A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Hello Csajok!

Gaby! Szerintem nyugodtan bennehagyhatod a kamu hőt! Jóval pé előttre írtad, így nem befolyásol semmit, csak kapsz pé vonalat! :D

Snufi: én a kis laikus agyammal azt gondolnám, hogy pé után megvan az a veszélye az átjárhatóságinak, hogy a megtermékenyült petesejtet kimossa a kontrasztanyag a hasüregbe...TÖBBIEK???

Nem akarok ráijeszteni Snufira...

Bettike: bocs, de kénytelen leszel Te megvédeni a becsületünket!!!! :lol:

Áfi: az összes tanfolyamra jelentkezem! :lol: Leadhatod MSN-en is! :lol: :lol: :lol:

Purc: epedve várjuk a híreket!

Boniko: aztán a végén meg majd bámulod a pozitív tesztedet, és nem érted, hogy hol, mikor, hogyan... :lol:

Mingyá' olvasok még vissza!!!

Ja, 1.cn.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
a fene vigye pirit mán valahova messzire :twisted:
befolyásolja a pé vonalát a kamu hő, mivel pé előtti 6 nap számít :wink:

Kép
gaby25

((((((((((((((((((((((Szezsokám)))))))))))))))))))))))))))))))

remélem nem keseredtél el nagyon és az inszemre gondolsz, hogy az sikerülni fog! siikerülnie kell!
egyébként piri a ..... ......! :twisted:

hát ha ezután a görbe után pozitívat tesztelek, akkor lebeszélek mindenkit a mérésről! :lol:
Vendég

Nem baj, a lényeg, hogy legyen vonal! :lol: (Én is mindig így szoktam csinálni :wink: )

SzezsoKép
KépKép
szezso

ja és gaby ne vedd ki! jó ez így! :wink:

mindjárt lejár a munkaidőm! otthonról feldobom csodálatos görbeszauruszomat! :lol:
Vendég

Boni drágám, nem keseredtem el, egyáltalán...Én már réges-rég tudtam, hogy meg fog jönni (pé után 5 nappal már éreztem...), úgyhogy jó egy hete kibőgtem magam :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso! bőgni aaaazt szabad! sőt kell is!

jut eszembe KAtám hol vagy?
Vendég

Sziasztok!

Liza, nagyon szép Domi baba!

Szezso, ebben a ciklusodban tuti babás leszel! :wink:

Kati, nagyon kiváncsi vagyok már a holnap reggeli tesztedre!

Monyó írj magadról is vmit. Hogy vagy???

Gaby, örülök hogy jól sikerült a repülés. Te is felültél?

Boni, jobban vagyok, bár a kávé gondolatától a hideg is kiráz! Pedig szombatig napi kettőt is megittam!

Ma Martonvásáron voltunk a többi munkatársammal. Nagyon jó volt!

Kép
kata05

Szezso, elgondolkodtam azon amit Snufinak írtál, nekem ez eszembe sem jutott...idáig! :lol:

Snufi, a doki bizti tudja mikor kell az ilyet csinálni!

Kép
kata05

de jó lehetett! rosszullét :roll: mitől lehet? nincs sok savacskád?

othonról írok, mert mindjárt 7 óra, lejárt a 12 órácska :lol:
Vendég

Kata: megérezted, hogy Boniko hív? :lol: A másik megérzésed is remélem, hogy bejön! Akkor viszont Te is boszivá leszel nyilvánítva!
:lol:

Bettike: majd beírod az eseménytáblába, hogy június 14. tüszőleső UH?? Köszi...

Kérdeztem a dokit, hogy nem baj-e, hogy akkor még mensizni fogok, de azt mondta, hogy nem :shock:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Boni, én ma nem voltam rosszul és nincs sok savam. Martonvásáron megnéztük az óvoda múzeumot, érdekes volt!

Kép
kata05

Szezso, ez tényleg telepátia volt! És remélem lesz alkalmam a címedet elnyerni! :wink:

Kép
kata05

Kata
én nem ültem fel, a pilótával ment :wink: de a pilóta csak fel és leszállt, végig párom vezette a gépet :P és kiült az arcára a vigyor :D :lol: én addig lenn kutyáztam, mert volt ott két kutyus :P

Kép
gaby25

Snufi! Sajnálom.Majd msn-en beszéljük meg, mert lenne hozzáfűznivalóm a 15. cn-hoz!Én SZezsoval értek egyet!!!!

Bettike! DRága vagy, hogy mindig érdeklődsz. Köszönöm, már jól vagyok.

Zöldi???

Kispiskóta! Hát, nem lesz piskóta ez a baba:-)))))(bocsi)

Héééé Áfi! MI ez a kivételezés??? Mi nem mehetünk nyaralni??????,NINCS IGAZSÁG!!!!!!!!!

Sonjus!Nagyon drukkolok!!!

Kata! Érdekes ez a kávés dolog!!Csak nem...?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Lányok!

Bocs de eddig nem tudtam jönni. :( Rengeteget írtatok. Az utolsó két napot visszaolvasom, de a többire nem vállalkozom. :oops:
Nekem most biztosan anovus hónapom van. Pénteken voltam a 21 napi hormonvizsgálaton, de itt is csak progit néznek. Na most nézheti, nem hiszem, hogy sokat talál. :? :shock: Na de majd csütörtökön kiderül. Megyek ismét a dokihoz. Na most visszaolvasok. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

kata koszi kerdesed nem tul jol.
minden nap olvaslak benneteket,hol szoritok hol szomorkodok.

bonival priviztem,neki sirtam el a banatom,mivel nemreg o gondolt erre a fajta megoldasra.

na mindegy ez van.

tovabbi sok sok drukot kuldok nektek.

pusz :wink:

Kép
monyo83

Baba, sztem a rosszullét miatt nem kívánom még a kávét! Amúgy nagyi és anyu is beteg lett! :cry: Meg hát korai lenne terhes tünetet produkálni! :D

Kép
kata05

Kép :shock:
Vendég

katám nővérem mindkét fia mensi alattelőtt 1-2 nappal fogant! :lol:

babim szijja!
Vendég

Coca!
Nagyon szép lakásotok van. Nagyon hangulatos. :lol: És milyen ügyes vagy!! De jó neked, hogy tudtál fogyni már 4 kilót! Gratu a kitartásodhoz!

Liza!
De édes Domi! Nagyon szép baba! :lol:

Gaby!
Gratulálok a házassági évfordulótok alkamából! Nagyon romatikus napot töltöttetek el! :lol:

Csikken!
Örülök, hogy jó lett az AFP-d, de a cukrot sajnálom. :( Ez nem jó hír. :(

Sonjus!
Drukkolok a pénteki naphoz!!!++++++

Kispiskóta!
Tényleg jó nagy babád lesz, de tévedtek a dokik már nagyobbat is. Nagyon szép szobát rendeztetek be neki!

Snufi!
Sajnálom, hogy nem csinálják meg az átjárhatóságit. Rossz ez, ha már rákészültél. :(

Szezso!
Szemét piri!!! :twisted: Utálom ezt a ribancot!!! :twisted:

Bonika!
Azt hittem, hogy csak az én görbém brutál, de a tiéd sem egyszerű! :shock:

Bettike!
Azt hiszem ebben a hónapban nem sárgulok be, de csütörtökön megyek dokihoz. Beírnád légyszi a táblába? Te hogy vagy?

Katica!
Drukkolok nagyon!! +++++++++++++++

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Azért dobok egy görbét :shock:

Kép

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Szia Lili! Ritkán látunk.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó!
Igen sajna. A gépem is összeszedett valami vírust és tönkre ment, most meg sok volt a munkám. Jól vagy?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Boni
hát ez a görbe tényleg :shock: nem szokott ilyen brutálgörbéd lenni :shock: :? ideje lesz a hormonvizsgálatnak

Lili
a te görbéd is sajnos anovus tényleg:? :shock: azért kiváncsi vagyok a hormoneredményre

Kata
én inkább nem mondok semmit a rosszullétekre :wink: tudom előző ciklusban pofára estél kissé :( de azért persze drukkolok ezerrel :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba
örülök, hogy már jól vagy :D

Kép
gaby25

Köszi Lili, igen.

babaimádó
Kép
babaimado

Boni! Bocsi, nem szándékosan! :oops: Egyébként én a film változatot szeretem nagyon! :wink:

Kép

Kép
bettike
Eger

bettike no problémo :lol:

gaby nem mondod? :lol:
Vendég

Ha már ennyi furi görbe van, akkor feldobom az enyémet is!

Jó, jó! Tudom, tudom, hogy azt mondtam, hogy nem mérek! DE akkor mikor éreztem a pé-t muszály volt mérnem 1-2 napig, aztán ez lett belőle! :roll:
A vonalzómat is cserélnem kell hamarosan! :twisted:

Kép

Szezso! Hát nem én mentem meg a becsületünket! :x
(Fekete macsek szerencsét hoz! :wink: )
Lehet, hogy én is előre kisírtam magam szombaton! :?

Kép
bettike
Eger

Snufi! Szerintem kérdezd meg Robcsit is! Neki ugye a tesójának volt átjárhatóságija, aztán babás is maradt, ami sajnos nem maradt meg! Hátha van valami tapasztalata, ötlete, tanácsa!

Robcsi! Bocsi, remélem nem gond, hogy ezt a példát hoztam!

Kép
bettike
Eger

Bettike!
A te görbéd se a szokványos, de még bármi lehet belőle. Elkezdtél melegedni. :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili köszi!
Nálam (tudod brutál göbék) ez a szokványos! :lol: :( :lol: :lol:
Egyébként kipróbáltam és holnap beteszi a vonalat 24. napra! :?
De én nem éreztem semmit, sem szurkálásilag, sem nyákilag, sem sehogy sem! Bezzeg a 15. napon minden stimmelt! :x

Kép
bettike
Eger

Lili! Egyébként a géped már rendben?

Szezso! Ez azért akkor is furi, hogy mensi alatt, de a doki tudja! :roll:

Babaimi! Örülök, hogy jobban vagy! :lol:

Gaby, Lili, Boni! Burtál görbe verseny?????????? :)

Kata! Pedig a kávé tipikus babás tünet! Vagy nem?

Kép
bettike
Eger

Bettike
ezzel csak nem azt akarod mondani, hogy az én görbém is brutál??? :shock: :cry:

Kép
gaby25

Na cső!

Snufi! A 15. nap gáz. Gyaktilag így ugrik egy hónap - Szezsóka jól beszélt. Én megvárnám a következő hónapot.

Szóval:

Imádok fürdeni, és gyakran kényeztetem magam mindenféle illatos cuccokkal, meg gyertyafénnyel, és vörösborral a kád szélén...mert megérdemlem. Történt tegnap, hogy este 11 körül elkészítettem a fürdővizemet, és cseppentettem bele 3 csepp narancsos-fahéjas wellness aromacuccot. Belemásztam, és nem telt el 5 mp, amikor is furcsa bizsergést kezdtem érezni nyakon alul mindenfelé. ez a 10. másodpercben átcsapott csípésbe, égésbe, meg amit el tudtok képzelni. Gyertyák off, villany on. Kb 64589 különböző méretű kiütés éktelenkedett bepánikolt testem felületén, ami magasságomból és élősúlyomból adódóan ugye nem túl kicsi. Mesztelen kiugrás a konyhába kalciumért. (hozzátartozik, hogy közben szellőztettem, és elhúztam a függönyt, úgyhogy remegő hájacskám, libbenő cickóim és fedetlen csúnyám teljes életnagyságban gyönyörködtették a körfolyosón dohányzó szomszédaimat) 10 lónak való kalciumadag be, vissza hideg zuhany alá. Már-már gyógyuló hypochondriám előtört, láttam magam előtt, hogy ödémásodó légcsövemen keresztülhaladó csekélyke levegő hiányában fuldokolva ér az enyészet szobám padlóján e csendes esős nyárelői éjszakán. Fél óra zuhanyozás után vacogva bemásztam az ágyba, magamhoz öleltem kedvenc jégakkumat, és megbánva bűneim reménykedve vártam a reggelt. ...és eljött.
Slussz poén: Csendesen elaludván vizes hajkoronám magától száradva nem mutatott ideális képet reggel a tükörben. Újravizez, szárít...már-már elkéstem, gyors fogmosás, sika, öblítés...csap tömítése kiugrik a helyéből. Víz a frissen szárított frissen sminkelt fejemre. Nem folytatom. ...csengetésre értem be a suliba.

Kép
zölddisznó

Bettike, ha 15.napon érezted, akkor az akkor volt. Szerintem.

Áfi, tök igazad van ezzel a stressz mentes dologgal. Szerintem attól, hogy nem dolgozik 1 hónapot az ember, attól még görcsölhet a baba miatt, főleg, hogy ugye a média be van vonva :?

Boni, tényleg érdekes ez a görbe. Te kit izgat a görbe, ha a gyerek akar jönni, jön is :wink: Szerencsére ő nem nézi a görbédet :D:D

Kata, a kávé tipikus babás tünet, Bettikével értek egyet. Én undorodtam tőle. Úgyhogy drukkolok ezerrel +++++++++++++

A dokinál kivéltelesen nagyon jó híreket kaptunk. A veséje a picurnak teljesen normális, eltűnt a tágulat, nem látták most a fényességet, sem (bár egy másik doki volt ma, lehet az ő szeme nem káprázik :lol: ) súlya 1430 gramm. És csuklott arany szíve :) Apjának nagyon tetszett, egyszer fel is hördült, hogy nézd már :lol: édes volt nagyon.

Pár kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Purc

Kép

Kép
purc

Azta Coca, ez nem lehett semmi, a kiütések elmúltak legalább :?

Purc

Kép

Kép
purc

Reggelre már nyomuk sem volt!

Nagyon jó képek minipurciról! Nagyon ügyi az UH-sotok - no meg a gép is. De legügyibbek TI vagytok!

Kép
zölddisznó

Köszönöm a válaszokat, véleményeket. Bennem is ez merült fel, írtam is, hogy peteéréskor/peteérés után nem gáz-e, erre mondta, hogy nincs összefüggésben. 3x is rákérdeztem. Coca, Szezso,Áfi/Robcsi/...: ha valahol találtok erre linket (?), kérlek küldjétek el, mert most fingom nincs, mitévő legyek,... :( :roll: :( Köszönöm. :oops:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Coca köszi, tényleg jó a gép, meg a csaj is nagyon ügyes volt.
Huuuh, legalább a kiütések eltűntek, ha már kapkodós volt a reggeled :?

Snufi nézem neten, de még nem találtam arra cikket, hogy peteérés után lehet-e.

Purc

Kép

Kép
purc

Snufi ezt találtam, nem tudom ez segít-e...

A HSG tulajdonképpen nem más, mint röntgen-kontrasztanyag befecskendezése a méhnyakon át a méh üregébe, ami onnan a kürtökön keresztül a hasüregbe jut. Mindezt röntgen-átvilágító készülékkel nyomon tudja követni a vizsgálatot végzô orvos. Segít a méhüreg és a kürtök állapotának megítélésében.
A beavatkozást rögtön a menstruáció után, de a tüszôrepedés elott, vagyis a ciklus 6. és 12. napja között végzik.

Itt van az eredeti cikk:

http://membres.lycos.fr/rgv/hsg.htm

de még nézegelődök....

Purc

Kép

Kép
purc

Találtam linket, ne fáradjatok. Köszi.

snufi

http://quad.bdtf.hu/Kaali/khsg.html

Ezt egy Káalis doki írta, de gyakorlatilag ugyanaz, mint az előző cikk.

Purc

Kép

Kép
purc

Köszi Purc.

snufi

Snufi
ezt írtam én is, hogy 12. napig szokták a hsg-t csinálni, nekem már nem csinálták 15. napon nyírőben

Coca
hát gáz lehetett az érzés :shock: de az előadásmódot fantasztikus :P szétröhögtem magam :lol: :oops: csúnya dolog kinevetni a másikat :oops: akkor ezzel az aromaolajjal nem pancsizol többet asszem :wink: mire lehetsz allergiás? :roll:

Purc
tényleg klassz felvételek :) és jó, hogy a veséjével is ok minden :)

Kép
gaby25

Snufi
na post pontosan visszanéztem a görbémnél hogy is volt :lol: szóval 10. ciklusnap értem el végre dokit pénteken, és mondjuk kedd-szerdára lehetett volna hsg, ami 13-14 cn, és azt mondta, hogy akkor inkább következő ciklusban csinálja meg

Kép
gaby25

Köszi Gaby.

snufi

Gaby néni! Én is szeretek kárörvendeni! :lol:

Szerinted lesz a héten sörözés? Vagy jövő hét?

Kép
zölddisznó

coca drága
elfelejtettem volna írni babanetre, hogy csütörtökre bejött a babavigyázás? :roll:

Kép
gaby25

Na cső! ...megyek fürdeni :wink:

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: