Mandula
Majd az ET után igyál jó sok folyadékot, hogy kimossa ezt a sok hormont a szervezetedből.(legalább napi 3l-t) Már most elkezdhetsz sok fehérjét enni (tej,joghurt,kefír,túró stb), mert jót tesz a nyh-ának.
Nekem ezek a dolgok beváltak, és persze az, hogy nem rágtam otthon a kefét fekve, hanem bementem dolgozni. Ugyanezt mondta az én dokim is, hogy mivel 3 napos embriókat kaptam vissza, még 4 napot pihenjek otthon vele a megtapadásig, aztán normál hétköznapi életet javasol lightosan.
Noémi
A prolaktinod is visszafoghatja a petefészkeidet, lehet, hogy ezért kell ennyi szuri, hogy legyen 4 tüsződ. Ezt jó lenne megint ellenőrizni. Sajnos nálam is az volt, hogy normál bő mensim nem volt soha, a sok hormongyogyi teljesen megkavarta a hormonrendszeremet, és csak ritka 2 napos mensiim voltak.
Sajnos nem lehet válogatni, hogy mit kér az ember a bmc-ben. Ezt adják és kész, el kell fogadni.

Én lombiknál napi 2 Menogont kaptam és 1 Puregont, de én kértem, hogy ne legyen több. Menet közben a Koncz növelni akarta a Puregont, de nem engedtem. Így kevés sejtem volt, de azok jó minőségűek.
A cickafarktea segít a ciklust beállítani. Lerövidíti. Annak ajánlatos akinek hosszú harmincvalahánynapos ciklusai vannak, vagy vetélés után.
Cat