Caroline örülök hogy èrzed ezeket a furi dolgokat. Èn is amugy ilyen szuro èrzèsem van a mèhemnèl. Idöröl idöre meg jön egy kis menzeszes hùzodas.. ha nem vagyok terhes ès ugy lesz mint az elözö ciklusbsn akkor kb holnaptol barnáznom kellene. Hát meglatjuk..
Latkafr tehat mèg mindig semmi menzesz hmm hát akkor mèg remènykedhetünk.. kivancsi vagyok a holnapi hödre.. èn is nagyon vonakodtam az itteni vizsgalatoktòl hisz egy dolog hogy nem vagyok biztositott ès fizetek de mèg a nyelv miatt is nèha nehèz helyzetben èrzem magam. 5 ève hogy elkezdtem tanulni olaszul ès rengeteget fejlödtem már most folyèkonyan beszèlek de az orvosi nyelv azèrt az mèg nem zökkenömentes sok szó hiànyzik. Feloldodott viszont ez a blokk ès mostmar inkább fizetek itt 100 eurot egy dologert hisz aztan vègül a repjegyre is kifizetem azt a pénzt. Igy legalabb elkezdek hozzaaszokni az itteni orvosláshoz..
Jaj képzeljètek itt voltak egy barati pár nálunk vacsin van már egy 2 èves kislanyuk ès hàt meglepetès èrt mert levette a kabátot ès kifigyelt a pocak mèghozzá 5 honapos.. a reakcioikbol a mi örvendezèseinkre viszont az jött le nekünk hogy nem terveztèk. A kislányt se anno hisz 2 èves mig 3 ève vannak együtt khmmmm.. persze csunya dolog ez aki kèsz lenne ès szeretne vár ès küzd a hònapokkal van akiknek meg hát igy becsuszik. De semmi negativ èrzès tènyleg örülök nekik a kiscsaj is olyan èdes ès a pocakot is olyan jo volt látni