A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » PCO-sok gyereknevelési nehézségei és megoldások

ja, hírek Alicéről!

január 7-én megszületett Félix bébé 4040 grammal, 51 centivel.

Szüléstöri később.

Kép

Kép
rejo

alice, gratulaaaaa!!!!

lecso, köszike a diétát. ez van (volt) nekem is meg vmerre. de ismét átolvastam és ez adott egy nagy löketet.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

LÁNYOK!!!

A PCOS TALÁLKOZÓS DIAVETÍTÉSHEZ KELLENÉNEK MAMÁK-BABÁK (már megszületett és megszületendő). LÉGYSZÍ ÍRJATOK NEKEM PRIVIT, AKI SZERETNE BENNE LENNI!

a tavalyit láthatjátok a pcos oldalon.

MINÉL TÖBBEN, HOGY ADJUNK BIZTATÁST A JÖVENDŐ KISMAMÁKNAK!!!!

Kép

dimet

Sziasztok,

Bocsi, hogy ismeretlenül bepofátlankodok, de én is PCOS vagyok, igaz, hogy ide soha nem irogattam, illetve régen egyszer kétszer, de látom, hogy a diavetítéshez kellenének babák-mamák. Én tavaly januárban kezdem el szedni a meforalt és idén január 14-én megszületett az én drága kislányom, ha lehet és jó nektek akkor szívesen küldök képet róla/rólunk. Hátha ezzel is erőt adhatunk másoknak.

Kép
andi1975

Sziasztok!

Alice nagy gratula,jó nagy Félix!!

Kavicska tessék pihenni is,ez a menü fergeteges, de sok idő a konyhában. Én nem csinálok már ennyi mindent,nem keményedek de nehéz és fáradt a pocakom ha sokat állok.Bár most a festés jól viselem,meglepően jól,szilveszteri fájdalmak után nem gondoltam,hogy ennyit birok majd segíteni a férjemnek.
Kisfiad biztosan szófogadó és 38-40.hetet megvárja :wink:
Puszi! képet majd kérünk

Dimet privit írtam.

Vidám ,nyugodt,napsütéses hétfőt!
Vendég

kincs, küldtem én is.

várom a többiek jelentkezését is. aki tudja az emil címemet, annak oda. aki nem,annak elküldöm.

Kép

dimet

Drága Alice! :D

Szívből gratulálok a "csöpphöz" :D

50
Vendég

Alice, nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!4Sok-sok boldogságot, tecit és egészséget!!!
Vendég

Alice
Kép
Kívánok nektek egészséget és sok-sok örömötök legyen Félixben!!! :D

Kép

Kép
lecso

Akkor én most jól számolom, hogy a következő a sorrend? :roll:

1., Lecso :D
2., Jokaliza :D
3., Én :?
4., Monácska :D

Babócák, tessék a sorrendet betartani. :lol: 38-ik betöltött hét előtt születni TILOS! :lol: :lol:

Alice!
Amint időd engedi gyere és mesélj! :)
Vendég

Sziasztok!

Alice: Gratulálok!!! Hogy milyen nagy lett ez a baba :roll: Remélem, minden rendben volt és jól vagytok mind2-en!

Dimet: Én már megírtam az adatokat, csak egy normálisabb fotó kellene rólunk :oops: Dolgozom az ügyön ;)
Hamarosan küldöm Norkának :)

Kép

Kép
bettica

Alice!

Gratulálok a kis vasgyúródhoz!

Kavics!

Cefet egy front volt, gondoltam rátok sokat!

Rólunk:
Már szerdán is ment a gyerek hasa egy kicsit, de csütörtökre katasztrófális lett a feneke, péntek hajnalban meg arra ébredtünk, h. szabályosan zokog a kiságyban!
Párom tisztába tette én simiztem a pociját és nyugtatgattam. Visszatettük az ágyába, erre telehányta. Na, teljes ágyneműcsere, és szellőztetés, mert olyan borzalmasan büdöset hányt, mintha bekakilt volna. De komolyan! :shock:
Reggel korán ébresztettük (mert mentem dolgozóba hóhérakasztásra :twisted: ), alighogy felültettük, feljött belőle egy hatalmas rettenetesen büdös böfi és vele minden. A párom éppen odaért a lavórral, de a padlószőnyegre is jutott, meg a pizsijére is.
Indult a hezitálás, h. mi legyen, utazzunk v. sem, de 2 hónapja kértem időpontot, úgyhogy muszáj volt menni.
Dedet használati utasításokkal, kegyszerekkel, pelushegyekkel együtt átruháztuk anyuékra.
Gondolhatjátok mennyire voltam nyugodt!
Ráadásul, amíg leendő városunkban dekkoltunk, elmentünk megvizitálni az egyetlen szabad hellyel rendelkező családinapközit. Hát katasztrófa! :shock:
Két szobás panel, főúttól 10 méterre, leharcolt bútorokkal, játékokkal. :evil: De nem lesz más sajnos és még így is összetehetjük a két kezünket, mert itt 5-7 gyerekre jut 1-2 nevelő, nem 25-re, mint az államiban!
A menüt a közeli oviból hozatják, a hét 5 napjából 4-en vajkrémes kenyér a reggeli (sonka, de legalább vmi felvágott még véletlenül sincs!) 5. nap tejberizs, uzsonnára ivólé van gyümölcs helyett!
Kétségbeejtő! És ez állítólag dietetikus által van kitervelve! :evil: Hogyan gyártsunk kövér, édességfüggő gyerekeket! :evil:
Visszatérve a dedhez:
Anyuék biztosítottak róla telefonon, h. nincs semmi baj, aránylag virgonc volt, csak a popsiját fájlalta cefetül. Még sírt is!
Mi is, anyuék is minden kaka után azonnal lemostuk a fenekét és Bepanthennel kentük, de vesztésre álltunk. Mire anyunak eszébe jutott, h. ott virít az ablakban (egyébként nálam is! :oops: ) az aloe.
Vágott egy szeletet és a -szerintem gusztustalanul nyálkás- metszlapjával bekente a kisebesedett popót. Nagyon szépen rendbehozta!
Közben vettünk Bepanthen Plust is, de azt végül alig kellett használni!
Az első két napban Normaflore-t adtunk, de elfogyott és inkább Protexim Restore-t vettem helyette (ebben többféle jó baci van, de drágább). Nem tudom, h. ennek köszönhető-e, de vasárnapra már végre volt étvágya és végre szilárdat kakilt.
Érdekes, h. ahhoz képest, h. szinte folyt belőle a rendkívül bűzös lé, és alig volt bőr a popóján, egész vidáman rohangászott és nem is lázasodott be! Hála istennek!
(Akinek van egészségpénztára és az visszatéríti az oltásokat, az inkább oltassa be rotavírus ellen a gyerekét, mert elég borzasztó egy ilyet túlélni!)
Mindenesetre van egy pozitívuma is a dolognak:
A kicsípett popsi miatt pillanatok alatt megtanulta az ok-okozati összefüggést a kakilás és a termék közt és mostmár, ha kérdezzük, h. van-e vmi a pelusban, akkor mutatja, ha van (na jó, néha akkor is, ha nincs, de azért egyértelmű a fejlődés! :lol: ). Szóval az első lépés már megvan a szobatisztaság felé. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Kavicska:EGYETÉRTEK VELED!
Nálunk kb 25-30 nap és jöhet is! :D

Kép

Kép
lecso

jaj, rami. szegény kismanó. aloe tényleg jó ötlet volt!!
de ti elköltöztök? lemaradtam.... :? vagy nem olvastam. vagy mi van??

lányok!! nekem küldjetek privit képek, pcos dia ügyben.

Kép

dimet

lecso, lassan elkezdheted inni a málnalevél teát.

ma nem ette meg zsuzsi a répát-krumplival. tegnap sem :? vagyis nem sokat evett. lehet azért mert tegnap hatvanba voltunk, ott etettem. ma meg itt volt egy barátnőm, és ő zavarta. hm.

Kép

dimet

Alice!

Gratulálok a kis jövevényhez!
Hát nem pici! :)

Rambóka!
Jobbulást Gergőnek!Aloé-ból van egy spray féle is, nekem az van.(Bár remélem nem lesz szükség rá, mi sem adattuk be az oltást)

Szüléshez közeledők:
Ha , úgy érzitek feküdjetek, nehogy túl hamar jöjjön a bébi!
Kavicska, Te is óvatosan a felújítással, nehogy úgy járj, mint én.(Szülés előtt egy nappal, még négykézláb csúsztam-másztam a friss konyhakövön, hát meg is lett az eredménye egy hónappal előbb)

Dimet!
Nálunk Gergő csak úgy eszi meg a főzeléket, ha ugyanúgy van izesítve, mint nekünk.Ha nem teszek bele ízesítőt, csak ordít, nem eszik semennyit sem.Úgyhogy én már nem erőlködöm az íztelen krumplival,legalább előbb eszi, amit mi.Ma tiramisut ettem előtte, ő meg kitátotta a száját, hogy adjak neki, tök ari volt.De nem kapott.
ezoterike

Dimet:én nálam még 1-2 magnéziumot lecsusszan.A védőnő szerint mivel veszélyeztett terhes vagyok egész nyugodtan szedhetem a betöltött 36.hétig,ami péntek.Hétvégétől vagy jövőhéttől iszom majd a málnalevél teát,már vagy 1 hónapja megvettem :D .
Tominak kötelező legalább a 38.hétig bent maradnia! :lol:

Rambóka küldöm Gergőnek :D
Kép

Jó éjt mindenkinek!!!!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Kismamik!

Vigyázzatok magatokra, mert nagyon durva front van!
Agyam szétmegy, a ded pedig már kibolyhozta az idegeimet teljesen. Csalánra hugyozott az tuti, nem fér bele a gatyájába! Mint akit besóztak! :shock: Szétszedte az egész lakást és 5 percenként nyomott egy-egy hisztit valamiért!
Most ért haza apa, átpasszoltam neki a csirkefogót! Már nem álltam messze tőle, h. agyoncsapjam! :evil:

Dimet!

Gergő a krumplit valahogy sosem ette meg. A külön neki főzött kajákat szintén nem, csak a mi kajánkból akart enni mindig. De főleg anyu főztjét szereti! :roll: :lol:

rambóka

ja, vmi van a levegőben. zsuzsi dumált egész délután. mint a kacsapicsa... :)

ja, megette eddig a krumplit. nem mintha régóta enné:) de valszeg. azért nem ette meg (ahogy így filóztam) merthogy barackot evett kb. 45 perccle előtte. és sokat benyomott. így tuti nem is volt éhes. ki kell okoskodnom most, hogy legyen ez a kaja...mennyi táp,mennyi gyümölcs, mennyi krumpli. ah. mire belejöttem a táp mennyiségébe, addigra megint lehet változtatni :)

remélem gergő sótlanítva lett már mára!!!
éhes vagyok.

Kép

dimet

ALICE!!!! Isten hozta Félix babát! Gratulűlok, pihenjetek sokat, és várunk a törivel!

Kavicska! Terápiás főzés helyett tessék terápiás vásárlást tartani!

Minden kismaminak küldök még enerdzsit, hogy a babácskák kitartsanak odabent!

Dimet! Írtam privit!

Rambóka! Gergőnek nagy-nagy gyógyítós puszi! Nagyon ijesztően hangzik ez a hasmenős-hányós cécó! Bezzeg olvasom, hogy most meg már sokkal jobban van! :)

Nálunk............ Holnap meglesznek a gyűrűk! Továbbra sem tudtam beszélni értelmes árat mondó varrónővel........... Van még két telószámom, ha nem jönnek be, akkor farmerban megyek férjhez és passz!
Az időpontot februűr 29-re tűztük ki, persze ha a jóistenke is segít abban, hogy addig minden papírt be tudjunk rendben szerezni!

Nóri totálisan benőtt a bordáim alá, és előszeretettel szét is rugdalja őket. Ülni már nem jó, feküdni sem, és állni sem, mert fájnak a csípő izületeim. Csúszok széjjel......... Hogy hova, mikor eddig is akkora csípőm volt, mint egy ház?????????
De jól vagyunk! Energikus vagyok, és sétálni sokat megyek, már csak az esik jól!

Mindenkinek puszka!
Vendég

Sziasztok!

Hú Monácska!
Előre is gratu,ezt nem is tudtam,asszem lemaradtam valahol :oops:
Bár én a helyedben nem a papírok miatt izgulnék :!:
ezoterike

Sziasztok!

Micsoda aktív társaság! :shock: Döbbenet! :?

Mi ma babaszoba függöny+szőnyegben utaztunk.
Rendeltünk is, de hogy fog e tetszeni? :roll:
De már késő bánat!

Az a baj, hogy az ember azonnal megvenné, amit kinéz én pedig képes vagyok több napot is rágódni, hogy jó lesz e?
Most nem volt lehetőség rágódni.

Ma meg kellett rendelni. Hát ha nem fog tetszeni akkor nem teszem fel. :shock: :lol: :lol:

Szóval ma nagy volt összhang közöttünk. :? :lol:

Szóval, (most nem panaszkodom, csak leírom :lol: :lol: ) időnként az az érzésem, hogy egyre csicsásabb a babaszoba.

Egyfajta a dekortapéta, másfajta a rácsvédő, harmadikféle a nem tudom micsoda. :roll:
Én nem tudom, de a gyerekek szeretik a színeset?
A babáknak tutti mindegy, de később?

Felfigyelnek arra, hogy van e minta és milyen a szőnyegben? Az ágynemüjükön? A valon? A függönyön?

Vagy mindegy?

Hát nem is tudom....

Monácska!
Farmerre, mezítláb, mezei virággal a kezedben (ez utóbbit nehéz lesz beszerezni), kibontott hajjal, 1 hét nem mosakvás után. Tiszta hippi! :lol: :lol: Egészen különleges lennél. :lol: :lol:
Vendég

Kavics!

Azt is tedd hozzá, h. akkora pocival, mint a ház és tökéletes is a hippifeeling! :lol: :lol: :lol:

Szerintem gyereke válogatja a minta iránti érdeklődést.
Gergőt speciel a klaviatúra és a távkapcsoló sokkal jobban érdekli, mint a nagy műgonddal megvarrt játszósszőnyeg. :twisted:

Egyébként az egyik felfogás a pasztel színeket részesíti előnyben a babaszobákban, a másik viszont a telt (sőt harsány) színeket. Itt légy okos! :twisted:

rambóka

[quote="rambóka"]
írta:
rambókaEgyébként az egyik felfogás a pasztel színeket részesíti előnyben a babaszobákban, a másik viszont a telt (sőt harsány) színeket. Itt légy okos! :twisted:

Nagyon jó! :shock:

Sejtettem, hogy valami nem stimmel. :lol: :lol: :lol:

A mi gyerekünk hozzászokik a harsány színekhez! :lol: :lol:
Kénytelen.

Majd lehet hogy az ő lakása szigorú pasztel színekkel lesz dekorálva, mert hányni fog a sáfránytól, a sárgától, cseresznye árnyalattól, kékektől, zöldektől. :lol: :lol: :lol:

Mi a párommal már megbeszéltük, hogy mit is jelent egy nem tökéletes gyerekszoba.

Ő neki sötétbarna bútorai voltak. Rühelli őket, nem tudom egyre rábeszélni. Bár úgy néz ki, hogy lesz egy barna komódunk. (még nem vettük meg, úgyhogy csak suttogva írom :lol: )

Nekem natúr színű bútorok voltak a szobámban, hát egyet nem látni a mi lakásunkban. Szép szép, de másnál. :lol: :lol:

Úgyhogy mi amóta saját bútorainkat vesszük cseresznye és mahagóni színben utazunk. :lol: :lol:

mily szerencse hogy volt gyerekszobánk :lol:

Megjegyzem hosszas beszélgetés és egymás múltjának kutatása eredményeként jöttünk erre rá! :lol: :lol: :lol:

Kéretik nem röhögni!!! :lol: :lol: :lol:

33. hét!!!!
Vendég

Mi fenyőben utazunk!
Anyuéknál tölgy és diófa az uralkodó szín.
Igazad lehet!

A párom eleinte meg volt veszve a 6 ajtós mahagóni gardróbszekrényekért.
Amíg szembe nem találta magát egy "élő" példánnyal. A "dög" annyira domináns volt, h. azóta a párom már nem rajong annyira a 6 ajtós mahagóni gardróbszekrényekért. Nem is értem! :twisted:

Csajok!
Én megbántam mindent, elkapkodtam a férjhezmenést, korai volt!
Várnom kellett volna még pár évet, h. fűzhessek magamnak egy ilyet "gyűrűpárnának". :D
Teljesen bele vagyok szerelmesedve:
Kép Kép

rambóka

Az öt éves házzasági évfordulótokon csapjatok nagy bulit. Köves gyűrűvel, ilyen tündi-bündi gyűrűpárnával.

Ezen ne múljon. :lol: :lol:

De akár a 2 éves is belefér! :lol: :lol:
Vendég

ja, én is ezt akartam írni, attól még megfűzheted rambóka! Úgyis magadnak csináltad volan akkor is, nem a násznépnek!

ezt ki is lehet nyitni?

Kép

Kép
rejo

jajj, mezítlábas -farmeros hiipifíling naggyon jó! végre jót nevettem! és rami télleg pocak mennyire paszsol!

Végre volt valami jó a napomban, mert egész délelőttöm ráment a fogorvosra, szörnyű volt (bocs rami :wink: :lol: ), aztán itthon kínlódtam, az ágyból kikelni nem tudtam a hülye mensi miatt, mingrén, hányinger, néha be is aludtam, persze megint egyedül vagyok, apa dolgozik, gyerekek kicsapva a hóra a nappaliba...jajj.
házimunka nuku, de így nem is tudom utolérni magam, mert má megint jön a következő mensi. :lol: :lol:

és most már havi 2X nem akar valaki felezni velem? lehet maminttal megbeszélek egy kis mensicserét! :wink: :lol:

23 napos ciklusokat produkálok, tököm tele van.

Kép

Kép
rejo

Rejo!

(Igen ki lehet nyitni, lásd 2. kép! Közepéből kiáll egy kis szívecske és arra kerülnek a gyűrűk. )

Nálunk is akasztották a hóhért 9-12-ig. :twisted:
Holnap olyan szájzáram lesz, h. csak a ropi fog beférni!
De nálam mensi éppen távozóban, migrén meg hálistennek nem volt, csak fejfájás. Frontok jönnek mennek. Franc beléjük! :evil:

Nálunk apu bébiszittelt tökegyedül, de elég jól megoldotta a feladatot. :D Fektetéstől féltem, de aztán kiderült, h. elég volt a dednek lecipzározni az utazóágy bejáratát és bemászott magától! :shock: :D

rambóka

banyek... most gipszelték be a férjem karját mert eltörött a könyökénél... oltári szívás. Szerencsére nem kellett műteni, legalább ennyi...

Lilla meg iszonyú anyás, le sem tudom vakarni magamról, semmit sem tudok mellette csinálni... mi lesz így velünk 2 hétig? banyek, banyek, banyek... na meg vazze... (a dolog pénzügyi részébe már bele se merek gondolni)
Vendég

ja, és egy kiscica vinné? :lol: mi gondolkoztunk,hogy iylesmire betanítjuk anno a macskákat, de letettünk róla...ha ezen múlt volna még most sem lennénk házasok. :)

rejo, nem hívtál vissza :D aztán meg én merültem bele, vagyis férjem, a kenyérsütés 3ba. és igen!!! 3 a magyar igazság!! sikerült. graham és tönkölylisztből. fini kenyérke. reggel azt eszünk.

teszek már fel én is képeket a babaszobáról holnap. ne izgulj kavics, nálunk is vannak ám színek. vagyis a ...na,mindegy majd meglátod.

Kép

dimet

jaj, csakegy!! jobbulást! és kitartást! kép lilláról? ha lesz időd.

nekem is át kellene ballagnom fogorvoshoz, ide a céghez. de nincs kedvem. olyan nehéz elindulni...

Kép

dimet

kavics, grat a 33 héthez!!!!!!!!!! ugye te is küldesz anyagot a diavetítéshez???

Kép

dimet

Úhhhhh!
Rejóka! Sok-sok terápiás pozitívot küldök felétek a fogorvos-mensi-fejfájés miatt! Nekem tegnap volt fejgörcsöm, de már múlik, körbeért, és ma már nem fogom felfalni a kutyát is ingerlékenységemben! A lakás megvár! A tennivalók is! Jön a tavasz! Tutira jobb lesz a hangulatod hidd el! :):):):):):):)

Lafi! Migrén közben majd egy egészet nő a buzi cukrom....... Alig bírom ezeket a napokat diétával! Egyre jobban megértelek az átéltek miatt, bár eddig is sokat gondoltam feléd......

Csakegy! Atyagatya! Basszus, nektek is jól összeszaladtak a dolgok most! Jobbulást a férjednek, bár tudom, eső után köpönyeg!!! Lillát időnként mamázni nem lehet elvinni? Most lehet jobb lenne kicsit a két felnőttnek egymással foglalkozni nem???

Rambóka, Dimet!!! A hipiiesküvőt ma beadagolom a páromnak! :lol: :lol: :lol: Sőőőőőőőőőőőőőt, a jövendő anyósomnak, mert a 29-ét is én kitaláltam, ő meg meggyőzte a két konzervatív pasit........ Höhöhöhöhöhöhöhö Szerinte amúgy is nadrágban kellene megejteni a cécót. De nem kénylemes nekem a nadrág, lepörög a pocimról! Ezért választottam a ruhát! :):):):):):):) De az egy hét nem mosakvást kihagyom és kész! :shock: :wink:

Ezo! Tudod, ez a saját hibámból nagyon bonyi ügy ám.......... Szóval, én még csak 31-én válok el az előző férjemtől, akit külföldről kellett hazavarázsolni a válásra. Aztán le kelle tennem az asszonynevem ahhoz, hogy újra férjhez tudjak menni miután lejárt a 15 nap fellebbezési idő! Szóval ezért múlhat ilyen sok a papírokon. Sajnos, ha nem sikerül, akkor Nóri nem kaphatja meg a vérszerinti apja nevét. Buzi törvények, és hülye én! Már nem tudom jobban megoldani, és sokat is tipródtam miatta!

Kéretik nem túlzottan felháborodni, és csak fű alatt szemetforgatni Mónira, tudom én, hogy mekkora hülyeséget csináltam, hogy eddig nem oldottam meg a kérdést........... Szóval az első sokk után csak kicsit hülyézzetek le jó??????? Leglaább Nórit vegyétek figyelembe! :):):):):):):):):):):)

Most rohanok, ma egésznap párocskával fogok autókázni! Holnap jövök!
Vendég

Kavicska!!!

Kitartás............. Már csak 7 hét, nagyon gratulálok!!!!

Követlek! :):):):):):):)
Vendég

Sziasztok!

Monácska!
Hát Neked sem egyszerű!De ami írtam, mármint hogy én nem a papírok miatt aggódnék, azt arra értettem, hogy nehogy megszülj ám az esküvő kellős közepén!!(Én ugyanis pont a 36. héten szültem,persze ez gondolom ritka)

Párom tegnap Győrből hazajövet összetalálkozott egy szarvassal.A szarvas volt erősebb :(
Hál'Isten neki nem lett baja,de az autó kicsit összetört,defekt is volt,a szétroncsolódott gumival a felnin jött haza, mertnem bírta leszedni és kicserélni a kereket.Kb. 10 km/h sebességgel jött haza.Képzelhetitek.
ezoterike

Jó reggelt!

Jó volt olvasni benneteket,élénkül a társaság :D

Monácska,nem nyugis babavárásod van,de a vége tuti szebb lesz!

Rambóka Gergő falat is bont?? :roll: :lol:
Apósom azt mondta felesleges volt festenünk,az ő gyerkőceik rajzoltak a falra és mindet megszereltek :roll: :shock:
Úgy gondolom,hogy nyugis jó gyerekünk lesz...vagy csak szeretném? (most is rendezkedik odabenn)
A gyűrűs izéke nagyon szép!

Rejo kitartást!

Csakegy férjednek jobbulást! Neked pedig türelmet kívánok.

Nem tudom a frontoktól e,de fáradt és nyúzott vagyok.
2-3 óránként pisilni kell kelnem,óránként pedig forgolódok mert a derekam és a csípőm fáj....na nem panaszkadom,csak leírom :lol:
Festést befejezve,a férjem ablakot pucol és követ sikál,vagyis szinte mindent ő csinál mert más segítség nincs, én csak segítgetek neki.

Kavics a babaszobával mi is úgy vagyunk,hogy kicsit talán élénkebb (sárga/narancs) a kiegészítőket pedig egyszínre szeretném, én is elég sokat gondolkodom rajta mit hol mikor vagyünk,hogy jó legyen.
Pocakképet nem raksz? Nagyon telnek a hetek már kevesebb mint 50nap...húú...néha furi,hogy évekig vártunk rá most meg szinte napokon belül megérkezik.

Legyetek jók!!
Vendég

Sziasztok!

Rambóka!
A hippi tipúsú esküvőhöz adott a pocak :lol: :lol:
Minden más dekoráció! :lol: :lol:

Drága Monácska!
Ezt még tudjuk fokozni!
Farmer sem muszáj, veszel valami vászonszerű anyagot és magadratekered. Nem kell hozzá varrónő. :lol: Egyáltalán minek is varrónő. :lol: :lol:
Jó rendben van, mosakodni lehet!

De a motort semmiképp ne hagyjátok ki! Mert az is a buli része. :D

Azért drukkolok, hogy minden úgy sikerüljön ahogy eltervezted! :D

Én gyerekem még nem éri el a bordáimat! :roll: A petefészkeket IGEN! :? :lol: :lol:

Csakegy!
Az uracskádnak jobbulást! Azt nem mondom, hogy gyógypuszit küldünk :lol: , de ha az segít, ám legyen!
Úgyis te adod át! :D
De hogy sikerült ezt a törést összehoznia? :roll:

Kincsecske!
Frontok vannak. Ajjajj és mennyi! :roll: Bár most két napja rendben vagyok. :roll:

Ez tetszik, hogy a párod mindent megcsinál. :) Aranyos! :)

Csípőfájás ismerős. Én nem is tudtam, hogy ez ennyire tud fájni. Mert ugye az oldal pozició az egyetlen ahogyan aludni tudok. De az is kezd leszűkűlni egy bizonyos pontra. Különben kiskoma felháborodottan bögdös, hogy ne feküdjek rá :shock:
Így arra ébredek, hogy baromira fáj a csípőm és muszáj megfordulni! :roll:
De sose legyen nagyobb gondunk. :lol: Imádom ezeket a nyűgöket!

Ezo!
36-ik héten már érett a baba. De azért a lélektani hét a 37-ik. Legalábbis nálam. :wink:
Én megkímélem magam mindenféle lakás sikasika alól. :lol:

Cuppantás.

Jók legyetek.

... 48 ...
Vendég

kavics, tudom,hogy rendbe vagy. mert zsuzsi is :) csak mert mindig együtt szoktatok nem aludni :) :)

kincs, te is már a 27. hétben!!!

na, lépek. gyerek-ebédet gyártok. alma-répa-krumpli

Kép

dimet

ma kérdésünk:

milyen ábra látható középen?? (vettünk haptapit -amit nem is fogunk használni,majd csak később, sok a kicsi elem benne.)
és nem tudunk rájönni mit ábrázol!!
szerintetek?

Kép

dimet

Kép habtapi

Kép

dimet

Alice!
Gratulálok!!!

Rejó!
Én feleznék veled... Az utolsó PÉ-m az volt, amiből Vili lett. Igazán jó lenne már menstruálni - persze görcsök nélkül...

Csakegy!
Jobbulást a férjednek!

Csillag!
Nekem is lépnem kellene már - egy hónapja állandóan olyan ronda pattanásaim vannak, amitől olyan vagyok, mint egy 14 éves lány, aki mindig kikaparja az arcát - pedig sosem voltam pattanásos, még kamasz koromban sem - mi lehet ez??? Lehet, hogy tényleg PCO-m van??? :shock:
Most azon tépelődöm, hogy túl sokáig tart met-et kapni - és túl drága - ha endokrinológushoz megyek. Viszont ha elmegyek a nőgyógyászhoz, ő fel fogja írni, mivel gyereket akarok... Utána lenne időm (ha pénzem nem is) belgyógyászozni... Mit tegyek?

Vilivel ma voltunk az egyéves vizsgálaton, édesen és pucéran ült a mérlegen, ami 9,5 kg-ot mutatott :)

Vöcsök

Kép
vöcsök

Dimet!

Jó ez a habtapi, mármint, hogy én sem jövök rá, mit ábrázol.Ezt magyarázd ki majd Zsuzsinak :)
Na, majd még gondolkodom....
ezoterike

Sziasztok!

Megkezdődött a visszaszámlálás! :D Anyának mától nagy pocija van a vonalzó szerint! :lol: 30 nap!
Rakok fel képet.
A pocim sajnos egyfolytában reped.Viszket,ég,fáj a bőröm a köldökömnél,de az eredméyn magáról beszél :roll:

Kép Kép

Kép

Kép
lecso

Monácska:Ez hogy lehet, hogy nem kaphatja meg Nóri a nevét? :shock: Nem úgy van, hogy nyilatkoznia kell?
Nálunk van a suliban egy lány, aki óvodás koráig anyukája nevét viselte, aztán apasági vizsgálat és megkapta apukája nevét. :shock: :roll:
De mondok "jobbat": A férjem volt felesége a férjem nevére íratott egy gyereket, aki nem is volt az övé! :shock:
Valahogy csak meg tudjátok oldani! :wink:
De drukkolok, hogy minden rendben legyen! :D

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukk, mert rohanok tovább, megyek Tűűhöz.

Voltunk uhun a Mágusnál. Van eg dobogó szívű pocilakónk! :lol: :lol:

Kép

A petezsákban jobb oldalon a felső "paca" Ő :lol: az alsó a szikhólyag.

2 hét múlva kukkantunk be Rá újra.
Olyan boldogságos vagyok! :lol: :lol: :lol:

Bocsi hogy most csak magunkról, este vagy holnap jövök még!

Kép

Kép
anyoooka

Gratula Alicenek, Isten hozta Félix babót!!!!!!!!!!!

szüléstörit kérünk! nem lehetett 1szerű.... bár volt egy barátnőm, 1 óra vajúdás után, 3 fájással megszült egy 4,5 kilós gyereket. igaz, ő is van vagy 120.

vöcsök, nem tudom. én már eljutottam odáig, hogy néha a drágább az olcsóbb.
szóval én azért nem a nődokihoz mentem, mert ha ő elküld egy hormonra, aztán valami miatt mégse irja ki (azért volt erre példa a másik topicban is), valami miatt, nem engedi a tb, vagy mittudomén, és még egy párszor visszahív magához, akkor sokkal többe jössz ki, mint endokrin dokinál, aki legalább be is állítja neked az adagot.
nekem elfogadta a féléves vérvételi eredményeimet, és 3 hónap múlva megyek kontrollra.

előtte próbálkoztam állami dokinál is, a legtöbb még hormonra se küld el. biztos drága, és figyelik, őket, vagy mitttomén. pedig még háziorvosi papirt is vittem, hogy hormonvizsgálatot kérnek.

na mindegy. a vizitdíjakból már melett volna egy fél rendelés. :cry:

ha pedig nem babát szeretnél, hanem valóban a saját egészséged miatt metformint szedni, akkor meg azt jól be kell állítani, hogy tényleg jól működjön a szervezeted.

Kép

Kép
csillagfény

hűha, lecso!!! van ám pocak :D
kenjed vmi olajjal!!!!!!!

anyoooo, pont ma reggel jutottál eszembe,hogy vajon mi lehet veled?? de jóóóóóó!!!nagy-nagy gratula!

ezo, ez az..fogggalmam sincs,hogy mit ábrázol.

Kép

dimet

Sziasztok!

Anyoka!
Ott dobog!!! :D :D
Gratulálok!!!
Mikor kapsz kiskönyvet??? :D

Várandós anyukák!
Most én is jövök, mint Csakegy a biznyiccel!

Eladó 1 db. vadiúj, frissen vart: 1,8mx3,0 m-es nappali gyermekszoba függöny. (diegos)
Disney Micimackós! Tündéri, csak a mi szobánkba nem illik. :(

Akit érdekel írjon privit. :wink:

Lecso!
Bődületesen nagy gömb pocakod van. :) Kened??? És mivel??
Olaj, olaj, olaj!
Rengeteg. Tocsogjon a bőrődön. :)

Dimet!
Én sem jöttem rá, hogy mi lehet! :shock: Hermónika (?) formája van. Ha nagyon akarom. :lol: :lol:
Vendég

Jaj, Anyooo, de jó!!!!

Tiszta szívből gratulálok a kis dobogó szívű "pacához" :D

Zazzy: Van valami törvény, miszerint csak a férj nevére lehet írni a gyereket, illetve adott ideje kell hogy elváltak legyenek a volt házastársak, ahhoz, hogy már ne automatikusan az ex nevére kerüljön a gyerkőc... Hú, nagyon bonyi az tuti...

Szóval Monácska drukkolok, hogy sikerüljön mindent elintézni és Nóra baba bent maradjon az esküvőig ;)
Egyébként asszem lehet módosítani a gyerek nevét, nem? Persze, nyilván bonyolult lenne...

Dimet: Én is harmonikára tippelnék... Tény, hogy felismerhetetlen, de a gyerek úgy sem azt fogja nézni...

Frontok :evil: Fene vinné el őket. :roll: 2 napja szenvedek. Este Bence nagy murit csapott... Aztán ma egész nap fájdogálok, pedig már benyomtam egy csomó magnéziumot... Ha nem lett volna ennyi dolgom ma, tuti otthon maradok...

No, ma nem akarok túlórázni, úgyhogy vissza a melóhoz...

Kép

Kép
bettica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: