Icsilya, Cat
Tegnap este voltunk orvosnál. A méh pontosan annyira fejlett, amennyire lennie kell. Nem talált elváltozást sem

Sajnos UH nem volt, azt csak csütörtök du. fogjuk megcsináltatni. Nagyon rendes volt az orvos és az asszisztense, azonnal elkészített minden papírt, ami a laborhoz szükséges. Ugyanis ez nem a nőgyógyász feladata, hanem a háziorvosé. Ma hajnalban már vérvételen voltunk, eredményeket nem tudok, ezeket el fogják juttatni a nőgyógyászhoz.
Tegnaptól hivatalosan is terhessé lett nyilvánítva (5+6 a kis korong alapján).
Orsi oviban dolgozik, így a rubeola veszély miatt mától ki is lett iratva, valszeg a terhesség végéig. Rosszul is esett a kollégáianak, akik persze gratuláltak, de egyben át is számolták a nyári szabadság beosztásukat. Mindegy, ez velük is megtörténhet, vagy már megtörtént.
Egyébként hányáshatáron ingadozik már napok óta. Sokat pihen, olvas, de még szerintem egyikünkben sem tudatosodott, hogy mi a szitu.
Értesítettük a leendő és már aktív nagyszülőket is telefonon: "...várj egy pillanatra, végig kell gondolnom. Addig adom apádat!... Na jó, most mondhatod a részleteket..." Volt itt sírás is az örömtől
Mindenestere a 12 hétig tényleg bennem lesz a kisördög. Csak utána fogok teljesen leereszteni. (Onnantól Orsi fog takarítani, mosogatni és minden házimunkát ő fog csinálni, amit eddig nekem kellett csinálnom

Neeem, nem vagyok ilyen gonosz
Köszi, hogy ennyire együttéreztek velünk, ez nagyon jó érzés!
A