A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Nekem van digitális és japán higanyos is. Próbáltam már a higanyossal is mérni, de semmi különbség nem volt a két hőmérőn mutatott érték között. Érdekes, hogy nekem a hüvelyi és a popsiban mért hő között sincs semmi különbség, már teszteltem. Úgyhogy maradtam a digitálissal hüvelyben verziónál.

Alena
alena

Ma szoritsatok nekem 3 korul,fogorvoshoz megyek.En nem panikolok tole,sosem feltem fogdokinal,de most mar olyan pici a fog a lyuk korulKépPicit elhanyagoltam,aztan ez a bolcsessegfog ripsz-ropsz tonkrement...
-szoszi-
szoszi

KarmenKép
Drukk nektek, hogy minden rendben legyen!

HurkiKép
Stahl Juditkát ki nem állhatom a beszédstílusa miatt. Olyan szájbarágósan mondja el a recepteket, mintha az ember még fényképen sem látott volna hagymát.

EditKép
Így utólag is Boldog Névnapot!

ZsebiKép
Melyik csatornán és hánytól lesz a Gynevac?

GittaKép
Nagyon irigyellekKép a jól sikerült nyaralás miatt!
Örülök, hogy újra köztünk vagy.

Lányok!
Hozzátok jöttem megnyugodni. Tegnap kiküldték az illetéket a lakásunk után és nagyon mellbevágó az összeg. 5-6 lombik ára. Kép Hogyan lehet ilyen körülmények között megélni, gyereket vállalni és fizetni a törlesztéseket! Tényleg az az érzésem, hogy mikor az ember lépne egyet előre valami ránt rajta egyet, hogy hanyattessen és mínuszról induljon megint. Megint hócipő szindrómám van és bocs, hogy OFF vagyok.

Egcsi

A Nagy Ő témához: Szerintem elég rabszolgavásár jellege van a dolognak és szegény sanyi tényleg nem tud lovagolni még én is röhögtem rajta, pedig én sem vagyok egy lóratermett manyecske.
egcsi

Egcsi!Kép
Akkor rohadt nagy a hazatok!Nezd forditva...pozitiv gondolkodas,tudod...Kép
-szoszi-
szoszi

SzösziKép
Azt te csak úgy hiszed! 3 szoba, kb 80 nm. Ez olyan rohadt nagy ?

Egcsi
egcsi

SzösziKép
Na, úgy látom tényleg rohadt nagy, mert elállt a szavatok a mérettől.Kép Akkor nem is sopánkodok tovább én a "nyomorult újgazdag" hanem hazaevickélek.

Holnap megyünk anyuékhoz és az öcsémékhez babalátogatóba. A kicsinek sajnos baj van a szívével és ha nem nő össze magátol a lyuk 1 éves koráig, akkor valószínű operálni kell.Kép
(A könyvtárosfiú megint félreérthetetlen pillantásokat vet felém és nem azért mert annyira tetszenék neki.Kép Véges időm lejárt!)

Csóka:
Egcsi
egcsi

Egcsi,

lehet hogy már későn írom de az RTL klubon lesz este 7-körül a gynevac.

Edit,

Nem nézett még UH-t mert csak most kezdtem el figyelni a dolgokat mivel most szeretnék babát.
Első lépésben hőmérőzök, kapom a gynevcot és vérvértel a x-ik napon.Szerintem a 21.-en fogok azért elmenni laborra mert így nem tudom mikor kellene.
Aztán biztos további instrukciókat kapok majd.

Szöszi,

nem kell betojni.kapsz egy szurit és nem érzel semmit.a bölcsességfogat tudomásom szerint nem nagyon tömik.Az enyémet kihúzta a doki ,mert nincs funkciója :-)) (de csak az egyiket ,így azért még bölcs vagyok:-)))
Zsebi

Szisztok lányok ! Bocs, hogy ideférkőzök,de most találtam rá erre az oldalra,még csak kezdő vagyok.Hétfőn lesz két hete, hogy Szegeden inszeminációs beavatkozáson voltam,azt mondta a doki,épp jó időben sikerült a beavatkozás,2 hét múlva csináljak tesztet,Ez ugye hétfőn lesz majd.De én nagyon kiváncsi voltam, és ma megcsináltam és negatív. Mit gondoltok reménykedjek a hétfőbe,lehet hogy ez a pár nap is számít?
kagnes22

Kedves kagnes22 Kép

Tudod, a kard hal először, a remény hal meg utoljára.
De komolyra fordítva a szót!
Hogyne számítana ez a pár nap. Ha jól számolom, az még pont 4 nap.
Talán jól tudom, de valami olyasmi van, hogy a HCG-t, ami a "terhességi hormon" mutatják ki a tesztek és az naponta duplázódik, ergo hétfőn pont 8x annyi lehet a vizeletedben, mint ma volt.
Különben is a legtöbb teszt (bármit is írnak a marketingesek a tájékoztatóra Kép )a menses elmaradása után pár nappal tuti.
Lehet, hogy vannak tényszerű cáfolni valók az üzenetemben, de a lények, hogy nehogy elkenődj, ebből még bármi lehet.
Millió példa és ellenpélda ugyanitt az archívban.

Köszönöm az utólagos névnapos köszöntéseket is Kép

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Kagnes22 Kép

Egyébként mi az, hogy "épp jókor sikerült a beavatkozás" ?
Az inszeminációt sok-sok vizsgálat előzi meg nem és olyankor csinálják, amikor "épp jókor van", nem csak úgy a vakvilágba lövöldöznek.
Vagy rosszul tudom Kép ?

Edit
Kép

Kép
reditke

Kagnes 22 Kép

Persze, hogy reménykedjél. Nekem az első terhességi tesztem egy hétfői napon negatív volt. Megismételtem szerdán és akkor viszont már pozitív lett. Persze hogy számít az a pár nap.
phajni

Sziasztok!
Shine, Leone: Koszonom a valaszokat! Azt hiszem kezdek tisztan latni...
De meg egy kerdes: Az nagy baj, ha csak 36.9-re megy fel a ho? Itt mar eleg sokat olvastam arrol, hogy 37-re kell felmennie...

Mandula
mandula

Sziasztok!

SzosziKépKép Nagyon jófej az előrelátó férjed! Jót röhögtem.
FókuszKép Tegnap én is néztem, pedig utálom és én semmi olyan fontos témát nem bírtam felfedezni, ami miatt a Gyvenac kimaradhatott.. De hát ugye kit mi érdekel. Marsi cickója szerintem is állandóan változik. Fene se érti.
KarmenKép Nagyon nagy drukk a magzatvízvételhez. Melyik nap lesz? Lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, de volt róla szó korábban, hogy mi volt a gond a genetikai UH-n, miért javasolták az alapján a magzatvízvételt?
VicaKép Hurki egyszerűen tökéletesen írta le, hogy mi az ovulációs teszt működésének a lényege, és mikor kell felmennie a hődnek. Várj még egy napot.
Ilducikám! Mi van veled, aranyom?KépKép

Kele
Kele

Szia Mandula!

Nem baj Mandula, nekem "csak" 36,8 ig ment fel és babás vagyokKépKép

Kele
Kele

Volt valakinek láza Gynevac beadatása után?
Ha igen, kérem, szóljon, lenne néhány kérdésem!
Köszi, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit ,

nekem volt lázam !! Kérdezz ...:-)))
Zsebi

Zsebi Kép
Mi ma kaptuk meg a receptet a nőgyogyómtól és attól függően, hogy este lesz-e a patikában vagy holnap vagy jövő hét elején kezdjük a szúrkálást.

Dokim azt mondta, ha belázasodik bármelyikünk, akkor abba kell hagyni és a következőt nem szabad beadni.
Nálad is ez volt?
Hányadiknál lett lázad? mennyire durván? Mennyi idő alatt múlt el? kaptál utána még Gynevacot?

Valamint azt is mondta (bár olvastam az Erazmusz topikban ennek erős cáfolatát), hogy amíg kapjuk a szurikat, azaz 5 hétig, hagyjuk abba a védekezésmentes időszakot, mert ez olyan, mintha oltást kapnék (ezt nem mondta, de gondolom gyengített kórokozó vagy hívjuk, ahogy akarjuk) és semmilyen oltás mellett nem lenne jó teherbeesni.

Én bevállalom ezt az 5 hetet, főleg Erazmusznál is olvasta, na nem pont ezekkel az indokokkal, hanem a gyulladás miatt, hogy nem baj, ha addig szünetelünk. (végülis 1 hónap kihagyás), de a lázas reakciós témát nem értem.

Írj, lécci-lécci!!

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit:-)

Nekem az első után nagyon fájt és nem aznap hanem 48 óra múlva (kb) lázasodtam be.
A doki nénit persze megkérdeztem hogy normális e ,de azt mondta hogy minden 1000-ik ember lázasodik be.Na én ebbe beleestem:-))
Azt javasolta hogy mikor megyek a következő oltásra akkor vegyek be este -(mert éjszaka támadott a láz:-)) - lázcsillapítót. A második oltás után is másnapra baromira fájt és jött a láz.De akkor már fel voltam vértezve és lecsillapítottam.Harmadnapra semmi nem volt csak fájt a sejhajom még :-)))
A harmadik oltás most hétfőn volt ÉS SEMMI sem volt.Nem fáj és láz sincs :-))))
Ja a párom is kapta és neki egyszer sem volt semmi baja, egy kicsit érezte hogy fájdolgál az első alkalommal aztán semmi .Tehát kicsi az esély hogy lázas leszel emiatt nem kell aggódni.

Másrészt vannak olyan módszerek ,melyekkel meg tudod akadályozni a teherbe esést .Nem kell kihagyni 1 hónapot hanem találékonynak kell lenni :-))))

Ja legjobb a hatás ha 10 naponta és nem hetene adatod be.
remélem kimerítő voltam :-)))

puszi
Zsebi

Köszi Zsebi, teljesen kimerítő voltál Kép
Nem úgy akarunk kihagyni 1 hónapot, hogy teljesen szexmentesítjük magunkat, csak babagyártásilag kihagyni Kép

Szóval neked, nem mondta az orvosod, hogyha láz van, akkor a többit nem szabad beadni?! Ez érdekes.

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Kele! Szerintem és több doki szerint is nem rosszak annyira az eredmények hogy indokolnák, de a korom miatt se árt (33) meg ha már felmerült, akkor ugy érzem, hogy nekünk rosszabb még 4 hónapot idegeskedni, most legalább megtudjuk mi az igazság. Hétfön csinálják. De a Kaáliban azt mondták, ne aggodjak, mert az eredmények igen jok.

Kagnes! Itt már többeknek volt korai tesztnél neg. és pár nap mulva poz. lett. Remélem neked is.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Edit,

azt mondta a dokinénim ,hogy csináltassak allergia bőrpróbát hogy allergiás vagyok e formalinra vagy thiomersalra. Ha nem akkor lehet nyugodtan folytatni!!! Így is tettem !:-)))
De ne aggódj ,érzem hogy nem leszel lázas :-)))!!
Zsebi

Köszi Zsebi, aranyos vagy.
Igazából nem is magam miatt aggódom, hanem párom rühell mindenféle gyógyszert, injekciót stb. Amíg lehet, ő mindent elkerül, amit nem muszáj.

Amikor először meséltem neki a Gynevacról, olyan édes volt, látni kellett volna a feját, mert meghallotta, hogy gyulladásra, fertőzésre stb... és azonnal bepánikolt hogy valami antibiotikum.

De szerencsére, jó kis erős, masszív szervezete van, így nem is nagyon szorul gyógyszerekre.
Ezt azért bevállalta nyavalygás nélkül Kép
puszi, lelépek melóból

Edit
Kép

Kép
reditke

Kele:
1-2 hetig nem olvasgattam ezt a forumot, ez uj hir, vagy regi?
Mert ha uj, akkor nagyon gratulalok Kép

Mandula
mandula

Edit Kép
Szerintem Erazmusz nem azt irta, hogy nem kozben erdemes vedekezni. Sot, azt szokta mondani, hogy meg a terhesseg elejen is beadhato, mert semmilyen mellekhatasa nincs.Ide masolom neked, amit ma egy lanynak valaszolt.

A nőgyógyászodnak nincs igaza abban, hogy a baba kérdést szüneteltetni kell a vakcináció alatt. A leírásban sincs benne olyan, hogy a terhesség kontraindikációt jelent! Több ezer terhes kapta meg a Gynevac-ot terhessége elején, és több száz olyan eset van, akik évekig nem lettek terhesek, vagy több spontán vetélés miatt kezdtük el nekik az oltást, és közben lettek terhesek, majd egészséges, sőt az átlagosnál fejlettebb, egészségesebb újszülöttet hoztak világra! Fejlődési rendellenesség a vakcina hatására nem keletkezett! A vakcina feltalálója, Újhelyi Károly Kossuth díjas immunológus (a magyarországi vakcináció atyja) így indokolta azt, hogy kora terhességben is adható: a laktobacillus vakcina autovakcinának tekinthető, az autovakcina pedig a terhesség bármely időszakában adható. Szóval a szervezetnek nem kell "beállni", viszont egy dolog miatt megfontolandó az, hogy csak utána kezdjetek a baba projekthez: ha valóban gyulladás az oka annak, hogy még nincs terhesség, akkor a keletkező babának az az érdeke, hogy előzetesen teljesen szűnjön meg ez az ok, ami a teljes kúrával érhető el a legbiztosabban.

Hatha tudtam segiteni. Vagy most jol megkavartalak? Kép

Alena
alena

Sziasztok!

Nem tudom, hogy láttátok-e most (kb. 10 perce) az RTL Klub-on a Fókuszt, a Gynevacról volt benne szó, bár magát a gyógyszer nevét nem említették. Arról volt szó, hogy krónikus hüvelyi és kismedencei gyulladások miatt kialakuló meddőség kezelésében rendkívül hatásos, és hogy egy magyar feltaláló készítette anno, aki már meghalt, és hogy külföldön égre-földre használják az orvosok és ami a lényeg, hogy sajna Magyarországon csak kevesen kapnak ilyen kezelést. Volt egy 18 éve kisbabára várakozó 42 éves nő, aki végülis Gynevac-kúra után terhes lett, 3 éves a fia. És bemutattak egy másik kismamát is, aki 8 hónapos terhes, szintén a kúra után lett terhes. Szóval ez volt. Ja és hogy honnan is tudtam, hogy erről van szó, holott direkt nem említették magát a gyógyszer nevét? Szó volt benne Dr. Lázár Erikáról, megnéztem a www.gynevac.hu-t és ott mint kapcsolattartó, ez a doktornő szerepel. Úgyhogy tuti, hogy erről volt szó.

Sziasztok,
Beja
beja

LanyokKép
Elnezest, hogy nem irtam, de ideert az Isabel hurrikan, most tombol eppen felettunk. Szerencsenkre a parttol 200 km-re vagyunk, ott sokkal roszabb a helyzet mint itt. Meg van aram, de nem tudjuk meddig. Ha tudok, holnap jelentkezemKép

Vica
vica72

Vica,
Kitartás, és okvetlenül írj, hogy mi van!!
tinka

Sziasztok Kép

Alena Kép
Köszi, én is pont Erazmusz ezen hozzászólásáról beszéltem, vagy ezek szerint csak akartam beszélni, de félre érthető voltam. Pont arra vonatkozott az üzenetem, hogy az a doktornő szerint sem hátrány, ha kivárjuk a kúra idejét, főleg mert nekem állandó gyulladásom, folyásom, viszketésem stb. van.
Csak biztos rosszul fogalmaztam.

Beja Kép
Igen a Gynevac-ról volt szó. Lehet, hogy azóta ha már visszaolvastál megtaláltad, hogy többen jelezték itt a fórumon, hogy lesz a fókuszon. Maga a doktornő is a "saját" topikjában.

Képzeljétek, ma beadattuk férjecskémmel az első Gynevac szurit. Lehet, hogy még pont jókor vettük meg tegnap a szert, mert ha a fókusznak jó a nézettsége, akkor hamarosan nem lehet majd kapni a gyógyszertárakban, mert hiánycikk lesz Kép

Szép hétvége előtti utolsó munkanapot mindenkinek!

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit,

remélem nem fájt nagyon :-))) az én párom minden szuri előtt úgy csinál mintha vakbélműtétre menne és készül a legrosszabbra :-)) persze meg sem érzi!!!
szerintem azért lehet majd kapni ,mert lehet hogy olcsóbb mint a lombikos gyógyszerek de azért van aki nem tudja kifizetni .Bár én ikább nem ennék ,de akkor is megvenném...de biztos több fog fogyni belőle mint eddig.
Zsebi

Vica Kép
Gondolok rád. Szörnyűek lehetnek ezek a hurrikán dolgok.
Az origo fő témája is moat erről szól.
http://www.origo.hu/nagyvilag/2003091925millio.html

Zsebi Kép
Pont most írtam Erazmusz topikba is, hogy engem ma reggel hívott, anyukám, hogy járjak utána, mi eza csodaszer, mert biztos nekünk is jót tenne. Aztán tájékoztattam, hogy már megkaptuk ma reggel az első szurit, de nem a fókusz hatására.

Egyébként nem fájt. Ugyanolyan volt, mint egy bármilyen fenék szuri. Nővérke jól szétmaszírozta előtte az izmokat, mondta lazítsunk, aztán belénkvágta Kép
Párom, egy hős Kép Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit Kép
Most olvastam el újra a tegnapi hozzászólásodat, és látom, ugyanezt mondtad te is. Bocsánat, tiszta rohanásban voltam, és gyorsan írtam, hátha segítek. Kép Ha gyulladásod van, akkor tényleg jobb, ha kivárod míg megszűnik.

Ma sajnos leesett a hőm, úgyhogy minden percben várható, hogy megjön.

Alena
alena

Alena
Köszönöm az infót, azt a fránya hőt meg sajnálom.
A vicces pedig az, hogy én már 2-3 napja menstruálok, kb. 5 napos késéssel (ami alatt klassz 37,4-es hőm volt) és nekem még mindig nincs 37 alatt.
Viszont vérzek, mint állat.
Úgyhogy hő ide vagy oda, bármi lehetséges (lásd Kele)

Edit
Kép

Kép
reditke

Lanyok!
A hom a 10-ik napon is 36.9!!!Meddig tartja fennt meg a closti?A 7.-ik napon befejeztem a szedeset es megis ekkora!
Cat!Hol vagy?Mi van Veled?
-szoszi-
szoszi

TinkaKép EditKép
Koszonom hogy gondoltataok ramKép Mostmar elment a hurrikan. Szerencsere mi "csak" a szélét kaptuk, de igy is iszonyatosan fujt a szel. Mi sem tudtuk, hogy milyen ez. Azt hittuk, hogy allandoan fuj a szel, pedig nem, mert voltak szelcsendes idoszakok is, akkor csak az eso szakadt. Igy fedezekbol nezve izgalmas volt, es meg az aramunk sem ment el. Most megyek majd dolgozni, meglatjuk mi lesz az utakon.

HurkiKép
Koszonom, hogy felvilagositottalKép A homersekletem elindult felfele, igaz kicsit vanszorogva, de en mar semmin nem lepodok megKép
Csak remenykedem, hogy ez a ciklus sikeres lesz.

Vica
vica72

Köszönöm a biztatást,most egy kicsit talán ismét megjött a bizodalmam.Nagyon negatív vagyok mostanában.Az inszemináció előtt 2 naponta voltam UH ,majd jött a szuri és következett a beavatkozás.1 hónapja járok a Kaáliba.Én már kétszer szültem,és nem érzek semmi jelét a terhességnek.2 fiam van,már nagyok 20 illéetve l7 évesek.Nagyon várják a kicsit de valami miatt nehezen jön össze,tulajdonképpen 1 éve szeretnénk kisbabát, a Kaáli volt az utolsó reményünk.l év alatt ezer féle vizsgálatot elvégeztek mindkettőnknél és semmi negtív dolgot nem találtak. Igaz már nem vagyunk 18 évesek...Nagyon jól esik a biztatás.KÖSZI
kagnes22

Kagnes!

Gyere át az Indexen a lombikos topikba, sok Kaális inszemes-lombikos van ott! :-)

http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9006100&uq=36155
Névtelen

Sziasztok,
Keléhez hasonlóan utrgestannal profasival terhesen 36,8 volt a hőm. Ne hergeljétek már magatokat ezzel a 37 fokkal. Ki így ki úgy működik. A legrosszabb amit tehettek, ha stresszelitek magatokat, szerintem dobáljátok már el a hőmérőtöket.Kép
Voltam vérvételen, képzeljétek egész jók a hormonjaim, az UH is jó volt így holnaptól mehet a stimulálás. SZorítsatok légyszi! Keveset fogok jönni de majd írok üzenek, és biztosan érzem majd a pozitív energiáitokat. KÖszi
optiHUrki
hurki

HurkiKép
Nagyon szorítok!

KarmenKép
Drukk! Drukk !

Mint látjátok újra itt, ismét "szalma" vagyok. Semmi különös nincs, elkezdtek dagadni a kebleim, úgyhogy néhány nap múlva szerintem kecsap.

Egcsi
egcsi

Haho Lanyok!
Latom nem volt itt tumi a hetvegen.Hova tunt mindenki?
Egcsi!KépSajnalom,hogy megint "szalma" vagy.Tulajdonkeppen meddig tart meg ez az ingazas nalataok?
En azert nem irtam a napokban,mert sajnos semmi jot nem tudok kozolni.A hom meg sem moccan a 36.9-36.8-rol.(12.-ik nap!!!)Tegnap voltam uh-n,a doki ugy rairta a papiromra az "anovulacios ciklus"-t mint a pinty.Semmi tuszo nem volt.Ezert a tegnapi nap bogessel telt.Jol bedrogoztam magam a clostival,erre semmi.
Remelem Ti jobb hirekkel tudtok szolgalni!
Hurki!Kép Nagyon DRUKK-olunk!
-szoszi-
szoszi

Sziasztok!

Már hónapok óta csak olvaslak titeket, és nem írok (kabalából). Talán emlékeztek rám, májusban inszem. terhességből fogant babát vesztettünk el a 10. héten. Sajnos ez nem előszőr, de remélem akkor utoljára történt velem.
Most azonban úgy érzem bíztatásként meg kell osztanom veletek az örömünket.

Sikerült!!! Nemrég 2 csíkot mutatott a teszt és már ultrahang is igazolta picurkánk meglétét. Nagyon boldog vagyok és egyenlőre nagyon optimista. Nagyon reménykedem, hogy mégegyszer nem történik meg ez a szörnyűség. Úgy érzem most sikerülni fog.

A módszer, ami a csodát eredményezte:
2 hónap szünet, ezalatt Gynevac kúra mindkettőnknél. Vettem LH tesztet és kimuttatta amit a hőgörbém meglepő módon nem jelzett, azt hogy közvetlenül menses utáni napokban van az ovu. nálam. Csak kiváncsiságból próbáltam ki akkor az LH tesztet és meglepődtem az eredményen. Persze jött az esti élvezet, felkelés nélkül, párna a fenekem alá reggelig. Elsőre sikerült.

Mint utólag megtudtam egy barátnőm ugyanígy járt.
Csak egy tipp volt, hátha valakinek jól jön.

Sziasztok:
Humi

Ja! És szorítsatok nekem, please!
humi

Szisztok lányok ! Remélem mindenkinek jobb a reggele,mint az enyém.A tesztem 1 csíkos lett,dehát miért is gondoltam,hogy majd nekem elsőre sikerül az inszem után?El vagyok keseredve,majd később felhívom a dokimat.
Humi! Grtulálok,vigyázz magadra és a picurkára.

Sziasztok
kagnes22

Jo reggelt!!!
Humi!KépSzoritunk.Most majd minden rendben lesz.
Kagnes22!KépNem feladni,kitalalni valamit,ami lekoti a figyelmed,bar tudom,hogy ez a legnehezebb,en is ezzel kuszkodok.
Mi is szeretjuk egymast apaval,mert kozepidot irunk es parnat is dugdostam a fenekem ala,habar teljesen folosleges,mert a hom a 13.-ik npaon meg mindig 36.8 es uh-n is azt mondtak semmi reagalas a clostira.
-szoszi-
szoszi

Jóóóóóóóóóóó reggelt VietnámKép

Na én is megjöttem,mi hír mostanában?
Én épp valamelyik nap estem át egy kacsupos üvegenKép de sebaj majd megint nekifutok a papinak.
Visszaolvasni még nem volt időm csak gondoltam beköszönök és ha minden jólmegy holnaptól megint szabin leszek a hétenKép

Szijja SzösziKép
Jóóó vagy?

Alice
malice

Sziasztok Kép Jó reggelt és kellemes hetet Kép

Humi Kép
Nagyon szorítok.
Pontosan mi a neve a "csoda" LH tesztnek, amit használtál és hol lehet kapni?

Kagnes22 Kép
Hülye vigasz, de legközelebb. Szöszi írása nyomán, tessék más fontos dolgokat találni. Gyönyörű az idő Kép

Alice Kép
Welcome back!
De, micsoda ?!?!!! Holnaptól megint szabin? 60 éves vagy 8 kiskorú gyerekkel, hogy ennyi szabadságod van?

Én ma nagyon jól érzem magam.
Gyönyörűen süt a nap, nincs sok munkám, fantasztikus babázós hétvégénk volt (unokahúgom 2 éves tünemény kislánya, unokaöcsém 6 éves rosszcsont kisfia és barátnőm 11 éves nagylánya volt nálunk állatkertezős, tropicariumozós, kirándulgatós hétvégén). Nagyon kiéltük magunkat gyerekileg. Meg most olyan jó nyugi vagyok, hiszen a gyulladások miatt Gynevac kúrázunk és közben nem szeretnék teherbeesni. De jó, ezt leírni, el sem hiszem. Úgyhogy csak úgy tényleg az öröm kedvéért szeretjük egymást apával.

Mit tudtok Bartha Szilviáról. Tegnap bekapcsoltuk a TV-t (nálunk nagy ritkaságszámba megy) és pont ő volt egy beszélgetős műsorban, mutatta pociját, hogy nagy bánata elmúlt, mert most már ott a bébi. Csak nem lombik babás ő is? Olyan jó volt látni, ahogy büszkén mutatta. Higgyétek el, nekünk is lesz, csak ki kell várni türelmesen.

Puszi, legyetek jók és örüljünk a jó időnekKép Kép
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Szija R:EditKép

Nem vagyok 60 csak 59Kép a górémmal megpróbálok beszélni mert itt a hugi a picifiával és nem akarom őket otthon hagyni egyedül.
Még a héten itt lesznek aztán mennek hazaKép
Ha valaki halja javítsatok ki a táblázatba lécci ma vagyok a 4cn-ennnnn.

Pusszantás
Alice
malice

Jó reggelt Lányok!

Nálam semmi jó hír, szombaton megjött, ahogy kell. Tudom, új ciklus...Kép
Viszont a vérvétel azt mutatta, hogy javult a progiszintem. Ez is valami. Most 3x1 Serophent fogok szedni, és akkor valószinüleg már teljesen jó lesz az értéke.

Bartha Szilviával volt egy interjú a Nők Lapjában pár hónapja, ahol elmesélte a sztorit. Az első közös ultrahangra mentek a férjével, amikor kiderült, hogy a baba már nem él. Utána műszeres befejezés volt. De jó, hogy most megint babát vár!

Alena
alena

Egy érdekes cikk. Ha ezt előbb tudom...!

http://www.origo.hu/tudomany/elet/20030922aborivo.html
alena

Haho!Kép
AliceKépItt vagyok,semmi jo hir,allitolag nincs pe-m.Hallom Te meg kecsapoztal.Hat,koncetralj a keresztfiadra,az biztosan eltereli a gondolataidat.Es legyszi mostmar dogozz is valamit,gondolj a magyar gazdasagra,a recessziora es nezz magadba.DOLGOZNI CSAJOK!!!KépAz nem jarja,hogy csak en rohadok itt a meloban...
Alena!Sajnalom...
Nem is tudtam,hogy a Bartha Szilvia terhes volt.Nekem nem szipmi a neni,de mivel kozos cipoben jarunk drukkolok neki.Ezt azert nem kivannam neki.
Hallottatok,hogy Tony Curtis meg Baumgartner nepszerusiti M.o-ot az Allamokban meg Angliaban?Kép
Vica,ha megmutatja a tv-ben a Tony Curtis nektek,hogy milyen szep a Hortobagy,akkor majd gyertek el megnezni...Kép
Ja!Most hallom a radioban,hogy a bort ivo nok hamarabb esnek teherbe valami kutatok szerint.Mar lassan kezd elegem lenni az ilyen talalmanyokbol,de ma hazafele veszek vmi jo bort es megiszogatjuk papaval.Mindent a babaert!!!Kép
-szoszi-
szoszi

Kerdesek kovetkeznek!
Cat!Kép Merree vaaaaagy???????
Karmen!Kép Szoritottunk Neked,mi az eredmenye a vizsgalatnak?Remelem minden ok!
Kele!KépOrsiKépVirag!KépMerre jartok?Valami uj topicban gyultetek ossze es minket itt hagytataok?Kép
-szoszi-
szoszi

Hát csajok akkor én most hazafelé beugrom egy KricsmibeKép

SzösziKép
Dógozok én még ha nem is vagyok a helyemen a legtöbb melót telefonon keresztül intézem,lassan már ránő a telcsi a fülemreKép
Többiek hol vagytok?

Alice
malice

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: