A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

kis-csillag
lemaradt, hogy gratulálok! :oops:
tapedli

Tapedli, és mindenkinek:

Köszönöm szépen.
Örül szívem, hogy talán elindulok a lejtőn felfelé, s hogy ezek után már csak jó dolgok történhetnek :oops: :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Derűs estét kispajtások!!

Zöldi:besz@rás milyen anyósod van!!!! :twisted:

Kis-Csillag:gratulálok,de aztán csak 5-t hozzál ám :wink: :lol:

Purc:ha tényleg ragyog minden,most már tényleg pihenj... :D

Boni:igen,most néztem én is,minnyá indulás a nyaralásba....jaj de jó neked.

Mi sajna nem nyaralunk idén, mert sok a munka,de a gyerekem 17 én elmegy apáékkal nyaralni.
vedresandi

Csillag! Ha a lejtőm felfelé mész, azt csak úgy tudod megtenni, ha hátrafelé teszed. Inkább menj az emelkedőn, az könnyebb! :wink:

Kép
zölddisznó

Zöldi! nem az anyósód dugta el a fogamzó képességeteket :?:
nézd meg azt is a kamrában, ilyen anyóstól az is kitellik :!: :lol:

nekem az apósom ilyen klinikai eset. kitalálta, hogy a kis Surmi , nem a kisfiától van, bár igaz , hogy tiszta anyós a gyerek , de mindegy.
viszont az én anyósom egy angyal, ami ritka, főleg , hogy egy szem kisfia van csak :)
surmi
kockasfulunyul

Zöldi Andi értettem... :lol:

Kis-csillag pont láttam. Megjelent a hozzászólásom, és akkor láttam, hogy válaszoltál :lol:

Coca, igen én is pont erre gondoltam, hogy a lejtőn fölfele igencsak erőpróbáló, fordítva jobb a helyzet. Különben vesszen anyós pajti, ez a múltkor lemaradt. :twisted:

Nálunk após azt akarja, hogy a gyerek neve Sándor legyen, és majd Sanyizza :lol: És ha mást nevet adunk neki, attól ő Sanyinak fogja hívni :twisted: Nem könnyű az élet naaaaaaaaaa. Vannak pillanatok mikor elszáll a honvágyam :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc! És ha lányotok lenne, őt is sanyizná? :lol:

Surmi! Anyós azt sem tudja, hogy anyós! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi, a lány unoka kedves aranyos, de a fiú az igazi :? :shock: Apósom szerint. A lánynevekkel nem foglalkozik.

Te csinálod jól jobb ez így mindenkinek :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

Jó Reggelt!

Kis csillag, hatalmas grat, ügyi voltál!

Surmi, egy anyósnál az rosszabb ha 1 szem kisfia van! Persze tisztelet a kivételnek, csak az a baj h kevés a kivétel!

Zöldi, sztem rázd meg magad és próbálj nevetni a dolgokon! :wink: Erre az esetre már írni sem tudok mit mert kivennék a hozzászólásomat!

Boni, pakolj-pakolj! Bár mindent lehet kapni odaát és kb minden ugyannyiba kerül/ legalábbis tavaly így volt!

Purc, lazíts, mert aztán nem fogsz tudni!

Katica akkor te az alvással feltöltödsz egész tanévre? Tök ügyin csinálod!

Boni ezt legfőképp neked küldöm, meg persze a többieknek is.Mi tavaly itt voltunk Horvát-ban( ez egy kép felülről lefényképezve), ez Makarska, egy isteni hely!

Kép

Kép
kata05

Szia KAtám! KÖszi :wink: szemed?

Nme tudjátok hol lehet kunát váltani? párom már egy csomó ehlyen megkérdezte, és sehol nem tudott :cry:
Vendég

ja és Purc lehet Csányi Sanyinak is volt egy hasonló nagypapája! :mrgreen:
Vendég

Vendég

Sziasztok! :lol:

Boni! Hányra mész csapoltatni???

Zöldi! Anyós :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kis-csillag! GRATULÁLOK! :D

Kép
bettike
Eger

Betti munka után kb 15 órára érek át a KAáliba! :lol: (kár hogy HCG nem néznek)
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

TE mikor tesztelsz Betti lány?
Vendég

Boni! Ilyen hővel????? SOHA!

Kép

Te hőd?

Kép
bettike
Eger

betti megy az felfelé! egyébként ma nekem is csak 36,95 a hőm :twisted:
Vendég

Boni! Egy tized, nem tized! :wink:

Na megyek lassan "dolgozni"! :lol:

Kép
bettike
Eger

Pájinkás szép reggelt!

Kata! Én már tényleg csak röhögök rajta!

Boni! Nem tudom, hogy van-e még kuna valahol, vagy már mindet elhordták honfitársaink? Mi koronára gyórunk, az tuti van :wink:
csányisanyis nagypapis beszólás nagyon jóóóóóóóóó
Naggggyon ronda helyre mentek, vazze!
Mi meg ide:
Kép Kép Kép Kép Kép

Bettike! Mi a baj a hőddel?

Kép
zölddisznó

Háj!
Helyzetjelentés:
Még egyben, de fájogatok kb 10-15 percenként ...... (már egy hónapja :lol: ) úgyhogy vagy ma szülök, vagy holnap, vagy azután...stb :lol:

Zöldi: Anyósod brutál :shock: Részvétem.....
Enyim se komplett ha ez vigasztal :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek pusssssz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zöldi! :lol: a tiétek sem szebb!

Ceni Óriási drukkhegyek. Tuti lemaradok a zsülésről, elintézed addig, amíg nyaralok! :lol:
Vendég

Bettike Nem van benne az eseménytáblában a mai vérvételem :wink: vagy az nem számít?
Vendég

Boni! Ha a zsül=Gyula, akkor a zsülés az Gyulás?

Hihi, nem számítasz, hihi!

Enikőőőőő! Szüljél ma lécccciiiiiiiii!

Kép
zölddisznó

Zöldi GYulás lesz Ceninek! :lol:
Vendég

Neki Zalános lesz, te kis buta!

Kép
zölddisznó

Zöldi :mrgreen:
Vendég

Jó reggelt!

Boni:ha lenne egy szabad ürse bőrönd, és nincs mit belepakolni,akkor én jelentkeznék,ha beleférek :wink:
(én a Pólusban mindig tudok kunát véltani)

Bettike:hőfenntartó energiák mennek,még van pár nap a tesztelésig :wink:

Zöldi:gyönyörű helyre mentek...én személy szerint jobban szeretem az ehhez hasonló helyeket,mint a tengert.Ha nektek is lenne egy szabad bőrönd.... :wink:
vedresandi

Andi! Nekem egyáltalán nincs bőröndöm! Se ürse, se nem ürse. :wink:
Én is hegypárti vagyok, a tengert inkább tavasszal/ősszel szeretem. (úúúúúútálok napozni, és megfőni, azért)

Kép
zölddisznó

Jó reggelt :lol:

Lányok ezt nézzétek :shock:
Mit adott nekem a Ferty amikor beirtam a mai hőmet :shock:
Szerintetek :shock: :shock:
Ugye,tréfálkozik velem :roll:
Kép

Kép

Kép
edinka

én majd a mátrába is megyek augusztusban
Vendég

edinka ez tényleg érdekes. majd meglátjuk, úgysem a görbe dönti el, hoyg babásak avgyunk É? :wink:
Vendég

Én meg a Balatonra, bibibíííííí!

Edina! Jó az, mindenképpen körbelőttétek, azon nem fog múlni :lol:

Kép
zölddisznó

Cocca :lol: :lol:
Ez tetszik :lol: :lol: :lol:
Körbelőttük :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
edinka

KAti ágyad még nem dobott ki?
Vendég

Na mindjárt végzek, de még megyek csavarogni, meg este vacsora vendégek leszünk és készítem a pocimat nagy zabálásra! Legyen helye a kajának! :wink:

Boni! Katicáék ma vitték Pestre Petiék, szerintem réges rég ébren van! :lol: Jaj és beírok neked egy fekete pontot! Mert nem figyelted meg, hogy ha teszek eseménytáblát az aznapi események már általában nincsennek benne! :wink: :D

Zöldi! Azta de szééééééééééééééééép lesz nektek! :lol:
A hőmmel az a bajom, hogy magamhoz képest szerintem alacsony! Ilyen még sosem volt pé után! És igazság szerint én nem látom benne a két fázist! :roll: De seráfitty! Már úgy is eldőlt aminek el kellett dőlnie!

Edinka! Tök jót adott a ferty! Neked sem sok kell már a tesztig! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ceniről azóta infók????????????????

Kép
bettike
Eger

Ó bettike :oops:
BAcca meg tényleg ! Remélem minden ok lesz.

Én eléggé kába vagyok, már 2 napja csak kóvályog a fejem, minden pillanatban el tudnék alukálni. :lol:
Vendég

seráfitty :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boni! Az tünet! :wink: :D :D :D :D
Na megyek és elcsavargok!

Kép
bettike
Eger

Bettike, lehet munkaundor is! :wink:

de! ha esetleg nem bírom ki, és nyaralás alatt tesztelek egy pozitívat, akkor sms-t fogok küldeni Katámnak. :lol: ( teszt elcsomagolva)
Vendég

NA indulok lassan " kiscsapolásra" :lol: utána meg átellenőrzőm a cuccokat amit viszünk. :lol:
Vendég

Boni! Mikor indultok?

Kép
zölddisznó

nahát, mindenki nyaralni megy, csak én nem :(

nincs időm, talán majd jövőre.
egy olyan helyre vágyom mint ZÖLDI, én laknék is egy ilyen helyen. imádom a hó fötte hegyeket és tengerszemeket.

CENI, SZÜLJÉL MA , LÉTCI , JÓ :?:
surmi
kockasfulunyul

Van egy felesleges iwiwes meghivóm.
Akinek kell,annak szivesen továbbküldöm :lol:

Hová tüntetek :?:

Kép

Kép
edinka

huuh micsoda helyekre mentek :lol: Én bármelyiket elfogadnám.

Boni, csányi sanyis beszólás brutál volt, itt sikítottam a röhögéstől :lol: Határon tuti tudtok váltani.

Purc

Kép

Kép
purc

ja egy bölcseletet engedjetek meg nekem :oops:

Tejes zabpehely után NE egyél dinnyét! Najó kivéve Szirmi, neked szabad :oops: :shock:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok Lányok,

Remélem mindenki jól van, csak pár oldalt tudtam visszaolvasni :( .

Ahogy nézem, mindenki nyaral, de jó nektek, de mi is megyünk majd szeptemberben, akkor Ti irigykedtek majd :D :D .

HAJRÁ ENIKŐ!!!!HAJRÁ ZALÁN!!!!! :wink: :wink: :wink:

Puszi mindenkinek, a nyaralóknak jó nyaralást!!!!

Melcsi

Monyó:Miért gondolod, hogy szükséged van új külsőre, a képek alapján nagyon csini-ari csajszi vagy :wink:

Kép
melcsi6

Én eltűntem pakolni!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Boni!
Bármelyik M.O.-i pénzváltóban kapsz kunát, de ha rám hallgatsz (és a legjobban úgy jársz) bankártyán viszed ki a költőpénzed és kintről veszel le kunát a bankkártyádról, ugyanis ott középárfolyamon váltják ami sokkal jobb, mint itthon, mert itthon először átváltják euróba és azt váltják át kunába (hivatalosan persze) :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Minden kedves elutazó és már elutazott topikosnak nagyon kellemes nyaralást kívánok!!!!!! :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: