A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Katica: ma mennyi volt a hőd?

Veramama
veramami4

Boni, nyitom az ablakot, küldd fénypostával :lol:

Veramami, beágyazódás 7-10 dpo-n kell legyen a nagykönyv szerint :wink: Pussz.

Kép
melcsi6

melcsi ok! :lol: én úgy várom már, hogy megszüljél! persze időben gondoltam!

Veramami, osztom a Melcsi véleményét!3.4 nap korai lenne beágyazódásnak. DRukk

Katica ++++++++++++++++++++++

Snufi nemsoká peteérsz, ugye? Hjrá hajrá, legyen igaza jósnőnek!

megyek alcizni! Jó ÉJT!
Vendég

NAhát nahát! Én vagyok az első? :lol:
Jó Reggelt!
MAcsi, Szilcsi vigyázzatok magatokra!
SNufi remélme elkaptátok! :wink:

BAbaimi drukk ++++

KAtica drukk+++++++++ ma is vizsgázol?
íveramami +++++++++++
Purc SZép álmokat!

Robcsi, sajna nem találtam olcsó szállást, illetve a velencei tó honlapján találhatsz!

Zöldi ez a fránya számítógép!
GAby minden ok pároddal?
MElcsi azé ma pihenj kicsit!
:lol:
CEni ölelem BOgit , remélem nem fáj neki nagyon a kezecskéje!
szilva párod lába? ápolgatod?
szilbee mi van az álomkórral?
Áfi drukk ás kitartása vizsgáidhoz!
Kispiskóta! kiváncsi vagyok, a pocaklakód nemére! csíkjaid megvannak?
KAta, , Szirom, Szezso, veramami, monyó, és mindenki, akit kifelejtettem ölellek benneteket!

SZÉP NAPOT! PUSSZ
Vendég

amikor elkülldtem, már leesett 2 kihagyott!

Bettike ! mikor dobo táblát? ja és tudod: próbálkozáshoz 2005.augusztus

BAbancs! Pici fiadnak küldök soksok pozitív energiát a további gyarapodáshoz! Remélem minél előbb hazavihetitek már!
Vendég

Jó reggelt!

mindenkinek köszi a drukkokat, de ma nem írok zht. :D legközelebb jövőhéten lesz vmikor ilyesmi.

katica
katica30

KAtica én nme a vizsgához küldtem a drukkokat! :wink: hőd hogy áll?
Vendég

Katica! Akkor végre pihenés!

Robcsi:-)puszi

Boni=Bobi:-) hihihi..ne hari..

Veramai!++++++++++++++++

SNufi! Babzsákfotel? :lol: :wink:

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi Rád haragudni? :lol: egyébként is tudtam, hogy Én vagyok, azé válaszoltam!
Vendég

Boni, szerinted? :( Szerencsére még nem lilák, hanem gyöngyház fényűek. De van még idejük kiteljesedni!!!

És ráadásul olyan jó vagyok hozzájuk, hogy még kenegetem is őket!!! :lol: :lol:
Én is kiváncsi vagyok. Végülis egy kislány is jól mutat vagány gatyeszban!!!

katica, akkor én már ma küldöm a jövőhetihez a drukkokat!!!

kispiskóta

Kispiskóta a gyöngyházfényű az trendi :lol:
mikor mész legközelebb dokihoz, amikor meglesheted tréfáskedvű babócádat? :wink:
Vendég

sziasztok!

szirmi: grat a pöttömhöz :D

baba: hajrá inszem! drukk++++

bettike: ügyi voltál a dokinál! :D

boni: ejnye, hozzál csokit egerbe! :wink: ma nincs vizsga, csak estig órák.

áfi: bocsi a tegnapit, estefelé beesett hozzánk egy vendég, és jó sokáig ott volt nálunk.

klarissza: :cry: milyen az új meló?

melcsi: vizsgaidőszak május közepétől jun végéig. most csak zhk, meg néha előrehozott vizsgák. látom, készülsz a nagy napra! :wink:

vera: raksz egy görbét!

rólam: görbém meg van hülyülve teljesen. ma leesett a hőm még jobban (36,3), nem értem. :roll: majd otthonról dobok görbét. néhány napja kezdtem el enni az e-vitamint, elképzelhető, hogy az hülyítette meg a görbémet? :roll:
vagy még mindig nem volt pé? de máskor ilyenkorra már túl vagyok rajta. :roll:

katica
katica30

lányok: annyi drukkot küldtök már most a zhkra, vizsgákra, hogy kitart a vizsgaidőszak végéig. :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Boni!!! :lol: Még jó, hogy nem metálfényű!!! :lol:

Hát 4 D-re szeretnénk menni, mert nagy uh most már csak a végén lesz valamikor a 34-36 hét között. 4D-re meg amúgy is szerettünk volna mégegyszer menni, úgyhogy vagy a 30. vagy a 32. héten ezt be is iktatjuk. De egy biztos én bizonyíték nélkül el nem jövök!!! 3D-ben szeretném látni a kukacát!!! :D

kispiskóta

Katica, jó ha van tartalék!!! :D

kispiskóta

kispiskóta: most nézem, hogy mindjárt itt az esküvőd napja! :D minden készen van már? hogy álltok a szervezéssel?

katica
katica30

Sziasztok!

Katica, akkor én nem drukkot küldök, hanem kakihegyet, jó lesz így??? :D Az oké, ha mondod párodnak, hogy ne mondja senkinek!
Babaimi, hurrá végre inszem! Szép a tüszőcskéd, a 17 mm az nagyon király!!! És te fogod magadat megszúrni??? :shock: Tejóég.
Szirom, az baj, ha úgy tapad a lepény? Én tuti paráznék, ha egy tűt belémszúrnának...
Snufi, dobsz görbét? Kíváncsi vagyok, hogy állsz!
Hőm az egekben, görbe csak a megszokás miatt, szerintetek meddig mérjek még??? Jól vagyok, hellyel-közzel, az éjjel nem sokat aludtam, kb. 4 órát, nagyon fájt a mellem, tiszta kemények és duzzadtak, és nagyon fájnak. :? Ja persze reggel meg alig bírtam felkelni. És megvolt az első komolyabb hányinger is reggel, méghozzá duplán: először a vajaskenyértől, aztán a trolin a csajtól, aki valami tömény parfümmel volt befújva. :roll:

Kép
szilcsi

szilcsi: a drukk jobban tetszik :D milyen hamar vannak tüneteid :roll: dokihoz mikor fogsz menni?

katica
katica30

Én is azon csodálkozom, hogy ilyen hamar, de tény, hogy vannak tünetek. De ha ezt nézed, akkor már a 21. napon pozitívat teszteltem, és nem volt halvány már akkor sem. Bevallom, tegnap este fél 10kor is ellőttem egyet, olyan jó látni, :D és kíváncsi voltam, hogy vajon esti pisiből mennyire fog látszani, hát sokkal erősebb lett, mint az előző nap reggeli. :shock: Pedig másfélórás pisiből csináltam, mivelhogy kb. 2-3 óránként járok vécére.
Ja, Katica, jövő héten egy sütike? :wink: Munka után...
Dokihoz menetellel még legalább két hetet akarok várni, ma vagyok 3+6 mensi szerint, pé szerint pedig 4+3.

Kép
szilcsi

Katica, elvileg igen, de most "csak" polgári lesz. Kosztümös (merthogy beleférek) és a szűk családdal, tehát szervezni való nem sok volt. Ez mind arra van, hogy a nevem elé kerüljön, hogy Pappné és ezáltal pici fiúnk Papp Márton Zétény legyen. :D

Szilcsi, szerintem ne mérj már, én se mértem a második pozitív teszt után!

kispiskóta

Szép napot! :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szilcsi előbb volt a péd és utána mensiztél? Nem értem. :roll:

kispiskóta

szilcsi: sütike jól hangzik :D jövőhét kicsit bonyolult, jövőhét péntekre sokat kell tanulnom. (elővizsga lesz). majd látom, hogy hogy haladok a tanulással.

katica
katica30

Szilcsi: 3 hónapja nem hőmérőzök!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Képzeljétek: ma reggel viszem oviba a kölket, és összefutok egy utcabeli csajjal, aki megígérte a múlt héten Enikőnek, hogy bejön érte és átmehet játszani a 2 fiával, akikkel együtt jár oviba a lányom. Nem jött. Ma reggel szabadkozik, hogy ne haragudjak, mondom neki hogy nem esett jól mert Enikő napokig emlegette hogy mikor mehet. Aszongya: nem hallottam mi történt? Mondom nem. Mutatja a fejét, be van törve, összevarrták, tele a nő foltokkal, zúzódással. Kórházban volt napokig, mert apuka az erősebb otthon! :evil: És pont aznap verte össze mikor Enikő átment volna! Mentőt kellett hívni hozzá. Egy biztos, Enikő nem fog átmenni hozzájuk játszani, nem szeretném ha egy ilyet végignézne!
Vendég

Snufi csak Peteérsz! :lol:

Szilcsi gratula a tünetekhez! Én is megyek sütizni! :lol:
Vendég

Snufi, bocs, tényleg, már rémlik.

PIskóta, a 11. napon volt pém valószínűleg, de pont aznap nem mértem és a másnapi uh-n már nem látszott tüsző. Így a 10. dpo-n, vagyis a ciklus 21. napján lett az első + tesztem.

Kép

Kép
szilcsi

Áfi ! ez felháborító! az ilyen állatot! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Áfi! Jajj ne..a rohadék...

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt mindenkinek

Szilcsi
ez jó, ellőttél mégegy tesztet :lol: tesztvadász :lol: tényleg hamar jött a hányinger :shock: rókakoma pajti is jön majd hamarosan akkor :? jól bemelegedtél :wink:

Katica
hátha azért esett le, mert beágyikózódott :roll: :wink:
vizsgákra kalappal :P :wink:

Áfi
bakker, sajna vannak ilyen állatok :evil:

Bp-i csajok
jövőhét szerda sörik, szörpike tali???? :P :wink: Cocának jó :wink:

Kép
gaby25

sziasztok velemeny kene :oops:

tegnap beindultam apara,o pedig nem utasitott el.
valszeg pe is megvolt volt par jele,a hom viszont meg nem ment fel.na nem is ez a lenyeg.
a ferjemnek van egy kis laza(37-37,5)olyat olvastam hogy a laz kinyirja a spermakat.mas is hallot mar errol?
mi a velemenyetek,akkor ez igy eselytelen?

Kép
monyo83

Monyó,
nekem mindig van véleményem! :lol:
Olyan nincs hogy esélytelen! Akkor volna az, ha nem lettetek volna együtt! Szerintem egy kis láztól nincs veszve semmi, nem hiszem hogy apa golyócskái is 37 fokosak lennének, szóval: ++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
Vendég

monyo Áfival értek egyet! :wink: remélem elkaptátok! :lol:
Vendég

Monyó!

Zsúkáéknak is így sikerült. Férje tök lázas volt. Ezen ne parázz. :wink:
Vendég

jooo melegek voltak :oops: :oops: :lol: :lol:
meglatjuk,ossze vissza szidom magam hogy nem mentem uh-ra.
ugy nezett ki hogy a ferjem qva beteg,hogy nem akarja.
hm nem is volt anyira beteg mint mondta :?

Kép
monyo83

Gaby, ez abszolút Boni hobája, ő dílerkedett azzal a rengeteg teszttel, és szegény ártatlan mit sem sejtő fejemet behálózta, így vettem tőle ötöt, abból már négy +, de addig nem nyugszom, amíg mind az ötöt el nem lőttem! Aztán megváltoztatom a nickemet "tesztvadászilcsi"-re. :lol: :lol: :lol:
Áfi, na az ilyen alakokkal ugyanazt csinálnám, mint amit ő tett a feleségével. :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
szilcsi

Szilcsi szóval rám kened, mi? :lol:
pedig tényleg mit vonakodtál, hogy vegyél e? látod látod, mégiscsak :lol:
Vendég

boni: jó díler vagy! de eddig csak szilcsinek adtál el pozitív teszteket, pedig többen vettünk tőled. :lol: :lol: :lol: vagy a többieknek selejteseket adtál el? :wink: :lol: :lol:

katica
katica30

[quote="gaby25"]
írta:
gaby25Bp-i csajok
jövőhét szerda sörik, szörpike tali???? :P :wink: Cocának jó :wink:

Boni, Baba
No, válaszra sem méltattok? :oops: :( :P

Kép
gaby25

gaby azé nem reagáltam, mert nem tudom még hogyan dolgozom aznap, mert még nem kaptam meg a májusi beosztásomat! :lol: de ha a szokásos 7-14 ig, akkor ok

KAtica magamnak is ? direkt? :lol:
Vendég

köszönöm azoknakm akik segítettek :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Gaby, ne hari, még nem tudom. Snufit nem hívod?Katát sem?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Mindenkinek!

Katica: az én görbém is meghülyült, felteszem, Te is tedd fel a Tiédet, sztem hasonló, én sem értem...

Kép

el vagyok kenődve :(

Veramama
veramami4

baba
dehogynem, Bp-i csajokat kérdeztem (vagy környéki :wink: )
Bonit meg téged azért kérdeztelek külön, mert már írtatok, és nem válaszoltatok :P

Cocával jövőhét szerdát beszéltünk, de kinek mikor lenne jó???

Kép
gaby25

sziasztok!

görbe:

katica Kép
katica30

Katica, ez vagy beágyazódás, korai, vagy pedig ma van pé-d... Kapd el apát estére, biztos ami tuti! :wink:
Veramami, elég rondácska görbe. :( Sajnálom, sztem egyértelműen anovus (eddig legalábbis...)

Kép
szilcsi

veramami, katica ezek a görbék érdekesek :shock:

mindenki, aki pesti, budai, vagy környéki jöjjön ! punktum!
Vendég

kicsiboris üdv közöttünk :lol:
Vendég

ezt most leltem:

Kiválasztod a tájegységet, ahol laksz, kilistázza a kórházakat. Ahol a szülészeti ágyszámra 0-t ír, ott szűnik meg.
http://www.eum.hu/index.php?akt_menu=5117

Kép
gaby25

gaby mire mennénk nélküled? :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: