A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

esztyx, az arhívumban elolvashatod Névtelen: 2003 Augusztus 12 kedd - 14h 02: ; és azóta volt egy vetélésem ...

Orsiii, mi van??

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

EsztyxKép

Zsuzsu vagyok a szomszéd topicból, hajdani ma megint megjött-ös. Már régóta tervezem, hogy megírom az én esetemet, mert többen is szomorkodni szoktatok amiatt, hogy érzitek a mensi előszeleit.
Szóval amikor én Zsófikámmal terhes lettem, nem éreztem semmi különöset, majd a ciklus vége felé megkezdődtek a szokásos mensis hasfájások, olyannyira, hogy a 31. napon, amikor nekem meg szokott anno jönni, tervbe volt véve egy férfi kollégámmal, hogy megyünk Debrecenbe és előtte való nap mondtam neki, hogy én sajnos másnap nem tudok menni a debreceni megbeszélésre, mert jönnek az ún. nehéz napok. Másnap aztán még mindig fájt a hasam, de nem jött meg. Aztán eljött a 32. nap (ilyen hosszú ciklusom soha előtte nem volt) és a hasfájást mintha elfújták volna, semmit nem éreztem. Annyira hihetetlen volt azonban számomra a teherbeesés lehetősége, hogy csak a 36. napon teszteltem, amikor is a kontrollcsíknál is erősebb zebrás csíkot produkáltam.
Mindezt csak azért írtam le, mert a hasfájásaim és az összes tünet egy az egyben ugyanaz volt, mint máskor, mégis babás voltam.
Szóval ne keseredj el, még akármi lehet!Kép
Szívből kívánom Neked és a többieknek is, hogy mihamarabb babások legyetek! Nagyon várunk Benneteket a szomszédban, addig pedig, ahogy mondani szoktuk, kezünk, lábunk x-ben.Kép

Puszi:Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok lányok! Kép

Szóval nem írtam, mert nem mertem leírni, nehogy ne legyen igaz, de hétfőn az ET utáni 9. napon teszteltem, és pozitív lett. Majd a biztonság kedvéért teszteltem tegnap is háromszor, és mindhárom egyértelműen pozitív lett. Felhívtam Krizsa dokit és megbeszéltünk mára egy időpontot, ma vagyok a transzfer utáni 11. napon. Reggel levették a vért, és megvan az eredmény

283 a HCG szintem.... (40 felett jó... 180 felett valószínű az iker Kép )

"röviden" ennyi.

és most nagyon nagyon boldogok vagyunk!!!!!
(és reménykedünk, hogy "csak" két babó van a pocimban)

Orsi
KépKépKép
icsilya

ORSI Kép jajjjj nagyon örülök!!!! és minden szépet és jót amit csak ilyenkor kívánni lehet!!!KépKépKépKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Orsi KépKépKép

Óriási gratula!! Nagyon magas a HCG-d! KépKép

Puszi, Alena
alena

OrsiKépKép
Nagyon nagy gratula KépKépKép

Én valoszinüleg a héten megyek vissza a dokihoz de nem merrek mert biztos lapara fog küldeni atol meg egy kicsit félek majd még irok mindenkinek küldöm a +++++++szokat.KépKép

IldikóKép
ildikó_4

Orsi!

EZ SZUUUUUUUUUPPPPPPPPEEEEEEERRRRRRRRRR!!!!!!!!
ANNYIRA ÖRÜLÖk, mintha én estem volna teherbeKép)
pedig nem is vagyok még olyan rég köztetek..
Huh,és egyből kettőKép))))))))))))))
Ti régóta próbálkoztatok?
És szerinteted mi segített?
Kérünk segítő infókat az újdonsült kismamátólKép)
Millió puszi!eszti
esztyx

Lányok Kép
Köszönjük a gratulációkat. Még egy kis drukkot kérünk majd az UHig... 30án lesz. Akkor derül ki, hogy mennyi az annyi Kép

Esztryx Kép
Nekünk a lombik eljárás segített. Ők lombik babák. Másfél éves szeretnénk babát.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép
Kép
Kép
Nagyon-nagyon örulök, csak így tovább!!! Kép

Puszi
Soraya
soraya

Orsi!

akkor ők már tulajdonképpen másfél évesekKép)
csak majd most 9 hónap múlva lesz az igazi
születésnapjuk!Kép Kép
Puszik a pocaklakóknak!
Mondogasd nekik, hogy kapaszkodjanak!!!
Eszti
esztyx

Igaz az, hogy a kádban ülés,
sok fürdés árt a fogamzóképességnek,
és könnyen elmehet miatta a baba????
esztyx

OrsiKép
Garulálok a bébi(k)hez!Kép

Hajrá csajok, tessék beállni a sorba, most már rajtunk a világ szeme, szerintem ebből babaeső lesz végre!

Csutka
csutka

Orsi! Kép
Ez szuper!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép Gratula a babákhoz!!

Nagyon görcsöl a hasam, tartok tőle ma este megjön. Kép Nem is veszek tesztet. Kép

Dóri
dorci

Orsiiiiiiiiiiiii!!!!!KépKépKép

Nem birom kivarni,hogy hazaerjek es tudjak tuzijatekot kuldeni!!!
Gr...... es kivanom,hogy legyen minden ugy,ahogy Ti szeretnetek!Teljen sok-sok-sok oromotok a baba(k)ban!!!!!!

szoszi
szoszi

esztyx Kép
Amennyire én tudom, mert a doki is mondta az első ultrahangon, a meleg vizes fürdést, szaunát stb. nem ajánlják teherbeesés után, mert alhasi vérbőséget okoz és attól elmehet a még nem erősen kapaszkodó picur.

Virág, nagyon sajnálom, nem tudok mást írni Kép

Orsi Kép
neked írtam a babás topikban is, de itt is Kép Kép Kép

Puszi, Edit (aki 3 hónapja még legalább olyan reményvesztetten írogatott ide, mint sokan most közületek és most meg már egy 15 hetes rosszcsont ficánkol odabent) Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

OrsiKép
Nagyon örülök,hogy sikerült,vigyázz rájuk naggyon ,naggyonKép
Ma hallottam a rádióban,hogy ha az állam több támogatást adna a lombikhoz,több baba születhetne és nagyon sok az olyan meddö házaspár aki élne a lehetöséggel.Remélem nekünk odáig nem kell eljutnunk,de ha mégis ,akkor már nem fog annyiba kerülni.
Nekem sajnos megint megjött...pedig minden annyi profi volt ebben a ciklusban,de hát ez van.
bandus

Virag!
Nagyon sajnalom. Kép Pihizz sokat, aztan erkezik az a babóca! Kép
Orsi! Drukk-drukk! Kép
Cat! Ritkán nézel be a szomszédba.

Andi
andi28

Ezt még délelött írtam, és most látom Orsi! Hát hatalmas gratula! Tuti ikrek nálad is, igaz!
Kép Kép Kép
Nagyon örülök!

Andi
andi28

+Szöszi+ Kép lehet csak összekeverek valamit, de te kérdeztél a másik topikban vizesedésről? aktuális még?

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

V.K.Orsi

Hát ez csodálatos!!!!!!!!!!! Gratulálok!
KépKépKépKépKépKép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

ViragKép
Nagyon sajnalom, hogy nem jott ossze, ilyenkor az ember nem is tud mit irni. Kicsit szedd ossze magad, hogy ujult erovel tudjal a kovetkezobe belevagni.

OrsiKép
Hatalmas gratula!!!!!!! Nagyon szuper ez az eredmeny, nagyon izgulok, hogy hanyan vannak a kis lurkok??KépKépKép

Mindenkinek szoritok penteken, aki eselyes a tesztelesre, irjatok minnel hamarabb!!

Vica
vica72

Sziszus!Kép
Igen,en voltam a vizes...Kép Megkoszonom,ha mondasz valami hasznosat!
szoszi
szoszi

OrsiKép
Óriási gratula!!!!!Láss el néhány jó tanáccsal, mit tegyek, hogy mostmár nekem is megmaradjanak?
Puszi és nagyon boldog babavárást!!!!
Lujza
lujza

Orsi
Nagy-nagy gratula a babákhoz!!!!!!!!!!!!

Móni
Móni

+szöszi+Kép nekem a gyümölcsnap jött be igazán, egész nap csak gyümölcs és víz, ezt a doki javasolta és tényleg segített. Lehet még üres főtt krumplit és rengeteg friss petrezselyemzöldet (krumplira, vajkrémbe).

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

OrsiKép
Őszintén és szívből gratulálok!!!!!!KépKépKépKépKépKép
Azért kívánom, hogy csak 2 kisbaba legyen, mert a 3 az elég húzós. Az őszi kismamák közé most írogat egy lány, akinek lombikkal 3-as ikrei lesznek.

Bandus33Kép
Én is most hallottam, hogy nagy vita megy a minisztériumokban a lombik támogatásáról, mert évente 3000-el több kisbaba születne. Párom a szemfüles ma leleste a BMC rendelését áprilisra, és 96 IVF-t terveztek. Ennek a 96 emberke embriójának csak a táptalaja több mint 5 millió Ft. És ez még csak egy szer. Nagyon durva árak vannak.KépKép

Hajrá lányok itt a tavasz, jön a babaeső. Ürítsük ki karácsonyig a topikot!!!!!!KépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Ezer éve nem írtam, mert szerncsére nem volt semmi hír, vagy mi? Most itt jól belerondítok Orsi örömhírébe! sajnálom! Annyira el vaygok kenve.Ma reggel voltam PCT tesztn és kiderült, hogy minden kisfickót kinyírok. Aztán, hogy még szarbb legyen a kedvem közölte a dokim, hogy lehet inszemezni, de nem fog sikerülni, mert nem érdeke a lombikosoknak, hogy sikerüljön. És hogy lombikolni is lehet de az sem fog sikerülni. Aranyos Mi? És mikor kérdeztem, hogy muszály-e ilyen pozitívan hozzáállnia akkor közölte, hogy ő őszinte és nem akar hiú ábrándokkal izé..
Aztán mikövteltem, hogy javasoljon valamit és a Kaáliba Krizsát ajánlotta. Kértem is időpontot. Aztán elovastam a Kaális topikot és most megint bőgök. Kitűnően tudom magam sajnálni!
Hát ez van!

Azért hogy legyen valami jó is, most gondoljunk Orsira mert az azért nagyon biztató!
jA IGEN oRSI ITT IS GARTULOK!
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

ORSI!!!!!!!!!!!

EN CSAK SIROK AZOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DE TENYLEG, ITT BUJOK, HOGY NE LASSANAK A CEGBEN....
JAJ, ISTENEM, DE JO, ANNYIRA BOLDOG VAGYOK, KOMOLYAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORIASI GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Hát en teljesen transzban vagyok!

Orsi!!!

Kerlek, kerlek irjal le meg reszleteket! Engem megol a kivancsisag!!!!
Mit erzel most ekkora HCG-vel???? Faj valami? vagy erzel valami "mast"?
Es milyen erzes volt amikor megtudtad a magas HCG-t, meg meglattad a pozitiv teszteket?
Gondolom sirtal...

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Na de, RekacsKép!!!Fel a fejjel,legyszi!!!
Kuldtem mailt!!!

szoszi
szoszi

Hali!
Na ismét beindult a babaső hála ORSINAK!!!KépKépKép
Csajok lovagoljátok meg ezt a hullámot!Kép
Ma nekem végleg megjött...de mint már fentebb írtam én inkább megpróbálom kikúrálni magam és lazítani mielőtt laparozék vagy lombikoznék. A nátha ugyanis eléggé megvisel...holnap már nem is megyek dolgozni.
Na legyetek jók!
Ui: Összeférhetetlenségit hol néznek és hogy?
Puszi: Kriszta
vizkrisz

RékacsKép
Irgum-burgum szedd össze magad !!! Te nem vagy ilyen nyámnyila ember.
Először is: mi öli le a spermákat ? A méhnyaknyák ? A lombik tökéletes megoldás lesz rá. Én sem ajánlom az inszemet, bár ott túljuttatják a fickókat a méhnyakon, de biztosabb a lombik. És itt van előtted Orsi példája Krizsa dokival. Tessék csak bízni benne, mert reménytelen esetek nincsenek. Mire alapozta a dokid ezt, hogy nincs esélyed lombikkal ? Mindenkinek van esélye!

KrisztaKép
A meddőségi kivizsgálásokon néznek összeférhetetlenséget. A közösülés után 12 órával, és összeszorított lábakkalKépKép be kell menni a dokihoz, és a méhnyakról kenetet vesz. Megnézik, hogy hány kiskatona maradt életben.

Cat

Cat
Kép
cateye

Orsi KépKépKép

Nagyon gratulálok a Nektek!! Sok boldogságot a bébikhez!! KépKépKép

Tinka

Becsapós ez a Babanet, nem tartotta meg a régi regisztrációmat, újra kellett csinálni..
tinka

Orsi!KépKépKépKép

Látod, nem hiába küldtem a zebrácskát!!KépKépKép
NAGYON GRATULÁLOOOOOOK!!!!!!!KépKépKépKépKép
Vigyázz magadra és a babucikra, és kérlek, kismamaként is maradj velünk, úgy mint Cat!KépKépKép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Lanyok!

Van itthon netem vegre!!!!
Jaj, de jo! Tudlak titeket este is olvasni!!!
Meg egyszer gratula Orsinak,ez valami orulet, azota se birok betelni vele!!!
Orsi hol vagy? Ugy szeretnek tobbet tudni!!!
Ti aztan tenyleg egyutt fogtok tologatni Cattal!!

Kriszta!
Fel a fejjel! Jot tett a gondolkodas, meg jot fog tenni a pihenes otthon, meggyogyulsz, es indulhatsz neki ujra!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Lányok Kép
Annyira aranyosak vagytok. Nagyon köszönjük a gratulációkat Kép Kép (de igazán még nem hisszük mi sem, hogy ez történt... kell egy kis idő, míg feldolgozzuk, hogy többen vagyunk Kép )

Dodo Kép
Olyan sok részletet nem tudok írni. A tesztek, mikor pozitívak lettek örültem, de féltem attól, hogy a HCG injekciók hatását látom a teszten... ezért próbáltam racionális maradni. Ma meg, mikor meghalottam a számot... csak annyit tudtam mondani "hú az nagyon magas" Kép tudom, nem egy frappáns mondat....
Nem vagyok egy sírós fajta, így könnycsepp nem volt... hanem a vadalma vigyor egyész nap Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok!

Most írok először, de december óta folyamatosan olvaslak benneteket és már így ismeretlenül is teljesen beleélem magam a történetetekbe.
Szeretném a véleményeteket kérni, mert úgy gondolom, hogy biztos tudtok valami jó tanácsot vagy bíztatást adni nekem.

Már van egy 19 hónapos kislányom. Nála semmi gond nem volt, 3. hónapban terhes lettem. Tavaly októberben volt egy vetélésem (első hónapban összejött a baba) a 8. héten, de azt mondták, hogy a magzat kb. 5 hetes lehetett csak és 99%, hogy kromoszómarendellenesség volt az oka. Ekkor kezdtem el olvasni a netet és találtam rátok. Ebben írtátok, hogy a mensi előtti barnázás nem jelent jót. Ekkor gondoltam vissza, hogy a vetélés előtt kb. 2-3 hónapig nekem is így jött meg. Megvártuk a három hónapot és a 3.-ban megint barnázással jött meg. Ekkor kértem a dokit, hogy csináljunk hormonvizsgálatot. Két vérvétel volt a 7 ill. 21. napon. Ezután ma a 35. napon jött meg .A dokim azt mondja, hogy szerinte nincs peteérésem. De sajnos a 2. vérvétel eredménye még nincs meg. Az elsőnél (7. nap) a progeszteron 3,6 nmol/l lett. Azt mondja, hogy ha nincs peteérés, akkor jellemző, hogy 30-40 napra jön meg a mensi.

Kérlek segítsetek! Ez a bizonytalanság iszonyú!
Szerintetek is azért jött meg 35 napra (előtte mindig 30 +/-1 nap volt pontosan), mert nincs peteérés? És ha így van, akkor ennek mi lehet az oka, mikor előtte semmi gond nem volt? Ezt könnyű kikezelni? Vagy lehet, hogy még nem állt be a ciklus a vetélés után? Bár én inkább a rosszabbra gondolok!

Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett és sok a kérdés! Előre is köszi a segítségeteket!

Virág
virag08

És érzel valamit ekkora HCG-vel?
Hanyinger vagy emelyges, vagy valami?

KépKép
Kép
dodo32

Dodo Kép
Erre nem is válaszoltam... Igenis-meg-nemis Kép Reggel volt enyhe hányingerem, de gyorsan megszűnt. Emelett annyi tünetem van még, hogy érzékeny a hasam.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok, nem tudom miért, de úgy érzem terhes
vagyok...mondjuk tuti beképzelem az egészet...
és abszolút minden jel az ellenkezőjét mutatja,
de mégis úgy érzem...
Istenem, add hogy ne jöjjön meg és egy babuci lapuljon odabent!

Orsi!-a hasad fáj, ugye?mármint olyasmi görcs,mint a mensikor?????

Jöjjön hát a tavaszi babaeső és hulljon mindanyiunkra!Kép Kép Kép
esztyx

Esztryx. Nem olyan, mint mensikor, legalábbis én nem olyannak érzem. Az alhasam érzékeny, de nem görcsöl.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, Es csak ma reggel kezdted erezni a hanyingert?

Estyx,
Drukkolok, remeljuk neked is lesz zebras teszted!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo Kép
Nem tudom... már valami fura volt korábban is. De nem igazi hányinger ez még, hanem olyan furi érzés.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok! Kép Kép

Ezer éve nem írtam hozzátok, de be szoktam nézni, hogy a régi ismerősök közül hátha van valaki,akinek gratulálhatok.
És jó,hogy ma is benéztem....
Orsi!
Hatalmas gratula a babákhoz, mert valószínű nem egyedül ücsörög odabenn!!!!!! Jaj de jó ilyen jó hirt látni ezen a szép tavaszi napon. Vigyázz magadra és a babákra is.

Aztán gyere majd egy topikkal lejjebb is, a babásokhoz!

Mi jól vagyunk, Réka már 1 hónapos múlt, hihetetlenül gyorsan megy az idő.

Mindenkinek drukkolok,hogy mihamarabb kiürüljön ez a topic!!

Kitty
kitty123

Sziasztok!!!

Képzeljétek, nekem, akinek tegnapelőtt még egyetlen igazi belevaló tüszőt sem láttak az UH-on, mára a 12.napon, a bal oldali petefészkemben egy 19 mm-es tüsző és rengeteg közepes nagyságú van. Mondta is az UH-os csaj, hogy jól "megdurrantotta" a bal oldalamat a Closty.
A rossz hír viszont, hogy a méhnyálkahártyám maradt 5mm-es, ugyanúgy mint 2 nappal ezelőtt.
Bár mondták, hogy ez elvileg még vastagodhat addig, míg megreped a tüsző. Hétfőn kell újra mennem UH-ra, hát majd meglátjuk. De most nagyon bizakodó lettem, tényleg vannak csodák.Legalábbis a nagy csodához vezető apró csodák.
De mitől lehet, hogy a méhnyálkahártyám nem vastagszik? Van erre is valami gyógyszer? És szerintetek tényleg reménykedhetek, hogy vastagszik még?
Sajnos a dokimhoz csak hétfőn kell visszamennem, úgyhogy addig várhatok az ő véleményére!

Esztyx
remélem tényleg jól érzed, és valóban babás vagy!!! Nagy-nagy drukk!!!!!
Móni

RékacsKép
most biztos közhelynek tűnik, de kérlek ne ess kétségbe!
Nem tudom mennyire olvasgattad a fórumot az elmúlt hónapokban, de tavaly novemberben ugyanúgy éreztem magam, ahogy most te érezheted.
Kiderült, hogy szinte esélytelenek vagyunk lombikkal is és ezen nem lehet javítani. Mindezt egy az egyben az arcunkba mondták, én az orvos előtt zokogni kezdtem. Teljes kétségbeesés és reménytelenség hetei következtek.
Már örökbefogadós topikokban keresgettem, kinyomoztam milyen szervezethez tartozunk területileg, megszereztem az ezzel foglalkozó alapítványok elérhetőségeit stb.
Másik vonalon elindítottam a petesejt donor kérdéssel való foglalkozást (merthogy a javíthatatlan és végleges gond nálam volt), bár itt nem sokra haladtam.
És mindezek után az orvosok legnagyobb megdöbbenésére január 4.-én "spontán együttlét után" csináltam egy pozotív tesztet és azóta egy 15 hetes baba van a pocimban.
Tudod, én is úgy gondoltam, hogy a világ legszerencsétlenebb embere vagyok, hogy semmit nem ér az életem, hiszen pici kislány korom óta, ha megkérdezték mi szeretnék lenni, mindig azt mondam, hogy anyuka. És a sors arcul csapott, majd megjutalmazott.
Én is azt hittem, hogy a csodák nem velem történnek, hanem mindig valaki mással, de soha ne feledd el, hogy az a valaki más is lehetsz épp te.
Ugyanakkor nem kell a csodára várni, hanem menni kell a dolgok után.
Mi is megpróbáltuk volna a lombikot, bár nem adtak esélyt és ha úgy alakul a következő babánál, meg is próbáljuk, ha nem jön össze spontán.
Ezért kérlek, hogy szedd össze magad és igenis menni kell előre. Készülj fel rá, hogy Krizsa nagyon őszinte lesz és az arcodba mondja, ha gond van, nekem is ezt tette. De légy felkészülve és tudjátok, hogy soha nincs lehetetlen.
Sok erőt kívánok neked.
Puszi, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

EsztyxKép
Nekem nagyon erős mensis görcseim voltak, amikor nem jött meg. Sőt még kis vérzés is volt, és akkor már babák voltak a pocimban. ZsuzsunakKép is ugyanez volt. Egy taliról hazaszaladt, hogy most jön meg neki, és mennie kell. Abból lett ZsófiKép. Tehát nem feladni, a mensis érzés jót is jelenthet.KépKép

MóniKép
Nyh-a vastagításra búzacsírát egyél kefírbe, joghurtba. Jó még rá a bébiaszpirin is, napi 1-t. A nyh-át az ösztrogénszint vastagítja, úgy látszik még éretlenke a tüsződ, de nem is csoda, mert a semmiből termett. Ebből még bármi lehet, hétfőre már biztos vastagabb lesz.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cateye

Mi pontosan ez a bébiaszpirin? Gyógyszertárban recept nélkül kapható? Vagy kell hozzá, hogy doki írja fel? És milyen néven kapható? Csak így, hogy bébiaszpirin? Sose hallottam. De köszi nagyon, én mindent kipróbálok!!!!

Móni
Móni

SziasztokKép

Én csak 14. nap megyek UH-ra Kép de remélem elég is lesz Kép

Móni, hány closyt szedsz?

R.Edit, én is el akartam kezdeni az örökbefogadást, csak a férjem nem egyezett bele Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Szilvi

2*1-et. És ez az első hónap. Remélem az utolsó is.

Móni
Móni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: