A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Purcika! Azt mondta a tesó (a védőnéni), hogy a magzatvíz vétel után 1 hétig feküdni kell, a minimális vetélési kockázat elkerülésére. Úgyhogy pihenj, amennyit csak tudsz!

Kép
zölddisznó

Szilva, pénteken Debrecenbe utazok, vasárnapig ott leszek! :wink: Megyek konferenciára.

Kép
szilcsi

Coca, ajjaj én ma már itt pakolászok, nem bírom én a tétlenséget, de akkor pihizek. Monjduk szépen lassan tudok csak mindent csinálni, olyan öregessen, anyókásan :lol: Na akkor vízszintbe teszem magam. Kösz!

Szilcsi nem volt olyna vészes, nem láttam ám én azt a tűt, az Uh monitort néztem :lol:

Szilva, pedig oda sem nézett :? Csak a tudat. Komolyan utána úgy kellett összekaparni szegényt, de nagyon hősies volt ám :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Ugyan olyan hősies, mint te :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

nekem csak 7 ismerősöm van :cry:
Vendég

Purc pihenjél sokat!
Vendég

Hahó!

Felébredtünk :wink:

Szilcsi! Én is épp akartam mondani, hogy egy napon születtünk :lol: Csak amikor te a világra jöttél, én már az ifjúsági csapatban kézilabdáztam :lol:

Purci! Pihenj, tényleg azt kell, én is úgy tudom! A férjednek is hirtelen jött, szerintem azért borult meg! A szülés az más, abba lassan szépen belesodródik az ember :wink:

Megyünk a bótba!

Zöldi! Nálatok lesz genetikai vizsgálat? Ajánlott neked is, megcsináltatod?
Mi a korionbiopsziát választottuk, szóval rövidesen. Én irtóra be vagyok tojva, ami azt illeti....

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Purc! Elég borzasztóan hangzik ez a magzatvízvizsgálat! De ügyi vagy, ha azt mondod, nem nagyon fájt! Azért kérdeztem, mert 35-ön felül vagyok, tehát ajánlott lesz nekem is (bár már ott tartanék:))
zsebi_baba

Ja, egyébként én sem bírom a tű látványát sem, kórházban még látogatóként is ájultam el egyszer, de a szüléskor semmi bajom nem volt:) Bele lehet jönni!
zsebi_baba

Szirom, akkor majd csókolommal kell köszönnöm ezentúl? :lol:
Mi az a korinbiopszia? Elég csúnya neve van... :shock:

Gaby, már nem csak te produkálsz tüneteket, én is csatlakozom. A 2. dpo óta esténként mensisen görcsölök pár órát. :shock: Hogy ez mitől lehet???

Kép
szilcsi

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

A biopszia szót már ismerem :D Egyik kedvenc sorozatom a Dr. House (jól írtam? :? )

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva! Ezt leírnád zulu nyelven?

Kép
bettike
Eger

boniko: 8

Szilvi

szilvaqueen

Katáról ma még nem hallottam????

Mfpan és Lili is teljesen el van veszve!

Kép
bettike
Eger

Valami bazi nagy tű féleséget böknek beléd, és azon keresztül vesznek szövetmintát. Vagy valami ilyesmi. :?

Szilvi

szilvaqueen

Bettike, Kata nem most a hétvégén megy férjhez??? A táblában 31.-e van írva. :shock:

Kép
szilcsi

Én is úgy tudtam, hogy most megy férjhez.

Szilvi

szilvaqueen

LÁnyok, képzeljétek tegnap írtam levelet a dr LÁzár Erikának, és visszaírt, megadta a telefonszámát, hogy megbeszéljünk egy időpontpot.és azt mondta, hogy még nem is kell a laborvizsgálatokhoz budapesti bejelentett cím. MÁr rég lemehettem volna én is a vizsgálatokra! :evil:

Örüljetek velem :lol:
Vendég

Lehet, hogy kulon lesz a polgari, meg a templomi??? Vagy??? Mert en is ugy tudtam.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

HURRA BONIKA!!!! AKKOR HAJRA!!!! :wink: :arrow:

snufi

JAJJJJ! Snufi! Mindjárt javítom! Elfelejtettem! Bocsi!

Kata 2-szer megy férjhez (ugyan az lesz a férje, csak külön van a polgári és a templomi)! És a jövő hetit iratta be! Ugye??
De végül is beírhatom mind a kettőt! :lol:

Boniko! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor te is kipróbálhatod az új eü rendszert!

Kép
bettike
Eger

Éljen BONIKO! Éljen BONIKO! :lol:

Szilvi

szilvaqueen

KATának most a polgári, jövö hlten templomi és lagzi
Vendég

Halihó,

visszajelöltem aki jelölt.
Hogyan tudok csinálni külön csopportot? Vagyis azt csináltam, de hogy tudom áttenni az ismerősöket bele???

Katának remélem szép idejük lesz!!!

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Boni, ez nagyon jó, akkor hajrá. Jelölj be engem is, mert én nem talállak, kevés az infóm. alul van az e-mailem.

zsebi privi ment.

Purc

Kép

Kép
purc

köszikösziköszi
Vendég

szirom, megvagy. Igazoltam...

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Csak gyorsan egy kis időre benézek. Sajna rohanok mindig.
Visszaolvasok és még jövök.
Ma vagyok 1cn, aminek jelen esetben örülök. :lol: Rendben visszaállt minden.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Hahó!

Ilyesmit találtam, normális leírást nem:

Magzati kromoszómavizsgálat. Lényege, hogy a méhlepényből (korionbiopszia) vagy a magzatvízből (amniocentézis) mintát vesznek, a sejteket tenyésztik, a sejtosztódást egy bizonyos fázisban (korai metafázis) leállítják, és a kromoszómákat megfestik. Ekkor a kromoszómákat mikroszkóp segítségével lefényképezik, a fényképből egyenkét kivágják és meghatározott rendszer szerint rakják sorba. Ma már a munka- és időigényes munkafázisok komputerizált módszerekkel történnek.

De ami miatt mi inkább ezt szeretnénk, az az, hogy sokkal korábban el lehet végezni, mint a magzatvízvételt. Úgy vagyunk vele, hogy ha baj lenne, akkor derüljön ki minél korábban.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Helló, köszönöm az iwiwes jelöléseket!
Természetesen visszajelöltem.

Robcsi jól írtad, nemrég küldtem priviüzit Veramaminak, de azóta sem volt semmi reakció. De máshová sem írt, email címe pedig nincs megadva, úgyhogy nem tudom, mi lehet a bibi. :(

Boni, igazán helyes arcod van! Örülök a Lázár dokinőnek, ő aztán szerintem igazán konyít a dolgokhoz.
Átadhatod neki üdvözletemet, meg hogy jól van az egyik Gynevacos babája (mármint a pocaklakóm) :D .

Bettike, köszönöm a táblábavételt! Te is csinike voltál/vagy.

Meg persze mindenki nagyon bájos a maga módján, már akinek láttam a fotóit. :wink:
Vendég

Maga módján bájos Snufi immár otthonról jelentkezik!

Lili, örülök, hogy örülsz!

Athiz: Nektek hányadik hónapban jött össze? És szerinted a Gynevac segített????

Már én is játszom a gondolattal,hogy beadatom..... :roll:

snufi

Bocsika, hogy csak így belecsapok a lecsóba, de látom nagy iwiw-ezés van, nekem meg nincs időm bogarászni, ha gondoljátok Zöldinél, Gabinál és még egy pár lánykánál megtaláltok. P-betűs vagyok és Sonja :) Ki gondolta volna? :)

Szilinek boldog szülinapot
sonjus

köszike athiz :lol: átadom,most egy hülye laptopról irok,később jövök.puszi
Vendég

Boni, de jó!!!!!!!!

Most lesz a polgári, jövőhéten a templomi eski! :lol:

Bettike, én már kora reggel itt voltam!!!

Képzeljétek reggel elkezdett fájni a pocim, mondtam magamnak, hogy tényleg megjön! Erre elmúlt a hasfájás és úgy elkezdett fájni a cickóm hogy csak ihaj! Melltartó nélkül rossz!

Kép
kata05

Lányok! Elég nehéz követni titeket!! :lol: :shock: rengeteget írtatok.

Bettike! Itt vagyok már, csak nem tudok olyan sokszor jönni sajna. Ha javítod a táblát akkor engem is légyszi. 1 cn. :lol: köszönöm!

Purc!
Nagyon örülök, hogy nincs semmi baj. :lol: Most már megnyugodhatsz. Én a magzatvíz levételtől félnék az biztos, még így is, hogy igazából nem zavar ha vért vesznek. Nagyon bátor vagy!!

Szirmi!
Nagyon jól sikerült a kép!! Nagyon aranyos!

Gaby!
Jól alakul a görbéd! :wink: Nagyon jó lenne, ha nem kellene ismét az a sok vizsgálat. :lol:

Snufi!
Nem vagy rosszul a gyógyszertől?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

KATA, ÁÁÁÁÁÁ DE IZGI: DRUKKKK, DRUKKKK, DRUKKKK!!! :lol:

snufi

Boni!!Hajrááá doki!!

SZilcsi, macspacs, robcsi, boniko: jelölnék, de kit keressek??

Többiek: jelöltem pár embert, akit nem, az szóljon!!
SZirmi:nem jött jelölés, de én vadászok rád is..

babaimádó
Kép
babaimado

Lili, már nem. (3 napja) Előtte iszony oda voltam Tőle,... :roll: Jössz a találkozóra? Te fent vagy iwiwen?

snufi

Kata! Igaz! Bocsika! :oops:

Lili! Okés!

Kata! Ezt akkor b...bás tünetnek veszem! Csak nem írom ki babonából jó?

MFPAN!!!!!!
Az nem ér, hogy te vévig drukkolod a mi ciklusainkat, a te első próblákozós, éles ciklusodat pedig titkolod! :twisted:

Kép
bettike
Eger

Kata, jó kis nászajándék lenne, nem ? :) :) :)

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Hát nagyon kiváncsi vagyok hogy mi van! Reménykedem aztán majd meglátjuk! Tuti nászajándék!

Kép
kata05

Lenne egy kérdésem.

Az E vitamin jó a teherbeesés segítésére, de mi van ha valaki már terhes. Akkor nem árt?
Mert én megrögzött szotyizó vagyok és az teli van E vitaminnal. De nem ám azt a jó kis pucolgatósat hanem ami már meg van pucolva. Egy 15 deka tuti lemegy egy nap...

Szerintetek???

Cs

KépKép
Kép
csikken

Babaimado! Hát hihetetlen én nem is hiszem el a korodat! Szerintem tagadj le minimum 5-6 évet! :lol:

Kép
bettike
Eger

Betttike!Édes vagy, de a képek 2005 nyarán készültek. Azóta sokat híztam (+8-10 kg) és öregedtem. :D
Te viszont édes vagy a képeken, de mindenki más is!!

Segítsetek! Nem tudom megkeresni sziromkát és bonikot. Adjatok infót!!

Van valaki akit kihagytam??

Panni! Én is hiányollak!!!

Lili! Mi történt?

babaimádó
Kép
babaimado

Snufi, nekünk a 8. hőmérőzős hónapban jött össze a baba, de már előtte is próbálkoztunk, csak nem ennyire rámenősen.
Minden valószínűség szerint a Gynevacnak köszönhetem a babát többek között, a honlapjukon úgy írták, hogy ha a kúra alatt nem is, de az azt követő 8. héten szoktak ált. teherbe esni a nők. És lám, a kúra utáni első ciklustól kezdve pontosan a 8. héten megtört a jég. :D Mindenkinek csak javasolni tudom, persze sajna ez nem garancia, hogy babás leszel, de sok nőnek már bevált, én kipróbálnám a helyedben. Ártani nem árt!

Sonjus, köszi neked is! Engem is megtalál iwiwen, akinek kedve van hozzám, és még nem tette meg.

Pusza
Vendég

Athiz! Én nemrég bejelöltelek!

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi az infókat Athiz! :lol:

snufi

Kata, kicsit most visszasírom a mi készülődésünket, pedig nem volt leányálom, de ez olyan izgalmas!!! Képeket majd feltétlenül hozzál! :D

Sonjus, jelöltelek! Jó sokfelé utazgattatok, és milyen szép helyekre! :wink:

Babaimi, küldtem privit!

Szirom, köszi az infót. Muszáj megcsináltatni, vagy ti választottátok ezt a vizsgálatot?

Csikken, szerintem semmi bajod nem lesz a szotyitól, az sztem annyira kevés e vitamint tartalmaz, hogy nem árthat. De ha megnyugtat, majd kérdezd meg a dokitól. :wink:

Kép
szilcsi

Bejelöltelek szilcsi:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: