A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

jelentem kicsit görcsölgetek, és az előbb elkezdett szúrkálni bal oldalt, azaz pé közeleg :P :wink: gondolom :roll:

Kép
gaby25

Gaby: akkor hajrá! Apára fel! :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

bakker, mindjárt elalszok, ledőlök a székről, pedig már ittam kávét is :? :shock: mivel babás nem vagyok, így az időjárás tehjet róla :lol: más is nyomi rajtam kívül?

Kép
gaby25

szilcsi tetsz görbéd, és bízz! :lol:

gaby akkor apára fel! :lol:

Áfi, bár nem üzentem vissza sömösben , átadtam mindenkinek, és nagyon örültem ahírnek! pusszantlak!

Snufi(majd kibérel egy éttermet csak kettőtöknek! :wink: )

ja két hónap alatt régi felhasználó? jól nyomom, mi? :oops:
Vendég

kispiskóta! nemsoká asszony lessz a lányból, a bimbóból rózsa.....
Vendég

Boni: hány topicba irogatsz? :shock:

Bettike: pü. ment.

Gaby: én is nyomi vok.

Kislány fél 2ig aludt, megebédeltettem, most újra kidőlt a lelkem. :(

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

2 ide mindig, néha pedig a hőmérősök babásaiba. Titeket fárasztlak :lol: :oops: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Áfifonya!! Jaj de örülök nektek! :lol:

Katica: hát a görbéd, az egy csoda!! :lol: Mármint csodaszép! :lol:
Apa gyógyuljon meg! (A negatív tesztet sajnálom, de nem jelent semmit, mert a hőd jó!)

Boni: pasik és az E vitaminhoz :arrow: enyém beszedett párat, aztán jó lett kiskatona eredménye, azonnal abba is hagyta, hogy neki nincs szüksége semmi vitaminra :lol:

Bimi: természetes, hogy azt érzed, nem sikerült...aki régóta próbálkozik, az veszt a lelkesedésből, nem mer hinni..sajnos....Babi, ilyenkor már nem működik a női megérzés :wink: a baba megérzéstől függetlenül kapaszkodik!

Szilcsi: jó sok tüneted van, hiába, ikrekkel! :lol:

Snufi: szegény kiscsaj! De most ne kapd el tőle, jó?

Gaby: gratulálok a 3000-hez! :lol: Különben ritka szarul aludtam, így álmos vagyok :?

Rólam: voltam UH-n! A doki császározott, így 1,5 órát csúszott...így nem mentem ki dolgozni...Eredményem:
9mm endometrium
bal ováriumban összesett tüsző (hurrá!!)
Douglesben kevés szabad folyadék
Úgyhogy Apával lezsíroztam egy randit ma estére :wink:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso! hurrá! :lol: drukkolok! irány randizni! :lol:
Vendég

Sziasztok! Még dolgozgatok, de már elvonási tüneteimet muszály enyhítenem! :lol:

Katica! Állom a fogadást! :wink: A talin meg majd lerendezzük!
Erről jut eszembe!

TALI - EGER - JÚLIUS 14-15! Jó lesz??????????????? De egyezkedhetünk is az időpontról! :wink:

Szezso! Ez kafi nagyon, de neked nem is kellene dokihoz járni, mert ismered már a szervezeted! :lol: A dokijaid meg mindig elnézik! :roll: Akkor apára fel! :wink: Ügyik legyetek! :oops: :lol:

Babaimado! Ejnye! Mi ez a pesszimizmus??? Ja! Addig amíg eszembe van szeretnék előre is boldog névnapot kívánni nektek! :wink:

Snufi! Megkaptam, akkor délután otthonról én is! Remélem összejön! :wink: Egyébként a kislányhoz annyit, hogy ennyire beteges lenne tényleg, vagy a szülők marhák?

Áfi! Örülök az UH-s jó híreknek! Áfi jelentkezz, hogy mi volt genetikai izémizén!

Sonjus jelentkezz kérlek szépen ha jöttél a Kaáliból!

Szilcsi! Szép ticker! És nyugi, nem korai! Ikrekkel pláne! :lol: :lol: (Nem bírtam kihagyni én sem!) :lol: :lol:

Gaby! Akkor ti is gyakoroljatok! :lol: :wink:

Kép
bettike
Eger

bettike megvolt Pé?

nekem az ahétvége nem jó, de július másik 3 hétvége igen!
Vendég

csajok, bezabáltam egy óriási adag mákostésztát, és elkezdett görcsölni a gyomrom! ÉN hülye..... :shock: :? :(
Vendég

Most értünk haza. Először UH volt, sima hasi, cisztákat kerestek a gyerek testében, tarkóját nézték, orrát próbálták de az nem sikerült csak a fejtetőt behozni, az arcát sehogy nem láttuk. Ver a kicsi szíve, 4 üregű, csontjai rendben, mérete tökéletesen megfelel a korának, nem találtak semmit de semmit. Utánam jött ki egy 32 éves csaj, zokogott szegény, vígasztaltam, 13 hetes terhes, a babája tarkóredője vastag a testében egy óriási ciszta van, orrcsontja szinte nincs. Mutatott UH képeket (vagy hatot) a babáról, megtudtam mit úsztam meg, milyen egy down kóros baba. Nagyon nagyon sajnáltam a lányt, vígasztalgattam, de ilyenkor nincs vígasz, el kell vetetnie a babát, pedig akart gyerek, és az első lett volna neki. Utána jött a genetikai tanácsadás, annyi volt hogy kaptam egy vérvételes papírt, integrált tesztet néznek, HCG+AFP+egy hormon, (tán ösztradiol?) és figyelembe veszik a súlyom és korom, és így kapnak egy valószínűséget hogy mekkora az esély hogy mégis downos a baba. Jövő héten lesz meg ennek az eredménye. Illetve még annyit mondtak (amit ide is bemásoltam) hogy a sima AFPnél nem veszik figyelembe a testsúlyt, és nehéz kismamának a nagyobb vértérfogat miatt szinte mindig alacsonyabb az APFje, minden valószínűség szerint erről van csupán szó nálam is, ez a teszt amit most megcsinálnak nekem ilyen hibát nem vét. Még egyszer vissza kell mennem a 20. hétben egy kontroll UHra, ha ott is minden oké és a vérteszt is negatív akkor nincs további teendő.
Nagyon köszönöm mindenkinek aki szorított nekünk, igen jól csináltátok, úgy tűnik egészséges a baba. :D
Vendég

Áfi! Ismét örülök, hogy minden oké! :D
Szegény lány :cry: borzasztó lehet neki :( (de talán annál nem borzasztóbb, mintha valakinek problémamentes terhesség után születik Down-os babája...)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Áfi TUdtam Én! remélem már megnyugodtál!ölellek!
Vendég

Áfi, örülök, hogy minden ok.
Viszont valamit nem értek, én eddig úgy tudtam hogy azért kell a testsúly, mert azzal tudnak MOM-ot számolni. És neked volt MOM értéked.
Nekem mikor Rékával mentem és a védőnő nem írt rá testsúlyt akkor MOM-ot sem számoltak, mert nem tudtak miből számolni. Legalábbis nekem a laborban akkor ezt mondták.

Kép
Kép
robcsi03

Áfi, éljen és soká hurrá!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Látod, mi mondtuk, hogy minden oké lesz! Sajnálom azt a lányt, istenem, nem is akarok ilyesmkire gondolni, ez szörnyű. :cry: :cry: :cry:
Boni, milyen görbémről beszélsz????? Én már nem is mérek. 8)
Szezso, Bettike, mosmá szétcsapok köztetek!!! Ha tovább szemtelenkedtek, szétültetlek benneteket!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi ööö nem is a görbédre gondoltam, hanem a tickeredre :oops: :oops: de a görbéd is tetszett!:o)))
Vendég

na kezdek szétcsúszni, aztán ma 19 ig vagyok! :cry:
Vendég

Bonikám, lógj haza aludni. :lol:
Mennem kell, szép délutánt-estét, puszpusz!
SONJUS, számolj majd be lécciiiiiiiiiiiiiiiii!!!

Kép
szilcsi

Szilcsi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Boniko! Köszi kérdésed!
Hát ilyen hővel azt hiszem, hogy megszavazok magamnak egy mai pét! :roll:

Kép

Kép
bettike
Eger

Jaj Szezso! Bocsi! Most látom, hogy 1 dpo! Sárgítottalak! :lol:

Boni! Holnap mikor mész a dokihoz? Be vagy már sózva? :lol:

Áfi! Most már remélem nyugodtabb vagy! És még holnapra "bevállaltál" egy kis cukorterhelést? :roll:

Kép
bettike
Eger

Boniko: tuti a mákostészta miatt vagy szétcsúszva :lol:

Bettike: szerintem is legyen ma a pé-d, így együtt babásodhatunk :wink:

Szilcsi: pedig annyira szeretek Bettike mellett ülni :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bettike: ráértél volna sárgítani, mert szerintem ma 0.dpo :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! Okés! És még utól ér Szilcsi bosszúja! (Ikrek lesznek nekünk is!) :lol:

Kép
bettike
Eger

Szirom!

Biztos vagy benne, hogy nem lakunk 1 lépcsőházban?
Ma velem szembe jött egy nő (tökre hasonlít rád) egy kisfiúval, nagy pocakkal!
Tisztára mintha te lettél volna! :roll: Furi érzés volt! :lol: Már mint jó értelemben!

Kép
bettike
Eger

Ha ikreim lesznek, el kell költöznünk :D

Csak egy adat az ikrekről :arrow: a barátnőm most kb 34 hetes terhes, egyik bébi 2300 gramm, a másik meg 2400. :shock: az összesen 4700 gramm!!!!!!!!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Áfi! Nagy, nagy gratula és örülök, hogy minden rendben! :)

Bár nem olvasgatok, azért msn-es kémeim mindig jelentenek :lol:

Emlékszem, mikor még én voltam a táblázat alján, bocsi, Melcsi nyugdíjjazása előtt! Most látom, milyen kis zsufi lesz a május :) Hajrá mindenki!

Voltunk Kaáliban. Nagyon-nagyon rendesek voltak, mindent elmesélt a doki, kérdezhettem a saját kis hülyeségeimet :) Odaadtam a korábbi leleteimet és elszörnyűlködött, hogy engem nem is kellett volna "meglaparozni" :? :shock: Mondtam, ennek nagyon örülök! Aztán látta, hogy voltam a SOTE-n is, mondta, hogy: ...jaj, szegénykém, ott is volt?...
Páromnak lesz egy vizsgálata, mert az eddigieknél nem csináltak 24 órás figyelést és tenyésztést, nekem el kell menni AIDS és hepa vérvételekre. Aztán május 29-én megint vissza kell menni és úgy néz ki, hogy júniusban inszem lesz. Na ez van. Kicsit még zizegek, de jó érzés is, hogy végre egy rendes "banda" :) Tudom, hogy fizetős a buli, 40/inszem, de mégsem érdekel, úgy éreztem, hogy igazán érdekli őket a problémánk és ezt az utóbbi 2 évben sajnos sehol sem kaptuk meg!

Mindenkit ölelek és drukk és ilyenek!

Csókpuszi
sonjus

szezso valószínű igazad lesz a mák...

bettike dehogynem izgulok, és hogy a tetőfokára hágjon izgalmam, ESTE 20.30 RA MEGYEK!

csajok, akkor ma duplarandi lesz? :lol: :lol: :lol: :lol:

most néztem hétvégén illetve néztük az ikrek az anyaméhben, és ott mondták, minél magasabb a nő. annál nagyobb esélye van arra, hoyg végig kihordja a terhességet, és kb normál súllyal!

volt egy nő, akinek 2 sperma 2 petesejtet termékenyített meg különböző időpontban :shock: perc eltérésekkel!( ebből venn az, amikor egy nőnek úgy születtek ikrei, hoyg az egyik a férjétől, másika szeretőjétől volt!
Vendég

sonjus! ha te örülsz, olyan mintha mi örülnénk! :lol:
Vendég

Köszi Boni, remélem ragadós az örömöm! :wink:
sonjus

Sonjus!!!! Ez szuper!!!
Azt viszont nem értem, hogy miért mondták, hogy nem kellett volna a lapar? Csak azért, mert nekem pl. alig akart a doki belemenni az inszembe (!) lapar nélkül (amúgy semmi bajom...)
A másik meg, hogy AIDS, HEPA stb szűrés mindenképp kell inszem előtt? (Nekem nem voltak, és elvileg a köv.ciklusban lehet, hogy inszemem lesz...)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok,

Áfi, nagyon örülök :D

Sonjus, szia!!!!!! De jó :) Örülök, hogy végre látjátok a babóhoz vezető utat :) , az viszont nagyon durva, hogy a lapar felesleges volt :evil: Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen és sikeres legyen az inszemetek :wink:

Szerika, pont a napokban gondoltam rád, hogy nem sokkal utánam vagy és nem nagyon irogattál mostanában, reméltem, hogy egyben vagytok :D , de akkor minden ok :D .
Most már próbálok lepörögni, de azért nehezen megy :) Ma volt a barátnőm látogatóban és utána közvetlenül a védőnő, délután 2-kor ment el, úgy elbeszélgettük az időt a szülésről..... Már csak 3 hét :wink:

Szilcsike, már csak 247 nap :wink: Tudod milyen gyorsan elmegy majd :wink:

Robcsi,Áfi nekem is az volt az AFP papíromra írva, hogy nem írt rá súlyt a védőnő és úgy nem tudnak MOM értéket számítani....

Ne haragudjatok, de csak ennyit tudtam írni, megyek sétálunk egy picit anyuval :D .

Puszi mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

A korábbi leleteimet nézegetve mondta a doki, hogy szerinte nem kellett volna, de mindegy, túl vagyok azon is.
AIDS és egyéb vérvétel a Kaáliba kell, hogy máshová kell-e nemtom!
sonjus

Katica drága, visszamentem a görbuszodat megnézni, szerintem még ne legyél elkeseredve, várj két napot és tesztelj megint, ha a hőd ilyen szépen fent marad. Mennek a drukkok neked.Puszi

Kép
melcsi6

ja! görbéről jut eszembe, tegnapelőtt 6.50 kor 37,1
tegnap 5.50 kor 36,7 ma 5.15 kor amikor szoktam 36,7 így nekem nem volt korai PÉ
Vendég

Szezso! Én annyira imádlak!
Jujj de jóóó tüszirepi..hurrá..Apára fel!!

Boni! Segíts nekem. A sok hormontól, vitamintól és nagy zabálásaimtól annyira felhíztam,
nem tudok mit felvenni. Ajánl nekem valahol egy divatáru üzletet, ahol van normális választék és nem drága. VAgy kosztüm, vagy naci+ing kellene.
Szombaton:ballagás, utána szombaton lakodalomba vagyunk hivatalosak és semmi nem jön rám és
egyébként is úgy nézek ki, mint egy disznó:-(
Holnap pedig részletes beszámolót kérünk, hogy mi volt a dokinál!!

Bettike! Köszi, nagyon aranyos vagy (és értem a többes számot).
Figyu! Inkább nem tegnap volt Pé? és mára repedt meg?

Istenem Áfi! A szívem szakad meg...de hála istennek, hogy a Tiétek egészséges.

Sonjus! Végre!:-)))

Szezso, Szonjus! Nekem sem volt Hepa ill. AIdsz szűrés, pedig náluk folyt a kivizsg.is.

babaimádó
Kép
babaimado

babim! 7 ig dolgozom, utána msnsn beszélünk jó? ne keseredj el ennyire! gondolkodom, gondolkodom!

Pesti lányok ti is segítsetek!
Vendég

ja babim Ázsia center? ott jó ruhák vannak, és olcsók is!
Vendég

Robcsi,
fogalmam sincs mi az a MOM. Tudom hogy mértékegység, de hogy mi a köze a súlyhoz, és hogy számolják azt nem tudom, mindenesetre tény hogy nekem a MOM értékem lett alacsony, és a genetikán Pécsen azt mondták sima AFPnél (lehet hogy nem mindenhol!) Szekszárdon nem veszik figyelembe, és neten is azt találtam hogy gyakran abból van a gubanc hogy nem korrigálnak a kismama súlyával... szóval nem tudom mi a helyzet vele, lehet hogy a legtöbb helyen egy átlagsúllyal számolnak MOM értéket, simán el tudom képzelni ezt a felületességet.
Bettike,
még nem tudom hogy holnap elmegyek-e cukorterhelésre, de legkésőbb holnapután akkor is el kell :? Ma is szúrtak, holnap is, én vagyok a tűpárna :twisted:
Sonjus,
örülök hogy jó kezekben vagy!
Szezso,
lapar és lapar közt nagy a különbség, nálad máshogy nem lehet megtudni mi a gáz...
Vendég

Áfi: értettem! :lol:

Babi: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Afi: borzalmasan aggodtam Miattatok es nagyon orulok hogy minden rendben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En is nagyon felek mi lesz a 20. hetes uh-on! :?

KépKép
KépKép
tontica

Nagyon kedves vagy Tontica (és mindenki aki szorított nekünk!!!) és ne aggódj, nagyon nagyon kicsi az esélye súlyos beteg babának (persze aki beleesik ebbe a kis százalékba annak ez nem vígasz :( ) szóval fel a fejjel, és egy jó UH többet ér bárminél! Rád úgyis külön odafigyelnek az ikerbabáid miatt, nincs mitől félned. :wink:
Vendég

Sziasztok,

Áfi, de jó hogy minden rendben van!!! Örülök nagyon neki.
Nekem Rolival az Istvánban kértek súlyadatot.

Sonjus, jó hogy alakulnak a dolgok. A 40 000 -en felül még vannak a gyogyik is? Vagy az benne van már? Mert szerintem az is vagy egy 20as, nem?

Bettike, remélem nem egy gigaciklus elejét látjuk :)

Pusszancs mindenkinek.
CS.

KépKép
Kép
csikken

Csikken! Dehogynem! Egy 9 hónapos ciklus eleje! :lol:

Babaimado! Hát valószínű az amit írtál, hogy tegnap megérett, ma repedt!

Sonjus! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Miért jössz ilyen ritkán?

Kép
bettike
Eger

JAJ! Képzeljétek!

NEM kapom meg a kitüntetést! :twisted:

Hihetetlen mi, hogy azokból a sulikból kapják, amelyeknek az igazgatója benne van a döntő bizottságban? Nem is értem! :lol: Tipikus Magyarország!

Kép
bettike
Eger

babim hazaértem

bettike bizottságitag :twisted:
Vendég

bettike felvettelek msnre
Vendég

Boniko: megadrukk holnapra! :lol: ha addig nem találkoznánk! :D

Áfi, Eliza: szintén drukk!

SzezsoKép
KépKép