A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Megnézegettem nagyjából Kata képeit, és gyönyörű voltál! Illetve gyönyörűek voltatok! :wink:
Arra gondoltam (hehhe pont én, akinek soha semmire nincs ideje), hogy mindenki csinálhatna egy albumot magának oda, ahol a képekink vannak és rakhatna fel egy pár képet. Hm?
Én is szívesen tennék fel esküvős képeket meg nászutasokat is! :oops: :D

Kép
szilcsi

Szirom, nem vigasztal, de legalább van sorstársam. :D

Kép
szilcsi

szirom,mivelhogy ossze vissza voltunk egyutt:)
semmi tudatossag nem volt benne(mondjuk nalunk ez eddig bejott :oops: )
1:100000000000000 hoz hogy most sikerult volna.

Kép
monyo83

ja amugy a ferjemuram mostanaban nagyon igyekszik :oops: tudja ha most a kovetkezo cilusban nem jon ossze akkor spemavizsga.
mar elore melegit mert nem szeretne a vizsgalatot :lol: :lol:

Kép
monyo83

Hát Szirmi,
ha fiú akkoris hazahozzuk :D Inkább Enikő miatt szeretnék lányt, legyen egy igazán jó testvére! Persze az öcsivel is imádhatják egymást, de nincs annál bájosabb mikor 2 kislány sugdolózik, és megosztja egymással a nagy titokat amiket a felnőttek úgysem érthetnek... :)

Úgy várom a postást mint a messiást, remélem ma bekocog a cukorterhelésem eredményével! Kifúrja az oldalam a kíváncsiság!
Vendég

monyó azért én drukkolok!
Vendég

Monyó! Attól, hogy vaktában lövöldöztetek, még simán összejöhetett :wink: Miért is ne? nem mindenki hőmérőzik, aztán nekik is vannak gyerekeik :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

KÉPZELJÉTEK ! MÉG MINDIG NEM ÉRT IDE A PAKSI KÉPESLAPOM AMIT MAGUNKNAK KÜLDTEM! :cry: :oops:
Vendég

Áfi! Engem érdekelne most, hogy milyen egy lány :lol: De ha a családi tendenciát nézzük, ő is csak fiú lehet..

No, lépünk a boltba...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Boni, az semmi, párom nagyon várt egy feladóvevényt, hogy visszérkezzen hozzánk, nagyon fontos volt az a levél, amit elküldött. 2 hétbe került, mire visszajött a feladóvevény Pestről Szegedre!!! Pedig elsőbbségivel és ajánlva lett elküldve... :shock: A másik: szintén nagyon várt levél, benne fontos dolgok, nem csak papír, hanem kis műanyag valamik is. Fel volt botnva, úgy volt betéve a postaládába!!!

Kép
szilcsi

Sziasztok! :D
Lenne egy kérdésem :oops: ma reggel csináltam egy tesztet ami nagyon halvány + lett. Clear Blue volt, tudnátok segíteni, hogy a következőre milyen tesztet vegyek? Sajnos egyáltalán nem ismerem a teszteket. :oops:

Ilyen a hőm mostanság: Kép

drumka

Szezso
ha kórházi zárójelentésed volt, akkor miért szabival oldottad meg? :shock: kórházi papírra kapsz táppénzt :P

Szilcsi
no para :P tuti nincs semmi baj, azért is küldtem a cikk részletet, mert érdekes, és ha akarod, akkor leelenőrizheted méréssel, hogy kutya bajod :wink:

Szirom
sok kismama szokott fázni, nem? :P

Áfi
szóval hamarosan két cunis fürdethetek? :P :wink:

Boniko
anyu sem mondta, hogy megkapta. Lehet csak hetente kéthetente adják fel, ki tudja :roll:

Kép
gaby25

Drumka
itt is gatulálok halkan a halvány zebrához :P

Kép
gaby25

Gaby: :D
PSZT!!! :lol:
De bezsebelem a gratulát, egyszer majd csak jól fog jönni! :lol: :lol:

drumka

Vendég

Szirom: szoktam főzőcskézni, na de nem ennyit, főleg hétköznap…igazából az ötletekkel szokott gond lenni, hogy mit, de most még ötletem is van, meg kedvem is :-D

Gabyka: azért szabi, mert nálunk van olyan, hogy jelenléti prémium. Negyedévenként nézik, hogy voltunk-e táppénzen, és ha nem, akkor kapunk pénzt. Minél több negyedév megy el táppénz nélkül, annál több pénzt kapunk. Én előtte egész évben nem voltam beteg, így egy kisebb összeget elbuktam volna…

Monyo: hát ez most stimu nélküli hónap…az előző ciklus stimus volt, Clostival, de 21 napra megjött…meg amúgy van pé-m, meg normális ciklusom, így nem nagyon akarok stimut, ezért is fogok dokit váltani...

Drumka: halk gratuláció! A Pregimax plussz pl. elég érzékeny teszt, 20-as. Gyógyszertárban kapható, 500 Ft.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
ok, így én is szabi mellett döntötem volna :P

Kép
gaby25

sziasztok,

képeket megnéztem nagyon jók, csak nem nagyon tudom ki kicsoda és a kis cetlik nem nagyon látszódnak.

Gaby. szerintem már hagyd ki ezt a hetet :)

Drumka, a Clear Blue egy jó teszt csak egyáltalán nem érzékeny, szóval valami 50-es érzékenységű. a DM-ben van kb 3 fajta ezen kívül és mindegyik 20 vagy 25-ös.
De halk gratula! :)

Le kéne mennem mert olyan szép idő van. Csak rá kellene szánnom magamat.

Pusz: Csikken

KépKép
Kép
csikken

Megjött a cukorterhelésem :cry: :cry: :cry:
Igen igen rossz, a húsvéti csokinyuszik épp most távolodnak tőlem rekordsebességgel, diétázhatok hogy a @&#ł>ß÷×#đđ}ߤ×÷!!! :evil: :evil: :evil:
Terhelés előtt: 4,70 (ez jó)
Terhelés után: 7,54 (ez marha rossz, 6,8 alatt kéne lennie)
Vendég

Szezso, Csikken: :)
Köszönöm a gratulációkat, még igazából nem is hiszem és fel sem fogtam. :oops:
Ma megyek és veszek valami más tesztet, most már tudom mit kell nézni. :lol:
Köszönöm a segítséget :wink:

drumka

Jó reggelt!

felébredtem... visszaolvasok...

katica
katica30

Áfi
hát akkor most ne egél csokinyuszit :wink: egy kis diéta, és biztos ok lesz :wink:

Kép
gaby25

baba: grat az első helyhez :D én inkább utolsó szeretek lenni a felkelésben :lol: jó a görbéd, tetszik :D drukk++++

szezso: jöhetsz hozzánk is sütni-főzni :D

gaby: pihenj! a meló megvár :D

liza: örülök, hogy minden oké.

monyo: hátha elkaptátok :wink: drukk++++

szilcsi: nincs semmi bajod, csak fagyosszent vagy! :lol: jó ötlet ez a külön album. tetszik...

snufi: jó készülődést! kép lesz a remekművekről? :wink:

drumka: halk gratula! drukk+++

szirmi: takarózz be jól! te is fagyosszent leszel? :D

boni: jó helyre címezted ? :lol: nekem régen, amikor a szakdogámat írtam, témevezetőm kinn volt amerikában, elküldtem neki a dolgozot, ő belejavított, és visszaküldte. bő két hónap alatt ide is ért. mikor végre megérkezett, akkor 2 nappal később a témavezetőm is hazajött. :D

csikken: jó sétát!

áfi: sajnálom. de majd húsvétkor kevesebb csokit eszel, is minden oké lesz. ami csokit ennél, azt küldd el nekem :wink:

rólam: mennem kéne takarítani, de nincs kedvem. úgy egy picit még ülök a gép előtt, aztán megyek csak. :?

katica
katica30

Húsévti ünnepek: Én értem ma jön apukám Óbudára megyek ki hozzájuk Érdre, párom meg hazautazik szombaton a szüleihez Fehérvárra, én már ilyen állapotban nem szerettem volna elmenni vele...a világ végére!

Mindenkinek kellmes ünnepeket, majd kedden jövök és írok!

Puszi lányok, és vigyázzatok magatokra!

Kép
elizabeth25

drumka halkan gratula :wink:

gaby ki tudja, majd áfi biztos reagál rá , hacsak ki nem merítette a tegnai tanulás :lol:
Vendég

csikken, én meg tudom mondani neked, ki kicsoda a ruházat alapján, ha érdekel :wink:
Vendég

áfi :cry: szolidaritásból én sem eszek húsvéti csoki nyuszit. majd norbi Update tojást! :lol:
Vendég

boni: nem tanultunk olyan sokat :D kb. másfél órát, ha jól emlékszem. nekem nem volt fárasztó :D

katica
katica30

Bonika,
Mire kell reagálni?

Szolidaritásról jut eszembe, diétázzon az egész topik októberig! :D Máris jobban érezném magam ha nemcsak az én nyálam csorogna hiába a csokira, cukrosüdcsire, tésztára-kenyérre! :D
Vendég

áfi: kizárt! :D cukor, csoki nélkül nem bírok integrálni, deriválni veled :lol:

katica
katica30

Elértem a védőnőt, azt mondta hogy a 7,8 a legeslegfelső határ, afölött egyenes és azonnali az út a diabétesz gondozóba, 6,8-7,8 ig ismétlés, tehát nekem 4 hét múlva újabb cukorterhelés, és ha az is magasabb (6,8 feletti) akkor nekem is diabétesz gondozó és napi 200grammos diéta ami a szénhidrátot illeti. Addig is csoki, cukrosüdcsi kizárva, kenyér, tészta mérsékelve, napi ötszöri kis mennyiségű étkezés.
Vendég

[quote="boniko"]K írta:bonikoÉPZELJÉTEK ! MÉG MINDIG NEM ÉRT IDE A PAKSI KÉPESLAPOM AMIT MAGUNKNAK KÜLDTEM! :cry: :oops:
Vendég

LÁnyok, az előbb írtam egy hosszú üzenetet ami most eltünt.
Szóval, tegnap voltam az Orvosomnál. Clostilbegitet és Choragon szurit kapok, megvolt a hormonális vérvétel. Eredmény még nincs.
Belső vizsgálattal mindent rendben talált ezért is döntött így.
Most ebben reménykedem.

Veramama
veramami4

Sziasztok!

Áfi, sajnálom, de most nem tudom vállalni a szolidaritást nem evés ügyileg!! :lol:

Snufi, Katica, Szilcsi, köszönöm a bókókat!!!! Tegnap egy órán keresztül töltöttem a képeket!!! :lol:

Én is megnéztem a talis képeket és nagyon tetszettek, de csak Bonikót, Katicát, és Snufit ismertem fel! :oops:

Boni, nekem ajánlott küldeményem tűnt már el a postán!!! Én semmit nem adok fel ezért!

Szirom én is mindig fázom, pedig a hőm nem is alacsony!!

Ja és Bettike, ma 1 dpo!!!!!!!!

A hajam nagyon jó lett, rengetegen megdicsérték, pedig féltem, mert derékig érőből lett vállig érő!!! És nagyon jól érzem magam a bőrőmben! Na jó nem áradozok itt magamról tovább! :oops:

Kép
kata05

Hahó!

Dolgozom :(

Áfi! Sajnálom, de nekem is az ugrott be, hogy ez még nem olyan rossz. Akkor a védőnő megerősítette. Viszont ismerőseim, akik terhességi cukor miatt diétáztak, tök jól lefogytak a terhesség alatt. Vagy nem híztak egyáltalán. Neked Enikővel jó volt a cukrod?

Keresd meg itt a cukros topikot, szakértő doki is beszokott nézni, Csákány M. György.

Közben végre sikerült beszélnem Miksa gégészével, és irtóra elszomorodtam, mert május 14-re tudná áttenni a műtétet április 25. helyett. Plusz 3 hét, meg fogok addig vele itthon kergülni. Egyre hisztisebb, kéne neki a társaság, jó lenne ezen túlesni. Tegnap úgy felhúzott, hogy estére totál begörcsölt a pocim. Még nem tudom, hogy mi legyen, hétvégén átrágjuk az urammal. Vagy ő megy be vele, vagy eltoljuk a műtétet. Sajnos velem mostanában Miksa egyre flegmább, alig bírok vele. Mindenkivel bűbáj, de velem kekeckedik. Az apja se nagyon hitte, de amikor azt gondolta a gyerek, hogy ketten vagyunk, akkor rákezdte, és az uram alig hitt a fülének. Nagyjából az a lényege ennek, hogy MINDENRE nemet mond a kölök, eccerűen a fejemre tojik. Fenyegetés, bünti nem használ. Ha kiabálok (nem mindig tud belevinni, de ha így folytatjuk, akkor egyre gyakrabban), azzal fokozzuk a hisztit. Többek között halálra van sértve, mert nem emelgetem és dobálom a levegőben, mint régen , de ez most nem megy. Fölemelem én, de inkább úgy, hogy ülök, vagy nem emelem magasra, mert nem esik jól. Amióta ezt észrevette, azóta ezzel nyúz állandóan, főzés közben is kézben szeretne lenni, hasonlók. És jön a fetrengés, ha nem. Nagyon tartok tőle, hogy ha nem leszek ott a műtétnél, akkor ez csak romlik. Nem tudom, mi legyen :(

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, nem vagy könnyű helyzetben!!!! :oops:

Kép
kata05

Szirom, beköszöntött nálatok a dackorszak? Sajnálom. Jó nehéz helyzetben vagy! :roll:
Nem lehet, hogy Miksa érzi, hogy már nem csak rá figyelsz, hogy valami (valaki) elvonja a figyelmedet tőle és emiatt viselkedik így? Szeretné visszakapni a régi mamiját, és nem érti, miért nem lehet, és ez dacot vált ki belőle. Nade hogy magyarázd el egy 3 évesnek, hogy mi a helyzet???
Nehéz ügy. Nem akarok belevauvau, de sztem a legjobb lenne, ha te mennél be vele a kórházba. Sehogyan se tudjátok megoldani?

Kép
szilcsi

Szilcsi! Eddig is volt dackorszak, de nem ennyire keményen. Csak most több mint egy hónapja egész nap együtt vagyunk reggeltől estig, mert amíg nincs meg a műtét, nem mehet oviba, gyerektársaságba. Nehogy elkapjon valamit. Így viszont legfeljebb a boltig jutunk el vagy ügyintézni, más élmény nem éri. Játszunk sokat, igyekszem, kitalálok mindenfélét, tojást festünk, rajzolunk, puzzle, foci, kosárlabda, kertrendezés, versek meg persze rajzfilm is, időnként számítógép és anyám tyúkja, de ezt mindig egyedül velem kell neki. Az oviban meg ott egy halom gyerek, óvőnők, séták, kert, csúszda, közös ebéd, mindig új élmények, biztos, hogy hiányzik neki. Meg tény, hogy le is dőlök azért többet, de muszáj. Pár hét múlva már jobban leszek, akkor ez nem fog kelleni. Ja, és délelőtt egy órát minimu egyedül kell játszania, mert ebédet kell főznöm, most ugye nem bent eszik. Sokszor bevonom, de nem mindenbe lehet azért. Szerencsére most jobb az idő, többet tudunk kint lenni, de a múlt héten vagy két hete még esett is, itt punnyadtunk bent. Az apja pedig este 8 előtt nemigen ér haza.
Ebből a szempontból szerencsésebb lenne a korábbi, eredeti időpont, de akkor én nem mehetnénk be vele a kórházba, mert egy nappal előbb lenne a korionbiopszia, és feküdnöm kell. Vetélési veszély van, nem szabad kockáztatni. De szétszakadni se bírok :( Ő viszont kicsi még nagyon, és bármennyire kekec velem mostanában, azért kellek neki nagyon.
Ha plusz három hetet még itthon tartom a későbbi időpontig, az irtó sok mindenkinek, de ott lehetnék.... nemtom.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hellllóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Naháténennyitnemtudokelolvasni! Tegnap be sem kapcsoltam a gépet!

...szexálmaim végre valóra váltak!!! Tegnap voltam 12. napon. Volt ám gyertyafény, finom vacsi, habfürdő, első randis feeling...vagy 2-3-szor :oops: Hiába, rég volt január! Ráadásul 2 hórukk között a dokimról álmodtam, akibe szerelmes voltam, de magcsalt. ...most másztam ki az ágyból.

Van valami hír?

Én ma gyüminapozom, szurkoljatok!
Sikerült Nagypéntekre fehérjenapot programozni! :lol: :lol: :lol: Sebaj! Majd halas tofut eszünk tojásos sajtos tejföllel!

Kép
zölddisznó

Szirom, apás v. anyás a gyerkőc???? Sztem ha nem vagy ott azzal nem rontasz a helyzeten! Annak idején nem is lehetett bemenni a kórházba, bár kétségkivűl ez a jobb megoldás, hogy ott lehet lenni! Próbáld neki megmagyarázni, hogy te is kórházba mész, és mire ő kijön addigra te is ittho leszel!
Sztem nagyon sok lenne időben ha most nem műtetnétek meg! Jobb rajta túllenni, bár ezt nektek kel megbeszélni.

Kép
kata05

Basszus de nehéz............................... :? :shock:
Hát nem tudok okosat mondani... :( Azért az se normális, hogy otthon kell maradnia a műtétig, vagy az? Ennyire rögtön elkap valamit? Tudom, betegen nem lehet műteni (úgy tudom), de ha most beadnád egy-két hetet, akkor nyernétek egy kis időt, és ha beteg is lesz ne adj isten, akkor is meggyógyulna a májusi időpontig simán.

Áfi, sajnálom a rossz eredményt. Majd szülés után bepótolod az összes csokit, sőt, a keresztelőre majd csak csokit viszünk neked! :lol: Mit szólsz?

Katica, azért ne fogd szigorúan Áfit, szegény nem csak hogy matekot (!!!) kell tanulnia, még csokit sem ehet... Legyen szíved! :D

Kata, én is eski után vágattam le a hajam. :lol: Azóta jobban tetszek mindenkinek! :wink:

Kép
szilcsi

Kata! Én sokkal többet vagyok vele, az apja nagyon keveset van itthon. Imádják egymást, de MÁS a kapcsolatuk, mint velem. Ha Miksa éjjel fölébred, főleg ha beteg, akkor én kellek neki, nem jó az apja.
Az a baj, hogy a kórházat ő még nem tudja, hogy micsoda. Nem volt még sosem kórházban, szerintem nem fogja föl. Meg végülis engem kedden azonnal hazaadnak, tehát őt szerdán úgy vinné el az apja a kórházba, hogy én otthon maradok. És mi tagadás, nélkülünk se nagyon volt sehol, most először tavasszal két napot a nagymamánál. Nincs a közelben rokon, nem szoktuk másra bízni. Előtte csak úgy aludt nélkülünk, hogy ő itthon volt, és a nagymama eljött és vigyázott rá. Akkor is csak egy-egy éjszaka volt, vagyis inkább fél, szóval nélkülünk tette le aludni, mert elmentünk valahová. De ezt egy kezemen meg tudom számolni, hányszor fordult elő.

Zöldi! Üdv a fedélzeten :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szilcsi! Négy hét lázmentesség után műtenek. Rendben kell lennie a fülének, az orrának, a torkának, az arcüregének. Most is kap gyógyszert, mert bár látványra egészségesnek nézett ki, az arcüregén még volt cucc, úgyhogy gyógyszer, orrcsepp, arclámpázás most is megy. Kedden nézik meg kontrollon, hogy javult-e. Ha most bekap valamit, isten tudja, mikorra jön ki belőle. Igazából nem is az a baj, hogy könnyen elkapja, hanem az, hogy a megnagyobbodott orrmandulák miatt nem tud meggyógyulni antibigyó nélkü, mert azonnal felülfertőződik, láz stb.

Iszonyat fonák helyzet.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmi, ez iszony szar helyzet, nem tudok mit írni, nincs jó megoldás. De reméljük, csak egyenlőre, és ügyesen megoldod.

Áfi: sajnálom a rossz eredményt, akkor cukordiéta indul,...

Kata, eltetted a hajad??? Tegyél fel egy képet az új frizkódról!!

Zöldi, ideje volt már, hogy idetold a ...! :wink: Romantische Abendessen in Liebe,.... hmmmm :oops:

Délelőtti kézművesen nem volt tolongás, de nem bánom, mert így tudtunk egyenként foglalkozbni a gyerkőcökkel. Csinálok majd képeket a művekről!
Fél 1kor gyors főzés, töltött paprika (egyik kedvencem :D ), és mindjárt jönnek (remélem) a délutáni foglalkozásra.
Innen egyből megyek Pestre vacsizni a barátnőimmel. Minden hónapban megyünk 1x, imádom!!!

Na puszi,

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szirom! SAjnálom amin keresztülmész, hihetetlen, bár ahogy visszagondolok, a bulin is hiába szóltál MIksa után nem nagyon reagált, mintha bosszantani akarna. Remélem hamar túljuttok ezen.

A nővérem kisebbik fiának 2,5 éves korában vették ki az orrmanduláját, testvérem nem tudott ottmaradni vele, mert apuka későig dolgozott, és a nagyobbik fiúra nem volt ki vigyázzon. Aztán a vége az lett, hogy annyira jól érezte magát a kórházban, hogy utána meg vissza akart menni.

Remélem Miksa sem fog másképp reagálni.

Hogy jobb kedved legyen, küldök ölelést

:lol:

Snufi mindenképpen dobj képeket!

KAta 1dpo?

Zöldi örülök, hogy jól sikerült az első randi :wink:

NEkem ma 36,9 a hőm, és egésznap fájdogáél a hasam. ma lenne PÉ em?
Vendég

MInenkinek

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!

BONIKO ÉS PÁRJA

Kép [color=red] :lol:
Vendég

Boni, sztem a mai péhez magas a hőd. Nem lehet, hogy inkább tegnap volt? Nem emlékszem a tegnapi hődre. :oops: De nekem ez a mai akkor is magasnak tűnik a péhez. Vagy csak nekem nagyon alacsony az enyém??? Áááááááááááá nem! :lol: :lol: :lol:
Szóval ha nekem 36.9 lenne a hőm, az már nálam totál gáz, mintha másnak 38 fokos láza lenne, úgy érzem magam.

Szirom, nem tudok ügyes lenni ebben a kérdésben. 4 hét lázmentesség??? :? És azt hogy oldja meg a kedves anyuka?? Merthogy oké, hogy nincs bölcsi-ovi, meg közösség, de attól még lehet beteg a gyerkőc. :roll:

Snufi, jó vacsizást, én ma délután Ceni csajait boldogítom majd. :lol: Tojok a melóra, egy kis kikapcs nekem is jár a hétvégi hajtás előtt. :wink:

Sajnálom a Coca-féle táblát, én többet nem rinyálok miatta, szóltam elégszer... :roll:

Kép
szilcsi

ez a jelenlegi Kép
Vendég

lanyok ha minden ok egy het mulva lehet gratulalni :shock:

Kép
monyo83

monyó mi van?miért? :oops: :shock:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: