A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

gaby egyébként mikor tesztelsz újra?
Vendég

Boni
hát holnap, ha nem jön meg és nem esik le a hőm

Kép
gaby25

gaby: igyál előtte célzóvizet :lol:

Tényleg, Gaby, mikor tesztelsz újra? Hogy érzed magad?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Boni
tényleg, Róma fantasztikus hely babagyártáshoz :D drukk+++++

Szilva
most nem iszok célzóvizet, hátha nem vagyok egyedül :lol: jól érzem magam, néha belegörcsöl, aztán elmúlik :roll:

Kép
gaby25

Menjünk Rómába :lol: :lol: Szervezzük oda a találkozót :lol: :lol:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Lányok!

Jún. 3-án van a Jónás naptár szerint az utolsó, amikor akciólehet, mert másnap vége. A 14. nap(általában a pé. napja) is ez a nap, 13-a. Akkor most előtte éremes akciózni pár nappal vagy várjak 3 napot, és 13-án?

Segítsetek lécci!
bnesz.eva

Éva,
ne a Jónás naptárt figyeld hanem a peteérésedet. Huncutkodjatok előtte kb 2 nappal, meg aznap is mikor PÉ van, de ha abban az időben minden nap ...tek egyet, az se baj.
Vendég

Eva
hát ebben mi nem vagyunk kompetensek szerintem, a jónás naptáras topikban kérdezd meg :roll: ne vedd ennyire görcsösen a dolgot azért :? melesleg jónásnaptár szerint tudtommal előtte 3 nap kell keksz

Kép
gaby25

szerintem áfira hallgass! :lol: kekszeljetek sokat! :lol:
Vendég

ja Római vakáció mi? én Egerrel is beérem egyenlőre, már nagyon várom!

egyébként is hova tünt mindenki!
Vendég

okés, köszi

Segítetek nekem vonalzót csinálni? ezt mindig be kell szúrni vagy automatikus?

Boni, nálad? Rendes már a menzi?

Gabi: neked még szorítok
bnesz.eva

bnesz éva ez automatikus, a másik hőmérős topikban athiz feltette a linkeket, hol tudod megszerkeszteni, utána a BBC cOde ot bemásolod a profilodba, és mán mi is látjuk

nekem már 1 cn.
Vendég

Éva,
kattints rá az enyémre, az magyar oldalra dob, és ott könnyen tudsz magadnak vonalzót csinálni. Ha kész kapsz egy kódot (vagy kettőt de akkor a második kell neked) és azt másold be a profilod aláírás pontjába. Ezután minden hozzászólásod után ott lesz és számol szépen magától.
Bonika,
köszi! :wink:
Vendég

Hali, kiscsaj alszik, gyors jöttem,... :lol:

Eva, :(

Gaby, Te vagy utolsó reményünk!!!!!! :wink:

Lesz tali Egerben???? :shock: Mikor?

Úgy görcsölök, mint mensi előtt szokott,... mintha meg akarna jönni. :roll: :roll: :roll: Peteérésem lenne? (nekem nem szoktak tünetei lenni,... :shock: )

Ebédhez jó étvágyat!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

snufi akkor apára fel! :lol:
Vendég

Tesókám, és a jósnőnek mégis igaza lesz, hiszen még május van, és szerintem nem a pozitív tesztre gondolt! :wink:
Vendég

snufi: Nem szoktál peteéréskor érezni semmit? Nekem mindig olyan érzésem van, mintha felfáztam volna, lent a hasam alja nyilal, hasít.
Július valamelyik hétvégéjén lenne a találkozó, Bettike méri fel, hogy kinek melyik jó.

boni: én is beérem Egerrel, de ha már Rómán múlik a gyerek... :lol: :lol: :lol:

Nagyon finom ez a buborékos csoki :oops: :D :D :D
De szemét vagyok :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

szilva :lol:
Vendég

Jajj de jó lenne Bonikám! :P

snufi

Drukkjaim szálljanak felétek Snufiék! :lol:
Vendég

...meg a gólya is!
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

ja gólya ! hétvégén, állunk kinnt a teraszon otthon, erre repül felénk egy gólya.mondom vazze, minnyá ittlandol nálunk, erre aza tujva gólya nem továbbment egy házzal? :evil: (lakik ott egy 18 éve kislány, lesz mégegy discobaleset ) :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

NA végre gép elé kerültem, már nagyon elvonásos voltam majdnem... :D Már amikor nem azzal voltam elfoglalva, hogy hazaérjek még hányás előtt és ne az utcán essek össze. :( De lekopogom, már két napja nem vagyok rosszul. Ma megpróbálom kideríteni, hová kell mennem védőnénihez, holnap talán eljutok oda is és szerdán már mehetek is dolgozni. Ennek mondjuk annyira nem örülök, a hátam közepére sem kívánom, de nem akarom elhagyni magam.
Gaby, sztem te még simán esélyes vagy egy + tesztre!!! Holnap újra?
Boni, sajnálom. :cry: :cry: Mikor mentek kiskatonavizsgálatra? Utána hogyan tovább? Kerestek új dokit?
Áfi örülök, hogy Enikő ilyen könnyen átvészelte a himlőt! Stramm kiscsajszi! :wink: Holnap uh? Drukk!
Zituska, szia! Én is szegedi vagyok! :wink:
Boni, tegnapelőtt egy rakás gólyát láttam a buszról, volt vagy tíz egy kupacban! :wink: Mondtam is nekik, hogy menjenek felétek! :wink:
Snufi, de jól hangzik a vacsorátok! Én egyfolytában ennék... :oops:
Szilva, nem lehetett mensikor a fogamzás, mert olyankor nem engedem apát a közelembe. :oops: Begörcsöl a hasam tőle, és én biztos vagyok benne, hogy a 11. napon, április 9-én volt a fogamzás, csak így nem jön ki a 9 hét. :shock:

Kép
szilcsi

Hna utánaszámoltam. Ha április 9. a fogamzás dátuma, akkor december 31. a szülés várható ideje (a doki is ezt mondta), és akkor ma vagyok 8+0. Hogy honnan vette ezt a 9 hetet? :shock: :shock:

Kép
szilcsi

Találtam egy oldalt, ahol kiadta, hogy a 14 mm-es crl érték 7!5-nek felel meg, vagyis ha szombaton voltam 7+5, akkor ma vagyok 8+0 és akkor stimmel a fogamzással is. Valamit nagyon elnézett a doki...
Bocsi, dugultam. :oops:
Bettike, ne haragudj, javítsd kérlek 8+0-ra a táblát! Köszi!

Kép
szilcsi

Szilcsi
valamit biztos nem jól írtál be, azért 9+2, nem? :roll:

Össze vissza görcsölök :? egyik pillanatban görcsöl, aztán meg nem. Most pl. nem. hát kiváncsi vagyok mit hoz a holnap :roll:

Kép
gaby25

Szilcsi, ne aggódj, szerintem azzal számolj ami szerinted van. (legalábbis én ezt tenném)
Rosszulléteket sajnálom, de ez a dolog velejárója, mást nem tudok mondani, mint, hogy ezt is túl kell élni valahogy.
Talán legbiztosabban a 12. heti uh-n tudják megmondani a szülés időpontját (legalábbis nekem Réka pont akkor született amikorra akkor a gép írta).

Kép
Kép
robcsi03

Gaby, én jól írtam be mindent, vagyis azt írtam be, amit a doki mondott szombaton. De akárhogy számolom, nem jön ki a 9 hét! A 8 viszont igen! És a mérete is 8 hetesnek felel meg!
Kíváncsi leszek a holnapi tesztedre! :wink: De neked rövidebb szokott lenni a luteálisod, ha jól rémlik! :wink: Mai cigiadaggal hogy áll apa? Nem tudnád vele megbeszélni, hogy te kiporciózod neki a napi adagot, és szépen lassan lecsökkented?

Kép
szilcsi

Szilcsi, azért ilyenkor még olyan picik, az eltérések mm-esek és ha már egy picit máshonnan méri máris más értékek jönnek ki.

Kép
Kép
robcsi03

Szilcsi, azért ilyenkor még olyan picik, az eltérések mm-esek és ha már egy picit máshonnan méri máris más értékek jönnek ki.

Kép
Kép
robcsi03

Bocs, nem tudom miért ment el 2x :cry:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, igazad van, úgy számolom, ahogyan én gondolom, több helyen is utánanéztem és az értékek mindenképpen 8 hetesnek felelnek meg, nem 9-nek. Köszi!Fura is lett volna, hogy csak úgy átugrottunk egy egész hetet.
Macsi, veled mi a helyzet??? Azt mondtad, jössz Szegedre! Ugye nincs baj???

Kép
szilcsi

[quote="gaby25"]
írta:
gaby25
Össze vissza görcsölök :? egyik pillanatban görcsöl, aztán meg nem. Most pl. nem. hát kiváncsi vagyok mit hoz a holnap :roll:

Szerintem egy ++++ tesztet. :wink:

Szilvi

szilvaqueen

Szilva
hát nem bánnám ha igazad lenne :wink:

Szilcsi
tegnap majdnem 1 doboz elment, ma eddig 7 szál :wink: a kipórciózás nem megy, mert volt, hogy elraktam a cigit előle, és akkor hisztis lett :lol:

Kép
gaby25

gaby: cseréld ki a dohányt (titokban) vagy miért nem próbálja ki a vizipipát? Próbálta már? Az sokkal kevésbé ártalmasabb mint a cigi. És persze legális :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Szilva
rendes pipája van, múltkor amikor Áfiéknál voltunk csak pipázott pár napig.

Kép
gaby25

Igen, láttam a képeken, hogy pipázott :D

Szilvi

szilvaqueen

lepd meg egy vizivel :lol: :lol: :wink:

Szilvi

szilvaqueen

szilva
és azzal menjen ki majd a lakásból? :lol: leül az ablak elé törökülésben Kép most egylőre csak kihajol az ablakon, de ha + teszt lesz, akkor kimegy a lakásból (azt ígérte)

Kép
gaby25

Törökülésben :lol: :lol: Szőnyegen, turbánnal a fején :lol: :lol: Bocsi, hogy nevetek rajta, csak elképzeltem a jelenetet... :D

Szilvi

szilvaqueen

sziasztok!

most kezdem el olvasni azt a 11 oldalt, amit távollétemben írogatatok :lol:

boni: sajnálom :cry:

gaby: teszt? drukkolok++++ vizsgára nagy kalappal!

melcsi: egyben vagy még? :lol:

bettike: hozzám jöhetsz mosogatni :lol: sajnálom a kutyusodat. nekem a júl 21.-ei hétvége biztosan nem jó, esküvőre megyünk. de a többi hétvége oké.

baba:nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: ölelések mennek neked. (((((((((((baba))))))))))

szezso: sajnálom :cry:

kata: hogy vagy? gyógyulást! látom neked is 1 cn. sajnálom nagyon :cry:

lányok: elmegyek 4 napra, nem ér ennyi mikit idehozni! :evil:

lilaliba: örülök, hogy helyre állt a családi béke. én is vagyok ám az iwiwen...

szilva: örülök, hogy újra itt vagy :D jó bicózást!

szeri: drukk holnapra+++ várjuk a híreket!

lili: :cry: szerintem keress egy új dokit!

purc, robcsi: hogy vagytok?

ceni: drukk holnapra++++

kispiskota: szép poci :D

panni: jó a görbéd, drukk++++

robcsi: jót nevettem a cipős sztorin :D

szirmi: drukk holnapra++++ várjuk az eredményt!

eva: nagyon sajnálom. majd a következő hónap a tiéd lesz!

snufi: grat az évfordulóhoz! szép virág :D

csikken: nagyon édes a babód :D ű

áfi: drukk holnapra++++

rólam: több, mint két órámba került, mire mindent végig olvastam. kirándulás jó volt, csak fárasztó. mindjárt rakok fel néhány képet.

katica
katica30

Sziasztok!

Béna vagyok, odaáig már eljutottam, hogy a ticketfactoryba bementem, hogy tovább?

Köszi
bnesz.eva

íme a képek:
katica Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
katica30

csak ennyi képet csináltál? :lol:

szép hely sopron ugyé?
Vendég

Katica
biza szép hely Sopron :D na majd most hétvégét átalusszátok apával :wink: :lol:

Kép
gaby25

boni: dehogy... bő 600 képet. épp beszéltük a gyerkőcökkel, hogy ha az idei összes képet összerakjuk (rajtunk kívűl még négyen fényképeztek), akkor már dvdt adhatunk ki róla. tavaly még elfértünk egy cdre. :lol:

katica
katica30

lányok: sopron nekem annyira nem jött be, nagyon fel van túrva az egész város. vannak szép helyek, de volt olyan utca a belvárosban, ahova be sem tudtunk menni. bár ha készen lesznek a melóval, akkor biztos szép lesz.

katica
katica30

Köszi a segítséget lányok, remélem sikerült

Évi
bnesz.eva

eddig még nem :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: