A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

szezso, éjjelre megyek(20.30)
Vendég

Sziasztok!

Áfi, örülök, hogy egyenlőre minden rendben!

Szezso, akkor most ez azt jelenti, hogy volt pé-d??!!

Szerika, már nincs sok hátra!! Ide is írja meg valaki, ha kibújik a kisrác!!

Boni, akkor mégsem volt pé-d? Most mérsz újra hőt?

Most ennyire futotta tőlem! Nem sokat leszek az elkövetkező napokba, mert hugi férjhez megy és segédkezek nekik!
Amúgy én jól vagyok, cickóim fájnak, a hangulatom meg szar, mert vmitől "vibrálok"( feszültség van bennem, mint mensi előtt szoktam! :cry: ) DE ami jó, a fertőzésem elmúlt!! Legalábbis nincs tünetem!

Kép
kata05

KATÁM EZ A TELEPÁTIA! most gondoltam rátok, mi lehet!

JÓ SEGÉDKEZÉST, NAGYON DRUKKOLOK NEKTEK! ZSÚNAK ESKIHEZ, NEKED BABÁHOZ!

nemvolt korai PÉ , de holnap este megyek dokinőhöz, oszt meglátjuk, remélem csinál UHt is.

Pusszantlak!
Vendég

na mentem alcizni!

Jó éjt DRágáim!

ZÖLDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Akkor este mindenképp jövök! Kiváncsi vagyok mit mond neked a dokinő!!
Jól látom este mész dolgozni? Te mit is dolgozol, tudom már egyszer írtad? :oops:

Kép
kata05

kata küldtem privit
Vendég

Én vissza!

Kép
kata05

Sziasztok!

szilcsi: tetszik a tickered. :D

gaby: grat a 3 ezerhez :wink: apára fel! :wink:

szezso: kapd el apát! :wink:

bettike: nekem jó a júl közepe, egyedül júl 21.-ei hétvégén van programunk. (esküvőre megyünk)

boni: kis torkos vagy! ejnye! :wink:

áfi: örülök :D :D :D

szonya: örülök, hogy alakulnak a dolgaid. drukk tovább++++

rólam: ma teljesen álomkóros voltam, majd elaludtam az egyetemen óra közben. na megyek tanulni, közeleg a pénteki vizsga, én meg alig tanultam még.

szép estét!

katica
katica30

Boni: tudom, hányra mész :lol: gondoltam drukkolok egyet :lol:

Kata: igen, ez azt jelenti, hogy épp megvolt a tüszőrepedés :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

katica
katica30

Jó reggelt!

Szezsokám! köszi a megadrukkot! :lol: rámfér.nagyon kiváncsi vagyok már. Remélem jól sikerült a randi!

Katica hőd?Hiőperdrukk++++++++++++++

Babim extradrukk+++++++++++++++++
Snufi megadrukk++++++++++++++

Mindenkit puszilok!
Vendég

Jó reggelt :wink: ,

Kidobott az ágy. Ki kellett jönnöm pisilni és már nincs kedvem visszaaludni. Tegnap esti séta elmaradt, mert apa barátja jött hozzánk és kérték, hogy csináljak valami vacsit nekik, aztán elbeszélgettük az időt.

A barátunk testvére viszont tegnap este megszült (egy nap különbséggel voltunk kiirva :shock: ). Izgi ez, izgi.

Katica, mi újság? Mit mértél ma? kiváncsian várom.

Babaimi, drukk hegyek :wink: .

Szép napot mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

melcsi drága! mi finomat főztél? akkor lassan már izgulhatunk érted is? gratulálok barátod testvérének!

ja képzeljétek, most már 3 napja 36,7 en stagnál a hőm a hasam meg majd szétpukkad annyira feszít. Extra PÉ várható? :lol:
talán megnézi dokinő UHn ma.

Áfi hogy döntöttél? elmész cukorterhelésre?
Vendég

Bettike remélem ti is elkaptátok! :wink:

KAtám! téged sem felejtettelek ki tripladrukk++++++++++++

Kispiskóta már csak kettőt kell aludnod..... :lol:
Vendég

babim, olvasd el az utolsó hozzászólásokat az inszem utáni görcsölés topikban!
Vendég

sziasztok!

mindenkinek mennek a drukkok++++

köszönöm az érdeklődést. hőm: 36,85 fok. igazából 36,8 és 36,9 fok között volt, nem tudtam dönteni. :D egyre inkább az az érzésem, hogy bettike elveszíti a csokit. tegnap elaludtam a tanulnivaló felett, tíz óra után. holnap vizsga, jaj! ma nagyon rá kell hajtanom.

katica
katica30

katica ne negatívkodj! te veszíted el a csokit! :lol:
Vendég

Katica! Stagnáló álomkór?:-)

Boni drága!! Imádlak!

Szezso! Remélem, tegnap sikerült!

Kata! Mindjárt itt van Kispiskóta esküvője is Várjátok már? Megy a készülődés?

Szirmikém! Jobb a kedved? Nagyon hiányollak!4

Zöldi????

Lili???

Mfpan?????????

Bettike! Ez szemétség, h. nem kapod meg!

Melcsi! drukkolok neked!!

babaimádó
Kép
babaimado

Bonika, a főzés szó lehet, hogy túlzás volt a tegnapi vacsira :lol: Lecsós pulykapárnácskákat sütöttem ki, sült krumpli volt és gyümölcssalit varázsoltam össze őszibarackból, meg ananászból :wink: Mindenesetre minden elfogyott, úgyhogy jónak kellett lennie.

majd, írj, mi volt az UH-on.

Puszi

Kép
melcsi6

Bonika,
felkeltem böcsülettel hogy elmegyek cukorterhelésre (ha nem állsz sorba fél7kor a még zárt SZTK előtt ami 7kor nyit, akkor az életbe nem kerülsz sorra a vérvételen :x ) majd rögtön a kelés után eszembe villant hogy nem vettem cukrot (merthogy ugye vinni kell a 75gramm glükózt!!!) így ez a kör ugrott, a gyógyszertár 8kor nyit, utána esélyem sincs a cukorterhelésre (mire sorra kerülök 9-fél10 és labor 10ig van, a második vérvétel meg 2 múlva esedékes az elsőhöz képest, csak épp addigra nincs aki levegye... ) így majd elmegyek holnap. Nekem annyira nem sürgős... :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Melcsi, hát igen, már "csak" 246 nap... Nekem elhiheted, hogy egy örök életnek tűnnek most a napok!!! Főleg jövő péntekig, a dokiig! :roll: :roll: Már te is a célegyenesben vagy, ez tényleg nagyon izgi!!!

Boni, kíváncsi leszek én is, mit mond a doki estére! +++++++

Bettike, Szezso, tudjátok, mit? Hármas, sőt, négyesikreket kívánok nektek!!! :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Baba, görcsölsz még? Érzel valamit? Női megérzés???

Katica, hát nemtom, azért kicsikét esett a hőd, de hátha ez nem jelent semmit. Mikor lesz újabb teszt?

Vettem tegnap Tamarinlax lekvárt, marha drága és baromi sz*r ízű. :roll: És eddig még nem is hatott, mondjuk párom szerint várjak még egy-két napot, nem megy ez egy csapásra. Hát nem tudom, szerintem egy hashajtónak egy éjszaka alatt hatnia kellett volna, nem??? :shock: :roll:

Kép
szilcsi

Boni aranyos vagy, hogy így drukkolsz!!!! Én abszolút nem izgulok csak amiatt, hogy a kosztümöm rámjöjjön! :lol: Plussz anyósom miatt, de ezt hagyjuk... Márcsak két nap...

Babaimi, igen megy a készülődés. Anyáék ma elkezdenek sütni-főzni! Mi elmegyünk párommal inni venni, ha hazajött munkából. (ja mert eddig nem volt munkája február óta, de május elsejétől dolgozik!!! És én ennek roppant mód örülök most)

Most épp védőnénit várom, aki azt mondta 8-ra jön és sehun sincs, pedig úgy tudja dolgozom. Mi lenne, ha tényleg...

Május 16-án megyünk 4 D-re, akkor már biztosra kiderül ki lakik pociban!

Június 30-át kinéztem szülésnek igaz az a 38. hét, de telihold, én meg zöld utat adtam neki. :lol:

Melcsi drukkolok nagyon!!! Nekem ma fájdogál pocak és keményedik sokat pedig még csak reggel van! Front... :(

Áfi örülök, hogy uh alapján minden rendben van!

kispiskóta

babim eski jobban izgulok érted, mintha a saját tesztemet várnám! :lol:

feltünt valamelyik nap, hogy nem feltétlenül azon izgulok velem mi lesz, összejön e hónap, vagy sem, hanem azon izgulok, hogy drága topiklakók sikerrel jártak e? ez tök jól kitölti azt az időt,amit eddig az önsajnálattal töltöttem. Amíg nem irogattam ide, addig minden hónapom vége idegropi volt, de amióta vagytok Nekem, azóta könnyebben átjutok a dolgon. Persze el vagyok keseredve mensikor, de nem úgy mint korábban.ezt családtagjaim is észrevették már.!Szóval Köszönöm! :wink:
Vendég

kispiskóta! ennyi eseményt!

ja Kata írta, 3 perc tőlük munkahelyem tütüvel, úgyhogy ha kész a süti, nyitom ablakot! :lol:

Június 30 nagyszerű időpont, az én gyönyörűséges hugicám isaznap született :lol:

Áfi akkor ma csak pihenj! :lol:
Vendég

sziasztok.

bettike a tablahoz:5 ik dpon vagyok :lol:

Kép
monyo83

Sziasztok! Szép reggelt!

Boni! Elfogadtam felkérésed! :lol:
Egyébként ha most nem kaptuk el akkor soha! :lol:
Elindult a hőm is! 36,7 Azt nem mondom, hogy szárnyal, de majd bele fog még húzni!
Jó neked a mai doki! Drukk, hogy valami jót lásson! ++++++++++

Ja és én is így érzek! Például most magamért azért nem izgulok, mert itt van Katica meg Babaimi, hogy mi lesz, meg egy csomószor eszembe jut Liza, hogy vajon ma ír-e még, vagy már szül!

Katica! Nem vagyok hozzá szokva a vesztéshez! :wink: :lol:

Szilcsi! Köszi jó kívánságod! Egye fene! :lol:

Áfi! Azért az akarat meg volt! :lol:

Kép
bettike
Eger

monyóka akkor neked is küldöm a drukkokat! párod jól van már?
Vendég

Boni küldöm. Hol dolgozol helyileg, mert ha Katától három percre, akkor tőlem 8-ra! :lol:

Védőnéni sehol, vajon, miért is előítéletesek velük szemben! :roll: Pedig ő kifejezetten aranyos.

Áfi, nálunk szerencsére vagy délután 2-ig vesznek vért. De bejutni pont két óra leteltével, hát egy harcomba került, mert a papírt ablaknál le kell adni és hát vizitdíj miatt kilométeres sor volt, és persze senki nem akart előre engedni. Ja nekem itthon kellett meginnom a lötyit.

kispiskóta

kispiskóta! fránya védőnéni!
küldtem privit! :lol:
Vendég

Kispiskóta,
de ha otthon ittad meg a lötyit akkor hogy vettek lötyiivás előtt vért??? :shock:
Itt első a pisi. Ha az oké, akkor egy vérvétel, majd cukroslötyi, röpke 2 óra ami alatt elunod az életed, utána pisi, és utána a második vérvétel. Nálunk ezt jelenti a cukorterhelés.
Vendég

boni.koszike.
a parom meggyogyult mar csak kicsit kohog.

Kép
monyo83

Nem vettek előtte, hanem a legelső éhgyomrit vették alapul, ami jó lett. És ez is 6 lett.
Elvileg nem is kéne terhelésest csinálni. Első lépésben csak evés utánit kéne nézni (tej+zsömle) és ha az nem lenne jó akkor kéne megcsinálni a terhelésest. Csak hát a dokik ezt egyszerűbbnek tartják.

Védőnénire rátelefonáltam, aki közölte elfelejtett! Most rohan át. Még jó, hogy szemben van velünk a védőnői szolgálat! :lol:

kispiskóta

sziasztok!

képzeljétek, ma ajándékokat kaptam mind a 3 ballagós osztálytól, pedig idén nem is tanítottam őket, csak korábban. (általában 2-3 évig tanítgattam őket). teljesen meglepődtem :roll: pedig általában csak az idén tanító tanárok szoktak ajándékot kapni.

katica
katica30

Katica,
és mit kaptál?
Vendég

áfi: írtam privit.

katica
katica30

nekem is mond meg katica! :lol:
Vendég

Katica!

Biztos kellemes emléket hagytál bennük! :lol:

Kép
bettike
Eger

Katica
Ennyire szeretik a matekot??? :P :wink: Szupi tancsi lehetsz :wink:

Kispiskóta
Na, akkor már visszaszámlálás van :wink: Én is nyitom az ablakot, de messzebb vagyok :P :wink:

Áfi
a memória romlás terhességi tünet??? :lol: szépen felkészülsz, csak a cukrot felejted el :wink: akkor ma pihi, és holnap kell korán kelni

Boni
nekem se volt korai pé tegnap, ma 36,6 volt a hőm. Fenének szúrkált akkor meg :?

Kép
gaby25

gaby kit érdekel a PÉ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boni
hát mivel apa eredménye nem az igazi, nekünk nem annyira jó, ha minden nap van eksön a próbálkozós időpontban :oops: de tegnap nem hajráztunk, későn értünk haza, a sors keze :P :wink:
Azért a 4 napos otthonlét alatt nem érdekelt nincs pé :wink:

Kép
gaby25

Boni! Ez annyira megható volt, hogy mindjárt sírok!!Jó lesz, munkaidőben:-))
Én is hasonlót érzek miattatok mindig:-)
Bettike! Neked is köszi
Szilcsi! Alig várom a jövő szo.ot.de nincs benenm sok remény. Nem görcsölök most már...

babaimádó
Kép
babaimado

gaby most olvastam a neten, hogy a Ben Gurion Egyetemen kutatták ezt a dolgot, és bizonyított, hogy akik mintavétel előtt önmegtartoztatást tartottak, rosszabb volt az eredmény, mint akik előtte nap kekszeltek!
Vendég

Baba
az én női megérzésem azt súgja, hogy + tesztet kaptál Bonitól :P :wink: én is izgulok ám :P :wink:

Kép
gaby25

Boni
linkeld be az oldalt ahol olvastad :wink: Nem 5 nap megtartóztatást akarok én pé előtt, de úgy 1-2 naponta van keksz, akkor gondolom jobb lesz a minőség. 5 nap után a minőség rovására megy, azt tudom, a mennyiség lehet több.

Kép
gaby25

gaby otthonról, mert lementettem

babaimi jókor kell elhasználni, ahogy szilcsi is tette, oszt pozitív lesz! :lol:
Vendég

boni: megmondtam neked is :wink:

gaby: matekot csak az egyik osztályban tanítottam, a másik kettőben infót.

baba: nagyon drukkolok neked+++

rólam: még van négy órám, pedig négyet már megtartottam. pedig úgy mennék már haza....

katica
katica30

katica köszi :wink:

babim elfenekelle ha nem veszed fel pozitív figurát :lol:

snufi holé vagy? ugyé nem betegedtél le? akko beperelem kislányanyut! :wink:
Vendég

boni: nekem is selejtes tesztet adtál el. :cry: de tetszik a kifogás, amit kitaláltál. :lol:
számíthatok rád a melóban egy hétig? :wink:

katica
katica30

persze, csak nem informatika lesz, hanem rajz, festészet, kreatívkodás! :lol:
Vendég

boni: rájuk fér egy kis művészet :wink: melyik hetemet vállalod át? :lol: nem is értem, hogy miért nem akarsz infót és matekot nekik tanítani :wink:

katica
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: