A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Boni, Snufi, Coca és persze aki tudja. Tudtok olyan webhelyet, ahol jópofa mesefigurák vannak? Akár rajz sablonok. Mivel fehérek a falak, ezért vettem nagy képkereteket, és arra gondoltam festek rá valami jópofát, csak kéne ötlet mi legyen az. Meg persze annyira nem vagyok egy festő művész sem, szóval előnyben részesítem az egyszerű motívumokat :lol: :lol: Ha valaki tud ilyen web helyet légyszi szóljon. Köszi

Bocs az offért.

Purc

Kép

Kép
purc

Jó reggelt!

hőm 36,4 fok. várom a mensit. :cry: egyelőre még sehol.
szerintem ennek a hónapnak annyi. :cry:

kati
katica30

Jó reggelt!

Kati: :cry: :cry: :cry: Hajrá kivizsgálás!!!!!!!!!!!!!

Purc: nagyon édi a babótok, és örülök, hogy nincs vele semmi gond! :D

Coca: hát ez nem semmi sztori :lol: az lehetne a címe, hogy Az illóolaj bosszúja vagy Az illóolaj visszavág :lol: még a reggeledet is elszúrta...

Bettike: azért kell ám már a 4.napon UH-ra mennem, mert múltkor a 8.napon 20x21 mm-es tüszőm volt, és ha többször rá akar nézni az inszem miatt, hogy mi történik, nem tehet mást, mint hogy ilyen korán kezd el UH-zni...

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Coca,
:lol: :lol: :lol:
Purc,
www.egyszervolt.hu
www.mese.lap.hu

Én ma éjjel 3-6ig aludtam, nem tudom miért, egyszerűen nem bírtam aludni :x
Vendég

Jó reggelt!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Zöldi ne hari de annyira jól írtad le, hogy kuncugnom kellett! örülök, hogy nem lett komoly bajod! :oops:

Szegény Csányi hogy hiányolhat!

Purc dönörűséges! és örülök, hogy nincs semmi baj!

szerintem brutálgörbeversenyben élen járok!

ma reggel 36,7 ELEGEM VAN! MA HAGYTAM ABBA MÉRICSKÉLÉST!

mindenkinek öleléshegyek!

(((((((((((((((((((((((((((KAtica)))))))))))))))))))))))))))))))))

KAtám +++++++++++++++++++++++
Vendég

ja purc festés.lap.hu
Vendég

sziasztok.

katica:(
boni:(

ezek nem tul jo hirek:(

Kép
monyo83

boni ha ez vigasztal nekem ket napja menzisen faj a hasam(mondjuk nem szokott igy kezdodni)tehat ugy nez ki hogy meg fog jonni,anovus ciklusban.

lehet hogy neked se lesz gigaciklusod.Drukkkkk

Kép
monyo83

Jó reggelt,

(((((((((((((KATI))))))))))))))))))))

nem vok jól lelkileg sajnos. Lemondom az átjárhatóságit.
Ez van. Összeszedem magam, és utána jövök majd.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

MONYÓ LÁTOD, LÁTOD! EZ A HÓNAP ILLEN!
KIVÁNCSIAN VÁROM, KI LESZ JÚNIUSBAN A LILA TÁBLÁBAN! :lol: HA MÁ ÉN NEM.
Vendég

Snufi:(

Kép
monyo83

Boni! Bocsi, de ezzel a görbével én nyerek! :lol:

Kép

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Purc, nagyon édes a baba és örülök, hogy minden ok vele. Én holnap megyek kukkolóba, remélem az én kis puncisom is szépen növöget. Na jó, azért akkora ne legyen mint Piskótáé, ráér megnőni idekinn is :lol:

Bettike, tegnapi Réka sztorik a másik hőmérősben :wink:

Kép
Kép
robcsi03

basszus betti :roll:

Kép
monyo83

BETTIKE ! EZ AZTÁN A HULLÁMVASÚT!A 4.ÉTŐL VALÓ LEJTŐN TUTI KIDOBNÁM A TACCSOT!
Vendég

Szebb reggelt mindenkinek!

Okés Boni! Tudom, hogy nem vicces, de már sírni nem tudok rajta!

Katica! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: De legalább elkezdődnek a kivizsgálások! :wink: Ez is valami!

Snufi! Sebaj, majd most összejön! Fel a fejjel légyszííííííí! :lol:

Szezso! Igaz, így már értem! :lol:

Kép
bettike
Eger

BETTIKE TI VOLTATOK MÁR KIVIZSGÁLÁSOKON?

EGYÉBKÉNT ÉN IS ÍGY VAGYOK EZZEL.
Vendég

Szép napot!

Sajnálom, hogy ilyen rossz hírekre kell jönnöm. :(
Katica, ezek szerint mégis a 25. napon volt pé-d? Sajnálom, de gondolj arra, nemsoká mehettek a Kaáliba! És sikerülni fog!!!
Baba, otthon vagy még táppénzen? Örülök, hogy jól vagy. :D
Gaby, szerintem is hagyd benne a 12. napi hőt. :wink:
Lili, Boni, Bettike, sajnálom az anovus ciklust.
Bettike, nem azt mondtad, hogy closti után pár hónapig még jó ciklusod szokott lenni? Most mitől kergülhetett meg?
Monyo, az anovus ciklus végén is kell mensizni, nem? Hogy a következő szép ovus legyen! :wink:
Áfi, nekünk van egy genya madarunk az ablak alatt, na az este 9-11-ig ordít, és aztán hajnal 4-kor újrakezdi. :twisted:
Kata, huh jól összeszedtetek valamit. Gyógyulgass! Apun a múltkor két nap alatt átment valami influenzaszerűség.
Szezso, imádom az optimizmusodat!!!!! :D
Coca, nagyon szép a lakásdizájn, én is ilyesmiket tervezek otthonra, most nyáron át kell esnünk a teljes körű felújításon...
Rólam: jól vagyok ma, elmúlt a nyilallás-szurkálás szerencsére, kicsit azért megijesztett tegnap. És érdekes dolgokat tudok összeenni. Reggelim: kifli, vajkrém, párizsi, mustár, sajt, paprika, kenőmájas. Ja ez mind rákenve a kiflire. :lol:

Kép
szilcsi

Boni én voltam hormonvizsgálaton! Nincs pém! Hihetetlen mi? :D

Kép
bettike
Eger

szilcsi egészségedre!

annyira érdekes módon nem visel meg, hiszen 28 .án KAÁLI!
Vendég

Szilcsi! Én csak leutánoztam az ugrálós részét a te babás görbédnek! :wink:

Kép
bettike
Eger

bettike remélem tényleg! :wink:
Vendég

Bettike, akkor már miért nem az egész babás görbét utánoztad le? :lol: Nem elég csak az ugrálást!!! Látom, nagyon tetszik neked a babás görbém. :lol:
Boni jó az új tickered! :wink: Köszi! És ráálltam a limonádéra, napi egy literrel simán benyomok.

Kép
szilcsi

Bakker! Most kipróbáltam, hogy holnapra és holnaputánra beírtam a hőmet (37-re) és kiadja a pé-t a 15. napra, amikor éreztem! :shock:

Szilcsi! Igen bevallom a kedvenc babás görbém a tied! Addig, amíg nekem nem lesz, akkor sajnos lecsúszol a második helyre! :lol:

Kép
bettike
Eger

Hát lányok,
komolyan nagyon sajnálom... főleg Snufi... az oké hogy ebben a hónapban nem mész átjárhatóságira, de azért következőben fogsz, ugye? És mi a baj? :(
A görbéknek is :( :( :( de az enyém se nézett ki babásnak oszt miből lesz a cserebogár...

Ennyi rossz hír után illik örömködni? Azért újságolok: a vérnyomásom 110/70 a vizeletemben se cukor se fehérje, a súlyom összesen 3 kilóval haladja meg (az amúgy cseppet sem alacsony) kezdeti értéket, és ennek mind mind örülök :) A baba szívhangját is meghallgatta a védőnő a kis kézi izékéjével, kimondottan erős, szép szabályos szívverése van, úgy tűnik minden rendben. :) Kaptam beutalót is jövő hétre teljes vérképre meg újabb cukorterhelésre.
És képzeljétek szombaton megyek számítógépes állapotfelmérésre. Hogy pontosan mit takar nem tudom, de a védőnő ajánlotta, ő lesz az aszisztens, pesti doktornő jön a sote klinikáról, és a enyerem kell majd rátenni valahova, és számítógép értékel, kimutatja hol van bajom... persze ez most le lett egyszerűsítve, de többet még én sem tudok. 2000 forint, de mivel orvos csinálja orvosi egyetem klinikájáról, így beruházok rá.
Vendég

Szilcsi anovus ciklus vegen is van menzi ,igen,de egyaltalan nem mindegy hogy 35 vagy 90 napra jon meg.
ezert orulok annak hogy most valaszeg nem lesz 90 napos ciklusom,bar nem akarom elkiabalni.
a kovetkezo ciklusom mar nem izgat,nem probalkozunk tovabb.

betti,mi a mano,talan nem egy pe-s ciklus lesz meg itten a vegen ennnek a brutalgorbenek?

afi,jo hogy minden rendben.en is szivesen elmennek az ilyen sz.gepes kutyure csak nemtom hova kell menni.

Kép
monyo83

Monyóka,
Dunaszentgyörgyre! :lol:
Vendég

afi :shock: jo ertem,igazabol az se tom az hol van :shock:

itt is volt egyszer valami ilyen akcio,osszecsoditettek a nepet,voltak is sokan aztan a sz.gep meg a kezeloje elfelejtett eljonni :twisted:

Kép
monyo83

áfi ez jó kis vizsgálatnak igérkezik.kivi vagyok mi lesz az eredménye! :lol:
Vendég

csajok! nemlehet, hogy az E vitamin abbahagyása kavart be a ciklusomba? :roll:
Vendég

Monyo, miért nem próbálkoztok tovább? :shock:

Áfi, jól hangzik ez az izé vizsgálat. Majd mesélj!

Snufi, mi a baj??? Meglett a múltkori dogád? Elfogadták?

Kép
szilcsi

Boni de igen, simán lehet! Nekem legalábbis volt ilyen tapasztalatom, amikor nem szedtem rendesen, mert elfogyott éppen és nem vettem azonnal, akkor lett hosszabb ciklusom és összevissza görbém.

Kép
szilcsi

na vazze, akkor ma veszek eddig 4 napot hagytam ki
Vendég

Csajok, van egy felesleges iwiw meghívóm, ha valakinek kell szóljon!

Kép
Kép
robcsi03

HOVA TŰNT MINDENKI?

KIFEKÜDTETEK BRUTÁL GÖRBÉKTŐL??????
Vendég

Most már agyalok!
Ha holnaptól 36,8-at írok akkor is beteszi a ferty a vonalat 15. napra, amikor éreztem! :lol:
Reménykedem mint állat! :oops:
És nem bírom magam leállítani! :x
Ha minden igaz szombaton tesztelek! :lol:
Ha nega lesz, akkor a ballagáson legalább jót iszom! :lol:

Kép
bettike
Eger

Boni! Nekem fontos agyalni valóm volt! :lol:

Kép
bettike
Eger

Katica
a fene vigye :? :cry:

Bettike
akkor küldöm a hőemelő drukkot :wink: ++++++++

Szezso
ngyon drukkolok az inszemhez ++++++++++++++++++

én ma nem mértem hőt, mert hajnalban telefon ugrasztott ki az ágyból, tesóm kicsit megkésve boldog évdordulót kívánt :P
mindjárt indulunk a diplomaosztómra :P :wink: délelőtt könyveltem, az esküvői fotókhoz nem jutottam még hozzá, pedig azt is kéne már csinálni :?
a héten fel kell hívnom a szabolcs utcai andrológiát is, hogy a hormoneredmény meg van e, aztán mehetünk a kaáliba vissza

Kép
gaby25

szilcsi azert mert elegem van.majd ha ferjem is anyira akarja a babat mint en(es ha addig egyutt leszunk meg)es tesz is azert hogy legyen akkor ujra nekivagunk.
nem birom mostmar idegileg ezt az egeszet.
amint idom engedi megyek a dokihoz es feliratom a fogit,addig gumi a kovetkezo ciklustol:(

Kép
monyo83

bettike akkor az volt az a nyikorgás! :mrgreen:

monyó :o(
Vendég

Helló.

Dogámat elfogadták, minden ok.

Dokimmal este beszélek, jelentkezem, mi lesz.

Áfi: gratu.

snufi

Sziasztok !
látom mindenkinek van elég baja.

kérdés: ma felébredtem 5-kor, mert pisilnem kellett, és mértem is , 36,6-ot, aztán amikor rendesen felkeltem, akkor 36,9-et.

Most akkor melyiket írjam be ?

36,6-al így néz ki a görbém, nagyon csúnya:
Kép
surmi
kockasfulunyul

Surmi: 36.75-öt.

snufi

snufikám, pihennek a gyerekek? :lol:
Vendég

Boni: igen.

snufi

Jobban vagy picit?
Vendég

Boni: privi ment.

Még egy buta kérdésem lenne: Clostit csak átjárhatósági után írhatnak fel? Vagy dokija válogatja a sorrendet? Meddőségiben a hormonvizsgálatok után mit csinálnak? Köszi. :oops:

snufi

Snufi! Az én dokim még a hormonvizsgálat előtt felírta, minden féle kivizsgálás nélkül! :shock: Egyébként a hormonvizsgálat őt igazolta! :roll:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Bonikám, E vitaminhoz nem tudok hozzászólni, de ez sajna anovusnak néz ki!

(((((((Katica)))))

Bettike, nem szeretnélek elszomorítani, de a tiéd is anovusnak nézz ki szerintem!

Szilcsi, ezt és is megbírnám így enni!

Snufi, ne csüggedj, sírd ki magad jól!

Áfi, gratula az eredményekhez!!!!! Már tényleg jól jön egy kis jó hír!

Velem: Már jobban vagyok, csak állandóan émelygek és ez kiborít! Néha úgy érzem jobb lenne h...i! :cry:

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: