A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Pumukli!

Igen nagy O!
De latom sikerult. Kép
Vendég

PumukliKép

Ugye ma mész dokihoz? Várom a fejleményeketKép

Alice
malice

Köszi Magika! Kép Kép
pumukli

Pumukli!

Kép
Kép Kép
Vendég

AliceKép
Tegnap voltam. Délelőtt felhívtam, hogy szerdán pontosan mikor is menjek, és akkor mondta, hogy akár most is mehetek, és mentem is tegnap délelőtt Kép
pumukli

Pumukli Kép Kép Kép Kép

Magika, próbálom megfogalmazni mit is gondolok a Dokiról, de ezt a mi helyzetünkben elég nehéz szavakkal kifejezni. A legmesszebb menőkig meg vagyunk elégedve a férjemmel együtt, azért amit értünk tett. Mi voltunk az első ilyen eset a gondozottjai közül és nagyon remélem, hogy az utolsó is. Szakmailag megtette amit lehetett emberségből pedig kiválóra vizsgázott ... és nem is kérdés, ha lesz babánk akkor vele szülünk.
Terhesgondozás alatt pedig végig nagyon korrekt és figyelmes volt, ja és türelmes ami szerintem nagyon fontosKép mert az embernek százezer hisztishülye kérdése vanKép Kép

Szilvi
Névtelen

PumukliKép

Bocsi Kép asszem kimosatom a szemem már vak is vagyokKép
Vagy csak egyszerüen GYAGYA VAGYOK :o:o:o
malice

Szilvi!

Ezzel nagyon megnyugtattal.
Komolyan. Meg rosszat nem hallottam rola.
Szoval remelem velunk is ilyen lesz.

Nagyon megnyugtattal. Kép
Nekem az tetszik benne, hogy olyan kis fiatal, mint a parom es olyan lelkesnek is tunt mint a parom. Kép
Ezert is valasztottam Ot. Kép
Vendég

AliceKép Kép
pumukli

Magika Kép

Mi csak félidősen dokit akartunk váltani és az egyik ismerősünk őt ajánlotta, így keveredtünk hozzá. Különben egyidős a férjemmel Kép
Én jót is rosszat is hallottam róla, de mi bízunk benne...

Szilvi
Névtelen

Szilvi!

En meg rosszat nem hallottam felole. Kép
Igy nem inog meg a bizalmam. Kép
Vendég

Pumikli

KépKépKép

Érzel valamit?
malice

Én is szeretnék már valamit érezni,vagy legalább tudni hogy most sikerült-ééééééééééééé

Alice
malice

Na tesség mondom én hogy gyagya vagyok,még irni sem tudok KépKépKép
Bocsi PUMUKLI KépKépKép
malice

MagikaKép csak azért írtam mert nekünk már mindegy mit hallunk róla, van rendesen saját tapasztalatunk vele kapcsolatban, bár inkább ne lenne ... én csak azt tudom,hogy mi bízunk benne.

AliceKép mit is akarsz épp érezni??Kép

Szilvi
Névtelen

Szilvi
KépKép jaj hát babát KépKépKép szeretnék, de nemhiszem hogy sikerült.
Mindíg csak reménykedemKép
malice

AliceKép azért ennyire nem vagyok sötétKép vagy nagyon ismerszKép tudom, hogy mindenki babát szeretni Kép Kép
csak arra voltam kiváncsi konkrétan mit szeretnél érezni???Kép Kép

Szilvi
Névtelen

Alice,

ti mióta próbálkoztok?

Lusta vagyok előkeresni a táblázatot Kép
bettina

AliceKép
Érzek Kép Azzal kezdődőtt, hogy nem tudtam egyszerre sokat enni (mint máskor Kép), hanem többször kevesebbet. Most meg nem tudok aludni Kép se éjjel, se nappal. Pedig én nagyon szeretek aludni, főleg a délutáni sziesztákat imádom....de most az sem megy. És már egy hete nagyon fájnak a melleim, szinte alig tudok hozzáérni...
Nyugi, ma van a 18. napod? Persze, könnyű így mondani...nekem egy kalkulátor azt hozta ki, hogy a mensi első napjától számítva a 25.napon tesztelhetek (hozzáteszem, hogy nekem 28 napos ciklusaim vannak). Másnap reggel, tehát a 26.napon lett halvány csíkos az első teszt...
Nagyon érzékenyek a tesztek, a 10 napos terhességet is kimutatja.

Pumukli
pumukli

Szilvi Kép
Bocsesz
Pl.azt szeretném érezni azon kívül hogy fájnak a cicieim és még van kb.2 hetem a mensiig hogy baba van a pocóbaKép

BettinaKép

Hát komolyabban fél éve Kép

Alice
malice

PumukliKép

Hát én még csak várakozó állásponton vagyok KépKép
Nekem 2 hónapja átált a mensi 31 ről 26-27 naposra és nemtudom hogy mi lehet az oka de teljesen normális mensim van,egy kis barna matykót a végéről leszámítvaKép
Alice
malice

AliceKép
Nagyon-nagyon szorítok Neked! Drukkolok ezerrrrrrrrrreeelllll! Kép Kép Kép

Barna trutykó nekem is volt mindig utolsó két napon.

Pumukli
pumukli

Okoskodhatok kicsit??Kép Kép

A mellfájás nagyon jó jel Kép Kép Kép
Nekem az első pillanattól terhesség alatt nagyon fájtak a mellbimbóim és aggasztó lila szinük lett Kép Kép és mindig álmos voltam, annyit aludtam mint egy mormota Kép Kép Kép
és az első hónapban az esedékes mensim napjai alatt barnás folyásom volt.

na nem okoskodom tovább ...

Sz.

Nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!
Névtelen

Lányok elbúcsúzom Tőletek jó két hétre Kép

Holnaptól nem lesz internet kapcsolat karbantartás miatt pár napig. Jövő héttől pedig szabin leszek két hétig. Megyünk nyaralni, 1hétre Horvátországba Kép

Remélem, hogy mire visszajövök, kiürül ez a topik Kép De jó is lenne Kép Mindenkinek babásodást kívánok, kivéve Magikának! Kép
Ma is külsök még Nektek gólyákat! Kép

Kép
Kép
Kép

Puszi
Pumukli
pumukli

Pumukli!

Jo pihizest es nyaralast.

Akkor legkozelebb mar ultrahangkepet is szeretnenk latni az oldaladon. Kép
Vendég

Köszike a Drukkot rám férKép

Szerintem most nállunk jókr voltak az akciókKép mert rá, amint már irtam az első és második napon eléggé fájt a hasam már azthittem hogy megjön Kép
Alice
malice

PumukliKép

Elkaptam egyet Kép
Kép

Kellemes pihenést kívánok Nektek,remélem mire visszajössz már senki nem lessz ittKép

Alice
malice

Pumulki!!! nagyon boldog nyaralást!Kép

én is próbálok gólyát fogniKép Kép Kép

Aztán Magika jól ittmarad egyedül Kép Kép Kép

Sz.
Névtelen

Hat jol itt vagyok! Kép
Meg tuti itt is leszek jovo juniusig. Kép
Vendég

MagikaKép majd nyitunk neked egy külön topikotKép csak ez ürüljön ki ....
Sz.
Névtelen

Annak már én is nagyon örülnék, ha ez kiürülne... olyan szívesen költöznék a "friss"be Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jo nyissatok nekem kulon topicot.
De annyira orulok, hogy ide befogadtatok. Kép
Ugyan nem vagyok veletek sorstars, de nekem is mindig megjon. Kép
Szerencsere Kép
Vendég

Sziasztok! Ti már biztosan profik vagytok ilyesmikben, ezért kérdezem tőletek:
Nekem mindig kb. 1 héttel a menstruációm előtt el kezdenek jönni azok az undok pattanások.
Most is így van. Kép
Szerintetek azért még elképzelhető, hogy mégiscsak terhes vagyok?
Köszi a választ!
Éva
Éva

Még annyit, hogy más tünetem nincs, csak az, hogy bármikor tudnék aludni, de azt gondolom, hogy ez most csak pszichés, vagy krónikus fáradtság.
Éva
Éva

Évi Kép
nekem meg elmúlnak a mensi előtt.
Nem tudom. Szerintem ebből nem vonnj le messzemenő következtetéseket. A fáradtságról. A meleg miatt én a 7. napon is nagyon fáradékony vagyok, mert nagyon rosszul viseli a szervzetem.

Orsi
KépKépKép
icsilya

ÉviKép

Én hallottam hogy a terhességtől is jöhetnek ki patik, de érdemes megvárni azt hogy megjön vagy sem.
Most én is várakozó állásponton vagyok Kép

Alice
malice

Sziasztok!

Soraya!Megnéztem az ov.kalkulátorokat. Ezek csak akkor adnak pontos idöpontot a pé-röl, hogyha valakinek fix hosszúságúak a ciklusai.

Bettina!Remélem nem maradok sokáigKép Nálam a ciklusok elég pontatlanok a 28 napostól kezdve 35 napig bármi elöfordulhat. Igy én is próbálom a hömet mérni, meg vizsgálgatni a nyákot.
Képzeld ma megmértem a hömet reggel fél8-kor:36,4 volt, fél9-kor:36,8, pedig fel sem keltem. Jó,mi? ennyit a mérési pontosságról.

Cateye! igyekszemKép

Pumukli! hanyadik ciklusban jött össze a babuci?

Alice! Te nemsoká tesztelsz? Még nem vagyok képeben teljesen az emberekkelKép

Azt olvastam a múltkor, hogy a méhnyaknyák a tüszörepedés ELÖTT termelödik, és ez kell ahhoz, hogy a spermiumok tudjanak úszkálniKépa nöi szervezetben. A nyákot az ösztrogén hormon egyre növekvö koncentrációja okozza. Ekkor még alacsony az ébredési hömérséklet. Amint tüszörepi történik, felszabadul egy csomó progeszteron hormon és a nyáktermelödés megszünik, ennek hatására felugrik a hömérséklet. Ezek szerint nem is kéne höméröznie senkinek, csak figyelni a nyákot, nem? Ha megjelenik, akció, ha elmúlik, onnan kell várni 14 napot, és jöhet a teszt.
De valamiért mégsem ilyen egyszerü...
Szerintem az a legjobb, ha a kettöt kombinálja valaki. Nyáknézés + hömérözés.
Ugye jókat irtam?Kép

Én most tartok a 16.napon. Hogy fogom kibirni még két hétig??

Sziasztok, Linda
linda

Linda Kép
Amit a hőmérőzésről írtál, az teljesen lehetséges. Hőt mérni ébredés után kell azonnal. Ha nem kelsz fel, akkor is feljebb megy a hőd napközben. Tehát a hőméréssel jól meghatározható, hogy mikor van a tüszőrepedés, ha betartod a mérési szabályokat.

Az ovulációs kalkulátorokról. Akkor használható, ha szabályos a ciklusod, de ami sokkal fontosabb ennél, hogy a tüszőreopedés után 14 nappal jelentkezik a mensi. Nekem mindig 16 nappal utána jelentkezik, pedig nagyon szabályos 32 mapos ciklusaim vannak. Tehát ilyen esetben a kalkulátor 2 nappal későbbre időzít (mert a ciklus hosszából 14 napot von le).

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kép
A nyákról. Sokunknál nem jelentkezik olyan mennyiségben, hogy az alapján bármire lehessen alapozni, pedig tüszőrpi biztosan van. Tehát marad a hőmérő.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hali! Segítsen valaki! 10 napja volt az ovulációm, az a kérdésem, hogy a kórházi labor MenoTest-je kimutathatja-e már a terhességet? A gyógyszertári teszt negatív lett ma reggel :-( Előre is köszi. Judit.
Névtelen

Judit,
szerintem a fogantatástól számított 10. napon mutatja ki.
Ami ugye kb. 48 órával a tüszőrepi után van.

Cáfoljatok meg, ha hülyéket beszélek Kép

Bettina
bettina

Bettina Kép
én úgy tudom, hogy a beágyazódás után mutatja ki, ami a tüszőrepedés után 7-10 nappal történik. De a fogantatás nem a tüszőrepi után van 48 órával. Az akár a tüszőrepedés után pár pillanattal is lehet. A 48 órás határidő a petesejt életképéssége, ennyi időn belül termékenyíthető meg.

Judit Kép
a teszt szerintem még korai. Várd meg a mensit, és ha nem jön meg, akkor 1-2 nap múlva tesztelj, de sok esetben még akkor sem mutat semmit. Pontosan tudod, hogy mikor volt az ovulációd (Uh, Lh teszt, hőgörbe)?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bettina!
Szóval akkor ha holnap megyek a MenoTest-re, ne sokat reméljek tőle? Az tuti, hogy aug. 4-én volt a tüszőrepi (sajna dokitól tudom). Szerinted holnap még nem biztos, hogy kiderül? A melleim amúgy nagyon érzékenyek, és az alhasam is úgy feszül, mintha szét akarna pukkadni, vagy mintha bármikor meg akarna jönni a mensim.
Judit

A hányingerről nem is beszélve, meghogy nem tudok hason aludni (eddig csak úgy tudtam elaludni.) Na meg még két hónapja cigiztem, de abbahagytam, de a füstjétől meg tudnék őrülni. Hőgörbe rendben, injekcióval (fostimon hp-vel) érte el a doki a peteérést, choriogoninnal pedig a tüszőrepesztést. Azért tudom pontosan mikor volt a tüszőrepi. 4-én.
Judit

Judit Kép
ha biztosan tudod, hogy mikor volt, akkor várd meg a 14 napot, akkor már nagy a valószínűsége, hogy pontos adatot mutat a teszt (ha jó). HA egészen tutira akarsz menni, akkor beszélj a dokiddal, és csináljatok egy betaHCG tesztet, az nem csal.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Judit Kép
a högörbe is csak 7-10 nap múlva éri el a harmadik fázist (ha egyáltalán mutatja a terhességet, sok esetben nem emelkedik, csak fenn marad), mennyi volt a hőd? Szerintem várj. Mérd szorgalmasan a hődet, és hétfőn tesztelj. Akkor elvileg már mutatnia kellene.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Köszi a bíztatást, de én már nagyon türelmetlen vagyok. Utálom a bizonytalanságot. Asszem, holnap elmegyek a dokimhoz, és beszélek vele. A betaHCG-t tesztelik vérből igaz? Magándoki az tud beutalót adni vérvételre? Mert én csak hozzá járok, rendelőbe nem. Már nem bízom bennük. Csak a sajátomban.
Judit

Judit Kép
Vérből nézik. Azt a dokidnak kell tudnia, hogy hova adhat beutalót. Gondolom valamelyik kórházhoz csak tartozik ill. ha nála akrsz szülni, akkor melyik kórházban dolgozik? Oda ad beutalót.

Elhiszem, hogy türelmetlen vagy, de ezen a pár napon nem múlik semmi sem. Nyugi. A tüneteid bíztatóak, de ne stresszeld magad.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
A hőm 12. napig 36,2-36,4 közötti volt, 13.napon 36,2. A 14.-en 37.5, majd 36,9 és a mai 23. napi meg 36,7. A 15. és a mai közötti napokon is 36,6-36,8 között volt. De én már nem bírom kivárni a hétfőt. Akkorra kellene megjönnie... :-(
Judit

Orsi!
Mégegyszer köszi. Én fehérvári vagyok, a dokim Móri kórházban dolgozik amúgy, de itt van magánrendelője Fehérváron. Hát szóval mára ennyike időm volt csak. Benézek ide holnap is, mert ma voltam először és nagyon tetszik ez a hely. Szia Mindenkinek! Szia Orsi!
Judit

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: