Sziasztok! Megyek babázni, csak Edinának akartam írni a következőket!
Mintha magamat látnám!

Az első 6 hónapban állandóan ezen járt az agyam, az interneten elolvastam mindent, bevetettem minden praktikát, közben jártam azért ugye a dokihoz, hőmérőztem, számolgattam, időzítettem és minden lehetséges dolgot! Amit sokan rágörcsölésnek tartanak! De mi itt a csajokkal megegyeztünk, hogy nincs ilyen, hogy görcsösen akarja! Csak olyan van, hogy vagy akar gyermeket, vagy nem! (Ugye csajok? )
Aztán így a 11 ciklus táján már annyival egyszerűsödött a dolog, hogy sokmindent kívülről fújok, jobban tudom az információkat szűrni, figyelni a testem jelzéseit!
De még mindig időzítek, számolok stb.! És ahogy írta Boni és Katica is! Néha borul a bili, de aztán mindent lehet kezdeni előről!
Kívánom, hogy te ezt ne tapasztald meg, de ha esetleg més 1-2 hónapot késik a bébi, akkor is észrveszed majd magadon, hogy lehet ám ezt egész jól bírni, főleg itt a csajokkal!
Más! Gondolkodtam!

(Tudom mostanában egy kicsit sokat!)

Hogy ha 17. napon volt a pé mégis, akkor most már kb. 12. dpo, tehát mensinek már pont jó leesés! És akkor holnap vagy holnapután megjön! Így a nyaralást nyugodt szívvel végig bulizhatom (de brutál bulizásra gondolok) és kb. akkor lesz pé-m is! Szóval ezzel a verzióval is ki lennék békülve!
Katica! Aranyos vagy! És szerinted mi a gyanús!
Monyó! Én így is lecsukatnám az anyját!