A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Zsuzsa Kép
Ha már az előző Uhn is láttátok, akkor biztosan jó helyen van megtapadva, elmászni ilyenkor már nem tud Kép majd csak ha kibújik belőled Kép
Ha téged megnyugtat, akkor kérj UH-t, egyébként felesleges. A kismam nyugalma a legfontosabb Kép

Udo Kép
Drukkolunk Kép

Búzaszem Kép
Örülök, hogy veletek is minden rendben Kép Szép nagy a babócád Kép Kép Hihetetlenek ezek a kezdeti méretek Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

IcsilyaKép
Köszi, most ránkfér. Küldtem Neked egy mail-t.
udojurgen

Szia Búzaszem!

Én amult héten voltam uh-on,mert egy kicsit véreztem.De szerencsére minden rendben volt,és multhét kedden 3,8mm-es volt a petezsák.Julius 13-án megyek megint uh-ra,akkor megnézi a szívhangot meg mindent.Addigra már jobban lehet majd látni.Már annyira várom!
De szerintem menj el nyugodtan dokihoz.Nagyon jó azt hallani hogy minden a lehető legnagyobb rendben.Én nagyon megnyugodtam.Ajánlom Neked is!Abból baj nem lehet.
Érzel már valamit?Mellfeszülés,hányinger,fáradság?Nekem csak a melleim duzzadtak dinnye méretűre.Tök jó,hogy van valaki,akivel percre pontosan egyidősek vagyunk! KépKép
bea77

Udo Kép
Hírek??????????

Orsi
KépKépKép
icsilya

UdoKép
Gyere már, ne tarts minket kétségekben!!!!

LevendulaKép
Hidd el Te is ilyen kitartással tudnád végigcsinálni, mint bárki más itt. Megsokszorozza az erődet a baba utáni vágy, és ami még ráadás, hogy a párodat szeretnéd megajándékozni egy ő génjeit hordozó kis krapekkal!Kép Vannak érzelmi hullámvölgyek, kétségek, hogy nekem már sosem lesz gyerekem, de ezeket el kell hesegetni, és pozitívan gondolkodni, álmodozni a kis jövevényről, persze emellett mindent megtenni a siker érdekében. Remélem nem is kell már sokat várnotok, és Ti is olyan boldogan fogjátok a kétcsíkos tesztet nézegetni.KépKép

ZsuKép
Az indexes fórumon egy lány most ikreket vár fagyibabákból. Tehát igenis Nektek is sikerülni fog, mert sok eszkimó picur szaladgál ám a játszótereken!

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!

Nagyon rendes vagy, hogy így tartod a lelket bennem. Köszi
Nagyon szeretnénk már babát mi is, de valahogy reménykedem abban, hogy nem lesz semmi gond és most sikerülni fog. Bár legutóbb adtam magamnak még 3 hónapot dokik nélkül. És ezt tartom, nem húzom tovább, mert már kezd elfogyni a kitartásom és a reményem. De az, hogy teszek is érte valamit, új reményeket ad.

Nem próbálta senki közületek a gyógyfürdőket? Eredmény? Mi most fogunk menni valamelyik hétvégén, csak még nem döntöttük el, hogy hová?
Hajdúszoboszló, Zalakaros, Hévíz vagy Harkány? Melyik a legjobb?

Udo!
Mi volt a dokinál? Remélem minden rendben!

Ildikó
levendula_1

Icsilya, CatKép

Tegnap este voltunk orvosnál. A méh pontosan annyira fejlett, amennyire lennie kell. Nem talált elváltozást semKép Sajnos UH nem volt, azt csak csütörtök du. fogjuk megcsináltatni. Nagyon rendes volt az orvos és az asszisztense, azonnal elkészített minden papírt, ami a laborhoz szükséges. Ugyanis ez nem a nőgyógyász feladata, hanem a háziorvosé. Ma hajnalban már vérvételen voltunk, eredményeket nem tudok, ezeket el fogják juttatni a nőgyógyászhoz.
Tegnaptól hivatalosan is terhessé lett nyilvánítva (5+6 a kis korong alapján).
Orsi oviban dolgozik, így a rubeola veszély miatt mától ki is lett iratva, valszeg a terhesség végéig. Rosszul is esett a kollégáianak, akik persze gratuláltak, de egyben át is számolták a nyári szabadság beosztásukat. Mindegy, ez velük is megtörténhet, vagy már megtörtént.
Egyébként hányáshatáron ingadozik már napok óta. Sokat pihen, olvas, de még szerintem egyikünkben sem tudatosodott, hogy mi a szitu.
Értesítettük a leendő és már aktív nagyszülőket is telefonon: "...várj egy pillanatra, végig kell gondolnom. Addig adom apádat!... Na jó, most mondhatod a részleteket..." Volt itt sírás is az örömtőlKép
Mindenestere a 12 hétig tényleg bennem lesz a kisördög. Csak utána fogok teljesen leereszteni. (Onnantól Orsi fog takarítani, mosogatni és minden házimunkát ő fog csinálni, amit eddig nekem kellett csinálnomKép Neeem, nem vagyok ilyen gonoszKép
Köszi, hogy ennyire együttéreztek velünk, ez nagyon jó érzés!Kép
A
udojurgen

LevendulaKép
Szerencsére minden OK.Kép
udojurgen

Udo!

Örülök Nektek nagyon, csak így tovább!

Ildikó
levendula_1

Udo!

örülök, hogy minden rendben van

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

AnitaKép
Köszi a drukkotKép
A
udojurgen

UdoKép
Örülök, hogy minden rendben van. OrsinakKép nem lehetett könnyű hirtelen kiállni a munkából, de2-3 nap alatt le fog lassulni. Nálam ugyanígy volt, csak a 14. héten. Első nap nagyon rossz volt otthon, de utánna túltettem magam rajta. Nem beszélve arról, hogy 1-2 házimunkát is meg fog majd csinálni otthon, így tehermentesítve leszelKépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Tényleg ennyire szörnyű otthon maradni ha babát vár az ember lánya? Én nem tartom magam antiszociálisnak, de titokban már nagyon várom, hogy otthon lehessek és csak azt csinálhassak babavárás közben, amit szeretnék. Vagy én még keveset tudok? Kép
hajnesz

CatKép
Gondold el: gürizek a cégemnél és még otthon is... HmmKép Ez nem tartható sokáigKép
Orsi óvónő. Már erre készül hónapok óta. Így most lesz ideje mindenre. Pl. jogsit fogja napokon belül letenni (1-2 hét). Úgy tudom, hogy létezik kismamáknak olyan posztgraduális képzés, amit a terhesség alatt olcsón, vagy ingyenesen el lehet kezdeni. Ezt a kettőt beszéltük Orsival. Egyik sem lenne olyan nagy napi elfoglaltság, amivel lefárasztaná magát. Viszont nem unatkozna. Ti unatkoztok?
udojurgen

UdoKép
A posztgraduális képzés sajnos a terhesség alatt még nem ingyenes, csak gyesen lévő kismamáknak. Akkor meg elég nehéz még bevállalni egy egyetemet egy vagy két gyerkőc mellett.

Én nem unatkozom, mert eladtuk a lakásunkat, és keressük helyette a megfelelő családi otthont. Mellesleg készülök az anyaságra, lélekben is, és már fizikailag is vásárolgatok. Nem utolsó sorban internetezgetek, ami nélkül már el sem tudom képzelni az életemet.KépKépKép Persze nem élek már olyan tempóval mint korábban, és sokkal fáradékonyabb is vagyok, így sokat pihenek is. Azt hittem korábban, hogy unalmas lesz itthon, mert elég pörgős volt a munkám, de már el sem tudom képzelni, hogy visszamenjek dolgozni. (korábban egy kereskedelmi bankban dolgoztam).

Na azért a gürizésért nem sajnállak, ezt csinálják háziasszonyok százezrei, zokszó nélkül.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Mi is lakást keresünkKép Hihetetlen, hogy milyen kemény dolog. Tudtuk, hogy a CIB reklámja (a pecsételős) nem fedi teljesen a valóságot, de azt nem gondoltuk, hogy olyan apróságok is léteznek hitelfelvétnél, hogy pl. a hitel első folyósításahoz a hitel 2%-ának megfelelő összegnek a kártyádon kell lennie. Mindegy, ennek nem itt van a helye, Te úgy is jobban tudod, ha bankban dolgoztálKép
Egyelőre Orsi sem unatkozik. Alszik, alszik, a...Kép Nálunk még nem kezdődött el a vásárlás, nekünk ez még túl korai (5+6). A terhes ruhák nézegetése azért már beindultKép
udojurgen

Sziasztok!
Ma voltam 12 hetes UH-n.
Mit jelent az hogy:
TVS:NT:2 mm (?)
Csak latinul beszélt a doki.
Remélem minden rendben, azt sem mondta, hogy nem.
Köszi
Timea
ktímea

Udo Kép
Én is itthon vagyok már kb. 1,5 hónapja. Engem még leköt az államvizsga és előtte a vizsgaidőszak. Ahogy Cat Kép én is nagyon pörgős voltam az itthonlét előtt, és el sem tudtam volna képzelni, hogy mi lesz. Nekem jól jött, hogy most még van elfoglaltságom. Az államvizsga után én nyelvtanfolyamra megyek, mert még mindig a gimis tudásomból élek, ideje lesz egy kicsit felfrissíteni Kép
Közben pedig elkezdem csinosítani a babaszobát, és majd vásárolgatni is. Kép
Ja, még valamit akartam. Azért ne hidd, hogy a gürizés egy része nem marad meg. Ha Orsi rosszul viseli az első harmadot, akkor ugyanez marad. Ha meg megszületik a baba, akkor egészen biztosan be kell majd segítened... de nálatok ez nem lesz gond Kép Kép

Timi Kép
A 2mm valószínűleg a tarkóredő. A 12. héten ezt mérik, de a rövidítésére én nem emlékszem. A 2mm még határértéken belül van.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Udo!

Örömmel hallom, hogy most már hivatalosan is kispapa vagy!Kép Nem csodálom, hogy nem lelkesedsz a házimunkákért. Az én férjem közölte, hogy ő inkább keres egy takarítónőt, de ő nem fog takarítani.(egyszer takarított, de abban nem volt köszönet. Amúgy nagyon rendes pali!) De szerencsére túlbuzog bennem a tenniakarás és jó kondiba is vagyok. Úgyhogy nem jön takarítónéni!Kép
Tapasztalatom szerint, egy darabig még nem kell kismama ruha. Én még a negyedik hónapban simán a régi cuccaimba jártam. Pedig már alig vártam, hogy végre terhesnek nézzek ki. Kép
Jók legyetek!!

Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Tudna e nekm valaki arról felvilágosítást adni,hogy a neten a mnka törvény könyvét hol olvashatom?Vagy esetleg nem tudja e valaki,hogy ha terhes vagyok és dolgozok akkor dolgozhatok e délutános műszakban?
Tudom hogy nem ide illő téma,de hátha valaki tudja.Köszi.

Udo!
Sok-sok gratula.Valszeg egyidős vagyok a nejeddel.Mármint pocak méretileg.

Búzaszem!

Veled mi van?
bea77

"Ma megint megjött" Kép, Kép

Most örüljek vagy sírjak?Kép

Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Tímea!

A felettünk lévő topikban (hasznos linkek) megtalálod a választ. Ott sok más is van, vizsgálatokról és különböző orvosi kifejezésekről.

Ildikó
levendula_1

Zsu!

Veled Mi van, le vagyok maradva. Miért jó és miért rossz, ha megjön? Bár a miért rosszra tudom a választ.
Ildikó
levendula_1

Sziasztok,

ez a hónap is kudarc. Bár számítottam rá azért nem érzem magam jobban.

A jó hír, hogy sikerült találnom másik dokit. Még el kell kérnem az eredményeimet a másik dokimtól és azután megyek is hozzá. Állítólag ő nem várat hónapokat.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Sziasztok!
Jólesik, hogy örültök az örömünknekKép Habár még nagyon fiatal, talán egy szőlőszem méretű lehetKép
OrsiKép Tegnap este elemtünk egy könyvesboltba. Vettünk egy csomó könyvet és egy Kresz tankönyvet isKép Ez már jó jel.
BeaKép korban is egyidősek vagytok, ha a 77 a korodat jelenti. Voltál már UH-n?
GigiKép Tegnap hazamentem 4 órakor. 5-től este 7-ig folyamatosan mosogattamKép Orsi húga főzött.
udojurgen

Levendula !

Velem az van hogy Augusztusba megyek lombikra de addig két ciklust még várni kell! Ezért vártam már nagyon a télapót! Clostis hónapban csúszott majdnem két hetet, én meg elekzdtem reménykedni de hiába! Szóval ez történik!Kép(Éppen most áztam el mint egy tinédzser!(Bocsi))

Hajrá Anita! Izgulunk hogy az új doki csodát tegyen!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok.
Udo!
A korom nem 77.KépDe akkor születtem.Voltam uh-on múlthét kedden.Akkor 3,8mm-es volt a petezsák.És ma vagyok pontosan 6 hetes.Majd két hét múlva megyek megint uh-ra.Azt mondta akkor már lehet látni csomó mindent,többek között a szívműködést.
Ti mikor mentek?

Anita,BzsuskaKépKépKépKépKépKépKépKépKép
bea77

BeaKép
Csütörtök délután megyünk. A vérvétel eredménye mennyi idő alatt érkezik meg? Tegnap hajnalban voltunk.
udojurgen

Bea Kép
Szerintem erre vonatkozóan nincs megkötés a munkatvkönyvében, deelőbányászom Neked, hogy hol tudsz utánaolvasni... mert nem emlékszem a linkre.

Zsu Kép
Végre!!! Örüljél. Erre vártál ilyen sokáig. Akkor nem kell felutaznod, és semmi gyogyóval nem zavarják be a ciklusod. Most akkor 1 hó pihi, és utánai fagyibaba akció???

Zsuzsa Kép
Honnan állapította meg a dokid, hogy ciszta van ott és nem a sárgatest?
Na, mindegy. A ciszta ellen a legjobb a terhesség Kép ez alaptézis. Semmi baj nem lesz! A lényeg, hogy ne erőltesd meg magad, és pihenj sokat. Ez azért kell, hogy nehogy kidurranjon, mert az esetleges vérzés gondot okozhat.
Szóval pihi Kép

Udo Kép
Látom okosodtok Kép Kell az.
Az interneten is sok infó van, szerintem hasznosabbak, mint a kismamás könyvek. Nekem egyedül a terhesség hétről-hétre tetszett, így nekünk csak az van meg. A többi infót innen szerzem.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Zsuzsa!

Mintha magamat hallanám!! Nekem is fájt a bal oldalam. A kilencedik hét eljén nagyon elkezdtett a bal oldalam fájni, de teljesen lent és ráhúzódott a lámabamra is. Elöször az mondta a doki, hogy biztos a székrekedéstől van. De estére olyan állapotba kerültem,hogy bementem a kórházba. Olyan érzésem volt, mintha a lábamat akarnák kitépni. Vizsgáltak összeg-vissza. Aztán a végén kiderült, hogy cysztám van. De azzal nem tudnak semmit sem kezdeni. A babát nem befolyásolja. Most már a 23.héten vagyok és miden rendben. Volt olyan is pár napig, hogy éjszaka ugyanabban az időpontban felébredtem és úgy fájt a bal oldalam, hogy majd a falat kapartam. De az is elmúlt magától. Úgyhogy ne izgulj!Kép

Udo!
Ennyit mosogatni????????KépKépKép Kifőzdét nyitottatok??

Gigi

KépKép
gigi28

Zsu!

Akkor talán ez jobb is így, fel a fejjel!

Ildikó
levendula_1

Sziasztok!

Gondolkodtatok már azon, hogy hogyan mondjátok meg a párotoknak a baba érkezését.
Én szeretném valamilyen meglepetés formájában tudatni Vele. Igaz, hogy mind a ketten várjuk, hogy végre legyen, de hatásosabb és emlékezetesebb egy meglepetés, mint reggel kijönni a fürdőből egy két-csikos tesztel a kezembe. Bár nem ismerem ezt az érzést, lehet hogy azt sem fogom tudni kimondani, amit éppen akkor kellene. És minden egyéb dolog nélkül is ez a nap mérföldkő lesz az életünkben. Sajnos ezt még nem tudom, nem tapasztaltam.
Mit gondoltok erről?
Pocakos lányok ti hogyan mondtátok ezt meg a párotoknak vagy a nagyszülőknek?
Szeretném emlékezetessé tenni ezt a nagy pillanatot. Minden ötlet érdekel.

Ildikó
levendula_1

GigiKép
Van egy családi pálinkaüzem, egy családi zárjegykészítő nyomdávalKép Az öcsém a fán lesi a pénzügyőrös kocsit, miközben mi tablettával gyorsítjuk a folyamatokatKép
Csak szimplán egy gombapaprikás készült, amiből én nem is ettem, mert nem szeretemKép
A
udojurgen

Ildikó!

Én úgy terveztem anno hogy veszek a bababoltban egy pár horgolt kiscipőt és azt adom neki ajándékba egy meghitt pillanatban! Amikor megcsináltam az első két csíkos tesztet mi volt az első? Hát rohantam a párom munkahelyére ahol kihivattam! Remegett kezem lábam és belehaltam volna hogy ne kürtöljem rögtön világgá(ebből tanultam is). Én az utcán mondtam meg neki! Hát nem romantikusKép! Szóval kár a tervezgetés úgyis meg fogsz bolondulni!Kép

Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

IldikóKép
Én is tervezgettem, aztán mi lett belőle!Kép Mivel biztos voltam, hogy nem sikerült a lombikom, 2 negatív teszt után, és kezdődő mensi után, nem maradtam ott a BMC-ben az eredményhírdetésen a HCG vérvétel után. Bementem dolgozni, hogy azzal legalább felejtsek. A párom felhívta a BMC recepcióját, hogy konzultációs időpontot kérjen a Zeke adjunktustól, a sikertelenség okáról, de rögtön bekapcsolták a Koncz tanárúrhoz, aki jól leb*szta, hogy nem vártam meg az eredményhírdetést ilyen szép HCG eredménnyel. És közölte a párommal, hogy ha akarjuk ha nem, bizony terhes vagyok valszeg ikrekkel.KépKép Szóval én vagyok az egyetlen kismami a földön, aki a párjától tudta meg, hogy terhes, mert Ő hívott a munkahelyemen utánna.KépKépKép Szegény aztán rohant haza Utrogestanért, mert annak a szedését is abbahagytam, amikor sikertelennek ítéltem meg a beavatkozást.KépKép Nálunk emiatt elmaradt a kiscipőcske, de én nem bánomKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

LevendulaKép ZsuKép
Mi a kedvesemmel mindig együtt nézzük meg a tesztet, nagyon sérelmezné, ha nélküle nézném meg Kép, így nálunk ez nem is merült fel eddig.
Viszont nagyon tetszik az, hogy mondjuk felhívjuk a kedvest és úgy köszönünk be, hogy Na szia, Apuci!Kép (már akiknél ez nem eddig is megszokott becézési forma...Kép)Vagy ugyanígy a nagyszülőkkel is lehet "közölni" az örvendetes hírt - én így tervezem, mert csak havonta látom őket, így biztos előbb telefonon fog történni...Vagy még az is eszembe jutott,bár ez már nem a kétcsíkos mámor témakör, hogy az első UH képet lehetne még valamilyen körítéssel átadni pl. nagyszülőknek, hogy találgassanak, mi van a képen...Kép
Hajni
hajnesz

Sziasztok Lanyok!

Jaj, de rossz vol nelkuletek!

Orulok, hogy ujra tudok jonni, csak most rohanok. Holnap probalok irni.

Orulok, hogy jol vannak a friss terhesek! Udoné, Bea, Buzaszem, Zsuzsa!

Hajra!
Drukkolok!

Zsu!

Neked meg klassz hogy megjott!!!! Merthogy nekem meg azota sem!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, es hogy mondtam meg amikor meglattam a pozitiv tesztet? Felebresztettem hajnalban, es mondtam, hogy ugyan mar jojjon ki, mert mintha rosszul latnek. Hat kerni kellett vagy haromszor, mert nem hitte el. Mondta ne szivassam megint. Na, aztan azert utana rohant, es orult, de meg nem egeszen. Sot mivel halvany volt, mondta, hogy lehet hogy ez meg nem is az? Ugyhogy en sem mertem rogotn elhinni!!!
pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Udo!

Könyvelő vagyok, úgyhogy felajánlom a szolgálataimat, ha a kifőzdés pénzt tisztára akarod mosni!!Kép

Levendula!

Én még mikor természetes úton próbálkoztunk és azt hittem, hogy terhes vagyok, akkor vettem egy cumit és azt akartam becsomagolni. Négy évig a garázsban hánykolódott...Kép Egy lombikos beavatkozásnál azért nem lehet sunnyogni. Remélem nemsokára közlöd velünk a jó hírt!!!
Cat!
Velem is a férjem közölte, hogy terhes vagyokKépKép Mensis görcseim voltak és aznap kellett volna megjönnie. Csináltam egy tesztet de nem is foglalkoztam vele, ott hagytam a wc-ben. És nekiálltam dolgozni, úgyis mindegy alapon. Aztán kb. negyed óra múlva jött a férjem,hogy nézzem már meg és nagyon vigyorgott. Úgyhogy semmi romantika... Az anyunak meg úgy mondtam el, hogy uh után bementem hozzá és mondtam, hogy üljön le és elkezdtem bőgni.. Na ez is jó romantikus volt. Az apunak meg már ő mondta el. Szerintem is úgy van, hogy hiába tervezed el, annyira a hatása alá kerülsz, hogy semmi sem úgy lesz mint képzelted.

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Látom, mindenki készült valamilyen formában arra, hogy miként lehet ezt a pillanatot emlékezetesebbé tenni, ám senkinek sem jött össze. Lehet, hogy éppen ez adja a varázsát, ahogy esik úgy puffan. Még is mindenki emlékszik és emlékezni fog arra a napra. Megnyugtattatok, mert bármit is találnék ki, biztosan nem jönne össze, mert akkor az ember nem tudja kontrollálni az érzéseit. Valahogy így képzeltem.
Visszatérve a hétköznapi gondokhoz, folyamatosan mérem a hőmérsékletem, de nem tapasztalok változásokat. 36,5 és 36,6 között ingadozik, a félidőn(14.nap) már túl vagyok, se visszaesés sem emelkedés nem volt. Szerintetek, mi van ilyenkor?
A PG53 sem mutat semmit.
El vagyok keseredve!!!!
Mondjatok valami okosat.

Ildikó
levendula_1

Heló mindenkinek!
Sajnos mióta nincs suli (amit egyébként el tudok viselni) ritkán tudok internetezni.
Minden babásnak gratulálok!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Hajni!

Az anyósom kért egy pár képet kinyomtatva, azok közé tettük az UH képet, hogy majd biztos meglepődik. De legalább 1 percig nézte, hogy mi lehet az, minden reakció nélkül: ugyanis még soha nem látott ilyet, az ő idejükben még nem volt, és ez az első unokája. Úgyhogy el kellett magyarázni mi az a nagy meglepetés amit lát! Kép

Gratula minden babásnak!
A többieknek: kitartás, jó úton haladtok, minden nappal közelebb vagytok a várandóssághoz!

Levendula!
A PG53 szerintekm nem mérvadó... és még lehet elhúzódó ciklus miatt picit később az ovuláció.

Drukk mindenkinek: Leone, aki szintén innen indult és a ma 7 hetes Dana

KépKép
leone

Levendula!

A PG53 nekem sem mutatott semmit. Úgyhogy ezen ne izgulj. Nekem a hőmérsékletem kb. a 15-16. napon emelkedett. Mivel a ciklusom 30-31 napos. Ne ess kétségbe!!!! HajráKép

Gigi

KépKép
gigi28

LeoneKép
Na én is valahogy így képzeltem!!! Jó kis szitu lehetett. Egyik barátnőm apukája, mikor meglátta az UH képet, meghatottság ide vagy oda, csak annyit mondott: ez Jabba a Csillagok háborújából...és TÉNYLEG úgy nézett ki!!! Kép
Ja, még annyit, hogy szuperek a képek és gyönyörű a babád!!!
Hajni
hajnesz

Leone Kép
Végignéztem a képeiteket, gyönyörűek vagytok!TEljesen elérzékenyültem a babátok látványától, különösen az tetszik,ahol a macival alszik!!
Én is szeretnék kisbabát!!!!!!!!!!!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Hol vannak Leone kepei?
Nem talalom!!!!!! Segitseg!
Mindenhol kerestem!!!!!!!!!!!

koszi

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Na, azert irok magamrol is valamit....

Szoval nekem meg mindig nem jott meg, azt mondta a doki, hogy kb 4 het lesz, de mar eltelik mindjart az otodik is. Kicsit fajdogalt a hasam, es azt hittem meg fog jonni, de meg nem. Csak olyan kicsit sotetebb sarga jott. Na, mindegy. Vegulis en nem nagyon sietek, nem szorit a nyar a lombikkal meg sulival, mint pl Zsut..
Ja, es voltam ennel az aloes dokinal, aki mondta, hogy szinte biztos, hogy a herpeszem miatt ment el a baba, de hogy sajnos valoszinuleg beteg lett volna, ugyhogy igy azert jobban jartam. Ja, es hogy akkor most probaljak meg 4-6 honapig nem teherbe esni, hogy megerosodjek, a mehem is, meg immunrendszerem is, es kezeljuk propolisszal a herpeszemet, ami termeszetes antibiotikum, hogy ha kovetkezoleg babas leszek, akkor ne jojjon ki. Ja, merthogy a herpesz meg azert jott ki, mert teherbe estem, immunrendszerem meggyengult.
Na, marha jo, mondom.
Szoval ez van. Ugyhogy most akkor 4 honap szunet kovetkezik, nem kell aggodnom, tesztelnem, meg ilyenek.

Azert nektek drukkolok!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo!

Leone csodás képei a profiljábn lévő webcímen találhatóak.
http://www.szamitogephaz.hu/dana/

puszi
sasha

Kép
sasha

Leone!

Ez valami csoda!Kép Nekem is csináljatok egyet!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Leone!

Gyönyörű ez a baba! Gratulálok!
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Irigy kutya vagyok!

Ildikó
levendula_1

Leone!

Gyonyoruek vagytok!!!!!!!

Nagyon sok boldogsagot kivanok!!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: