A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Surmi,
ez a Jóisten keze!!! :D :P :lol:
Vendég

Sziasztok,

csak gyors bekukk!

Cicuka de jó gratula!!!!

ÉÉÉÉS, Athiz, sok boldogságot kívánok nektek!
Kép

puszi mindenkinek! Csikken

KépKép
Kép
csikken

Itt vok.

Mivel időben hazaértem, Uram még nincs itthon (újdonsült kispapával borozgat :D ), és még nem vok fáradt, jöttem Hozzátok. :D

Áfi: a köv. sorokat hagyd ki. :D :wink: :D

Homeos dokinál: 2.5 órát beszélgettünk, jobban mondva én beszéltem. Magamtól (miért jöttem, mi a bajom,...), majd kérdéseket kaptam ( ételekről: mit szeretek, mit nem, betegségekről, félelmeimről, kapcsolataimról, családomról, gyermekkoromról, álmaimról, vágyaimról,... ilyesmik) Jól esett kibeszélni magamból, elmondani mire vágyok, mi zavar, mitől megyek már a falnak,.... megkönnyebbülve jöttem el. Hétfőn vissza kell mennem, kapok 2 szem bogyót. Inkább lélektani volt (mondjuk erre vágytam :oops: , a bogyók nem tudom mik lesznek) Röviden ennyi.

Jó éjt.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi,
nem hagytam ki :wink:
Örülök hogy azt kaptad amire vágytál.
Kép
Vendég

Áfi: Kép

snufi

Tesókám!

Örülök, hogí jól érezted magad! :lol: gratula barátnődnek!

ja !

JÓ REGGELT!

ma nem dolgozom, de holnap 12 órázom :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Ma reggel teszteltem, és negatív lett...(még az Utro miatt nem jött meg, de 16.dpo-n egyértelmű a teszteredmény...)

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!!! Kicsit el vagyok kenődve, de majd jobban leszek...

Bettike: légyszi az eseménytáblába írd be, hogy szeptember 5. lapar.

Puszi

Szezso
szezso

((((((((((((((((((((((((((((((((((szezso)))))))))))))))))))))))))))

EZt egyszerűen nem bírom felfogni. teljesen elkenődtem én is! Írhatnám, hogy amíg vér nincs... :cry:
Vendég

Athiz! Gratulálok!

Snufi! Akkor ez hasonló volt, mintha pszichológushoz mentél volna????Grt. a bnőd babájához!Jól vannak?

Szezso! Ne idegesíts! Ezt nem hiszem el!!!Benned volt mindne reményem.
Milliószor puszikállak és ölellek!

Rólam: a fogam gyökérkezelik. Nagyon fáj..:(

babaimádó
Kép
babaimado

Nem értem, miért ez a sikertelen időszak a topikunkban.

babaimádó
Kép
babaimado

BAbim tudod, minden lemélyebb szakasz után jön az abszolute felemelkedés!
Így lesz ez a mi esetünkben is, most már aztán mindannyian sokasodni fogunk! :lol:
Vendég

Szezso,
(((((((((((((((((())))))))))))))))))))))
Nagyon sajnálom, én is bíztam benne hogy megtöröd a régóta tartó zebrahiányt! De majd a lapar után jól kiderül mi a gond, és úgy már könnyebb lesz tenni valamit!
Babaimi,
jaaaaajjj de sajnálom a fogad! Nekem egyszer gyökérkezeltek, összesen másfél évig mert ahányszor letömték annyiszor begyulladt. És most pár hete ez a fog tört félbe... de a fele még mindig megvan :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Szezso! Nagyon-nagyon sajnálom! :cry:

Babaimi! Én is ugyanezt kérdeztema múltkor! Annyira ideje lenne, hogy valakinek sikerüljön!

Boni! Akkor pihend ki magad ma! Ha már holnap nem tudod :?

Surmi! Jobban vagy?

Snufi! Ha jól érezted magad, akkor jó :wink: A barátnődéknek gratula!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

jó reggelt!
köszönöm, jobban vagyok, bár a szemem érzékeny, de borogatom.

Hallotátok, hogy megfoggant az a Danubius Bébi, már 7 hetes.
két éve probálkoztak, állítólag a stressz miatt nem jött össze nekik.

mondja már meg nekem valaki, hogy a spermák mennyi ídő alatt érnek a petesejthez :?: az egyik azt írja, hogy 5-8 óra alatt, a másik meg 1 nap, a harmadik meg több nap.
mi az igazság :?:
Mi lehet ZÖLDIVEL :?:
surmi
kockasfulunyul

jó reggelt
remélem augusztusban megtöröm ezt a pech szériát :P :wink: de ha mégsem, akkor majd októberben :wink: :lol:

Babim
újra felteszem a kérdést :wink: hogy neked utrot inszem napján írták fel? mert nekem arról most nincs receptem, de gondolom kelleni fog :roll:

Szezso
bacca meg a kutya meg a macska :evil:

Snufi
akkor most lelkileg megkönnyebültél, és jön is a pocaklakó :D :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

athiz: Hatalmas gratula! Sok boldogságot és nagyon jó egészséget kívánok nektek! :D

cicuka: Neked is egy hatalmas gratula! :D

surmi: vigyázz magadra!

snufi: nagyon örülök, hogy pozitív élményben volt részed és néha rám is rám férne egy kiadós beszélgetés. Mostanában érzem azt, hogy egy kicsit elegem van és egy picit be is vagyok fordulva. Egyre többet összekapunk apával. De szerencsére nem komoly, csak olyan szurka-piszka. :(

((((((((((((((((((szezsokám)))))))))))))))))) :cry: De kitartás, összefog jönni!

babaimi: nekem januárban kezelték a fogamat, két hónapig kellett járnom a dokinőhöz, nagyon csúnyán be volt gyulladva. Az első egy-két alkalom fájt, de utána szerencsére majd elaludtam a székben. Úgyhogy ne félj, ++++++++++ :wink:

Tényleg rossz időszak van itt a topikban. De eljön a mi időnk is egyszer. Nyár végén vagy ősszel kihal a topik.....mindenki a hőmérösök babásai topikban lesz majd. ..... De szép is lenne. :oops: :roll:

Szegény munkatársnőm szombaton pozítivat tesztelt de kedden sajnos a kórházban kötött ki, nagyon vérzett, elment a baba. Most már jobban van.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Na hogy ebből mi lesz? Furi :? :shock:
Kép

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Lecseréltem a borura derü tickeremet, a mostani azt jelképezné, hogy néha milyen undok béka tudok lenni :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Gaby! Ne hari, de nem nagyon tudok írni, cska gyors bekukkra van általában lehetőségem.
Nem emlékszem, mikor írta, de inszem napján már kellett használnom.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt.

Babim: Igen, olyasmi volt.

((((((((((((((((SZEZSO))))))))))))))))))))))))))

Nálatok is szar idő van????? Itt ocsmány. :evil:

(Unokatesóm feleségének is elment a baba, 8 hetesen, tegnap voltam bent nála is a kórházban :( )

Ha lehet, :

Kép

snufi

snufi: sajnálom ami uncsitesód feleségével történt :cry:

Nálunk süt a nap, de hűvös van és fúj a szél.

Szilvi

szilvaqueen

Snufi: én nem leszek hétvégén, ezért megy a drukk hétfőre ++++++ ügyes légy :D

Szilvi

szilvaqueen

Snufi :cry:
mivel töltöd a szabadságodat?
Vendég

mentem takarítani :twisted:
Vendég

Szilva
én is szoktam undok béka lenni :lol: :oops:
esetleg mai pé? :roll: :wink:

Snufi
itt is ocsmány :twisted:

Boni
nálam is :P :wink: :lol: megyek lövök ebédet, éhes vagyok. azóta se ment lejebb a mérleg mutatója, a fránya dög :evil:

Kép
gaby25

Vendég

Bonika,
drága sorstárs! Egy hete lassan (mióta megjöttünk a nyaralásból) hogy készülök körbeporszívózni a házat, ma végre sikerült hosszú lelki rákészülés (és viszketeges unatkozás) után. :D Hovatovább még a padlót is felmostam, merthogy ágyat cseréltünk, és a mostani kisebb (viszont sokkal szebb) és az előző helyén marha poros volt a padló. Büszke vagyok magamra :lol:
Vendég

helllllllóóóóóóó!
Életjel
Olvasok...

Kép
zölddisznó

szia coca :D hívtalak szerdán, de nem vetted fel, aztán utána nem akartalak zavarni :P gyere mesélj

Kép
gaby25

Jó reggelt!

szezso: annyira sajnálom :cry: ölelések mennek ((((((((((szezso))))))))))

zsú: egyben vagy még? :lol:

surmi: örülök, hogy jobban vagy mára.

snufi: milyen bogyót kapsz? :roll:

baba: kitartást a gyökérkezeléshez!

szilva: ebből még bármi lehet, drukk+++

coca: hogy érzed magad?

rólam: ma reggel nyolckor telefonos közvéleménykutatásra ébredtem! :twisted:
pedig enélkül sem volt túl jó kedvem.

kati
katica30

Közérzet jó, kicsit fájok, kicsit szédülök, néha émelygek, fáj a pisilés (de csak a feszülés miatt) amúgy nem vészes. Még olvasok...

Kép
zölddisznó

Coca hogy érzed, jövőhéten tali? :P hétfő, kedd vagy szerda??? Boni??? többiek???

Kép
gaby25

coca, hogy et milyen sokáig olvasol :shock: hívtalak, nem vetted fel :( :cry:

Kép
gaby25

Gaby! Bocsi, de ez a szám nincs elmentve, és csak olyanokat veszek fel most, akit ismerek.

Kép
zölddisznó

Athiznak és Cicunak gratula!

Szezsó! Drága vagy, hogy megvártál, de :cry: amiatt, hogy kevés a csík.

Ancsa! Szorítok nagyon!

...most csak ennyi volt, visszadőlök egy kicsit, mert a "belső énem" nem szereti, ha ülök. Később jövök a részletekkel! Jól esik, hogy ennyien érdeklődtök!

Kép
zölddisznó

Coca
hívlak, vedd fel!!! :D cégesről hívlak, ez ingyé van :P

Kép
gaby25

Sziasztok!

Ma is csináltam egy teszet és az is ugyanolyan pozitív lett, mint a szerdai.
Felhívtam a dokit, hogy mikor szeretne rám időt szánni, azt mondta, hogy a jövő hét közepén hívjam fel és akkor ad egy időpontot, mert hamarabb nem érdemesmegvizsgálni. Szerintem arra gondolhatott, hogy akkor már UH-val is lát valamit.
A melleim feszülnek és a mellbimbóm nagyon érzékeny :oops: És a hasam néha fájdogál, de olvastam, hogy ezt ilyenkor az alhasi vérbőség okozza.
Már a férjem is megjegyezte, hogy milyen feszesek a melleim. Neki még nem mondtam el, hogy mi a helyzet. Úgy gondoltam, hogy ha együtt megyünk a dokihoz és a doki is +erősít akkor tudja csak meg. Rossz, hogy senkinek nem mondhatom el, ezért jó, hogy ti vagytok és legalább veletek megoszthatom az örömömet.
Jelenleg el sem tudom hinni, hogy valaki már növekszik a pocakomban.

Hasonló jó érzést kívánok mindenkinek.

Üdv:Cicuka
cicuka78

Hahó!

Zöldi! Üdv itthon! Pihizzél, és majd mesélj!

Cicuka! Gratula mégeccer! :wink:
D hogy hogy bírod magadban tartani :shock: :shock: :shock: , én 3 percig se bírnám, hogy az uramnak ne mondjam el :lol:

Áfi! Neked a porszívózáshoz gratula! :lol: Ma nekem is muszáj lesz kitakarítani :roll: De majd csak ha fölébredt a kölyök, akkor kezdem (még el se aludt, az előbb hívott épp).

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

SZirom! Én sem bírnám, h.ne mondjam el, de szerintem nem is örülne, ha titkolóznék, de nem is tudnék..bár már ott tartanánk..
Még mindig szomorú vagyok, hogy se Sonjusnak nem siekrült, se Szezsonak..annyira bíztam bennük.

Cocikám, én sem mertelek zavarni. Jobbulást kívánok! Pihenj sokat! Puszillak!

babaimádó
Kép
babaimado

Na, mégis itt vagyok.
Kidob az ágy!

Baba! Puszi, drága vagy Te is.
Gaby szervezi a csányisanyi-t, remélem, találkozunk!

Kép
zölddisznó

igen igen, jövőhét tali :D lehet benevezni :P
ha nem aktivizáljátok magatokat, Cocával kettesben isszuk le magunkat csányisanyiig :lol: :lol: :lol:
Szól: hétfő, kedd, szerda ??? szavazatikat kérem adják le most :P :lol:

Kép
gaby25

kedd :lol: :lol: :lol:
Vendég

Áfika, te kedden Szeged szépségét fogod vizslatni :lol:

Kép
gaby25

Tudom, de arról nem volt szó hogy csak az szavazhat aki ott is lesz!
Kép
Vendég

Én is a keddre szavazok. :lol:

Szezso :cry: (((((((((((((Szezso))))))))))))))

Coca, pihenj ha fájsz, legalábbis próbálj meg.

Áfi, büszkék vagyunk rád :lol:

Mindenkinek mennek a drukkok, én megyek dokinénihez. Tegnap apával megvettük a büdielzárós pelenka szemeteskosarunkat :lol: :lol: Apa külön kívánságára, én nem akartam ilyet, de nagyon erősködött, hogy az nekünk kell. :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Áfi :lol: Kép

Kép
gaby25

purc
nem is rosz ötlet ám az :P :wink: ok, gyere kedden, kimenjek a reptérre eléd? :wink:

Kép
gaby25

Áfi, purc:o)
Vendég

Gaby de édes vagy :lol: Kijönnél??? :lol: Akkor most el kell kezdenem pakolni :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

purc én nem a reptérre megyek eléd, Atlantába! :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: