A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Te csak a gyereket várd, és ne pirit! :twisted:

Minden Péter apának/ leendő apának /férjnek Boldog Névanpot szeretnék kívánni így utolagosan!!

Na megyek levadászom a gyapjút! :lol:

Kép
kata05

Boni, őszinte leszek, lesz szívem itt hagyni, mert nagyon ránk fér a pihenés!!

Kép
kata05

KAtám szerintem is, meg össze kell ene hozni neki egy játszópajtást! :wink:
drágám, értettem, de ha nem vagyok babás, akkor várom pirit, hogy minél előbb vizsgálhassanak! :lol:
Vendég

Azonnal keljen fel mindenki!(kivéve az ügyfeleket) Unatkozom!
Vendég

Jó reggelt!

Sonjus! Irtóra sajnálom, pedig nagyon reménykedtem :(

Boni! Én tényleg most keltem fel :oops: A kölyök meg utánam 5 perccel :wink: Ezer éve nem volt ilyen.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziromka ejnye bejnye! :lol: a muffintól van! :lol:
Vendég

Jelentem felkeltem.

Nem feledtem el, mely tesztet kell meglesnem.
(Ha most azt írnám, hogy Sonjus csupa e-vel, akkor Senjes lenne - ejtsd szennyes - tehát nem teszem)
Szóval Sonjus! :cry: ...de nem kesereg, ez remek!

Egyéb emberek!
Tettekre fel! (esetleg henye). Nekem mennem kell, megen tekerek, ezennel fel hegyre, meg le. Menjen le e rettenetes segg renyhe feleslege!!!

Este esetleg zene (Kapcsolat koncert)? Brejen Edemsz lesz! Szeretem. Lenne kedvetek? Jelentkezzetek!

Megyek, beherpentem reggeli tejem, kenyerem.

Kép
zölddisznó

zöldi Nekem lehet lenne kedvem, de nekem kedvesem szeretne e, nem sejthetem.
(egyébként éppen B.A énekelt a Robin Hoodban, amikor párom először megfogta a kezemet, akkor voltunk 8.osztályosok)
Vendég

Jelentem nem kesergek :)

El is dönöttem, hogy ez a július pont jó lesz, hogy kicsit visszarázzam magam régi kondimba :) le kéne dobálni egy jó pár kilót magamról :?

Köszi, hogy izgultatok értem :oops:
sonjus

Sonjus, akkor kilókkal le! :lol:
Vendég

Kispiskóta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Na vagyok drága boni és hoztam a képeket is!!! :lol: És persze kapsz sömöst.

Marcilak egyenlőre:

Kép

Itt fogunk szundizni:

Kép
Kép

Pelenkázó és, ami kell:

Kép

Marci járgány, hordozó és pihiszék:
Kép
Kép

kispiskóta

Bettike???????????????????????????????????????????????????????

Kép
kata05

Kispiskóta! azta mekkora pocaklak! és nagyon szép a szoba, meg minden, ha én lennék MArcibaba, biztos nagyon kinnt szeretnék már lenni :lol:
Vendég

Zsúúú! Naggyon király! 10-es skálán mennyire izgulsz?

Kép
zölddisznó

Köszönjük!

0. :lol: Semmi izgalom, viszont annál nagyobb várakozás, hogy lássam, szagoljam, érintsem. Az összes érzék szervem rákoncentrál... :oops: :lol:

kispiskóta

kispiskóta ez a természetes :lol:
Vendég

Sziasztok!

Életjel! :lol: :lol: :lol:

Önzés:
Szerda óta 24 órázom! :lol: :lol: :lol:
Hihetetlen tempót vett fel az életem!

Szerda: reggel 7-től meló, este fél 7-kor jött értem apjuk! Gyorsan apukámékhoz névnapját ünnepelni, de már negyed 8-kor este vendégek jöttek hozzánk és haza is kellett érni! :roll: A vendégek este 10 után mentek el! Így egyből ágy!

Csütörtök: reggel 7-től meló, délután 5-ig, gyorsan anyuékhoz kajáért, hazaértem jött barátnőm hozta a kislányát egy kis felügyeletre, majd ismét vendégek, akik 8 után mentek el! Egy kicsit összerámoltam a lakást és elolvastalak titeket, de már csak ennyit bírtam!

Péntek: reggel 7-től meló (értekezlet délelőtt, majd megbeszélés a kollégákkal, akikkel együtt fogok tanítani! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ), aztán kaptunk ebédet, 3-kor melóból el és nagybevásárlás anyuval a hétvégére! 6-kor telefon, hogy mindjárt itt vannak az újabb vendégek (őket szombatra hívtuk, csak elnézték a napot) sebaj, gyors főzés, mert be volt ígérve nekik a mézes-mustáros kaja! Kajával este fél 8-ra kész, vacsora, vendégek 10-kor el. Konyha rendberakása 11 után, majd ismét elolvastalak titeket!

Szombat: reggel 8-ra anyuékhoz, mentünk maszíroztatni! Ingyen! Maszírozó gép! Majd főzés és most végre itthon! De 3-kor indulunk kirándulni! :lol:

Így most olyan az életem, mint babaproject előtt! Nem is emlékszem már olyan rég volt! :? De hihetetlenül élvezem! Egyszerűen úgy csapnak össze a hullámok a fejem felett, hogy gondolkodni sincs időm!

Azaz egyfolytában a tanításon jár az agyam, mert nagyon kedvesen fogadott a munkaközösség, már most adtak ezer meg egy tanácsot, adtak könyveket, saját kidolgozott cuccokat! Eddig is lelkes voltam, de így! Kívánom ezt az érzést mindenkinek! :lol:

És ezek mellett még persze itt a háztartás! :twisted:

Hű bocsi a szófosásért! Vagy ha uncsi lettem! De ki kellett már írnom ezt magamból! :lol: Már mint a boldogságom, jó kedvem! :lol:

És még csak most fogok nektek írni! :oops:

Kép
bettike
Eger

Nem is tudom hol kezdjem! :roll:

Sonjus! Pedig reggel te voltál az első gondolatom! Sebaj, akkor majd augusztusban együtt! :wink:

Szezso! Most már nincs mese, mérlegek nem maradhatnak szégyenben! :wink: +++++++++++++++++++++++++++

Boni! Nem is tudom, hogy küldjem-e pirit! :roll: Még gondolkodom!

Kispiskóta! Még mindig egyben! :shock: :shock:

Kata! Jó pihizést! :lol: (És köszi!)

Katica! Értekezletet túl élted? Most már csak alszol ugye? :lol:
Petike????

Zöldi! Látom te sem unatkozol! :lol: Nekünk is vannak csótányok! :twisted:

JAJ! Apjuk nyaggat, hogy induljunk már korábban kirándulni, így majd foly. köv. ha haza értünk!

De mindenkire gondolok! :wink:

Kép
bettike
Eger

Sonjus, a macska rúgja meg.... Pedig én szinte tutira biztos voltam. Nade augusztus a menő hónap, a májusi gyerek aranyat ér :lol:

Kispiskóta, csodaszép pocó, és gyönyörű szoba, nagyon szép lett, ügyesek vagytok.

Bettike, jó kis programok, akkor nem unatkoztál.

Coca, jó bicózást, azt jó koncertezést.

Kata, aztán apára fel a nagy nászúton :lol: :lol: Érezzétek nagyon jól magatokat!

Nálunk átadás van, úgyhogy ezek a legizgisebb pillanatok :? :shock: :roll: :evil: :evil:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok, csak gyors bekukk, mert jönnek tesómék hozzánk.

Sonjus :( Augusztusban megadrukk!!!

Nálunk meg volt ma uh és 95%-ban kiscsaj :) Szóval remélhetőleg a topik átka nem csapott le rám :) :)

Kukit nem láttunk legalább is. ÉS nő, de még mindig le van maradva 1-1,5 héttel. 19 hetes és 2 napos átlagban.

puszika.

KépKép
Kép
csikken

bettike nagyon örülök, hoyg ennyire jól érzed mgad! biztos fantasztikus lesz végre tanítani.és imádni fognak a nebulók! :lol:

csikken hajrá lányoscsapat! mostantól lányok fognak foganni a toikban. egyenlíteni kell! :lol:

purc milyen átadás?

zöldi kedvesemnek nem lesz kedve este "edemszhez" :cry:
Vendég

Boni, projekt átadás, határidőn vagyunk. Egy internetes alkalmazást csinálunk.

Purc

Kép

Kép
purc

purc így már értem! :oops:
Vendég

és+++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Voltam 12. napi UH-n, de eléggé el vagyok keseredve. A Clostylbegit produkált nekem jobb oldalon 18*14 mm-es és 22*22mm-es, bal oldalon 18*18mm-es domináns tüszőt, viszont az endometrium 4 mm. :(
Előtte novemberben nézték Closty nélkül, akkor 1 db tüsző volt érett 18*22mm-es, a mnyh pedig 9 mm volt ugyanezen cn-en.
Most azt mondta a dokim, hogy ez a hónap elveszett, a köv.-ben folytatjuk, de most már tudja hogy a clostyra így reagálok.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Van valami ötletetek, hogyan lehetne a vastagítani a mnyh-t valami természetes módszerrel?

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella, én a terhességi vitamint tudom ajánlani melegen!!!
Vendég

Stella: igyál rengeteg vizet és egyél joghurtot. A szójás dolgok is vastagíthatják, meg E vitamin(400mg/nap)...

Miért veszett volna el ez a hónap??? A tüszőrepedésig még simán vastagodhat, utána meg a beágyazódásig a progeszteron még rátesz egy lapáttal :wink: 7mm már jó lesz...
Ez különben a Closti mellékhatása: vékonyítja a méhnyálkahártyát...

Engem ugyan nem stimuztak, de a mostani ciklusban tüszőrepedés előtt 2 nappal 6mm, tüszőrepedés napján 8,9 mm volt...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Apa esküvőzik ma, én meg kollegákkal taliztam, Ócsán voltunk tájvédelmi körzetben, sütögettünk, petánkoztunk, dumcsiztunk :) egyik kollegám lakik itt, és rokonai meglepinek hoztak hatalmas adag palacsintát, és hát volt túros is, és lecsúszott pár darab :P ma vétkeztem :oops: :lol: de jólesett :wink:

stella
asszem sok fehérje kell :roll: túrót emlegettem a csajok :roll:

Bettike
húha, mindjárt tanárnéni leszel, király :P :wink: na majd előkeresem az idegenforgalmi angolom, AZTÁN CSEVEGHETÜNK :lol:

Zsú
azta mekkora pocak :shock: :D és csask a pocid nőtt, jó neked :P :wink:

Bonika
mi jót csináltál ma?

Coca
az én feleslegemet is lebiciklizted? :P :lol: :wink:

Kép
gaby25

Szezso
hogy vagy ma? tünet???? :wink: :lol:

Kép
gaby25

Köszi a jótanácsokat!

E- vitamint nyomom, inni nagyon keveset iszom az biztos, de az ügy érdekében növelni fogom a bevitelt.
Szezso, köszi, most egy kis reményt adtál, azért rádolgoztunk apával azon nem fog múlni.
Egyébként hogy érzed magad? Hány nap telt el az inszem óta?

Kép

Kép
[/url]
stella40

Hahó!

Stella! Így van, csak dolgozzatok rá :wink: Ilyen szép nagy tüszőknél, ennyit igazán megér :wink:

Szezso! Én már irtóra várom a tesztedet! Nem hiszem el, hogy nem sikerül már valakinek, annyira ideje, annyira megérdemelnétek mindannyian!

Gabi! Én meg sütiztem :oops: :lol:

Bettike! Nem vagy semmi, hallod :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Sonjus sajnálom. Hajrá augusztus!!!
Szezso, benned van minden reményünk!!! +++++++++++++++++
Piskóta, aztaaaaaaaaaaa mekkora pocak, mekkorának becsülték Marcit? Nagyon szépséges a szobája!
Snufi, jó lakadárét nektek, sajnálom, hogy nem tudtunk talizni.
Szirom, néha kölcsönadhatnád a kis szakácsot! :lol:
Mi grillpartiztunk itthon anyuékkal, nagyon jót ettünk. :wink: Most megyek és beájulok az ágyba, bár délután is nyomtam egy laza 2,5 órás szunyát "olvasás" címszó alatt. :lol:
Lépek, jóccaka!!!

Kép
szilcsi

Hello Csajok!

Gaby: tegnap este eléggé mensis görcseim voltak :? ez egy kicsit elkeserített, meg Apa sem volt itthon egész nap ez is rátett egy lapáttal...Jól tetted, hogy megetted a palacsinát, egyszer élünk :-D

Szirom: édes vagy, én is szeretnék eljutni a tesztig, hát majd meglátjuk...Vettem olyan pezsgőtabit, amit mondtál, mindjárt meg is iszok egyet..

Szilcsi: ez az, pihenj sokat, én úgyis mindig aggódtam Érted, hogy túlhajtod magad :D 2,5 órás alvás nagyon helyes!!!!! (én is szoktam ennyit hétvégén délután :-D

Stella: tényleg szépek a tüszőid, és ez nem az a szituáció, amikor fel kellene adni a reményt :lol: 3-4 liter folyadékot kellene innod naponta, ezzel már lehet eredményt elérni...
Múlt szerdán és csütörtökön volt az inszem.

Na, megyek, mert jön a család egy része ebédre, és készülődnöm kell...

Boldog Júliust Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Stella, nem tudok tanácsot adni, de drukkolok neked!

Szezso++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!

Szilcsi, hogy vagy?

Szirom, ari vagy egyszer mindenkinek sikerül majd!!! Addig meg veszük a mintákat a gyönyörű babákról! :wink:

Ancsa, halkan drukkolok neked, bár ide nem írtad meg a történéseket, bár én hiányoltalak!

Kép
kata05

Sziasztok!

Köszönöm a kedves szavakat.

Szilcsi, 4,5 kilóra saccolják. De szerintem nem annyira nagy (vagy csak már nekem nem tűnik fel), 106 centi.

További Kellemes Hétvégét Mindenkinek!

kispiskóta

Sziazsto!

Stella apára fel és soksok folyadékra!

Szirom hát valakinke biztos sikerül

Szeszo nyuginyugi+++++++++++++++++szúúúúúúúúszáááááááááááááá ahogy áfi mondaná

katám végeztél takarítással?

gaby tegnap 14 ig dolgoztam, utána pizzátsütöttem, és henye apával!

nekem hőm 37 hasfájásom elmúlt. most várok türelmesen vagy ez lesz vagy az :roll: lvileg 42.nap kb 12 DPO

pussz mindenkinek!

kispiskóta szép napot! ugye ma már szebb?

szilcsi örülök, hoyg jobban vagy pussz :?:
Vendég

Sonjus! Annyira bíztam benne..sajnálom!:cry: :cry:

Szirmi! Jártunk felétek, de nem integettél, ezért küldheted a muffint!!

Szezso+++++++++++++++++++++

Kispiskóta! Húúúú, mekkora poci!!Te jó ég! Nagyon drukkolok!

Boni! Teszt?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Köszi ismét a biztató szavakat.
Szirom, tényleg gyönyörű a kicsi fiad!
Boni! Ok! Ez a hő nagyon biztató így a 12. dpo-n!
Kata, köszi!
Igenis Szezsó, rengeteget iszom.
Most meg szerintem nem akar megrepedni a tüsző, már negyedik napja lent van a hőm, este meg rettentesen belegörcsölt ott ahol a két tüsző van jobb oldalon. Na de majd meglátjuk!
Ma babázni fogok a gyönyörű 10 hónapos keresztlányommal! Már nagyon várom!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Bimi! Hol jártatok? :shock:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Én táblailag itt tartok! Írjátok, ha valakinél valami nem stimmel!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Csajok! Beléptünk a tali hónapba! Lassan indul a mandula! Ki mikor mivel érkezik, kaja hogy legyen? Program hogy legyen????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Gaby! Okey, let's talk in English! :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

na, végre géphez jutottam. pedig kettő van belőle. De 5 éves lányom lóg rajta , harry potterezik, apa a másikon valami projekten
dolgozik, én meg sorba állok.
sajnálpm , hogy nem bővültünk + teszttel, de még süthet a nap eleget. :D
ATHIZ! NAGYON BEFÉSZKELTE MAGÁT A FIAD A POCAKODBA. MIKOR ÓHAJT KIJÖNNI?

BETTIKE! NE VÁLALJ TÚL SOKAT ,GONDOLJ AZ EGÉSZSÉGEDRE, ÉS A NEMSOKÁRA BEKÖLTÖZŐ ALBÉRLŐDRE :!:

Dobok egy görbét, mondana rá valaki valamit? én úgy gondolom, hogy a 15-ik napon volt PÉ-m, de a táblázat előréb tette.

Kép
surmi
kockasfulunyul

Jó reggelt!

szirmi: nagyon édes a kisfiad. :D hozzánk is jöhet főzni :wink: hogy vagytok?

monyo: örülök, hogy minden oké.

sonjus: :cry: :cry: :cry: hajrá 2.inszem!

szezso: mennek a drukkok++++

kata: jó utat! érezzétek jól magatokat!

purc: kitartást! kész lettetek időre a melóval?

kispiskóta: mennek a drukkok+++ nagyon szép poci, és a szoba is nagyon tetszik.

boni: gyanús vagy! mikor tesztelsz?

csikken: grat a kislányhoz! :D

bettike: táblába beírhatod, jövőhét szerdán (júl 4) katicáék vérvétel :? köszi.

rólam: tegnap anyósék voltak itt, egész nap vásárolni voltunk! ki is fáradtam rendesen. ma várom snufiékat, elmegyünk halászlét enni.

kati
katica30

Röff!
...hát az úgy volt, hogy tegnap jól eltűntem. Körbebicikliztük a Zsámbéki-medencét, oszt Sfufilandon át jöttünk haza. (Kár Snufika, hogy nem voltatok otthon :cry: )
Hazaértünk, zuhany, és már rohantunk is, Bryan várt minket. Csak nagyon korán befejezte, és mennünk kellett tovább bulizni. A jégpályán volt valami fergeteges ereszdelshajamat tök jó zenmékkel. ...aztán egyszercsak hazaértem. Most ébredtem fel.

Pusz mindenkinek, azért követem az eseményeket ám!

Kép
zölddisznó

Bettike!
Nem semmi, hogy a topicból nekem lett csak eddig kiscsajom!

Csikken!
Örülök, hogy már nem csak én leszek kiscsajos anyuka!

moni

Dobok egy 36 hetes pocakfotót ha nem baj....
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ceni: szép pocak :D hogy bírod ezt az időjárást?

rólam: nemrég értünk haza. snufiékat elvittük halászlét enni szöged talán legjobb halászcsárdájába. tele lett nagyon a pocakunk :lol:
snufiék úton vannak hazafelé.

kati
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: