A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szilvi,
sokminden van a ruhatáramban, de így 16 hetesen nem jönnek rám :D :oops: ...és mi lesz később :shock:
Vendég

nekem május 18-án lesz osztálytalim :D mit vegyek fel? :P :wink: én nekem sem jön rám a ruhatáram 2/3-ad része, és még terhes sem vagyok :? :lol:

Kép
gaby25

...jó reggelt!
Élek ám, meg még olvasok is (1 teljes órába telt a lemaradás behozása).
Lányok! Akinek 46-os cuccokra van szüksége, szóljon...reménytelenül szratom pakolás közben a ruhatáramat :lol: ...innen szép nyerni!

Kép
zölddisznó

Coca: Mennyit fogytál eddig? :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

áfi :D

gaby: nálam is ez a gond. Sajnos mindig reménykedek, hogy beléjük fogyok, sajnálom őket kidobni :oops:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

coca: láttalak már képen, nehogy 46-os méreted legyen már :wink: Szeretsz túlzásokba esni? :lol: :lol:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

szilva
hát én is tárolom őket :wink: a jobbakat, párat azért már elajándékoztam :P

Kép
gaby25

:lol: ...na most jót röhögtem! Édes drága pszichodokijaim! a 46-os a tavalyi méterem :lol: Már akkor is becsusszant néhány 48-as! :lol: Hát, sz nagyon vicces! Nem kifogytam belőlük, hanem kihíztam őket.

Kép
zölddisznó

Ceni! papapapapapapapapapapapa!

Kép
zölddisznó

coca: :D

Szilvi

szilvaqueen

sehol senki? Mindenki sütkérezik a napon?

Szilvi

szilvaqueen

szilva: én itt vagyok, de mindjárt elmegyek aludni egy picit. :D

katica
katica30

Katica: Jól van, szép álmokat!

Megyek én is, fél egykor elengedtek minket a munkahelyről. Gyalog megyek haza, sütkérezek én is a napon :lol:

Szilvi

szilvaqueen

lassan én is lépek haza, mi 1-kor mehetünk :P

Kép
gaby25

Én meg itthon vok! :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

...ja, mi ma nem dolgoztunk. Igazgatói szünet. :wink:

Kép
zölddisznó

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Dobok egy mai görbét, és tegnap igértem tesztet is, de elfelejtettem... :oops: :oops: Bocsánat, most pótolom. Remélem, láttok valamit belőle, nem nagyon értek a géphez, apa meg nem volt otthon.

Kép

Kép

Kép
szilcsi

Szezso, sajnálom, :cry: . A csokit nem felejtem ám el, majd a talikor megkapod!
Boni, hiányzol!!!!!! :lol: De tényleg...
Ma nem csináltam tesztet, majd csak hétfőn akarok újat, de az éjjel 3X voltam kint pisilni, nem is tudtam volna miből tesztelni... :shock: Ez már amiatt lehet???
Én nem dolgoztam ma, aludtam egy jó nagyot.
Léptünk ebédelni, szép napot! Puszi!

Kép
szilcsi

Szilcsi: jól látszanak a csíkok!!!
Az egri talira nem hiszem, hogy megyek, mert Eger még Dunaszentgyörgynél is borzasztóbb messze van...Tudod mit, veszek egy buborékos csokit magamnak (úgyis kicsit odavagyok lelkileg...), és közben azt gondolom, hogy ez az a csoki, amit tőled kaptam :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Minket most engedtek haza én is napon sütkérezve megyek, de anyumékhoz, így csak későn délután leszek! :lol:

Szezso! :? A horoszkópunk tavaszt írt, így nem marad más számunkra mint a május, ami nagyon szép hónap! :wink:

Szilcsi! Nagyon is látszanak a csíkok!

Áfi! A második változat jobb, egyébként nekem a nadrág tetszik és az első változatban a felsőt cseréltettem volna le én is!

Katica! A tanítás élményével kapcsolatban ezt mondod? Hát! Egyébként nagyon vívódok, hogy mi legyen! Ha június elején nem mondják ki a véglegeset, akkor szerintem próbálkozunk tovább! Mert ha augusztusban mondják azt, hogy mégsem, akkor nehogy már kihagyjak vagy 3 hónap próbálkozást! Na még töröm a fejem!!!!

Zöldi! Jó nektek! Mi már elpazaroltuk az igazgatói szüneteket! :twisted:

Kép
bettike
Eger

Na, én is eltűnök. Tekerek egyet. Szép délutánt!

Kép
zölddisznó

Szilcsi! Király! Kép

Kép
zölddisznó

Szilcsi,én is azt mondom hogy király a teszted , bár az enyém pont ilyen volt csak kék színben! Remélem te szerencsésebb leszel! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kata05

Szezso, akkor neked már tuti az 1 cn? :( Ribanc miki!!!!! :twisted:
Ha megírod priviben a címed, akkor küldök neked csokikát, buborékosat!!! :lol: :lol: Komolyan!!! Még mindig alig hiszem el, hogy ennyire beletrafáltál a dolgokba... :shock: :lol: :lol:
Képzeljétek, tegnap megtudtam, hogy a dokinőm, akihez járok pár hónapja, elmegy novemberben szülni, és nem vállal már szülést. Pedig nagyon bíztam benne, miután a másik doki le sem sz*rta a fejem...
Úgyhogy most megint kereshetek másik dokit... :shock:

Köszi a drukkokat, még egy darabig nagy szükségem van rájuk. :roll:
Katica, ne bánkódj, majd eljön a ti időtök is, ne félj!!! :D

Kép
szilcsi

Sziasztok,

Robcsi köszi a tornát, ki fogom ma próbálni, valami ilyesmit kerestem neten, de nem igazán találtam. köszi köszi :lol:

Boni, mikor jössz már? :lol:

Áfi, második változat sokkal jobb.
A suttogóról annyit, én is olvastam, szerintem annyira nem rossz könyv, persze vannak benne dolgok, amit az ember átgondol, van amit át se gondol, de jó iránymutatás adhat mit igen, mit pedig egyáltalán nem kéne. De szerintem ez minden könyvel így van, ami ilyesmi témájú. Az altatást mondjuk én pl tök másképp értelmeztem, lehet azért mert belesződtem a magam gondolatait is.

Melcsi, én elolvasnám, látsz egy irányzatot, persze, emellett olvass mást is, más szemszögű könyvet, és utána tudsz dönteni.

Szezso, a fene vigye el, hát komolyan mondom nem hiszem el ilyen görbe után :cry:

Gépjárműről kép:

Kép

Kép

ja és egy kis pocaksimi :lol:

Kép

Purc

Kép

Kép
purc

Szilcsi, tutin látni a csíkokat :wink:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc, köszi! Olyan jó, hogy biztattok!!!
Mi is terveztünk autót venni, a mostani már elég öreg, 9 éves és egyre több baj van vele, de a baba miatt most sztornó, amúgy is teljes lakáfelújítást akartunk az idén, de így, hogy babaszobát is csinálni kell remélhetőleg, autó ugrott, de nem bánjuk. A Ford az egy tuti autó! :D
Ja a Suttogóról én csak jókat hallottam, bár igaz, hogy nem jöhet be mindig mindenkinek. :wink: Szerintem egy próbát megér.

Kép
szilcsi

Sziasztok

Megjottunk a Hajogyari szigetrol, nagyon jo volt! :) Meg aludtam is egy jot!

Holnaptol csutortokig nem leszek, mert anyumeknal leszek, mivel a hazassagi anyakonyvi kivonatot tudjatok a baba anyakonyveztetese miatt ujra kell kerni, es nekunk nem Budapesten volt a polgari eskuvonk!

Csutortok este doki, meg NST/t, aztan kb. nyolc fele jovunk haza, majd irok mi volt! (Ha meg addig tortenik valami, Gaby/val uzizek! Szamot csereltunk!

En most tejberizst foztem, nyami, mar nagyon ehes vagyok! :)

Ti ma mit foztetek? Hogy vagytok es hogy telik a hetvegetek?

Puszi

Puszi mindenkinek addig is!

Kép
elizabeth25

Megjöttem én is. Liza! Én is a Hajógyárin jöttem hazafelé! Ti merre voltatok?
Én ma spárjaleves és fokhagymás spenótos sajtos tészta.

Kép
zölddisznó

sziasztok! Én is itt vagyok!
Szezso! Most akkor mi is van???Küldjem a fagyit?

Én be vagyok sz.rva, hogy elszámoltam a ciklusomat :cry:
szétaggódom magam, mire eljutok az orvoshoz... :cry: :( :cry: :( :cry: :(
Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Hogyhogy elszámoltad?

Kép
zölddisznó

az első görcsölés előtt 9 napig barnáztam, most meg a 6.cn-on tojásfeh.
most mi van ilyenkor???
ugyanez volt az előző hónapban is

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi: 1 cn., ugrott a fagyid :wink:
Nem lesz semmi gond, csak megint szivat a ciklusod :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

...akkor 14 napig mikiztél?

Kép
zölddisznó

Bimcsi, szerintem jól számoltad a napokat. Azért a dokit lehet fel kéne hívni, hogy ilyenkor mizu. Most inszemre készülsz ugye?

Liza, nálunk rakott kelkáposzta lesz. Párom már tűkön ül :?

Purc

Kép

Kép
purc

Kép

Kép
bettike
Eger

igen Purci, inszem lenne, ha igaz

szezso!!!!!!!!!!!!!4 :cry: :( :( :( :( :( :( :( :( küldjem a fagyit postán?

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép
bettike
Eger

Szezso! MIÉNK A MÁJUS!!! PUNKTUM! Ja és SNUFIÉ IS!!!

ÉS EL NE FELEJTSEM KATÁT, BONIKOT, BABAIMADOT, LILIT, ZÖLDIT, GABYT ÉS ANCSÁT (csodababákkal, hogy az is legyen), SONJUST, KATICÁT, MONYOKAT, MFPANT, SZILVÁT, KLARISSZÁT, VERAMAMIT, SZILVÁT, !

IDEJE EGY HATALMAS BABAESŐT FAKÍTANI MÉG NYÁR ELŐTT! :wink:
És akkor 1-el kevesebb táblát is kellene gondozni! :)

Kép
bettike
Eger

Bettike! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Jajj, bettike! Jól átvertelek, csak ma van az 1. cn, úgy döntött miki. Eddig csak ijesztgetett.

Kép
zölddisznó

...ja, és a májusi (baba)eső aranyat ér!

Kép
zölddisznó

Holnap peca és bogrács bibbííííííííí!
És első Closty! YESSsssss!

Zöldi! Ezen ne múljon! :wink:

Kép
bettike
Eger

Holnap Vivicitta és Critical mass! Juhéjjjj!

Köszi Betti néni!

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok,

már 4 körül itthon voltunk, de vacsiztunk és csak most tudtam jönni.

Apának vettünk néhány pólót megy egy cipőt, én nem vettem semmit, mert babónak már 2 éves koráig megvan szinte minden :D , nekem meg már nem kell, remélem nem leszek sokáig ilyen gömböcke, nem akarok nagy méretű ruhákat betankolni....remélem istenke segít és legalább a szülés előtti alakomat visszanyerem majd lassan.

Bettike, Ámen :wink:

Áfi, Purc köszi, hogy leírtátok a véleményeteket a könyvről. Jajj, a sírós gyerek nem megnyugtatós szemlélet nekem sem jön be, de azért mindenképpen elolvasom, aztán írok, hogy szerintem milyen volt.
:wink:

Zöldi, te tök magas vagy és egyáltalán nem vagy duckó, ahogy a képeken láttam. 46-os ruhák jöhetnek, pont az most a méretem :lol: Különben is tessék eltenni és jó lesz az még :wink:

Lehet, hogy még benézek, de most úgy érzem leragadnak a szemeim :D .

Puszi mindenkinek.

Melcsi

Ui:Boni, még mindig hiányzol :lol:

Kép
melcsi6

Melcsi :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

átrendeztük Roli szobáját. Kapott új ágyat így már nem rácsos ágya van. MAjd teszek fel képet, csak lemerült a gép.

Purc, nagyon szép kocsid lett. :)

Áfi, a naci tutkó, a felső meg jó. Szóval azon még gondolkodnék, de nem vészes. :) :)

Szilcsi, látom én is a csikokat :) Hétfőre tuti még erősebb lesz.

Komolyan olyan jók ezek az esélytelen hónapok :) :)

nekem meg kezd látszani a pocim, csak még nem tudom eldönteni, hogy ez az vagy inkább más ;)

Jók legyetek és pusz mindenkinek.

K.

KépKép
Kép
csikken

Ja még annyit akartam, hogy én csak jót hallottam a Suttogóról, persze nem szabad szentírásnak venni.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: