet kismamának lenni.Kép

Viki
Vendég

VikiKép
Én BMC-s példát tudok mondani. Bejelentkezel, háziorvosi beutaló, ha van, ajánlás/protekció és aztán vizsgálatok. BMC összes részlet a www.lombik-baby.hu címen. Ezután az eredmények alapján döntenek úgy, hogy inszem v. lombik. Még nem hallottam olyat, hogy valakit várattak volna még. Az elején különben megkérdezik, hogy mióta próbálkoztok, és a vizsgálatokat amúgyis megcsinálják, hiszen ez is TB-re megy, ráadásul az orvos nem is sokat csinál, mindössze elemzi az adatokat, és javasol. Szerintem a Családtervező Központhoz hasonlít (bár mi ott nem voltunk) azzal a különbséggel, hogy azonnal orvosolnak minden felmerülő problémát. Profi gárda és kórházi infrastruktúra van ott, tehát helyben van minden.

Szorítok neked az ikrekért!

Noémi
Vendég

A váratást további próbálkozásnak gondoltam. Különben iszonyú sokat kell várni! De (remélem) megéri.

Noémi
Vendég

Pilinke! Kép Gratula!!!!! KépKépKépKép
B.Kriszta Kép mik a fejlemények? Ari a babó?
hencsike

Minyu!

Időközben 27 lettem és október végén jön a köv. lombik! Köszi!

Anna!
Ez nagyon bíztató!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Tök jó, hogy most van egy kis időm ,és itt múlathatom Veletek!!

Milena Kép Pontosan uazt gondolom a lombikról, folyamatosan vacilálok, hogy mennyi legyen, most épp a három mellett vagyok, mert áll. nagyon kicsi az esély arra, hogy meg is maradjanak. Kitartás!! Mikor indul a lombik??

Stella, Noémi Kép Kép Köszi a drukkot, nagyon kedvesek vagytok. Tetszik az optimista hozzáállás! NÉha rámfér, hgoy ilyet halljak!!

Viki Kép Nekem is lapar volt, kb. egy évvel ezelőtt, sokkal több mindent le tudnak olvasni a méh állapotáról is!! Igaz, hogy altatásban végzik, de rutinműtét, nem fáj, túl kell lenni rajta, sokat lendít az "úton"...

Zsuzska Kép Kép Előre az ikrekért!!!!

anna, talán a legrégebbi topiclakó

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Madaran
Nem adnád meg a tel számodat?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Madaran!
én nem félek már a laprtól,ez is altatásban volt az is.Várom,hogy meglegyen

viki
Vendég

Sziasztok!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Lanyok,koszonom,hogy gondoltatok Rank!!!!!!!!

Szoval Prucsok 8mm hosszu es tokeletesen dobog a szive!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A petezsak pedig 16mmKépKépKépKépLeirhatatlan az erzes!!!!!!!!!Tobbszor is megnezhettem a szivdobogast,es mar ki lehet venni a kis fejecskejet es a pici testet!!!!GYONYORUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!

Es mehetek vedonohoz a Kiskonyvert!!!

Legkozelebb 3 het mulva kell mennem.Tovabbra is szedem az Utrot+ meg irt fel Magnerot-ot.

Huha mennem kell,megjott a vacsiKép

Kriszta es Prucsok(6+4)

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta!

Nagyon örülök! Sok boldogságot!
KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!Kép

KOSZONOM SZEPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKép

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta!
KépKép
Vendég

VikiKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Ezer koszonet!!!!!!!!!!!!!!Annyira aranyosak vagytok!!!!!!!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Pilinke
GRATULÁLOK!!!KépKépKépKépKépKép

Kriszta
Nagyon jó olvasni téged! Boldog babavárást!!!
szilvi26

Sziasztok!

Ma sajnos nem volt időm olvasni titeket, mert egésznapos zh-t írtam az egyetemen, de holnap megyek haza és végre megyek a dokihoz. Végre kiderül, hogy mikor lesz a műtét, és hogy mikortól próbálkozhatunk újra. Szurkoljatok, hogy minden rendben menjen. A héten már nem tudok jönni, mert otthon nincs net, remélem hétfőig sok új babás lesz köztünk.

Pilinke!
GratulálokKép

Kriszta!
Úgy irigyellek, hogy ilyen boldog vagy. Vigyázz nagyon magatokra.

Bocsi, ha most másnak nem írok, de tényleg nincs időm.KépKépKép

Móni

Kép
móni23

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm, hogy gondoltok rám. Nagyon jól esett, ugyanis boldogság helyett teljesen magam alatt vagyok. Nagyon beteg lettem, tiszta takonykór meg a torkom is kapar. Éjjel alig aludtam, nem kaptam levegőt(egész család beteg). Nőgyógyász szerint Elevit mellett se C-vitamint se Calciumot ne szedjek, sőt orrcseppet se használjak (gyógyszerekről nem is beszélve). Marad a kamillás inhalálás, de az az alvásproblémákat nem fogja megoldani. Nem tudok semmit pihenni (gyerkőc mellett meg pláne), teljesen a padlón vagyok. A délutánt végigbőgtem. Orvostól csak tök későre kaptam időpontot, addigra már nyolc hetes is lesz a baba. Végülis mindegy, legalább szépen fog már látszódni az ultrahangon. Pozitívumok: estefelé szépen sütött a nap + kisfiam egyáltalán nem volt nyűgös, pedig ő is beteg. Milyen kis rendes. Na, ennyit rólam.

Viki Kép
Az a popsiriszálós gyerkőc haláli! Szabályosan röhögtem. Köszi Kép

Dóri Kép
Igazából az első "is" viszonylag könnyen összejött. Ő is a negyedik próbálkozásra, de akkor az volt az első "célirányos" hónap, előtte még nem hőmérőztem, meg nem figyeltünk egy csomó "részletre". Ezért is gondoltam, hogy a második baba majd elsőre megfogan, ha célirányosan cselekszünk. Hát nem így lett. De mindenkinek meglesz a babája, csak végig kell járni a babához vezető utat. Mindenkinek a saját útját. Szorítok a lombikhoz, hogy mielőbb Te is babázhass! Kép

Minyu Kép
Nagyon aranyos vagy, de remélem nem haragszol meg, ha nem szeretnék bekerülni a táblázatba. Nem jöttem túl gyakran, meg eredetileg sem voltam benne. Azért nagyon köszi! Kép

És végül, de messze nem utolsósorban,
Stella Kép Kép Kép
Minden hónapodat végigizgultam Veled, de most már csak egyet vagyok hajlandó! Ok? Benne vagy? Legyen a Tied a következő. Mintha valaki írta volna, hogy voltál dokinál. Lemaradtam valamiről?

Üdv Mindenkinek, Pilinke + még Valaki
pilinke

Sziasztok !Kép

Jó későn jutottam ide, és nagggyon fáradt vagyok. De muszáj volt bekukkantanom, hogy mik a hírek!Kép

KrisztaKép

Nagy-nagy gratula a 8 mm-eshez!KépKépKépKépKép
Remélem hamarosan én is így örülhetek, mint Te!Kép

Anna!Kép

Megy a drukk tovább!KépKép Klassz, hogy mégis 3 manót kértek vissza!Kép Meglátod, minden rendben lesz!Kép
Szuper Téged ilyen jókedvűnek látni!Kép Végre!Kép

Noémi!Kép

Végre a 28. napra jött meg?? Ittad a cickafarkfű teát, ugye?
Szuper, hogy ilyen jókedvű vagy!KépIgazad van, ezt csak így lehet csinálni!Kép
Remélem legközelebb már NEM fog megjönni!Kép

Pilinke!Kép

Vigyázz magadra, pihenj sokat! Az a fránya takony is tudhatná, mikor nem kéne jönnie!

Most megyek, mert rábukik a fejem a billentyűzetre!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Pilinke Kép
Normál tengervizes orrspray-t (amilyen pl. a Sterimar is) használhatsz, mert abban semmi vegyi anyag nincsen. Sima sóoldat.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Szilvi,Moni,ZitaKépKép

Koszonjuk szepen a gratulat!!!Kép

Lanyok!
Lenne 1 kerdesem,Ti biztos tudtok segiteni.
A Magnerot tajekoztatojan az szerepel,hogy szetragva kell "elfogyasztani"-ezt muszaj???Nem lehetne csak siman lenyelni?
Elore is koszonom.

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta Kép Kép
Irigy, irigy Kép Kép Na, jo, nem, csak ugy viccböl. Kép Szupi, hogy láttad már! Magnerot-ban sajna nem tudok segiteni, még sose szedtem ilyet. Esetleg gyogyszertárban meg tudják mondani.

Noémi Kép
Táblát javitom, de én nem vagyok otthon, melozok Kép Vagy ugy értetted, hogy milyen az uj otthon? (merthogy most költöztünk ki az uj házikonkba) Hát az nagyon tuti! Igaz, gáz még nincsen, igy fürödni rokonokhoz, barátokhoz járunk (vetésforgóban Kép ), de remélem, hamarosan bekötik.

Pilinke Kép
Semmi gond, csak gondoltam, olyan jo lenne minél több zebrás a táblában. Gyógyulj meg gyorsan

Csajok Kép
Hajrá, hajrá, elöre a zebrákért. Most Sonderangebot van zebrákbol ( Kép hehehe, a párom mondja ezt most mindenre Kép)

Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

KrisztaKép
Gratulálok a 8mm-es szívdobogásos Picurhoz. Biztosan nagyon jó érzés!

VikiKép
Annyira drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen és ne vizsgálatokra, hanem "szívdobogásnéző"uh-ra kelljen járnotokKép!

NoémiKép
Fel a fejjel. Egyszer majd mi is aheteket számoljuk és nem a ciklusnapokatKép!

PilinkeKép
ha Te mondod: legyen ez az utolsó izgulós hónapunkKép, én benne vagyok!
A kiszemelt doki tegnap sajnos Pesten volt, de ma elkapom, ha hazáig kell is kergetnemKép!
Azt hizsem lassan kezdem én is elfogadni, hogy ezek a Picurok sokkal jobban tudják mit akarnak és csak akkor jönnek, ha ők is úgy gondolják. Én itt leszek és várom az enyémet!
Gyógyulj meg!!!

Stella

Kép
stella9

Stella!
Köszönöm,nagyon feldobtál.Én is szorítok nektek!
A párom ma megy vizsgálatra estére már okosabbak leszünk
Vendég

Szia Móni!

Van egy oldal a neten, (nem tudom már a pontos címét, de biztos rá lehet keresni), ahol az összes hormon (nőgyógy.) normális értékét megmutatja, attól függően, hogy a menses hányadik napján csinálták a vizsgálatot.

Azt tudom, hogy elvileg az LH FSH hormon aránynak 1:1-nek kell lennie, de ha az LH nagyobb, mint az FSH az PCO-ra utal.

emeseanyu

Kriszta
Gratulálok és sok boldogságot, jó egészséget kívánok a babához! És én igenis irigykedem Kép

Pilinke
Neked pedig mielőbbi gyógyulást!

Stella
Akkor a mai edzésed meg is lesz a dokikergetéssel Kép Ne hagyd magad lerázni! Kép

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: