A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

ja es meg egy kerdes,nem tudja valaki hogy szeged kornyeken mennyibe kerulhet a lapar ha ki kell fizetni?

mas kerdes.lapar utan muszaly korhazban maradni,nincs olyan hogy aznap hazaengednek?

Kép
monyo83

Sziasztok! Megyek babázni, csak Edinának akartam írni a következőket!
Mintha magamat látnám! :lol: Az első 6 hónapban állandóan ezen járt az agyam, az interneten elolvastam mindent, bevetettem minden praktikát, közben jártam azért ugye a dokihoz, hőmérőztem, számolgattam, időzítettem és minden lehetséges dolgot! Amit sokan rágörcsölésnek tartanak! De mi itt a csajokkal megegyeztünk, hogy nincs ilyen, hogy görcsösen akarja! Csak olyan van, hogy vagy akar gyermeket, vagy nem! (Ugye csajok? ) :wink:
Aztán így a 11 ciklus táján már annyival egyszerűsödött a dolog, hogy sokmindent kívülről fújok, jobban tudom az információkat szűrni, figyelni a testem jelzéseit!
De még mindig időzítek, számolok stb.! És ahogy írta Boni és Katica is! Néha borul a bili, de aztán mindent lehet kezdeni előről!
Kívánom, hogy te ezt ne tapasztald meg, de ha esetleg més 1-2 hónapot késik a bébi, akkor is észrveszed majd magadon, hogy lehet ám ezt egész jól bírni, főleg itt a csajokkal!

Más! Gondolkodtam! :D :D :D (Tudom mostanában egy kicsit sokat!) :lol: Hogy ha 17. napon volt a pé mégis, akkor most már kb. 12. dpo, tehát mensinek már pont jó leesés! És akkor holnap vagy holnapután megjön! Így a nyaralást nyugodt szívvel végig bulizhatom (de brutál bulizásra gondolok) és kb. akkor lesz pé-m is! Szóval ezzel a verzióval is ki lennék békülve! :lol:

Katica! Aranyos vagy! És szerinted mi a gyanús! :roll:

Monyó! Én így is lecsukatnám az anyját! :twisted:

Kép
bettike
Eger

Zöld! Remélem nem anyukád és/vagy nem egészségügyi fennforgás!

Na tényleg lépek babázni, mert lemaradok! Később jövök! :wink:

Kép
bettike
Eger

dobok fel pér képek a kiscsajomról ha nem bánjátok,ugysem mutattam még meg nektek életünk értelmét.
A farmer szoknyát tegnap kapta a drága :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
edinka

Akkor én "vezetek" a 33 hónapommal? (mielőtt gyors fejszámolásba fognátok, 3 hónap híján 3 év)
Bettike! Szerintem létezik görcsösen akarás, illetve a "szeretnék gyereket" és a "belehalok, hogy nem akar sikerülni" közötti van különbség.
Én az anyát, az apát, a nagyszülőket, akik nem tanították meg őket, a tanáraikat, az orvosaikat, a nem létező védőnőt, és mindenkit lecsuknék, aki érintett lehet a dologban. Lehet az anya annyira tudatlan, hogy fogalma nincs róla, mit hibázott. És ez lehet, hogy nem is az ő bűne egyedül. De azért ba....a meg!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
zölddisznó

3hónap híján 4év! :(

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
ancsa81

én kussolok :oops: ,de tiszta szívemből becsülök és csodálok mindenkit a kitartásáért!!!!!!!!
vedresandi

Ja,még azt akartam hogy a kegyetlen sors hova küldi a babákat?Újpalotán láttunk egy terhes qrvát az út szélén!Úgy látszik ő is jobban megérdemli mint mi! :cry:

Na mentem!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa:asszem azt a nőt én is láttam,mert én is ott lakom :shock: én is kiakadtam!!!!!
vedresandi

Zöldi! Én a görcsösen akarásról írtam!
Szerintem az is más, amikor valaki az "elején" van és még azt sem tudja, hogy hova kapjon, mint az, mint ti akik 3-4 éve próbálkoztok!
Nálunk van az, hogy akarjuk! És itt szerintem akkor sem szabad görcsös akarásnak hívni!
Nálatok inkább már az, amit írtál, hogy belehalok, hogy nem akar sikerülni!
Így már érthetőbb, amit Edinának akartam írni?

Kép
bettike
Eger

zoldi a gorcsos akaras kerdesben teljesen egyetertek veled.

ancsa az tenyleg rengeteg ido.:(

Kép
monyo83

Hú, Bettike! Én nem így érzem. Minél hosszabb idő telik el, annál inkább lazán vesszük a dolgot. Elérkezett a megbékélés ideje (nem a beletörődés!) talán amiatt, hogy azon kívül, hogy azzal, hogy a lombikprogramban vagyunk, mi már tényleg MINDENT megtettünk, és nincs az a teher rajtunk, hogy ez meg az a vizsgálat még hiányzik, márcsak a lelkiismeretünk megnyugtatása miatt is. A "görcsösen akarás" én szerintem nem is a várakozással eltelt időtől függ, hanem a "gyártásban" résztvevők személyiségétől. És az, aki "g. a", az sem tehet róla, csak muszáj neki megkeresni megoldást, mert egyrészt oka lehet a babátlanságnak, másrészt durvább esetben rámehet az egészsége.
Szóval szerintem Te a mindent megteszek stádium első felében vagy, jó úton haladva a siker felé!

Kép
zölddisznó

" nem akartam vitát elinditani"
Hogy, ki mennyire szeretne babát.
Hisz mindannyian egy célért küzdünk,ki igy ki ugy.
A célunk ugyanaz,minnél előbb babázni,és 2szeresen babázni
:wink:
:wink:

Kép

Kép
edinka

G. a.-nak azt nevezném, akinek - mindannyiunkal egyetemben - az elsődleges cél a baba, de mellette félre rak olyan dolgokat, amiket nem lenne szabad nem élvezni! Pl. munkába menekülés, apró gyönyörök nem kiélvezése, babátlan élet nem elfogadása...Aki nem tud élvezni egy nyáresti sétát megállva egy kockás terítős útszéli kifőzdében egy nagyfröccsre, vagy oothon gyertyafétyes beszélgetés, nem beszélve egy napfelkeltéről, vagy egy jó kis barátnős dumcsipartiról, ...azért, mert a gondolatai között nem enged helyet az ilyeneknek, az már tényleg görcsösen akarás. Nem tévesztendő ez össze a mindannyiunknál elő-elő forduló pillanatnyi "elmezavarokkal" :wink: , amit a sikertelensé okoz, egy-egy ciklus végén. Az belefér a normálisba. De ha ez tendencia, akkor már "g.a." van sajna.

Kép
zölddisznó

Értem! Tehát mind a kettőnknek igaza van! :wink:

És köszi! Bár az a baj, hogy én nem érzem úgy, hogy mindent megteszek stádium részben lennék! :roll:

És furi, hogy így "kívülállóként" teljesen máshogy gondolom mit éreznek azok, akik régebb óta próbálkoznak!

Kép
bettike
Eger

Edina! Miért nem akartál vitát indítani? Az rossz?

Kép
zölddisznó

Zöldi! Na az uccsó hozzászólásod tetszik! :lol: :lol: :lol: :lol:
Bele sem gondoltam abba, hogy van, aki teljesen kizárja az életet magakörül az akarásban! :roll:

Edinka! Szerintem ez nem vita, csak beszélgetünk!

Ugye Zöldi? :twisted: :D

Kép
bettike
Eger

Bettike! De anyunak van problémája, de szerencsére csak jogi, nem egészségügyi. És azt meg megoldjuk, ha nem sikerül, akkor majd lesz@rjuk, és máshohgy oldjuk meg. Most ő a gyerekünk a tesóimmal :wink:

Kép
zölddisznó

na, én is mentem
este leszek

Kép
zölddisznó

nem szeretem a "topic" vitákat.

ki az a G.A?? :oops: :oops: :oops:
Gusztustalan,tán :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
edinka

Dina!

Hihi! A "g.a." a görcsösen akarás rövidítve! :lol:

Tekintsd eszmecserének, és tetszeni fog! :wink:

Szerintem jó, hogy van ilyen.

Na cső, mert bezáznak a boltok!

Kép
zölddisznó

Na én meg most indulok babázni, mert az előbb lemaradtam (elaludt), de most már mehetek mert ismét ébren! :lol:

Kép
bettike
Eger

Ja Edinka! Nálam a vita az, ha már felemelem a hangom! :D
Itt meg ilyet úgy sem lehet! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
bettike
Eger

Betti jó babázást:) :) :) :)

Cocca :lol:

okés annak tekintem
G.a = görcsösen akarás :lol: :lol: :lol: :lol:

Na,megyek uzsi van a lányomnak:)

Kép

Kép
edinka

Húúúú! Erre visszajönni!

Én bátran bevallom, hogy pár hómnappal ezelőtt átestem a G.A stádiumon, de szerncsére rövid fázisú volt. Most pedig mióta tratanak a vizsgálatok teljesen jól vagyok, mintha egy láthatatlan erő fognáá a kezemet.
HAzudnék, ha azt mondanám nektek nem borulook ki amikor Piri meglátogat, de 2 év után ez már másmilyen. egyre jobban viselem.

és ennek örömére egy ronda görbusz Nektek! :wink:

Kép
Vendég

sZIASZTOK!
itt nálunk a házban, van egy néni, akinek soha nem lehetett gyereke egy baleset véget. Ő azt mondta nekem egyszer, hogy ha csak az ANYÁK szülnének gyereket, akkor nem lennének tele a gyermek otthonok. Gondolom , értitek , mire gondolt :?: :!:
ITT A TOPICBAN MINDENKI ANYA, MINDENKI :!:

megvan a klíma, hétvégén élesben is kiprobáljuk :)
surmi
kockasfulunyul

Surmi:ezt úgy értsük,hogy közben is klímáztok??? :wink: :oops: :lol: 8)
vedresandi

hát, csak kiprobáltuk, és fáztunk, tök jó volt. :D
de azért vigyázzunk vele, mert viszi rendesen az áramot.

ha fázunk , összebújunk :) jaj de jó lesz :)
surmi
kockasfulunyul

és magatokra is vigyázzatok,nehogy később a reuma legyen a központi téma otthon :wink: :lol:
vedresandi

[quote="surmi"]sZIASZTOK!
itt nálunk a házban, van egy néni, akinek soha nem lehetett gyereke egy baleset véget. Ő azt mondta nekem egyszer, hogy ha csak az ANYÁK szülnének gyereket, akkor nem lennének tele a gyermek otthonok. Gondolom , értitek , mire gondolt :?: :!:
ITT A TOPICBAN MINDENKI ANYA, MINDENKI :!:

ez egy nagyon bölcs megállapítás!
Vendég

na, igen vigyázni kell vele, az biztos. azért is kapcsoljuk csak akkor ha már nem bírjuk és akkor beállítjuk 22 fokra.
most megyek a zsókavárba a gyerek dokihoz a kis Surmival, mert már lázas :cry:
surmi
kockasfulunyul

jobbulást kissurminak
Vendég

Nincs időm végigolvasni, de Zöldikém, én vezetek a lassan 11 év várakozásommal!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,
nagyon tetszett a "g. a." eszmecsere :D Én is túl vagyok rajta, de nekem sikerült eljutnom a depresszióig is. Zöldi, nagyon pontosan megfogalmaztad ahogy abban az állapotban tényleg minden mást lesöpör ez az érzés. És pontosan az segített ki ebből az állapotból engem is, hogy sikerült megtalálnom ismét az élet szépségeit. Nálam a javulást egy utazás hozta meg, tavasszal a velencei karneválra :) Később nagyon sokat segített a homeobigyó és most úgy érzem, megint enyém a VILÁG! :lol: Pedig most is megjött. Csak újra megtaláltam a lesza*...om kapszulám, és szedem is rendszeresen :lol: :lol: :lol: Tudom, hogy ANYA leszek előbb vagy utóbb...ahogy Ti is :wink:

T
tapedli

Zöldi! Voltál ma kontrollon???? :roll:

Kép
bettike
Eger

Bettike kibabáztad magad?
Vendég

Boni! Az túlzás, hisz szívesen vállalnék 24 órás műszakot! :wink:
Holnapután tesztelsz?

Kép
bettike
Eger

Zöldi, neked ma volt kontroll?

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike nem hiszem , az még csak a 9.DPO lenne. majd ha hazajöttünk nyaralásból és még nem jött meg, akkor! :wink:
Vendég

na megyek. párom dolgozik gépen!

egyébként holnap megyek vérvételre(progi, prolaktin)
Vendég

Üdv. Mindenkinek!

Boniko: sok sikert a vérvételhez, biztosan jó lesz az eredmény ++++ :wink:

Nekem pénteken lesz UH + vérvétel :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Csajok!

Felvettek a fősulira :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Coca is home!

Nagy shoppingolás történt ismét. Csak drága szerelmemnek nem kaptam gatyát, pedig már nagyon le van gatyásodva e téren.

Ja, bocsi, ha feleslegesen izgultatok a kontrollom miatt, már rég eldöntöttük, hogy nem megyek. Ugyanis miután azt mondta, hogy annyi az egész, hogy megnézi a méhszájamat, hogy bezárult-e a műtét után. Általában 2, max 3 hét múlva be szokott. Na, nekem ma van 3 hete. Azt meg ne nézegesse nekem hétezerért! Majd jól megnézi apa ! :wink:...ingyé'!

A többi véres+vizsgálósnak eredményes orvoslátogatást!

Képzeljétek! Imádott anyósom kedvenc szórakozása lett mostanság, hogy eltünteti azokat a holmikat, amiket én veszek uracskámnak. Ne kérdezzétek, hogy miért. Az elején csak kritizálta őket, mert sosem volt jó semmi - az nem is érdekelte, hogy kedvesemnek tetszik mind. kb 10-15 ing, póló, nadrág és kabát tűnt el így. És letegadta mind. Most találta meg a drágám őket bezacskózva és ról elrejtve a kamrában. Azt mondja, nem emlékszik rá, hogy eltette volna.
A legaranyosabb, hogy most meg a túrabakancsa nincs meg - vadi új, anyu jézuskája tojta neki - és a túragatyója. Kérdezte, hogy esetleg ezekről sem tud-e anyós. Hát nem. Ő nem is látta.
...aztán egy zsákból kidudorodva ezekre is rálelt a pincében. Bas......................a meg a jó büdös........................................ja! Szerintem ez már orvosi eset! Mondtam, vigyük el magunkkal, és etessük meg a medvékkel! De előbb ijessze széjjel egy mormota és essen hasra egy kupac zergeszaron! Vazzzzzze! ...iszok is egy sört! ...hu

Kép
zölddisznó

Égitest! Éljeeeeeeeeeen! Melyikre?

Kép
zölddisznó

zöldi hogy az a....... ez tényleg orvost kíván! :twisted:

(((((((((((((((zöldi))))))))))))))))
Vendég

Egészségügyi szervező PTE állami (egészségbiztosítás - egészségturizmus-szervező)

Kép
kis-csillag
Tököl

Coca, minden szavaddal egyetértek a görcsöléssel kapcsolatban. Anyós hihetetlen, basszus ez már zárt osztály keményen.

Boni, mindjárt mentek, dejóóóóóóóóó :lol:

kis-csillag gratula fősulihoz. Hova milyen szak?

Szirom?

Jelentem, ragyog a lakás jöhet bééééjb

Purc

Kép

Kép
purc

Hú Purci! Akkor fújd ki magad, és már csak pihi! Ez parancs!

Izzó Gázgömb! Az tök tuti szak! Gratula a sikerhez!

Kép
zölddisznó

uhh Zöldi,
anyós pajtás nem semmi egy perszóna... Mellesleg minden családba jut egy hasonló eset...kinek az anyós, kinek a sógornő :shock:

...én is akarok megint járni fősulira :lol:
tapedli

Purc: egy hsz-el előtted :wink:

PTE-ETK Eü. szervező / levelező / állami

Kép
kis-csillag
Tököl

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: