A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

LevendulaKép
36,8 volt a hőm a 17.cn-en. Tegnap 36,6. Nagyon lassan vánszorog fölKép

LányokKép
A Sziszi+Péter téma is megér egy regényt. Még nem biztos, hogy ott nem dobnak be egy bébit a szenzáció kedvéért, mert kezdik mellőzni Őket a médiák, és hát valamiből meg kell élni, ha nincs agyuk akkor is.

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép

Dehogynem fognak bedobni,szerintem holnapra azzal lessz tele a sajtó hogy Sziszibe belevertek eggyetKép
Hú de rossz vagyokKépKépKép
""""Milyen szépek eggyütt"""" KépKépKép

Alice

LindaKép
Hol vagy,csináltál tesztet??? úgy izgulokKép

Alice
malice

Sziasztok R.Réka vagyok hi hi hi hi hi nincs nállatok hi hi hi egy gördeszka hi hi hi

Most pl. ez jutott eszembeKépKépKép

MagikaKép
Hol vagy???????????????????????
malice

Helló Csajszik KépKép
Jó talizást, gondoljatok rám suliban leszek éppen.
Mindeki fel van dobva úgyhogy biztos szupi lesz.
Cat képeket csinálsz ?

Becsületesen szedem a gyogyikat, ez a második hónap de nem reménykedem mivel nem tudtunk együtt lenni a fontos napokon (13-14) Szerintetek van a gyogyiknak késleltetett hatása is vagy csak az adott hónapra vonatkoznak ?
Néha úgy érzem nekem már nincs esélyem s talán fel kéne adni.... bocsi padló szitu van.

Félre bánat, félre bú - érezzétek jól magatokat sok puszi mindenkinek !
Zsé
Zsé

Dr.SZÖSZI és DOKTORSI:most már elárulhatjátok, hogy Albert Einstein törvénytelen unokái vagytok!Kép
Annyi a Humorherold a topicban, hogy az már csak! Tiszta bulihangulat van!
Képzeljétek (milyen jó nekem) egyik nap itt lent láttam a bankba bejönni Sziszukát és Pétert és tökre nézték (miközben bele voltak merülve a beszélgetésbe) hogy ki ismeri fel őket.(már megint a pletykás kisördög beszél belőlem, fuj).
Én most ebédeltem hatalmas adag kínait egy modell barátnőmmel, amit megfejeltünk egy jó nagy tortaszelettel. Kettőnk közt csak az a különbség, hogy rajta nem látszik...
Virág
virag

CatKép

Az nem késő egy kicsit, ha csak most kezd fölfelé menni? vagy hosszabbak a ciklusaid? Nem emlékszem pontosan, majd keresek egy táblázatot.

Szerintetek akkor próbáljak meg clostyt kérni a köv. hónapra? Az 53,9 nmol/L prog-hoz van valami megjegyzésetek?
Én úgy emlékszem 60 fölött kéne lenni, Erazmusz szerint meg 63 fölött.

L.
Levendula

Na túléltem a fogdokit, rendes volt, mert kértem a szuri elött Lidocain spray-t is, meg hogy a furás alatt nem veszek levegöt (igen, nekem is vannak hülyeségeim) igy ha feltettem a kezem mindig megállt pár másodpercre. Sajna betömni nem lehetett, mert az amalgám benne volt az inyben is(??) igy valami ideigleneset kaptam, holnap cserélik. Lányok, miért nem hamarabb kerültem hozzá, 50 éves de anyuval megint csak pislogtunk milyen helyes pasi!!! Igy nem is volt kellemetlen. Még be is csapott, mert folyton kérdeztem kész van-e már 1 fog (2-t fúrt) mindig azt mondta még nem. Amikor csodálkoztam vége, akkor nevettem is amikor azt mondta, hogy csak huncutkodott. Tök fel vagyok most dobva, értitek ezt??

Nekem se nyitja meg a Sziszi-Péter videót, majd este a férjem segit.

Judit-ka???

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Virág Kép pedig annyira próbáltuk titkolni!!! Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

ZSÉ:rég hallotunk felőled!Ne depizz!!!Ha úgy érzed egy helyben topogsz, beszéld rá a dokid inszemre!Hány hónapig szedtél gyogyot?
ALICE:ma is agyzengés van, úgy látszik ha egyszer valami beindul...Kép
Virág
virag

KARMEN:nagyon kacér lettél, mióta terhes vagyKépKép! Reméljük apci nem olvassa a topicot! Megfigyeltétek, hogy egy sármos fogorvos mindig gerincre vágja az embert, ahogyan a sármos nőgyógyász leveteti a bugyitKépKépKép!
GVIKI:kár, hogy nem tudsz jönni!Kép
Lehet ám még jelentkezni a talira!!!!!
Virág
virag

VirágKép
Na aztán nekünk sármos nőgyógyászhoz nincs szerencsénk. Csak nagyon erőltetetten lehetne a Sean Connery-hoz hasonlítaniKépKépKép

LevendulaKép
Tüszőérési elégtelenségem van, ami az inszemek előtt nem volt. De a ciklusaim rendezettek kb. 30 naposak. Amikor voltak az inszemek kb.a 14. napon ovuláltam (Profasira), azóta viszont eltolódik legalább 2 nappal.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Orsi! KösziKép

Kele! RRékának inkább a fogsorát kéne kicserélni, akkor egész jó lenne a többi.
A Gabriel teszt mennyibe kerül, mert a ClearBlue az 1200Ft körül van..

Alice! nem mertem tesztelni ma reggel, holnap vagy szombaton akarok. De most azon gondolkodom, hogy tök jó igy tesztelés nélkül, mert igy azt gondolom, hogy babás vagyok, lehet, hogy a teszt elrontaná. Inkább még ábrándozok, de szombatnál tovább nem húzom, megigérem!
Amúgy ma vagyok a 31.napon, reggel 37,2...szóval ábrándozom még, amig lehet.

Cat! Ne is mondd a Sziszi+Péter duót, a férjemmel mindig azon röhögtünk, hogy szegény Sziszinek milyen randa feje van, mert még a teste elmegy, de a fej...

Linda
linda

CAT:nekem tetszik...Jó a fénykép arca!KépMeg hát én sem vagyok egy szindikróford!Kép
Virág
virag

Az előbb félbe kellett szakítsam a hozzászólásomat, mert egy kolléganő belebámult a hozzászólásba, és megkérdezte, hogy kinek írokKép

KarmenKép
Na milyen szerencsés vagy. Tényleg jó ha a lyukakban jó pasi turkál, kicsit feledteti velünk a kellemetlenségetKépKépKép

ZséKép
Kár, hogy nem tudsz jönniKépKépKép Én úgy tudom, hogy van hatása a következő periódusokban a gyogyinak. Legalábbis a látásomra van hatása, mert a köv. hónapban is káprázik a Closty-tólKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

LányokKép
Nekem sármos fiatal dokim vanKépaz Emberem azt mondta miután először látta: Ahá, azért jársz te ilyen lelkesenKép Persze csak vicceltKép

VirágKép
És én kinek az unokája vagyok? Tán csak nem a Dózsa GyörgyéKép

ZséKép
Mindenki kerül néha mélypontra, de jó hogy jársz iskolába, eltereled a gondolataidatKép

Nehogy azt higgyétek, hogy nekem mindig ilyen jókedvem vanKépde azért próbálkozomKépSTAYING ALIVEKép

CatKép és az inszemnél a stimulálás rontott rajta? Vagy nem lehet tudni, hogy miért lett ? Jókat kérdezek,ugye.

L.

Valaki a progimmal kapcsolatban?
Levendula

LindaKép

A 37,2 az nagyon jó!Kép

A Gábriel kb 600 Ft volt amikor úgy 1,5 éve vettem, ha jól emlékszem. Van még egy jó és olcsó, de azt nem lehet mindenhol venni. Nemtom Medilab v. Monolab. Csak egy csík van benne, nincs műanyag tokban, mint a többi. Az valami 3-400 Ft. Állítólag kórházakban is használják. De hogy hol lehet most kapni? Ha véletlenül találsz majd írd meg.

L.
Levendula

LEVENDULA:Te Nyomasek Bobó egyenesági leszármazottja vagy, de ha akarod legyen Dózsa GyörgyKép
LINDA:+++++++++++++++++++++++++++++Zebrát!Zebrát!
Hétvégén is írhatsz ám, ha tudsz, mert jópáran otthonról is be tudunk nézni!Kép
Virág
virag

LEVENDULA:Medilab és patikákban sőt gyakran Rossmann-ban, DM-ben is kapni. Ugyanolyan jó mint a többi.
Virág
virag

Köszi VirágKép a kiegészítést, ill. felvilágosítást.

L.
Levendula

Persze, hogy irok még 7végén is!
Akkor nézem majd a Medilab-ot!
Linda
linda

LevendulaKép
Nem tudom, hogy mi rontott rajta, de én az inszemekre gyanakszom. Előtte nekem gyönyörű hőgörbéim voltak. Volt olyan, hogy a 14. napon 36,5 volt a hőm, másnap 37,1, és stabilan 37 fölött volt a ciklus második felében. Ha egy nap már leesett 36,9-re, már tudtam, hogy nem sikerült az inszem. Először volt a Closty, majd egyre erősebb stimulálásokat kaptam, hogy több tüsző legyen, a végén már injekciók+closty volt. Aztán a szervezetem szerintem hozzászokott, és már nélküle nem is akar funkcionálniKép.

Cat

Cat
Kép
cateye

Lassan hazamegyekKép vagyis tornázniKépaztán haza.

Nektek jó talizást, a következőre már én is megyek, csak gondoltam még egy kicsit megmelegszemKép itt a topikon.
Addig főhet a fejetek, hogy Juga Veronika vagyok vagy Magdi néni.Kép

Pusz, Levendula
Levendula

LEVENDULA:akkor lepődnénk meg ha Miklós lennél...
Virág
virag

Jó találkát lányok, igyatok sok paradicsomlevet Kép

Szép estét a velem egyutt itthon gubbasztóknak is! Kép

Soraya
soraya

Sziasztok!

Bocsánat, hogy először még csak így névtelenül. Néhány napja olvasom a topikot (főleg az archivban találtam jó pár hozzáértő véleményt, mert most nagyon vidám hozzászólások vannak csak főleg).

Érdeklődni szeretnék, hogy van-e arról valakinek információja vagy tapasztalata, hogy a tüsző, ha normálisan nő, akkor hány nap alatt mehet 20 mm fölé.
Egyszerűbben: 10. napon 18 mm-es tüszőt találtak nálam, 1-2 nap alatt szokott nőni 2-3 mm-t?

Köszi és bocs, hogy névtelenül.
Névtelen
Névtelen

Kedves Névtelen!
A tüszők nagyon gyorsan nőnek. Ennyit simán tud nőni. Ha visszaolvasol egyszer Karmen panaszkodott valahogy a 8. nap környékén, hogy milyen kicsit, és mire a leszívásra került a sor, gyönyörű nagyok lettek. Ne izgulj. A 10. napon nagyon szép a 18 mm-es tüsző!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kedves V.K. Orsi!
Köszönöm a biztatást ez megnyugtató.
Névtelen (Edit)
Névtelen

Kedves Nevtelen (Edit)!
Mult honapban a 10.-ik napon mentem eloszor uh-ra es a doki azt mondta "nem nagyon van mivel dicsekedni", 1 db 5 mm-es tuszo volt, azt mondta az semmi.Kov honapban emelni kell a stimulacios adagot. Mikor latta mennyire el vagyok keseredve azt mondta, na jo, jojjon vissza 3 nap mulva es meg 1x megnezzuk. A 13.-ik napon 22 mm-es volt!!! 3 nap alatt 17mm-t nott! Biztataskent irtam.Sok sikert!!!!
Lanyok!Kép
Eszrevettetek, hogy alig beszelunk mar a "sajat" temankrol??? Altalanos a jokedv, mint azt paran meg is jegyeztek...Errol jut eszembe, hogy a Sziszi-Peter paros nekem a kedvencem!!!! Oket pl az eszukert szeretem!!!Es azert, mert oszintek az erzelmeik, szoval ok sosem jatszottak szerepet es nem erdekbol,szamitasbol, feltunesi viszketegsegbol vannak egyutt! Ahogy azt Sziszi meg is mondta 1x:"Peter, ha Te nyersz, hozzad koltozom, ha nem Te nyersz, akkor meg at kell gondolnom, tudod meg kell ismerhuj egymast...blabla" Kép
Es most, hogy kicsit visszarangassalak a foldre titeket, feltennem a kerdesemet is:mibol all egy inszem tulkeppen.Nem erdeklodtem utana eddig, nem tudok rola szinte semmit, azt hittem nem jutok el odaig, de most lassan azt hiszem az kovetkezik.Szoval a Kép-kat egy csovon feljuttatjak a mehbe es...?Ennyi?Hazamesz, mint aki jol vegezte dolgat?
Levendula,Soraya, tobbiek akik itthon ragadtunk!Kellemes d.u-nt mindenkinek.En meg benezek ma!!!
Kép
-szoszi-
szoszi

Majd' elfelejtettem:nekem is sarmos, magas, fiatal dokim van.A parom szerint azert jarok hozza, mert akkora a keze mint egy peklapat.Kép.
Karmen!
Te most igy nezhetsz ki:Kép
Kerdes:
Ha Orsi is meg en is az Einstein unokai vagyunk, akkor Orsi nekem testverem?Mert ot nem lattam a csaladi ebedeken az elmult 26 evben....
-szoszi-
szoszi

Szia Szoszi!

Hú, micsoda tuszonöveszto vagy te Kép Kép

Inszemrol van info itt: http://quad.bdtf.hu/Kaali/kinszem.html

Nekem van egy ismerosom akinek csinálták, neki még 30 percet sem kellett fekudnie utána. De majd a nálam tapasztaltabbak tuti mondanak még okosakat!! Kép

Soraya
soraya

Lányok! Nem tudtam titkolni, most ért haza a férjem, tudta hogy mennyire féltem a mai naptól, erre olyan vagyok mint aki belötte magát, csak nevetek, fel vagyok dobodva teljesen. Lehet sürübben kellene fogorvoshoz mennem?? Ezért ezt mégsem.

Na most nem leszek lusta táblát csinálni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Látoma hangulatom, nem lehet fokozni, a maximálison van.

Karmen,
nagyon örülök, hogy a fogdoki ilyen kellemes élmény volt neked, pláne belegondolva, hogy a fogdokihoz sokan alapból félve mennek.

Valaki említette hogy Sziszi-Péter páros tuti benne lesz a hírekben. Hát, híradót nem néztem, de a mai indexes hírekben szerepelnek, családon belüli erőszak címmel. Speciel semmi újat nem mond, de arra elég, hogy újra figyeljenek rájuk. Bár, csak úgy csendben hozzáteszem, hogy ilyen áron nem kellene a figyelem. Ha a férjem csak kicsit is meglegyintene bárki előtt, legközelebbb csak a bőröndömet láthatná!

Tök jó ez a hangulat a topicban! :o
Remélem, a tali is jó, én csak azért nem mentem, mert én vagyok a Xantus Barbara!
tinka

Hű a mindenségit....
Az első szavak így akartak íródni:
Látom, hangulaton nem lehet fokozni, a maximálison van.
tinka

Tinka!(alias BarbiKép)
Annyit hozzafuznek, hogy engem nem erdekelne, hogy masok elott vagy sem, es nem a borondomet latna, hanem a sajatjat az ajto elott.KépAmugy a Fokuszban benne voltak es a Sziszi ujra nagyon okosakat mondott...
Karmen!
Bocs, de mar a multkor is szolni akartam, hogy egy nappal le vagyok maradva a tablaban, szoval 18.-ik nap.Valoszinu masnap olvastad el, amikor megirtam hanyadik!Nem kell most kijavitani, majd legkozelebb ugy irod.Koszi!!!
-szoszi-
szoszi

Szöszi,
kösz a kiigazítást, szívemből szóltál. Engem se érdekelne, ki előtt csapnak meg, négyszemközt már elég lenne! Az én bőröndömet meg csak azért látná, mert az övé a lakás, amiben lakunk, onnan csak nem rakhatom ki! A Fókuszt nem láttam, így nem tudok véleményt nyilvánítani. Hmmm, okosakat mondott....???? Még a végén a muszáj leszek tv-t nézni. Kép
tinka

Kedves Talis Lányok!

Lehet, hogy még mindig buliztok ? Nagyon örültem, hogy találkozhattam veletek, nagyon aranyosak vagytok élőben is.Kép Most már értem, miért szoktatok egész napos bulikat is szervezni, a majdnem 2 óra veletek úgy tűnt mint 5 perc. Alig kezdődött a beszélgetés és már jönnöm kellett, de legközelebb maradok végig, feltéve, ha még mehetek. Remélem elég pénzt hagytam ott a narancslére elég ciki, ha nem.Kép Szóval jól éreztem magam veletek és bánhatja aki nem jött! Remélem legközelebb többen leszünk.

Egcsi
egcsi

SzösziKép
Majdnem megkérdeztem ki az a Sziszi, de közben leesett. Hiába én a "másik" adót nézem. A pofozkodásról annyit, az első után már nem szabad megvárni a másodikat. Sajnos a családomban volt valaki, aki állandóan verte a feleségét, hát én leléptem volna az tuti!

Egcsi
egcsi

LanyokKép
Nagyon jo lett a hangulat a heten, ennek nagyon orulokKép
Bar en le vagyok maradva, mert azt sem tudtam kik ezek? Meg a Norbirol hallottam, anyosom probalt fogyokurazni a kazijara, de nem nagy sikerrel.
Azert utanna neztem, mert kivancsi voltam. En sem vagyok egy matyohimzes, de ezekkel a csajokkal nem cserelnek egy percre sem. A videofelvetelt is megneztuk, parom csak rohogott rajtaKép

GvikiKép
Nem hangzik tul jol ez a mehszajsebKép remelem hamar tul leszel a muteten es minden rendben lesz. Drukkolok

AnnaKép
En is kb. a 32. ciklusnal tartok, de nem is akarom osszeszamolniKép Idekint meg nem voltam muteten, igy nem tudom itt mi a szokas, de nem adtak zarojelentest, csak fenykepeket amiket belul keszitett a doki. Parocskammal kozoltem, hogy mostmar ismer kivul-belul, nem cserelhet le, tudja mit kapottKép

HurkiKép
Mi ez a rossz hangulat? Gyorsan elhessenteni nekem, kulonben irgum-burgum.
Szeretnek en is ilyen csomagolas lenniKép

KarmenKép
Nagyon sajnalom a kanaridatKép Ugy a szivunkhoz tudnak noni ezek az allatkak. Nekunk egy macskank volt.
Akartam mar szolni, hogy javits a tablicskuban, de mivel a lapar miatt vereztem, nem tudom, hogy mikor lesz a kovetkezo mensi. majd ha ujra megjon, akkor javitsal csak, okes?
Latom kozben voltal fogorvosnal, nagyon bator vagyKép En is felek toluk, es raadasul ugyanazt produkalom mint Te. Egy kezelesnel kb. 6-szor szoktam jelezni, hogy na mostmar nem birom tovabbKép( a fogorvos egy 50 ev koruli nem tul heleyes pasi)
Az otthoni nogyogyaszom viszont nagyon helyes es a csalad jobaratja. Ahanyszor rakszuresre mentem parocskam kozolte, aztan ne sokaig matasson, mert nem javitom meg a szamitogepetKép

LindaKép
Ugy izgulok mikor tesztelsz. Azonnal irjal, ha tudsz valamitKépEs ne hagy ott a tesztet, ilyet "ket csikosat" mar en is csinaltam, rendeset meg nemKép

AlmaKép
Ne butaskodj, egyaltalan nem szomoritas el, sot nagyon orulok, hogy valakinek sikerul innen a topikbol. Mindenki megerdemlne most azonnalKép

LevendulaKép
Udv itt, de minnel elobb ketcsikosat kell produkalnodKép Sajnalom, hogy neked is problemaid vannak.Kép
Latom ismerted a fittnesz-gurutKép
Ha a Norbi testnevelest tanitott, akkor mikor volt 150 kg?? En legalabbis erre emlekszem, hogy ezt nyilatkozta.

Ugy beindultatok, hogy mar egy oraja csak visszaolvasok, ez nem er. Kedden elmegyek es mire visszajottem hat oldalt termeltetek. En meg dolgozhattam 3 egesz napot. Tegnap annyira kifaradtam, hogy du. elaludtam a kanapen 3 orat. Lehet, hogy meg pihennem kellett volna?Kép

Remelem senkit nem hagytam ki, ha igen bocsesz es szoljon ramKép
Ja meg valami:
Judit-kaKép merre vagy?????

Vica
vica72

Lányok!

Megcsináltam!!! Nem hagytam magára, csak 5 percre és itt az eredmény:
Kép
Nagyon aranyosak vagytok, hogy szoritottatok. Persze még ennek ellenére sem élem bele magam annyira, csak ha doki is lát.

Érzem, hogy most ez a ciklus sokaknak lesz sikeres!!Bennem bizhattok.

Linda
linda

Jó reggeltKép

Hallom EgcsiKépjót mítingeltetekKép

KarmenKép köszi, látom bekerültem a táblába!

Borsodi ÉviKép
Ne dolgozz túl sokat(persze tudom, könnyű mondani), de legalább próbálja meg lazítaniKép

szosziKép
Orsi lehet távoli unokatestvéred isKép

Esetleg van valakinek véleménye az 53,9-es prog.szintről? Még mindig ezt kérdezem és nem adom felKép
Ma már 37,2! csak az a baj, hogy múlt hónapban is így volt, aztán simán megjöttKép

L.
Levendula

Jo reggelt!!!
Lassam a talis lanyokat...aki nagyon nyuzott az nem csak paradicsomlevet ivott! Persze sehol senki kozuluk, ezek szerint jol ereztek magukat es sokaig maradtak!
Egcsi!Kép
En is a "masik"-at szeretem jobban, bar ujabban a Milliomos meg a Baratok kozt miatt ezt nezem estenkent.DE semmit sem vesztettel, hogy nem ismered a Sziszit.Meselj mi volt a talin...
-szoszi-
szoszi

LindaKép

Elsőnek szeretnék gratulálni!
Úgy örülök!!Kép

L.
Levendula

LindaKép

A megérzésedre: a próféta szóljon belőledKép
Hogy alakultak a hőid? Engem nagyon érdekelne. persze ha mértedKép

L.
Levendula

LINDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép
Gratulalok!!!Hu, hogy kezdodik ez a mai nap!!!A talis lanyok majd csak pislognak!!!
Ugy orulok neked! Remelem minden rendben lesz!Mit is mondjak...legyen olyan ez a kilenc honap amilyennek szeretned!!!
Hurra-hurra-hurra!!!!
Kép Kép Kép
-szoszi-
szoszi

Linda!
Itt varjuk a Judit-kat miota, erre Te befutsz a surrano palyan! De jo, de jo!
Remelem igazad van es sokan lesznek terhesek ebben a honapban!
Az jutott eszembe, hogy ma megint izzani fog a topik, 2 mentes minimum lesz ma. Kép
-szoszi-
szoszi

LindaKép
gartulálok, és drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Tegnap lemaradtam a taliról Kép benn kellett maradnom dolgozni Kép úúúúúúúúúúgy sajnálom Kép pedig már annyira hiányzott mindenki, és az újakkal is szívesen találkoztam volna. NA majd a következő hónapban.
Kérem a beszámolókat!!! Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Linda! KépKépKépKépKép
Dejódejódejódejó! Kép
shine

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: