A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

30. nap :P :wink:

Kép
gaby25

Chart not updated :shock: na, ezt most miért csinálja a ferty? :shock:

Kép
gaby25

beraktam neki egy mai hőt, ami persze nem igaz, mert nem is mérek :lol:

Kép
gaby25

Gaby, otthon rendeződtek a dolgok?
Mindenkinek köszönöm a gratulákat, most már sokkal nyugodtabb vagyok, mint tegnap, de azért az első uhképig még nagyon sok víz lefolyik a Tiszán... És nagyon sok idegeskedésen leszek túl addig... :roll:

Kép
szilcsi

Sziasztok Lányok :D ,

Tegnap laptoppal a kezemben elaludtam, annyit irtatok, hogy nem tudtam elolvasni..........

Most is csak rohamfuttában köszönök be, mert a festés kész lett, de ma még egész nap pakolunk, ablakpucolás, radiátor takaritás, függönymosás.......papírokat lefűzni (na ezt délutánra hagyom...), de nagyon szépek lettünk ám :wink: .

Írok, akinek tudok és a többieknek pedig mennek az ölelések:

Boni, Kata, nagyon sajnálom :cry: :cry:
Boni, nem is tudom mit fogunk csinálni nélküled két napig :shock: , hiányozni fogsz :wink:

Robcsi, jövő héttől tuti pihengetés, ezt fogadtam meg és nem is lesz már mit csinálnom :lol:
A kórházi cuccomat már egy hónapja rakom, még mindig nem pakoltam el....... :roll:

Ceni basszus, akkor tessék pihenni, nem tud valaki segíteni neked? :roll: Még nagyon az elején vagy, muszáj pihenni, ha azt mondják.

Szilcsike, mennek az ölelések :D , de jó :D :D

Monyó, tegnap nem voltam napközben, én is boldog születésnapot kívánok neked. :D Még olyan fiatal vagy....
:wink:

Veramami :( , ez olyan elszomorító amit írtál, hogyhogy nem néznek rád jó szemmel a korod miatt??? Meg, hogy három gyereked van......Hát nem az a gond, hogy nincs gyerek az országban? És aki szeretne annak adjanak meg minden lehetőséget, hogy legyen, kortól és a gyerekek számától függetlenül......Ne hagyd magad, hogy belédültessék azt, hogy ők tesznek szívességet neked....Tudom, hogy nehéz.

Babaimi, ne aggódj, a görbe eleje tök mindegy, a vége legyen szép :wink: Pozitívan :wink:

Áfi, te még vizsgázol, vagy már végeztél egy időre?

Snufi, nagyon arik vagytok Enikővel :D :D :D

Katica, már tuti kérdezték a többiek is, de miért nincs vonalzód :shock: ?

Gaby, ha van kedved és megosztanád, majd küldj helyzetjelentést, mizu nálatok :wink:

Kispiskóta, tényleg nagyon ari pocid van. A csíkokkal meg ne foglalkozz. Állitólag alkat kérdése, én is kenem napi 2x a pocimat, bár még nincs rajta csík a kozmetikusom azt mondta, h valakinél krémmel, kis babóval is kijön, ha olyan típus. :wink:

Többieknek puszi, megyek dógozni.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Szilcsi
igen, rendeződtek :P apa igyekszik egyelőre :wink: tegnap finom vacsit is főzött :D és jobban odafigyelünk mindketten a másikra :wink:

Kép
gaby25

afi eszem agaban sincs lebeszelni szezsot a laparrol,semmi kozom hozza mit tesz.
csak arra akartam ravilagitani hogy esetleg osszejohetet neki.

kulomben meg tudom hogy mit erzek a gorcsolessel kapcssolatban,asszem te irtad hogy 5 prc sex es aztan alhatunk.nalam ez nem igy mukodik.pont az ilyen "muszaly egyutt lenunk "dolgoktol megy el a kedvem a sextol(nemhiaba 2 hetig nem voltunik egyutt,undorodtam az egesztol)
24 eves vagyok,meg nagyon sok ev all elottem es nem akarok erre az idoszakra ugy visszagondolni majd,hogy remalom vcolt a sexualis eletunk.lehet hogy ez masnak megy,nekem nem.
akarok gyereket de nem mindenaron.

Kép
monyo83

Melcsi,
az igazi eriszd el a hajam még csak most jön a főiskolán! Még van egy ZHkkal teli hónapom, júniusban meg záróvizsga! A baj az, hogy a pótja épp októberben van, amikor szülök. Amúgy nem érdekelne, ráérnék egész nyáron tanulni, de így... vagy mindenórásan megyek pótozni, vagy pár napos csecsemővel a cicimen :lol:
Vendég

Monyó,
na igen, valószínűleg a "nem mindenáron" a bibi, persze mindenki maga tudja hogy néhány 5 perces kötelező entyempentyem rémálommá teszi-e a fiatalságát... én meg 26 vagyok, de nekem nem esett nehezemre a fáradtabb termékeny estéimen heverészni cseppet, mert tudtam hogy ez kell. Ha neked ez áldozat, akkor persze élj öröteli és boldog szexuális életet mindig csak akkor mikor kedved van, pár év alatt összejön úgy is.
Vendég

afi ereztem airasodban nemi cinikusagot,de mindegy.en igy gondolom,sokmindent maskent latok mint ti.
mi mas eletet elunk es nem is varom el senkitol hogy megertse azt hogy mit miert teszek.es nem is erdekel ha valakinek (a kornyezembol) nem tetszik.
nekem igy a jo.azt hogy" nem mindenaron" nem csak a sex alatt ertem.
ossze fog jonni nekunk is a bebi,valamikor biztos osszejon es addig is elvezni fogom a sexet.

Kép
monyo83

Kívánom hogy úgy legyen! :)
Vendég

Hahó!

Levették a véremet, és kibírtam éhen rosszullét nélkül :wink: Hétfőn lesz eredmény, de jó, hogy ez is megvan, huhh.

Szilcsi! Örülök :lol: :lol: :lol: Fölhívod a dokit?

Boni! Hiányozni fogsz :lol:

Monyó! Kicsit vitatkoznék én is. Én például maximálisan tudtam, hogy mikor kell együtt lennünk, mert mértem és éreztem, hogy most van pé, és beledöglöttem volna, ha ki kell hagynom valamiért a lehetőséget. Ha az ember megkapja az esélyt, hogy tisztában legyen azzal, hogy mikor tuti a fogamzás, akkor szerintem is vétek kihagyni, csak azért, mert nincs kedvem amiatt, hogy épp most "kell". Ez a kell különben is fura szó két ember esetében, akik szeretik egymást, hisz nem nagy kérés egy huncutkodás.
És azt is gondolom, hogy az ember menjen a saját feje után, de csak egy határig szerintem. Nálatok például, ha szedsz egy halom gyógyszert, és a dokid azt mondja, hogy ekkor és ekkor kéne együtt lenni, akkor ésszerűtlen dacból kihagyni az időpontot, hiszen akkor hiába az egész küzdelem. Nem tudom, érted-e, mit akarok mondani. Nem kötözködésnek szántam, bár félek, hogy annak fogod venni.

Kispiskóta! Nekem is baromira csíkos lett a pocim. A 20 valahányadik héten jött ki az első, és onnét nem volt megállás. Pedig még Vichyt is kentem rá. Persze lehet, hogy anélkül még több lett volna, nem tudhatom, és sose fog kiderülni. De végülis nem nagy áldozat, és elég szépen elhalványodtak később.

Ceni! Azért próbálj meg pihenni egy kicsit, nagyon korai lenne még a kibújás!

Robcsi! Én tavaly keresgéltem a Velecei-tónál kiadó házakat, vannak parthoz közeliek is, és ha irodán keresztül nézed, akkor elfogadják a csekket is. És kifejezetten szép házakat találtam, csak már nemtom, hol. De a lap.hu-n biztos rábukkansz.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: Tudom, nem is akarnék még szülni.... :shock: :roll: Pihizek amennyit tudok....
Örülök, hogy jól átvészelted a vérvételt... :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő,
vághatod a centit!!! :P Már csak 100 nap! 8)
Vendég

szirom,ertem hogy mit mondasz es az eszemmel tudom hogy igazad van.
nem veszem sertesnek hisz nem kell hogy egyezzem a velemenyunk,minden ember mas es mas.
most ha azt mondom hogy en tamogatom az abortuszt akkor mindjart lehurogtok,pedig igy van.

Kép
monyo83

Monyó te nem szoktál PÉ-kor szexuálisan túlfűtött lenni??? :oops: Csak mert én olyankor brutál kívánós vagyok :D , ahogy egy barátném egyszer fogalmazott "a villanyoszolopot is megkívánom" :lol: :lol: Persze nem szó szerint értendő.....
Szal nekem nem tűnt "muszáj"-nak. Amúgy ha muszáj, is gyakorolunk a cél érdekébe mindent :wink: Magánvélemény volt :lol:

ceniko
Szeged

Monyó! nem hurroglak le, én sose tudnék elvetetni egy babát, de akinek nem kell gyerek, az ne szüljön. Annak sosincs jó vége. Más kérdés, hogy az meg védekezzen...

Nálad csak azt nem értem, hogy akkor miért vállalod a kezeléseket, ha nem tartod be, ami ehhez hozzátartozik?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Monyó,
nem vagyok benne biztos hogy az utolsó 2 sorod nem feleslegesen provokáló és ízléstelen egy meddőségi problémákkal küzdő nőktől hemzsegő topikban...
Vendég

Hú Áfi télleg :lol: :lol: Észre se vettem :)

Monyó: Hát én nem ezt kifejezést használnám, hogy "támogatom", de bizonyos körülmények között egyetértek vele :oops: De sztem kb egyre gondolunk..... Most engem is lehet utálni.... :roll: :shock:

ceniko
Szeged

ceni,a multkori pozitiv tesztem elozmenye egy nagyon heves delutan,2* egymas utan.akkor johettet ossze,ha akkor nem csinalhattam volna akkor bizti lekaparom a falat.
normal ciklusban ez bejon,hogy ovukor kivanos vagyok(lasd.par terheseg)viszont igy hogy tudom....igy mar gaz.
ezert mondogatom azt hogy nem a doki utasitasara leszunk egyutt hanem mikor nagyon akarom,mert valoszinu nalam ez mukodik.

szirom a ceninek leirtak miatt nem tartom be.remelem igy sikerul.

Kép
monyo83

Szép jó reggelt mindenkinek!!
Hurrráááááááááá Szilcsi!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Éljen az erősödés!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hogy érzed magad? Ja kajcsizás, mivel én Szentesen robotolok, itt járunk ki éttermi menzákra, hol ide, hol oda csk ne legyünk benn a munkehelyen :lol: :lol: :lol: :lol: .

Bonikó: Óriási virtuális ölelést küldök!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Jó hétvégét, és HIÁNYOZNI FOGSZ :wink: :lol: :lol:

Snufi, nagyon aranyos képet raktál fel!!!
Gaby, örülök hoyg apuci jó viselkedése nem csak rövid távra szól...
Mi újság a lombikkal? Hol tartotok?

Áfi, neked sok sok erőt és energiát kiívánok a sulihoz++++++++++++++++++++++++++++++

Kata: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ceni, Sztem is próbálj meg egy kicsit többet pihnni! :wink:
Veramami, az HÁTRÁNYOS megkülönböztetés lenne, ha a korod miatt csúnyán néznének rád! :twisted: :cry: :cry: :cry:
Mindenkinek annyi gyereket van joga szülni, és olyan idősen amikor Ő jónak érzi!!!!! Felháborító!!!!

Én egy picit aggódom. Még nem merek táppénzre elmenni, viszont azt mondta a doki, hogy napi 4 óránál ne legyek többet számítógép előtt. ehhez képest ez nálam kb 7 óra......
És még tüneteim sincsenek nagyon. Most például alig érzékeny a mellbimbóm..... lehet hogy holnap reggel megint tesztelek! Ja, viszont éjfélkor arra ébredtem hogy nagyon begörcsölt a háta, és a hasam is féjt menszisen. nagyon megijedtem, kimntem budira, de nem jött ki vér. Pisiltem, visszafekükdtem, és egy csapára elmúlt a fájdalom, és azóta sem érzes semmit....... :shock: :shock:
Hogy ez mi lehetett........ :cry: :cry: :cry:

Kép
macspacs

afi gondolj nyugodtan arra amire akarsz.
nem kell velem egyett erteni,nem akartam senkit provokalni,csak ravilagitani arra hogy nem vagyunk egyfomak maskent gondolkodunk.
tudnak provokalot irni,de az durva lenne inkabb kihagyom.

ceni,szirmi en is igy ertem.vannak gyerekek akiknek nem biztos hogy jo hogy megszuletnek.akiket nem varnak a szulei,.szuleskor megolik,meg egyebb szornyusegek.

Kép
monyo83

Szirom, én is Vichyvel kentem és pont akkor jöttek ki, amikor két hétig Milupát használtam. :( Úgyhogy újra Vichy, remélem több nem jön ki. Lehet azt mondani hiú vagyok, de én láttam anya pocakját hát...

Monyó, én ugyanazt nem értem, mint szirom, még azután sem amit cenikonek írtál.

Hát ez az abortusz nehéz kérdés...

kispiskóta

Monyó,
egy halott ember temetésén akit nem kedveltél nyilván nem fogsz ezzel előjönni, pedig más a véleményed mint az ott zokogóké... vagy mondjuk ha rondának tartod a gyerekem, nem fogod ezt a szemembe mondani, mert én nyilván szépnek látom. Lehet más a véleményed, és megfelelő körülmények között ezt nyugodtan hangoztathatod is. De tudod akasztott ember házában nem jó dolog kötelet emlegetni...
Vendég

Áfi, igazad van, egyetértek veled. Amikor az a legnagyobb baja itt majdnem mindenkinek, hogy nem jön össze a baba, sztem sem ide illő téma az abortusz. Én pl. egy kiskanál vízben meg tudnám fojtani az összes abortuszt végeztető nőt... Aki nem akar gyereket, az figyeljen arra, hogy ne is jöhessen össze. És akkor itt vagyunk mi, akik iszonyú régen szeretnénk és nem jön össze...
Persze vannak esetek, ahogy Ceni is mondta, hogy muszáj megtenni, de nem annyit, amennyi manapság van... Szomorú! :cry:

Ceni éljen a 100 nap!!! :D Írtam mélt...
Gaby, örülök, hogy rendbejöttetek, nemsoká konzultáció. De jó! :D

Kép
szilcsi

Macs, a pisiléstől volt. Azaz nekem a mai napig szokott ilyen jellegű érzésem lenni, amikor pisilni kell. Kimegyek, lehet, hogy tök keveset pisilok, de a "fájdalom" elmúlik!!! Ne aggódj, biztos minden rendben van!!!

Szilcsi, én is gratulálni szeretnék!!!

kispiskóta

Sziasztok!

liza: Örülök, hogy jól vagy és hogy nagyon boldog!!!! :D

kata: :cry: :cry: :cry:

szilcsi: JUHÉÉÉÉ :lol: :lol: :lol: Fülig ér a szám :lol: Érik az a hangos gratula :lol:

snufi: ki az a két helyes csajszi a képen? :D

szezso: laparom lesz. Anyukám és párom félt, nagyon nem támogatja még a műtétet. Ellenben én szeretnék túl lenni rajta, megnyugtatna, hogy van-e valami benti hiba vagy sem.

boniko: köszi az ölelését. :oops: Hiányozni fogsz nekünk a hétvégén. :D

gaby: nagyonon szorítok a sógornődéknek. A ferty meg biztosan azért írja azt a hibaüzenetet, mert tudja, hogy csalni akarsz
:lol: :wink:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

rendben ertem a lenyeget.
ha valakinek van egy velemenye valamirol akkor inkabb halgasson nehogy megbantson valakit?
eddig folyton ezt tettem es szerintem fele topik ezt teszi.
mert en nem akarok egyutt lenni a ferjemmel mar mindjart en vagyok a celpont mert nem azt teszem mint masok.
ebbol nem kerek koszonom.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Bocsi! Dolgozom ezerrel, csak Szilcsit jöttem megnézni! :lol:
Hip-hip hurrá!

Katica! A napi 2,5 - 3 liter ásványvíz és a sok tejtermék segíti elvileg a méhnyálkahártya vastagodását! Hát hogy a gyakorlatban így van-e az passz, de rosszat nem teszek vele! :lol: És mivel a tejtermékeket nem szeretem, ezért egyedül a tejes turmix az ami megy, na meg a joghurt!

Szép napot mindenkinek! :lol:

Kép
bettike
Eger

Monyó! Én nem akarok veszekedni senkivel és azért nem írom le a véleményemet a hozzászólásaidra, mert megbántanálak! ÍGy nem lehet gondolkodni! Szerintem -már ne is haragudj-de gondolkozz el azon, hogy elég érett-e a gondolkodásod a gyerekvállaláshoz!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Csajok!

Látom, ma délelőtt nagyon pörögtök :wink:

Csak gyorsan beugrottam, mert dolgoznom kell :-(

Áfinak is igaza van, meg Monyónak is a laparommal kapcsolatban…Szükségem van rá, és bizony annyi idő fog eltelni addig, hogy simán összejöhet.
Ugyanis szeptember 5-re kaptam időpontot!!!! Egy kicsit lehidaltam…Pár napja még úgy volt, hogy július 15-ig adhatnak, de a főorvos bekeményített, és július-augusztusra egyáltalán nem adnak műtét időpontot…
A jó hír, hogy a dokim azt mondta, mivel ennyi idő van a műtétig, ha minden oké és lesznek szép tüszőim, akkor esetleg megpróbáljuk addig az inszeminációt…Egy kicsit necces lesz a nyár miatt, mert akkor elég hiányos a személyzet a kórházban, de majd meglátjuk…

Szilcsi!!!!!!!!!!!!!!!! Hurráááááá!!!!! :-D

Szilva: én most fogok laparra menni…azért, mert megvolt minden kivizsgálás, és nem találtak semmit. Nem tudom, nálad van-e valami indok, vagy csak az átjárhatóságit akarja így kiváltani a dokid. Mondjuk nemcsak arra jó, hanem pár betegséget csak így lehet diagnosztizálni. Szerintem menj el a műtétre. Akkor is, ha még nincs meg a párod eredménye, mert attól nem függhet a döntésed, tekintve, hogy ha jó lesz az eredménye, ha rossz, a laparnak mindenképp van értelme…Különben összvissz 3 napot kell kórházban lenni (2 éj), vannak itt páran, akik már átestek rajt (pl. Áfi)…

Na, mennem kell!

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Macsi, én teljesen jól vagyok, semmi tünetem nincsen, csak a cickóim vannak csöppet bedurranva, meg fájnak, de ez nálam normális mensi előtt is. :roll: Remélem, nem lesz baj... Még van 3 napom a mensiig...
Tiszta para vagyok emiatt...
Szia baba! Jól vagy lelkileg? :D Hajrá inszem!
Szezso, szia. Én is szeretem a buborékos csokit, félő, hogy hiába veszem meg neked, annyira messze vagy, hogy inkább megenném. Majd ha lesz nyáron tali (ugye, lesz???), akkor megkapod a csokidat. Feltéve, ha megmarad a baba... :shock:
Bettike, ugye lesz tali Egerben????? :lol: Bevetem a legszebb mosolyomat is, látod: :D

Kép
szilcsi

Szilcsi,
Annyira megértem aparádat, én is ugyanígy paráztam. Akkor most még jobban szorítok az lkövetkező 3 napban ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Biztos nem lesz semmi baj!!!
:wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szezsó, Jó sokat kell árni a laparig. Azt hittem hogy csak hetek kérdése...... :cry: :cry: :cry: :cry:
remélem addig összejön a baba, és nem is lesz a laparra szükség!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
macspacs

Macsi, köszi a drukkokat! Szükségem is van rájuk. Mondtam apának, hogy akkor nyugszom meg igazán, ha egy héttel a mensi elmaradása után is + lesz a teszt. Hétfőn kellene megjönnie, ha tényleg a 11. napon volt pé, akkor az lesz a 14. dpo. Most csak hétfőn tesztelek legközelebb, elhatároztam. Addig meg igyekszem a lehető legjobb dolgokra gondolni és nem azon parázni, hogy nem marad meg.

Kép
szilcsi

Mindenki eltűnt? :shock:
Most kaptuk a hírt, hogy mégsem kell bejönnünk holnap dolgozni, elengedett a dékán. :lol: Úgyhogy lustizás és pihi ezerrel a hétvégi program! :lol:
Macsi, én is odavalósi vagyok, csak már Szegeden élek. :wink:

Kép
szilcsi

Szilcs
de jó egyeseknek :P mi 1-ig leszünk holnap :wink: és igazad van, no para :wink:

Szezso
hogy-hogy csak szeptemberben tudnak műteni? :shock: érdekes :? lombikra tart a várólista szeptembernél :P legalábbis a kaáliban.

Bettike
na, reggel az nem jutott eszembe, amit tőled akartam kérdezni :?
milyen munka lenne az, ami miatt még védekezni is hajlandó vagy? :roll:

Kötelező szex témához meg csak annyit, evés közben jön meg az étvágy :P :wink:

Kép
gaby25

Hát csak addig pörgött a topik, míg én nem értem rá, most meg sehol senki :cry:

Kép
gaby25

Szilcsi: majd Szegeden odaadod a csokit a nyáron :wink:

Macspacs: én júliusra számítottam a laparral kapcsolatban…az is 2,5 hónap múlva lett volna...

Gaby: nyáron csak sürgős műtétet csinálnak Szhelyen a nőgyógyászaton…ez az ágyszámcsökkentés és a mindenféle reform eredménye…
Mondjuk, még előbbre (június) kerülhetek, ha valaki lemondja, ami nem valószínű…Szóval nem tudok mit tenni, nyáron itt megáll az élet…

Veramami: így már értem a dolgot…remélem nem értettél félre, nem akartalak bántani, csak nagyon sajnálnám, ha kiszaladnátok az időből...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok,

Szezso, szeptember az jó messze van, de az inszem az jó lenne közben, így történne valami addig és bármi összejöhet.

Macspacs, a tünetekkel ne foglalkozz, mindenkinél más és más, nekem totál mensis tüneteim voltak amikor meg kellett jönnie, de nem jött, utána meg semmi, se mellfeszülés, se semmi, csak a pocakomból jöttem rá...... :lol: Nyugi és ölelések neked és Szilcsinek is, szorítok mindkettőtöknek.

Az abortusz témához én sem szeretnék hozzászólni inkább... 12 éve vagyok együtt a párommal és nem estem teherbe csak akkor amikor akartuk, lehet védekezni, ha akar az ember.....Persze nem szabad olyan témáról soha nyilatkozni Á-t vagy B-t amiben még nem volt része az embernek....., nem akarom, hogy bármikor is visszaüssön a dolog, de érdemes Albert Györgyi könyvét elolvasni.....ott aztán van abortuszos téma, hozzáteszem sajnos, pedig ő egy művelt, okos nő..... :x :x

Szilvi, drukkok a laparhoz, bátor csajszi vagy, de legalább kizársz mindent amit kell :wink:

Kispiskóta, én egyszerű Rossmann-os terhestestápolóval (terhességi csíkok ellen) és terhestusfürdővel (ez is szintén csíkok ellen) ápolgatom magamat....Vichy-t nem próbáltam. Nekem ez teljesen jól bejött. Mikor bekenem magam este, még másnap délben is érzem, hogy puha és krémes. :shock: , bocsi :wink:

Áfi, akkor még vár rád néhány kemény menet.....érdekes lenne, ha szünetet kérnél vizsgaközben, hogy megszoptasd a babódat :lol: Sikerüljön minden most és akkor nyugodt babázásod lesz, ezt kívánom.

Megyek pakolászni tovább.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok.
Én még új vagyok és bocsi hogy csak ide bepofátlankodok de lenne néhány kérdésem a hőmérőzéssel kapcsolatban, és amit neten olvasok az egy kicsit össze zavar mert mindenhol mást találok.

Az lenne a kérdésem hogy csak a reggeli ébredési hőmérséklet számít? mert nekem az ébredésim 37 alatt van és utánna napközben 37,3-ra emelkedik. 3 napom van a mensesig. És ma nagyon fájdogál a hasam de még semmi.

Előre is köszike a segítséget.

Üdv.. Justyno
justyno

Szia Justyno.

A napközbeni nem számít semmit de semmit! Csak szigorúan az ébredési, rögtön ahogy feleszméltél, még pisilni sem szaabd kimenni, ágynyugalomban kell mérned. A napközben hő mindenkinek felmegy, még én is szoktam 37.3-akat produkálni a fagyosszent rekordommal.
Az, hogy az ébredési 37 alatt van, nem jelent semmi rosszat, Ceniko és az én babás görbém is jóval 37 alatt van! :D

Kép
szilcsi

Szia Szilcsi!

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ.
Szerintem már biztos meg fog jönni mert most nagyon fáj a hasam. Gondolom nem kéne fájnia ha lakna valaki a pocomba..
Még egy kérdés. Sok helyen olvastam, hogy 5 percig kell mérni nyelv alatt, máshol meg azt hogy 10 perc. Most akkor mennyi ideig kell?
justyno

Amíg nem csipog :lol: :lol: :lol:
Viccet félre: minél tovább méred annál jobb, a mért érték fölé nem megy a higanyos. De tök fölösleges 10 percig szopogatni, és ha nem bizarr neked, dugd azt a hőmérőt inkább a hüvelyedbe, pontosabb, stabilabb eredményt kapsz.
Vendég

Azt nem tudom, nekem digitális mérőm van, az csipog, hogyha végzett (ha már nem emelkedik tovább a hőmérséklet).
De a figyelmedbe ajánlom itt a másik hőmérős topikot, abban sok hasznos link és tanács olvasható, ott igazán ki lehet okosodni.

Kép
szilcsi

Áfi, én nem vicceltem. :lol: Nekem tényleg csipog... 8)

Kép
szilcsi

Szilcsi,
igen, de gondolom azért kérdi mert neki higanyos van, digitálisnál ez a kérdés értelmetlen :D
Justyno,
csak hónap elején váltunk mérési helyet vagy hőmérőt!!! Tehát ha megjön (és elmúlik) akkor dugd a hüvelyedbe! :wink:
Vendég

Köszi a tanácsokat mégegyszer.
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen feszültséggel teli, ha valaki babát szeretne. Remélem nem azért fáj a hasam mert megjön én amugy alapból hasfájós vagyok nekem mindig fáj.
A digitális az megbizható?
justyno

Justyno,
ha jó az a digitális (jó nem egyenlő drága!!!) akkor az is megfelel, kényelmesebb, rövidebb ideig mér.
Vendég

Sziasztok,

Szilcsi, óriási hipp hipp hurrá. Nyugalom, minden mennyiségben, inkább örvendezz kicsit. :lol:

Macspacs, nem kell feltétlenül bármilyen tünetnek is lennie, nyugi nyugi :lol:

Marha sokat írtatok.

Azért abban egyetértek monyóval, hogy a nem rágörcsölés sokat szokott segíteni a dologban, nem egy esetben jött össze a baba, mikor már lemondtak a témáról, és "csak" élvezték az együttlétet. Ha valakit annyira zavar a muszáj szex, mint Monyót, akkor szerintem sincs értelme, mert azért azoknak a kisfickóknak fel kell jutniuk oda arra a bizonyos helyre, és tudtommal az orgazmus igen sokat segít ebben, sőőőőőőőőőt tapasztaltam is. Volt, hogy nekem semmi nem folyott vissza, egy csepp sem, és nem az égbe tartott lábak miatt :wink: Ráadásul ez Monyóéknál bevált taktika, csak progival meg kéne támogatni a dolgot.

Abortusz dolog no comment.

Megvettük a gépjárművet, végre, már nagyon elegem volt a nézegetésből, és az Uram szenvedéséből, úgyhogy most végre nyugalom van.

bettike beírnád nekem a táblába, hogy május 14 Baba kukk, akkor kell visszamennem UH-ra.

Ölelés Kata, Boni :cry: .

Boni, jó hétvégét, érezzétek nagyon jól magatokat.

Ceni, remélem csajok kezdenek meggyógyulni, gyógyító puszit küldök nekik.

Purc

Kép

Kép
purc

Kispiskóta, sajnálom a csíkokat, én is ettől félek, hogy megjelennek a hasamon, kenegetem én is rendületlenül. majd meglátjuk. :roll: Sajna tuti alkat kérdése is a dolog.

Purc

Kép

Kép
purc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: