Sziasztok Lányok,
nagyon szomorú vagyok, hogy olvastam a hireket, Babancs, nagyon-nagyon szorítok holnap érted és a Babónak.
Cenikő, rendi vagy, hogy írtál neki sms-t én is kértem a számát, de szerintem már nem olvasta

. Én Győrtől kb. 20 km-re lakom, kérlek írd meg neki, ha bármiben tudok segíteni szóljon.
Gratulálok a kisfiúhoz, jól el fogják kényeztetni a lányok
Lányok mindenkinek köszönöm a babamérethez a hozzászólásokat. Az én babám csak "6 nappal" nagyobb a méreténél, csak teljesen megzavartak ezek a babamérettel kapcsolatos dolgok. Én is úgy gondolom, hogy a szülés időpontját a pé-től számolják és a szülési időpontja valahol a saccolt nap körül kell legyen, a súly meg függ amitől függ.
Eliza egy kicsit a Te eseted is megzavart, hogy utánam voltál 1,5 héttel szülés ügyileg, most meg megelőztél egy héttel

. Csak cikáznak a gondolataim, sokat gondolok a szülésre.....
Szeri, pont tegnap vettem meg minden gyógyszertári dolgot, meg magamnak óriás Tena Lady betétet, mert nagyon ajánlották a már szült anyukák. Hétvégén összekészítem a csomagomat, a babóét majd később, mert meg akarom kérdezni a védőnőt és a dokit, hogy miket vigyek be neki a kórházba.
Ma kimentünk Bécsbe babakocsit nézni, aztán megálltunk Győrben és megvettük ott, mert sokkal szebbek voltak

. Még nem fényképeztem le, de megtaláltam a neten, ilyen lesz, csak narancssárga-bézs színben (nászajándékként kaptuk - igaz tavaly áprilisban volt az esküvőnk, de most lett aktuális az ajándék

):
http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?sho ... nas_251717
Remélem meg tudjátok nyitni.
Megyek pihengetni, puszi Mindenkinek. Holnap jövök. Lassan letelnek a bevásárló napok aztán már tényleg tudok írni mindenkinek külön.
Melcsi