A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tünde, ez borzasztó, nagyon sajnálom. Megrendítő amit írtál, és néha tényleg azt hiszem nincs okunk panaszkodni, mert nálunk sokkal rosszabb helyzetben is vannak emberek. Erőt és kitartást kívánok, hogy újra tudd kezdeni, és boldog lehess.
Puszi Hurki
hurki

CatKép EditKép +Szoszi+Kép AliceKép BnemethmKép SziszusKép
Nagyon koszonom a drukkokat! Remelem tudom hasznositaniKép A valtozas csak annyi, hogy a cickoim nagyobbak is lettek apa legnagyobb oromereKép Bar ma megmertem a homet es 36.8 de nem idegesitem magam rajta, sosem volt nagyon magas. Tele vagyok pozitiv gondolatokkal es remelem nem kell majd csalodnom.

Meglepodtem, hogy szombat leven annyi hsz. van. Sajnalom, hogy ilyenkor is dolgoznotok kell. Ez most 23.-a helyett van?

Vica
vica72

24 helyett, merthogy az munkanap lenne.
Névtelen

Vica, el sem hiszed mennyire drukkolok Neked én is! Még egy hét?? Az hamar itt van, meglásd!!!
DRUKKKép DDRUKKKép DRUKKKép DRUKKKép DRUKKKép
Kép

Szia
Barbi

Kép
Kép
barbi

Vica! Szerintem nem lehet gond, de nem értek hozzá. A napi ajánlott mindenesetre megvan.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kedves Tünde!
Remélem, nem haragszol, hogy így "ismeretlenül" írok, de emlékszem Rád a Margitos fórumból, és nagyon sokszor szembe jutottál, hogy vajon mi lehet Veled, mert a baleset után csak egyszer írtál, de akkor még babával a pocakodban... Nem tudom, azóta mi történt, nagyon sajnálom, hogy a kisbabádat is elvesztetted. Nem is tudom, mit lehet ilyenkor írni, minden olyan közhelynek tűnik... Azért ha van kedved, a Margitos fórumban is szívesen látunk...
Viki
vikici

Tünde, erre nem is tudom mit lehet írni ... Kívánom, hogy tényleg sikerüljön az életed.

Én valószínű kevesebbet bírok mint mások.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

LujzaKép
Nagyon drukkolok!Kép

BellaKép
Hajrá!!!Kép

VicaKép
Szorítok, de nagyon!Kép

Egcsi
egcsi

Jóóóóóóóóóóó reggelt Mindenkinek!

Kérdéseimmel kapcsolatos hozzászólásokat köszönöm. Alice hőjével szemben az enyém lefagyott, mint a windows. 36.6-ról se fel, se le, már négy napja.Kép Férjem szerint elromlott a hőmérő. Ma vagyok a 14. napon, így most kell igazán belehúznunk! Ja, és tegnap egész nap szúrkált jobb oldalon a hasam alján.

Vica, Alice, én is szorítok nagyon-nagyon, hogy csíkos legyen az idei karácsonyotok!Kép
És rajtuk kívül mindenki másnak is, hogy szép, egészséges babája szülessen!Kép

Tegnap megnéztük videón a csütörtöki Szemünk fénye akció c. filmet. Elment. So-so.

Szép napot!
Milli
milli

Kedves Lányok Kép

Csak annyit írok hogy a tesztem Pozitív lett Kép

Szerintetek KI VAGYOK KépKépKép
Névtelen

Keves Névtelen!

Csak nem Vica vagy?KépKépKép

bnemethm
bnemethm

Nem jó válasz Kép
Névtelen

Hú, de izgi!KépKépKép Én már sejtem...
milli

Most látom az előző két hozzászólást. Rosszul sejtettem.Kép Akkor talán... Alice???Kép
M.
milli

Na jó nem IZÉLEK tovább Kép

Mindenkinek olyan kellemes reggelt Kívánok amilyet én éltem át ma a munkahelyemre érve.
Nagyon furdalta az oldalamat a kíváncsiság hogy mi lehet és reggel befele jövet vettem egy tesztet.
Mondtam magamban úgyis negatív lessz és bent a melóhelyi vc be megcsináltam.Először az első 2 percben negatív na mondom ennyi tudtam én...aztán elővettem kb.5 perc után és igencsak elkezdett remegni kezem lábam Kép mert ott van rajta egy kicsit halványabban de ott van a második csíkocskaKép

Jaj Istenem én annyira Boldog vagyok még csak GR-t fogadok el okse ha lehet még ma elmegyek dokihoz hogy biztos az vagy csak tévedek.
Istenem fülig ér a szám Kép

Mindenkinek hasonlót KívánokKép

Alice
malice

ALICE!!!GGGGGGGGGGGGRRRRRRRRRRRRRRRR...!!!KépKép Hú, de klassz! Én is nagyon boldog vagyok, és majdnem fülig ér a szám! Ismét egy fantasztikus hétfői nap! Ezek a hét elejék valahogy olyan csodásak!Kép
Kitaláltam, hogy Te vagy az!Kép Most jutalomból szeretnék én lenni a következőőőőőőőőőőőőő.KépKépKép

Milli
milli

Lujza
Most sikerülnie kellKépKép

Bella

Úristen, hogy elment az idő, izgulsz már?Kép

Virág
Bocs, hogy nem válaszoltam a múltkor, eléggé sok a munka, csak ritkán tudok jönni. Igen, most lesz az első lombik, és ha minden jól megy, akkor január végén kezdjük a Decát, és februáér elején-közepén beültetés. 3. napi vérvétel megvolt, reméljük nem lesz semmi baci, és akkor belevágunk.Cat lesz most a példa előttem, veled akkor lehet, hogy egyszerre megyünk!Remélem az Arni lenyugszik addigra, elég ideges mostanában.

Bea
Bea

Okse KépKépKép

Köszönök Mindent és most beszéltem a dokimmal el is indulok dokihoz és holnap jövök.

IMÁDLAK BENNETEKET KépKépKép

Alizka Kép
malice

Alice!Kép

Annyira örülök, hogy azt el sem hiszed!!!KépKépKép
Óriási GR!Kép
bnemethm

Alice!Kép
En elsore tudtam,hogy Te vagy!!!Hanyadik napon vagy,hogy mar mutatta a teszt?Biztos,hogy a doki latni fog valamit ilyen koran?
Es mit szolt a parod hozza???Jol vagytok?
Es tE hogy erzed magad???
Orulnek,ha orulnel es jo hirekkel jonnel vissza...izgatottan varom,de nem gr...,csak szoritok!
szoszi
szoszi

Sziasztok!Kép

Alice!Kép
Gratula, remélem minden oké lesz!

Köszönöm a drukkokat is, rámfért, mert ez borzalmas volt. Nekem nagyon fájt a HSG, tudom van aki észre sem veszi, de sajna én nem olyan vagyok. Na és az eredmény! Hát pocsék. Egyenlőre semmi esélyem sincs teherbeesésre. Laparoszkópiát kell csinálni, van egy myomám, és a jobb oldalam teljesen használhatatlan, a bal meg elzáródott. Az orvos szerint van esély a gyógyulásra, és utána akár spontán össze is jöhet, de én akkor is kivagyok. erre azért nem számítottam. Szerintetek ez helyrehozható tényleg?

Csutka
csutka

Alice!

Kivánom hogy 3-4 év múlva is családban nem pedig egyedülálló anyaként élj.

Egy józan lány
Névtelen

Csutka!Kép Nagyon sajnálom, hogy nem jó eredményeket hozott a vizsgálat. DE már tudjátok, hogy hol a bibi és mit kell meggyógyítani. Az orvos nem mondta volna, hogy van esély a gyógyulásra és a spontán terhességre, ha nem így lenne! Fel a fejjel Csuti! Majd meglátod, hogy sikerülni fog!Kép Mi drukkolunk Neked 1000-rel, úgyhogy nem lesz hiba.
Az mit jelent pontosan, hogy a jobb oldal használhatatlan?

Milli
milli

Alice Kép
Gr...... Kép
Szerintem ne torodj a nevtelen hozzaszolokkal. Nem tudom hogy mer valaki ennyire negativan nyilatkozni, amikor nem ismerheti pontosan a helyzetet.
Mert az, hogy te itt elmondtal valamit akkor, amikor elegge magad alatt voltal, meg keves ahhoz, hogy azt mondjuk, hogy mast baratot kell keresned. Szerintem ez a mostani "helyzet" biztosan rendbe teszi a dolgokat... Kép

Aztan irjal hamar, hogy mi volt a dokinal Kép

Mandula
mandula

Milli!

Valami olyasmit, hogy a myoma miatt még a méhüregem sem telítődött azzal a folyadékkal. Először azt hitték rosszul adták be, kaptam még egyet, de attól sem lett jobb a helyzet. Valami ilyesmi, de nem akarok hülyeséget mondani. (Amúgy ez a Csuti aranyos, egy régi barátnőm hívott így, azóta se senki más!Kép)
Köszi a drukit, szükségem van rá még pár hónapig, úgy érzem...
Csutka
csutka

Kedves Alice!

Gratulálok, kíváncsian várom a jó híreket!

Ági
Ági

De piszok ez a névtelen..........
Névtelen

Csuti, Csuti, Csuti, Csuti, CsutiKépKépKépKépKép
milli

AliceKép
Én nem gr-lok, csak drukkolok, hogy minden rendben legyen. Doki után remélem bejelentkezel!!

CsutkaKép
Az elzáródás látod Karmennél sem jelentett semmit! Spontán babás lett. Nem Te írtad, hogy volt már laparoszkópiád januárban ? Azóta így elzáródtak ? Mi az, hogy használhatatlan ?

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

TündeKép
Most olvastam csak a megrendítő hozzászólásodat. Az ember mindig a saját baját érzi a legsúlyosabbnak, de ilyenkor látjuk, hogy egy a fontos, hogy van egy társunk, és együtt minden csapást könnyebb átvészelni. Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Neked!!!!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Kedves Tünde,
Én hasonló cipőben járok, mint amiben Te, ha van kedved írj kérlek az e-mailemre. Talán mind a kettőnknek segítene. (nekem biztosan)

Kedves Viki, lehet, hogy a Tünde is írt a Margitos topicba, bár lehet, hogy velem kevered össze, én is írtam oda a nyáron, és akkor válaszoltál Te is nekem, jólesett az együttérzés.
A többiektől elnézést, hogy belekotyogtam a topicba.
Tina
Tina

Milli!Kép
Arika vagy!Kép

CatKép
Nekem még nem volt ilyen, de megnyugtató tudni, hogy van akinek ez segít. Nagyom bízom í sikerességében, de nem akarok "pofára esni", így még semmibe nem élem bele magam. Ez csak egy dolog, de még a többi lelet kiértékelése jövő hétfőig várat magára. AÍkkor lesz kontroll is, meg a laparra talán kapok időpontot.

CsutiKép
csutka

Sziasztok Csajok!

Gitta! Nem szeretnék hótorlasz lenni, ma vagyok a 3cn-en.

Mindenkinek klssz kis karikat meg ilyenek!!

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

CsutkaKép
Bocsánat, akkor valakivel összekevertelek. A laparnál helyreteszik a dolgokat, és kellemesen átalszod az egészet.KépKépű

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

CsutkaKép
Bocsánat, akkor valakivel összekevertelek. A laparnál helyreteszik a dolgokat, és kellemesen átalszod az egészet.KépKépű

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

AliceKép
En tudtam, hogy csak Te lehetszKép Nagyon szoritok!!! Hanyadik napon teszteltel? Remelem a jovo hetet en is igy kezdemKép Parod mit szolt hozza? Vagy meg nem mondtad el neki? Most nezem csak, hogy ugyanazokat kerdeztem, mint SzosziKép, latod mennyire kivancsiak vagyunk? Kép

TundeKép
Oszinten sajnalom, ami Veled tortent. Igy ismeretlenul is nagyon sok erot kivanok es kivanom, hogy megtalald a boldogsagot, ami egy kicsit feledtetni tudja a tragediat amit ateltel.

CsutkaKép
Sajnalom, hogy ennyire fajt a HSGKép De a lapar majd segiteni fog, mert az esetek nagy tobbsegeben meg tudjak nyitni a petevezetekeket es megmutik majd a myomat is valoszinu. Aztan hipp-hopp jon a babuciKép

Vica
vica72

Alice! GGGGRrrrrrr!

Csutka! Cat jol mondja, nekem mindkét oldal el volt zárodva, endo is volt. Szoval reménytelen helyzet nincs!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Ennyi bíztatás, meg a havazás miatt ma nagyon jó kedvem lett!Kép

AliceKép
Mizujs?Kép

KarmenKép
Nagyon bíztató a helyzeted számomra, remélem igazatok lesz, és a mostani álmom, miszerint nyáron már a pociban lesz, valóra válik!Kép

Csutka
csutka

Sziasztok!

Lányok, emlékeztek, mit írt Alice a jósnőről a múltkor?KépKépKép Azt mondta neki, hogy a baba már úton van... Én is menni akarok hozzá!!!Kép
Alice, mi volt tegnap?

Milli

Ui.: ma reggel a hőm 3 tizedet ugrott fel, legnagyobb örömömre.Kép
milli

Sziasztok LánykákKép

Na voltam dokinál meg ma reggel el kellett mennem laborra(pisitesztKép)
A doki még nem látott semmit mert még egy kicsit korán van de a 11 mm-es nyálkahártya babára utal azt mondta.
Ma reggel azért csináltam még egy tesztet, és azon is ott figyel a halvány második csíkocska Kép és ahogy elnézegetem egyre erőssebb KépKépKép

VicaKép
Ugyan azt az érzést kívánom neked is amit én éltem át tegnap Kép kéz és lábremegés stb,stb,stb, Kép
Én a 28-ik napon teszteltem azért olyan halványka de ott van ám Kép mostmár elég rendesen.
Hétfőn megyek vissza dokihoz kukkolni és kérek nagyon sok Drukkot JÓ.

Otthon minden rendben van APA kiakadt Kép de nagyon örül neki(ez egy kicsit hirtelen jött a számára szerintem mert még csak most békültünk ki 2 hete és amint látjátok elég rendesenKép
Istenem de Boldog vagyok KépKépKép

Mindenkinek Pusszancs

Alice
malice

Alice!

Milyen tüneteid vannak???

Gondolom váratlanul érte apát, azért akadt ki kicsit (de szerintem téged is váratlanul ért!Kép), de talán ha eddig kételkedett benned mosmár bizti nem fog! Kép

bnemethm
bnemethm

Bnemethm Kép

Eggyenlőre a cicifájáson kívül semmi,na jó egy kicsit többet járok pisilni is de nem vészesKép
Hát szerintem mindenkit váratlanul ért ez a dologKép De mi nagyon boldogok vagyunkKép
Pusszanat

Alice
malice

+Szöszi+

5 héttől lehet már látni valamit? mert annyi leszek hétfőn.

Alice
malice

Alice!Kép

Szorítok Nektek nagyon!Kép Minden rendben lesz, és nyáron már babázhattok!Kép De jó belegondolni, mi?
Hogy mondtad el apának, vagy az orra alá dugtad a zebrát?Kép

bnemethm
bnemethm

Vagy az orra aládugtamKép

Annyira remegett mindenem hogy egy hang nem jött ki a torkomon na szép pont nekemKép Kép

Alice
malice

Sziasztok!

AlicceeeKép gratulálok!!

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Alice Kép Kép Kép Gratulálok a zebráshoz. És nagyon irigyellek...
Én tegnap voltam dokinál, két nagyobbacska (18-21mm-es) tüszőm van, azt mondta, ma vegyek LH-tesztet. Mennyiért vesztegetik?
Sziasztok, vigyázzatok magatokra, csúszik az út!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Köszi köszi köszi Kép

Alice
malice

Az LH teszt ára engem is érdekelne.Kép
M.
milli

Alice!
Gratulálok a csíkokhoz!! Jaj de jóóó!!! Néha jó összeveszni, mert annál édesebb a kibékülés. ÉS EREDMÉNYESEBB

szia Kata
kata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: