Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Lányok!
Köszönöm a kedves szavaitokat!

Nagyon jól esett! Olyan jó lenne végre találkozni élőben is veletek! Tényleg, mikor lesz legközelebb tali?
Virág, Noémi, Egcsi!

Köszönöm!

Már jobb a kedvem, és úgy döntöttem, nem érdekel, ki mit mond. Ha soha nem fogyok le, akkor nem fogyok le. De pár kilótól csak sikerül majd megszabadulnom, de úgy, ahogy nekem és nem másnak jó!
Egcsi!
Ej, de utazgatós párod van!

Legközelebb szegezd az ágyhoz, és ne engedd felkelni!
Majd csak lesz neked is munkád!

Arra nem gondoltál, hogy továbbképzésre menj? Elvileg fizeti a munkaügyi központ, ha még nem voltál 2 éven belül, plusz még fizetnek is neked rendesen, majdnem még többet is, mint a segély!!! Tudom, mert 6 évvel ezelött én is voltam 2 tanfolyamon is, és azóta is azt a szakmát csinálom, sőt szeretem is amit csinálok! Tanulni meg babásan is lehet, csak ki kell fogni egy jó hosszú tanfolyamot! Az enyém 1 éves volt! Csak muszály befelyezned, különben vissza kell fizetni a tandíjat! De hát terhesen lehet tanulni, sőt talán az agy is jobban fog! Nézz körül, hátha indítanak mostanában olyan tanfolyamot, ami érdekel is! Ez is lehet jó megoldás, ha más nem akad!
Tornázni meg jó! Én, hogy a kitartásom töretlen legyen vettem bérletet, így muszály volt eleinte tornázni járnom, ha nem akartam az ablakon egy csomó pénzt kidobni! De annyira jól esett, hogy az csak na!

Most is már hiányzik, hogy nem voltam 2 hete, de örülök, ha mászkálni tudok nagyobb fájdalom nélkül, nem hogy tornázni. Szerintem nem igazán csökkent a cisztám, mert egyre jobban fáj, ahelyett, hogy múlna a fájdalom.
Tinka!
Remélem, neki is estetek!
Hú, már nagyon várom a holnapi napot, kíváncsi leszek, mit fog mondani a doktorúr.
Na, megyek dolgozni.
Üdv:
Gitta