A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Cat!
És mi van akkor ha nem megy lejjjjebb(akkor bejött a 7 napi sexKépKépKép)

Alice
malice

Virág Kép
Tényleg nem volt szuper idő a hétvégén. Mi viszont nagyon jól éreztük egymást, tényleg.KépAzért sétáltunk is.

Cat Kép
Köszi a macskákat.

Alena
alena

NA NEMVÁLASZOL SENKI???????????

Mit csináltok Lányok RosszalkodunkKépRosszalkodunkKép
malice

CatKép

Kondér-tündérKép meg magas hősKép? Te is a Nyomasek família tagja vagy?
Kérlek ne dobáld a párodat, még a végén eltalálod valami kényes helyenKép és egyébként is a hasé a haséKép

LányokKép
Tegnap megszületett az egyik legjobb barátnőm 2. kisfia, mind a kettő elsőre összejött. Mondtam neki, hogy szüljön már egyet nekem isKépKép

Pusz
Levendula

AliceKép

Ha nem megy lejjebb:
- fűt a hazaszeretet és/vagy
- elromlott a hőmérőd és/vagy
- miután kivetted már megint a pirítóssütőbe tettedKép

Levendula
Levendula

LevendulaKépKépKépKép

-Inkább a szerelemKép
-Új hőmérőm vanKép
-A piritósütőm viszont bedöglöttKépKépKép

Alice
malice

AliceKép

Ezért mostanában nem ütödKép a pirítóst hanem esetleg megeszed?

Levendula
Levendula

SzösziKép

Én vagyok a 3. számú bohóc. Vagy legalábbis pályázom a címreKép

Pusz
Levendula

Megjottem!
Virag!
Koszonom a Bikkmakk-ot,jolesett!KépRemelem a szelesitest azert irtad, mert szeretnel mar latni, es nem azert mert szuklatokorunek tartasz...Kép Kép Kép Amugy Nagyvaradon lakom.
Kele!
Nem tudom miert, Erazmusz nekem alacsonynak itelte.Es Cat is.KépAz en doki szerint is jo volt, hat nem tudom.En szedem a Duphastonet.
Alice!
Elhiszem, hogy nem szeretnel maradni...En sem.Leanykori almaimban azt hittem ilyenkorra mar 2 gyerekem lesz.Jo lenne ha legalabb az elso utban lenne a ferjem 30.-ik szulinapja elott.
-szoszi-
szoszi

Lanyok,
mar akartam kerdezni, lehet, hogy mar volt rola szo a topicban...
A ferjeitek/parjaitok-nak milyen a hozzaallasa a baba-ugyhoz?En eddig csak az enyemet lattam ilyen helyzetben, nem tudom kulonos-e ahogy o "viseli"...De teljesen maskepp eli meg.Megosztanatok velem nalatok mi a helyezet?
-szoszi-
szoszi

SzosziKépKépKép
Akkor mi régen szomszédok voltunk és Székelyhídon születtemKép tudod hol van?

Alice
malice

SzosziKép

Az én párom tiszta ratyi annyira fél a babától 4 évembe telt amíg rá tudtam venni Kép
Azt hiszi éhen fogunk halni ha lessz egy babánk pedig ő most lessz 33 éves.
Benőhetne a feje lágyaKép de már nagyon várom hogy végre sikerüljön teherbe esnem és egészségesen kihordani az én picikémetKépKépKép
Ja és Szombaton megyek VáradraKép

Alice
malice

Hogyne tudnam mar...
Akkor latogass meg, Alice!Kép
Jo, hogy leirtad, hogy mit szolt a parod a baba-vallalashoz.En igazandibol arra lettem volna kivancsi, hogy a "nem jon ossze a baba"-hoz mit szolnak az urak...Kép De azert kezicsokolom!KépJol megertjuk egymast, nem?
"Na mi van, tancolnak?
Mer?Mar zenelunk?"
-szoszi-
szoszi

SzosziKépKépKép

Csak megyek meg jövök átutazóban leszek csak VáradonKép

Azt nemtoom hogy mit szólnak hozzá ezekszerint az enyém elég türelmes tipus ő nagyon biztos abban hogy sikerülni fog csak eg kis idő kell,ezért ebben a hónapban megbeszéltük hogy nem a babára hanem a sze...kekszre fogunk szakosodniKépKépKép
Na mi vót a Bankba kiraboltadKépKépKép

Alice
malice

Szöszi Kép
Az én párom rosszul viseli, különösen az óta, hogy kikezelték a gyulladását, és még mindig vele van a nagyobb gond. Rossz napokon nagyon maga alá tud kerülni, és néha mesél róla, hogy hogyan, milyennek képzeli el az életünket a kis csöppséggel. Nagyon aranyos Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

LevendulaKép

Hova lettél 3.sz.Kép
Alice
malice

SzosziKép

Az enyém nem veszi a lelkére:"majd legközelebb biztosan sikerül!" Nem kudarcként éli meg. Viszont amikor terhes lettem hirtelen úgy megijedt, akkor realizálódott számára, hogy mit is jelent, nagyon aranyos voltKép
Aztán sajnos megint ugyanitt tartunk: majd legközelebb...

Levendula
Levendula

AliceKép

A 3. sz. fordít
és magában ordítKép

L.
Levendula

LevendulaKép

Nállunk ugyan így volt ahogy te leirtad,aztán mi is most sajnos megint ugyanott tartunk: majd legközelebb.....

De az a legközelebb hamarosan itt kopogtat az ablakon már nem kell sokat aludniKépKépKép csak egy két hetetKép
és nekünk is olyanunk lessz mint Lindá-nak, tényleg Linda hol vagy? voltál dokinál???

Na akkor ne szomorkodjunk már hanem ...... junkKép

Alice
malice

Levendula te kis pimasz
Nem kell neked egy kis vigaszKépKépKép
malice

Sziasztok!
Picit megszakítom az édes hármast Kép

Az én párom abszolút nem fogja fel olyan tragikusan a nem jön össze kérdést.
Szerinte mindenre van megoldás és úgyis sikerülni fog.
Mindenben támogat, érdeklődik és ő is elmegy bármilyen kivizsgálásra, amire szükséges, de nem pánikol.
Nagyon szeretne bébit, imádja őket és sokszor mondja, rettentő kiváncsi, hogy milyen baba lesz belőlünk, de nem olyan türelmetlen, mint én.
Hisz abban, hogy a sorsunkat magunk választottuk és ha esetleg nem sikerül (de erre gondolni sem szabad), akkor annak is megvan az oka és el kell fogadni (persze a végsőkig küzdeni mindemellett).

Ugyanakkor, amikor az első babás vizsgálat után bepánikoltam és zokogtam otthon, tipikus női reakcióval, hogy nekem sosem lesz gyerekem, akkor még inkább megszerettem, mint eddig bármikor (pedig azt hittem annál jobban már nem lehetKép ).
Azt mondta, ő tudja, hogy lesznek gyermekeink, de ha az életünk mégis úgy alakul, hogy ez nem sikerülhet nekünk, tudjam, hogy ő akkor is szeret és mindig mellettem lesz.

Szóval, az én férjem akarja nagyon, de nem ezen kattog egyfolytában.
Valahogy jobban kezeli ezt a dolgot, mint én.
Sokat tanulok tőle ebből a szempontból (is) és segít abban, hogy egymásért legyünk, a gyermek pedig a mi szerelmünk kiteljesítője, de akkor is mi ketten vagyunk egymásnak.

Egy gyermek nem akkor boldog, ha őt szeretik, hanem akkor, ha látja és érzi, hogy a szülei szeretik egymást (hiszen a szülők szeretete egyértelűen őrá is irányul).

Edit
R.Edit

Akkor az Edit ferje meg az enyem rokonok lehetnek...
Leirom nalunk hogy mukodik:
Világfajdalom este az ágyban.Szosziné (én-szerk.megj.) nagyokat sóhajt,kérdezi férjétől Szöszi Úrtól, hogy mikor lesz már nekik babájuk.Szöszi Úr mosolyog, átöleli és azt mondja majd lesz, a baba tudja mikor kell jönnie, ő teljesen biztos benne, hogy nekik lesznek gyerekeik.Ne legyen türelmetlen,Szösziné.

Mindenben mellettem all, feljartunk a dokihoz Pestre, itthon uh-ra, turelmesen viseli, hogy a neten logok, veszem a gyogyikat.Es bar tudom, hogy alig varja, hogy buszke apa lehessen, es egy "Kiskrapek" (ahogy o mondja) fele nyujtogassa a kezet, sosem turelmetlenkedik.Talan azert, hogy engem ne bantson meg.
Regebben azt mondta fiut szeretne.Miota megvan a keresztlanyunk azt mondta egyszer, hogy rajott ugyanugy orulne ha lany lenne is.Ot ugyis mindegyik az ujja kore csavarja, hacsak 1x elmosolyodik a 2-3 fogaval...Kép Jaj, meg most is meghatodom tole...
Megis, O el tudja magat foglalni massal is, sokkal egeszsegesebb a gondolkodasmodja.Nem ragja magat egesz nap ezen.Hiaba...O ferfibol van en meg nobol.Roviden azt hiszem ennyi.Kép
szoszi

EditKép
Az én párom ugyanígy gondolkodik. Nálunk ez nem beszédtéma, mert szerinte én széthergelem magam ezen, holott tuti sikerülni fog, de én nagyon türelmetlen vagyok.
Egyszer mondtam már neki, hogy én nem sértődök meg, hogyha elhagy engem, mert én nem tudok neki gyereket szülni, és keres egy nem meddő nőt, erre teljesen kiakadt, hogy tiszta hülye vagyok, és egyáltalán, hogy-hogy megfordul ez a fejemben. Ugyanez volt a véleménye az örökbefogadásra is.

Szerencsére a vizsgálatokra is önként és dalolva megy, soha ebből problémánk nem volt. Mondjuk ebben én is szigorúan konzekvens vagyok, és el sem tudok képzelni olyat, hogy nem megy el egy férj a vizsgálatra, egy közös cél érdekében. Azt hiszem abban a pillanatban befejezném én is a gyermekért való küzdelmet, mert az a férfi nem érdemel meg egy közös gyermeket, vagy nem érett rá.

Cat

Cat
Kép
cateye

SZÖSZI:egyszer még ősrégen töviről*hegyire kitárgyaltuk itt a topicban a férjurainkat és arra a konszenzusra jutottunk, hogy csaknem szentek (na jó, kis túlzással)! Tényleg szerencsések vagyunk, hogy mindannyian bizakodó és türelmes párocskákat tudhatunk magunk mellett. Pedig biztosan sokszor nem könnyű a depijeinket kezelni.
Virág
virag

Cat Kép
Nálunk sem beszédtéma és azt kell mondjam szerencsére, mert épp elég, hogy napközben a munkahelyemen fél óránként csattogok föl a netre, megnézzem mi zajlik itt.
Biztos rosszul hatna rám, ha még otthon is ezen rágódnánk Kép

Szöszi, Cat Kép
Nem gondoljátok, hogy a férjeink meg valamelyik motoros/autós/focis weblap egyik rejtett "a feleségem nem tud róla hogy itt vagyok, de szeretném, ha kevesebbet stresszelné magát a babkérdésen " topikjában levelezgetnekKép
R. Edit

Természetesen nem bab, hanem baba-kérdés Kép

Lehet, hogy ez a jel, hogy a végén egy babszemjankóm lesz?! öregkoromban Kép
R.Edit

VirágKép
Az elevenembe vágtál, mert az én párom az Indexen a Renault fórumban, a Geocaching fórumban, és a Autó hifik fórumba írogat rendszeresen. Sőt talikra is jár, ahol is 10 férfi áll tátott szájjal két tök egyforma Renault Megane nyitott motorháztetőjével szemben, és hasonlítják össze a 2 tök egyforma, azonos gyártósorról lekerült autót írd és mond több mint 1 órán keresztül. Nem vicc, tanúja voltam az esetnek.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Es Renault nezegetnek mindig?Vagy mindig mast?(Nekunk Megane-unk vanKép)
Az enyem motoros/autos/focis-ra nem jar, de szamitogepes jatekok...az aztan 1000-el!Weblapok, ujdonsagok, tapasztalatcsere a haverokkal,online,hajjajKép
-szoszi-
szoszi

A focirol muszaly elmondanom vmit...
Multkor volt a Szuperkupa donto,Milan-Porto(en szeretem a focit).
Ferjem hallja:"Maldini a labdaval.."
Mire O:"Je,ez meg el???"
Mire en:"Dragam,ez mar 10 eve a fia..."
Nagyon ott van az en dragam, ugye?Kép
-szoszi-
szoszi

Szöszi Kép
Párod tényleg képben van, fociilag Kép
R.Edit

Virág! Nem azért nevettem, persze most már könnyebb, de mi is túl voltunk 3 sikertelen lombikon, de akkor is tudtam nevetni, ha ezt parodizálták. Mert viccesen is be lehet mutatni.

Szoszi! Nálunk a férjem kezdettöl nagyon akarta a babát, igy amikor felmerült, hogy neki is kellene vizsgálat, majd mütét rögtön ment. Nekem több hónap kellett, mire rászántam magam a lombikra, és rengeteg sirás hogy el merjem kezdeni. A férjem nem is merte eröltetni, látva mennyire félek töle (tüfóbiám volt, ott közben elmúlt)

Még mindig irigylem hogy ti tudtok találkozni. Nyáron ugye akartam Pestre menni, de sajna nem lehetett, most meg nem ajánlott az utazás. Pedig én is kiváncsi vagyok rátok.

KarmenKép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok és asszonyok!

Én lelépek.
Szép estét mindenkinek!

Ui: régebben Magika nagyon aktív résztvevője volt a topiknak.
Mi van vele?
R.Edit

Cat, na ezen jót röhögtem. Kép
egyébként is egész nap vigyorgok mint a vadalma, és szófosásom van, és energiatúltengésem, és alig férek a bőrömbe, úgy csinálnék valamit, mennék bárhová. A keresztfiamnak aki 3 hónapos vettem is egy gobelin képet és meg fogom csinálni (talán mire jár kész is leszek Kép ) rossz érzés nélkül. És holnap elmegyek szintfelmérőre egy nyelviskolába mert utálom, hogy lassan oda minden nyelvtudásom. Úgy pörgök, hétvégén halálra untam magam, és most jött ki rajtam a tettvágy.
Köszi köszi a szárítógépes hozzászólásokat, azt hiszem elfér a külön gép, majd mondom az én szerelmemnek,hogy lepjünk meg engem ezzel. Kép
Hétfő ellenére hihetetlen a hangulatom, végre érzem, hogy akarom a köv és egyben utolsó lombikot, ugyan nem azzal az azonnal érzéssel, hanem jó kedvvel bizalommal, nem siettetve a dolgot, remélem így is marad. De végre tudom, hogy akarom. Kellett hozzá egy uncsi hétvége.
Múlt héten is tartottam egy méregtelenítő gyümölcsnapot, ma is ez van. Még a végén nem leszek mérges Kép
Az én tündérbündér csodafürjemre is igaz mindaz amit felsoroltatok, kiegészíteném, hogy egy családban nem omolhatnak össze mind a ketten, így neki talpon kellett maradni amikor velünk megtörtént a rossz. Őt is bántotta, de erős vállat nyújtott nekem, hogy alaposan kibőgjem magam.
Ma valami csodakoncertre is el szeretnék menni csak ne legyen hideg, szabadtéri. Ó úgy buzog bennem minden erő, pörgök mint egy habv-erő Kép
Jók legyetek viduljatok, dobjatok el minden hőmérőt és élvezzétek, hogy ez az eső lenyomta a polleneket, végre nem vakarom véresre a szememet.
Puszi Nketek, Hurki
hurki

Hűűű láttátok azt a videot amin Sziszékét lepofozza Péter? Állítólag nem bocsájt meg neki, mert stábbal érkezett Péter bocsánatot kérni..mondjuk ez is érdekes. Persze régen volt sláger a Sziszi Péter páros, frissíteni kellett már a pletykarovatot.
HUrki
hurki

Hurki! miért pofozta meg? Nem birom öket, de érdekelne mi bosszantotta fel igy.

KarmenKép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

SziasztokKép
Karmen, a Budapest Parádén sikerült pofozkodniuk. Állítólag a srác egy kissé beivott, agresszív lett, majd amikor a csaj vissza akarta fogni, akkor lenyomott neki párat.
Azért ez a stábbal való bocsánatkérés necces. Én se állnék így szóba vele. Ja, hozzáteszem, stáb nélkül se nagyon Kép.
És csak hogy meg legyen a mai RR betevő is: most hallottam a TV-ben, hogy Demi Moore nyomdokaiba lépett, és terhesen/(fél)pucéron fogja magát fotóztani. Kép
Isteni.

Judit-ka Kép
Nagyon sajnálom, ami történt, de ne keseredj el, majd legközelebb!!
tinka

Sziasztok!
Nem tűntem ám el, csak sok dolgom volt!

VirágKépKép!
Még egyszer nagyon köszönöm a szíves vendéglátást!Kép Kép
A vonaton hazafelé találtam az ülésemnél egy májusi(!) Kiskegyedet, aminek baba-mama melléklete volt, így aztán ez a tali-út végig erről a témáról szólt! De hogy került egy ilyen régi újság pont ilyen melléklettel pont az én ülésemhez?
Már nagyon vártam az infót a tortáról! Elkérhetem a receptjét? Tudod, kell a kilóimhoz! Kép Alig várom hogy kipróbáljam!!!
Különben sikerült a terved, péntek este 1 kg-val többet mutatott a mérleg! Bár hozzátartozik, hogy este még vendégségbe mentünk és ott is jól bekajáltunk. (Szombaton meg nálunk voltak vendégek, nem unatkoztunk!)
A férjem azt mondta miután beszámoltam a taliról, hogy kapni fogok egy gofrisütőt!Kép

EgcsiKép!
Jó, hogy végre veled is találkozhattam!
AlenaKép!
Örülök, hogy jól éretétek magatokat a Balcsin!
CateyeKép!
A férjemnek is nagyon tetszett a Renault-s eset!Kép
Kép
OrsiKép!
Hiányoltunk a taliról!

IlduciKép!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz hírrel jöttél!Kép
Vártam a mai hozzászólásod, de nem voltál.

Hurki!Kép
A szárítógép témát én is érdekelődéssel olvastam, bármely házimunkát szívesebben vállalom mint a vasalást.

Leone

KépKép
leone

Sziasztok kedves barátnoim!

Ezer éve nem jártam erre, most is csak beugrottam, hátha gratulálhatok valakinek, sajnálom, hogy nem igy van. Na, majd legkozelebb. Sajnos teljesen le vagyok maradva, hogy kivel mi van, de azért nagyon sokat gondolok rátok.
Mi jol vagyunk, Baboca egyre nagyobbakat rugdos. Mar nincs 6 hetem a kiirt idopontig. Félek is tole, de kozben nagyon varom.
Puszilok mindenkit!
Andi
andi28

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Andi!
Már csak 6 hét? Húúú, de elrepült az idő! Sok-sok boldogságot kívánok!

Kármen!
Javíts légyszíves a tablicskuban. Következő c, 4 cn. Köszönöm.

Hurki!
Ennyire lemaradtam? Az utolsó lombikra készülsz??? Juj, nagyon drukkolok!!!

Lányok!
Már csak pár nap és utazunk! Kép Már annyira várom!!!

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt!
Andi, kitartás kitartás, hamarosan karjaidba zárhatod a kis táncosporontyot és olvadozhattok.
Lányok valaki mindig bebabásodik a tali után, na ki lesz az? kÖzölje már!
Karmen, nekem az "tetszett" a felvételen, hogy Sziszike már nem is Péterős Kép felé volt fordulva és hátulról jött az ütleg. Hátulról fejbevágta. Aztán Szisziamazon is visszafordult és cicababa módjára hadonászott a kacsóival, gondolom kevésbé sikeresen mint Péterős. Ezek után nálam se lenne esélye, ha egyszer megüt és megbocsájtom akkor mi tartaná távolt, hogy legközelebb is megtegye. Van közeli ismerősöm akit megvetr a párja többször is és mindig megbocsájtott, és csak sokára hagyta el. Nekem ez olyan hihetetlen. Szerencsére.
Ismét szófosásom van, lőjetek le!
Puszpusz Hurki
hurki

Gitta, jó utat! Utolsó lombik, mert sikerülni fog, és ikrek lesznek és be is érem tán kettő babával. Kép minyő önbizalom igaz? Megtáltosodtam.
Optihurki
hurki

Jo reggelt!
Ma reggel fajt a gyomrom es osszeszedtem egy kis hasmarst,ugyhogy csak most tamolyogtam be...

De a kedvem jo, mert ma este lathatom Rubint Rekat felmeztelenul terhesen!!!Mert o megbeszelte a kislanyaval a pocijaban es az azt mondta, hogy buszke lesz a kepekre.Kép Kép Kép

Arany Janos: Oszlopok
Bemegyek a boltba
Oszt lopok...

Petofi Sandor:Latomás
Kimegyek a kertbe
Ott van apám
Látom ás...

Pusszantás!!!!
-szöszi-
szoszi

Na szép jó reggelt ébren levőkKép

El sem hiszitek mit olvastam ma reggel egy ujságban ide írom csak a végét:
Csábos pillantás:címszóval.
"Nőies idomainak hangsúlyozásában nagyon jó munkát végzett a ternyérnyi ruhadarab,csak kellemetlen hatásokat nehéz leleplezni.R.Réka szemei ugyanis annyira kigúvadtak,hogy érzéki pilláit sem tudja becsukni"
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

KépAliceKép
malice

Szijjjja SzosziKép

Látom megint nő a májunkKépKépKép

Alice
malice

Táltos HurkiKép
Örülök, hogy újra jó a kedved. Ez a siker zálogaKép

AndiKép
Mindjárt kint lesz a kis rugdosó. Pihenj sokat, amíg lehetKép

KeleKép
Ha még olvasol minket: Akkor te nem is szedsz semmi proginövelőt? Melyik kórházba jársz dokihoz? Csak úgy kiváncsiskodok.
Én nem értem, hogy ugyanarra a progieredményre miért mondja egyik orvos, hogy jóKép, másik, hogy nem jóKép?

Levendula
Levendula

Lányok!
Ma lezuhant a hőm 36,8-ról 36,6-ra az jóóóó?????????
Ma megyek az útlevelemért aztán irány a szabiKép

Szerintem semmiképp se hadjuk ki a ma esti R.Réka bejátszástKépKépKép

Alice
malice

Jó ide bejönni, mert iszonyúan jó a hangulat mostanában.Kép

HurkiKép
Örülök, hogy végre a régi izgága Hurki vagy. Szerintem is az utolsó lombikod lesz, mert sikerülni fog. Moikor kezded a gátlót ?

SzösziKép
RR-t én sem hagyom ki ma este. Úgy látszik kifogyott a családi kassza, hogy levetkőzik, kell a pénz a babakocsira. Azért könyörgöm ne hasonlítsuk Demi Moor-al, az egy egészséges kinézetű, szép arcú kismama volt.

VirágKép
Kérem a sajttorta receptedet is!!!!

LeoneKép
Lehet, hogy az ottfelejtett Kiskegyed a babamellékletel égi áldásKép.

AndiKép
Jézusom már csak 6 hét. Pfú de hamar elrepült az idő. Mi lesz a trónörökös neve ?

LányokKép
Tegnap az egyik ismerősömnek megszülettek az ikerlányai, 3300 gr-al és 2800 gr-al, 2 héttel a kiírt időpont előtt. Clostys babák, a mama 34 éves, másfél éve házasodtak. Azonban a férje iszik mint a kefekötő, és a terhesség előtt többször meg is verte a feleségét. Aztán a lány kidobta a faszit, akkor még nem tudta, hogy terhes. A pasi később visszakönyörögte magát, ígért fűt-fát, de rövid önmegtartóztatás után megint iszik. Én nem merném egy ilyen férfinek hazavinni az ártatlan babákat. Milyen igazságtalan az élet nem ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat, még semmit se tudok mikor mit kezdek, egyáltalán az se biztos hogy fogigátló lesz, pénteken megyek dokihoz, megnézi ténylen nics-e peteérés, a 12.cn-on nem volt domináns tüsző, a 22.-en hátha van valami,és ettől függően kezdi el valamikor a valamit, de nem faggattam, úgyis jobban tudja, én meg ne parázzak feleslegesen. Szóval pénteken megmondja hogyan tovább. Nem akarok bezsongani de érzem, hogy azért közeleg az idő.
Nem tudom megérteni azokat akik hajlandóak szülni egy olyannak aki megverte őket, pláne ha terhesen verte meg. Mit várnak ezek az élettől? Nem becsülik magukat annyira sem, hogy elhiggyék találnak tisztességesebb apát is? Én sem tudom elhinni hogy ha az asszonyt veri majd a gyereket miért nem fogja verni? Az ilyen nőnek se tudsz segíteni akarata ellenére.

RR-t gúvadtszeműnek titulálták???? Hát Norbika helyében azonnal halálra tornáztatnám az újságírót, de minimum egy másik újságban kövérnek nevezném bosszúból. Kép
Hurki
hurki

HurkiKép

"Halálra tornáztatni" nagggyyon jóóóó KépKépKép,valaki szóljon nekiKép

A.
malice

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: