A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Judit-ka,
Tudom, hogy nehezen telik, de ha a jelek biztatoak, en meg igy is cserelnek veled.Fogd fel ugy, hogy mar csak 2 nap es lehet nagyon-nagyon jo hirt fogsz kapni.En meg az izgulastol is olyan messze vagyok! De nagyon szoritunk neked!!!Sikerulni fog, en ugy erzem!
Magika,
ne legy mereg-szatyor, olyan aranyos csivego-csevego vagy itt nekunk!!! Gondold at meg 1x, talan nem is tortent tragedia, ahogy eloszor hitted!!!
Alice!
Ismeros erzesekkel kuszkodsz...hat, ez van, tudom milyen erzes, de mindig van "kovetkezo honap".Olcso vigasz, mi? En ugy vagyok vele, hogy ebben a honapban a Balcsin leszunk a termekeny napokon, megprobalom, ami nem jott ossze a hevizi 5*-os szallodaban meg a spanyol nyaralason ahol csak egymasra kellett figyeljunk, hatha osszejon a satorban nomad korulmenyek kozott az egesz csalad zsivaja kozepette...
-szoszi-
szoszi

SzilviKép
Bízom benne hogy most sikerülni fog neked, egyébként dokinál nem voltál hogy nem jön meg időben???

Hát most én is úgy vagyok,felvagyok puffadva mint egy pók meg annyira fájnak a cickóim mint a csuda.De amikor megjön azonnal elmúlik.Milyen csalfa ez a természet,azthiszem hogy , á pedig dehogy Kép
Na minden kiderül a 7 végén akkor nem kell megjönnieKép
De vagy egy rossz érzésem hogy megfogKép
De neked azért ezerrel drukkolok ám hogy baba legyen a pocakbaKép

Alice
malice

SzosziKép

Már nyugtatom magam hogy most sem sikerült viszon TEKép nagy napok előtt álszKép párnacsata hegyek meg minden KépKépKép

Alice
malice

AliceKép Kép Kép

és ha a tied se jönne meg???Kép én drukkolok nekedKép Kép
A Dokim azt mondta várjunk, szerintem ő azt gondolja nem vagyok terhes, és szerintem nincs kedve ezt egy UH után a szemembe mondani ... majd hétvégén csinálok egy másik tesztet.

Sz.
Névtelen

szoszi!

Ha ennyire szereted a csevegesem, akkor elarulom nektek, hogy tegnap a Paris butikban talaltam vegre egy ruhat az eljegyzesre, ami most hetvegen lesz. Kép
Sikerult a tortat is megcsinaltatom elozo penteken, igy most penteken mehetunk is erte.
Kép
Vendég

Judit-ka
Szerintem ez szép kis babás görbének látszik Kép
Nagyon szorítok!!!
Lujza
lujza

SzilviKép

Hú az tök jó lenneKép igy vigyorognék egéssz napKép
Lehet hogy még nem látott semmit a doki,az én dokim is mindíg ilyeneket mond.
Az én dokim most szabin van és majd csak szeptember 1-től lessz.Ígyhát most nemtudok elmenni hozzá hogy megnézze a pocakomatKép

Na akkor kivárom ezt a pár napotKép és nem várom a mensitKépKép

Alice
malice

MagikaKép

Gratulálok az eljegyzéshez és lécccci küldj egy kis tortát jóóóó Kép

Alice
malice

LujzaKép

Mi van veled? Jóóóó vagyKép

Alice
malice

Szia Lujza!
Köszi a szorítást! Én is reménykedem...
Szerintem sem olyan rossz ez a görbe...

Judit-ka
h_juditka

Alice!

Kuldok!

http://kep.tar.hu/magika

Kép
Vendég

MagikaKép
Aranyosak vagytok eggyütt a pároddal,hátmég a kutyaKépKépKép Tényleg hogy van a kutyus?

Akkor mostmár tényleg,csak a sarkából egy kicsit jóóóóKépKépKép

Alice
malice

Joooo a sarkabol!

Koszi a kutya egesz jol van. Meg masfel het kell, hogy kiszedhessuk a varratokat. Kép
Addig vigyazni kell ra.
De egyebkent mar hizott is egy kicsit es tenyleg jol van. Kép
Vendég

Magika,Kép
Gratulalok!!! nekunk nem volt eljegyzesunk, puff bele az eskuvobe.De helyes, tessek minden alkalmat megragadni a szepen feloltozesre, meg hogy Ti vagytok a kozeppontban es akkor meg ajandekok is...Megneztem a kepeidet...hat,ott van egy kis bibi: vagy Ti vagytok meg nagyon fiatalok vagy en oregedtem meg!!!Ez felhaborito! KépMeselj meg az eskuvoi elokeszuletekrol, nekem eletem egyik legszebb idoszaka volt, imadtam!
Alice,Kép
mar 19x voltak nagy napok,19 ciklus ota probalkozunk.Csoda, ha mar nem nagyon hoz lazba?Ez az augusztus eleg nemtorodom-on telik, de hatha pont ez jon be...
Es tenyleg, mi van ha neked sem jon meg megse?En meg szoritok, majd csak akkor hagyom abba, ha szolsz, hogy megjott...
-szoszi-
szoszi

Kép
Magika, tök jó lehet a készülődés izgalma Kép
én nem tudom milyen lehet ez, nekünk elég rendhagyó volt az esküvő, mint minden az életünkben ...

szoszi!Kép ne beszélj öregségről mert ilyenkor mindig belegondolok ... brrrrrrrrrr

Szilvi
Névtelen

Sziasztok! Új vagyok itt, de már jó ideje olvasgatlak titeket. Egy kicsit olyan, mintha egy élethez közeli sorozatot néznék napmintnap, és annyira jó látni, ha valakinek összejön a baba!!

Gombás Viktória: Mi is ez a bakteriális hámréteg?
Azért kérdezem, mert nekem volt egy műtétem nem olyan régen. Az orvosom szerint a méhből egy kicsit kinőtt a mirigyhám a méhnyakhoz. Eloszor azt mondta, hogy meg lehetne muteni, de nem feltetlenul szukseges, meg aztan konnyen elofordulhat hogy visszano. Aztan kesobb mivel szerinte ettol van az atlagosnal tobb folyasom, es ha hozzaer, akkor verzik is, azt mondta, hogy tavolitsuk el. Megtortent. Azota talan tenyleg kevesebb a folyasom...
Ja es engem is azzal ijesztgettek, hogy ez a mehszajseb, de az orvos azt mondta, hogy nem az.
(Persze nem tudom, hogy ez ugyanaz-e, ami neked van. Orvosi neve: B-ectopium)

Mandula
mandula

Judit-ka! Kérdezz meg a dokikat, mikortól lehet tesztelni, mert én is Choriognint kaptam, és az megemeli a HCG-t. Nekem ezért nem is lehetett csak ciklus végén (28. nap) tesztelnem. A görbéd nagyon szép!! +++++

Akkor Gittának is hajrá, én is ezt mondtam, aztán ime. ++++

Cat! Csak ugy kiváncsi vagyok, te szeded még a cinket? csak mert tesom is babás lett most, 2 hónap után (meséltem elsö babára 4 évet várt)
Engem nagyon érdekel mennyiben hatásos.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Mandula!

Nekem folyásom nincs, csak mikor irrigáltam vettem észre egy kis nyálkás szinte szintelen de a folyásnál jóval sűrűbb. Most ez is elmúlt, már szinte csak a mensi után irrigálok.
Amúgy az orvosi nevét nem tudom, de azt mondta a doki terhesság előtt meg kéne eljteni a dolgot. Annyit tudok ambulánsan csinálja a részleteket majd a jövő héten tudom csak meg csak akkor lesz a dokim.

Gviki

Módositottam a felhasználó nevem, minek kellett a teljeset kiirnom nem is tudom. (talán túl apró volt a figyelmeztető szöveg, vagy ln nem tudok olvasni!? Na mindegy kérdés eldöntve.
gviki

SzosziKép
Köszike aranyos vagyKép ha megjön szólok,de ha mégsem akkor vigyorgok.

Alice
malice

Karmen Kép
Jó hallani, hogy jól vagytok. Nagy gratula a tesódnak is. Cat elment nyaralni, most nem lesz egy darabig.

Alena
alena

GViki: Akkor majd meseld el mi volt, jo? Azert erdekel ennyire, mert meg senkivel sem talalkoztam, akinek ilyen problemaja lett volna...
mandula

Karmen!
Nekem már volt negatív tesztem (sajnos), a dokim azt mondta nekem a múlt csütörtökön, hogy egy hét múlva, azaz most csütörtökön teszteljek, amit én persze, hogy nem bírtam ki,így lett egy negatív tesztem. Szóval csüt.-ön reggel tesztelek, aztán még aznap 14.40-re megyek hozzá UH-ra. Aztán majd meglátjuk, mi lesz, mert még mindig nem jött meg.

Judit-ka
h_juditka

GVikiKép

Tegnap eszembe jutott valami, de ha hülyeséget írok nyugodtan küldj a francbaKép
Engem nem cseszeget a dokim vele, de tudom fogynom kellene. Az nekem is, és ha lesz, akkor a következő babának is jó lenne. Mi lenne ha kitalálnánk valamit, és legalább virtuálisan erősítenénk egymárt??Kép

Szilvi
Névtelen

Sziasztok!

Mostnában nem látom Dorist? Mi van vele?

Magika: szépek vagytokKép És a kutyu is nagyon édi! Kép

Judit-ka, szoszi, Alice és mindenki más: nagyon drokkolok nektek! Kép
shine

ShineKép

Köszönöm szépen a hétvégén minden kiderülKép

Alice
malice

Shine, Szilvi, Szoszi, Alice!

Koszonom a jo szavakat!

Orulok, hogy tetszunk nektek a kutyikkal egyutt. Kép
Majd hetfon irok nektek az eljegyzesrol es termeszetesen mar az ujjamon lesz a karikagyuru is. Kép
Addig ugy sem lesz semmi kulonos. Kép
Majd az eljegyzes utan kezdunk el rendesen keszulodni az eskuvore. Kép
Vendég

MagikaKép
Hű de izgiKép

Mikor lessz a Lagzi?
malice

Alice!

2004. aprilis 3.
Nem lesz nagy meleg, csak nehogy havazzon. Kép
Ja es a bolodok napja is kozel van. Kép
Vendég

MagikaKép

nekünk is április 3.-án volt Kép

Szilvi
Névtelen

Szilvi!

Juj gratula! Kép
Mikor?
Lenne nehany kerdesem. Kép
Mennyire volt hideg?
Mikor sotetedett?
Vendég

Kép az idén, 2003.04.03 Kép

egy romantikus csütörtök délelőtt, egész jó idő volt. egy hosszúüjjas poló elég volt (de tartalékba volt vékonykabát). Az aranyeső gyönyörűen nyilt ... 6-7 között sötétedett Kép

Szilvi
Névtelen

Komolyan? Kép

Volt mar tulipan?
vagy csak kesobb nyilt?

Kép
Vendég

Magika, a tulipánokra nem emléxemKép Kép
Névtelen

Szilvi!

Ez most komoly, vagy csak hulyitesz?

Kép
Vendég

Lányok: szerintetek lehet enni hormonvizsgálatos vérvétel előtt? Én azt hittem, hogy igen, de egy kolléganőmnek, állítólag azt mondta a dokija, inkább ne egyen.
shine

Magika??? tényleg nem emléxem a tulipánokra ...

vagy melyiket vetted hülyítésnek??

Kép
Sz.
Névtelen

Hat az eskuvot!
Komolyan akkor volt?

Tulipan talan lesz mar akkor. Kép
Vendég

Tényleg akkor volt!!!Kép

Csak tényleg nem olyan volt mint másoknakKép
Két tanu volt ott és kb. három és fél percig tartott, aláírtuk és kész. Még a gyűrüket sem ott húztuk fel, hanem egy aranyeső bokornál Kép és nem lettem x-né meg ilyenek Kép Mi már csak ilyen egyszerűek vagyunk ...Kép Kép Kép

Szilvi
Névtelen

azert bizti szep lehetett.
Meghatodtam. Kép

en is mondtam a paromnak, hogy inkabb csinaljuk igy, es a penzbol meg elutazunk valami csodas helyre, de nem tamogatta az otletet. Kép

Azert remelem a mienk is jo lesz. Kép
Vendég

Nos en lassan idulok!

Szep estet nektek!

Jo pihizest holnapra. Kép

juhuuu egy nap szunet. Kép
Vendég

SziaKép
Tuti tök jó lesz az esküvőtökKép
Nekünk így volt jóKép
A pótnászut viszont nagyon klassz volt egy csodás helyenKép

Sz.
Névtelen

Magika, bocs, hogy belekotyogok, de persze, hogy nyilnak mar a tulipanok akkor, hiszen mar marc 8-ra is szoktunk kapni.Meleghazban minden van.
-szoszi-
szoszi

Sziasztok Lányok!

Már rég jártam "nálatok" most probálom visszaolvasgatni mit írtattok.
Sajna, kissé depis voltam...
Képzeljétek el, hogy 4vagyunk egy csoportban a melohelyen: 2fiú és 2lány. A kolléganőm tavaly dec. környékén hagyta abba a fogam.gátlót és most októberre várja a babáját. Otthon van beksiben, ezért kaptunk egy kolléganőt. Mondta is nekem májusban, hogy abbahagyja a tabletta szedését és most már 10hetes terhes! Úgyhogy a főnököm mondta is, hogy fiú lesz a negyedik ember.
Most bízok benne, ha 3 fiú lesz akkor hozzám száll végre gólya....
Olyan boldog vagyok, mert a páromat nem kellett győzködni, elsőre beleegyezett, hogy menjünk el egy meddőségi klinikára, már meg is van az időpont...

Gratulálok minden új kismamánakKép)
Magika
Gratulálok az eljegyzésedhezKép)

Most szorgalmasan visszaolvasgatok

Puszi

SzErika
Névtelen

Sziasztok!
Mennyit írtatok egy nap alatt!Kép Csak győzze olvasni az ember lánya...

Judit-kaKép
Nekem feszülnek a melleim és kissé "mirigyesek" is 4-5 nappal a mensi előtt. Nagyon drukkolok, hogy bővítsd a pocakosok táborát!Kép

MagikaKép
Ne dühöngj Erazmusz miatt, ha nem bízol benne, keress valaki mást, mindenkinek nem jöhet be ő sem. Az eljegyzésedhez gratulálok! Nagyon szép a ruha!Kép A kutyusok gyönyörűek. Nagyon szeretem a németjuhászokat. Rongyosra olvastam a Kántor nyomoz c. könyvet, igaz annak már vagy 20 éve! Hiába már "vén" tyúk vagyok.Kép

GittaKép
Már éppen keresni akartalak, úgy eltűntél. Irigyellek az utazás miatt, már kezdek sárgulni is...Kép Ahogy olvastam a soraidat, eszembe jutott Hofi Gézától a Lazítani c. sláger. Talán sokunknak ezt kéne dudorászni a görcsölés helyett.Kép

MandulaKép
Ne csak kívülről figyelőzzél, hanem csatlakozz és gyere gyakran, úgyis lassan kihal a topik a babásodások következtében.Kép

A párom reggel ismét "lelépett" és gőzöm nincs mikor jön legközelebb. Itt a bulik ideje!Kép Tényleg a 28-án lesz tali? Mostanában senki nem emlegeti.
Most pedig egy hülye kérdés: Szerintetek okozhat a coffein torokfájást? Reggel megittam a kávémat(1dl kávé 3dl tej-én már csak ilyen erős feketét iszom) és utána elkezdett kaparni a torkom. Jelezném, hogy a zaccot nem nyeltem le!Kép
Ha még valaki ébren van jelentkezzen!

Egcsi
egcsi

Judit-ka! Arra is volt itt példa hogy késöbb poz. lett a teszt, addig van remény, amig nincs vérzésed. Ill. ha kevesebb mint szokott még akkor is. Már nem sokat kell várnod, nagyon drukkolok!!

Shine! Doris üzent a másik forumba, mindjárt átmásolom ide.

Egcsi! Én ébren vagyok, de nem kávézom, amugy nem hiszem, hacsak nem hideg tejjel öntötted felKép

Karmen
(na kezdek eröre kapni, hamarosan lenne táblázat, tipp jó lenne, hogy mit irjak bele, mert lassan 2 hónapos. Feltegyen az utolsót és mindenki megirja mit javitsak?)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Na itt az üzi: "Sziasztok Lányok!

Beszéltem Doris-szal, volt ma genetikán. Szerencsére semmi komolyabb problémát nem találtak. A Picilány 60 dekás, a Kisfiú 72 dkg. A Kisfiú veséjénél láttak egy kis tágulatot, így 1 hónap múlva vissza kell mennie (az én Pocaklakómnál is volt, a következő UH-n már semmi nem látszott. - a szerk. megj.). A lényeg, hogy nem csinálnak magzatvíz-vételt sem.
Gondolom, Doris majd részletesen beszámolt, én "csak" a jó hírt hoztam.
További jó gömbölyödést mindenkinek!
Viki "

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

bocs, most látom tök béna voltam, az elöbbit a friss kismamákba irták, a végét törölnöm kellett volna, remélem senkit se bántottam meg a figyelmetlenségemmel.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hihi, pont most akartam ide is beírni, eszembe jutott, hogy itt is szokott járni Doris.
Köszi Karmen!Kép
Viki
vikici

KarnemKépVikiKép
Kösz a híreket Dorisról. Régebben szokott írogatni ide Kné Rita is Róla nem tudtok valamit?

KarmenKép
Szerintem feldobhatod a régi táblicskut és majd mindenki jelzi a javítási igényét. Részemről 6c 26cn. Egy személyes kérdés: Tudjátok már milyen nemű a trónörökös, ha nem titok. Nevek vannak már?

Egcsi
egcsi

Sziasztok!

Én még soha nem írtam ide hozzátok, bár sokat olvasgatlak benneteket, és mindenkinek nagyon szurkolok.

Most egy kérdéssel fordulnék hozzátok, hátha tudtok nekem is segíteni. 1 hete csináltam egy tesztet, amin volt egy halvány második csík is. Másnap megjött. 3 napig volt, gyengébben mint szokott. Csináltam még egy tesztet, azon még halványabb volt a második csík. Hányinger, hányás viszont maradt. Már 2 hete. Igazából a hányinger miatt csináltam meg a tesztet, mert a mensim eléggé kiszámíthatatlan. Tegnap voltam dokinál, aki megnézett UH-n, és látott egy 6-7 mm-es valamit, de nem tudta pontosan megmondani, hog mi az, lehet akár petezsák is, viszont a nyálkahártyám nagyon vékony: 3 mm. Kérdésem: milyen vastagnak kéne lennie? Ha magától meggondolta magát a kismanó, akkor mennyi ideig mutathat 2 csíkot a teszt, és meddig tarthat a hányinger? Jövő héten újra kell tesztelnem + újabb UH.

Magamról még annyit, hogy van már két gyerekem, és mindenféle orvosi vélemény ellenére rögtön összejöttek. 3 évig szedtem gyógyszert, de valószínűleg attól lett a májgyulladásom, ezért abba kellett hagynom, és utána 28-72 nap közt jött meg. A második babánk még akkor költözött a pocakba, amikor az első után még meg se jött. Vele ugyanúgy volt, mint most: halvány teszt, másnap vérzés, doki UH-n nem lát semmit, 2 hét múlva teszt: erős csíkok. De valahogy most nem bízom ebben. De ha már nincs baba a pocakomban, akkor meddig tarthat még a hányinger? Ha ilyen nagyon korai időszakban gondolja meg magát a kispicur, akkor magától kitisztulhat a méh, vagy nem?

Előre is nagyon köszönöm a válaszaitokat és mindenkinek nagyon szorítok, hogy minél hamarabb pocaklakója legen!!!

Lino
Névtelen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: