A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szöszi Kép
Én nem vagyok tudor gyogyó ügyileg.
A Duphastone meg az Utro valami hasonló cucc?

Edit
Kép

Kép
reditke

Szöszi Kép
ebben teljesen igazad van. Csak a mikor hagyja abba igazán a kérdés, mert nem mindenkinek jön meg duphaston mellett.

Edit Kép
mindkettő progipótló. Az Ultro csak a terhesség 12.hetéig adható utána duphra kell váltani. Olyan mint a closti-serophen vagy bromocryptin-serocryptin páros. Ugyanaz a hatóanyag, csak már gyártja, és a vivőanyagban van valami különbség.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Amugy minden egyutterzesem Mandula,nalunk is veszesen kozeledik a closti szunet,ami nagy valoszinuseggel ugy elfujja a szepen rendbetett 30-30 napos ciklusaimat,mintha nem is lett volna.KépNekem sem fog megjonni.Closti elott ugyanigy kinlodtam.
Orsi!Kép
En nem igy latom!DE ez ne beszeljen le a direkt lombikrol,mert nem ez a szandekom.Csak arra gondoltam,hogy mi van,ha a bal here termel 5 millio spermiumot,de o a beteg es a jobb here egeszseges,"csak" az meg visszeres.De ha a jobb visszeret meggyogyitjak,akkor az 100%-on mukodve lehet,hogy 30-40 milliot fog termelni???Akkor lesz 30+5=35 millio,nem?(Ez 2-vel szorozva 70 millio lenne,azaz az atlag,csak hat nalatok egyik nem jol mukodik.)
Lehet,hogy nagy butasagot irtam...csak a ajozan paraszti eszem vazolt fel egy par kerdest a Te logikadra...

-szoszi-
szoszi

Szöszi Kép
lehet, hogy igazad van Kép ez is logikusnak tűnik, mert ugye nem biztos, hogy egyformán működnek a herék... ezt mindenképpen meg kell még konzultálni a dokikkal. De párhuzamosan én azért elindítom a Kaális vonalat is.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok! Itt vagyok ám csak nics nagyonidőm beírni.
ORSI:emellett a spermaszám mellett szóba sem jön az inszem (asszem 25 millió alatt nem csinálják) úgyhogy ti zöld utat kapnátok a lombikhoz.
VICA:még nem foglaltam (nincs értelme ilyen hamar) de fogok, Virág névre.
Mindenkinek kitartást!
És küldjetek nekem egy kis ketchupot!!!Lécci!Különben nem tudok pénteken 3. napi vérvételre menniKép
Virág
virag

Reditke Kép
persze, hogy tudom, eszembe se jutott ilyesmi!

Koszonom mindenkinek a sok tanácsot! Asszem megyek a gyógyszertárba kiváltom a Duphastont. Kép

Mandula
mandula

Virág Kép
küldjük küldjük Kép Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Virág!
Azért sem küldjük! Ne vérvételre akarj menni, hanem babás UH-ra! Kép Na jó, ha annyira akarod, akkor mehet a kechup is!

Üdv:
Gitta
gitta

MandulaKép
Én nagyon csodálkoznék, ha ez babás görbe lenne sajnos. Ez annál inkább anovulációs, és akkor a Duphastonnal csak késlelteted a mensit, hiszen az progi származék, mint az Utrogestan. Inkább meg kellene hozatni gyógyszerrel a mensit (azt hiszem erre szoktat Norculutot adni). Én a külső UH-t sem értem. A belsőn sokkal több minden látszik, és a kezdődő terhesség is ott látszik egy pici pontként először. De amikor már a belső UH-n látszik akkor a terhességi teszt is pozitív, mert a HCG szint akkor már magas. KépKépKép Nem vagyok orvos, de én ezt elhibázott döntésnek tartom.

VirágKép
Zavarom a mikulást feléd!!!!!

OrsiKép
Szerintem Ti rögtön zöld utat kaptok a lombikra ilyen rossz eredménnyel. Én egyetértek Veled, hogy nem akarod a párodat kitenni felesleges műtétnek, ha a végén úgyis lombikra kerül a sor. Senkinek nem oldotta meg a viszér műtét a problémáját itt.Kép (Hurki, Rita stb.) Szvsz Te feleslegesen tennéd ki magad a HSG-nek. A lombiknál úgyis mindegy a petevezetők átjárhatósága, sőt ha nem átjárható akkor legalább nem lesz méhen kívül. A másik ami rosszul sülhet el, hogy egy eltömődött petevezetővel is erőltethetik a spontánt. Én nem rizikóznám meg a helyedben. A párod eredményére kell hivatkozni.

Cat

Cat
Kép
cateye

Mandula!

A hödhöz: az anov ciklusban is mehet feljebb a hö, csak nem tartósan, hanem összevissza. Több anov. ciklusos görbém is van. Én mértem, az itteni szabályok szerint, és ált. azt tapasztaltam, hogy a hö akkor is felmegy valamennyit a ciklus "2. felében", ha nem volt ov (orvos által UH-n kisért, bizonyitottan anov. ciklusban). Csak nem olyan tartósan, összevissza ugrál, ált. nem éri el a 37 fokot vagy csak 1 napra, de rögtön jön is vissza. Mutatok egyet, ez amúlt hónapom. Ez ugyan nem 100 %-osan anov. (bár a korábbi tapasztalataim szerint annak kellett (sajnos) lennie), meg egy kicsit hiányos is. De ha ov., akkor meg nagyon progiszegény lenne. (Mértem ov. ciklust is, az nem igy szokott kinézni.)

Kép

Egyébként azért is ilyen hiányos, mert már feladtam, hogy ov. fogok látni, mert a ciklushosszaim alaján eddigre már kellett volna lennie. De végül 40 napra jött meg 8szintén anov. ciklus tulajdonság), ami elvileg feltételezi, hogy a 26. napon volt ov. (nekem +14 nap szokott lenni a kettö között), viszont akkor mit keresett a höm 36.4-en még a 28. napon is. És a késöbbi 36.65 sem ov. ciklusra utal.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Lányok, Felétek is ilyen szépen süt a napocska?Kép Semmi kedvem itt csücsülni, egy szobában a főnökkel és dolgozni. Inkább mennék pénzt költeni a városaba.Kép Például olyan bestes tesztre.

VirágKép Ha annyira kell, én átdobom Neked a kecsapos üveget, csak előtte nyisd ki az ablakot, Mézgáék kárán okulva.KépKép Nekem már elég volt belőle ez a három nap is.

Azt szeretném kérdezni, hogy Ti nem próbálkoztatok valami természetgyógyásszal? Vagy nem hisztek az ilyesmiben?

Milli
milli

Beszti Kép
Megnéztem a profilod.
Édesek a srácok Kép
(eddig csak a receptjeidet olvastam Kép )

Nem tolakodás, de most tervezitek a 3.-t vagy miért méred a hőd?

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok !

Régen írtam, de azért én olvasgatlak ám Benneteket.

Milli, írtad, hogy vennél Vi-sense tesztet. Én pont tegnap vettem a Rossmannban , mert a patikában nem is tudtak róla, hogy van ilyen. Még a számítógépben is megnézte a csaj, de azt mondta, hogy még nem mutatták be nekik. Próba csresznye alapon beugrottam a Rossm-ba és ott van.
Kipróbáltam tegnap, mert úgy érzem, hogy valami nincs rendben, sőt tuti, hogy van valami fertőzésem, pedig a doki pont a múlt hónapban írt fel egy adag gyogyit ezek kezelésére. Nos az eredmény alapján nincs fertőzésem, mert nem színeződött el, hát a franc tudja, hogy ez mennyire megbízható.

Tegnap annyira kiborultam, bőgtem hisztiztem ... stb. Tegnap volt a bűvös 14. nap, amire már nagyon készültem. Tök jó estének indultunk neki, erre egy barátom felhív, hogy szakított vele a barátnője, és most jönne hozzánk lelki életet élni. Nem mondhattam neki, hogy most ne, mert mi meg pont gyerekt akarunk csinálni. (eret vágott volna)Meg különben is nagyon sajnáltam, csak éppen elba...ta a nyugis meghitt esténket, és csak éjfélkor sikerült hazaterelni. Annyira kiakadtam, hogy nekem már ez sem jön össze , hogy együtt legyünk, hogy csak bőgtem-bőgtem. Szegény férjem próbálkozott, de úgy felhergeltem magam. Nos, aztán bepótoltuk reggel, jól elkéstem a melóból, de leszarom. (azt mondtam, hogy jöttek a gázosok ellenőrízni az órát:-)))))
Ja, reggel meg azon bőgtem ébredéskor, hogy pont mára ment fel a hőm, és mégiscsak hülye vagyok, hogy mit hisztizek én este ahelyett, hogy jót szeretkeztünk volna. Na erre aztán jól ledöntött a férjem:-)))

Talira bevesztek engem is?

Puszi kata
kata

SzisztoK!
Az előbb tö sokat írtam és mind elszálltKép Na de sebajKép a lényege az volt, hogy ma kalsz kedvem van, remélem nektek is!

Kata Te, hát ne aggódj, a reggelim állítólag hatékonyabbb!!!

Szöszi kösziKép a tippet, kaptam időpontot, majd talin elmesélem, mert egyszer már leírtam és tök szar így ismételgetni!
Ma a kedvem: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép, remélem a Tietek is

Mindenkinek szia:
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Na, nekem is sikerült beszélnek a Kaálival. December 2-re kaptunk időpontot. Nagyon aranyos volt a nő, mert megkérdezte, hogy nagyon nagy baj-e, ha csak decemberre tud időpontot adni... Mondtam neki, hogy ezen az egy hónapon már semmi sem múlik! Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Redit!

Nem tolakodás.KépKép
Talán én voltam pofátlan ide beleszólni (elnézést mindenkitölKép), de már van némi tapasztalatom anov. ciklusokkal.
Igen tervezzük, és sajnos épp ma én is a ti topikotok lakója is lehetnék. Ahogy voltam is két éve. Most még nem tartunk annyi idönélKép, meg itt nagyon sokan vannak, akik sok ideje próbálkoznak, több ideje, mint ami nekünk kellett a kicsihez (akkor az én várakozási idöm soknak számitott, mostanra már nagyon kevésnek tünne). De azért rendszeresen olvaslak titeket (van akit személysen is ismerek, bár azért a többség már átköltözött abba a hön áhitott topicba), és megakadt a szemem Mandula hozzászólásán.
A hömet azért mérem, mert a kicsi nem volt egyszerü menet, és szeretnék többet megtudni arról, hogyan is müködik a szervezetem (nem stresszel a hömérözés, tudom is valamennyire értelmezni és ez az egyetlen házi (és olcsóKép) módja annak, hogy megtudjak többet: olyan változó hosszúságú ciklusaim vannak (ma pl. 28. napra jött meg), hogy az LH tesztekre már a nacimat is ráfizettem volna). A szex ugysem a hötöl függKépKép.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Cat Kép
Most egy kicsit elbizonytalanodtam. Kisilabizaltam a receptet, de barhogy forgatom mindenkeppen Duphastont latok rajta. Pedig nekem is ugy remlik, hogy Norcolutot szoktak ilyenkor felirni. A doki valami olyasmit mondott, hogy 5 napig kell szedni, es amikor abbahagyom, akkor a hormonmegvonas miatt jon meg a menszesz.

Beszti Kép
Te digitalis homerovel mered a hod? Mert en igen (bar tudom, hogy a higanyosat ajanljak, de az olyan hosszu ideig tart...)

Mandula
mandula

Rékacs!

Örülök hogy végre jó kedved van én is ilyen voltam ma a nap első felében,de amikor megtudtam hogy az a kö...ög főnököm ma sem hozza a fizumat szétestemKép
Tehát lányok én a talin csak csapvizet fogok inni mert a góré addig nemjön beKép
Nem baj az is jó lesszKép

BesztiKép
Olyan furi nekem hogy megint itt vagy,biztosan emlékszel rám már én is régóta szeretnék babát igaz az elején az én kedvesem még nemnagyon akarta,de mostanra már szeretne csak most nemakar összejönni.
Na majd most mert karácsonyra szép ajánkékkal szeretném meglepni a papit(igaz addigra már kitudódikKépaz igazság)

Alice
malice

Rékacs, aggódni már nem szoktam, csak dühös tudok lenni, hogy a francéé akadok ki mindig. De a reggeli buli után rögtön jobb kedvem lett ám!!

Mandula, én is higanyosat használok, és csak 3 percig kell vele mérni. Én ilyenkor lustizok még az ágyban, azon a címen, hogy nekem hőmérőznöm kell. Így a férjemnek kell előbb elkészülni a fürdőben:-))))

kata
kata

Mandula Kép
Azt hiszem Erazmusz írta Szöszinek, hogy a Duphastonnal is meg lehet hozni a menstruációt, csak nagy adagban kell adni, mert ahogy Te írtad a hormonszint csökkenése mentruációhoz, adott esetben spontán vetéléshez vezethet (így a nem kívánt terhesség is megszakítható, ha olyan az anya szervezete).

Cat Kép
köszönöm a tanácsot. Majd meglátjuk. először indítunk a párom eredményével, és remélem az elég lesz nekik. A HSG csak eszembe jutott az alapján, amit Bnemethmnek mondtak.

VirágKép
Végülis hányan leszünk a talin?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Beszti
Én még mindig itt vagyok . Emlékszek Rád, arra is amikor a kis Nátán megszületett. Csak Beszti doki néninek hívtunk KépRemélem nem kell sokat várnod a következő babóra!!! Kép
Lujza
lujza

BesztiKép
Én is emlékszem Rád. Gratulálok a 2 szép gyerkőchöz, és egy kishugot kívánok Nektek.Kép

MandulaKép
Ja ha abba kell hagyni 5 nap után akkor értem. Akkor valóban jó meghozni a mensit. Nekem az nem volt egyértelmű, hogy folyamatosan miért kell progi származékot szedni, mert pont attól nem jön meg a mensi. Kvázi akkor sokkolják a szervezetet, hogy megjöjjön.

KataKép
Nem ismertem ezt a tesztet. Mennyibe került ? Lehet, hogy majd én is veszek, bár már egy vagyont költöttem ilyenekreKép.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Orsi Kép
Mi 28-án megyünk Krizsához.
Majd mesélek.

Edit
Kép

Kép
reditke

Cat
1400 valamennyi. Ez olyan mint egy tisztasági betét, csak van benne egy tesztcsík, ami kimutatja a bakteriális fertőzéseket. Szerintem ez minden gombát, fertőzést nem tud kimutatni,és csak a ph érték változását mutatja, amiből aztán kikövetkeztethető, hogy van valamid, mert elszíneződött. (nekem nem színeződött el, de tudom, hogy nem normális ez a folyás ami nekem van, szóval ennyit erről) Nem akarlak lebeszélni, mert én is kipróbálok minden hülyeséget, de szerintem (így utólag)nem éri meg megvenni.
Szerintem egyébként az ember tudja, mert érzi, ha van valami baja, akkor meg elmegy dokihoz, mert a teszt nem mondja meg, hogy neked milyen betegséged van pontosan.

Kata
kata

Cat, kipróbáltam a nyálammal is, hogy mit csinál. Sötétzöld lett!!!!!!!! Lehet, hogy gombát ettem?:-)))))))))

kata
kata

Lányok!
"Ostoba kérdések" következnek..... Kép
Aki hisz benne: a gyertyaállás meddig kell csinálni?
Meddig kell mindenképp fekve maradni sex után? 1 óra? Egész éjjel?
Ha sex után 2 nappal irrigálok akkor kimosom a kisfickókat vagy azok már fentebb vannak..?
Köszi!
Évici

Éva
Évici

Alice!Kép
Egy asvanyvizet en allok neked...mindig nagyvonalusagomrol voltam hires!Kép
Egcsi baratnonk jol eltunt!Latszik,hogy itthon a ferje.Biztos el van foglalva nagyonKép
-szoszi-
szoszi

Mandula!

Hagyományossal, de emlékszem olyanra, aki próbaképpen mindkettövel mérte, és nem lett olyan nagy a különbség (volt, amikor egyezö lett, de ha enm, akkor is csak 1-2 tized eltérés). Nekem csak az a bajom, nehogy visszaaludjakKépKép...

Alice!

Nem megint, hanem mindigKépKép.
Persze emlékszem. Azért ez igy jobb helyzet, mert csak az idöt kell kivárni (karácsonyi meglepiKépKép), hogy a sok kellemes együttlétböl eredmény legyen!

Lujza, Cat!

Köszönöm, és nagyon zavarba hoztok. Én komolyan nem azért irtam Mandulának, hogy elmondjam, hogy mi már megint szeretnénk, és dicsekedjek a már meglévökkel, ugye elhiszitek!
De még nem felejtettem el, hogy mennyire rossz a bizonytalanság, a tanácstalanság (nekem is van most is, de most egy kicsit más jellegü, de azt nem tudom, honnan fogok rá választ kapni), hátha tudok neki egy kicsit segiteni.
Nagyon szoritok ám mindannyiótoknakKépKépKép, és szerintem mind igy vagyunk vele, akik valaha ebben a topikban megfordultunk. A háttérböl...
Mielöbbi babásodást mindenkinek!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Lanyok!Kép
Mar napok ota gondolkodom,hogy feltegyek-e nektek egy kerdest,magammal is viaskodom,hogy merjek-e belegondolni.
Szoval:
12.-en hajnalban indulnank a ferjemmel uzleti ugyben Hannoverbe,onnan 15.-en Bolognaba,majd 18.-an haza.Mindezt autoval,ami kb 3000 km.Ezzel nem is lenne gond,voltunk mi mar hosszu uton,nagyon elveznenk.DE!!!Az indulas napja az en ciklusom 31.-ik napja.A mensim az utolso honapokban 31,32 napos.A hom gyonyoru,miota a gorbet kuldtem meg feljebb ment.Ha baba van,akkor termeszetesen en nem megyek sehova,hiszen a hosszu ules meg hercehurca,isten ments hogy vmi tortenjen...De megtudom-e addig biztosra,hogy van-e baba???
Mikor teszteljek?Azert jo lenne legalabb 1-2 nap elotte,mert egyreszt akkor nem csomagolom az en borondomet es ha en nem megyek,akkor a ferjem repulovel menne.De 1-2 nap elotte a 28-29. nap,akkor mar mutatnia kell a tesztnek?
Segitsetek!
Kozben szidom magam,hogy nem is kellene ennyit toprengeni rajta,meg le sem kellene irjam,aki ennyire keszul,annak sosem szokott osszejonni.Nem is merem beleelni magam...Miert nem tudom magamban tartani?Ha nem probalkoznank 2 eve,akkor ugy elmennek mint a pinty,lehet eszre sem vennem a terhesseget mig haza nem jovok...termeszetes ez az en aggodalmam,vagy ez mar koros?
-szoszi-
szoszi

Szöszi Kép
Lehet, hogy nem erre a válaszra vársz, de leírom. SZerintem menj el, bármi is lesz. A babának biztosan nem árt, nem okoz semmi gondot. Murphy alapján, ha lemondod, akkor nincs benne baba, ha nem mondod le, akkor lesz Kép Tehát Kép csomagolj nyugodtan, és utazz el vele.

Orsi
KépKépKép
icsilya

LanyokKép
Ne hari, hogy nem jelentkeztem, mindig az utolso napon kell a legtobbet elintezniKép De vegre becsomagoltam, most irany az agyiko, mert reggel koran kelunk es utazunk! hurrrrra
Lehet, hogy nem tudok jelentkezni, de a talin ott leszekKép

Vica
vica72

Szisaztok Lányok!
Ma várhatóan nem leszek gépközelben, de szeretném mindenkinek megköszönni a rámgondolást mert a pizzafutár ma megérkezett! Úgyhogy holnap irány a BMC "3." napi vizsgálatok - a hétfő már késő lenne, inkább holnap megcsináltatom.
Mindenkinek szép napot kívánok!!
SZÖSZI:amikor utoljára babás voltam 2 nappal egy repülőút előtt derült ki. Minden ki volt fizetve, úgyhogy a dokim bíztatására elutaztam. Ettől nem is lett volna semmi baja a babának. Szerintem ha meg akar maradni, akkor meg is marad (gondolj csak a nehéz fizikai munkát végző eleinkre!)
Virág
virag

Beszti
Félre ne érts! Én nagyon örülök, hogy itt vagy!!Mármint nem annak, hogy újra küzdelmek elé nézz, hanem annak, hogy ismét sok jó tanáccsal láss el minket. Nekem sokat segítettél és jó "támaszkodni" olyanra, aki innen indult és sikerült neki Kép
Lujza
lujza

Jo reggelt!Kép
Ma reggel mar maskepp latom a dolgot,nem hiszem,hogy baba lenne ebben a honapban,kicsit tullihegtem,nem kellett volna ennyire beleelni magam.KépDE azert koszonom a jotanacsot!

Remelem kellemes napnak nezunk elebe...
-szoszi-
szoszi

Virág Kép
Hozzám is ma jött a pizzás, csak én nem vártam, de nagyon NEM Kép

Szebb napot mindenkinek!

Edit
Kép

Kép
reditke

Jó reggelt mindenkinek!

Szöszi, mit történt? Hanyadik napon is vagy?

Valaki tudna esetleg segiteni az "ostoba" kérdéseimben? Tényleg nem szeretnék erőszakosnak látszani, csak most vagyunk középidőben...... Kép
Szép napot!
Évici

Éva
Évici

Sziasztok DrágáimKép

R.Edit a francéééé nem zavartad el a futárt miért nem mondtad azt neki hogy nincs itthon senki?????????????????????

SzösziKép

Ne légy negatív, a hőd most nagyon szép mikor is kellene elzavarnod a pizzafutárt?Kép
A gyerekek szeretnek kocsikázniKép menj csak nyugottan utazz el meglátod jót fog tenniKép

Én most nagyon kíváncsi leszek mi lessz ennek a hónapnak az eredménye, amit még eddig soha nem csináltam még a kispárnámat is előkaptam és bevágtam a popó aláKép eddig tök cikinek tartottamKépde most beleadtam apait anyaitKép majd kiderül 1-7 mulva Kép

Alice
malice

ÉviciKép

Szerintem az a legjobb ha már fel sem kelsz reggelig, próbáld ki te is a kispárna módszert,az irrigáláshoz nemtudok hozzászólni mert tök hülye vagyok Kép nézd csak meg a profilomatKépKépKép

Alice
malice

ÉviciKép
Reggelig ne kelj már fel, és kb. egy órára tedd be a popód alá a kispárnát (többet úgy sem bírsz mert leszakad a derekadKép). A gyertyaállás egyébként szerintem felesleges vesződség.
Az irrigálás szerintem nem mossa ki a fickókat, csak azokat akik a hüvelyben töketlenkednek. De azok már úgysem jutnak közel a tűzhözKépKép

SzösziKép
Ha nem Neked kell kereket cserélni az autón, akkor szerintem mindenképpen utazz el ! Úgy kell élni az életünket, hogy ne mindig attól remegjünk, hogy mi van ha... Utána meg azon fogunk sírni, hogy miért hagytam ki. Én ezt gondolom egy kis borozásról, sportról, utazásról stb.

BesztiKép
Én komolyan örültem, hogy itt vagy, legalább mi is látjuk a kiutat az alagútból. Itt mindenki nagyon megérdemli a lurkókat, mert nagyon megszenved érte.

Én is várom a mensit, de most tényleg, mert baba úgysincs, mert óvszereztünk. Olyan fura volt, hogy védekezünk...

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

M.Alice
off
Látom te is menedzser asszisztens vagy. Megkérdezhetem hogy neked van-e diplomád. Én most fontolgatom hogy elkezdek majd tanulni valamit......
Köszi!!
Évici

Éva
Évici

Evici!Kép
Hogy meddig kell fekve maradni,az ugye attol fugg,hogy a spermanak mennyi az elfolyosodasi ideje.Azt hiszem.Gondolom ha 1/2-1 orat tartod fel a labad vagy parnat dugsz a popsi ala az mar jo.Egyebkent en nem szoktam felkelni esti sex utan reggelig.Az irrigalasrol nem tudom mit mondjak,szerintem nem moshatod ki oket, olyankor mar mashol kell lenniuk!Idealis esetben a petevezetoben kujtorognak akkor mar!Kép
Alice!Kép
26.-ik nap,a hoallasjelentes 37.2 mar 3.-ik napja.De sajnos a derekam az faj,ugyhogy nem bizakodhatnek igazan,csakhat tudod milyen az ember lanya,mindig azt hiszi,hogy most talan megis...Olyan 30-32 napos a cilusom.Ha nem esik le a hom,akkor vasarnap reggel mar tesztelek egyet szerintem.
Orulsz az asvanyviz meghivasomnak?Megnyugodtal?Ha nagyon jo kislany leszel,akkor talan kolat is kaphasz.De csak 2 dl-t!Kép
Rekacs!KépEs tobbiek!Kép
Merre kolbaszoltok megint?Szoszi neni ugy szeretne ma valami jo hirt hallani!
-szoszi-
szoszi

Cat!Kép
"akik a huvelyben toketlenkednek"-ez nagyon joooo:0
En is talaltam egy par regen elfelejtett ovszert a mult havi szekrenyrendezeskor (es hihetetlen volt nekem is,hogy valaha hasznaltuk,az oskorban)es sajnaltam,hogy ott jar le a szavatossaguk,de megsem adhatom ajandekba valakinek,hogy:"te,itt ez a kis megmaradt ovszer,hasznald egeszseggel"KépPedig az ifju egyetemista sogoromnak egy-ket markas cucc jol jonne biztos.Kép

Ha ez a vagyad,akkor pizzafutar Viragtol egyenesen mehet hozzad,aztan adj neki barmilyen tavoli cimet,engem ne talaljon meg!!!

-szoszi-
szoszi

Alice, Cat, Szöszi!
Köszönöm!
Akkor jöhet a derékfájás..... Kép
Úgy izgulok!

Évici

Éva
Évici

Hahó Lányok,

Nálunk most van a középidő. De én nem tudom mi van velem, olyan fáradt vagyok minden este, hogy alig tudok ébren maradni. Gondolhatjátok, mennyire van energiám az akcióra. Még külön stresszel ráadásul, hogy most KELL csinálni.

Szöszi Kép
Egyetértek Cattel, nem szabad mindig azon aggódnunk, hogy mi van ha. Sokszor a legváratlanabb időpontban történnek meg a dolgok.

Képzeljétek, a taliról álmodtam! Egy csomóan voltunk, és nagyon jó volt a hangulat.

Alena
alena

SzösziKép

El sem tudom mondani hogy köszönjem meg a felajánlásodatKép rohanok majd a talira hogy ki ne menjen a szénsav belőlleKép
A hőd nagggggyyyyyon jó csak ne essen le nagyon szorítok neked ámKép
Már én is tesztelhetek kb másfél hét mulva kituggya bármi előfordulhatKép

Alice
malice

Alice Kép
Olyan sunyi módon belopakodott hajnalban, hogy időt sem engedett elzavarni Kép

Évici Kép
Látom, már rengeteg választ kaptál, úgyhogy csatlakozom az előttem szólókhoz, párna+irrigálás ügyben.

Szöszi Kép
Szerintem is menj apával! Mennyire vissza fogjuk sírni ezt az időt, majd 4 lurkó mellett. Úgyhogy tessék sportolni, utazgatni, bulizni és minden időt és energiát apa szeretgetésére szánni!!!

Alena Kép
Van ilyen, de egykis fantáziálás napközben és biztos jobban megy este. ne hagyd, hogy a fáradtság legyőzzön.
Mi lenne, ha vennél magadnak valami kis szexi cuccuot napközben és akkor tuti fenn akarsz majd maradni este, hogy megmutasd Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Halihó!

Tegnap kicsit ellógtam hamarabb, ebben a gyöngyörű időben nem bírtam maradni.
De jó lesz Nektek, hogy taliztok!Kép Mikor is? Legalább lélekben Veletek leszek.

Tegnap este elmentünk egy viszonylag nagy ruházati áruházba és képzeljétek, nem tudtak rám farmert adniKép Ami volt, az vékony volt, az most minek, ami meg tetszett volna, abból nem volt az én méretemben. Most őszintén, a 40-es az olyan hihetetlenül óráisi, hogy ilyet már nem érdemes tartani, mert olyan ritkán kérik? Kép

SzösziKép A derékfájáson kívül semmi okod azt gondolni, hogy nincs babó, úgyhogy +++++++++++++gondolkodás és kész! A hődet majd valahogy alátámasztjuk, hogy ne tudjon leesni. Szerintem is utazz el, később megbánnád ha most nem mennél el.

Aki most van középidőben az dolgozzon meg a babáért!Kép Azt nem tudjuk helyette megcsinálni, csak drukkolni utána, hogy legyen kétcsíkos karácsonyfadíszeKép

Milli, akit földbe döngöltek a farmerosztályonKép
milli

Reditke!Kép
Amen!KépMarmint a negy lurkora...Sajnalom a kecsapot!KépNem gondoltad meg magad tali ugyben?Hatha nem leszel forgatason...Kép
-szoszi-
szoszi

Milli!Kép
Mult heten kosztumot keresgeltem a nagy uzleti utra!KépBementem egy nagyon puccos uzletbe a puccos plazaban es mondtam,hogy kosztumot szeretnek 44-es meretben.Rohogogorcsot kaptak,kozoltek,hogy max.42-es meretig tartanak kosztumot.Ugy ereztem magam,mint egy balna.Pedig utobb kiderult,hogy ez a leggyakoribb noi konfekciomeret.De nagyon rosszul esett.KépJanuarban meg 42-es voltam,csakhat a gyogyszerek...amugy is erzekeny pontom ez most.
Ugyhogy az ilyen idiota aruhazak es a vizfeju,anorexias eladoik is tehetnek egy szivesseget.Erre gondolj!En is hazamentem es bosszubol megettem 10 deka sult csaszarhust!KépUjabban olyan hulyesegeket kivanok meg...
-szoszi-
szoszi

Milli Kép
Te nem én vagy véletlenül?
Tegnap este én is elmentem a Westendbe farmert venni. 28 bőség és 32-es hossz, ez egy konfekció 38-as teljes mértékben.
A diesel boltban olyan bután nézett rám a kiscsaj, hogy ilyen NAGY méret nincs, mintha legalább 180 kilós lennék (és ha annyi lennék, ahhoz sincs köze, adjon egy gatyát és kész!).
Én nem tudom, bocs, ha valakit ez sért, de nagyon sokszor az az érzésem, hogy 34-36-os méretű anorexiás csajokra készítenek csak cuccokat, pedig ha körülnézel az utcán, nemcsak ilyen nők léteznek.
Nem baj, majd a kismama boltokban nem fogunk túl nagynak számítani, Milli Kép Kép
Végülis Levi's-t kaptam.

Szöszi Kép
Az az igazság, hogy egy régi főiskolai barátnőmmel találkozom és hetek óta egyeztetve van az időpont.
Azért még alszom rá 1-2-t, hogy lehet, hogy csak odaköszönök hozzátok egy 20 percre, hogy lássátok sima földi halandó vagyok. De nem ígérem biztosra a beköszönést Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: