A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Gitta! Én is nagyon vágyok oda, majd meséld el milyen volt a nyaralás!! Milyen programokra fizettetek be? Nektek is csak reggeli jár?

Igen, javitalak, köszi.

Nem, a nemét irtam nem akarjuk tudni, ha már ennyit vártunk akkor most már türelmesek leszünk. Igy sokkal izgalmasabb bevallom.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

SorayaKép

Hát sajna nem mértem előtte mert már olyan régóta vágyom egy babára hogy már a hőmérőzést is a végefelé nézem HA nézem, és ha nem felejtem el.
De most valami arra késztetett hogy kezdjem el méregetni hátha.
De ha most is megjön akkor a lázmérőt lehúzom a vécénKép

Alice
malice

Soraya, magamban a legnehezebb, sokszor nyomaszt a gondolat, hogy cserbehagytam a gyerekünket ...

KarmenKép én biztos nem bírnám kiKép

Szilvi
Névtelen

Most már három napja 37,1 a hőm nem lehet hogy bedöglött a hőmérő???

Alice
malice

Gitta, jó nyaralást! Nagyon szép helyen lesztek Kép

Szilvi, hess messzire ilyen gondolat!!!!!

Alice, nem lehet, hogy babás vagy?? Ne a homérore fogd azt a 37,1-et Kép /vagy vegyél ma egy másikat és holnap reggel kiderul Kép/
soraya

Csajok!

Kettőkor indulok innen a melóhelyemről a dokihoz, ma - remélem - kiderül, hogy miért nem jött meg még ma sem!!!... (Azt is remélem, hogy a mai 31-dik napomon tud már valami biztosat mondani!)

(csak azért írok most, mert nem tudom, hogy ma még lesz-e lehetőségem netezni)

Drukkkoljatok nekem és gondoljatok rám.
Előre is köszönöm!

Judit-ka
h_juditka

Judit-kaKép
Lélekben veled vagyok KépKépKép
SZORÍÍÍÍÍÍÍÍTTTTTOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Alice
malice

Judit-ka!

Megy a drukk!
+++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++
Kép
Vendég

Soraya!
KépKépKép
malice

Ha én ennyi pluszt kaphatnék Kép
hajrá Judit-kaKép
malice

Juditka!! megadrukk nektek!!!!KépKépKép
Névtelen

Alice!
+++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++
Kép Kép
Vendég

.. én csak két csíkot szeretenékKép Kép Kép

Szilvi
Névtelen

Szilvi!

ll

ma mindenkinek teljesitem a teljesitheto vagyat! Kép
Vendég

Köszi, Lányok!
Nagyon drágák vagyok!
Nagyon nagy erőt adtok!
Viszlát holnap!
Judit-ka
h_juditka

Szilvi!

Ha rajtunk múlik, meglesz a kivánságod!!!!!!!!!!!!
1000 DRUKK NEKTEK!!!
gviki

Magika
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

malice

Sziasztok csajok!

Alice, nagyon drukkolok, de nem jó dolog a 26. napoj tesztelni. Persze ez attól függ, kinek hány naposak a ciklusai. Mert ha 24, akkor pesze lehet. De a hőd nagyon biztató!KépKépKép

Juditka! Sajnos nálad az nem jó, hogy leseett, ha jól emlékszem 2 tized fokot egy nap alatt, de remélem a dokid megcáfol. Miért kell ezeket a gyógyszereket szedned? Mióta próbálkoztok?

Azoknak, akik Névtelen küldőként írnak, persze aláírva: Ha nem akartok még regisztrálni, attól még ha az azonosítóba beírtok egy nicknevet vagy bármilyen más "azonosító" és a jelszót üresen hagyjátok, akkor nem névtelenként fog megjelenni a hozzászólásotok. Ha tudtátok, akkor bocsiKépKépKép

Karmen! Úgy örülök, hogy jól vagytok!KépKépKép Amíg nem voltál azt hiszem talán Lujza (de lehet hogy nem ő) átvette a táblázatot, és megkért mindenkit, hogy aki akar benne szerepelni küldje el újra az adatait. KépKép

Szilvi! Iylen butaságok nehogy eszedbe jussanak mégegyszer!!! Irgum burgum! Hány ciklust hagytatok ki? És eddig pontos volt a mensesed?

Shine! Szerintem is éhgyomorra kell menni. Én legalábbis úgy voltam! És hányadik napi vérvételre mész?

Kele
Kele

LányokKép tényleg nagyon aranyosak vagytok Kép Kép Kép Kép

De én még egy nyamvad rosszullétet sem produkálok ... meg pozitív tesztet se ... mensi meg sehol, hoghy lesz ebből baba??

Szilvi
Névtelen

Kele, a lelkiismeretfurdalás nem észkérdés ...
És sajna nem értem a kérdésedet.

Szilvi

Ja, és én akartam újra regisztrálni, csak egy mailcímhez csak egyszer lehet, a régit pedig nincs kesdvem használni, majd kitalálok valamit, na meg valami jó nicknevetKép Kép
Névtelen

KeleKép
sajnos nem értem a kérdésedet ...

Szilvi
Névtelen

Szilvi kedves!

Azt szerettem volna megkérdezni, hogy most hány hónapja próbálkoztok? KépKépÉs hogy a szülés óta a ciklusaid milyen hosszúek voltak. Csak hogy megpróbáljak kalkulálni, hogy a dokid miért nem tart esélyesnek.

Kele
Kele

Szilvi: Szerintem meg is lehet változtatni a Nicknevet a Profil/Regisztracio linkre kattintva? Vagy nem ez a celod?
mandula

KeleKép

Mostanában 26-27 naposak voltak a ciklusaimKép és ezért gondoltam hogy háthaKép de nem.
A hőm lehet hogy még jó de miért nem mozdul el 37,1-ről mondjuk egy kicsit felfeléKépKépKép

Alice
malice

Ja, úgy látom az eszem sem valami fogékonyKép

Szülés után kb. 6 hétre menstruáltam először. A múlt héten kellett volna újra megjönnie.
Hétfőn negatív lett a tesztem. A Dokim csak azt mondta várjunk, és hétvégén csiáljak egy újabb tesztet, aztán majd megláttjuk ...

Úgyhogy mi próbálkozunk Kép

Szilvi
Névtelen

Alice!

Nekem 36,9 volt a legmagasabb babásanKépKépKép És nem én vagyok az egyetlen. Úgyhogy hidd el, szerintem szart sem érKépKép Csak talán nagy átlagban, de az ugye az egyénre nézve nem sokKépKép
Szerintem bizakodj, és hétvégén tesztelj!KépKép És eddig mi volt a leghosszabb ciklusod?

Kele
Kele

Mandula, kösziKép ez jó ötlet ... majd ma este kiokoskodom valamitKép
Szilvi
Névtelen

KeleKép

A leghosszabb asziszemmmm 31 nap kb fél évvel ezelőtt egyszerKép az utóbbi 3 hónapban 26-27nap.
Úgylátszik megzakkantam így 30 fölött KépKépKép

Alice
malice

SzilviKépKép

Most már értem! Akkor igazából eddig csak egy ciklusod volt, az is a szokásos első 6 hetes. Sok minden oka lehet, sokaknak nem áll vissza a cilusa az első időkben. De reméljük nálad más az okKépKép Én nagyon drukkolok NektekKép

Kele
Kele

Annamari, Karmen!

Köszi a válaszokat, ma megint csináltam egy tesztet, totál negatív lett, hányingerem már csak eg kicsit van, és véreztem megint egy kicsit. Jövő héten megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz. És aztán majd szeptemberben teljes erőbedobással neki kezdünk a babának!

Mielőbbi pocakosodást mindenkinek!!!

Lino
Lino

Nos lanyok en lassan megyek.
Jo pihizest nektek holnapig es szep estet.

Kép
Vendég

Sziasztok!

Ma reggel már 36,9 nél tartok, úgyhogy csak történik odabenn valami! Még 9 nap van a végééig..

Karmen! Engem is bevennél a táblázatba?
Adatok: Linda,1c,24cn,31-35nap,Budapest,26év.

Szilvi! Te hogy birod ki, hogy 8 napja nem jön meg és nem tesztelsz?

Alice! 26.nap? az még semmi! A 37,1 az valami!

Judit-ka! Mi volt a dokinál?annyira szoritok!!!

Lányok! Én már meg vagyok őrülve a höméréstöl és már nap közben és mérekKép Napközben mindig 37,1-37,3. Tudom, hogy nincs jelentösége a napközbeni mérésnek, de ha nem a baba miatt mérnék, azt is hihetném, hogy beteg vagyok, nem? Normális, hogy ilyen magas valakinek nap közben a hömérséklete? Ez már majdnem höemelkedés.

Sziasztok, Linda
linda

LindaKép nem bírom ki ... csak a tesztjeim negatívak lettekKép Kép Kép Kép

Szilvi
Névtelen

LindeKép

Nekem mostanában 26-27 napra szokott megjönni!

Alice
malice

Bocsika
Linda KépKépKép
malice

Sziasztok Lanyok Kép

Elneznst, hogy ilen ritkan jelentkezem, de eddig szinte semmi nem tortent. Probalok olvasgatni, de nem mindig sikerul utolernem magam, annyit irtokKép
Eloszor is Udv az uj lanyoknak, remelem hamar megcsappan majd a letszam es gyarapitjatok a friss kismamikatKép
Aztan hatalmas gratula, aki idokozben babas lettKépKépKép. Ahogy latom egyre tobben, ez szuperKép

KarmenKép
Neked nagyon orulok, hogy itt vagyKépKépKép Vigyazz nagyon a babocara, es magadra is. Nagyon drukkoltam, hogy minden rendben legyen, es megkonnyebbulten lattam, amikor jelentkeztel. Mostmar tuti minden rendben leszKép

Eselyes lanyoknak hatalmas drukkokKépKép Szerencsere
jo sokan vagytokKép Aztan mindenki azonnal irja meg, ha valami jo hir vanKépKép

GittaKép

Orulok, hogy jobban erzed magadKépKép Most irigykedem is, hogy ilyen szep helyre mentek nyaralniKépKép Majd ird meg miyen volt, kivancsi vagyokKép

MagikaKép
Gratula az eljegyzeshez es a kozelgo eskuvohozKépKép Nekunk aprilis 10-en volt, de annak mar 10 eveKép. Akkor nagyon szep ido volt, bar egy kiskabatkat elviseltem. De biztos nektek is nagyon szep idotok lesz!Kép

Mopst egy kicsit magunkrol is irok, mert van mit. Elegem lett a semmittevesbol, es elmentunk dokibacsinkhoz, hogy mi legyen a kovetkezo lepes. Igy kedden meg is csinalta a laparoszkopiat es a hyszteroszkopiat egy fust alatt. Most is meg az agyat nyomom, mert a gazok nem akarnak eltavozniKépKép. Pedig ma mar dolgozni akartamKép.
Szoval az eredmeny az, hogy talalt egy polipot a mehemen, amit eltavolitott, es talalt kis terjedelmu endometrozist amit szinten megfixalt, es a petevezetekeket is megfixalta (ez a doki szavajarasa es nagyon tetszikKép) mert volt letapadas is. Aztan mivel beirtam, hogy volt vakbelmutetem meg nagyon regen, ezert magan szorgalombol azt is megkukkantotta es kiderult, hogy igencsak hentes munkat csinaltak anno nekem. Es mivel szokott fajni, ezert egy ujabb mutet var majd ramKépKép
De most egyenlore ezen legyek tulKép
HurkiKép ha jol emlekszem neked volt ilyen mutet. Neked mikorra tavoztak el a gazok??? Mikor tudtal ujra dolgozni? Mar szetfekudtem a hatamatKépKép

Agybol fekve egy kezzel eleg nehezkes gepelni, elnezest, ha tele van hibakkal.

Igy is eleg hosszu lett, elnezest erteKép
Pusza:
Vica
vica72

Szilvi! Ja, akkor már értem..
Alice! Nem minden ciklus tart pont ugyanannyi napig. Ez most egy hosszabb ciklus. Nekem ritkán egyforma hosszúak.
Amúgy meg 37,1 fölé nem hiszem, hogy menni fog reggel, mégha babás is vagy.
Linda
linda

Csináltam új reget ... egyszer talán ki is töltöm ...

Ja, és mostmár én is szeretném érteni. Kezdek kiakadni, persze tudom ez nem vezet sehová.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Szilvi!

Lehet, hogy még nem állt vissza a hormonrendszered és emiatt nem jött meg a menzid. Vagy babás vagy Kép Ez a 2 lehetoség van. Ha nem jön meg a héten, visszamész a dokidhoz?

Soraya
soraya

SorayaKép

Ekkora negatív teszttel nem hiszem, hogy lenne babuci a pocakomban ...
Én már a héten mentem volna dokihoz, de azt mondta várjunk.
Lehet, hogy tényleg kell pár hónap a hormonjaimnak, gyógyszert nem nagyon akarok szedni ... viszont megőrülök a várakozásban.
Semmi másra nem tudok gondolni, olyan vagyok mint egy megszállott.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Szilvi Kép

persze, hogy turelmetlen vagy, azt hiszem értheto. Nem akarok nagy okosságokat durrogtatni, meg bizti eleged van az ilyen és ehhez hasonló mondatokból, de adj egy kis idot a testednek, lelkednek! Meglátod, hogy sikerulni fog és babás leszel hamar! Kép Boszorka vagyok, én már csak tudom Kép

Soraya
soraya

SorayaKép

Remélem jó boszorka vagy Kép Kép Kép

Ez a babavárás már nagyon hosszú nekem ... és egyre rosszabb lesz, azt hittem idővel enyhül, de csak egyre rosszabb.
Főleg hogy mindenki szerint össze kellene szednem magam ...

Szilv

Sz.

KépKép
sziszus

SzilviKép
Nem szabad ennyire belehajszolnod magad. Bizz magadban! De ha megsem baba van a dologban, akkor sem szabad elkeseredned. Neked egyszer mar sikerult, de gondolj bele, hogy itt sokan meg csak az elso babaert kuzdunk hosszu evek ota. Nem mondom, hogy nem kerultunk mi is neha-neha a padlora, de mindenki talpraall es folytatja a kuzdelmet, mert erdemes, Te mar csak tudod!!
Foglald le magad massal, tereld el a gondolataidat, hidd el sokkal hamarabb tellnek majd a napok. Addig pedig szoritunk neked a sikerert.
KitartasKép
vica
vica72

KarmenKép
Kösz az infót Ritáról.

BarbiKép
Hatalmas gratula a babóhoz és jó egészséget !

AliceKép
A hőd nagyon jó és a negatív tesztből még lehet pozitív is. Nekem holnap nem kellene megjönnie, de nem áltatom magam.

GittaKép
Nagyon szupi a hotel, biztosan klassz lesz a nyaralás!Kép

VicaKép
De jó, hogy néha bekukkantasz! Most már jó kezekben vagy, hamarosan babás leszel, biztosan!Kép

Képzeljétek ma akkorát estem, hogy filmre kellett volna venni. A sógóromék csigalépcsőjéről, még jó, hogy csak a harmadik lépcsőfokról. Zuhanórepülés csodás pecsapódással. Nem törött el a sípcsontom, de plazúr az hiányzik róla.Kép

Egcsi
egcsi

EgcsiKép
Vigyazz magadra! Plane, ha most (nem) kellene megjonnie. Meg jo, hogy nem torted ossze magad.Kép

Remelem a profeta szolt beloledKép
Aztan csak semmi rohangalas a lepcsokon, oke?Kép

Vica
vica72

VicaKép
Tudom senkinek nem könnyű, csakhogy bennem nincs most más ... a legrosszabb amikor a környezetem arra bíztat, hogy próbáljak másra gondolni, és mindenki csupa jóindulatból ostoba tanácsokat ad. Itt sajnos jobban megértetek, hisz mindannyian babára vagyunk.
(Ma el akartam rakni a kiskádját a fürdőszobánkból, de nem volt lelkierőm hozzá, és szépen visszaakasztottam ...)

Egcsi!!Kép és ha kicsit vigyáznál magatokra?!Kép tudod: holnap nem fog megjönni!Kép Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

SzilviKép
Tudom, hogy nem konnyu, en is ateltem mar, de meg kell probalni elterelni a gondolataidat. En maskepp nem tudtam volna 3 evet atelni.
Azert nagyon drukkolok, hogy minnel hamarabb jojjon a kistesoKép talan mar mostKépKép

Vica
vica72

Szép, jó reggelt Mindenkinek!

Nagyon szorítok, mindenkinek, mindenkiért aki babás lehetKép
Senki ne adja fel, a tuti amit a doki mond! A tesztek nem 100%.
Én szerencsét hozok, ill. babát már két kolléganőm is babás lett mellettem, oktoberben születik az egyik a másik márciusbanKép
Remélem neten keresztül is átadhatom ezt Nektek!!Kép
SzErika
szucse

VicaKép

Végre mi is elindulunk, szeptemberben megyünk egy klinikára, nagyon izgulok! Mit fognak majd találni, csinálni.

EgcsiKép

Vigyázz nagyon magadra, inkább ne lépcsőzzKép
Szorítok, nagyon, hogy ne jöjjön meg
Drukk ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon együttérzek veled, mert az én párom is sokat hagy egyedülKép

SilviKép

Már én is nagyon türelmetlen vagyok! 30év alatt szeretném az első babót!
szucse

Sziasztok lányok!
Csak köszöngetni jöttem fel, nincs időm visszakuksizni, mert megyek doki bácsihoz UH-ra, aztán mire visszajövök, nem lesz net hozzáférésem.
Megyek két hét szabira.
Csak megköszönni szeretném, hogy itt lehettem veletek, nagyon sokat számított, hogy vagytok.
Remélem a kis szotyi manómmal minden rendben, és nem lesz a dokesznak kifogása a buszozás ellen.
Nagyon boldog vagyok, és remélem hamarosan porosan fog állni üresen ez a topik, ti is követtek!
Fogtátok végig a kezem, ha csak virtuálisan is, de igen!
Szóval, mire visszatérek legyenek pocaklakó hegyek, csiribú-csiribá, mindenki hasa NŐJŐN!!!!!
na, ki érez mán valamit??
Megyek, két hét múlva jövök, addig is minden jót!!!
Pá-pá Ilduci
(gólyák még egy neki futás, hess a lányokhoz!!!!!)
Névtelen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: