A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Cat, Bella2!
Érdekes, hogy utroval is van mensi néha. Nekem nem volt addig, amíg szedtem. Néhány hónapja pár nappal tovább is szedtem egy esemény miatt, és csak akkor jött meg, amikor abbahagytam, rá egy nappal. Igen, sokunk szervezete más. (Azért érdekelne, hogy pontosan mi az oka.)

Cat, lesz még inszem? Vagy pihentek, és szeptemberben lombik? Egy kis leállás lehet jót tenneKép

pusz
Nikie
nikie

Csutka, Nikie, Cat,
Hát nem lehet tudni, hogy van ez az Utroval,
nem tudom mennyire lehet, menzi programozásra használni. Jobb azért a dokit megkérdezni, nehogy
bakavarjon mégis a nyaralásba.

Cat, sokat gondolok rád. Orulok nagyon, hogy túl vagy az inszem-tortúrán.

Nikie, nemsoká jossz a Frissbe, ha jol számolom.

Nem tudjátok mi lehet Bogárral? Régota nem jelentkezik, lehet, hogy nyaral?

Bella
bella2

Jó Reggelt Mindenkinek!Kép

Már megint egyedül maradtam, legalábbis hétvégéig. Olyan rossz elengedni a páromat ilyenkor, főleg ilyen hosszú útra,(1600km). Múltkor is defektet kaptak 200-nál az autópályán. Még jó, hogy hátsó kerekes volt és Mercivel voltak. Tegnap megkérdezte a sógorom, hogy "És ti mikor akartok gyereket?" Mondtam neki, hogy amint sikerül összehozni. Mostanában megint rákattant a környezetem erre a témára, úgy tesznek, mintha rá kellene bennünket beszélni a dologra. Próbálom őket finoman leállítani, de azért magamban füstölgök miatta.
Ki tud valamit Karmenről ? Tudom, hogy pihizik, csak szeretném tudni, hogy minden OK-e velük.
Most megyek, majd később visszanézek.

Egcsi
egcsi

Sziasztok,
pusszancs mindenkinek. Hónapok óta nem jártam már erre, és tessék, mire visszajövök, szinte senki nincs itt már, csupa új csajszi van itt.
Gratulálok mindenkinek, akinek összejött a baba, most csuda irigy vagyok Kép
Mi még mindig nem láthatunk neki újra a babaprojektnek, de talán szerdán jó hírt mond a dokibácsi, és akkor ez a hónap se megy el hiába :D

Tinka
tinka

TinkaKép
Én még itt csicsergek, és várom a gólyátKépKépKép

BellaKép
Köszönöm, hogy gondolsz rám. Én néha beleolvasok a Frissbe, és a Pár hetesbe is, tehát képben vagyok rólatok, de amíg nem aktuális, addig nem írogatok. Remélem hamarosan az leszKépKép
Szerintem Bogár szabin lehet, mert ha dolgozna akkor bejelentkezne. otthon nincs netjükKép

NikieKép
Nem lesz már szerencsére inszem. Most pihenünk, és ha nem lesz eredménye akkor szeptemberben belefogunk Virággal a lombikba. Ahogy számoltuk október közepe felé lesz az embriotranszfer. De azért él a remény, hogy nem jutunk el odáig.
Olvastam, hogy van már könyvecskéd. Gratulálok hozzá!!!!! Problémamentes babavárást kívánok !

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Ma taposom a kemeny 25.-ik cn-mat. Valaki korabban irta, hogy ugyanott tart ahol en. Jo lenne egyutt izgulni valakivel.
Kerdes: Mikor mutat biztosat a teszt? Mint mar mondtam , ez az elso clostis ciklusom es mar nagyon regota vagyunk babara.Szoval van egy teszt a taskamban (en egyedul eltarthatnam a gyartot), mikor vehetem elo szerintetek ugy, hogy ne kelljen csalodnom?Mar megutaltam az 1 csikosakat!!! Mindenfelet hall az ember, hogy van akinek a 28.-ik napon mar mutatta, van akinek csak mensi kimaradasa utan 2 hettel.
Es esetleg vmi mas praktika amit megtehetnek meg biztatasul?
Hot nem mertem, mert nem volt eddig mensim csak Norcolutra (magas prolaktinszint), de ma d.u 37 volt, tudom reggel kell merni. nem feszul a mellem, viszont mintha nagyobb lenne, sokat tudok aludni es rengeteget enni, de ez lehet a gyogyitol is es en mar annyiszor bebeszeltem magamnak ezeket a tuneteket...
Valami remenykeltot varok toletek...
-szoszi-
szoszi

Kedves Szöszi!
Ez a progeszteron érték azt jelenti,hogy nem ért meg a petesejt, nem volt tüszőrepedés. A prolactin jó, nem attól van a sec. amenorrhoea.
A délutáni hőmérőzés nem ér semmit.
A tesztek különbözők. Van, amelyik a tüszőrepedés után 18 nappal mutat pozitívat, van amelyik már a várható menses időpontjában.
Üdvözlettel
Erazmusz
erazmusz

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Cat!
Köszi, hogy kérdeződködsz miattam! Kép Majd kiderül, mi van. Pénteken kell visszamennem a dokimhoz, kíváncsi vagyok mit fog mondani. Az biztos, hogy a cisztáim nem húzódtak vissza, mert ma reggelre iszonyatosan fájtak és a csípőm is majd leszakadt a fájdalomtól. Lépni is alig tudtam reggel, pedig szedem a bogyókat, amiket felírt a dokim. Valószínűleg hőemelkedésem is van, reggel 37,4-et mértem, ráadásul a cicijeim is iszonyúan feszülnek, pedig ilyent csak a menzi elött szokott produkálni, utána nem.

Kármen!
Jut eszembe, javíts légyszíves, ma vagyok a 7. napon. Köszönöm.

Jovika!
Köszönöm a számot, a héten biztosan fel fogom hívni.

Zsófi!
Amit leírtál, pont olyan, mint nekem volt tavaly januárban, csak azzal a különbséggel, hogy én április közepén veszítettem el 12 hetesen... de azóta sem jött össze a baba, így engem ez nem vígasztal, hogy biztosan rendben lesz minden a vérzés ellenére. Bocsi, de ez van.

Jovika!
Kép

Cat!
Reméljük, már nem lesz szükség a lombikra! Kép

Egcsi!
Annál nagyobb öröm, amikor visszajön a párod! Kép Én sem örülnék, ha olyan messzire utazgatna állandóan. A környezeteddel meg ne foglalkozz, olyan, amilyen. Változtatni úgysem tudunk rajta.

Késöbb még visszanézek.

Üdv:
Gitta
gitta

ErazmuszKép
Köszönjük a segítségedetKép

SzösziKép
Én vagyok a 25. cn-en, velem jársz egy napon. Csak nekem sajnos nem babás a hónapom, de majd a következő... Változó, hogy kinek mikor mutatja a pozitivitást a teszt. Szerintem a legbiztosabb, ha a mensi kimaradása után 1-2 héttel megcsinálod.

GittaKép
Sajnálom, hogy fájnak a ciszták. Remélem felszívódnak maguktól. Sok ilyen esetről hallani, és ha nem gyógyszereznek rá akkor felszívódik. A cicd meg biztos a felborult hormonrendszertől fájhat.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

GittaKép

Nem irigyellek a tüneteid miatt!Kép Nekem a derekam "gázos", tegnap egész nap takarítottam és estére alig tudtam kiegyenesedni. Most már jobb, de lehet, hogy meg kellene nézetnem. Tegnap felraktam egy cikket a "hasznosba" a petefészekcisztáról, bár szerintem neked nem sok újat mond, biztosan utánajártál már.

LányokKép
Rászántam magam arra, hogy elkezdek aerobicozni újra. Nem vagyok egy sportimádó, de most már hiányzik a mozgás. Eddig mindenféle kifogásokat kerestem, de egy ismerősöm végre elráncigál magával.
Tényleg nagyon "megfogyatkoztunk" itt a topikban, bár már mi is szedhetnénk a sátorfánkat!

Egcsi
egcsi

Sziasztok Lányok!
Cat segítségével sikerült végre bejönnöm ide, mióta megváltozott itt minden a gépemben elmentett út nem működött. Itt is gratulálok Hurkinak és a többi új babásnak!!
GITTA: szerintem is hívd fel minél előbb a Margitost, a régi dokid felejtős!
EGCSI:én is tornázni akarok de már egy éve nem tudom rászánni magam - és az a legrosszabb, hogy a mozgás egyáltalán nem hiányzik.Átragaszthatnál rám némi lelkesedéstKép
CAT:nyaralás mikor lesz?
Hogy vannak a kismamáink? KARMEN, DORIS, ANDI jelentkezzetek!
NIKIE:nincs hányingered? Babuka hány centis?
Virág
Virag

Sziasztok!

Cat!
Rád is fér a pihenés biztos. Most spontán tuti sikerülni fog! Nagyon bízunk benne itt mindannyian!
Köszi! Eddig nem volt baj, remélem ezután sem lesz.

Virág!
Te hogy vagy? Magadról nem is írsz! Nyaralás? Addig nyaraljatok, amíg lehetKép Mivel lombikkal szinte mindenkinek sikerült. Nem is tudom felsorolni a neveket...Kép Úgyhogy jövőre már babáztok javában, mint Cat-ék!
Köszi, jól vagyok, hányinger nincs, émelygés volt az elején, és egy egész nap hányinger, de már semmi. A babuka 2 hete 2,4 cm volt, most ugye nem tudom mekkora, mert már nem járok gyakran UH-ra. Úgyhogy csak reménykedni tudok, hogy minden oké.

Nikie
nikie

VirágKép

Lelkesedés elküldve!Kép A baj az nálam, hogy a nehéz kezdet után eddig mindig erős visszaesés szokott következni.Kép

Egcsi
egcsi

Sziasztok Lányok!

Egcsi
Irigyellek az elhatározásodért,hogy tornázni fogsz.Én is fél éve gondolkodom rajta, de mindig volt más is. Ja, és az angolod miatt is irigykedek.Én most, hogy babás lettem, megfogadtam, hogy szülésig leteszem a középfokút.De nekem még ez is nagy dolog. Évek óta tanulom, a m.helyemen az összes főnökömmel csak angolul beszéltem,stb.mégis kételkedek a tudásomban.De most nekiállok a vizsgára felkészülni.
Babaügyben pedig ne aggódj, szerintem a hőd nem rossz, csak az alkalmas pillanatot kell elkapni.(Nekem sem volt soha magasabb a hőm, még babásan is csak max.37,1-ig ment fel.)

Lányok
Valaki kérdezte, hogy mi van Karmennel. Én is nagyon sokat gondolok rá, teljesen eltünt.Persze tudom, hogy elment egy kicsit pihizni, de úgy emlékszem, hogy Ő nem csak a mhelyéről szokott írni.Azért már aggódok érte.Ha valaki valamit tud róla írhatna pár sort.

Mindenkinek hajrá!

Kitty
kitty123

Kedves Bella2Kép, CatKép és Lányok! KépKépKép

Bogárról szeretnék csak nagyon röviden tudósítani: jól van, kiiratta magát, mert ez jobb neki is és a babának is, így otthon tömi magát mindenféle finomsággal és friss gyümölcsökkel.Kép
No és persze a főnökmentes terep sem utolsó mulatság. Otthon valóban nincs netünk, de megkért, hogy a fontosabb dolgokról számoljak be neki, ezért néha felnézek a babanetre, hogy ismerjem a "híreket".
Puszilunk mindenkit Kép, gólyapakkot a babára váróknak Kép és nagy gratula a már babásoknak. Kép

Bogár, Bogárka és Bogárfi
Névtelen

Sziasztok!

Ma vagyok a 30. napon (ciklusom 30-34) nagyon türelmetlen típus lévén nem bírtam várni tovább reggel csináltam egy tesztet (Gabrielt). Kb 5 percig szugeráltam, hogy jelenjen meg a második csík is, hiába. Legközelebb kb. fél óra múlva néztem rá, halványan, de ott volt...
Lehet ez baba?

Várom a véleményeteket.

Köszönöm

Bibi
Bibi

KittyKép

Ha le akarod mérni az angol tudásod a www.englishonline.hu-n rengeteg tesztet találsz. Nekem rengeteget segített a külföldi élet az angolomban, de én sem merek nekifutni a felsőfokúnak, pedig lehet, hogy sikerülne.

BogárfiKép
Köszi a tájékoztatást!Kép

BibiKép
Sajnos nem merlek biztatni, mert azt mondják, hogy hosszú idő elteltével már nem érvényes a második csík. Pár nap múlva ismételj, hátha akkor már azonnal megjelenik és együtt örülhetünk veled. A hődet méred? Mennyi?

Egcsi
egcsi

Egcsi!

16. nap óta 36,9-37,1 között változik.

Üdv.

Bibi
Bibi

Bibi Kép
a teszten a csík egy idő után mindenképpen megjelenik, akkor is, ha nem vagy babás. Így a fél óra múlva megnézett eredmény nem biztos.

Orsi
Névtelen

BogárfiKép
Gondoltuk, hogy ez a helyzet. Pusziljuk BogaratKép, és a kis BogárkátKép, és nyugalmas babavárást kívánunk. Nem is fog többet dolgozni már ? Azt lehet már tudni, hogy milyen nemü a Bogárka ?

Köszönjük a Kispapinak is a közvetítést !

BibiKép
Szerintem holnap tesztelj mégegyet reggel!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Bibi!
Én bíztatni szeretnélek!Kép Hozzád hasonlóan én is türelmetlen voltam, és hamar teszteltem. Nekem kb. 1 óra múlva jelent meg az alig látható halvány csík (szinte ha akartam láttam, ha nem akartam, nem láttam - de persze nagyon akartam!), most kezdtem a 32. hetet...KépKépKép
Hajrá és drukk!Kép
vikici

Sziasztok!

Szép jó napot mindenkinek!

Már sokkal jobban vagyok, ma nem nagyon érzem a fájdalmat. Legalább ez egy kis öröm.
Megfogadtam a tanácsotokat, beszéltem a Fábián doktorúrral. Pénteken kell mennem hozzá. Azt mondta, ne várjak, mert tönkremegy a petefészkem. Most egy kicsit beparáztam, de tenni nem tudok mást, mint várok péntekig. Ez van.

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép
Pénteki nem megy tönkre a petefészked, ne féljKépKépKép
A legnagyobb lépést már megtetted, rászántad magad, és ez a lényeg. Remélem csupa jót fog mondani!!!

Cat

Cat
Kép
cateye

Bibi!
Én is bíztatni szeretnélek!Kép Nekem a 40. napon is csak 1/2óra múlva jelent meg a 2. csík és egy egészséges kislányom született. Most a 2. pocaklakómmal is hasonlóan jártam, és már lassan a 12. hetet is betöltjük.Kép(pedig MEDI-LAB-ot használtunk) A progiszintemmel mindkét terhességnél gondok voltak, talán emiatt lehetett a HCG szint is alacsonyabb.
Drukkolok, hogy mégis babó legyen.KépKépKép Legszivesebben minden topicosnak egyszerre drukkolnék!

Szilvi
sztigris

Bibi

Drukkolok Neked, pár nap múlva csinálj egy MEDI-LAB-os tesztet reggel. Akkor már tuti látszania kell, ha baba van a dologban.

Egcsi
Köszi szépen az infót, nem hallottam még erről az oldalról. Megnézem.

Kitty
kitty123

Szisztok!

Köszönöm mindenki bíztatását pár nap múlva ismételek és addig is reménykedek, de nem élem bele magamat túlságosan.

Bibi
Bibi

Sziasztok!

Megjöttem a tornáról. Jó volt! Már be is iratkoztam jövő hétre, nehogy lelohadjon a lelkesedésem.Kép Holnap szorítsatok, megyek 2-re állásinterjúra. Jó lenne dolgozni, ha már kismama nem lehetek főállásban.
Holnap újra benézek.

Egcsi
egcsi

Egcsi,
hú, milyen energikus vagy. Biztos felvesznek, és konnyebb lesz kivárni azt a rovidke idot, míg
megjon a baba.

Bogárfi,
koszi a tájékoztatást. Udvozlom Bogárékat. Azért jo lenne, ha néha jonne.

Gitta,
ne izgulj. Minden rendben lesz, lényeg, hogy jo kezekbe kerultél.

Vajon, mi lehet Karmennel? Igen, ez továbbra is kérdés.

Bella
bella

Egcsi

Drukkolok holnap 2-kor. Biztos menni fog.

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Először is köszi az Utros válaszokat! Most is nagy gondom van, jó lenne ha valaki megnyugtatna!
Az a helyzet, hogy az 5-9-ig napig szedtem 3*1(!) Clostit, 3 hónap szünet után. Most vagyok a 17. napon a 26 napos ciklusomban, és még mindíg nem volt peteérésem. Iszonyatosan feszül a hasam, meg bökköd, meg minden, és mégsem. A hőm 36,5-6 körül napok óta. Na ez most mi?

Köszi előre is a segítséget
Csutka
csutka

CSUTKA:ha Clostit szedsz kellene nézegetni UH-n, mi történik. Be kellett volna hívjon a doki 13 cn-en és mindaddig amíg nem látja, hogy megreped a tüsződ. Lehet, hogy mostanság van a tüszőrepid.
Virág
virag

Nicsak új felhasználó lettem így másfél év után...
Virág
virag

Virág!

Szokta nézni, csak most szabin van. Ha olyan meg is szokta repeszteni Chorioginnal, bár legutóbb az sem volt. Olyankor nincs is semmi gond. Az, hogy vannak "érés előtt álló" petéim szinte 100%, a múltkori Clostis hónapomban is 4 nagy meg 1-2 kicsi volt. Csak azt tudnám mire vár még a 17. napon?
csutka

CSUTKA:lehet, hogy kisfickókra vár? Ne várasd sokáig! Kép
virag

Virág!
Ez a legvalószínűbb, úgyhogy este megkörnyékezem apucit, adjon pár millió kisfickót nekik, hadd válogassanak...Kép
Pusz
Csutka
csutka

Sziasztok!

Csutka!
Ne hagyd magad fickók nélkül! Kép

Virág!
Jó egy kis megújjulás! Kép

Lányok!
Bocs, már megint panaszkodni fogok, akit nem érdekel ugorja át!
Olyan pocsék lett a kedvem, még bőgtem is. Olyan hülyék tudnak lenni az emberek!
Bementem kajálni a konyhába épp evett az egyik kolléganőm. Csináltam magamnak egy zacsislevest, azt a gyorsat, amiben csak kb. 80 kcl van. Erre megjegyzi nekem, hogy nem akarok-e véletlenül diétázni, mert rám férne. Mondom neki, már diétázom elég rég óta. De nem látszik rajtam, ez a válasza. Hiába érveltem és magyaráztam el neki, hogy a kövérségem nem a zabálástól van, mert már régóta (hónapok óta) 1000-1500 kcal között eszem egy nap, mégsem fogyok, míg másnak ez fogyókúra, nekem ez a normál adag. Most fogyiztam, akkor próbáltam 1000 kcalt enni max egy nap. Erre ő azt mondta, hogy az nem fogyi, ő napi 400 kcalnál nem eszik többet. Jó neki, ő nem szed gyógyszereket és nem több 10 kg-tól kell megszabadulnia, hanem csak 5-6-tól!!! Nem akarta megérteni, hogy nálam a hormonok okozták az elhízást és nem az, hogy nyakra-főre tömöm magamba a kaját! Szerintetek az a pici zacskósleves pont azt bizonyítja, hogy degeszre zabálom magam??? Mituán befejezte a kajálást (1 tányér krumplipüré hússal!!!, de nem kis adag!) és kiment, csak kicsordult a könny a szememből. Olyan pocsék érzés kövérnek lenni, erre meg még be is szólnak. Csak lenne ő a helyemben, kíváncsi lennék, mit mondana akkor.
Hát ennyi, nehogy véletlenül kimaradjon egy nap, amikor valaki nem szól be nekem valamit, hogy megmaradjon a lelki nyugalmam.

Bocs, a panaszáradatért, de valakikkel muszály volt megosztanom.

Üdv:
Gitta
gitta

GITTA: a kolléganőd nemcsak tapló, hanem debil is - 400 kalóriától 3 nap alatt felfordulna! A normális diéta 1000-1300 kalóriás, ennél szigorúbb diéta már böjt és csak pár napig művelhető illetve orvosi felügyelettel (kórházban tartózkodva). Hülyékkel nem érdemes foglalkozni és legközelebb ne magyarázkodj senkinek, hanem mondd meg, hogy ez a Te magánügyed és ne szóljon bele. Vagy hogy így érzed jól magad.
virag

Gitta!!!
Ne foglalkozz vele. Pottyants rá magasról! Majd visszakapja a sorstól a "kedvességét", csak akkor majd nem tudja, hogy miért szipog!!!

Virág Kép
Jó újra látni Téged! Persze a hely nem tökéletes, de MAJD!!!
noémi

NOÉMI:Reméljük megérjük!
virag

Virág Kép
MEG, és KÉSZ!!! Nincs más választás!!!
noémi

Sziasztok!

GittaKép
Osztom a lányok véleményét, ne foglalkozz ilyen emberekkel. Nem mindenki lehet "piszkafa" alkat! Aki nem hajlamos hízásra annak mákja van. Bár a sógórnőm szülés után kevesebb volt mint előtte, nem vált előnyére, tiszta depis meg idegbajos volt! Igenis kell egy kis zsírpárna az idegsejtek körül! Az a lényeg, hogy jó kondiban legyél és érezd jól magad. Különben nem jó hamar sokat fogyni, mert az hipp-hopp vissza is jön. Tarts ki meglesz a diétád eredménye, csak az anyagcserédnek át kell állnia. Ha pedig hormonok miatt híztál meg, még bűntudatod se legyen. Volt egy ált. isk. osztálytársam aki ducika volt, elkezdett valami hülye tablettát szedni és most ott tart, hogy havonta egy hetet kórházban tölt, mert csont és bőr az anyagcseréje felborult és a dokik sem tudnak vele mit kezdeni. A kórházban felszed egy pár kg-t amit utána gyorsan le is fogy. Úgyhogy az ember inkább legyen kicsit duci mint hulla! Nnna.. Remélem azóta már jobban vagy, tudom milyen vacak amikor beszólnak olyan dolgok miatt amiről nem is tehetsz.

Voltam állásinterjún, hááát nem az én esetem, biztosítási ügynököt akartak belőlem, de nem leszek. Nem vághatok bele hosszú távú dolgokba, csak olyat vállalok el amiből ki tudok ugorni, ha jön a trónörökös. Sajnos ebben a hónapban nem lesz kétcsíkosom valószínű, mert a matyikák külföldön tartózkodnak a szükség idején. Ami bosszant, hogy csak egy-két nappal késünk le megint a dologról.Kép Majd augusztusban...Kép
Ma már éreztem a tegnapi torna hatását, de nem vészes. Legalább tudom, hogy van hasizmom és vádlim...Kép
Most eldugulok, később visszanézek.

Egcsi
egcsi

Ja, a lényeget meg elfelejtettem. előfordulhat-e, hogy a tüszőrepi idején a nyák csúszós, nyúlós, sok, de nem áttetsző, hanem fehér?
Egcsi
egcsi

Egcsi

Írtam Neked a Pár hetesben is.
Hát elég sok bizt. ügynököt keresnek, én már előre szoktam tisztázni, hogy nem-e ügynöki munkáról van-e szó.Hát megértelek, ha nem vállaltad.
Képzeld,én is egy csomó helyre jártam interjúra,és semmi. Közben megtudtam, hogy babát várok. Rá 2 napra jelentkeztek, hogy engem választottak egy kontrolleri állásra, persze minden feltétel szupi lett volna. Aztán már én nem vállaltam, nem akartak kiszúrni velük.
Hátha Te is így leszel.
Ja, és amikor volt a sikeres tüszőrepim, én szinte semmi váladékot nem vettem észre, pedig az LH teszt is bejelzett. Szóval lehetséges.

Kitty
kitty123

KittyKép

Én sem jelentkeztem volna, ha a hirdetés nem félrevezető, de irodai asszisztenst kerestek. Mindig beleolvasok a kismamik topikjába is, főleg, hogy annyi ismerős van már ott. Remélem a kislányod foga rendben van, majd elolvasom a fejleményeket odaát.Kép
Egcsi
egcsi

Egcsi,
lehet hulyeség, de én valamiért azt szûrtem le, hogy a fehéres nyák az már a megtortént repedés jele. Talán azért, mert a fehéres után már nem nagyon volt tovább nyák nálam.

bella
bella2

Lanyok!
Minthogy erre sokan vagyunk akik szedunk/szedtunk clostit, ujra kerdeznek vmit:
par napja elkezdett fajni a hasam, neha szur a bal petefeszkem, neha szinte a gyomrom magassagaban faj. nem elviselhetetlen, de erzem.szinte ugy vagyok vele, hogy ha eszem akkor kevesbe.es gyomoregesem is van.lehet ez a gyogyi tunete? es ilyen keson? mar a 28.-ik napot taposom...
-szoszi-
ja, bromocryptint is szedek
szoszi

BellaKép
A helyzet az, hogy nekem csak fehéres volt/van a mennyisége és az állaga változott.
Egcsi
egcsi

Sziasztok,
gondoltam, gyorsan elújságolom a mai híreket Kép
Dokibácsi mindent szépnek és jónak talált, úgyhogy még ez a hónap is esélyes!!!!!
Most nekilátunk ezerrel...
tinka

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Lányok!
Köszönöm a kedves szavaitokat! Kép Nagyon jól esett! Olyan jó lenne végre találkozni élőben is veletek! Tényleg, mikor lesz legközelebb tali?

Virág, Noémi, Egcsi!
Kép Köszönöm! Kép Már jobb a kedvem, és úgy döntöttem, nem érdekel, ki mit mond. Ha soha nem fogyok le, akkor nem fogyok le. De pár kilótól csak sikerül majd megszabadulnom, de úgy, ahogy nekem és nem másnak jó! Kép

Egcsi!
Ej, de utazgatós párod van! Kép Legközelebb szegezd az ágyhoz, és ne engedd felkelni! Kép
Majd csak lesz neked is munkád! Kép Arra nem gondoltál, hogy továbbképzésre menj? Elvileg fizeti a munkaügyi központ, ha még nem voltál 2 éven belül, plusz még fizetnek is neked rendesen, majdnem még többet is, mint a segély!!! Tudom, mert 6 évvel ezelött én is voltam 2 tanfolyamon is, és azóta is azt a szakmát csinálom, sőt szeretem is amit csinálok! Tanulni meg babásan is lehet, csak ki kell fogni egy jó hosszú tanfolyamot! Az enyém 1 éves volt! Csak muszály befelyezned, különben vissza kell fizetni a tandíjat! De hát terhesen lehet tanulni, sőt talán az agy is jobban fog! Nézz körül, hátha indítanak mostanában olyan tanfolyamot, ami érdekel is! Ez is lehet jó megoldás, ha más nem akad!
Tornázni meg jó! Én, hogy a kitartásom töretlen legyen vettem bérletet, így muszály volt eleinte tornázni járnom, ha nem akartam az ablakon egy csomó pénzt kidobni! De annyira jól esett, hogy az csak na! Kép Most is már hiányzik, hogy nem voltam 2 hete, de örülök, ha mászkálni tudok nagyobb fájdalom nélkül, nem hogy tornázni. Szerintem nem igazán csökkent a cisztám, mert egyre jobban fáj, ahelyett, hogy múlna a fájdalom.

Tinka!
Remélem, neki is estetek! Kép

Hú, már nagyon várom a holnapi napot, kíváncsi leszek, mit fog mondani a doktorúr.
Na, megyek dolgozni.

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta
A tegnapihoz: egy jó adag krumplipüré+hús le is fedi a kalóriamennyiségét. Vagyis ezek szerint a csaj nem is eszik többet egész nap. El ne hidd már! Kissé butuska a lány...

Szoszi
Nekem a Bromotól fájt a gyomrom, ugyanúgy, ahogy neked. A clostytól csak a ciklus első felében feszített. Ezek a gyógyszerek biztos nem a legjobbak a bélflórának. Próbálj meg többször kevesebbet enni, hogy ne adj esélyt a gyomorégésnek.

Lányok, ma reggel voltam a Schwarzinál, egyszerűen nem reagálok az injekciókra. Hétfőn lesz a második inszemem, ebben a hónapban már 7 injekciót kaptam-Menogont, de megint csak egy tüszőm lett. Így még ma is és holnap is kapok egyet, (10., 11. napon) szombaton pedig profasi. Már olyan vagyok mint a szita.

Bea
Bea

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: