A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!
Megint egy nyavajámmak fordulok hozzátok.Hátha valamelyikőtök tud segíteni. Szóval az van, hogy nekem mindig elég gyenge mensim szokott lenni(2nap barna, 1.5 nap normális, 2 nap barna).Most 4 napig volt barna, egyik éjszaka úgy görcsölt a hasam mint nég soha, tegnap megjött rendesen és azóta eléggé vérzek, és nagyon szúr a hasam(nem görcsöl). Ezt most jól kifejtettem, lehet,hogy semmi lényeges, de háta tudtok mondani vmit!

A szegedi topikban olvastam, hogy többen vagyunk szegediek! Ha tudtok segíteni doki-ügyben, légyszi irjatok! Köszi!
Zita
V.Zita

EdelweisKép
Gratulálok!!!!KépKépKép Én is nagyon irigyellek, de biztos rettentő nehéz dolgod lesz. Remélem a szülők tudnak majd segíteni.

ÁgiKép
Én nem tartom vészesnek a 2x13mm-es tüszőt. A tüszőrepesztő hatására szépen megnőnek ezek szombatra 20 mm-re. Lehet, hogy igaza van a dokinak, hogy emeli a closty adagot, bár nem biztos, hogy jól fogsz reagálni rá. Azért járj sűrűn UH-ra nehogy cisztád legyen. Remélem figyeli az orvosod. Egyébként nekem hiába emelték a closty adagot, a szervezetem tiltakozott ellene, és nem lettek nagyobb tüszők. Lehet, hogy a továbblépés az injekció lenne (Menogon,Merional,Puregon), de az orvosok ezekkel jogosan óvatosak, mert mégiscsak hormon.

Cat
Kép
cateye

Ági Kép
Te a 13. napon voltál dokinál? Jól számoltam? Ezek a tüszők még tényleg elég kicsit, de szerintem még nőhetnek. Bár closty ügyben annyira nem vagyok otthon, mert én sosem szedtem.

Zita Kép
Nem ilyesztgetni akarlak, de a 2 nap barna a mensi előtt nem jelent jót. Gyulladásra vagy alacsony progesteronszintre utalhat.Ezt szerintem jobb lenne kivizsgáltatni. Csináltatnod kellene egy hormontükröt az ovuláció utáni 7. nap környékén, hogy hol áll a progeszteron szinted.
A tüneteidre semmi okosat nem tudok írni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ági!, én hasonló cipőben jártam, járok. Hiába szedtem a clostyt, először napi 1, kövi hónap napi 2. Sajna nekem sem volt értékelhető tüszőm. Ekkor úgy döntöttem, hogy megbeszélem a dokival, hogy csináljunk már egy vérképet, mert már nekem is automatikusan írta fel a következő hónapra a napi 3 adagot. Ő is azt mondta, hogy na még ezt a hónapot megpróbáljuk. Viszont én elég erőszakosan kértem, hogy én szeretném ismerni a hormonkáimat. Másnap már mentem is vérvételre, és az azt következő héten már tudtuk, hogy a closty egymagában nem elég nekem, mert magas a prolaktinszintem, és szednem kell még hozzá a bromocriptint. (ja, és a clostyból mégsem kell akkor napi három, csak kettő és hozzá a napi 1 bromo, amiből viszont mind a harmincat be kell szednem.) Ennek a kombinációjából az lett, hogy a 12. napi UH-n gyönyörű 23mm tüszőm lett a jobb oldalon. Szuper hőgörbét produkáltam idáig, a 15. napon volt tüszőrepim és a hőm szépen felment 37 fölé, remélem ott is marad!!!, mindent megtettünk érte. Szóval, szerintem előbb vérkép csináltatás, mert lehet, hogy tök fölöslegesen gyógyszerezed be magad. Amennyiben nem tudod megkérni a dokid, hogy ezt végeztesse el, akkor tényleg érdemes másik dokihoz fordulni. Remélem tapasztalatommal tudtam picit segíteni.
Szia Kata
kata

Köszi mindenkinek a tanácsokat.
A dokim azt mondta, hogy ha 2 hónapig nem lesz semmi, akkor átirányít egy kollégájához, aki erre a területre van specializálódva.
Azt hiszem nem várom meg ezt az átirányítást, hanem már most szakemberhez fordulok.
Cat nekem tüszőrepesztésről szó sem volt.
Mindenesetre azt mondjátok ez még pár nap alatt is nőhet???
Akkor mégis reménykedhetem ebben a hónapban?????
Ági

ÁgiKép
Hormonképet soha nem néztek nálad ? Én azt hittem, hogy néztek. Én be sem szednék úgy semmit, ha nem tudom, hogy mire szedem. Kellene egy 3. napi és egy 21. napi hormonprofil. De a legjobb rögtön szakemberhez fordulni.

Cat

Cat
Kép
cateye

Orsi!
Az alacsony progeszterin szint miatt lehet, hogy nem tud megtapadni a megtermékenyített petesejt? Jól tudom? Egyébként nekem sose volt a hőm 37 felett a peteérés után, csak max 36.9. Ez jelenthet vmit? A fene egye meg az orvosokat!
Zita
V.Zita

ORSI:nem felejtettem el, de sajnos nem találtam meg. Egyszer kidobtam jó pár leletet, mert úgy döntöttem régiekre már nincs szükség-lehet, hogy erre a sorsra jutott a hormonpapír is. Pedig most milyen jól jött volna.Kép Nekem is fájt a HSG után pár napig. Ez normális, hiszen megbolygattak rendesen.
KARMEN:meglátod, minden a legnagyobb rendben lesz. A csodababákkal nem történhet semmi bajKép!
ÁGI:szerintem még nem indokolt orvost váltanod, amíg még nem vagy túl pár stimulált cikluson na meg persze hormonvizsgálaton. Csak akkor lépj tovább ha rászántátok magatokat az asszisztált módzszerekre, első körben az inszeminációkra. Addig azonban még csináltass egy átjárhatósági vizsgálatot is, mert ha véletlenül nem átjárhatóak a petevezetőid, hiába minden.
Virág
virag

Ági
Hívod a Kaáli központi számát és ott név szerint kéred az orvost. 8-1/49 körül, vagy délután 1-2 körül érdemes hívni, akkor jobban ráér.
Lujza
lujza

Zita Kép
a progeszteronnak a terhesség megtartásában van szerepe. Tehát alacsony szint mellett nagy a vetélés kockázata. A hődet hol méred? Ha szabályosan, és nem megy 37 fölé, akkor az is utalhat erre. Jó lenne megnézetni a hormonjaidat. De alacsony progiszintet okozhat a magasabb prolaktinszint is (pl. nálam is ez a helyzet), ilyenkor más gyógyszer kell.

Edelweiss Kép
gratulálok az ikrekhez Kép

Virág Kép
Köszi. Nem baj, ma úgyis hívom Krizsa dokit, és akkor ő majd megmondja, hogy mi mennyi Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Virág
A dokimtól kérdeztem, hogy nem akar e átjárhatóságit csinálni, de azt mondta, hogy nem kell.

Cat
Hormonképet soha nem néztek nálam.

Akkor szakember ugye???
Ági

Megkérdezhetem a Kaálisokat, hogy anyagilag mit jelent a Kaáli és az orvos?
Ági

Ági Kép
elég nagy butaság hormonkép nélkül bármilyen gyógyszert is beadni, hiszen egy tünetnek sokféle oka is lehet (pl. a fent említett alacsoyn progeszteronszint, lehet a tüszőérési fázis elégtelensége miatt ill. a magas prolaktinszint miatt is), és így teljesen eltérő kezelésre van szükség.
Szerintem harcolj ki magadnak egy hormonszintet, vagy keress másik orvost. (lehet, hogy az utóbbival jobban járnál, mert egy orvos lehet nagyon jó nőgyógyász, de nem biztos, hogy a meddőséghez és annyira ért)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, Cat

le akartam már írni nektek, hogy amikor, a kórházban voltam a túlhordás miatt, fekudt mellettem egy lány 31 hetes terhesen, akinek a férjének egyetlen egy spermája sem volt, egyáltalán. Viszont kinyertek a férjtol ossejteket és ilymódon az otodik lombik sikerult, ikerterhes a lány és minden rendben a babákkal.
És 35 évesen sikerult.
No, csak azért, hogy HAJRÁ!!!

bella
bella2

Ági Kép
Az első konzultáció 8000 Ft. Az inszemináció gyógyszer nélkül 25000 Ft, a harmadik napi labor (ha ott csináltatod) 12000 Ft. A lombiknála a gyógyszereket kell fizetned. Ha nincs vizsgálat, csak beszélgetésre mész be, akkor azért nem kell fizetni. A spermaanalízisre nem emlékszem. Egységesek az árak, nem különbözik orvosonként. A Kaálinek csak a lombikra van szerződése az OEP-pel, így minden más vizsgálatért fizetni kell. De pl. én a harmadik napi vérvételt, és a hsg-t is a saját nőgyógyászom kórházában csináltattam, így egy fillérbe sem került.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bella Kép köszi az infót. Szerencsére ennyire azért nem vészes nálunk a helyzet, nem kell biopszia ahhoz, hogy ficánkák legyenek. De mindenképpen bíztató, hogy így is lehet valaki babás Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nem tétlenkedtem, felhívtam a dokit, elmondtam neki a dolgokat, hétfőn megyek hozzá és megnézi, hogy a ciklusomnak megfelelően mikor menjek hormoovizsgálatra! most nagyon belém állt az ideg!
Zita
V.Zita

Elég húzós!!!
Te mennyit költöttél már így Orsi a bébiprogramra??
Nekem is jó lenne egy olyan doki, aki elvégezne mindenféle vizsgálatot, de az enyém nem akar semmit.
Ági

Zita Kép
ne idegeskedj. Inkább örülj annak, hogy ilyen gyorsan reagáltál a dologra, és nem x hónapnyi sikertelen/rossz gyógyszerezés vagy semmittevés után jutottatok el ide.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ági Kép nem tudom Kép
mi nem olyan sokat. Hiszen én nem szedtem eddig gyógyszer a seroctiptinen kívül, minden vizsgálatot kórházban csináltattam. A párom spermaanalízisei, gyógyszerei és andrológus néni magánrendelései kerültek többe, nem nem tudnám megmondani, hogy mennyibe (havonta kb. 15000 Ft).
A BMC-nek (Budai Meddőgési Centrum), ami a János Kórház területén van, van egy olyan előnye, hogy TBvel szerződéses, és a kórház által minden vizsgálatot helyben tudnak csinálni. A Kaáli egy magánintézet, innen drágább (talán, de ebben sem vagyok biztos, mert nincs összehasonlítási alapom), de nem kell várakozni. Az orvosok szerintem minden intézetben profik. Úgy gondolom, hogy kevés racionális érv hozható fel az egyes meddőségi cenrtumok mellett vagy ellen. Inkább érzelmi döntés, vagy ha az ember ismer egy orvost, akkor odamegy, ahol ő dolgozik.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ez a hormonkép, hormonszint vizsgálat ugye vérvétellel jár?
Felhívom az orvosomat, hogy adjon beutalót a laborba egy ilyen vizsgálatra.
Ági

Ági Kép
Igen Kép de fontos, hogy a megfelelő napon menj el. A tüszőrepedés után 7 nappal. Van, valami támpont, hogy mikor van a tüszőrepid? Ha most ugye UHval néz a dokid, akkor elég pontosan be lehet lőni. Az én dokim ennek ellenére azt csinálja, hogy 3szor vetetett vért, ( a ciklus 20-22-24. napján, nekem a 14. nap környékén volt akkor a tüzsőrepim), és akkor így sokkal megbízhatóbb adatokat kap az ember. Biztos, ami biztos leírom, hogy milyen hormonokat érdemes megnézetni: LH, FSH, progeszteron, prolaktin, tesztoszteron, estradiol... talán ennyi, de Cat Kép azért nézd meg, hogy nem hagytam-e ki valamit.

Orsi
KépKépKép
icsilya

EdelweissKép
Hát erre én is csak vigyorogni tudok.Kép Nagyon vigyázz magatokra! Erre te sem számítottál gondolom.Kép

Egcsi
egcsi

Csajszik Kép
beszéltem Krizsa dokival. Az FSH szintemre húzta egy kicsit a száját (éreztem a telefonban), és azt mondta, hogy ötös alá a homronszintem Kép de az estradiol megnyugtatta. 20án találkozunk. Addigra Erdei drnővel is beszélünk majd, és a párom a jövő héten megy megint a Krióba, hogy lássunk, mit használt a Trental drazsé.
Cat Kép Edit Kép a ti FSH szinteteknek mi volt a mértékegysége, ami magas volt?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Edelweiss!Kép
Dupla gratula!!!Biztosan nem lesz konnyu a masik baba mellett,de dupla-oromKép
Agi!Kép
Hany napos a ciklusod?Mert ha nem 28 nap,akkor meg nohet 20 mm-esre.
szoszi
szoszi

Hmmm. találtam referencia értékeket az én mértékegységemre:
Follikelphase 3-12 mU/ml (másik szerint:2,8-11,3)
vor Ovulation 8-22 (5,8-21)
Lutealphase 2-12 (1,2-9)
Postmenopausa 35-130 (21,7-153)
Akkor az enyém jó, nem???? Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Adult female:

Follicular and luteal phase: 1-9 mU/ml

Midcycle peak: 6-26 mU/ml

Postmenopausal phase: 30-118 mU/ml

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Ilyet is találtam Kép jó, hogy a referenciaértékekben ilyen nagy az egyetértés a tudomány terén Kép Kép Kép Azt hiszem megvárom a személyes beszélgetést. Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Egy spanyol honlap szerint negyedik féle határértékek szerepelnek... jó ha az ember ennyi nyelven beszél Kép De én megnyugodtam, hogy rendben vannak a hormonjaim. Kép

Ja Kép egyébként hazai számviteli rendszerek c. tárgyat tanulok. Ezért figyelek ennyire ide Kép roppantul nem bír lekötni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

30-32 napos a ciklusom.
Komolyan nőhet még :-)?
Ági

Ági Kép komolyan. Akkor neked 99% hogy nem a 14. napon van a tüszőrepid, hanem később, én a 16. nap környékére tippelnék. Hétfőn mész vissza? Az hányadik nap lesz?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ági
Igaz én kislány vagyok a témában, de UH-n voltam egy párszor! Legutóbb én a 12-ik napon voltam, akkor még nem volt növésben lévő tüszőm! A 15. napon kellett újra menni, és akkor már 17*20-as tüszőcském volt, ami vszínűleg kb a 17-ik nap körül repedhetett, és 32 napos lett a ciklusom!
Zita
V.Zita

Agi,
nekem a 12. napi uh-on 2 db 12mm-es tuszom volt, es abbol az egyik a 14. napra 16-17mm-es lett, azt mondta a doki, hogy szerinte a kovetkezo napon fog megrepedni...
Lanyok,
Szerintetek mitol fugg, hogy bent kell-e maradni a korhazban a hsg utan?

Mandula
mandula

Agi!Kép
Azert kerdeztem,mert a 10.-ik es 12.-ik napon en is mindig sirva jottem el a dokitol,mig ra nem jottunk,hogy a 30-32 napos ciklusom 16.-ik napjan van csak repi es egyszer a 15.-en megneztuk es akkor meg 22 mm-es volt.Szerintem meg nohet.Ne haragudj,nem emlekszem a hodet mered?
Mert mi is ketnaponta szeretkeztunk kifulladasig a 14.-ik napig,mint a nagykonyvben,aztan a jol vegzett munka oromevel pihi...a tuszok meg jot rohogtek odabennt,hogy megint kitoltak a fiukkal Kép
szoszi
szoszi

HÁT A DOKI NEM RENDELT VISSZA.
a HŐMET MOSTANÁBAN KEZDTEM MÉRNI, ÚGYHOGY NEM HINNÉM, HOGY ABBÓL MÉG KÖVETKEZTETÉSEKET TUDNÉK LEVONNI.
Ági

Szösz Kép

Jó ez az utolsó mondat Kép

Alice
malice

OrsiKép
Nekem ugyanez a mértékegység, mint nálad és az érték 23,8!!!!
Mégis itt szúrkálódik valaki a pocakomban és állandó öklendezésre késztet Kép Kép

Egyébként, amikor nekem elmondta az első konzultáción, hogy lehet, hogy nem is engednek lombikra a magas FSH miatt, akkor elmondta, hogy a különböző országokban milyen FSH szint mellett lehet lombik.
Nálunk, ha jól emlékszem 9 volt az elfogadható érték, de olyan 24-ig engedik vagy mi.
Ausztriában 9.
Kanada/Usa csak 6-ig.
Lehet, hogy rosszul emlékszem.
Ez azért van, mert minél magasabb annál kisebb az esély, így az adott ország nem tud olyan jó eredményeket felmutatni.
Szóval örüljünk, hogy nálunk ilyen szempontból sokkal inkább páciens központú a dolog.

Hú, de zagyva vagyok. Azért remélem bocsánatos bűn.
Na, pusza.

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok lányok!
Ha megengeditek csatlakozom hozzátok.
Kb 2003 augusztusa óta olvaslak benneteket, novemberben kezdtük el az a babagyártási akciót eddig sikertelenül.Tudom tudom Ti több hónapja/éve próbálkoztok.Hát remélem nem maradok olyan sokáig...Kép
Kicsit bemutatkozom: Férjemmel 5 év "járás" után tavaj májusban házasodtunk össze, külön élünk saját kis házunkban Bp melletti kisvárosban.
Hihetetlen türlemetlen ember vagyok, és kicsit hipohonder Kép
Képes voltam 2 hónap csalódás után a lombikos fórumokat és weboldalakat bújni KépKép
Pajzsmirigytúltengésem volt amit 1.5 év alatt gyógyszerrel kikezeltek és most "egészséges" , inkább ugy mondanám tünetmentes vagyok.
Most a hormonjaim rendben vannak, kb 2 éve nem is szedek semmit, félévente kell visszamennem ellenőrzésre.
Holnap behozom a novemberi eredményeimet, nektek többet mond...Kép
Utólag szeretnék gratulálni Szöszinek,Alicenak,Editnek,Orsinak,Edelweisnek duplánKép, jajj kit hagytam ki???Szal Mindenkinek akinek ilyen sok idő után sikerült az álma.
space

Szia Space!

Kívánom, hogy minél kevesebb ideig időzz nálunk!
Ági

Szia SpaceKép

Köszönöm és remélem hogy minél hamarabb te is átjössz közénk, vagyis a kismamik közé Kép
Várunk ám mindenkitKép

Alice
malice

OrsiKép
Nekem mIU/ml a mértékegység. Először 11 volt, amire azt mondta a doki, hogy sok sajnos. Rá 2 hónapra lement 8,9-re amire azt mondta, hogy már jó, de még nem az igazi. Amikor elkezdtük az egész procedúrát, mindenféle gyógyszer előtt nekem 7,6 volt. Erre mondta a doki, hogy ideális.
Ez a kicsit több annyit jelent, hogy nem a kisebb gyógyszercsomagot kaptam, hanem a középsőt a lombikra. (nálunk 3 van, 3 féle árban)

ÁgiKép
Jobb ha keresel egy olyan orvost, akinek a kórházában elvégzik ingyen a vizsgálatokat, amiket OrsiKép tökéletesen leírt. Itt az a gond, hogy már azért nem szívesen ajánlgatunk orvosokat, mert én is meg azt hiszem OrsiKép is már megjárta vele, hogy javasolta az orvosát másnak. Volt olyan akinek egyáltalán nem jött be az orvosom, és nem volt elégedett vele. Persze a többség igenKépKép Nem véletlenül nem volt fent a neve a halapenz.hu-n.

BellaKép
Köszi a bíztatást. Én most optipista vagyok mint HurkiKép

EditKép
Neked most megbocsátjuk a zagyvaságotKépKép

Cat
Kép
cateye

Kép
Ági,Alice!
Köszike a fogadtatást!
Én azon vagyok hogy minél előbb érdemes legyek a kismamis topikokba írni!!!Kép
Jajaja, nekem 25-28 a ciklusom, igy ebben a hónapban már a 6naptól akciózunk, minden nap.Még ma isKép háááááthaKép
Remélem elcsiptük a jó időpontot...(szeretném még folytatni a 20.napig, 1.mert jóKép 2.hááááthaKép )Bár többen mondták hogy 2 naponta eredményesebb lenne.De 2 naponta akciók a mult hónapban volt.Majd valamit kitalálunk a jövőhónapra isKép
Szerintetek?
space

Cat elküldöd nekem az orvosod nevét és számát privátba, mert tényleg nem tudok kihez fordulni. Én 3 éve kültöztem fel Szolnokról Pestre és nem ismertem semmilyen orvost. A mostani nőgyógyászomat is az interneten találtam.
p.k.agi@freemail.hu

köszi!
Ági

Space!

A mindennapi akciózgatások nem jók, hiszen nem lesz annyi örökítő anyag.... vagy valami ilyesmi.
Jól mondom lányok?
Ági

ÁgiKép ez aranyos voltKép

Örökítő anyag, nemfog hasonlítani az apjáraKép ?
malice

EdelweissKép
Duplan gartula a babucikhoz! Gondolom jo nagy meglepetes voltKép

AgiKép
Ne izgulj a tuszok miatt, mert ha a 16. nap kornyeken van a tuszorepedes, akkor boven van idejuk noni meg. Egy nap alatt is sokat tudnak noni. Nekem ebben a ciklusban a 11. napon volt 1 db 17mm-es es 2 db 13mm-es, aztan a 14. napra ezekbol lett egy 22 mm-es es 20 mm-es, valamint lett meg ketto 13 mm-es.

OrsiKép
Jobban vagy mar a HSG utan? Remelem nem ijedtel meg nagyon a verezgetes miatt? Ez teljesen termeszetes, azert megbolygattak a belso szerveket rendesen. De akkor most belehuzni apucivalKép Csinaltal ovulacios tesztet?

Vica
vica72

SpaceKép
Udv kozottunk, remelem nem kell olyan sokat varakoznod a babara, mint nekunk.
A minden napi akciozas nem jo, mert a spermiumok 3 naponta termelodnek ujra. Ha minden nap egyutt vagytok, akkor nagyon fiatal es ertelen spermak kerulnek fel es sokkal kisebb az eselye a megtermekenyulesnek. Az orvosok is altalaban a minden masnapot szoktak javasolni. Nem beszelve arrol, hogy ha minden nap egyutt vagytok, akkor az elobb-utobb fusztraciohoz vezethet, megszunik a sponteneitas es helyebe a gorcsos "babagyartas" kerul. Meg nagyon az elejen vagytok, ilyenkor meg kell probalni kicsit turelmesen venni az akadalyokat. Szivbol remelem, hogy nem kell sokat varni, de ha az elejen mar stresszelsz, akkor sokkal rosszabb lesz kesobb, ha nem jon ossze a baba. De ilyenre gondolni sem szabad, ugye? Kép

Vica
vica72

Sziaszok! En is uj vagyok itt a neten, de sajnos nem a temaban. Persze mar regota olvasgatlak titeket es tudom kivel mi tortent az elmult honapokban, de valahogy eddig nem tudtam ravenni magam az irasra. Szoval nagyon tetszetek mindnyajan es nagyon aranyosnak tartom ezt az egeszet!
Szoval mi is mar 2002 januarja ota vagyunk rajta a teman, es most volt a harmadik inszeminaciom, de sajna az sem sikerult. most lesz januarban a 4. Azert meg van remeny. Legalabbis meg nem vesztettem el. Szep is lenne, ha mar nem is remenykednek. Ja meg persze sokat imadkozunk. Biztos vagyok benne, hogy az is segit akciozason kivul...

Evi, azt szeretnem kerdezni, hogy neked injekciokkal lett ennyi tuszod? Tudom te is inszeminaciozol... Mert nekem mindig csak egy van es jo lenne ha tobb is megnone. Ugy azert nagyobb lenne az esely.

Akiknek meg sikerult, foleg a frisseknek igy az ev elejen, vagy elozo ev vegen, nagyon gratulalok, es mar regota en is nagyon izgulok ertetek! Edit kulonosen meghatott, mert oneki pontosan olvastam a diagnozisat nem is olyan regen!!! Elmeseltem a tobbi velem hasonlo sorsu baratnomnek, es rogton ok is jobb kedvuek lettek, es termeszetesen ok is varjak a csodat a sajat eletukben. Mint ahogy en is.
A tobbieknek is nagyon nagyon nagy gratula, es hajra a tobbieknek!!!!!

dodo
dodo

Sziaszok! En is uj vagyok itt a neten, de sajnos nem a temaban. Persze mar regota olvasgatlak titeket es tudom kivel mi tortent az elmult honapokban, de valahogy eddig nem tudtam ravenni magam az irasra. Szoval nagyon tetszetek mindnyajan es nagyon aranyosnak tartom ezt az egeszet!
Szoval mi is mar 2002 januarja ota vagyunk rajta a teman, es most volt a harmadik inszeminaciom, de sajna az sem sikerult. most lesz januarban a 4. Azert meg van remeny. Legalabbis meg nem vesztettem el. Szep is lenne, ha mar nem is remenykednek. Ja meg persze sokat imadkozunk. Biztos vagyok benne, hogy az is segit akciozason kivul...

Evi, azt szeretnem kerdezni, hogy neked injekciokkal lett ennyi tuszod? Tudom te is inszeminaciozol... Mert nekem mindig csak egy van es jo lenne ha tobb is megnone. Ugy azert nagyobb lenne az esely.

Akiknek meg sikerult, foleg a frisseknek igy az ev elejen, vagy elozo ev vegen, nagyon gratulalok, es mar regota en is nagyon izgulok ertetek! Edit kulonosen meghatott, mert oneki pontosan olvastam a diagnozisat nem is olyan regen!!! Elmeseltem a tobbi velem hasonlo sorsu baratnomnek, es rogton ok is jobb kedvuek lettek, es termeszetesen ok is varjak a csodat a sajat eletukben. Mint ahogy en is.

dodo

Üzenet ellenőrzése
Küldés: Sziaszok! En is uj vagyok itt a neten, de sajnos nem a temaban. Persze mar regota olvasgatlak titeket es tudom kivel mi tortent az elmult honapokban, de valahogy eddig nem tudtam ravenni magam az irasra. Szoval nagyon tetszetek mindnyajan es nagyon aranyosnak tartom ezt az egeszet!

dodo
dodo

VicaKép!
Én is remélem!
De ha jól emélkszem Neked is gratulálhatok, nem?Kép
3 naponta?akkor nem a 3 naponta sex lenne a legjobb?Na a jövőhónapban ezt teszteljük?:D
Remélem apjuknak van elegendő ÖRÖKÍTŐANYAGA (hát komolyan mondom vagy fél órán nevettem ezen, nagyon aranyos voltál Ági:D:D )ahhoz hogy ez a hónap sikeres legyen.
Amugy csak ugy tunik hogy stresszelek ezen, de hidd el nem ezen jár az agyam egész nap! Kép
space

DodoKép
Üdv közöttünk. Olyan kedves hangú levelet írtál, hogy picit meghatott.
Milyen vizsgálataitok voltak ? Átjárhatók a petevezetők ? Hormonok ? Párod ?

ÁgiKép
Írtam neked. Ez az örökítőanyagos dolog nagyon aranyos voltKépKép Akkor baj van ha az orvosra hasonlítKépKép

SpaceKép
Szia. Ne legyél türelmetlen, mert az, és a tudatos próbálkozás a legrosszabb. Lazán kell felfogni a dolgot, főleg az elején. Ha türelmetlen vagy (én is az voltam), akkor először menjetek el egy általános vizsgálatra mindketten. Kezdj el vitaminokat szedni, és természetes alapanyagú szereket, amikről a napokban itt írtak a lányok.
A mindennapi akcióról az a véleményem mint VicánakKép Hamar gépiessé és monotonná fog válni az egész, és a lényeg veszik el.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: