A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

sziasztok,hazaertem.

ha valakinek az erzeseibe gazoltam,vagy megbantottam,attol elnezest kerek,nem allt szandekomban.
bevallom nem volt jo otlet felhozni az abortuszt de ennek mar ugyis mindegy.

bettike kivehetsz a tablabol.

Kép
monyo83

Laparral kapcsolatban köszönöm a biztatásokat. Egyre jobban érzem azt, hogy fel kellene hívnom a dokimat. :oops: Szerencsére a dokim csinálná a lapart és a pletykák szerint nagyon nagy szakember.

szezso: bosszantó, hogy csak szeptemberre kaptál időpontot :x De az tényleg igaz, hogy abba még egy inszem is beleférne.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Jaj Monyó,
ne drámázz már! Engem biztosan nem bántottál meg, összevitatkoztunk, na bumm, megtörtént már mással is. Örülök hogy beláttad hogy nem szép dolog meddőséggel harcoló nők közt abortuszt éljenezni, részemről a dolog le van zárva.
Apával meg természetesen akkor vagy együtt amikor akarsz, én csak az eredményességben kételkedtem, de ez is a te döntésed, és nem is tekint célpontnak senki.
Ezek után (hogy ilyen szépen tisztáztuk) nem kell senkit kivenni sehonnan senkinek.
Vendég

Melcsi ez van... Remélem több nem akaródzik kijönni. :x Nálunk sajnos genetikailag kódolva van a csík.

Purc egy éjszaka alatt jelent meg ás két napig éreztem, hogy reped. :(

Monyo, szerintem nem kell elmenned, az ember az életben rentgetegszer találkozik olyan helyzettel, amikor nem adnak neki igazat, vagy éppen a nézete nem elfogadott. A lényeg, hogy te meg vagy győződve arról, hogy helyes, amit csinálsz, amit gondolsz.

kispiskóta

huuh, kispiskóta, ez durva. Na nálam meg lehet viszerek jelentek meg :? úgyhogy most hideg meleg vizzel zuhiztatom a lábam minden este, nem mintha használna :?

Purc

Kép

Kép
purc

csajok, én meg takarítok, csak egy szoba nappalis a lakás, de még sehol sem vagyok, igaz marha alaposan csinálom most, mert már ráfér a pecóra. MI lesz ha tényleg házunk lesz :oops: Majd lesz jó sok kölök, azt befogom őket :wink: Mire nem jó a nagy család :roll: hihi :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

afi.csak meg anyit hogy emlekezz vissza arra hogy neked milyen szarul esett mikor a pco-s topikban lehurrogtak a lapar miatt,itt panaszkodtal.
most en erzem magam ugy mint akkor te.

Kép
monyo83

Monyóka,
az egy kicsit más helyzet volt, ha akarod nagyon szívesen el eszmecserézgetek veled erről priviben vagy MSNen.
És én is duzzogva és gyerekesen jöttem el abból a topikból, ahogy most te akartál, és hidd el ezerszer is megbántam, azóta is százszor kértem segítséget tőlük hol ettől hol attól csak épp priviben. Nagyon jó csajok ők is, és jót akartak erről nincs kétségem. Csak nekem nem az volt az utam...
Vendég

Purc, akkor polcod fel olyan sűrűn, ahogy tudod. Na nekem meg visszerem nincs, bár ha csík gyorsaságú akkor még lehet! :?

kispiskóta

afi.reszemrol a tema lezarva.
ha valami fontos dolog tortenik bizti irni fogok,nem tunok el,csak maskent fogom ezek utan ertekelni a dolgokat.
engem is ertek mar banto szavak,soha sehonan nem futamodtam meg,most sem teszem csak egyszeruen senki nem ert velem egyett akkor megis miert maradjak?
elmondtam hogy en hogy erzem,hogy szeretnem es ahelyet hogy megertest talatam volna ahelyet butasagnak lett nevezve.
ez faj.
ha jobban belegondolsz a te babad is csodababa,nekem mert ne lehetne?ti is veletlenul hoztatok ossze,nekem mert ne sikerulne igy?
sokaknak jon ugy ossze hogy nem gorcsolnek ra,en ebben hiszek,hisz nagyon sok a pozitiv pelda hogy nem szamitottak ra(lombikra keszulve stb)es osszejott nekik.
leirtam hogy ertsd hogy nem duzzogasbol felhaborodasbol megyek el,semmi duh nincs bennem.

Kép
monyo83

Monyóka,
nem tudok újat írni. Nagyon remélem hogy sikerül nektek is!
Vendég

Sziasztok!

Hű ennyit nem bírok megjegyezni! :(

Gaby! Úgy néz ki kapnék 2 osztályt, ahol taníthatnék, de csak a következő tanévben, tehát ha októberben jönne össze a babó, akkor végig taníthatnék és még babás is lehetnék! Ezért gondolom, hogy vagy összejön most, vagy elvállalom és októberig pihiztetem a témát! Egy kollégát kellene helyettesítenem! És általános iskolás korom óta tanárnak készülök!

Szilcsi! Naná, hogy lesz tali Egerben, csoki bizniszt itt is le lehet zavarni!

Szezso! Hogy érzed? Tesztelés? :roll:

BONIKO HIÁNYZOL! :lol: Fogorvosod hívtad már? :lol: Hihetetlen, hogy ugyan az történik velünk! :lol: Én kedden megyek!

Holnap ugyan ilyen melós napom lesz! :?

BABANCS! GRATULA AZ 1 HÓNAPOS KISFIADHOZ! :lol:

Purc! Én is sokszor gondolok arra, hogy ha lesz házunk, hogy fogom tisztán tartatani! :roll:

Kép
bettike
Eger

Macspacs, Szirom, Áfi, Robcsi, Ceniko, Kispiskóta, Melcsi, Kata, Babaimado, Snufi, Monyo, Zöldi, Lili, Veramami, Katica, Szilva, Klarissza bocsi, hogy nektek nem írtam! :oops:

Kép
bettike
Eger

Bettike,
egye fene, megbocsátok! :wink:
Nekünk nagy a házunk. Főleg sehogy sem tartom tisztán :lol:
És ha tanítani vágyol, remélem összejön! Nekem nem volna türelmem. :twisted:
Vendég

[quote="áfonyaaa"]M írta:áfonyaaaonyó,
egy halott ember temetésén akit nem kedveltél nyilván nem fogsz ezzel előjönni, pedig más a véleményed mint az ott zokogóké... vagy mondjuk ha rondának tartod a gyerekem, nem fogod ezt a szemembe mondani, mert én nyilván szépnek látom. Lehet más a véleményed, és megfelelő körülmények között ezt nyugodtan hangoztathatod is. De tudod akasztott ember házában nem jó dolog kötelet emlegetni...
- ezt ennél jobban nem lehetett volna megfogalmazni!!!!!

Visszaolvasok tovább, és jövök!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

No itt vok!

Köszi a képdícséreteket! Boni volt a sminkmesterünk! :wink:

Purc: hurrá új kocsi! Aztán csak óvatosan!

Boni: ugyan már, az a lényeg, hogy sikerült! (msn) Siess Tesókám!

Coca?

Szezso? Érzel vmit?

Kata, hogy vagy?

Gaby: helyzet, változatlan? Alakul a molekula,.... (ez annyira nem illik ide, csak úgy jött, bocs,... :lol: :lol: :lol: )

Áfi: mizujs felétek?

Pussssssz.

snufi

Sziasztok Lányok :D ,

Végeztünk :D :D !!!!!!! Apa délután 2-re ment dolgozni azóta anyuval takarítottunk nyolcig, azóta egyedül nyomtam, most végeztem.....Ragyog a lakás..... :D :D Igaz max két napig, de örülök, hogy most minden rendben :wink:

Szülés előtti programok:
-lefűzni a kb. 3 hónapig gyüjtögetett hivatalos papirokat, számlákat
-kiolvasni két könyvet:Gyerekekre hangolva, Suttogó és azokat az újságokat amiket már hetek óta veszek meg, de nem is nyitottam ki őket.......
-összerakni a kórházi csomagot
-kimosni és vasalni babó ruháit

, ja és a leglényegesebb:pihenni!!!! bár a fenti négy pont teljesen megfelel pihenésre is :wink: .

Bettike, ari vagy, én is mindig szeretnék irni mindenkinek, de nem sikerül. Katica is olyan cuki, mindig ir :D Aranyosak vagytok :wink:

A TV2-ön megy egy film, láttam már 1x és nagyon jó :lol:

Puszi és jó éjt mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Purc, milyen járgányt vettetek? :wink:

Kép
melcsi6

Sehol senki? :shock:

snufi

Melcsi, Ford taurust. Nem is tudom, hogy haza visznek-e be ilyen fordot.
Pihenés jó ötlet!!
Dejó, hogy befejeztétek a lakást tök kircsi lehet... Annyira szeretem a frissen festett szoba illatát. hmmmmm

Purc

Kép

Kép
purc

Purc, nem is tudom :shock: , de megnéztem a kocsit a net-en, nagyon szép, ebbe tuti el fog férni a babakocsi :D

Nekem is fordom van :wink:

Kép
melcsi6

Jó reggelt!

ma is korán keltem....

coca: nálatok is van suli?

kiváncsi vagyok, hogy hány gyerek jön be a suliba :roll: szombaton tanítás, jaj!

ti is dolgoztok ma?

katica
katica30

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak rövid leszek, de látom nagy az öröm errefelé!

Szilcsi!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Kép
Én is idegeskedtem az első UH-ig, aztán a másodikig... Mindig izgul az ember, ha pár napig nem láthatja a saját szemével.
szilbee

Sziasztok!!!

Én is korán keltem, szombaton dolgozni?? PFÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJ, útálok de muszáj!!!

Boni, már most hiányzol, mi lesz velünk egész nap?? :lol:

Katica, én is dolgozom így lélekben veled!!

Melcsi, a Babaprojkteseknél, 2 csajszi is szült a héten az egyik 35. héten a másik a 37.-ben szval iparkodj kimosni és kivasalni azokat a pici ruhákat! :wink:

Purc, jók a Ford-ok!!

Snufi, jól vagyok!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Igaz annyira meg van hogy tegnap reggelre teljesen átáztam, ami utoljára 16 évesen fordult elő velem??? :shock:

Lelkiekben javulok!!!!!!! Nagy terveim vannak!! Petivel beszélgettem és mindenre hajlandó, így elmegy dokihoz is !!!

No megyek dolgozni, akit kihagytam annak bocsesz!!!!! :lol:

Kép
kata05

sziasztok!

boni: hiányzol.... :wink:

melcsi: nagyon aktív vagy... azért néha pihenj egy picit, jó? vonalzóm van, csak épp az első házassági évfordulómig számolok vissza. hó elején rossz kedvem volt, és akkor raktam ezt, mondván nem figyelek arra, hogy hanyadik napon is járok.

szirmi: ügyi vagy! :wink:

macsi: ne dolgozz annyit! vigyázz magadra és a babóra!

purc: képet kérünk a kocsiról!

bettike: nem biztos, hogy a tanítás élménye miatt érdemes a babát halasztani. :roll: de te tudod...

kata: örülök, hogy javulsz :D

rólam: tegnap rádöbbentem, hogy a szögediek közül csak még én nem vagyok babás :cry:
nem tudom, minek is kellett ma jönni dolgozni? az első órámra a gyerkőcök több, mint a fele, nem jött be. szerintem a többi osztályban is hasonló a helyzet. túl csendes a suli. :roll:
épp ülve alszok a gép előtt....

katica
katica30

Katica,
közhely, de valakinek utolsónak is kell lenni. És mivel eme kötelességed letudtad (hogy te lettél az utolsó) így már nyugodtan bebabásodhatsz :D mondjuk ebben a hónapban! :wink:
Snufi,
nincs nagy zujs felénk :) Jól vagyunk.
Melcsi,
a Suttogót dobd ki!!! Ha félsz az alvásproblémáktól van egy Éjszakai gondoskodás című, ha érdekel pontosan kikeresem neked a címét íróját. A Suttogó féle idomításból hasznod nem lesz.

Képzeljétek ma lesz a 7 éves (nem volt 5 se meg 6 se :D ) érettségi osztálytalálkozóm!!! Annyira nagyon várom! Szerintem én fogok vezetni a másfél gyerekemmel :lol: Délután meg este ne várjatok :)
Vendég

sziasztok

Egy álom születik

http://www.danubius.hu/radio/122174

akinek még nincs babája, jelentkezhet :wink:

Kép
gaby25

gaby: jelentkeztek rá??? :wink:

áfi: jó szórakozást ma estére! ha időben hazaérsz, akkor matekozhatunk. többször lógod le a matek órákat, mint a gyerkőceim a suliban :lol: :lol: :lol:

többiek: mindenki otthon alszik???? csak én dolgozom????
na jó, az túlzás, hogy dolgozom... dolgozgatok...

katica
katica30

KAtica
én nem, apa cigije tuti kizáró ok :lol: és szerintem eleve olyanokat választanak ki, akiknek az eredményük szerint lehet spontán baba

Kép
gaby25

Sziasztok!

Gabi, ezt akarom írni én is nektek napok óta, de hát olyan rövid az agyam.

Purc, amikor Rékával jártam kismamatornára a csaj mutatott egy baromi eccerű gyakorlatot mélyvénás tornának hívják és a viszerekre is nagyon jó. Szóval annyi, hogy lefekszel, lefeszíted a lábfejed, aztán visszahúzod. Ezt megcsinálot 10-15*, aztán úgy is hogy fekszel, megemeled a lábad és így is megcsinálod párszor. Napjában többször érdemes megcsinálni és akkor is jó, ha valaki sokat gyalogolt és elfáradtak a lábai, utána olyan mintha kicserélték volna.
Grat a járgányhoz!

Áfi, jó szórakozást az osztálytalin.

Bettike, mikor dől el,hogy taníthatsz-e? Úgy legyen ahogy te szeretnéd.

Katica, drukk, hogy behozzad a lemaradást :lol:

Szezso, görbe? Hogi vagi?

Kata :cry: biztos elindult valami, csak nem tudott megmaradni.

Mi tegnap baba-mama talin voltunk, Réka annyira élvezte rohangáltak össze-vissza. Meg is lett az eredménye, délután majdnem 2 órán keresztül aludt, így béként hagyta anyáját is :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok Lányok,

csak halkan suttogom, hogy mit találtunk ki mára, ma sem lesz pihenés :D , apa elkészülődik és megyünk Pandorfba :D :D . Tisztára be vagyok sózva.
Mivel apa dolgozott este hajnal 1-ig reggel én mentem építőanyagért az apukájának, úgyhogy már túl vagyok egy győri kanyaron....(bár nekünk Győr nincs messze max 15 perc), de a család nagyon örült, hogy elintéztem nekik :wink:

Áfi, nem jó a suttogó :( , de kár, pedig én azt hallottam, hogy jó könyv. Mi nem tetszett benne? Még nem kezdtem el, a gyerekre hangolva-t olvasom, az viszont nagyon jó.

Katica, legalább picit nyugott napod lesz, aztán meg lesz egy hosszó hétvégéd, de jó is az :D

Kata, a májusi babásoknál is már van két babó :D Az egyik időben jött a másik szintén 37.hétre :wink: Mindenképp elpakolom a cuccaimat :wink: Tök jó, hogy ilyen férjecskéd van, fontos, hogy ő is jól álljon hozzá :wink: .

Jó munkát mindenkinek aki dolgozik és pihenést az otthon lévőknek :D

Puszi
Melcsi

Ui:Bonika, hiányzol :lol:

Kép
melcsi6

melcsi: nyugodt nap?!?! a nyugodt nap az lett volna, ha otthon legalább délig aludhattam volna. :D ne szorgoskodj ennyit! pihizzél is!

robcsi: örülök, hogy jól szórakoztatok tegnap. :D

gaby: jelentkezzetek, és aztán kiderül :wink:

katica
katica30

Hahó!

Nagytakarítok, pakolászok, fújjfújj, irtóra szét vagyok pakolva. Csak egyet kérdezni ugrottam be: Áfi, ugye jól emléklszem, neked vannak amarilliszeid? És te már kiraktad őket, ugye? Nekem első év, hogy vannak, és nem tudom, milyen helyre jó őket kiültetni? Napos vagy jó nekik a félárnyék is? Mondjuk nálunk több az utóbbi. Segítség!!! :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Katica,
ha te ülnél az integrál-ló túloldalán te is lógnál :D :wink:
Melcsi,
az a könyv sajnos idomít :( Nagyon röviden és leegyszerűsítve arra buzdít, hogy az éjjel síró gyereked hagyd sírni, mert így tanul meg aludni. Pontosabban nézz be rá x percenként, aztán x+5 percenként, de fel ne vedd azt a csecsemőt! Aztán hagyd x+10 percig és így tovább, míg "meg nem tanul" aludni. Ha ezt teszed egy dolgot tanul meg a gyerek: hogy nem érdemes segítséget kérnie tőled, mert úgysem segítesz, komolyan sérül az ősbizalom, és a gyerek mentális fejlődése. Volt egy ismerősöm aki kipróbálta, egész addig míg egy éjjel a saját hányásában alva találta a gyerekét. (Végülis elaludt csak a rengeteg sírástól hányt.) Soha többet nem próbálkozott a módszerrel. Én csak lebeszélni tudlak róla, de biztos vannak akiknek bevált, ahogy van aki pár hetes korától bilizteti a gyerekét (neten olvastam a módszert), én azt sem tenném. Hiszem hogy mindennek eljön erőltetés nélkül is az ideje, később de kevesebb kudarccal.
Vendég

Szirmi,
vannak amarilliszek, már kiraktam őket, bújnak az első leveleik. Nálam idén félárnyékba kerültek, szerintembajuk így sem lesz, bár tavaly cserépben töltötték a nyarat, és napos helyen... akkor virágzottak az biztos. :) De szerintem megteszi nekik a félárnyék is, csak ne temesd be egészen a hagymákat, csak kb 2/3-3/4 részig.
Vendég

áfi: :lol: :lol: :lol: integrál-ló :D :D :D :D

szirmi: jó takarítást!

katica
katica30

Lányok,
szerintetek ebben a cuccban elmehetek osztálytalira?
(Most mindenki bátran őszintén, akkoris ha tehenoid!!!)
Férjem szerint pizsamás az új zöld csíkos kismamanacim :cry: de ti mégiscsak nők vagytok, ő meg ugye csak fééérfi...
A papucs helyett persze cipőt húzok! :roll:
Kép
Vendég

Áfi sztem a nacival nincs gond, inkább a felsőt kéne lecserélni, kicsit olyan "takarítósnős" -sztem- Bocsi ha megbántottalak vele :oops:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, de a hőm leesett ma reggelre, és elkezdtem görcsölni is, úgyhogy rám már nem kell drukkokat pazarolni :cry:
Ráadásul hajnali 5 és 6:30 között volt egy ritka sz@r álmom, és majdnem sírva ébredtem, reggeli közben nyeldestem a könnyeimet...
(nem írom le, mert bonyolult...)

Babaimi: bocs, de késik a fagyid...

Áfi: a felső rész oké, de alulra be kellene szerezned valami olyasmi színű gatyót, mint a rövidujjú blúzod...

Puszi

Szezso
szezso

Nem bántottál meg, de a fehéret, vagy a gombosat cseréljem?
Vendég

Áfi: na, most jól összekevertünk Enikővel :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
hahaha :D Eddig 2 tipp és egyik a gatyót, másik a felsőt kifogásolja :D
Vendég

Áfi
igen, a kettő együtt nem az igazi :oops:
1. Gatyó marad más felsővel
2. Felső marad, más gatyóval
No, most aztán sokat segítettem :lol: :lol: :lol:

Kép
gaby25

Nekem a naci kifejezetten tetszik, olyan csinos, divatos, nyári vidám színű, a 2 felső meg így tökre lehangolja...... Valami megkötős, vagy áthajtós kismamafelsőt tudnék elképzelni hozzá. Nekem ez a 2 felső így együtt olyan vénlányos... De hát nem egy az izlésünk úgy láccik :lol: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

igen, a naci fiatalos divatos, nyári vidám :P a felső más stílus, ezért sem passzol együtt :wink:

Kép
gaby25

topik új neve: divat tanácsadó :lol: :lol: :lol:

Kép
gaby25

Lányok,
Enikő türelmesen átnézte a ruhatáram, és ez tetszett neki a legjobban.
Szerintetek?
Kép
Vendég

Áfi
no, ez már passzol együtt :)

Kép
gaby25

Sziasztok!

Bettike: már nagyon várom a találkozót Egerben és én is nagyon szeretem ám a buborékos Boci csokit. A teszt biznisz mintájára legyen csokibiznisz. És semmi gond, hogy nekem nem írtál.

A fogletörést illetően: egy kicsit összezavartatok. Én úgy emlékesztem, hogy Bettike foga tört le, erre Boniko is közli, hogy letört a foga. Most akkor kinek tört le mi? De most már minden tiszta, mindkettőtöknek letört. Nagyon sajnálom.

Boniko: NEKEM IS NAGYON HIÁNYZOL!!! Te is jössz majd Egerbe? Kifestel majd minket is? Légyszi, légyszi, légyszi...Szép kis pillangót szeretnék vagy olyat mint aminek Snufinak is csináltál

Purc: Nekünk is Ford van, szeretjük.

szilbeee: Örülök, hogy jelentkeztél.

kata: Milyen dokihoz? Andrológushoz? Kivizsgáltatni magát?

áfi: Jó szórakozást az osztálytalin!!! Nekünk tavaly volt a gimis, nagyon szuper volt. Szerintem a nadrág nagyon szuper, de a felül valami más kellene.... hmmm....valami egydarabosat. A második variáció már sokkal jobb.

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Alul egyenes szabású esetleg van a ruhatáradban? :D Egyéb kívánságunk nincs :oops:

Szilvi

szilvaqueen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: