A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Snufi: szerintem nincs értelme úgy beszedni egy ilyen gyógyszert, hogy nincs meg az átjárhatósági. Mert ha nem vagy átjárható, akkor minek terhelnéd le a szervezeted feleslegesen. Ráadásul a hormoneredményeid igazolták a pé-t, így nem hiszem, hogy a Clostival előbbrekerülnél.
Viszont ha nem akarsz "tétlenkedni" ebben a ciklusban sem, megbeszélhetnél a dokiddal egy UH-s pé követést, ezzel is előbbre lennétek. :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata jobb, ha barátkozol az érzéssel, hamarosan odakerülsz majd, hogy egész nap non-stop arra fogsz gondolni, hogy de jó lenne hányni! :wink:
Snufi, annyira letört vagy! Bántott valaki??? Vagy csak általános rossz hangulat?
Bettike, kibírod szombatig??? :shock: +++++++++++++++
Izgulok a csütörtök miatt rendesen... :roll:

Kép
szilcsi

Kata jobb, ha barátkozol az érzéssel, hamarosan odakerülsz majd, hogy egész nap non-stop arra fogsz gondolni, hogy de jó lenne hányni! :wink:
Snufi, annyira letört vagy! Bántott valaki??? Vagy csak általános rossz hangulat?
Bettike, kibírod szombatig??? :shock: +++++++++++++++
Izgulok a csütörtök miatt rendesen... :roll:
Jaj hülye fejem, Monyonak akartam még írni! Szóval nem értem én ezt, egyik pillanatban babázni akartok, aztán meg nem. :shock: Nem kéne komolyan elbeszélgetni a pároddal és tisztázni, hogy akkor most mit is akartok/akar? És mi az, hogy nem tesz érte?

Kép
szilcsi

sziasztok!

rövid leszek: 1.cn.
mennem kell tanulni, holnap vizsga.

kati
katica30

Szilcsi, nálunk leány ágon senki nem hányt, talán nagymamám egyszer! Se anya se hugi! Így lehet én sem fogok!
De egy hét múlva minden kiderül! Nem várom, nem szeretnék csalódni, bár most úgy érzem könnyebben átvészelem mint a múlt hónapban! Az életem legpocsékabb pár napja/hete volt.

Surmi, mindig az első hő az igazi így a 36,6! De beágyazódásnak sem utolsó a görbéd!

Kép
kata05

szilcsi mindketten babazni szeretnenk es nem is lett volna semmi gond ha siman osszejon,de igy...
a ferjemen van a sor hogy elmenjen a dokihoz de o nem akar,en turelmes voltam vele meg minden vartam,...mostmar eleg.
mostmar en is nagyon kivancsi vagyok az eredmenyere,mivel nem tudjuk a veteleseim okat is lehet hogy vele is gond van(doki mondta)ugy erzem most tobb vetelest meg csalodast nem tudnek elviselni,inkabb hagyom az egeszet.
tudom hogy csinalhatnank ugy mint eddig,minek a vedekezes,de erre is van magyarazatom.az egyik az hogy igy is nagyon nagyon kicsi eselyem van teherbeeseni(de minden honapban szetesz az ideg hogy hatha)a masik dolog hogy igy elkerulom hogy elveteljek.
ugyhogy ez van,egyszeruen nem jut eszembe okosabb dolog,es csak bizni tudok abban hogy a ferjem meg idoben megondolja magat es elvanszorog arra a rohadt vizsgalatra.

a spermavizsgalatra ertettem hogy nem tesz meg mindent.

ha esetleg van valakinek az ilyen helyzetre okosabb otlete szivesen hallgatom.

Kép
monyo83

Kata! Hiába is próbálsz lehozni a földre nem fog sikerülni (bibíííí)! :lol: :wink:
(Tudom, hogy te csak reálisan gondolkodsz!) :wink: :lol: :lol:

Katica! :cry: Akkor ezek szerint később volt pé! :?

Szilcsi! Ezzel a görbével tovább is bírom, hisz nem túl reménykeltő, de nem hagyom magam! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szezso,
nagyon okos beszéd!
Snufi,
segítenék, de nem tudom miről van szó, részinformációk kusza egyvelegéből nem sikerül összeraknom a képet, biztos kihagytam valamit. Este ha gondolod keress meg MSNen.
Kati,
:cry: :cry: :cry: hát hogy lesz így keresztgyerekem??? :(
Szilcsi,
genya madár :lol: :lol: :lol:
Monyó,
tényleg meg kell várnod azt hiszem míg elszánja magát a vizsgálatra. Addig max a fejéhez vagdoshatod hogy még annyira se szeret hogy ki...je érted a ...t (bocsi, nekem ez jutott eszembe). :( :?
Vendég

Szijjjjasztok!

Már megint nem voltam napokig, a dogámon dolgozok. És mire kell jönnöm? :shock: Anovus ciklusokra.

Bettike: ez aztán a görbe :? :evil: De tudod, hogy ez még nem jelent semmit (lásd áfit) :wink:

Boni: a tied sem szép látvány, de.... :wink:

Katica: :evil: fránya miki (((((((((())))))))

Szilcsi: rágondoltam, hogy mit eszel mivel és kavargott a gyomrom :lol: :lol: :lol: Nem vagy semmi!

monyo: Tudom, hogy te is tudod....de a férjed tényleg nem áll megfelelően a dolgokhoz. Főleg azok után amilyen szörnyűségeken átmentél. :(

snufi: mi a gond? Miért hagyod ki az átjárhatóságit? A gyógyszert meg be ne szedd! Ha van pé-d és a ciklusod is normális, akkor elvileg nem kéne.
Egyébként a dogáthoz gratulálok!

áfi: nagyon jó hírekkel jöttél :D Kíváncsi vagyok arra az állapotfelmérésre vagy micsodára :)

Rólam: ma 18:30-ra megyünk a dokimhoz. Egy kicsit aggódok, hogy mit mond. Mondjuk feleslegesen, mert már korábban megbeszéltük, hogy andrológus után lapar (ha beleegyezem).

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

KAtám, remélem te leszel a családban a kivétel!

ja! nagymamám az első 5 gyerekkel megosztottan volt rosszul, 6. al a 6.hónapig menstruált!
Anyukám nővéremmel, és velem végig hányt, hugommal nem
Nővérem mindkét fiával kb a 3. hjónapig mensizett, és nem is vette észer, hogy terhes! ABszolut semmi tünete nem volt! egyiknél sem!

vettem E vitamint, bár annovus ciklusomon nem segít
Vendég

Sziasztok,

Katica, :cry: ölel ölel (((((((((((Katica)))))))))))))))

Snufi, szerintem jó ötlet ez az UH-s petekövetés (((((((((((((((Snufi))))))))))))))))

Bettike, én nem temetném a ciklust, és Boni helyedben sem. Nekem milyen brutál görbéim voltak pfuuuuuuuu, ki is vágtam őket.

Boni, Áfi, köszi az oldalakat, nézegelődöm :lol: A

Monyó, sajnálom a férjed hozzáállását.

Kata, gyógyulj meg, vagy inkább azt kívánom három hónapig maradjon azt múljon el. :wink:

Áfi, nagyon jók ezek a hírek, és erről a számítógépes vizsgálatról tényleg számolj be, marha izgis.

Köszönöm mindenkinek a gratukat, nagyon jó volt ez a tegnapi nap, Uram annyira feldobódott. Aranyos volt nagyon. Én ma megyek műszaki rajzlapot, meg festéket ecsetet venni, kíváncsi vagyok milyen gnómokat rajzolok majd, hihi :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

coca: nagyon szép a kéglitek. Nagyon ügyes vagy, szép a függöny és nagyon jó ékszertartót barkácsoltál. :D Nekem is minden vágyam az lenne, hogy egy gallériánk legyen. Csak az a gond, hogy olyan a lakás felépítése, hogy nehezen lehet megvalósítani. Hol az ajtó, hol az ablak, hol a beépített szekrény szól közbe. :evil: És a belmagasságról nem is beszélve.

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

na mentem, mert férjem nemsokára hazaér, és a sógorom nagybácsinál van! :lol: önfeledten fogunk ingyombingyomozni mindenféle gyerekgondolat nélkül, ha mán egyszer annovus a ciklusom, legyek én meg ő kényeztetve mesterfokon! :lol: :oops: :lol

ja férjem reagálása alacsony hőmre! volt pé, csak nyitva van az ablak éjjel, és azé alacsony :roll: ollan drága, ahogy vigasztalni próbál......

na mentem
Vendég

Hahó!

Rémesensokat írtatok :wink:

Először neked Purc, míg el nem felejtem: http://www.uvegfestes.lap.hu/ itt is a matricafestéses (van egy halom gyűjtőoldal, ilyenek pl. http://www.gratis-malvorlagen.de ) dolgokat keresd, vagy van olyan, hogy minták, de majd végignézed, menni fog szépen :wink: Én innen szedem a mintákat Miksa üvegmatricáihoz általában.
A babátok világszép! :wink:

Áfi! Klassz az eredmény, örülök :lol:

Anovus görbés csajok, nagyon-nagyon sajnálom :( Bettike, én téged még nem sorollak ide, szerintem a tiéd még nem teljesen elveszett dolog!

Katica! Sajnálom :(

Monyó! Nem tudom, mit lehetne a férjednek mondani, végülis felnőtt ember...

Snufi! Én is olyan szomorúnak látlak :( Simi! Kép

Szilcsi! Bírtam volna a reggelidet simán :lol:

Zöldi! Nagyon-nagyon klassz a lakás, szép is, hangulatos is :wink:
Aromaterápia :lol: :roll:

Kata! Nem tudom, hogy a hányás öröklődik-e. Anyu a tesómmal végig hányt, velem csak az elején. Én nem hánytam, csak egyszer, de még most is hányigerem van, igaz, már sokkal kevésbé, mint az elején, és csak esténként. Anyu elég simán szült mindkettőnket, nekem nagyon komplikált szülésem volt. A nagymamának volt hasonló az első három, csak ő a konyhaasztalon szült, az összes orvos ott volt már a végén, aki a környéken lakott... De negyedikre az ikreket már simán szülte...
Naszóval neked jobbulást, tudom milyen a hányiger... nem lehet, hogy előbb volt pé-d, és mégis babás tünet?

Melcsi! Már annyiszor akartam mondani, hogy nagyon ügyesek voltatok, gratula és sok-sok boldogságot! Örülök, hogy a férjed bement, ugye, hogy jól sült el? :wink:
Vizes borogatást énis bírtam vajúdáskor, masszírozást meg minden egyebet nem :wink:

Lányok fejből ennyi voltam, többet nem tudok visszaidézni most. Akit kihagytam, annak is pusszantás!

Mi délelőtt voltunk genetikai uh-n. Minden rendben van a kismukkal, mérete, szervei oksi, és megnézték a gépben az amnio eredményét, és az is rendben, és megerősítést nyert, hogy kisfiú :lol: :lol: :lol: Papíron még nem kaptam meg, de napok kérdése állítólag.

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmi,
pedig úúúgy reménykedtem hogy mégis lányod van! Akkor megkaptad volna Enikő lányos kisruháit, cserébe kunyiztam volna egy szatyor kék kisrugit :lol: :P
Vendég

Aha, jót bótoltunk volna :lol: De ez már így alakult, sajnos alig kell vásárolnunk :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Én már megjártam a kozmetikust is! :lol:

Áfi! Ebben a topicban lányban reménykedni?

Szirom, Purc, Szilva! Köszi a biztatást! :lol:
Egyébként tanulmányoztam Áfi babás görbéjét, és az sem kevésbé ugrálós! :lol:

Purc! Még meg sem dícsértem, hogy manó milyen édi-bédi! :lol: Apjukat el tudom képzelni! :lol:

Szilva! Várlak a doki beszámolóval, bár most már szerintem a váróban izgultok! +++++++

Boni! Férjed milyen kis találékony! :P

Kép
bettike
Eger

Itt vok.

((((((((((((((((((((((KATIca))))))))))))))))))))))))))))))

Kata: miért volt a legpocsékobb heted????Lemaradtam vmiről???? :oops:

Szilva: a Closty csak elméletben érdekelt. Illetve a mi mi után következik, mi érdekel igazán.

Áfi: msnen várlak.

Purc: köszi.

Szirmi: köszi, Nektek meg GRATU!!!

Dokim nem veszi fel a telefonját! :twisted:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Felvette, autóban van, 1.5 óra múlva hívjam vissza. :twisted:

snufi

Szirmi, köszi szépen marha jókat találtam :lol: Most már bőség zavara van. Nagyon jók.

Purc

Kép

Kép
purc

Szirom, de örülök, hogy minden oks a bébivel :lol: :lol: Juhééééééééééj

Purc

Kép

Kép
purc

Hazaértem és sütöttem töltött zsömlét! Isteni!

Snufi, nem maradtál le semmiről mert nem is írtam ide akkor . Az utcsó mensi lelkiállapotát írtam pocséknak és az után levő heteket!

Purc, már a 30. hétben jársz?! Hogy repül az idő! Csak nekünk nem néha! :D

Kép
kata05

Megjöttünk. Egy kicsit másképpen alakult a dolog, mint amire számítottam. Lapar lefújva, először inszem lesz. Javasolt egy dokit, akit személyesen keresek majd meg. Ő is a meddőségi centrumban dolgozik. És megint rendes volt. Már a múltkor sem kért pénzt a magánrendelésén és most sem.
Szóval a dokim annyit mondott, hogy általában 3 inszemet csinálnak és ha az nem jön össze akkor további keresgélés. Lehet, hogy majd a meddőségi doki javasolja a lapart? :shock: :? Nekem úgy lenne logikus ha előbb zárják ki, hogy van-e összenövésem és utána jöhet az inszem :shock: De hát ők a dokik.

kata: milyen az a töltött zsömle? Mivel töltöd meg?

szirom: szóval rád is lesújtott a topik átka? Neked is fiú lesz? :D

snufi: rossz hangulatot van?

Szilvi

szilvaqueen

Szilva, túróval töltöm a zsömit!

Kép
kata05

Ja, értem. Mi zsömle helyett kiflit töltünk. Biztos fincsi, nyammm-nyammm. :lol:

Szilvi

szilvaqueen

SZirmike! Mége gy MIksa???Behalok! :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Bimi! Artúr vagy Zénó :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Katica! Drukk a holnapi vizsgához!

Áfi te hogy állsz?

Kata! Hű én azt naggyon szeretem! Erkély ajtóm nyitva! :wink:

Snufi! Vissza hívtad?????????

Szilva! A másik doki még mondhatja, hogy átjárhatósági! Nem? És úgy inszem!

Kép
bettike
Eger

Itt vagyok!!!!

Beszéltem a dokimmal: július 9.ére áttettük az átjárhatóságit! :D
Így most már JÓ a kedvem, nem aggódom szét az agyamat, és nincs is olyan messze az az időpont!!!!! És hiszek a véletlenekben: nem jött meg a kontrasztanyag, elfelejtettem beutalót kérni,... Szóval: előre!!!!

Mostantól a régi Snufi van újra köztetek!

Köszi Csajok!!!!! :D

snufi

Snufi,
örülk hogy sikerült úgy rendezni a dolgot, hogy elégedett vagy :)
Bettike,
köszi szépen a kérdést, de amíg nem tudom hogy sikerült-e az írásbelim, addig egy büdös mondatot el nem olvasok a szóbelire, így még nem állok sehogy. Holnapra vagy holnaputánra várom az eredményt.
Vendég

Sziasztok, még nem tudom milyen, de ma találtam, hátha érdekes nektek is, hogy van magyarul is már: www.ciklus.hu.
T.
20150827140659

Sziasztok! Csak egy gyors életjel, ha valakit érdeklünk :)
Voltam dokkernél, mert néhány napja elég gyakran vannak jóslóim. Egy órán belül többször. Megrövidült és nyílott a méhszájam és emelte a Seduxen adagomat napi 3x1 szemre, amit nem fogok tudni beszedni, mert akkor hogy látom el a családot??? Ez kemény nyugtató ugyebár, amitől azembör lánya alszik. Már egy fél szemtől bekészülök, úgy hogy nem bírom nyitva tartani a szemem pl este tévétnézni :roll:
Szinte folyamatosan keményedik a hasam, és ilyen szúró érzést érzek belül a hasam alján....
Hívtam a szülésznőt akivel szülni fogunk (remélem :) ), aszonta június 22ig tartsam vissza a gyereket, mert addig tanulási szünete vagy mi van (vizsgázik) utána lesz csak a klinikán ....
Úgyhogy úgy döntöttem Őt még megvárom. Sőt én a július elejét is megvárnám, mondjuk 5.-ét szeretném becélozni, akkor van anyukámnak is a szülinapja :wink: :D Tök jó lenne ha aznap érkezne az unokája is :)

Na eldugultam, Bogi elaludt a nagyszobába a kanapén, de én nem bírom átvinni, megvárjuk apát (10ig melózik) és majd ő átviszi a saját ágyába ha hazaér..... :)
Remélem mindenki jól van és nagyon drukkolok a bebabásodáshoz :)
Pusz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ISTEN HOZOTT RÉGI SNUFI!!!!!

HURRRRRÁ!
surmi
kockasfulunyul

Enikő,
persze hogy érdekeltek minket!!!
Sajnálom hogy nyílogatsz :( Én személy szerint nem hiszem hogy nyugtatókkal meg lehetne előzni a koraszülést, örülök hogy nem tömöd magad vele, márcsak a töki érdekében is... pihenj amennyit tudsz, és reménykedj, egy csomószor hallani hogy nyitott méhszájjal is meddig kihúzták, és nagy előny a szülésnél, könnyű lesz és gyors :wink:
Vendég

sziasztok!

csak gyors bekukk. még tanulok. holnap 8.30-tól vizsga :?

holnap délután, vizsga után visszaolvasok.

jó éjt, szép álmokat!

kati
katica30

Ceni,

Sajnálom, hogy keményedsz, és fájsz. Azt olvastam egy online dokitól, hogy ilyenkor jó egy pohár bor, vagy sör esténként. Valahogy ellazítja az izmokat ... Igazság szerint a doki alkoholt mondott, és kiemelte a jó bor jótékony hatását... Nem nagyon emlékszek már a magyarázatra az az igazság, de az tuti, hogy ezt ajánlotta egy végén járó kismamának, aki keményedett. Csak egy tipp. Sajna tudományosan nem tudom alátámasztani :oops:

Snufi, büszke vagyok rád :)

Purc

Kép

Kép
purc

Jó reggelt!
már nem hőmérőzök! azé maradhatok? :lol:

tegnap nagyon sokat beszélgettünk párommal erről az egész görcsösenakarommáragyereketszindrómáról. Egyszerűen nem tudok lazítani, és kicsit el voltam kenődve az annovus ciklus miatt is. Ttokban abban reménykedtem, hogy hátha a sors kegyes lesz hozzám és már nem kell a kaáliba bejelentkeznem.aztán elkapott az annyiasajnálommagamménemlehetgyerekemcsakspontán hangulat és átbőgtem az egész délutánt. az estét és a párom agyára mentem az önsajnálatommal.szegénykém próbált vigasztalni, de akkor már mindegy volt.mindenestere most már tényleg letettem a hőmérőt.

bocsánat hogy ezt így leírtam, de....

Tesókám gratula és jó, hogy jobban vagy!

ceni anyukám szülinapjáig kell kihúznod! :lol: drukk, hogy sikerüljön
:lol:

SZiromka gratula a hivatalosan fiúhoz! :lol:

KAtám nyami nyami, az nagy fincsike!

Moindenkinek szép napot!
Vendég

Szia Bonikám!

Ma már jobb?

babaimádó
Kép
babaimado

Bonika,
tegnap összefutottam a védőnőnél egy lánnyal a faluból. Nem nagyon ismerem csak tudom ki az, és hogy örökbefogadásra jelentkeztek (egy örökbefogadós fórumon futottunk össze pár hónapja, aztán én babás lettem, és ő is eltűnt onnan). Csodálkozva néztem a pocakját. 18 hetes terhes. Túl több műtéten, műtötték Pesten is, Pécsen is. Túl 2 sikertelen lombikon, több hormonkezelésen, teljesen spontán teherbe esett. 4 év után. A 4 évet végighőmérőzte a lány... a tanulságot vond le te.
Vendég

Áfi :)

babaimádó
Kép
babaimado

Boldogságos szép jó reggelt!

Ez az első gyerekmentes nap a suliban!!! Yeeeeaaaaahhhhhh!

Sajna a tegnapi adagot nem olvastam. Maj' ma!

Nem bíííííírom a hőséget!

Kép
zölddisznó

Áfi hát ezért szeretlek! :lol: millen kövér leszel, hiszen minden egyes jó tanácsod 1 szupermogyoróscsokit von maga után :wink: ja már 4 van félretéve! :lol:

Babim! ma már jobb .kitisztultak a könnycsatornáim! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ceni, 4 hete 2100-es volt a méhszájam, és láss csodát hétfőn 3000-es, tökéletesen és teljesen zárt. Egy kicsit el voltam kenődve, hogy lehet, hogy visszazáródott. És a júliusi topicban is van egy lány, aki ugyanígy járt.

Mindenkinek akinek anovus a görbéje egy virtuális ölelést kap tőlem.

Hát Áfi ezek a csodák, olyan jó ilyeneket olvasni!!!

Katica vizsgához drukk!!!!

Megvettük tegnap bébkocsit, ő lett: Kép

kispiskóta

Snufi: Ügyes vagy :lol: :lol:

kispiskota: de szuper a bébikocsitok! :D Méhszájról sajnos én nem tudok nyilatkozni. :oops:

afi: jó volt olvasni a sztoridat a csodabébiről, máris jobb kedvem lett. :D

coca: már szünet van? :?

boniko: nem gáz, ha leírod, hogy mi bánt vagy mit érzel! (((((((((()))))))))). Én is átestem már párszor ezen. És én sem hőmérözök január óta, szép csendesen lapítok itt azóta :lol:

katica: drukkolok a vizsgád miatt! +++++++++

bettike: én is így gondolom

Szilvi

szilvaqueen

Zsú,
szép babakocsi!!!
(Csak nagyon halkan: nem túl piros ez egy kisfiúnak? :oops: )

Akit érdekel a PCO mint a női meddőség leggyakoribb oka (nekem is ez van): http://www.anyaleszek.hu/pcos-a-leggyak ... gnek--cikk
Vendég

Jó reggelt!

Katicának mennek a drukkjaim a vizsgához!

Boni! Azt hiszem, majd mindannyian átestünk ilyen elkeseredett napokon... Ha úgy érzed, hogy az segít, akkor tényleg tedd le a hőmérőt. Nekem az nem jött volna be, nem szeretek sötétben tapogatózni :wink: :oops:

Piskóta! Jó a kocsi!

Zöldi! Pedig milyen jó a meleg :oops: Én most épp fázom :oops: Komolyan beszélek :wink:

Enikő! Jó Purc ötlete is, csak ne együtt nyomjad a Seduxent meg a bort :lol: Pihenj, amennyit csak tudsz! Nincs segítséged? Vagy nem nyaraltatod egy kicsit a lányokat a nagyinál, hogy pihenj?

Áfi! lehet valami a levegőben a falutokban, hogy egymás után jönnek a csodababák :lol:

Snufi! Örülök, hogy megelégedésedre alakulnak a dolgok!

Pussz mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szilva! Ma még csak a kölköknek szünet, nekünk csak jóli 5-től lesz szabi.

Áfi! A piros nem is lányos szín! Nekem nagyon tetszik Zsú bébijárgánya. (hiába mondtad halkan, meghallottam :lol: )

Kép
zölddisznó

Jó reggelt.

Zsu, tecc a babakocsitok nagyon!!!

Dr. Áfi: köszi.

Szezso: válaszoltam.

Kati: drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!

Csak este leszek, mert ebédidőben megyek kozmetikushoz, este meg manikürre. Mert megérdemlem!!!! :lol: :lol: :lol:

Pussssssssz.

snufi

Tesókám: ölellek Drágám.

Purc, Surmi: :D

Babim: köszönöm az infókat. :idea:

snufi

sziasztok!

ilyen csak velem történhet meg: nem tudtam bemenni a vizsgára, mert egyszerűen annyira megy a hasam. ma már több, mint 10 -szer voltam wcn. :oops: tegnap ettem cseresznyét, de máskor semmi bajom nem szokott lenni tőle :roll: pedig sokat tanultam a mai vizsgára, és mehetek belőle máskor vizsgázni :twisted: nekem semmi sem sikerül :cry: :cry: :cry:

kati
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: