A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Mi nem támasztjuk feltételként a 2 ágyas szobát, voltunk mindketten kollégisták, kibírunk egy éjjelt egy másik párral vagy egy egyedül jövővel (bár ez a dolog ott hibádzik hogy Enikőt is visszük így nekünk minimum 3 ágy kell). Úgy tűnik mi is megyünk, Katival folynak az egyeztetések benzin ügyben, Bettike meg a kaját vállalta, így nincs több kifogásunk :D
Vendég

CSajok, én csak akkor szertnék külön szobát, ha akkor lesz PÉ! :lol:
Vendég

Bonika,
ha pont akkor lesz PÉ és nem jut külön szoba nektek alhattok velünk, majd viszünk pattogatott kukoricát, és dirigáljuk hogyan s mint :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ma elmegyek a háziorvoshoz, mert valami gáz van a pocimmal. 2 nőgyógyász egymásnak teljesen ellentétesen nyilatkozott én meg már sírok az idegtől!!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, mi az, hogy baj van a pociddal???? Ne ijesztgess!!!
Mi a gáz?
Áfi, ez jó, majd ti adjátok a tippeket Boniéknak! :lol: Fúj de perverz! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Iszonyúan fel van puffadv a hasam. Az egyik orvos szerint (aki műtött) semmi köze a műtéthez, emásztési probléma, a másik szerint (akihez a Kaáliba járok) a műtéttel van összefüggésben és nézessem meg orvossal...Áfi dr. is ez utóbbit javasolta!!

babaimádó
Kép
babaimado

oké! benne vagyok! legalább olyan tündérkénk lesz, mint Enikő! :lol: (ehetek majd a popcornból is?)
Vendég

((((((((((((((((((((((((((babaim))))))))))))))))))))))

orvos :twisted:
Vendég

Hahó!

Babaimi, sokat gondolok rád! Szerintem is nézesd meg, az a biztos! Fáj is?

Lányok, nálunk meg beteg lett Miksa. 38,8 volt az imént. Este is lázas volt, éjjel is, reggel is... :? A doktor szerint van ilyen vírus, ami egy-két napos kiugróan magas lázzal jár, és más tünet nincs. Tényleg nincs is más gondja a kölyöknek. Úgyhogy nem is kell mennünk a doktorhoz (mer hányós-fosós is van, és nehogy elkapjuk), csak ha holnapig nem javul. Tök rendes, mert holnap azért szombat van, de azt mondta, elérjük, ha kellene és akkor megnézi.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Baba menj minél hamarabb orvoshoz, remélem minden rendben van odabent, nem lehet még az altatás utóhatása?

Kép
szilcsi

Szironka jobbulást Miksának!
Vendég

sziasztok!

képzeljétek előbb voltam a kaáliban, és nem adtak időpontot, mondván, hogy akkor fognak csak foglalkozni velünk, ha bizonyított meddőségünk van. azaz az összes létező vizsgálatot csináltassuk meg vhol, és utána, ha szükséges, adnak időpontot. nagyon mérges vagyok!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
boni: te hogy szereztél időpontot? neked sincs papírod az összes vizsgálatról, vagy igen???

katica
katica30

Katica! Szerintem hívd fel a budapestit és meséld el! Ez hülyeség!!!!

Szirom! Fájogat, de a legrosszabb a feszítés, beszakad a hátam és szétpukkad a pocim. Hőemelkedés is van mellé. De lehet mindez akár a hólyagfertőzés következtésben is, amit a ketétertől kaptam, vagy az altatást nem bírta a májam...jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj nem igaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzz máááárrrrrrrrrrrrr :( :( :(

babaimádó
Kép
babaimado

baba: szuper vagy! köszi. előbb hívtam fel a pestit, és hüledeztek... azt mondta ott a hölgy, hogy megkérdezi a szögediket, és visszahív.
menj el dokihoz! gyógyulást!

katica
katica30

nekem egyből adtak, nem volt baj, hogy nincs eredmény
Vendég

babim mindig tudja....

erre én is kiváncsi vagyok!
Vendég

Katica ezt nem hiszem el. Mekkora bunkók! Kíváncsi vagyok, mit sikerül intézned. Drukkolok nektek! ++++++++++++++
Baba, mikor mész dokihoz?
Szirom, Miksának jobbulást! Nyáron otthon lesz veled? Vagy beadod valami nyári oviba?
Boni, ti mikor utaztok? Tudod, amit nyertél, arra gondolok. :wink:

Kép
szilcsi

3/4 2 háziorvos.

babaimádó
Kép
babaimado

most hívtak fel a szögedi intézetből. sűrű elnézést kértek tőlem. kaptam időpontot egy doktornénihez:

június 27.

ez nehezen ment. köszi még egyszer baba! drága vagy!

katica
katica30

katica 1 nappal megelőztél vazze! :wink:

szilcsi mégh nem tudom, amikor mi akarunk menni, akkor :lol:
Vendég

Köszi csajok, 38 fok körül állandósultunk, úgy tűnik...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

SZiasztok! K...va nagy szervezésben vagyok! Nagy szar város Eger, mindenhol elhajtanak, hogy 1 éjszaka, na ne! Birkák, idióták! Ennyi!

Katica! Hívtam azt is, 1 éjszakával nem foglalkoznak!

Na közben telefonáltam vissza a csajnak, hogy ez kellene! Ez se fogad minket! Mindjárt felrobbanok, hogy milyen helyen lakom én! :twisted: :twisted:

Kép
bettike
Eger

bettike: szilvásváradot nem próbáltad? mégis csak ott van a szomszédban, és szép hely!

szirmi: gyógyulást miksának!

katica
katica30

Csajok! Újabb hely! Minden stimmel kivéve az, hogy:
A földszinten csak mi lennénk, de közös zuhanyzó, WC van! A szobába csak mosdó kagyló van! De mindenki külön aludna!
Az gáz mi?

Ár: 3700 ft/ fő
Áfi nektek összesen 8600 Ft

Kép
bettike
Eger

és két éjszakával?
Vendég

mondjuk az már drága lenne! :cry:

sátorozunk :lol: a várba
Vendég

Sziasztok!

Csináltam ma pocak fotót, csak jöttem mutogatni :) 12-én pedig megyünk 4d-re, már alig várom!!

Kép
pocak 24+6 olyan nagynak tűnik :) Eszterrel nem volt ekkora.

további szép napot mindenkinek, drukkolok akinek kell mindig a háttérből!!

judis

http://www.egerszallas.com/szolgaltatasok/turistaszállók/45/

Ezt nézzétek meg jó! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike próbálok segíteni, találtam egy Weboldalt, kértem ajánlatot kb 12 főre 1 éjszakára 2500-3000 ft ra Eger és környékére családi ház, apartmanra

lehet még lesz avalami!
Vendég

Itt szabad az időpont, mindenki külön alhat, mindenkinek külön fürdőszoba, lehet bográcsozni, 3000 Ft/fő! + 310 Ft IFA Lefoglalhatom?

Katica, Boniko, Szilcsi, Snufi, Szilva 2 ágyas szobák!
Áfi nektek pedig 3 ágyas szoba!
Kérhetünk reggeli, ebéd, vacsora!

Kép
bettike
Eger

Bettike, bocsi, de szerintem 3700-ért egy szál mosdókagylós szoba az gáz. Én drágállom. Meg közös vécé+tusoló, hát nemtom, gondolom, nem csak mi lennénk az egyetlen vendégek, és azért vagyunk kismamák is, akik kényesebbek vagyunk (vagyis én tuti) az ilyen intim dolgokra... Ha értitek, mire gondolok... :oops:
Katica, hurrá!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
BAba, hajrá doki!+++++++++++++++

Kép
szilcsi

Vendég

nekem jó! Bettike! de a linket nem tom megnyitni
Vendég

Kép
bettike
Eger

Na így sem jó, de akkor próbáld meg úgy, hogy bemásolod!

Egyébként naggyon bocsi, hogy ezzel lefoglalom a topicot! :oops:

Judis! Jól eltűntél és növesztettél egy szép kis pocakot! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, na ez már inkább jól hangzik! Felőlem mehet, ha a többieknek is jó!
Boni drága vagy, hogy segítesz Bettikének!

Kép
szilcsi

Ez nekem tetszik! Van őrzött parkoló és lehet kaját is kérni! :lol:
Nekünk reggeli tuti kellene, ha lehet, mert én kaja nélkül vukkozok reggel. :oops: Az ebédet sztem megoldjuk a talin, meg a vacsit is, nem? Étterem vagy bográcsozás vagy valami.

Kép
szilcsi

Kajálásilag arra gondoltam, hogy szombaton kellene ebédet kérni, mert mire mindenki ideér, meg stb., stb.!
Aztán megcsináljuk a bográcsozást, azzal meglesz a vacsi! :lol:
Vasárnap kérjünk reggelit! Aztán meg már majd lesz valahogy, attól függ ki mikor megy haza! :lol:

Kép
bettike
Eger

Húúúúúú, de nagy a tali láz :D

Katica
ügyes vagy, hogy kiharcoltad az időpontot :D csak keményen, ne hagyd magad :wink:

OFF
le akarom vágatni a hajam, dobok képet, mit néztem ki :P
Kép a másik variáció: Kép
nekem az első jön be jobban, na persze nem leszek szőke, maradok a barna verziónál :wink: 2 éve hasonló volt, csak nem volt így megtépve, de ez nagyon tecc nekem :D

Kép
gaby25

Bettike oké, nekem jó így! :wink: :lol:

Kép
szilcsi

naaaaaaaaaaa, ennyire nem tetszik senkinek? :shock: :cry:

Kép
gaby25

Gaby, nekem amásik jobban tetszik, a abrna hajas! Szerintem az jobban is illene hozzád, az olyan vidám, bohókás, míg a másik nekem túl dívás...vagy ribancos... vagy nem is tudom... nem tecc. :oops:

Kép
szilcsi

Gabi! Én tökre nem értek a frizurákhoz :oops: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Úgysem lesz teljesen olyan majd :lol: de a barnának túl rövid a frufruja. Szerintem neked a szöszi csaj nem tecc annyira, mert a barna bájosabb :wink: majd a kettőből gyúr egyet a fodrászom :lol: és a fejemet is lecseréljük :lol:

Kép
gaby25

gaby mádsodik
Vendég

Te szereted az ilyen szembelógós frufrut? Én frászt kapnék tőle! :roll:

Kép
szilcsi

gaby vágassa le az első verzióra, én meg levágatom a másodikr! :lol:
Vendég

nem lóg úgy a szemmbe, mert tépett és fokozatosan vanvágva, oldara van fésülve :P és majd a napszemüveget hajráfnak befogom :lol: de amúgy sosem lesz teljesen olyanra vágva, mint amilyen képet viszel :P :lol:

Kép
gaby25

Gaby, nekem is második tetszik jobban, arra én is levágatnám :wink: Nekem is fodrászhoz kell mennem, csak nem tudom levágassam-e vagy maradjon hosszabb. :oops:

Baba, remélem háziorvos mondd majd valami jót, felháborító, hogy a dokiknak fogalmuk sincs mi a bajod. Amikor pisilsz fáj? szúr? van szaga, színe milyen? Csak hogyha húgyuti fertőzés, akkor ezek utalhatnak rá.

katica, ügyes vagy Káalival kapcsolatban, de ez mekkora hülye kifogás volt, hogy bizonyítsd be, hogy meddő vagy. Ráadásul egy magánintézmény :twisted: , ahol fizetsz. Készen vagyok.

Bettike, Szilvásváradon van egy camping, ott szálltunk mindig meg a bicóversenyeken, igaz sátorozós, nem tudom kismamák mennyire bírnák, én még most is benne lennék :wink: Csak egy tipp.

Szirom, jobbulást Miksának. Most többektől hallottam, hogy végig ment a családon egy ilyen fosós hányós vírus :?

Judis, édes pocak :lol:

Képzeljétek, tegnap megvettük a kiságyat, meg az ágyunkat. Kiságy már össze van rakva, ágyunk nincs :lol: Fontossági sorrendet betartjuk hihi :lol: Most persze itt van a szoba közepén. Még maracot venni bele nagy küzdelem lesz, pfuuuuuuuuuuuuu :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

purc kitartás
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: