A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Klarissza! Nem sikerült megyőzni apát? :(

Egyébként szívesen vesszük hozzászólásaidat, álmaidat, álomfejtéssel együtt! :lol:
bettike
Eger

Klarissza! Miért szedsz antibogyót? Ezt nem értem!

Kép
zölddisznó

Klarissza már nem akar kismama lenni, pláne, hogy nem is Ő erőltette aki pedig erőltette semmit meg nem tesz érte. Érted?

Kép
klarissza32

De ez most nem bosszú, ugye?

Kép
zölddisznó

Bosszú? Nem hinném ezek tények és én megmondtam neki, volt rá reakció is (elköltözik) :twisted:

Kép
klarissza32

:shock:
bettike
Eger

Ajjaj!

Kép
zölddisznó

Klariszza
ez most komoly? :shock: :? de ha ő annyira akar babát, akkor meg miért nem tesz érte semmit? Nem értem. :? Akkor mégsem akar annyira :roll: azért akar elköltözni, mert újra fogigátlót akarsz szedni? Lehet átrágja a dolgokat, és mégis megjön a jobbik esze, nem?

Kép
gaby25

A férfiakkal nem mindig könnyű!! (Tisztelet a kivételnek!!!!!) Pláne mikor Ők sem tudják mit akarnak...
szilbee

Csajok, kérdem én hogy kpzelitek, hogy szegény tengeren túli topiktársatokkal így kiszúrtok. Hát szabad ennyit írni :lol:

Ceni, dejóóóóóóóóóóóóóóóóóó, még egy kukac. Örülj neki, apa tud kivel focizni majd.

Macspacs, Zsebi hírek..... Gyertek.... Meséljetek....

Babancs, nagyon nagyon drukkolok, legyen egészséges, szép nagy babátok. Megy az ölelés, pozitív energiák, ima, minden ami kellhet.... ((((((((((((babancs)))))))))))))

Melcsi, képet majd a szerzeményről küldj, nagyon kíváncsi vagyok.

Nekem feszít a hasam, ez azért van mert nőőőő???? tudom hülye kérdésre hülye válasz, de ha hétfőn nem lett volna magzatvízvétel azt mondanám semmi gond, azért van, de most nem tudom, mit gondoljak. Éreztétek ti is?
Kicsit zavar, hogy én még nem érzem a tököst. tuti olyan nyugodt, mint az apja, és akkora hasa lesz, mint az anyjának :lol: így meg nehéz megfordulni....

Purc

Kép

Kép
purc

Hát ez van :roll:

Más álmom is volt ám!, valami Csaba nevezetű fiatal pasi (24) csapta nekem a szelet és olyan kedves volt 26-nak nézett pedig már 32 vok. Nem ismerek Csabát :roll: :!:

Kép
klarissza32

klarissza
én ismerek Csabát, de nem 24 :P

Kép
gaby25

Lefotóztam Áfi kutyáját és macskáját műholdról!

Kép Kép...csak hogy mire számítsatok!

...húzok is gyorsan bevásárolni, hihi :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

Én ismerek! 4 nap múlva lesz 20 hónapos! :wink: :P
szilbee

klarissza, sajnálom tényleg.

Purc

Kép

Kép
purc

Babancsnak extra drukkok és extra rágondolások!!!!!! Az első topikbébinek pedig óriás-hiper-mega szurkok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Robcsi még nem is gratuláltam a (valószínűleg :lol: kiscsajszihoz! :lol:

Enikő: akkor mégis győzött a tudatalattid, hogy kisfiú lesz!!! :lol:

Klarissza, sajnálom, hogy elfajultak otthon a dolgok :(
Az álmoddal kapcsolatban: véletlenül nem Bszezso volt, aki terhes lett? :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babancs
bizti minden rendben lesz, annyian sorítunk nektek :P

Zöldi
azt a kutya meg a macska :lol: :lol:

Bszezso :lol:
én meg Bgaby vagyok, és rólam álmodott :lol:

Kép
gaby25

Bgaby: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

BSzilcsi jelentkezik! :lol:
Úgy látom, mindenki pályázik Klarissza álmának beigazolására. BGaby, jó eséllyel indulsz!!! :D

Babancs, istenem, mennek a drukkok, ölelések, mindenek, amik most segíthetnek!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szirom, köszi a tegnapi sok-sok választ, neked meg kitartást, mikor leszel túl ezen a fránya vizsgálaton??? Majd gondolok rád extra energiákkal. :wink:

Coca, ha ilyen háziállatok vannak Áfiéknál, akkor én majd a kerítésen kívül beszélgetek veletek, jó? :lol: (félek a kutyáktól már alapból is...)
:? :shock:

Purc, ne aggódj, pihengess ezerrel, sztem csak növöget a maszat odabent, azt érzed. :wink:

Kép
szilcsi

BAbancs Óriási nagy drukk és +++++++++++++++++++++++++++

CEni Apukám mit meg nem adott volna ezért a hírért 1984 ben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

purc ne aggódj, tengeren innen is nehéz követni :lol:

Szil Teneked is jut, meg másnak is, hioszem ebben mind pozitív. már nálam vannak, GAby akár ma is ideugorhatsz érte, ha nem bírsz várni.

KAta is jöhet eski elött egyért
Vendég

Szilcsi,
a mi kutyánktól kár félned...
Babancsnak
természetesen mennek a drukkok hogy semmi baj ne legyen a picivel!!!
Coca,
viccelődünk? viccelődünk? :lol:
Enikő,
szóval Pöcse van :D Sebaj! Apa megkönnyebbül.

A kutya valódi arca:
Kép

Kép

És a macskák:

Kép

Kép
Vendég

KLArissza Rettenetesen sajnálom, nagyon remélem, hogy megoldódik a probléma, és a párod csak hirtelen döntött így. de bármi is lesz, mindig téárt karokkal várunk itt :lol:
Vendég

áfi édes a kutyád

a macska is, csak arra allergiás vagyok :cry: és ahogy ezt leírtam két hatalmasat tüsszentettem :wink:
Vendég

Hahó,

húúúúúú, 3 oldalt termelni reggel óta,..... :?: ...., még szerencse, hogy ráértem elolvasni... :wink:

Képzeljétek: reggel tök jól voltam ugye,.... elindultunk vásárolni, és annyira szarul lettem,... :roll: hányinger, szédülés, foltokat láttam, ... FRÁNYA BROMO!!!!! (Bettike, készülj!)

Robcsi: tesódnak erőt küldök. Gyerekszáj tecc.

Macspacs, mi volt dokinál???

Ceni: növöget, növöget LACKÓ :!: Juhhhéjjj!

Málna: ne izgass minket!

Babancskának drukk!!!!!!!!!!!!!!!! ****************

Gaby: melóügyben fejlemény?

Klarissza, :( . Ez nem végleges, igaz?

Purci: negativ gondolatok HUSSSS! Pihizz 1000rel!

TALI: akkor én nem sütök!!! :lol: Viszont a bort viszem, hmmm? :wink:

(iwiw: 23)

Akinek nem irtam : Pussssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufinekem miért nincs annyi? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Snufi
melóügybe szerintem később lesz fejlemény, nem tudni milyen szervezkedések lesznek :roll: minden esetre sok vezető kompetenciával rendelekzem, és kérek dupla fizetést :lol:

Áfi
nagyon kedves pofija van a kutyusnak :P sziámi cicusod van? nekem is volt, imádtam, csak már elpusztult szegényke :( világ legokosabb cicusa volt :D nekem csoki színű volt, tied is annak tűnika a képen, a fókaszínű világosabb

boniko
akkor már ma lehetne + tesztem :D azért inkább várok még ezzel, persze elhozhatom ma is, 10 perc múlva végzek melóhelyen.

Kép
gaby25

iwiw 30 :D nyertem :D igaz nekem a megint megjött topikból is van :wink:

Kép
gaby25

Boni: vadássssssz!!!! :lol:

snufi

Szegeden sötét van... :shock: Olyan borulás ért ide, mintha este lenne. Katica, te látod ezt????????? :shock: :shock: Félelmetes.

Robcsi, jót nevettem az idézeteken!
Mindig elhatározom, hogy idebent nem fogok babanetezni, mert csak röhögés a vége, az emberek meg néznek rám, hogy itt röhögök a gép előtt.

Snufi, te miért is nem sütsz??? (kifogást egyébként nem fogadok el, muszáj sütni valamit!) :D

Kép
szilcsi

Gabx: nekem csak innen, tehát én nyertem!!!! :wink: :lol:

snufi

Gaby,
szerintem a kép sötét kicsit.
A kislány fókaszínű, a kandúr kék
(sziámitlanok nem röhögnek, ez a szín neve...)
Vendég

Snufi
na szép, elveszed a trófeámat? :evil: :P :wink:

Kép
gaby25

Szilcsi és Mindenki: hát jó, nem akartam, de akkor döntsetek:

Több éves kiváló tapasztalat által házilag práselt és előállitott IGAZI házi bor (vörös és fehér IS) - korlátlan mennyiségben

VAGY

Vmi kis szokványos sütiKE, az asztalon kb. a 8. fajta,... :roll:

NOS????? (hangsúlyozom: VAGY, NEM ÉS) :wink:

snufi

Áfi
néztem, hogy kicsit világosabb mint az enyém volt, de gondoltam nem elég világos hogy fókaszín legyen :P mondjuk a felső képen még igen, de az alsón sötétebb :) na majd megdögönyözöm, ha hagyja magát :P

Kép
gaby25

Snufi, ha már ez van, akkor én szavazok: BOR (vörös és fehér IS)! :D

Kép
szilcsi

Áfi, az nagy gáz, ha én félek a kutyáktól és utálom a macskákat??? Ugye azért még mehetek??? :shock: :D
Nekem hiába mondja bárki, hogy nem kell félnem, így jár, akit támadott már meg kutya... :?

Kép
szilcsi

Snufi házi borocska jól hangzik :) egy pohárkával 2 in 1 is lehet ugye? :P ha esetleg boniko által hozott teszt tényleg + :wink:

Kép
gaby25

csajok
én még mindig nem tudom mit vigyek :? :roll:

Kép
gaby25

boniko
na most már lépek haza, akkor hétfőn hozom el :wink:

Kép
gaby25

Gaby: naná!!!! Egy kis pohárka Minden kismamának + Baboknak jót fog tenni. (100% szőllő)

snufi

Gaby,
ez 2 macska!!! :D :D :D
Felső a kandúr alsó a lánycica...
Vendég

akkor vadászok
Vendég

Snufi: mennyi Bromot szedsz? Jöjjön a bor, szerintem is! :lol:

Szilcsi: majd bedöntesz pár pohárka itókát, és akkor már nem fogsz annyira félni :lol: Szerintem egyébként esélyük sem lesz, hogy hozzád férkőzzenek, annyian leszünk, biztos mindig lesz valaki, aki lefoglalja őket :-D

Áfi: nagyon cuki az összes állatotok! :lol:

Különben szunytam egy órát, és most kis tatarozás következik, mert 6-ra megyünk a kollégákkal vacsizni :lol: Na, majd még benézek...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Snufi Vörösborra szavazok :wink:
Vendég

szezso nem kell tatarozás, így is szép vagy :lol:
Vendég

iwiw: 31 :P :wink: :lol:
szilbee

Áfi, nagyon szép ez a kutyus. :lol:

Szezso, jó szórakozást.

zsebi, macspacs???? MIvolt????

Purc

Kép

Kép
purc

Purc, szerintem keményedés amit érzel, pihizz 1000-el és ha van vegyél be magnéziumot, ez hat.

Szezso, köszi :D jó étvágyat a vacsihoz!

Bettike miért nincs valamilyen vonalzód?

Kép
Kép
robcsi03

Áfi
király, akkor két cicát dögönyözök :) egyik sem tűnik kéknek :lol: na persze a kutyus sem marad ki :wink:

Kép
gaby25

...megjöttem. Vacsiztam egy jót. ...namost az utrót nem kellett volna chillis kézzel...

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: