A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

EgcsiKép SorayaKép

Jo ejszakat NektekKép

SzosziKép
Irok mailt, mindjart megyKép

Vica
vica72

Vica!Kép
Valaszoltam...koszonom.

Mostmar en is elkoszonok,ram holnap is sok melo var.Jo ejszakat!
-szoszi-
szoszi

na én is lassan el ...

sziasztok!

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Szöszi!Kép
Tényleg ne ijedj meg! Tényleg nem jelent feltétlenül rosszat! Akkor most én is ijedjek meg, mert mostanában fáj a derekam? Na jó, először én is megijedtem, de mondták többen is, hogy terhesség alatt volt ilyen tünetük.
Honnan tudod hogy nem terhesség, nekem is olyan mensis fájdalmaim voltak, hogy whisky-t ittam, hogy elmúljon! Ha meg mégsem az, lehet premenstruációs tünet is, csak most kicsit más mint máskor, két ciklus általában nem egyforma, kicsit másak a hormonjaid vagy ilyesmi. Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni és butaságokba belelovalni magad! Nem éri meg előre ezen idegeskedni és értelme sincs! Magadnak is csak rosszat teszel vele! Én azért még drukkolok neked! Kép

Leone

KépKép
leone

LanyokKép
Jo ejszakat mindenkinek, nekem meg csak most kezdodik az este. Megyek is a parocskamertKép

Vica
vica72

Szöszi Kép sajna semmi tuti nincsen. A doki majd csak tud segíteni.

Vica Kép bárhányat, csak minimum 1 legyen.

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztoK!

Az a problémám, hogy magas a prolactinom. 1,5 éve hagytam abba a fogamzásgátló(előtte majd 10 évig szedtem). Azóta nem nagyon jött meg (48,60,90 napra). Több orvoshoz is elmenetm,de ne mondhatom, hogy foglalkoztak velem. Az utolsónál(a mostaninál) kicsit határozotabb voltam és elvártam, hogy vizsgáljon meg végre mielőtt hormonokkal tömne. (ezt mindenkinek javaslom, mármint a határozottságot, úgyis fizetni kell, akkor már kapjunk is valamit érte)
Szóval hatott a megöntözés és levetette a véremet amiből megállapított, hogy magas a prolacvtin(jaj, de jó) 3500 valamennyi vol, meg 2900 valamennyi, mert két vérvétel volt.
Felírt Bromocriptint, meg elküldött kopony röngenre, meg MR-re(ennek holnap lesz eredménye, a koponya röngen negativ volt)
Már három hete szedem ezt aa bogyót. A negyedik hét végén újra veszünk vért, aztán kiderül.
Sajnos bármennyire határozott vagyok a doki minig csak azt ,mondja, hogy: "aztán majd meglátjuk"
Hát én azt szertném, ha írnátok erről. Aki már hallott róla, vagy ilyenje volt meg ilyesmi.
Jaj, de hülye vagyok, azt elfelejtettem, hogy babáért küzdünk, úgy indult ez az egész,( bár ez kitalálható.)
A reakcióitokat előre is köszönöm:
Réka

Tegnap ezzel inditottam egy új topikot és azt kaptam, hogy itt sokak küzdenek ugyan ezzel. Most sajnos dolgoznom kell, délután majd jobban átböngészem miket írtatok.

Addig is sziasztok:Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Vica
Drága vagy, hogy szorítasz Kép Ma vagyok a 27.napon, ma reggel is megmértem 37,3. Most is görcsölget a hasam.
Lujza
lujza

Azt elfelejtettem, hogy a "névtelen" üzenőmnek köszönöm az ötletét!
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Jo reggelt!Kép

Ok,LeoneKép,nem panikolok foloslegesen.
Lujza!KépEz nagyon szep ho!!!
Rekacs!KépMagas prolaktinnal sokan voltak/vannak itt,keress ra es rengeteg hozzaszolas lesz.Nem kell megijedni,az egy nagyon jol kezelheto hormongond!
AliceKép!Na,mit mondott a doki?Kuksi volt?Nem integetett neki vissza senki "odabentrol"?
-szoszi-
szoszi

Sziasztok Lányok,
Kicsit eltűntem, volt egy nagy munka, nem tudtam jönni. Ráadásul középidőm van, úgyhogy még otthon is kellett teljesíteni, kicsit elfáradtam. KépMa már nyugisabb nap van, rögtön jöttem olvasni.

Leone Kép
Minden nap eszembe jutottál. De jó, hogy minden rendben. Hányadik hétben vagy?

Szöszi Kép
Én is félek attól, hogy túlstimuláltak. Majd a hónap végén lesz vérvétel, kíváncsi vagyok. A hőm teljesen meghülyült. Nagyon magas volt az egész első szakaszban, de tegnap leesett 36,3-ra. Ma már megint magas, úgy néz ki, mintha most lett volna pém. Na de a 12. napon? Nekem, akinek hosszúak a ciklusaim? Bár iszom a cickafark cseppeket, az szépen lerövidíti, na de ennyire? Na mindegy, azért volt akció a biztonság kedvéért. Kép

Egcsi KépSoraya Kép Évi Kép Sziszus Kép
Micsoda éjjeli baglyok vagytok, ekkora forgalmat!

Rékacs Kép
Üdv közöttünk. Jól tetted, hogy erősködtél a kivizsgálást illetően. Mióta próbálkoztok?

Nagyon belelendültem az írásba.
Puszi, Alena
alena

SziasztokKép

SzösziKép

Sajnos nem tudtam elmenni dokihoz mert délutánra kiderült vendégeink érkeznek,a barátnémék jöttek el és olyan szép ajit hoztak nekem Jordániából(ott nyaraltak) egy felespohárkészlet ami kőből van faragva,törhetetlen és gyönyörű na fel is avattukKép
A dokit péntekre halasztottam igaz nem lenne szabad, de mivel lehetséges hogy van egy kis gyuladásom ezt a hónapot inkább kihagyom és védekezünk,ha már eddig kibirtam ez az egy hónap semmiség.Majd a következő.

Nem hiszitek el mi történt velem tegnap,eszembe jutottatok ám ,vigyorogtam mint a tejbetökKép

Off:
Hazafelé leszáltam a Budai Skálánál hogy bevásároljak estére, na kik jöttek velem,szembe...na????

Erobik Norbi és Rubin RékaKép én úgy elkezdtem vigyorogni hogy nemmertem rájuk nézni csak oldalazva.
Nahát a Réka hasa annyira pici mint egy 4 hónapos kismamának,én nemtudom hogy hány kilós babát fog szülni de eszméletlen kicsi ahoz hogy a kilencedik hónapban van,még én is elvoltam csodálkozva, ja és mind a kettő morci volt.

Pussz

Alice
malice

Sziasztok!
Szép jó napot mindenkinek! Kép

Lányok!
Köszönöm a drukkokat, szuperül sikerült a HSG-m! Kép
Azóta vigyorgok mint a vadalma! Kép
Képzeljétek! Teljesen jó lett az eredmény!!! Az első pillanat után átszaladt mindkét petevezetőmön a lötyi!!! Nincs egyik sem elzáródva, teljesen jók!!! Annyira boldog vagyok! A dokim szerint ritkán előfordul ilyen. Állítólag a műtét során kaphattak a petevezetőim valami izomgörcs szerűt és azért nem lehettek átjárhatóak. Vannak még csodák! Kép Nem kell mennem lombikra!!! Kép Olyan, de olyan boldog vagyok!

Ja, egyébként iszonyúan fájt az elején. Csorgott a könny a szememből. A végén meg szegény aszisztenst jól megijesztettem! Kép Bőgésben törtem ki, amikor mondta a dokim az eredményt, ő meg egyből azt kérdezte, hogy ennyire fáj??? Mondom nem, örömömben bőgök!!! Kép A kórteremig csak vigyorogtam, mint a vadalma, szerintem mindenki hülyének nézett, mert odafelé meg a görcsöktől fetrengtem.
A liftben még a dokival is volt kedvem viccelődni, mondta, hogy a szülészeten állt meg a lift, nem a nőgyógyászaton. Erre én, hogy akár oda is mehetünk, de legközelebb már biztosan oda akarok menni! Kép Kép

Egcsi!
A te drukkod segíthetett? Pont akkor kezdték el, amikor írtál! Kép

Sziszus!
Drukk megy!

Bnémethm!
Mire vár a dokid? Szerintem beszélj valamelyik meddőségi centrummal telefonon, hátha azt mondják, hogy ne várj!!! Szerintem sem érdemes!

Soraya!
Én is kérek ilyen megálmodást! Kép

Alice!
Veszek én neked üveggömböt, csak váljon valóra a jóslatod! Mindenkinek jósolj legalább 1-2 kisbabát! jóóóóóóóóó?????????!!!!!!!! Kép

Szöszi!
Mit csináltál? Bocsi, de nevetgélek magamban rajta, kissé élénk a fantáziám! Kép

Egcsi!
Hajrááááááááá!!! Kép Tuti befutó kis Matyikák várhatók! Kép

Leone!
Nagyon nagy boldogságot kívánok! De ez már meg is van! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Alice!Kép
Szerintem Te nem veletlenul talalkoztal veluk.Biztosan csaladi jo baratok vagytok!KépAmugy valszinu azert voltak morcik,mert Raka tegnap csak 3 orat edzett az allapotara hivatkozva,ami iszonyu nagy marhasag,mert utana meg a maratont nyugodtan lefuthatta volna norbi szerint,de nem akarta.Eeeeeeeees eg a zsir!Kép
Tessek menni doki bacsihoz es beadatni a Gynevacot.Nelkunk mar mingya' a masodik jon!Kép

Alena!KépNekem is 36.8,36.9 volt a cilus elso feleben,szerintem a closti nyomta meg ennyire.En is bevasaroltam mar cickafarkfu+palstfu teabol,jovo honaptol bevetem azt is.
-szoszi-
szoszi

Hurra Gitta!Kép
Mar gondolkodtam mikor jossz majd...Ez aztan a jo hir!Ugye jobb volt mint a Printexpo lett volnaKép
-szoszi-
szoszi

Csajok!

Kiálltam az igazunkért, beszéltem egy ismerős nőgyógyival, és egyetértett a véleményemmel, szerinte felesleges időhúzás, és értelmetlen is.
Beszélt a Kaáliban egyik ismerősével, akit utána én is felhívtam és 17-ére kaptunk időpontot. Kép
Remélem mostmár "helyben" vagyunk.
A dokimmal még nem vettem fel a kapcsolatot, ezek után nem tudom mit mondjak neki, vagy hogy egyáltalán akarok-e neki mondani bármit is.

Gitta!Kép
Örülök a jó eredményednek! Kép

bnemethm
bnemethm

Gitta!
Örülök, hogy jöttél, és főleg annak, hogy ilyen jó kedved van és pozitív vagyKép Na és nem utolsó sorban a jó híreknek!KépKépKépKép

puszi neked
sasha

Kép
sasha

Bnemethm Kép
Nagyon örülök, hogy így kiálltál magatokért, és a babáért. Jó, hogy 2 hét múlva mehettek is már a Kaáliba Kép Elindultak az események Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!Kép
Én is így érzem, ez egy nagy lépés volt!Kép
De az bizti, hogy keresek másik orvost majd magamnak. Benne már nem tudnék bízni!
Az 1 cn-en néznek valamit??? Mert pont amikor menni kell, akkor lesz.

bnemethm
bnemethm

Sziasztok Kép

Gitta Kép Ez szuper!!!!!! Kép Ez most azt jelenti, hogy spontán próbálkozhattok? Jaj de jóóóó!!!!

Lujza Kép 37.3 szuper!! Drukkolok!!!

Alice Kép Szóval összejársz fitnesszékkel??? Kép
Fura hogy Rékának ilyen pici a hasa, október 9-re van kiírva!

Szöszi Kép hogy vannak a kiutéseid?

Bnemeth Kép A Kaáliban biztos jó helyen lesztek Kép Nagyon szorítok, hogy mihamarabb induljon a program Kép
soraya

Bnemethm Kép
úgy tudom, nem. Hanem ha azonnal elkezditek a lombikot, akkor a 3.on van vérvétel, hogy a stimulálásra beállítsák a gyógyszereket. De mi még nem tartunk itt, így nem biztos az infó. Cat Kép biztosan tud segíteni abban, hogy mikor mit néznek.

Valahogy már szeretnék én is itt tartani. Egyenlőre úgy néz ki, hogy talán 2 hét múlva a párom el tud menni tenyésztésre, és akkor rá 5-10 napra visszamegyünk Erdei doktornőhöz, és megtudjuk, hogy kell-e a műtét vagy nem, vagy hogyan tovább.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!Kép

Na sikerült hajnali 4ig fentlennem.Kép elkezdtem az ismerőseink gyerekeinek a képeit nézegetni ... aztán szép lassan behergeltem magam, úgyhogy baromira elkeseredtem.
Köszi a drukkokat, de szerintem csak a ciklusom szórakozik velünkKépKépKépKépKépKépKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

sZOSZI!
aZ MIT JELENT, HOGY KERESSEK RÁ? aBSZOLUT KEZDŐ VAGYOK, TEGNAP FEDEZTEM FEL EZT AZ OLDALT.(Jaj, véletlenül benyomtam a nagy betüt)
Alena: Január óta nem védekezünk, de nem volt, van mensim. Komolyan hormonnal 3 hete kezdtünk el.
Addig vártam a csodát! Hát van ilyen, az ember kicsit nehezen hiszi el, hogy ez vele is megtörténhet, pláne, hogy már voltam terhes(igen-igen rég)
Szóval tudományosan(hőmérőzés, muff-tréning, luna jóga cickafarkfű, kinai szűz biz-basz stb. ) nyár leje óta vagyok el. Mostanra olyan aranyos önjáró lett a barátom, hogy reggel csak úgy kelt, hogy: "Kicsim, mérés!" Én meg dugom is a számba a hőmérőt. Amúgy igen harmonikus vagyok, kb állandó 36,22. De ez hezugság mert két napja 36,74 és 36,77 remélem megjön, vagy ilyesmi.

Na megyek le ebédelni, mindenkinek üdv:
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

SzösziKépKépKép ja nem is mondtam hogy jó haverok vagyunkKép

GittaKép
Annyira örülök a jó eredményednek,mostmár akkor hamarosan dagadunk,igaz te most leelőzöl engem mert én pihizek egy kicsit.
Szólj ha irjam meg a címemKépvárom az üveggömbötKép

Soraya Kép tényleg nagyon picike a hasa, kb.mintha egy kis labda lett volna a szűk bordó testhezsímúló pulcsija alá dugva, érdekes de én valahogy nem úgy néztem rá mint egy kismamára,az igazi kismamák olyan szépek Ő meg olyan művi volt,vagy nemis tudom, teljesen más.
Lehet hogy a hiányzó 5 km futás hiányzott belőlleKépKépKép

Alice
malice

Rekacs!Kép
Felmesz az oldal tetejere es ott jobb oldalon vannak a kov opciok:Kijelentkezes,Topikok,Kereses.A kerese-re allsz,kerdi mire keressen ra,beirod a prolaktin szot es megadsz egy jo nagy intervallumot alul,mondjuk vagy 300 napot es akkor megkapod az utobbi 1 ev uzeneteit amiben szerepel a prolaktin szo.Rengeteg lesz.KépDe mi is megirhatjuk amire kivancsi vagy,kerdezz!Es nem utolso sorban van egy topik amin nogyogyasz valaszol a kerdeseinkre:Erazmusz-kerdezz es felel a nogyogyasz.Ha nem tudunk valaszolni Erazmuszt is megkerdezheted.KépRemelem segitettem.Ne felj,hamar terhes leszel,a prolaktint igazan egyszeru kezelni,ha csak ez volt a baj akkor hamarosan orulhetsz.Kivanom,hogy igy legyen.Kép
A homerozest nem szajban kell vegezni!!!Popsiban,kinai higanyos homerovel.Es ha felfele megy a hod,akkor meg nem fog megjonni.Akkor jon meg ha leesik.Kép

Alice!KépNem valaszoltal a mailemre...

Sziszus!KépTe vagy a legnagyobb bagoly akkor koztunk.KépTessek szpen aludni es vidamnak lenni!

Soraya!Kép
Kiutesileg semmi uj,ma nem rendel a borgyogyaz.Talan mar nem viszket annyira,de meg latszanak.
Cat!KépHol bujkalsz?Ma mesz/voltal dokinal,ugye?
-szoszi-
szoszi

Sziasztok Kép

Hú, de nagyon komoly mennyiséget termeltetek tegnap délután óta Kép

Gitta Kép
Hurrá! Mikor küldik el az embert HSG-re? Ha mindkettőnknél minden OK, akkor ez egy úgymond javasolt vizsgálat, hátha azzal van a baj vagy vannak külső jelek is, hogy el kellene menni erre a vizsgálatra?

Leone Kép
Örülök, hogy jelentkeztél és most már tényleg tessék belénk szugerálni azokat a babákat, mert senki nem ment még utánad innét.

Vica Kép
20 teszt???!!!! Te Úristen!

RékacsKép
Mi az a muff-tréning és luna jóga?

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Réke Kép
Ahogy Szöszi is írta, nem jól méred a hőd. Így nem lesz értékelhető a görbe.
Nekem is magas volt a prolaktinom, ugyanolyan gyógyszert kaptam, mint Te, és az első gyógyszeres ciklusra normalizálódott is a hormon szintje. Szerencsére a topik azt mutatja, hogy a magas prolaktin jól kezelhető gyógyszerkkel.
Milyen adagban szeded a bromot?
Úgy gondolom, amíg nincs rendbn a ciklusod, addig felesleges mindenféle melléktevékenységekkel a baba irányába dolgozni (hőmérőzés, jóga...stb). Mert ez a nagyonr rendszertelen ciklus súlyos peteérési rendellenésségre utalhat. Ha beáll a ciklusod normál hosszúságúra, akkor kezd szerintem csak el a hőmérőzést.

A csodára mindegyikőnk várt, és tényleg nehéz elhinni, hogy problémásak vagyunk. De úgy gondolom, hogy nincs értelme a csodára várni, mert olyan ritkán történik meg. Fel kell vállani, hogy gondjaink vannak, és tenni a megoldásuk irányába.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziszus drága Kép
Hát miért kínzod magad? Kép Nem szbaad feladni, kérlek csak egy kis mosolyt próbálj magadra eroltetni és menj tovább!!!! Még az is lehet hogy babás vagy!!! Nem szomorkodni!!
soraya

LujzaKép
Drukk!

AliceKép
R.Rékának biztos befelé nő a baba, amennyit eszik, gyomorra úgy sincs szüksége!Kép

GittaKép
Nagyon örülök a jó hírednek! Most aztán már mindent bele!Kép Az írásodból is látszik, hogy majd kicsattansz az örömtől.Kép

bnémethKép
Jól tetted, hogy intézkedtél!Kép

RékacsKép
Először is üdv közöttünk, remélem tudunk segíteni. A hőmérőzés szájban nem ér semmit, popsi vagy hüvely a megfelelő testnyílás erre a célra. Ébredéskor, még mielőtt akár pisilni is kimennél, 6 óra alvás után.

SzilviKép
Ne hergeld magad, az igazán nem tesz jót! Legközelebb inkább aludj egy jót!

Egcsi
egcsi

SzösziKép
Máris válaszolok csak a hitelem miatt mostanában szét vagyok esve.

Egcsi Kép Kép Kép Kép
Hát még a MÁJRAKép

Alice
malice

Szöszi

Mailka mentKép
malice

Mi van lányok? Mindenki ebédel? Lassan én is megyek, mert akkorát kordult a gyomrom, hogy a mellettem ülő felkapta a fejét.Kép
Jók legyetek!

Egcsi
egcsi

Nagyon sok a melóm, ezért csak hézagosan tudok jönni sajnos, pedit itt lennék egész nap köztetek.

GittaKép
Gratulálok a szuper eredményedhez!!!KépKépKép Vannak még csodák látod.
Ezt azért írom, mert pont a laparoszkópiánál mondják, hogy azért csinálják altatásban, és üres belekkel, és fejjel lefelé lógva, hogy a belek feltoluljanak a gyomor felé, és teljesen el legyenek a zsigerek lazulva. Pont a HSG-nél szoktak begörcsölni az emberek, lásd BogárKép HSG-jét, azért nem volt az egyik vezetője átjárható.
De örülj neki, hogy nem kell lombikra menni, és kapd el apucit gyorsan, mert a HSG után könnyebb teherbe esniKépKépKép

BnemethmKép
Lombik előtt kell: 3.cn vérvétel,21.cn vérvétel,24.cn vérvétel, TORCH vizsgálat, AIDS szűrés, Mycoplasma és Ureaplasma vizsgálat,Chlamydia,rákszűrés,EKG, tüdőszűrés.
Addig csináltasd meg a belgyógyászati vizsgálatokat, mert azt bárhonnan elfogadják.

LujzaKép
Megy a drukk!!!KépKép Ez tök gyógyszer mentes ciklus???

AlenaKép
Hát érdekes a ciklusod. Meghülyítette a Serophen. 36,3-nál nem ovuláltál ? OV teszt ?

LányokKép
Tegnap írtam a Nagy Ő-nek emailt. Válaszolgat rá a weblapján esténként. Megkérdeztem, hogy mi motiválta, hogy résztvegyen ebben a játékban, és, hogy azt a Nyafka Mónikát mikor küldi már haza. Nekem még nem válaszolt, de tök szimpik a válaszaiKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok lányok!
Néhányszor már írtam ide, de többnyire csak olvaslak benneteket.Most azért írok megint, mert kérdezni szeretnék tőletek.
Meddőségi központba járunk, mindkettőnknél van probléma. Nálam elég sok. Jobb oldali petevezető elzáródva,PCO-s vagyok és magas a prolaktin.
Tegnap felírt az orvos serocryptint, napi egyet kell szednem. A patikában nem volt ez a gyógyszer és bromocryptint adtak helyette. Azt mondták, hogy ugyanaz a hatása, csak más cég gyártja. Elfogadtam, de nem tudom jól tettem-e.
Ezen kívül kaptam Provera nevű gyógyszert, mert nem jött meg időben a menstruációm (utóbbi időben 40-50 napra jött). Ezt egy hétig kell szedenem, aztán megjön.
Szerintetek szedhetem egyszerre a két gyógyszert? Vagy várjam meg, amíg vége a proverának és aztán bromo? Van valakinek tapasztalata?

Kata
Vendég

A két gyógyszer együttes szedéséről nem tudok semmit. A serocryptin és a bromo között annyi a különbség, hogy a sero tisztább, újabb készítmény. Nem tetted rosszul, hogy elfogadtad a bromot, ugyanolyan jó.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kata Kép

Nem tudod felhívni az orvosod és megkérdezni?
Biztos kézzelfoghatóbb választ adna, mint mi itt.

Persze kérdezz nyugodtan, ha tudunk válaszolunk, de az ilyen gyógyszer szedős kérdésekben, én tuti szakembert kérdeznék meg.

Sok sikert!
Azért, ha van válaszod, légyszi írd le, hogy okosodjunk. Köszi

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

KataKép
Csak azt tudom mondani az együttszedés kapcsán, mint a lányok, hogy hívd fel az orvosodat. De a bromot mindig kell szedni, mensi alatt is, és utánna a stimulálás alatt is, tehát folyamatosan, de a Proverat nem ismerem.
A Bromo és a Serocr. ugyanaz a gyógyszer, csak más gyógyszergyár gyártja, így más rá a támogatási rendszer. Egyszer a hatóanyagait összehasonlítottam.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Nem tudom, mi a fene lehet ez a hőmmel, de már olyan ideges lettem tőle, hogy arra gondoltam, hagyom a fenébe az egészet. Eldobom a hőmérőt, és kész. Csak akkor nem tudok jó időben vérvételre menni, mert nekem nem pontos a ciklusom, így az alapján nem tudom kiszámolni.
Ovulációs tesztet nem csináltam, pedig van otthon. Nem jutott eszembe. Kép

Alena
alena

Gitta
KépKépÖrülök, hogy így alakult.
Cat
Valószínűleg az Utro is segít, mert amikor szombaton egy picit elkezdtem barnázni akkor hétfőn elkezdetem az Utro kúpot és még aznap írattam is fel, mert már csak egy pár maradt az utolsó lombik óta. Talán egy nap alatt el is múlt. Igaz alig-alig volt, de a múltkori lombikom után is a progihiány okozta a vetélést. Majd meglátom. Holnap lesz a mensi ideje....
Lujza
lujza

Orsi, Edit, Cateye

Köszönöm a gyors reagálást. Igazatok van, tényleg megkérdezem az orvost.
Egyébként megnyugtattatok a bromoval kapcsolatban.

Köszönöm
Kata
Vendég

Alena!Kép
Hatha jo vege lesz ennek a megzavarodott honek.Kép
Kata!Kép
A provera az olyan meghozos gyogyszer,mint a Norcolut?En szedtem mar egyuttesen bromot es Norcolutot,de azert biztosabb,ha megkerded a nogyogyot.
Cat!Kép
Magadrol nem mondassz semmit?Nem ma mentel a dokihoz?
-szoszi-
szoszi

AlenaKép
Csináld meg ma az ov. tesztet. Ez a pisilős nem rossz, bár nekem rossz időben is bejelzett, de akkor nem volt egyértelmű. A hőmérést szerintem ne hagyd abba, mert akkor hogy nézzük meg a babás görbédet ?KépKép

LujzaKép
9 hónapig ne jöjjön meg!!!!!

SzösziKép
Ma voltam dokinál, és felkészítettem a legrosszabbra, ugyanis folyamatosan vérezgetek, bent a hüvelyben, és minél alacsonyabb a hőm annál jobban. Mindig tudom a hasgörcsből, hogy mennyi lesz ma a hőmKép A doki csak nevetett, hogy nem baj ha alacsony, mert a lombikon úgyis belövi. Hétfőn megyek megint progi szint mérésre, ha addig nem jön meg, mert szerintem már félig lóg a nyh-ámKépKép Ja meg EKG-n voltam, de az egy külön sztori volt, és találkoztam a nőgyógyászaton a Mary Zsuzsival is, de remélem nem még egy gyereket akar.

Cat

Cat
Kép
cateye

oRSI!
cSAK MOST TUDOK REAGÁLNI. aZT ÍROD RÖGTÖN RENDBE JÖTT A PROLACTINOD ÉS UTÁNA MI LETT? lETT BABA?
aMÚGY HÁROM HETE SZEDEM A BROMÓT 2*1-ET( Jaj véletlen a nagy betű)Gyerekcsinálást azért nem hagytuk abba, mert ugyan a mozdulatok nevetségesek, de valamiért mégis jó.
A hőmet meg mérem, mert így nem produkálok álterhességet amire amúgy hajlamos vagyok. Ez annyit tesz, hogy így látom, hogy nem történik semmi.

Edit!
A muff-tréning az intim torna, már alá is tudok írni vele, a luna jóga, meg egy jóga fajta ami direkt női bajokra van, de igazán nem merültem bele, mert sajnos nincs annyi időm.

Mint most is, el kell mennem az MR eredményemért. Ti is csináltattatok, már aki prolactinos?

Holnap benézek.
Kösz minden reagálást, sziasztok: Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Rékacs Kép
Nem baba nem lett Kép ahogy látod, még mindig itt dekkolok ebben a topikban.
Nálunk már bajok is vannak. De az én prolaktinom az rendeződött.
Én 1*1/2-t szedtem, de nekem csak a felső határ felett egy nagyon picivel volt a prolaktinom.
Ez a 3500/2900 prolaktin érték milyen mértékegységben van?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cateye:
Az mit jelent, hogy folyamatosan vérezgetsz, és mi köze ehhez az alacsony hőnek? Azért kérdezem, mert én is szoktam vérezgetni, de az előző két ciklusban, amikor Clostyt szedtem, akkor nem volt ilyen...
A vérezgetés = barnázás, vagy az két egész különböző dolog?

Mandula
mandula

CatKép
Te a Nagy Ő-vel levelezel? Szerintem sem tök hülye az ürge, mondjuk én a tenisz múltja miatt elfogult vagyok.Kép Nekem sajnos nem "szabad" leveleznem fiúkákkal, mert a párom annyira féltékeny, vérig sértődne, ha megtudná!

Éjszakai Műszak!
Itten vagyok, ti hol leledztek?

Egcsi
egcsi

Ejszakai Muszak 1eske jelentkezem!

Kozben surolom a konyhat,a fal sikeresen ki lett lyuggatva,mostmar aztan sziv a szagelszivo mint a gep!Minden poros,meg a fuszertartokba is bement a por,belulre!!!Ugyhoz sterilizalom a konyhat,mint Zsanett a BB1-ben!Kép
Mar log a nyelvem es faj aderekam,de dolgozom meg...
-szoszi-
szoszi

SzösziKép
Nem is tudod mennyire nem irigyellek! Még élénken él emlékezetemben az ablakcsere utáni suvick. Hányingerem volt a felmosóvödör láttán! Sajnos tavasszal jön a második felvonás, fűtéskorszerűsítés, fürdőszoba felújítás és hasonló nyalánkságok. Szóval lélekben veled vagyok!Kép

Egcsi
egcsi

Na jól van, a lanyha érdeklődésre való tekintettel hazaténfergek.

SzösziKép
Ne vidd túlzásba a takarítást, a mesterek úgyis csinálnak neked koszt holnapra is!

Egcsi
egcsi

SzösziKép!
Örülök, hogy hallgattál rám és abbahagytad a pánikolást. Kép

AlenaKép!
Ma voltam 8+3.Kép

GittaKép!
Gratulálok a szuper jó eredményhez!Kép Most aztán mindent bele, a következő ciklusok tuti esélyesek, tudod!
Köszi a jókívánságot!

EditKép!
Én nagyon drukkolok, azon nem múlik!
++++++++++++++++++++++++++++++ Mindenkinek!

Valakinek legyen már kedve cinket és Magne B6-ot szedni! Nekem azzal jött össze, bár nem lehet tudni, hogy pont ez segített-e, de már másoknak is szerencséjük volt vele. Lásd KarmentKép.
Ha másnál is bejönne az már csak jelentene valamit!

Puszi, Leone

KépKép
leone

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: