A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Judit-ka Kép

Na ná hogy nem fog megjönni,mit érzel van valami jellllll ???

Alice
malice

Alice!
Csak annyi, hogy fáj meg bizseregnek a cickóim, meg nem érzem, hogy meg akarna jönni, meg hullafáradt vagyok, meg nem tudok ébren maradni, meg feszül az alhasam a méhem környékén, meg ha akarnék se tudnék hason elaludni, pedig úgy szoktam, ugyanis nyom a méhem meg a mellem. Meg az orrom is eldugult (mint az első gyerkőcömnél), meg mellesleg a halszagtól meg a cigifüsttől (pedig én is szívtam) meg tudnék őrülni, annyira idegesít meg ingerel. Hát csak ennyi. Ja meg még valami: azt olvastam, hogy mensi előtt hüvelyváladék alig szokott lenni, terhesség esetén pedig enyhe vagy kicsit erősebb folyása van a nőknek, márpedig nekem most még ez is van. Ja meg majdnem elfelejtettem, hogy reggel hányingerrel kelek, de napközben is elkap olykor.
Hát ennyi. Remélem, ezek már AZOK a jelek!!!
h_juditka

Juditka: drukkolok! Kép
shine

Kele, köszi de nem akarok igazából senkit nyaggatni ...

Alice, nagyon nincs kedvem semmihez, és tervezgetni sem tudok mit lenne jó csinálni a párommal ...

H_juditkaKép beszélj a Pocaklakóval kapaszkopdjon erősenKép Kép Kép

Szilvi
Névtelen

Judit-kaKép
Azt szokták mondani"egy anya aki már volt kismama az megérzi ha baba van a pociban"
Remélem ez nállad is így van.
Nekem is akkora a hasam mintha egy lufi lenne, de ez lehet hogy a mensi előjele a cickó is fáj de az is szokott fájni előtteKépÍgyhát én nemnagyon reménykedem,csak remélem hogy babám lesszKépKépKép

Alice
malice

Szilvi!
Koszike! Nagyon jó lenne, ha megkapaszkodna! Annyira várom már a csütörtöki UH-t! Jó lenne végre jóhírt hallani.

Lányok!

Nektek szokott feszülni a melletek mensi előtt? És a hasatok? Mert nekem nem, és nem tudom, hogy ezek a jelek minek a jelei!
h_juditka

Judit, ez milyen UH lesz? az én dokim nem akar UH-t csinálni azt mondja várjunk...
Attól félek ő biztos benne , hogy nem vagyok terhes ...

Szilvi
Névtelen

Szilvi!
Hüvelyi UH lesz, méghozzá a 31. napomon. Remélem, hamar eljön Csütörtök!!!

Judit
h_juditka

Kép Kép Kép
én a 31. napon járok, de gondolom a negatív teszt miatt nem akart csinálni, vagy nem tudom, úgyis csak nekem fontos az egész.
Kép Kép Kép

Sz.
Névtelen

SzilviKép
Nelégy szomorú,miért nem csináltad ezt

Kép
megérdemelte volna,tudod vannak olyan dokik akiket nem érdekli az hogy az ember lánya szét izgulja az agyátKép
Na én megmondtam volna nekinefélj

KitartásKépmeglátod hamar sikerülni fog és majd ezt fogod mutatni a dokinak
Kép
malice

AliceKép

Nincs kedvem győzködni...
Na megyek, vége a munkaidőmnek, kezdődik a második műszak ... aztán a harmadik otthon Kép

Szilvi
Névtelen

Sziasztok!

Lányok, ma iszonyú "höfelugrásom" van, egészen 2 tized fokkal magasabb mint eddigKép
Szoval ma a 21.napon 36,6...mileszebböl!

Szamoa! Gratulálok a babucihoz!

Judit-ka! A gólyás sorsjegy nem lehet véletlen!Kép
Nekem te gyanús vagy, hogy valaki figyel ott benn!

GViki! Én is elhatároztam, hogy nem fogok tesztelni, csak ha már 2 hete késik, aztán már most azon gondolkodom, hogy milyet vegyek, pedig még 2 hétig várnom kell a használatával..Kép

Azt olvastam, hogy action után maradjon az ember lánya fekve. Mennyi ideig nem tanácsos felkelni függölegesbe?

Linda
linda

Szilvi
KépKépKépHajráKép

LindaKép
Ha lehet akkor már ne is kelj fel reggelig az a biztos,majd az apjuk ugrálKép

Alice
malice

Jaj és képzeljétek, hogy álterhes is vagyok már, mert feszül az alhasam, meg ilyen "kitalált" tüneteim vannak...
Ez már a vég..

Alice! Hát este ez megoldható, de mi van, ha napközben történik az akció?

Linda
linda

LindaKépKépKép

Szerintem fél óra elég(ha csak nem a liftben vagytokKépKépKép )

Alice

Na én lassan elhúzok megyek hoooomKép
Holnap jövök sziasztokKép
malice

Sziasztok ,

megszakértenétek ezt a hőgörbét csajszik?:-)

1 nap
Zsebi

Zsebi: én nem vagyok valami nagy szakember, de szerintem ez a görbe tényleg enm, az igazi! Kép Nincs meg benne a két fázis.
Kép azért ne keseredj el, a legközelebbi biztos sokkal jobb lesz. Kép
shine

Shine, hát igen én is ettől tartottam ... nem kesergek még, egyenlőre még csak méricskélek .Remélem a homeopátiás cseppek meg a G.kúra majd most rendbehoznak.:-)))
Zsebi

Zsebi: így van! Kép
shine

Judit-ka! Persze hogy megértjük itt mindnyájan hogy türelmetlen vagy és a párod is az. VAlóban ilyenkor olyan lassan telnek a napok. A tüneteket meg ne lesd folyton magadon, nekem pl. nem is voltak nem ez számit. Ha nem nöne a hasam nem is venném hogy babát várok, mert soha nem éreztem semmit azokból amit kellene. De ki szerint kell? A többség érez ezt-azt kinél hogy van, mégis probálj pár napig még türelmes lenni, szoritunk érted is!! Jaj de izgulok már!!

Alice! Köszi, ez aranyos volt Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Haho Lanyok!!!
Ma nagyon termekenyek voltatok...alig birtam bepotolni, hogy ma a meloban nem ertem ra benezni...

Tegnap vendegeskedes volt nalunk, eljottek a barataink, 2 hazaspar, az egyikuknel a mama 8.ik honapos, a masikuknal 6.ik.Mindketten egy evvel utanunk kezdtek el probalkozni.En meg sutottem nekik sutit, vettem gyumolcsot, alkoholmentes sort, szoval ami kell.Meghallgattam a tapasztalatokat, adtam kremet a terhes-csikokra es mosolyogtam,mosolyogtam, mosolyogtam.Istenem, de nehez...

Ma az egyik unokaocsemnek volt az 5.ik szulinapja(a ferjem noverenek kisfia), oda mentunk, vittem a masik 5 eves unokaocsemet(az en noverem kisfia), jatszottam veluk, tortat ettunk, enekeltem ,stb.Mosolyogtam, mosolyogtam, mosolyogtam.

Hetvegere meghivtak a csaladi baratok a Balcsira, oda megy az egesz banda, mindket noverem, osszesen 3 gyerekkel(5,2, es 1 eves)+mi.Imadom a csaladomat es veluk lenni is, a kolykok ragadnak ram, de neha ugy erzem, hogy nem eleg a magam baja, ezzel mintha a kest forgatnak a szivemben.

A ma reggeli temeahoz meg csak annyit, hogy 19 honapja probalkozunk, allandoan mindenki azt kerdi mikor lesz gyerek, en meg mosolygok, hogy majd 1x, majd eljon az ideje, majd a baba tudja.
Mikor elmentunk nyaralni, anyam az indulasnal fulembe sugta unokat hozzak haza, a kollegaink selytelmesen mosolyogva mondtak, hogy misszionk van ezen az uton, es mikor 3 napja elveztuk a nyaralast irt egy uzleti partnerunk(!!!) hogy ha mar ugyis ott mulatjuk az idot, csinalhjunk legalabb gyereket.Hat, hazafele meg is jott.

Szentul elhataroztam, hogy ebben a honapban helyesen fogok homerozni, 1x nem aludtam itthon, 2x elaludtam.Mostmar szar..k a homerozesre is.Ugysem fog sikerulni most sem.Mar nagyon elegem van nekem is.
-szoszi-
szoszi

Magika!
A Candida = gomba, vagyis a gombádra kaptad a Diflucant pároddal együtt, és azért nem kúpot, mert tartósabb a hatása ha általános kezelésben kapod. És immunerősítés céljából a Gynevac-ot, mert az immunrendszer gyengesége segíti a gombás gyulladás kifejlődését. És gombás gyulladást mutatott a mikroszkóp: ezért véreztél. Mindezt nem mondtam volna el?
Üdvözlettel
Erazmusz
erazmusz

Sziasztok lánykák Kép
Tényleg sokat írtatok ma. Én "pihenek". Épp a párom irodájában csücsülök, mert ő még dolgozik. Kép

Judit-ka Kép
Sajnálom, hogy nem baba okozta a tüneteidet, pedig nagyon drukkoltam. Majd a következő ciklusban Kép én is csak ezzel bítatom magam, mert mással nem lehet.

Alice Kép
mit értettél HCG teszt alatt? Minden teszt a HCG hormon alaján modja meg, hogy pozitív vagy sem.
A tesztekhez: azt hiszem nagyon sokféle már ki lett próbálva a lányok által. De pozitív az esetek többségében - terhesség esetén is - csak a mesntruáció elmaradásának időpontja után lett. Úgy gondolom felesleges a 20-on néhányadik napon tesztelni, mert az 90%, hogy negatív lesz.

Zsebi Kép
ezeket a hőket merre mérted? a hűtőben? Kép nehogy félre érts, nem akarok itt a hőiden viccelődni, de ezek rettenetesen alacsonyak. Az meg, hogy 18 napos a ciklusod megint csak nem valami jó jel. Futás egy hormontükörre, mert szerintem meg kellene támogatni a peteérésed valami kis hormonnal.

Jó éjszakát, és kellemes reggelt mindenkinek.
Holnap eset jelentekzem, mert most egy közös gépünk van a párommal, amit ő bevisz magával dolgozni, így nekem otthon napközben nincs gép. Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Orsi!

Nem igazán értem az üzenetedet. Nekem még nem jött meg, pedig tegnap kellett volna megjönnie, ma vagyok a 29-dik napon. Múlt csütörtöki UH-n csak annyit mondott a dokim, hogy szép vastag kitágult méhnyálkahártyám van, és hogy majd egy hét múlva (tehát ezen a csütörtökön) fog újból megnézni UH-val, és akkor majd kiderül...
Tudom, hogy korai volt még tesztelni, de a párom is kíváncsi természet. Hát ez van.
Judit-ka
h_juditka

Sziasztok!
Ha nem zavar senkit , néha vissza kuksizok hozzátok!!

El szeretném mondani, azoknak akik írták a cici fájást és a puffadást, hogy én terhes vagyok, és ezek a tüneteim, semmi más.
Tehát nincs kizárva semmi.
A tesztekről meg annyi a véleményem, hogy az első pozitív lett, a második negatív, és mégis babás vagyok!
Erre varrjatok gombot.
Mindenesetre szerintem, így visszagondolva, nekem az segített a fogamzásban, hogy nem foglalkoztam vele.
Teljesen más dolgok töltötték ki az életemet.
És ez félig tudatos volt.
Elkezdtem lazán felfogni.
És egy dolgot még:
CSODÁK IGENIS VANNAK!!!

Kele, köszi a gratulációt, írtam mailt!!

Pá-pá Ilduci
Névtelen

Szisztok Lanyok!

Nem ertem miert irta ide ezt Erazmusz?
Kép
Nem kerdeztem tole semmit.
:o(
Na majd mindjart fel is hivom.
Kép
Vendég

Jóóóóóó reggelt LányokKép

Na hogy vagytok ma???
Velem minden f....sza a hőm görbül lefelé sajnos ma reggel 37,1 volt.
Tehát a holnapi szerintem már csak 36,9 vagy 37 lessz,így megy ez hónapról hónapraKép
Nembaj majd veszek még egy pár párnát hogy több csata legyenKépKépKép

Veletek mizus?

Pussz Alice
malice

Magika Kép
Gondolom Erazmusz arra reagalt, hogy te par nappal ezelott leirtad, hogy voltal nala, es milyen kezelest kaptal. Nem ertetted, hogy miert kaptal gombara is kezelest + Gynevacot.

Alena
alena

Sziasztok!
Remélem, sikerül beraknom egy képet!
Itt a hőgörbém július 22-ei kezdéssel, 2-dik naptól 11-dik napig kétnaponta kaptam 2x75 NE Fostimon HP-t, majd a 13. napon 2x1500 Choriogonin. 8-dik naptól Ösztrogén tabletta (Estrafam napi 1), majd második fázisban Duphaston 2x1. Ma a 29. napom, eddig nem jött meg, remélem, nem is fog.
Kép
Hát egyenlőre ennyi. Ha nem sikerülne, kérem, segítsetek.
Judit-ka
h_juditka

Hurrá, sikerült!
Lehet elemezni!
Judit-ka
h_juditka

Alena!

Viszont nem kerdeztem tole meg, csak itt megjegyeztem. Erre O meg kirakja a diagnozisomat. Kép
Nem igazan orulok neki.
Eddig sem voltam elragadtatva, de mostmar teljesen kibuktam. Kép
Elvegre az orvosi titoktartas kotelezi.
A parom teljesen kibukot mikor mondtam neki. :o(
Komolyan elgondolkodom azon, hogy a masik helyen miert is irtak rola olyanokat, amiket.
Eljatszotta a maradek bizalmam is. 100%-ig nem bizom meg benne.
szerintem senki nem orulne annak, hogy kerdes nelkul az orvosa kituzze az internetre a diagnozisat. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

MagikaKép
SajnálomKép ne foglalkozz vele ezen ne idegeskedj nem tesz jót a szépségednekKépKépKép
Alice

Judit-ka Kép
Hogy vagy ma? Kép

Alice
malice

Judit-ka Kép
bocs, akkor félreértettelek. Tegnap már elég késő volt, mikor elolvastam a hozzászólásokat. Akkor nagyon drukkolok.
Bocs, de nem emlékszem, hogy hol méred ezeket a hőket?

Mégis vagyok így reggel, mert a párom itthon dolgozik egy kicsit még.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Judit-kaKép
Ahogy elnézem neked is a 13-ik napra esett a peteérésKép

Nekem is........
Lányok szóljatok ha hülyéket mondokKép
Alice
malice

Alice!

Akkor is felhaboritonak tartom! Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Szia Orsi!
A számban eggyel, utána hüvelyben egy másikkal (azonos gyártmányú!), és az esetek 95%-ában egyeznek. A maradék 5-ben a szájban mért 1 tizedfokkal alacsonyabb a hüvelyinél. Amúgy azonos időben, mert muszáj kelnem reggel.

Szia Alice!
Köszi megvagyok, még mindig semmi. Az éjszakám elég zűrös volt, nem bírtam a hasamon aludni.

Nagyon várom már a csürtököt, hogy végre legyen már valami!!!!!!!!

Judit-ka
h_juditka

Magika Kép
Senki sem tudja, hogy Hümbere Józsefné Babmbere Editnek hívnak (bocs az Editeknek és Józsefeknek, nem személyes Kép). így nem hiszem, hogy bármilyen titok el lett volna árulva.

Judit Kép
értem. Drukkolok Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Judit-kaKép

Én is elég rosszul aludtam,na meg fel is ébredtem egy párszorKép
Lehet hogy azért esett le a hőMKépKépKép hú akkor izgulok továbbKép
Minnyyyá csütörtök van és szerintem már lassan tesztelhetsz is Kép

Alice
malice

Orsi, köszi!

Judit-ka
h_juditka

Alice!

Csak tudnám, hogy bírom ki csütörtökig! Az meg fokozza a helyzetet, hogy holnap tök egyedül leszek, a kisfiam anyuéknál, a párom meg csütörtök reggelig dolgozik (24 órázik).
A baj csak annyi, hogy amíg egyedül vagyok, állandóan jár az agyam, mindenfélén. Na mindegy, majd csak kibírom valahogy...

Judit-ka
h_juditka

Magika Kép
Itt elég sok mindent megbeszélünk egymással. Olyan dolgokat is, amiket szemtől-szembe lehet, hogy kínosabb lenne elmondani. Pont azért jó, hogy ez a chat megadja a lehetőséget a névtelenségre. Szerintem mi, akik itt már olyan régóta várunk babára, rég túl vagyunk azon, hogy szégyenlősek legyünk egymás előtt.
Igazad van, hogy az orvost kötelezi a titoktartás, de nem névszerint írta ide a diagnózisodat. Ha kétségeid voltak a kezelési módot illetően, akkor talán érdemes máskor személyesen vele megbeszélni.

Alena
alena

Sziasztok Kép

naaaaaa Magika, neked nem áll jól a mérges arc Kép Kép

Lányok, lassan egy hete késik, nem érzek még mindig semmit, keresek egy látnokot, hátha ő már látja az ikreinket Kép Kép Kép Kép
... na jó veszek betétet is Kép

asszem ma kicsit csapongó vagyok Kép Kép

Szilvi
Névtelen

Alena!

Megbeszeltem vele telefonon.
nem is az a gond, hogy titkolozni szeretnek, mert leirtam itt nektek a dolgokat.
De milyen az mikor reggel olvassa az ember a hozzaszolasokat es egyszer csak ilyet olvas az ember. Tovabba amit a vegere irt, hogy nem mondta el a gombas elvaltozast? Nem mondta el, mert csak annyit tudott mondani, hogy valoban kicsit tobb van, de nem latja korosan. Igy nem ertem hogy lehet gyulladas. Tovabba nem mondta el, hogy miert is verezhettem, mert akkor meg nem vereztem, vagy legalabbis nem derult ki, mar csak otthon.
EGyszoval felhaboritonak tartom. Ugyan nickneven megy itt a beszelgetes, de a nicknevhez tartozik mailcim is na es persze azert ismerek tobb embert is. De nem is ezen van a hangsuly.
Maga az, hogy a bizalom ennyit er. Kép
Nos hagyjuk a temat, beszeltem telefonon Erazmusszal es mailt is kuldtem neki.
Remelem, hogy az ott feltett kerdeseimre is ilyen szorgalmasan fog valaszoni. Kép
Vendég

Lánykák Kép
Mesélek nektek valamit.
Állok a Moszkva téren a piros lámpánál, megyek hazafele (ez kb fél órával ezelőtt történt). A Máltai szeretet szolgálat előtt áll egy anyuka, egy tipegővel, akinek cumisüveg lóg ki a szájából (nagyon aranyos kiskölyök volt). Anyuka egy zsákból ruhákat válogat, tipegő egyedül rohangászik a járdán, akkor mikor a kereszteződés max 5 méterre van, és az autók gyorsan közlekednek. A baba elindul a zebra fele, mikor autók mennek át, anyuka utána. Leteszi a járda közepére, és megint mással kezd foglalkozni.... Tényleg attól féltem, hogy az apróság kiszalad az útra, és valaki elüti (max. 1,5 éves volt).
Minek szül az ilyen ember? Szerencsétlen gyerkőc.
Úgy összeszorul a szívem, az ilyen embernek lehet gyereke, nekünk meg, akik mindent meg tudnánk neki adni, de leginkább szeretetet, amire a leginkább szüksége van egy csöppségnek... nekünk meg nem lehet

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Szép jó napot mindenkinek!

Hogy vagytok??? Már jó rég jártam felétek. Sajna, nincs időm visszaolvasni, ezért mindenkinek megy a drukk! Gratula az időközben bebabásodottaknak, a többieknek meg kitartás! Kép

Lányok!
Teljesen megváltoztam. Már szinte egyálltalán nem érdekel a baba téma. Mióta tudom, hogy spontán nekem nem lehet, egyszerűen nem izgat. Lassan, de mégis nagyon gyorsan telnek a napok. Ma vagyok a 15. napon. Tegnap nagyon fájt, ezért eszembe jutott. Most csak azon vagyok, hogy a hóvégén hajszálpontosan megjöjjön, különben keresztülhúzza a nyaralásom, ha csak pár napot is késik. Kép
Van a házunkban egy nagyon aranyos kis picurka, írtam már róla nektek. Kép Őt szoktam nézegetni. Egyszer majd talán már elég erős is leszek ahhoz, hogy kézbe is fogjam. Egyenlőre nem merném, még ha szabadna sem. Azért még egy kis lelki erősödés nem ártana. Kép De hol van már az a Gitta, aki pár éve ide írogat????!!!! A depimnek pá-pát montam, most már csak a jó dolgok jöhetnek. Kép
Most éppen utazási lázban égek, folyton csak a nyaralás jár az eszemben. Kép Már csak 2,5 hét és repülünk! Még soha nem voltunk együtt ennyire messze a párommal. Kép

Na, ez már megint jó hosszú lett, de már biztosan megszoktátok tőlem.

Ja, és üdv az újaknak, ne maradjatok sokáig, vár a másik, babás topic!!!

Üdv:
Gitta
gitta

Linda!

Nehogy azt hidd, hogy mindig be is tartom, bár most mint kiderült nem lett volna értelme, pedig reményteljes volt, hogy késik.

A dokim szabin, én itt állok, mensi után (műteni kéne azt mondta finoman bakteriális hámráteg van a méhszáj körül ami amúgy is kicsi(ez is most derült ki évek múlva jó mi?) -biztattak, hogy ez másnéven méhszájseb-.

Tuti kell majd hormon, de még nagyon az elején vagyok a dolgoknak SAJNA.

Döntöttem elkezdek hőmérőzni, hátha kell majd a későbbiekben.

Gviki
gviki

GittaKép hová mentek nyaralni?

Szilvi
Névtelen

Szia GittaKép

De jó hogy jelentkeztélKép Örülök hogy jól vagy és hogy nem stresszeled magad.
Nagyon kellemes nyaralást kívánok nektek a pároddal hű de jó lessz neked én meg majd itt ülhetek a melóhelyemen fújjjjjKép

OrsiKép
Az ilyen anyát(ha már lehet anyának nevezni)jó nyakon kellene vágni hogy a fal adja a másikat.

SzilviKép
Már nem emlékszem neked hogy szokott megjönni???? hány napra(én ma egy kicsit ingerültebb vagyok a kelleténélKép(
Alice
malice

Orsi,

Ne mondd azt hogy nekünk nem lehet ! Lehet csak nem olyan egyszerűen,mint másnak !
A barátnőm lombikos babákat szűlt egy hete szombaton.Két kisfiú és mindkettő pont 2,5 kg.Ő is 3 évig harcolt értük és íme itt vannak.:-)))

Visszatérve én is láttam ilyen hülye anyát hétvégén a Balcsin.Kb 5 hónapos volt a baba és a hülye nő a tűzön napon hagyta feküdni még kis sapka sem volt rajta.Estére olyan piros volt a kis lába hogy alig bírtam ki hogy ne szóljak be az anyának.De van ilyen ,sajnos...
Zsebi

AliceKép ne legyél ingerültKép

már én se nagyon emléxemKép, szülés óta csak egyszer jött meg, de előtte több napig kinlódtam (puffadás, mellfeszülés stb.) aztán 8napig ömlött belőlem a vér, úgyhogy most várok a csodára...
régen 28-30 napra szokott megjönni ...
Szilvi
Névtelen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: