A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok. Szilvia vagyok. Adatta itt valaki közületek a gynevac injekciót? Én most kaptam a 2. ampullát az ötből és a tünetekről érdeklődnék itt valakitől. Köszi előre is.

emeseanyu

Sziasztok. Szilvia vagyok. Adatta itt valaki közületek a gynevac injekciót? Én most kaptam a 2. ampullát az ötből. Tudja valaki a tüneteit? És hogy amíg tart az 5 ampulla szabad e teherbeesni stb? Előre is köszi.

emeseanyu

Moni!

KoszonomKépTudod,hogy nagyon megnyugtattal??KépGratulalok a babadhoz-GYONYORUSEGES!!!!!!!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta

Örülök, hogy megnyugodtálKép
És kösziKép Szerintem is gyönyörűKépKépKép

Móni
Monik

Kép

Most már én is tudok képet felrakniKép!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

mégse!Kép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!
A felrakni kívánt képet jpg,gif,bmp kiterjesztésben mentsd el és itt alul a melléklet feltöltésénél/tallózás-ha megvan a kép feltöltés.Kép
Vendég

Zsu!

Hogy vagy?KépVarjuk am a kepetKépNE IZGULJ!!!!!
Hanykor szoktal kelni??Csak hogy mikor tesztelsz,-ugyanis melohelyen nem tudok netezni,csak reggel 7-ig,es miutan hazajovok 5kor.Es annyira szeretnem mielobb tudni a jo hirt!! Reggel a Te 2csikos teszteddel szeretnenk inditani a napotKépKépKép

Lanyok!

Aztan holnap 4 utan gondoljatok am Rank, nagyon-nagy szuksegem van raKépMiutan hazajovok leirok mindent!!!

NagyonizguloKrisztaesremelemteljesenegeszsegesPrucsok

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Vikimi!

Köszi! Én egy kicsit bonyibban próbáltam!Kép

Kriszta!

Szerintem én már hajnal 4-kor felkelek, annyira izgulok! Ne félj nem maradsz le semmiről!Én nagyon félek!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!

NE FEEEEEEEEEEELJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!A babak a pocidban most biztosan jot mosolyognak,hogy mennyire izgulszKépKépMINDEN RENDBEN LESZ!!!!!!!

A holnapi nap nagyon fontos lesz Neked is es Nekem isKép

Nagyon-nagyon szoritok!!!!

Kriszta
Kép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

SziasztokKép
ZsuKépKrisztaKép Megy a drukk NektekKépKép Nagyon szép ez a fotóKép
EmeseanyuKép
A "ma megint megjött babásai" topikba is kérdezd meg a Lányokat, mert én úgy tudom ott is többen beadatták korábbanKépHolnap már biztos lesz aki itt is válaszol majd Neked.

Puszi:Doris
doris

Emeseanyu Kép

Mi beadattuk a párommal. Nálunk nem volt semmi tünete, nem is igazán fájt, de van akinél kisebb láz jelentkezett, vagy erősebben fájt az injekció helye.
Én úgy tudom, mellette is szabad teherbe esni, nem jelent semmi gondot.

Alena
alena

EnigmaKép

Rég jártál erre. Bár mostanság én is inkább csak olvasgatok.
Tegnap kezdtem a 33. hetet. Elvileg még nyolc hét van, hacsak törpike nem akar hamarabb kijönni.
Örülök, hogy elkezdtétek a vizsgálatokat. Most már minden menni fog a maga útján!KépKép

ZsuKép

Reggel aztán gyorsan jelentkezz, mert már engem is teljesen meghülyitettetek!!KépKép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Emesenanyu Kép
Terhesség alatt is be lehet adatni a gynevacot. Nem okoz semmi gondot.

Tünetekhez: Csatlakozom Mónihoz. Nekem 2 manóval a pocimban semmi, de semmi tünetem nem volt. Annyit, mint Móninak. A manók mindig 1 héttel voltak korábban nagyobbak a koruknál, tehát szuperul fejlődtek.
A tünetek teljesen egyéniek. Van, akinek van, van, akinek nincs...

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Első ránézésre rossz hírem van!Kép
Második ránézésre még mindig reménykedem! Szóval én és az édesanyám lát valamit a teszten, a párom viszont semmit! Várunk holnapig és csinálok mégegyet. Még nem adtam fel!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok!!

Zsu!!!!!!!

NE ADD FEL!!!!!!!!!!Ha nem csak Te latod,akkor nem lehet arrol szo,hogy "odakepzeled"KépAz a teszt,amit felraktam,az sem rogton lett am pozitiv!!!Kellett hozza ido!!
Es az en parom ugyanez,ugy kb a 3-4. tesztig kozolte,hogy O nem lat semmit,ne remenykedjekKépMegmutatom az en elso tesztem,az az,amelyiken lila a csik:

Kép

Nos??Szinte nem is latni a 2. csikot igaz??Csak ha nagyon koncentral az ember.

Holnapra jobban fog latszaniKépKépKépKépNyugi,pihenj sokat es beszelgess Veluk!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta!

Aranyos vagy Kép!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!

Kép
Mennem kell melozniKépKépPedig szivesebben irogatnek ide!Gondolj Rank Te is 4 utan,mert FEEELEEEEEEEK!!!!!!!!!!!!Delutan jovok.

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Nagyon izgulok értetek! Neked is nyuuuugi!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!
nagyon szorítok nektek!Biztos kétcsíkosat produkálsz holnap!
Vendég

Kriszta
Én is gratulálok! Ne izgulj, minden rendben lesz. Annyian drukkolunk itt nektek, hogy nem lehet probléma!

Zsu
Nagyon szorítok, hogy meglegyenek azok a csíkok! Egyébként ha már igen haloványan is látsz valamit, akkor az pozitív!!! Egy negatív teszten abszolút semmi nem látszik, a csíkot nem lehet odaképzelni. Legalábbis szerintem. Úgyhogy nyugi!

Edinka
Neked is gratula!
Vigyázzatok azokra a babókra ám, és nem lesz semmi gond.

Szilvi
Sajnálom, hogy neked sem sikerült. Remélem a következő hónap mindkettőnknek szerencsés lesz. Én nagyon szurkolok neked!

Vikimi
Én mindenhol azt olvastam, hogy felváltva működnek a petefészkek. Teljesen meg vagyok lepődve, hogy nem így van. Így egy kicsit bizakodóbb vagyok, köszönöm az infót.

Megy a drukk mindenkinek!!!

Adri
adri77

Szia Zsu!Kép

Ne keseredj el! A negatív teszt az tényleg negatív, tehát még ha akarod sem tudod odaképzelni a második csíkot! Hány napja volt a transzfer? Én két héttel utána csináltam az első tesztet. (ami kb. 33. ciklus nap volt) Pozitív gondolkodás!!!Kép

Gigi

KépKép
gigi28

ZsuKépKép
Még nem szabad feladni!!! Nekem a Kaáliban először megcsinálták a vérvételből a tesztet, majd másnap reggel csináltam meg a beültetésnél kapott tesztet, hogy legyen már egy "pozitiv" emlékem. NOs, több mint 10 perc után jelent meg egy nagyon-nagyon halovány csikocska amiről igazán nem gondoltam volna, hogy terhes vagyok ha csak nem lett volna már meg a vérvétel eredménye... Nagyon drukkolok, fel a fejjelKép

doris

Tudom hogy hülyének fogtok nézni de én azt gondoltam hogy ha múlt hét kedden volt a transzfer akkor a 14 nap múlva az most kedd. Pedig szerdaKép! És én csaltam egy napot tehát két nappal csináltam hamarabb a tesztet! Álmodik a nyomor! Háááátha! De ha látnátok azt a második csíkot akkor ti se látnátok!Kép Annyira oda van hallucinálva! Pedig anyám is látta! De ha elsőre ránézel tök negatív! Még adok magamnak két napot! Azon röhögtünk kínunkban, hogy még két hét múlva is tesztelek és akkor is csak dünnyögünk majd magunkban hogy: A francba még mindig nem mutatja ki a teszt!KépDe ez csak vicc!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

ZsuKép
Szerdán tesztelj! Ne holnap, nekem az ikerterhességet is alig mutatta ki...Kép

doris

ZsuKép

Én is nagyon be voltam sózva a transzfer után, de azért a két hetet kivártam. Hétfőn volt a tr. és két hét múlva hétfőn csináltam tesztet. De azt is csak azért, mert olyan menstruációs fájdalmam volt, hogy azt hittem bele pusztulok. (persze rögtön arra gondoltam, hogy biztos méhen kívüli terhességem van) Szóval várd ki a szerdát! Persze ezt könnyű mondani!Kép Mivel nekem semmiféle terhességi tünetem nem volt, de már régen tudtuk a jó hírt (ultrahangon már látszott) mégis állandóan kéztetést éreztem,hogy csináljak tesztet mert az nem lehet, hogy nem érzek semmit. Persze nem csináltam több tesztet, de a kísértés nagy volt!Kép

Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok Csajok Kép
Alig győztem visszaolvasni, pedig csak 2 napig voltam szabin. Költözködés lezavarva, annyira jó volt már az új házba aludni. És akkor a nagy hír:
vasárnap vettem egy tesztet (31. napon) és 2 csikos lett. Aztán vettem még egyet és az is zebra! Kép Kép Kép
És akkor az aggodalmaim: csak szerdán tudok nőgyógyászhoz menni. Szerintetek megpróbáljam a gyógyszertárban Utrot kérni, hátha recept nélkül is adnak? Vagy ráér csütörtökig?
Egész hétvégén dobozokat tologattam, pakoltam, ha elment volna a baba, ugye véreztem volna??? Totál nem gondoltam, hogy most összejöhet, mert annyit idegeskedtünk az építkezés, meg a költözés miatt...
És tegnap délben a szám sarkán megjelent egy pici herpesz. Kép Hát, most ettől is parázok.

Nyugtassatok meg egy picit, hogy minden rendben lesz Kép
Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

MinyuKép
Telefonon tudtál esetleg orvossal beszélni? Én azt gondolom, ha a költözést kibirta akkor nincs gond és ha nem barnázol akkor szerdán ráérsz az Utrot elkezdeni de hivj fel orvost, hogy megnyugtassonKép
Drukkolok és gratulálokKép

doris

Minyu Kép
GRATULA a csíkokhoz! Ha nem barnázol, akkor én is úgy gondolom, hogy ráér az ultro. Sőt, ha semmi progigondod nincs, akkor akár nem is kellhet.
Mi is költözünk a manókkal (persze akkor tudtuk, már, hogy a pociban vannak). Úgy gondolom, jól meg van tapadva ez a kis pocaklakó, és semmi baja nem lett a költözéstől.

Zsu Kép
Drukkolok! és csak azt tudom mondani, hogy a tesztek semmit sem érnek! Catnek Kép még akkor sem mutatott ki semmit, amikor a vérvétel már igazolta az ikerbabákat.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kriszta Kép
GRATULÁLOK! Kép
És ne izgulj, most minden rendben lesz a babáddal.

Még most olvasgatok vissza, lányok, ez fantasztikus, hogy mennyi minden történt a hétvégén.

ZsuKép
Ne aggódj, a "világ" szeme rajtad.

Még jelentkezem, most még dolgoznom kell.
Puszi mindenkinek

enigma, üdv újra itt.
Vendég

Minyu, most látom! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Gratula!

azt hiszem karácsonyra tényleg kiürülünk Kép Kép Kép
Vendég

Köszönjük szépen a gratulációkat, bár tartok tőle még egy picit.
Orsi Kép Progigondom nem tudom, van-e, de abszolút nem barnázom.

Nemsoká felhivom a dokimat, és rákérdezek mindenre. Kép
Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu Kép
Akkor végképp nem kell aggódnod az ultro miatt. Valószínűleg akkor Neked nem is kell.
Ha beszélsz a dokiddal, akkor azt beszéld meg vele, hogy még a héten elmehess laborba, ahol egy vérvétellel tudjátok ellenőrizni a progiszintet. Abból azonnal látszódik, hogy kell-e egyáltalán utlro.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok! Kép

Anita Kép Kép Kép

Küldtem mailt!

Doris Kép

Csodaszépek a babáid, az a fotó is nagyon tetszik, ahol csak hátulról látszanak, és együtt felfedezik a világot, mesés kép! Kép

Enigma Kép

Hát igen, igen, egyre csak gyarapszik az oldalszám, ahogy megy az idő... Már egy ideje úgy járok orvoshoz, hogy tudom, legalább egy értelme biztos van: anyagot gyűjtök! Kép Kép Kép

Minyu Kép

Akinek eddig halványan látszott, vagy "odaképzelte", az rögtön másnap már biztosan és világosan látta! Kép

Milena
milena

Zsu!

Juj, de nagyon drukkolok, es mennyire izgalmas!

Szerdan nagyon varom a duplacsiiiikot!!!!!!!!!

Tudod, Catnak sem mutatta ki, mindig ez jusson eszedbe!!!!

Minyu!

Nagy graula neked is, es remelem minden rendben lesz! Ha nem verzel, barnazol, akkor nem lehet baj!

Kriszta!

Neked meg nagyon drukkolok delutanra, hogy miden rendben legyen a dokinal!!!
Ne felj, delutan kiderul a kiamanod!!!!

Anna!

Na, latod milyen hamar eljott az ido, es akkor szeptemberben te is a friss babasok taborat szaporitod!!! Juj, de jo lesz!
Remelem oktoberben en is csatlakozom, es akkor tenyleg kiurulunk!!!!!

Cat!
Pusz, es kitartas!!!! 34. het, hat az mar nagyon joooo!!!!!!

Orsi!

Es te hogy vagy? Hanyadik hetben is vagy? Es te otthon vagy, igaz? Hogy megy a varras?
Majd lehet hogy kernek tanacsot, mert en is nagyon tervezem, hogy majd varrogatok otthon a babanak!!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

sziasztok csajok,
sajnálom, hogy az a fórum ilyen "népszerű", de ugyanakkor örülök, hogy nem vagyok 1edül.
Az én történetem röviden: magas prolaktin szint, soksok vizsgálat, tavasszal végrehajtott lapar, elzáródások +szüntetése, régi töketlenkedő orvos újra cserélése (meg nekem senki ne mondja, hogy SZAR a petevezetékem, még ha így van akkor sem!), újabb doki - újabb reményekkel és vizsgálotakkal, közben naaaagyooonsooook álterhes tünet, számtalan elfogyasztott bromo, egyre gyarapodó kilók és közelgő első inszem.
Most voltam túl az első clostis cikluson és az esélytelenek nyugalmával várom a menszimet, mert ilyen, hogy ennyire ne éreztem volna semmit, még nem volt.
Szóval szívesen izgulnék tovább veletek. A környezetemet már nem akarom tovább terhelni a folyamatos szűkölésemmel. Könnyű azt mondani, hogy ne pörögjem túl a dolgot. Már rég búgócsiga vagyok.
Gratulálok minden csíkosnak és drukkolok azoknak, akik még csak vágynak a csíkokra.
szuszi
szuszi

Sziasztok!

Mi a párommal 4 hónapja próbálkozunk és még semmi.
Viszont most egy érdekes dolog történt. 1 héttel korábban jöt meg és most meg 2 hétre rá újra!?!

Volt valakinek már ilyen eset, hogy 2 hét telt csak el és megjött?

Vetélés nem lehetett 2 hét után, nem???

Várom válaszaitokat és mindenkinek aki babót szeretne mint mi is SOK SIKERT!!!!!

Mea
mea

Ja és 4 hónap még nem sok probálkozás szempontjából ugye???

Még nem kell aggódnom???

Mondjuk sajnos 13 éves koromban már volt egy petefészek műtétem és részlegesen ell kellett távolítani az egyiket. :-(

Meg voltak utána is gondok cisztákkal és ezért már 15 éves koromtól 10 éven át szedtem gyógyszert amit most márciusban hagytam abba.

Az már kiürült ezidáig teljesen ugye???

Mea
mea

Sziasztok, lenne egy kérdésem. Július 12-én volt egy műtétem missed ab miatt a 10. héten. Már egyszer megjött azóta.
Mennyi ideig kell várnom a következő próbálkozásig? A nőgyogyim 3 ciklust mondott, de nem igazán szeretnék annyit várni, mert igy is 5 hónap után sikeredett csak a babikát összehoznunk.

Köszi a választ: Kriszti
krinyoka

Sziasztok!

Alig bírom visszaolvasni, rengeteg a meló itt benn. Amint lesz egy kis lélegzetvételem, azonnal írok.
Addig is puszi!

Mea, Krinyoka, üdv a topikban!

Puszika
Noémi
Vendég

Dodo Kép
Köszönjük kérdésed. Szerdán már a 30. hetet kezdjük a fiúkkal Kép
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=3182
ezen a címen van fenn pár dolog. A legfrissebbek (amiket a hétvégén a mamámmal varrtunk) még nincsenek itt, de azok is felkerülnek a netre. Ha bármi tanács kell, ebben is szívesen segítek. Kép

Egyébként minden a legnagyobb rendben velünk, kicsit már fáradunk, mert már nehéz a pocak, de azért még elég sokat tudok mászkálni.

Mea Kép
Szerintem nem ártana egy hormontükröt csináltatni a dokiddal (ez vérvétel a ciklus 3. napján, majd a tüszőrepedéskor, majd a tüszőrepi után 7-8 nappal. Az alábbi hormonokat kellene megnézni: progeszteron, prolaktin, tesztoszteron, öszrodiol, TSH).
4 hónap nem sok, de ez a ciklusprobléma gond lehet. Jobb lenne a végére járni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szuszi!

Szerintem pont azért fog sikerülni, mert most nem is gondolsz rá!KépNyugodtan szűkölj nekünk, de ne sokáig és akkor irány a babás topic!Kép

Mea!

Üdv nálunk! Ne izgulj a 4 hónap még egyáltalán nem sok! Ha rendesen megjött a vérzésed akkor nem lehetett vetélésed. Szerintem túl vastag lehet a méhnyálkahártyád és azért jön meg ilyen sűrűn. A fagamzásgátló rendben tartotta és mostanra ürülhetett ki a szervezetedből. Tényleg érdemes lenne elmenni egy hormonvizsgálatra. Te se maradj sokáig!Kép

Krinyoka!

Nekem is 3 ciklust kellett várni vetélés után pedig nekem csak 6 hetes volt és nem kellett műszeresen befejezni. Van olyan ismerősöm akiknek 6 hónapot is kellett várniuk! Szerintem érdemes lenne kivárni legalább a hármat! Tudom hogy nem ezt akartad hallani . Sajna! De lehet három ciklus után rögtön összejön. A dokim azt mondta hogy vetélés után hamarabb szokott összejönni, mert a szervezeted tudja már mit kell csinálnia.

Még mindig köszönöm a bíztató szavakat!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Kriszta!

Veled mi újság?

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Lányok!
Mikor esik le a hő?mensi előtt 1-2 vagy 3 nap?Törvényszerű egyáltalán hogy leesik?Szerdán kell megjönnie,eddig érzékenyebbek voltak a melleim tudom,hogy az utrotól,1 hete görcsölgetek ami ma elég erős volt,tuti megjön,de a hőm nem esik,37,2 37,1.Ez ellentmond a biológiának?Nem?????

Mea!
Nem semmi amin már fiatalon átmentél.Ahogy a többiek is írták mindenképpen jó lenne tudni,hogy minden oké e a hormonjaiddal,és van e peteérésed!Én 4,5évig szedtem fogigátlót (6 hó szünetet közbeiktatva) és miután abbahagytam 1év 3 hónapig nem volt még peteérésem a gyogyesz hatása volt még.Clostilbegittel szépen beindult és azóta mindig csak reménykedek.
Vendég

Sziasztok!!

Eloszor is mindenkinek koszonom,aki gondolt RANK: 4mm-es petezsakom van mehen belul:-)))))))))En annyira boldog vagyok!!!Ja, es 18mm-es mehnyalkahartyaba van beagyazodva Prucsok:-)))A dokim azt mondta,minden a terhessegi kornak megfelelo(4+4)Kaptam Utrogestant, napi 4et kell szednem,holnap vervetel,vizelet:-)

MinyuKép

GRATULALOK A BABAHOZ !!!!!!!Szerintem sincs semmi baj a pakolas miatt.Utrot szerintem recept nelkul nem lehet kapni,de ha szerdan mesz,az meg tuti nem keso!!

AdriKép
KoszonomKép

Zsu!
Nahat nem csodalom,hogy halovany a csikocska,ha csaltalKépKépKépUgye most mar elhiszed,hogy szerdan eros 2csikos lesz??KépKépKép

NoemiKép
KoszonomKépMost mar kezdek kicsit megnyugodniKép

DodoKép
Neked is koszonom a drukkot,nagyon aranyos vagy!!!KépKép

KrisztiKép

Sajnalom a miss ab-ot,en nagyon is megertelekKépKépKép
Szerintem mindenkeppen hallgass a dokidra!Voltal mar azota kontrollon?Mert eloszor nekem is 3 honapot mondott,de a kontroll utan(elso mensi utan) mar probalkozhattunkKépKép

Edinka!

Neked mekkora volt a petezsak??Mikor mesz legkozelebb??

Kriszta es Prucsok

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta és kis-Prucsok!
Nagyon nagyon tiszta szívemből kívánok nektek minden jót!
KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Viki!!Kép

KOSZONOM!!!!!!!!!KépKépKép
Nekem a hom mensi elotti napon esett le,de csak 1 fokot.Hmm...tudod,vannak csodakKépKépKépBiztato a hod!!!!!!!!!

MeaKép
Udv a topicbanKép

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Vikimi Kép
Nekem midig a mensi napján esett le. Elvileg törvényszerű, hogy leesik... de semmi sem biztos Kép

Kriszta és Prücsök Kép
Ezek szuper hírek. Nagyon szépek vagytok. 4+4??? Még csak? Nem több? Mikor volt az uts. mensid?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kriszta!
Vannak tüneteid?Kép
Vendég

Kriszta!

Jujj, de örülök! Remélem megnyugodtál! Innentől sima 8 hónap előtt állsz!KépKépKépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: