A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Orsi - mosoly a nevedhez járt, nem az eltűnésedhez.
Bocs

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok lányokKép

Na én mindig akkor érek ide, mikor már mindenki elment ...
Látom senkinek nem kellettek a tüskéim Kép Kép

Szilvi

Ui: Jovika, majd szólok ha megértettem miért halt meg a kislányunk ...

Sz.

KépKép
sziszus

Kép Jajj lánykák Kép
Vagyok ám azért... de jól esik, hogy hiányoltatok. Kép Csak most még van 1 hét szabim, mert a főnököm kiadta, hogy nem maradhat sok szabink, és nekem még elég sok volt, így most kivettem egy hetet. Így az egyetem kezdése előtt jó is, mert legalább nyugisan be tudok íratkozni, még elmentem fodrászhoz, manikűrre... mert tudom, hogy nehéz lesz később erre időt szakítanom.

Teszteléshez. Megfogadtam magamban, hogy a 35. nap előtt nem tesztelek, addigra azért már elég sokminden kiderül. Eddig csak egyszer értem el ezt az időpontot, de akkor is megjött a 37. napon. Kép

A mostani ciklusom:
Kép
itt tartok. Úgy gondolom, hogy a hormonjaimmal talán minden OK, a gyógyik hatására.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó estét, hamarosan pedig kellemes akciózást!
Szöszi, a gyerekszáj ilyen volt: Kép, köszi.
Vica, drukk jut Neked is, küldöm ++++++++++ Kép
Edit, ez a vers nagyon nagyon jó, és az én férjecském évek óta mond nekem hasonlót Kép

Lányok nem bírok így élni, nem tudom Sziszike és Péterke Mónika show-s eseményeit, valaki homályosítson fel plíííz! Most vitt magával legalább 50e Ft-nyi rózsát?, mert az alatt szóba se állok vele, persze ha esetleg egy nercbundácska is társul mellé, most hogy olyan hüsi van... Kép
HUrki
hurki

LevendulaKép
Hát az, hogy szép lettem, az túlzás, plasztikai sebész nem volt beiktatva. Kicsit jobb a kinézetem és a közérzetem. A páromnak készültem volna, de sajnos még majdnem két hét, hogy hazajöhet.

CatKép
Örülök, hogy sikerült új rucit venni. Sajnos a cég megint keresztbe tett és Apuci nem jöhet még vagy két hétig, de ultimátumot adtam szegényemnek, hogy a köv. ciklustól vagy hazajön tüszőrpedésre vagy felmond! Ha kell személyesen közlöm a főnökével, mert most már aztán betelt a pohár!

SzösziKép
Jobb lesz beszerzünk még egy-két diplomát mielőtt a gyerekünk ovis lesz, mert aztán nem tudunk lépést tartani vele.Kép

EditKép
Nálam ez az idézet is sikert aratott.

OrsiKép
Tényleg elég jól néz ki a görbéd.

Egcsi
egcsi

R. Edit Kép
én is a 13. ciklusban vagyok Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép

Sziszus: olvastam a történetedet, engem is nagyon megrázott. De valahogy ép ésszel kell túlélni ezeket a dolgokat. Ezen próbálunk segíteni Neked. Lehet, hogy néha nem túl jól, de igyekszünk. Kép
OFF:
Kele: a kislányom lelkileg rendbe jött, testileg sosem fog. Mármint látszólag. Ti. megégett mindkét lába. A mozgását egyáltalán nem befolyásolja, ugyanúgy csinál vele mindent, mint más gyerek. De a nyoma megmarad, az sem kizárt, hogy egyszer majd plasztikai műtét is kell. Mostanában kezdték el csúfolni az oszt. társai, amitől rendesen kiakadt (rólam nem is beszélve). Remélem az új ofő (beszéltem vele erről) majd rendbeteszi a gyerekeket.
ON

Lányok: igen, UH-n látta a doki. Jövő kedden hysteroscopia lesz és abrasio (eü. küret).

Edit: Én is szeretnék így gondolkozni, de nem megy. Pl. most is azon eszem magam, hogy 8 hónappal ezelőtt miért nem ehhez a dokihoz mentem, akkor már lehet, hogy pocakos lennék. Jó lenne vmi pozitív gondolkodás tanfolyamra beiratkozniKép

Soraya: annyira édesek a képeidKép Kérünk még-még-mégKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Szép jó reggelt!Kép

Szilvi Kép
Mivel itt senkinek nem kellettek a tuskék, javaslom, ruházzuk át oket a sunre és a kaktuszra, ok? Kép
Kép

Orsi Kép Fodrász, manikur? Ejha!! Kép Tök jó a görbéd!!! Kép Remélem nem kell tesztelned, mert ebben a hónapban egyértelmuek lesznek a jelek! Kép Azért hányást nem kívánok Kép

Hurki, én saaaaajnos nem láttam a Mónika showt, de azt hallottam, nem volt békulés Kép

Jovika, arra a poz. gondolkodás tanfolyamra én is benevezek, már ketten vagyunk Kép
hysteroscopia és abrasio Kép

Ma gólyát kuldök mindenkinek, akit érint, jó lesz?? Kép

Kép

Soraya
soraya

JovikaKép

Hát én sem tudom igazán hogy is van, azt hiszem a mindenbaj időszakba kerültem, ha törődnek velem az a baj ha nem pedig az ...
Ja, és ez a benned maradt spirál darab elég rémisztőKép

Ma amúgy egész jó kedvem volt reggelKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Hát a Nagy-Ö-re nagyon kiváncsi voltam, milyen pasit keritenek, aki az ország legjobb partija lenne. Csalódtam. Szerintem nagyon béna, elönye hogy magas és van pénze, de nálam ez nem jönne be. Ennél helyesebb pasi nem volt?? Vagy csak szerintem béna?

Táblázat lesz du. v. este most lusta vagyok még, bocs.

Soraya! Szuper ez a sok gif!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Soraya Kép Kép Kép

Én bevállalom az ikreketKép hányással együtt is
Kép Kép Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok LányokKép

Tegnap azért tüntem el mert Fodrászhoz mentemKép most jó kopasz lettem 5 cm levágott az amúgy is rövídkés hajambólKép
Hogy vagytok ma csajszik, nekem ma is jó kedvem van csak ne fájna az zzzagyamKép

Pusz Alice
malice

SORAYA:cukik a gifek!Kép
SZÖSZI:kééérek gyerkszájat én is!!!!
ALICE:párod biztosan féltékeny Lajcsira aki pont a melleiddel néz szembeKép!
SZILVI:a férjem is Süni, ő is tüskés (szó szerint)mégis imádom!KépAmi a lelkiállapotodat illeti teljesen érthető, de hidd el az idő és egy új kis jövevény begyógyítja a sebeit. Nem a levegőbe beszélek, én már két kisbabát elvesztettemKép.
JOVIKA:a mamámnak majdnem az életébe került egy spirál, ami a méhfalába fúródott. Neked még szerencséd van, hogy nem lett nagyobb baj. Most majd rendbehoznak és jöhet a babuka!Kép
Virág
virag

Tudjátok hogy mit álmodtam az éjjelKép

A barátnőm csinált egy tesztet és pozitív lett,na erre én is csináltam eggyet,igaz halványan de nekem is pizitív tesztem lettKép de kár hogy csak álom voltKép de olyan jó voltKép.
Amikor felébredtem vigyorra ált a számKép

Alice
malice

Ja és még annyit hogy a cég hamarosan elköltözikKép nemtudom hogy meddig tudok jönni,meg hogy mikor leszek netközelbe de ígérem sietekKép
Most még eggyenlőre vagyokKép

Hol vagy Szöszi?Kép

Tegnap én is vásároltam egy farmer nacitKép úgylátszik a tegnapi nap jó kis vásárlós volt,a párom is ilyen arcot vágottKép valahogy nem tetszik neki ha költöm a pénztKépKépKép

Alice
malice

Sziasztok!
Vagyok en, csak az elmult napok jokedve most elillant es akkor inkabb nem is irtam.Nem lattam tegnap a Monika showt,nem vettem ajtot es nem is erdekel semmi.Faj a derekam, kecsap lesz ebbol es en nem tudom, hogy elem tul.Nem erdekel az uj ciklus duma es UTALOM ezt a varakozast.
Virag!Bocs, de a gyerekszajat mar kitoroltem, talan Alice vagy Egcsi at tudja kuldeni...
-(egy masik)szoszi-
szoszi

Szöszike! Ne idegesíts föl tessék vigyorogni mert ha nem küldök egy kis mustárt vagy majonézetetKép
Ne idegeskedj még az is lehet hogy másvalamiért fáj a derekadKép de ha mégsem akkor sem kell szomorkodni olyan fiatal vagy még,és hamarosan kismami leszel meglátod(én vagyok Lui Padre unokahugaKépKépKép
Én is utálom a várakozást,de úgydöntöttem hogy le van sza..va úgyis sikerülni fogKép
És ha ideges vagy annál rosszabb,hidd el nekem én már ezen túl vagyok, mert amikor elvesztettem a babámat mindenkit utáltam meg nem akartam szóbaálni senkivel.
És tessék most itt vagyok, laza vagyok és felvagyok készülve az anyaságra úgyis hamarosan dagadni fogokKép
Én is nagyon szeretnék már kisbabát néha rámjön a sirhatnék sőt... de elhesegetem a gondolataimat és próbálok vidáman élni.
Tehát hamarosan megyek haza és ha még akkor is ilyen leszel köröztetni foglak és ha megtalállak megkergetlekKép
Tényleg összeröffenhetnénk a pályaudvaron egy KV-ra mit szólsz?

Pusszantás
Alice
malice

SzösziKép
Én az előző bizakodó ciklustársat szeretem, nem a másik Szöszit. Tudod mi a meglepő, én is 19 hónapja próbálkozom sikertelenülKép. Nem akarsz tovább lépni a spontán próbálkozásokon ? Tudom, hogy nehéz rávenni az embernek magát, de ez lehet egy esetleges továbblépés. Hátha...

KarmenKép
Nekem sem jön be ez a pasiKép Nem egy nagy durranás, ráadásul szerintem még nem is kiemelkedően gazdag. Csak nehogy az legyen mint valahol külföldön, hogy a pasi egész vagyona így a kastélya is csak TV-s kellék volt, és amikor kiderült a gyönyörű modell választott felrúgva a házasságot otthagytaKépKép

AliceKép
Tudod az álmok valóra válnakKépKép

LányokKép
Már régen nem szedtem Elevitet, és ma elkezdtem megint szedni, így be is vettem reggel egyet. Most tök jó hányingerem van tőle, olyan mintha babás lennékKépKép Jó kis érzés, már alig várom, hogy velem is megtörténjen!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Szöszi!!Kép mi inkább a vidámszöszit szeretnénk! persze ha választhatunkKép

Cat, én több mint 1 éve folyamatosan szedem az Elevitet ... csak akkor magneB6-tal és Cvitaminnal, most meg folsavval. Orálisan már tökéletesen kész vagyok PocókáraKép Kép

Jajj, holnap kell mennem a kórházba ...

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

VirágKép
Átküldöm a gyerekszájat!

Most megyek és megnézem már azt a pasit akiről folyton csevegtek.

Egcsi
egcsi

SzilviKép
Én is szedtem tavaly, de meguntam, mert ugye nem estem teherbe, és vagyonokat költöttem már ilyenekre, mert mindent kipróbáltam amit itt ajánlottak. Aztán abbahagytam, hogy úgysem ezen múlik, meg nyáron elég sok vitamint eszem zöldséggel,gyümölccsel, de most megint felturbózom a szervezetemet. Remélem sikeres leszKép
Én is folsavat szedtem hozzá, de ha babás leszek akkor a MagneB6-ot is szedni fogom.

Miért kell a kórházba menned ? Bocsánat ha már írtad.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Hahó
Jovi, olvasd el Edit versét a múlton való fölösleges rágódásról, hátha segít a jelenre koncentrálnod. Ne szomizz, hátha ezért nem estél eddig teherbe. Tudom amikor az ember gyerekre készül a majdhogynem legrosszabb ami érheti, hogy megküretezik, de vannak akik pont a küret utáni ciklusban esnek teherbe, mert nem figyeltek az ajánlott akárhány hónapnyi szünetre, regenerálódásra, és tessék mégis. Ez majd rendbetesz mindent odabent és hamarosan terhes leszel attól a férfitól aki elfogadott szőröstől bőröstől gyerekestől. Tényleg mikor volt a lányod balesete?
Holnap megyek dokihoz, majd megmondja mit mikor hogyan csinálunk. Olyan jó ilyen nyugisan kezdeni.
Cat,én nem is szedek előre vitamint se, annyi fincsi gyümölcs van most. Sőt a párommal se szedetek, mert neki ugye nem túl fényesek az eredmények, és nem akarom, hogy a bogyóktól felturbózott látszólag gyors de belül nem egészséges matymatyot válasszanak ki a megtermékenyítésre, hanem lássák tiszta állapotban a kisfickókat és a legjobbat úgy válasszák ki. Persze holnap megkonzultáloma dokimukival. Dolgozok kicsikét, Hurki Kép
hurki

Ja én 3 éve szedhetném az elevitet és akkora lennék mint egy emeletesház, így csak egy kis családi kulipintyó mérettel büszkélkedhetem. Kép
hurki Kép
hurki

Cat!
Nem tudom lehet-e mar nekunk tovabblepni,de mar lassan en is ezen gondolkodom.Felek azt mondjak hogy szedjem meg 3 honapig a clostit.Meg 3 honap.Olyan soknak tunik mintha a fel eletemet kovetelnek tolem.A 19 honap elott meg volt 3 honap szunet es elotte egy veteles,ugyhogy en mar idotlen idok ota VARAKOZOM!!!
Alice!
En is voltam mar duzzogo,szomoru,remenykedo,vidam,szoval mar minden lelkiallapton atmentem.Es most is itt vagyok.Sajnos engem mar ez a derekfajas nem ver at.Nagyon ismeros.13 eves korom ota havonta talalkozom vele.KépKiveve, mikor meg mensim sem volt tavaly.Mar mindenfele fazisban voltam.Mail megy!
Szilvi!
Koszonom a batorito szavakat, igazan jolesik.Majd probalkozom rendbejonni.
Szerintetek miert vannak nekem mensis tuneteim, amikor meg javaban szedem a Duphastone-t.Azt hittem, amig szedem (E utasitasa szerint a
30.-ik napig)addig nem lesz semmi hasonlo, hanem ha megszakad a progi bevitel, akkor par nap alatt megjon.En igy kepzeltem.Szerintetek szedjem meg?

Es, hogy visszaadjam a regi szoszit:Ihaj-Csuhaj,Rock'N'Roll!!! Kép
-szoszi-
szoszi

Ez az SzösziKép

Nézzek neked egy jó Norbi kazitKépKépKép
AliceKép
malice

Cat, holnap kapom meg a Babánk papirjait.
Más nem hiszem, hogy lesz, mert a Doki azt mondta várjunk pár hónapot, hátha spontán sikerül az terhesség. Hiába mondok bármit, csak azt fogja mondani: Tudom Szilvi, tudom ...
Nekem pedig minden egyes nap örökkévalóságnak tűnik ...
Erika, teljesen igazatok van vitamin ügyben, szerintem nekem is csak pszichésen kell. Tavaly mikor elterveztük a babát még Írországban laktunk, se napfény se gyümik, úgyhogy kimondottan javasolták, a legvégén abba is hagytam, de most megint szedem ... legalább azt hiszem, hogy teszek valamit.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

VirágKép
Mail ment!

Megnéztem a pasit, hát nekem sem az esetem. A műsort valószínüleg kihagyom, nem szeretem a mű love story-kat.

Egcsi
egcsi

A görbém jó, de ma reggel, úgy ahogy kell leesett a hőm, és meg is fog jönni. Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Sajnálom. Most nálatok mi következik? Jobb már a párocskád eredménye? Lehet, hogy már írtad, akkor bocs, de a memoriám nem az igazi.

Egcsi
egcsi

Orsi :'(
EgcsiKép azok a te madaraid? nem kell melléjük egy süni??Kép Kép ;)

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

SzösziKép

Hova küldted nem jött semmiKép
malice

SzilviKép
Igen a profilomban levő madarak szőröstől-bőröstől az enyémek és valószínűleg már nem tudják hol kószálok ilyen sokáig. Lassan megyek haza és főzök sajtos tésztát, azt ők is szeretik.

Egcsi
egcsi

SzilviKép
Nagy állatbarát vagyok, jöhet a sün is.Kép

Egcsi
egcsi

Én nem találok madarakatKép
A.
malice

Alice!Kép
Hat, az "igazira",ahogy Te nevezted. alice@perfectdesign.hu.Nem ez az?En meg itt busulok, hogy nincs valasz!
Lanyok!
Senki sem mond semmit a Duphastone-ra?Hogy most mi van?Cat?
-szoszi-
szoszi

De az kült már el megint mert nem kaptam megKép
LÉCCIIIIIIIIIIIIIIIII
malice

Elkuldtem mindket cimre ujra...
szoszi

SzösziKép
A freemail-re jött KépKépKép
malice

Sziasztok!
Lányok, megvan a progiszintem: 21,4 ng/ml 21. napon és 18,2 ng/ml a 23. napon.
Szerintetek jó?
shine

szöszi, én szívesen mondanék valamit, de fogalmam sincs mi az ...
Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Drága SzösziKép
Duphastont soha nem szedtem, csak Utrogestant, de szerintem ugyanúgy viselkedik. A tapasztalatom az, hogy ha alacsony a progi, tehát 24-25. naptól esik le a hormonszint (tehát nincs megtermékenyülés), akkor a Duphaston sem tudja fenntartani. Nekem is megjön Utroval is a mensi, csak az első ciklusban nem. Nekem nem a derekam görcsöl ilyenkor, hanem a pocim. Erre a legjobb példa Nikie terhessége. Nem is szedte az utrot, csak a 25.cn-től, és mégis a progi vérvételeknél abban a ciklusban 3-szor is szép 22ng/ml körüli értékei voltak. Tehát egymaguk ezek a gyógyszerek nem tartják fennt a progiszintet, ha a szervezet nem termeli.

CatEye

Cat
Kép
cateye

SziszusKépKép
malice

Cat!
Koszonom.Azert mondta Erazmusz is hogy a 18.-ik naptol szedjem es nem elobb.Es csak akkor hagyjam abba,ha negativ tesztem van a 30.-ik napon.Hat, lehet, hogy megsporolom a teszt arat.KépViszont kell majd egy marek mosopor kimosni a konnyes kisparnamat.KépEz van..minek alltassam magam.Nem megy ez nekunk.Mindent meg tudunk csinalni apa-bogarral,verhetetlen paros vagyunk, de a baba kifogott rajtunk.Kép
-szoszi-
szoszi

Ilduci-ról tud valaki már valamit???? azt mondta hogy már dolgozik a héten nem?

A.
malice

SZöszi, életem egyetlen utrogestanos (=duphastone) ciklusában babás lettem, elhalt a baba. És nekem is igazi mesis érzéseim voltak, hasfájással, görcsöcskékkel, már amig babás voltam. Aztán csak az volt furcsa, hogy megszűnt az a nyomás mesis érzés a hasamba, és pár napra rá megjött. innen már tudtam baj van. Szóval a mesis érzés nem feltétlen rossz, babát is jelenthet, és nem kell attól tartani, hogy az progibevitel miatt nem jön meg, sajna ha meg akar jönni meg is fog. És én is csak a beültetés előtti naptól szedtem az utrot. Azt se mondom ringatsd magad illúziókba, de amig nem jön meg addig lehet reménykedni. Kép
Hurki
hurki

Na mi ez a pangás???

Mingyá ide hívom LajcsitKépKépKép

A.
malice

SzösziKép
Nem szabad ezt tragédiaként megélni, hogy ez nem jön össze, de minden más igen. Mindenkinek van keresztje, és mindenki a maga baját érzi a legnagyobbnak. Arra kell ilyenkor gondolni, hogy milyen jó, hogy van egy megértő társunk, aki mellettünk áll, akivel együtt megöregszünk, és akiről tudunk gondoskodni. Nagyon sok 30-as nő egyedül van, nem talál társa. Én 2 35 éves csajt is ismerek, aki versenyt fut az idővel, hogy gyereke lehessen még, de még társuk sincs. Az sokkal nagyobb tragédia mint a mienk.
Különben is ahogy Hurki írja a babásoknak is mensi-szerű érzésük van. Szöszi soha nem adhatjuk fel!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!Kép

Megint sokáig elmaradtam, látom van pár új tag, de sajnos vannak régiek is!Kép

Cat!Kép
Gondolom Te még emlékeszel rám....Hogy állsz most? Ha jól emlékszem az utsó amit tőled olvastam valami lombikos dolog volt, igaz? Irigylem a kitartásod!

Sajnos a nyár, a nyaralás, meg a pihenés nálunk semmi eredményt nem hozott. Beleuntam a Clostiba, és abbahagytam, rettentően szédültem a 3*1-től meg még a gyomrom is kikészült. Most semmit nem szedünk, és valahogy abban bíztam, ha nem foglalkozom vele talán jobb lesz. Hát nem lett...Semmi eredmény.
Most a terveim között szerepel a SOTE I. sz. Nőgy. klinika felkeresése, mostanában sok jót hallotam róla. Szerintetek? (A "tömegorvos" nem sokat tud tenni, max. szedeti velem tovább a Clostit...)

Bocsi a hosszúságért!
Mindekinek további kellemes napot, mostmár gyakrabban jövök...
Csutka
csutka

Sziasztok lányok Kép
Tegnap 5 óra óta nem voltam net közelben, így jó sokáig tartott visszaolvasni az irományaitokat.

Alena, ciklusnap-társ Kép
18. nap és sehol semmi hő emelkedés. Nem értem én ezt. 12 hónapig tök jó görbéim voltam és most bekrepált valami. Lehet, hogy rossz a lázmérőm? 4 napja vettem, mert az előzőt véletlenül eltörtem a mosdó szélében.

OrsiKép
Ciklus (szám) társ. 13 hónap szép idő Kép
Jó, hogy jelentkeztél.
Ti mentek valami mesterséges cuccra?
Mi nem tudjuk mi legyen, mert most már hivatalosan is beletartozunk a magyar fiatal párok 15%-ba, akik meddőnek tekintendők. (meddők eszerint azok, akiknek 1 év védekezésmentes időszak alatt nem sikerül összehozni a babát spontán).
Egyébként jó szabit! Töltsd kellemesen az időd Kép

Lányok! Szeptember végén megyek a dokihoz, ha letelik a 13. hónap is.
Mire lehet számítani?
Párom eredményei és az enyémek is jók.
Ilyenkor mit adnak? Hova küldenek?
Eddig nem néztem utána, mert azt hittem tuti összejön spontán.

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit Kép
Nekem is eszembe jutott, hogy biztos elromlott a hőmérőm. Még mindig semmi emelkedés, sőt ma csak 36,6 volt. Lehet, hogy még nem volt tüszőrepim? Pont ebben a hónapban, amikor elkezdtem szedni a gyógyszert? Lehet, hogy a levegőben van valami, gyanús ez nekem, hogy mindenkinek egyszerre romlott el a hője. Kép

Puszi, Alena
alena

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: