A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

boni: jó reggelt! bár én még félig alszom.

katica
katica30

bettike, nekem a leghosszabb anovis ciklusom 60 nap volt . képzeld el, mennyire untam már a végén, oszt bejelentkeztem dokihoz , már aznap reggel fájt a hasam, és mire odaértem arra pecsételő vérzés. azért megnézett h ultrahanggal, és azt mondja: Nem tesztelt? mert olyan vastag a méhnyélkjahártya mint ha terhes lenne. MOndom csináltam egykét negatív tesztet. CSinálna még egyet? persze. persze akkor már 1, 2 éve próbálkoztunk. NA, Mézesmadzag elhúzva szemem elött,, hátha csak béna vagyok. REggel holt negatív teszt, 1/4 óra múlva pedig megérkezett várva várt vendégem Piroska .

(JA akkor abban a hónapban ittam a cickafark és palástfű keveréket)
Vendég

Szia KAtica! kérsz egy kávét? hátha felébredsz :lol:
Vendég

Kata, már csak egy nap :D :D Minden készen áll? Te is? :D

A párom pont tegnap ecsetelte poénként a haverjának, hogy ő a házasságkötő teremben azt értette mikor feltették a kérdést, hogy "a feleséged mindig elfog engedni horgászni amikor szeretnéd?" Erre mondta ő, hogy IGEN. :D :D Másra nem emlékezik :D

Gaby, ez a hő nagyon szuper!!!!!!!!!!!!Drukkolok. 37,2 atyagatya :D .

Puszi mindenkinek jövök még napközben is, de ma apa nap van :D , kivételesen nem dolgozik :D :D .

Melcsi

Kép
melcsi6

MElcsi Jó APANAPOT!!

AZ egyik ismerősömnek pedig egyidőben az anyakönyvezetővel a tanúja odasúgta a fülébe, hogy KÉRSZ EGY SÖRT? ő meg egyből rávágta, hogy IGEN :lol: persze mindenki hallotta aki a közelben volt.
Vendég

Én 2 napja próbálok visszaolvani :(
Nem bííírok :(
1 nap 4 oldal :shock: Aztaleborultszivarvégit :D

Babancs drága! sok-sok és mégtöbb drukk mára, én hiszem, hogy minden rendben lesz +++++++++++++++++++++++++++++++

Ceni!
Hihhhhetetlen, fiú :lol:
Ilyeneket meg ne is mondj, hogy leesik! :evil:

Klarissza!
Én is nevet változtattam abban a pillanatban, ahogy olvastam az álmodról, de közben rájöttem, hogy a párom vezeték és keresztneve is B-vel kezdődik, úgyhogy be vagyok biztosítva :lol:

Bettike táblájából próbálok informálódni onnan látom, hogy UH-k és egy teszt várható még a héten :D Azt is a táblából kellett megnéznem, hogy én hol tartok :lol:

Zöldi!
Helyzet?

Mindenkit ölelek, drukkolok és egyebek!
sonjus

boni:kávét nem ihatok, így marad a lassú ébredés :(

melcsi: jót nevettem a házasságkötős sztorin :D nálunk az volt a meglepő, hogy épp hogy elkezdödőtt a ceremónia, már az igeneken túl is voltunk (kb. az első másfél perc) :D aztán persze még volt beszéd, meg a többi, így tartott kb. 20-25 percet. de ekkor már nyugodtan ültünk :D

katica
katica30

KAta ez a kép csak NEked.

A sógorom készítette Izraelben, egy fiatal pár a tengerparton Kép
Vendég

Búcsúajándék:
http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=145753

Na léptem fősuliba, puszi mindenkinek!!!
Vendég

SOnjus jelöltelek :wink:

KAtica Főzök akkor teát, valamit adnom kell :lol:
Vendég

boni: egy gyümölcstea jöhet, köszi. no meg egy csoki :D

áfi: nem mondok semmit, de én már semmin sem csodálkozok. :evil:
magyar egészségügy :evil:

rólam: ma kifejezetten rossz a munkakedvem, nincs kedvem dolgozni. de már csak egy órán van, és futok okosodni az egyetemre.
katica
katica30

Hi csajszik!

Kata, nagyon sok Boldogságot, és jó készülődést! :lol: :lol: :lol:
Athíz, nagyn klassz volt a torta! A Te ötleted volt? És milyen szép nagy a pocid!!!
Csikken, Sajnálom a két vetélést, de egy harmadik már túl uncsi lenne! :wink: A 4 +++ teszt szerintem elég terhességi tünet!! :wink: :lol: :lol: hessegesd el a parát, és a negatív gondolatokat! Pihizz sokat, minden a legnagyobb rendben lesz! :wink: :lol: :lol: Drukkolok nagyon!
Cenikó! Babbancséknak nagyon nagyon szorítok hogy a babával minden a legnagyobb rendben legyen!! Légyszi tájékoztass majd a fejleményekről! ++++++++++++++++++++++++++++++
Neked pedig gratula a ksi tököshöz! :lol: :lol:
Klarissa, Remélem hogy rendbejönnek a dolgatitok! :cry: :cry: :cry:
Coca, ezek a háziállatos fotók nagyon tetszettek!! :lol: :lol: :lol: :lol: A fejfájás lehet ettől a hülye időtől is, de simán lehet kis röfi jele is :wink: :lol:
Snufi, :cry: Durva lehet ez a gyógyi. meddig kell még szedned?
Áfi, Egy nagy kalappal a sulihoz!
Gaby, A görbéd halad a tökéletesség irányába!!! :lol: :lol: nagyon tetszik!! Álomkór pajti kerülget még ? :wink: :lol: :lol:

Képzeljéte, a tegnapi uh-n már 7 db 10 mm-es tüszőt látott a doki, és egy kisebbet. nyálkahártya 9 mm. Szombatig még szuri, uh, meg vérvétel, jövő hét kedd vagy szerda pedig jöhet a RANDIII!!!!!!

Kép
macspacs

Katica,
nekem mostanában mindíg iylen a munkakedvem.. :cry: :cry:

Kép
macspacs

macspacs: nekem csak időnként. így ekkor a gyerkőcök dolgoznak, és én csak jegyet adok :D grat a sok tüszőhöz. drukkhegyek mennek+++

katica
katica30

De jó lenne ha nálunk ilyenkor a Főnökeim dolgoznának, és meg feltenném a lábaim az asztalra, és egyszer kétszer rájuk piritanék :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
macspacs

macspacs ez jó hír, RAndira fel! :lol:
Vendég

NA léptem, VASárnap jövök, BAbancsnak és pici babájának óriási ölelés REmélem minden rendben lesz!
Vendég

Jó reggelt!

Athiz: jók a képek! De mekkora pocid van :shock: (Az ugye Te vagy?)

Csikken: most már nyugi!!! :lol: Egyértelműen terhes vagy! Az undorodás a kávétól az egyik legtutibb jel! Állítólag.... :lol:

Kata: először nem is akartam hinni a szememnek, hogy 2.cn :shock: gondoltam szólok is, hogy rossz a tickered...Sajnálom! Lehet, hogy az esküvő miatti hercehurca, izgalom miatt esélyesebb lesz a következő hónap!! :)

Katica: Te tényleg antialkoholista vagy? Mondjuk én sem vagyok egy nagy piás, mert nekem rögtön megárt :lol: szerintem nálam már nyelés közben felszívódik az alkohol :lol:

Coca: az lett volna az igazi, ha a chilis vacsora ezekután még ki is jött volna belőled :-D

Gaby: megint feljebb ugrott a hőd! Tök jó :-D

Melcsi: nagyon szép a babakocsitok, jó strapabírónak néz ki!

Snufi: reggel szerintem fel kellene turbóznod a vérnyomásodat, meg kicsit több kávét, capuccinot inni napközben is...a második Bromot ugye lefekvés előtt veszed be? (akkor nem viseli meg annyira az embert...)

Áfi: szorítok a ZH-ra! Durva a cikk...Nem is értem, hogy a szülészeten mi az a műtét, ami halasztható?! :shock:

Macspacs: gratulálok a tüszőkhöz!!! Szuper a nyálkahártyád is!

Boniko: te egy tesztdíler vagy....ez legális? :lol:

Rólam: ma is szabin vagyok, hurrá!!!!! Tegnap jól sikerült a vacsi, bár nem jó helyre foglalták le az asztalt (dohányzóba), de sikerült átpakolni minket nemdohányzóba...ez a vége, ha én is résztveszek az asztalfoglalásban...múltkor teljesen egyedül csináltam, na, nem is volt asztalunk... :-D

LÁnyok, ha lesz felesleges teszt, akkor én is beszállok!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hali!

Igen Szezso, a nagy poci + Szili a lábamnál, az bizony én volnék. :lol:
Köszönöm lányok a dícséreteket!

Bettike, a fiam azt üzente, hogy NYUSZI. :shock: :lol: :lol:
De ahogyan előadta, az kész vicc. Remélem, hamarosan minden babára vágyót megnevettet egy ilyen kiskölök. :wink:

Láttátok Áfonya tickerjét? Adjátok át neki az első legkritikusabb egyharmad elhagyása miatti jókívánságaitokat. :)

Macsi, nagyon szépen haladsz, és drukk! A torta persze, hogy az én ötletem volt. :D

Gaby, csodásan alakul a hőgörbéd, hajrá, hajrá és drukkhegység!

Boni, nagyon tuti az a kép a párról! Hogy irigykedem a ruha miatt, meg persze most Katára is! :oops: Úgy szeretnék legalább még egyszer ilyen csodás ruhát magamra préselni. Csak előbb le kéne fogynom, és pénzt kéne hozzá gyűjtenem. :twisted:

Kata, ez az egy nap úgy elrohan majd, hogy csak na! Én ilyenkor már tiszta ideg voltam. :wink:

Melcsi, nagyon állat babakocsi, hát a miénk nem ennyire tutkó, de azért épp megfelel majd öcskös tologatására. :wink:

Puszikálok mindenkit, az elveszettek meg kerüljenek elő néha!
Vendég

Kata! A neved marad, né-s lesz, vagy apaneves-kötőjeles...?
...a "minden mensinél esküvő"- én állok eddig a legközelebb. :lol:

Gaby! Hűűűű!

Bettike! Na, apát kihagytad, ez volt a baj...

Szasz Boni! Miaz, hogy nem dolgozunk! :twisted: Én már bejelöltelek!

Katica! Én már ki sem bírnék 8 órát egyben! Belehalnék. Az én rekordesküvőm 2 perc 52 mp volt. Cakk-pakk.

Melcsi! Ezt tényleg kérdezték tőle, ezt a horgászost?

Sonjus! Zöldi még mindig fejfájástól szenved. De amúgy jól. ...leszámítva a hőhullámokat, a hasfájást, az esti zabavágyat, az állandó szomjúságot...

Áfi hajrá!

Macska! Ez Kép

Szezsó! élveztem volna tuti.

Kép
zölddisznó

Zöldi! Igaz! Akkor ma újra kezdem kevesebb vodkával! :lol:
(A női alkoholisták is így kezdik, hogy csak azt akarták, hogy megjöjjön!) :lol: :lol: :lol:
bettike
Eger

Sziasztok!

Melcsi! A szülés időpontját nem a pé-től, hanem az utolsó menstruációtól számolják, hiszen a pé-t nem mindenki tudja pontosan.

Tegnap voltam dokinál. Megnézte a görbéimet (november óta hőmérőzök), és nagyon tetszettek neki:)) Azt mondta, tankönyvbe illőek:)) Úgyhogy velem nem is csinált semmit (szerintem egy UH-t csinálhatott volna, mert tuti, hogy tegnap volt pé.), azt mondta, hogy az tuti, hogy van pé-m, úgyhogy először apát vizsgáljuk meg. Írt is beutalót, de azt mondta, ezt nem valószínű, hogy így elfogadják, mivel nics rajta naplószám, vagy mi a kutyafüle, úgyhogy menjünk el ezzel az őáltal kézzel írt beutalóval a háziorvoshoz, aki ad rendes beutalót. Na, erre azt mondta a párom, "csak nem gondolod,hogy én ezzel elmegyek a háziorvoshoz?" Úgyhogy a neten keresett is egy magán urológiai szakrendelést, inkább oda megy el. Az árat még nem tudjuk, de ha nem túl húzós, én is inkább oda mennék. Úgyhogy most itt tartunk. Azt mondta a doki, ha ez ok, akkor küld tovább meddőségi szakrendelsre.
zsebi_baba

Bettike! Menj el sújt emelgetni! Gyúrjál, vazze!

Kép
zölddisznó

Bettike, nálam az alkohol mindig fordítva hatott, vagyis ha ittam, attól mindig elmúlt a mensim. :lol: De én mindig is másképpen működtem, mint mások. Sőt, a megerőltető mozgás sem mindig hatásos. Viszont amit szülés előtt javasolnak, ha már túlhordtad a bébit az a sok lépcsőmászás. Ezt tudom ajánlani. :D

Zöldi, nekem mindkét terhességemnél az eslő 3 hónap szinte végig fejfájással telt. Igaz, én amúgy is migrénes vagyok, de akkor nagyon előjött a fránya. Az esti evés klassz tünet! :wink:

Zsebi, hát az UH tényleg nem ártott volna, na de nálunk is tul. képpen a hőmérőzés után apucit vizsgálták ki. Mi is magánban voltunk. Kb. 10.000 Ft a díja, de legalább nem kell hosszan várni, meg lesütött szemmel járkálnia a párodnak, mert szerintem ők ezt kicsit szégyenlik.
Vendég

Helló Zsebi! a Kaáliban 12.000.- az apacucc vizsgálat, és tenyésztik is, nincs-e benne baci, néznek másnapi mozgást... Kicsit húzós az ára, de 8000.- alatt nem találtok máshol sem, csak kézzel számolós egy óra múlva leletet kiadót, ami ugye gyanus.

Kép
zölddisznó

Tegnap mondták a híradóban, hogy most áprilistól hozzák be, hogy aki saját dokinál szeretne szülni, annak a kórház felé bizonyos összeget meg kell fizetnie, max. 100.000 Ft-ot. Hát most már nagyon össze vagyok zavarodva, mert akkor most nekem is fizetnem kéne majd? Most nem tudom, hogy ez a kórház benne van-e abban, ahová ingyen mehetnék vagy sem. Ezt honnan lehetne megtudni? Van valami tippetek erre vonatkozólag?
Vendég

Athiz! Nekem meg azért furcsa az a fejfájás, mert nem nagyon szokott. ...az esti zabálhatnékról inkább ne is beszljünk. Lassan meg kell erősíteni a galériát! :wink:

Kép
zölddisznó

Azhiz! Az OEP honlapján megnézheted, hová tartozol. de június 1-ig lehet szülni ingyé annál a dokinál, akihez jársz terhesgondozásra. ...de az is benne van a pakliban, hogy egy tollvonással megváltoztatnak mindent. Kurva sok tolluk van!

Kép
zölddisznó

Sz'asztok!

Athiz: nagyon klassz tortája volt Szilinek és hogy neked pedig mekkora pocakod van máááár!!! Nem semmi!!! Hogy telik az idő...

Melcsi: szuper a babakocsitok, tetszik. A mienk sportbabakocsi, amiben van hordozó is, ami autósülés is egyben... Ti az autóba külön vesztek babaülést?

Kata: annyira irigyellek az esküvő miatt, olyan jó dolog férjhez menni. :D (egyébként nekem is pont megvolt az esküvőnk napján)
szerika

Athiz: én úgy tudom, hogy aki már kismama volt 2006-ban azokra ezek a törvények még nem vonatkoznak... Sztem fogalma sincs senkinek arról, hogy most akkor mi van, vagy mi lesz... Remélem nem kell fizetnünk, durvaaaaa lenne!!!
szerika

Kép
klarissza32

Sziasztok

csak próbálkozom bocsi :oops:

Kép
klarissza32

lát valaki valamit?

Kép
klarissza32

Nem:(
szilbee

pedig jó lett volna ha látjátok, hogy ugrál a hőm és még akkor is milyen alacsony :roll:

Esetleg ha valakinek elküldhetném megpróbálná feltenni?

Kép
klarissza32

hát nekem a szülészetre a délpestit adta ki, én oda tuti nem megyek. Én azt hittem úgy lesz, kijelölnek 3 kórházat, és nem osztály függő, hogy hova lehet menni. Így minden osztályhoz csak 1 kórházat adnak meg :twisted:

Kép
gaby25

Hú, hát én sem gondoltam volna, hogy ilyen mocsokul oldják meg. Még én is a 3 kórházas verziónál tartottam. Erre most ápr 1-től írják, és egy szaros kórházra, a SOTE, ahová nem akarok menni. Szóval mindenért fizethetek. Meg most akkor a gyerek után is most 5-én, ha műtik? Mert a Heim Pálban lesz a műtét. :evil: :evil:

Klarissza, küldd csak el, ha gondolod nekem.
Vendég

Gaby én is megnéztem, és nekem is csak az itteni kórházat adta ki, de akkor honnan tudhatjuk, hogy még melyikbe lehet menni?

Kép
klarissza32

klarissza
több kórházat is kiad, ha a szakma csoport: mind
csak szakmacsoportonként 1 kórház van, hiába ír nekem ott 3-4-et :twisted: na mindegy, ha terhes lesze, anyósék bejelentenek tartozkodásira magukhoz, és akkor a szent imrébe tartozom majd :P

Kép
gaby25

athiz sajna nem ment át semmi

Kép
klarissza32

athiz hozzánk tartozik a Heim Pál gyermek gasztroenterológiai részlege, gyere jelentkezz át az én otthonomba :wink:

Kép
klarissza32

Köszi Klarissza, de nekem az urológia kéne. :lol:

Hogyhogy nem jött át? :shock: Az emailemre próbáltad?
Vendég

na még egy próba ki van msn közelben?

Kép
klarissza32

athiz átküldtem, de látom, hogy nem ment át én sem értem, hogy miért? amióta új officom van semmit sem tudok ide feltenni

Kép
klarissza32

Gaby, hozzátok nem jelentkezhetnék be, mármint anyósodékhoz? :mrgreen: Ugyanis ott szeretnék én is szülni.
Vendég

Klarissza, nekem az MSNM is be van kapcsizva, de nem nagyon értem, mert átjött, csak nincs a képen semmi. :shock:
Más program nincs a gépen?
Vendég

Sziasztok!

Én reggel vérvétellel kezdtem, de szerencsére nem éhgyomros volt, úgyhogy gondoltam elkerülöm a tömeget és csak 1/4 9-kor mentem. Hát amikor odaértünk ment be a 30-as orszámú, az enyém meg az 56-os volt. Szóval vártunk egy darabig türelmesen, aztán Réka egyre türelmetlenebbül :cry:

Babancsnak lehet, hogy már megszületett a babája. Nagyon remélem minden rendben lesz velük.

Szerika nem úgy van, hogy arra vonatkozik a mentesség, aki 2006-ban már terhes volt, de júli 1-ig szül. Végül is én is terhes voltam már 2006-ban, de mivel augusztusban szülök így szívtam.

Kata sajnálom, de legalább jól be tudsz pezsgőzni majd a lagziban.

Gabi, kívánom, hogy ez a görbe ilyen szépen folytatódjon és pozitív vége legyen :)

Kép
Kép
robcsi03

Athiz, ha én házam lenne, akkor azt mondanám rendben :P

Kép
gaby25

Athiz nem vagy elérhető! :cry:

Kép
klarissza32

Klarissza!
Tedd fel egy netes labumba! És utána másold be a linkjét! vagy a kp elérhetőségét!
szilbee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: