A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Ha azt veszük , ha tényleg pé volt hó elején akkor már a 15 v 16 dpo-n vagyok!! :D

Kép
kata05

Bonika,
dehogy sokkoltál, csak aludtam. :D Mióta babás vagyok az ovis lányommal bubukálok délután. :)
Gaby,
jó poén volt! :D
Mióta babás vagyok mellesleg nem bírom a tömeget, a múltkori ballagásról is kijöttem mert elájultam volna, pedig suliban mindig hülyének néztem az ünnepségeken az ájuldozókat! :D
Kata,
köszönöm jól vagyunk, nem mozog olyan hűde sokat, de jó gyerek, azért annyit nem alszik hogy aggódjak :)
Babancs,
nagyon helyes baba Domi!
Vendég

kata akkor tüneteket nyomjad mán nekünk! :lol:
Vendég

Éhségérzet, gyomorégés????

Kép
kata05

Kata
görbe nincs??? :roll:

Áfi
én egyszer ájultam el suliban ünnepségen :? dőltem előre mint egy fadarab, és fiú osztársam megijedt, elúgrot előlem :evil: , és az állammal landoltam :? amúgy melegben és tömegben a most le kell ülnöm érzés nálam teljesen normális

Kép
gaby25

sorakoznak a tünetek :P , újabb és újabb tünetek :P , mindenkinek marad :D :lol: :lol:

Kép
gaby25

áfi de jó NEked ! én is aludni akarok!

Szilcsi tényleg mi van veled?
Vendég

Na, nekem nincsenek ezek a tüneteim csak nektek írtam! :D
Gaby, nincs görbe! Hváladék és érzések alapján ítélek!

Kép
kata05

és bettike is rosszul volt, és vérzett az orra!

szezsonak pedig kutyorgott a gyomra :lol: :lol:
Vendég

Na, megyek haza!! Otthonról jelentkezem!

Kép
kata05

gyomorégés nálam nem terhes tünet, mivel sok a savam :lol:

Kép
gaby25

Bettike: van otthon tesztem, egy rahedli, de nem hiszem, hogy elhasználom őket, mert mensisen görcsölök… :?

Mondjuk mindig így szokott lenni, 12. dpo-n durva görcsölés, 14-15.dpo-n meg megjön…Jah, és a legjobb, megint mire fog esni a pé-m?? Igeeeeen! Pünkösdre!!
Úgyhogy szerintem az inszemnek lőttek… Már nem is csodálkozom...

Grönland: és hol laktatok itt Szhelyen? És most Győrben van a dokid?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hehe... nekem szorulásom volt! :lol: :oops:

Kata!

Te vagy az én emberem! Lázadjunk a hő ellen! :lol: :lol:
Vendég

kata úgyis tudjuk, hogy vannak! :wink: pl a rossz szájíz :lol: :lol:
Vendég

szezso nem feladni! szedte vette teremtette! MÉrlegek vagyunk,(én tiszteletbeli) és az év első feléből már csak ez a hónap, meg a köv, van. :oops:
Vendég

na, mindenki hazament, csak én dodozom :x

purc? veled?
Vendég

...na hát én ennyit nem tudok elolvasni! Bleeee!

Kép
zölddisznó

Coca,
az még hagyján hogy elolvasni nem tudod, de írni sem írsz magadról!
Mostanság azt se tudjuk élsz-e halsz-e, legalább a saját beszámolóidat kicsit bővebb lére ereszthetnéd... :)
Vendég

Nyanyus! Nem nagyon történik velem semmi. Nem is mérek. Minden ciklusban ugyanolyan a görbém, a peteérésemet pontosan érzem. Ez a hónap kimaradt - apafosi miatt. Június 2. felében műtétek. Ááááánnnnyiiiii!

Kép
zölddisznó

Zöldi!ááányííííííííííííííííííííííííí? és mikor megyünk csányi sanyit vadáááááááááááááááászni?
Vendég

No, én már haza is értem :D

Boni
meddig dolgozol???

Coca
ááááááááánnyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kép
gaby25

Boni! Sanyi azóta is ott vár Téged, és reménykedik, hogy újra megkívánod.....aaaa......... halat!

Kép
zölddisznó

Na, megyek, oszt leheveredek....

Kép
zölddisznó

GAby jelentem 19 óra 00 percig(ha éppen nem előtte pár perccel jön be egy ügyfélhívásom!(ez általános) :twisted:

HAzavitted tüneteidet?

Mert én itten hagyom! :lol:
Vendég

Sanyi? na kapnák ám az én URantól, ha én itten más után kujtorognék? :lol: Sányi ha tudá lelkem, hogy mitü is csuklik! :lol:
Vendég

Csajok!

Ötletbörze!!!!! Van egy ismerősöm, akinek 2,5 hónapja nem jött meg (nem terhes).

Szerintetek az E vitamin segítene rajta?

Természetes módszerrel akar próbálkozni először....

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso nincs cisztája?

evitamin valamennyire segíthet, de lehet, hoyg orvoshoz kellene mennie, hoyg kapjon olyan gyógyszert, ami meghozza nem?

vagy kezdje el inni a cickafarkteát!
Vendég

Szezso!
Amivel próbálkoztam a brutál ciklusaimnál (egyébként nem jöttek be)! :lol:

Forrófürdő, rövidital, szex

Ami bevált: vártam, vártam és megjött! :lol:

Tudom ez neki édes kevés, de a fentiekkel próbálkozzon! :wink:

Kép
bettike
Eger

Szezso,
természetes hogy első útja nőgyógyászhoz vezessen!
Ez nem az a játék amit E vitaminnal el lehet intézni! És ha rákja/ cisztája/ gyulladása/ hormonzavara/ PCOja/ polipja/ endometriózisa/ búbánat tudja milye van? Tényleg ezzel akar kísérletezni?
Vendég

Boni: no ciszta, egyszerűen csak pé-je nem volt...Nemrég volt dokinál, ő meg azonnal elküldte vérvételre (hormon, teljes vérkép), és amíg nincs meg az eredmény, nem akar felírni neki semmit..UH-t is csinált, ott minden oké volt...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
a peteérés elmaradta biztosan nem csinál önmagában ekkora ciklust! Számtalanszor volt anovus ciklusom, UHval igazoltan is, mégis megjött normális időben. Tökéletesen egészséges nőknek sincs minden hónapban PÉjük, mégis észre sem veszik (ha nem figyelik külön) mert a mensin ez nem látszik!
Örülök hogy volt orvosnál és a nagyobb bajok ki lettek zárva, szimpi dokibácsi aki rögtön vérvételre küldi, nemsokára lesz eredmény és kap gyógyszert.
Vendég

áfi imádom a robbanékony természeted és utána olyan hamar lenyugszol.! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hali, megérkeztem haza!!!

Grönland, jelen állapotban ideges lennék ha minden reggel hőmérőzni kéne! Csináltam azt hiszem 4. hónapig.
És mivel érzem a pé-m, így minek azt csinálni, ja és az lh teszt nekem bejött!

Szezso, és sem kísérleteznék, inkább a dokira bíznám magam!!

Megjött a teljes vérkép és vizelet eredményem( házi doki minden évben csináltat), és minden OK, egy eltérésem sincs! Aminek felettébb örülök az a vizelet erdmény ott is minden ok, pedig még baci és gomba tenyésztés is volt!

Kép
kata05

Bonika,
halál jószándékkal írom amit írok, vétek lenne súlyos bajba sodornia magát egy fiatal nőnek csak mert "természetes módszert" keres! Kimondottan haragszom minden csodahomeóra, tornára, szurikúrára, kineziológusra, vajákosra, javasasszonyra és egyéb gazdagodni vágyóra akik elhitetni próbálják hogy valódi gyógyszer nélkül lehet gyógyulni! Orvoshoz kell menni, mindennek utánajárni, körbeolvasni, és okosan dönteni. Betegségre gyógyszer kell.
Vendég

Áfi teljesen igazad van, és ezt szeretetből írtam! mert szeretlek! :lol:

ja és ezt nektek

http://meh.communio.hu/billings.htm
Vendég

Bonika,
Én is szeretlek! :)
Elolvastam! De nekem nem mindig volt ilyen váladékom (vagy nagyon kevés, illetve keveredett egyéb anyaggal, így nem vettem észre). És akinek 5 napig van (neked pl) az megint nem megy messzire a módszerrel. Persze valószínűleg a nagyátlag tudja használni.
Vendég

[quote="áfonyaaa"]S írta:áfonyaaazezso,
a peteérés elmaradta biztosan nem csinál önmagában ekkora ciklust! Számtalanszor volt anovus ciklusom, UHval igazoltan is, mégis megjött normális időben. Tökéletesen egészséges nőknek sincs minden hónapban PÉjük, mégis észre sem veszik (ha nem figyelik külön) mert a mensin ez nem látszik!

na ezen most vitatkoznék :P nekem egy ismerősömnek első babája clostyval lett, akár 2-3 hónapig sem volt menzije, nem volt pé. Mást nem álapítottak meg nála. Második baba teljesen spontán összejött, beletrafáltak egy pébe :) és akkor is ugyanígy nem volt menzesze, fel sem tűnt neki egy darabig, hogy terhes, mivel megszokott volt nála, hogy nincs menzesz. Mellesleg az ő srácaira szoktam vigyázni mostanában :) édesek :)

Kép
gaby25

kata neked milyen jó a háziorvosod! nekem is ilyen kellene! meg nőgyógyász is, aki foglalkozik velem!
Vendég

Ja, tök rendi!

Felvettelek msn-en!

Kép
kata05

Boni
19.00 :D mehetsz haza :D

Kép
gaby25

Kata
na jól van ezt megjegyeztem :cry: engem nem vettél fel, pedig mindig is itt volt az msn elérhetőségen :cry:

Kép
gaby25

Gaby, bocsi, én még csak most ismerkedek ezzel a dologgal! Az előbb töltöttem le! Bonit csak kipróbáltam hogy sikerül felvennem v sem! De sikerült így jöttök sorban!!! Helyes válasz??

Kép
kata05

Gaby,
vitatkozhatunk, de attól még nem függ szorosan össze a PÉ és a mensi. A méhnyálkahártya hormonális hatásra vastagodik, és ennek a leválása a mensi, márpedig ez bekövetkezik PÉ nélkül is. Mint már említettem nincs az a tökéletes némber akinek minden hónapban van PÉje, a többség mégis menstruál havonta. Vannak olyan hormonzavarok amik a PÉ elmaradását IS és gigaciklust IS csinálnak egyszerre, de ettől még maga az anovus ciklus nem oka a mensi elmaradtának ÖNMAGÁBAN.
Vendég

Kata
helyes válasz :D látom már ide is felraktad msn elérhetőséged :) nem tudtam hogy új :oops:

Kép
gaby25

Na tényleg csobbanok!

Kép
kata05

Áfi
hát én arra gondoltam, hogy hormonzavar miatt nincs pé :wink: , akkor gigaciklus lesz. lásd Bettike 50valahány napos ciklusát.
És mi van, ha én olyan tökéletes némber vagyok, akinemk minden hónapban van péje? :shock: :wink: :lol:

Kép
gaby25

hazaértem.kata köszi :wink:
Vendég

Na hello csajok!

Kicsit felpörgettem a topikot, úgy látom :lol:

Egyébként, arra a következtetésre jutottam, hogy akármi is az oka a gigaciklusnak, az E vitamin nem árthat...Max nem használ...persze nem kell csodaszerként tekinteni rá, de egy próbát megér :wink:

Puszi Nektek! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Gaby,
akkor megegyeztünk. Ha hormonzavar miatt nincs PÉ ugyanaz a hormonzavar bátran csinálhat gigaciklust is.
Valahol olvastam egy statisztikát, miszerint a tökéletesen egészséges termékeny korú nőknek is 12 ciklusból körülbelül 10ben van peteérése. Biztos vannak szabályt erősítő kivételek, lehet hogy épp te vagy az egyik, a statisztika átlag halandókról szól :P :wink:
Vendég

Kispiskóta mi volt dokinál? remélem minden ok!

szezso Én is ettől a hónaptól szedem az E vitamint 200mg osat, lehet, hoyg amiatt ilyen a görbém? :shock:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: