A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Orsi, köszi tanácsokat és Naggyon bódóg szülcsinapot!!!!!(utólag is:-))))))

Leone! Ez a proklaktin dolog érdekes, de nem tudom mennyire tudja az ember befolyásolni a stresszes dolgokat, igaz én egy ideje nem stresszelek, de volt idõ nem is olyan rég.....

Nickie!:-)))Egy ember elviszi a kutyáját az állatorvoshoz:
- Doktor úr, vágja le a kutyám farkát!
- Miért tennék ilyen szörnyûséget?
- Holnap vendégségbe jön az anyósom és nem szeretném, ha azt
hinné, valaki is szívesen látja...

--------------------------------------------------------------------------------

Miért viszik az anyóst mindig szavazni? -Hogy szokja az urnát.
--------------------------------------------------------------------------------

Mit csinál a võ ha meghal az anyósa? - ??? - Gyorsan elengedi a
nyakát...

Kovácsúrral közli a barátja : - Az anyósa nagyon beteg. Az orvosok
feladták. - Remélem nem a mi címünkre.

Anyós fekszik az ágyba és ezt mondja: - Jaj meghalok,jaj meg
halok...JAJ egy pók van a falon.
Mire a veje: -Anyuka csak egy dologra koncentráljon.

Miben egyezik az anyós és az ösvény? - ??? - Mind a kettö egy csapás!

Bíróságon - Vádlott! Mivel tudja indokolni, hogy mellbe lötte az
anyósát? - Aláhordott a puskám.

A férj odamegy a feleségéhez.
- Te, mostanáig nem akartam szólni, de kezd kínossá válni, hogy az
anyád húsz éve nálunk lakik.
- Az én anyám? Azt hittem, a tiéd!

Mikor hagyta abba az ivást? - kérdi az orvos. - Amikor duplán kezdtem
látni az anyósomat!

Mi a teendö, ha az anyós a második rúgásra sem indul? Jól meg kell
szívatni.

Mi a külömbség a daganat és az anyós között ??
- A daganat lehet jóindulatú !!

Mi az?
Feldobják az anyóst, leesik semmi?
-Nagy szerencse!

Két barát beszélget: - Miért állsz ki az erkélyre amikor az anyósod
énekel ? - Tudod, nehogy azt higgyék a szomszédok, hogy verem.

Az anyós már több hete vendégeskedik a fiataloknál. Az egyik este
megkérdezi a vötöl: - Mondd fiam, van még olyan könyv nálatok amit
nem olvastam? - Igen! A menetrend.

Két barát beszélget: - Tudod, hogy szeretem a sört?
- Hogyan ?
- Mint az anyósomat. Hidegen, és az asztalon.

Az orvosnál: - Doktor úr valami baj van az anyósommal, mert furcsán
viselkedik. - Mit csinál ? - Házimunkát végez.

Melyik az igazán jóindulatú daganat? - ???? - Amelyik csak az anyóst
támadja meg.

Orvos: - Aztán használt-e az orvosság?
Kovács: - Bizony használt, mert szegény anyósom most már egészen
elhallgatott.

Hogy megy a méhészkedés ? - Remekül ! Méz ugyan egy egy csepp
sincs még, de az anyósomat már legalább hatszor megcsípték ezek a
jószágok !

Hurki!Okés megyek talira, de hanyadikán? azt nem írtad......Bocsi.......:-))Mirõl ismerlek meg titeket? Piros egyencipõ, vagy citromsárga szoknya?

Erika, egyet mondok kettõ lesz belõle, én is most váltottam dokit, ha akarod, nagyon szívesen megadom az "új " dokim adatait!

Beja+Zafi!!!!
Úgy legyen, Ámen!Összefognak gyünni a puják, csak maraggyatok vélünk!

Gitta!Csak mint egy mellékesen( irul-pirul)szóval...........nem lehetne valahogy felkerülni a táblicskuba? :-))

Jobb és szebb napot mindenkinek, mint a reggel!!!

Én csak ilyenkor tudok jönni, 8.00.-ig, mert onnantól korlátolt az internet hozzáférésem....:-((

Ilduci
Névtelen

Ilduci!
Add meg az adataid, és beleteszlek már a következõbe!
Ha meg már kérted, akkor bocsi, hogy elfelejtettem. Kép
Jók a vicceid!

Úgy tudom, a tali hétfõn lesz!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Köszi a fogadtatást és az ámeneketKép, igyekszünk, igyekszünkKép

Gitta, köszi, hogy máris ott virítok a táblázatban, ami egyébként fenomenális! Nekem nagyon tetszik! Kép
Kiegészítésképp: 27 éves vagyok és budapesti.
(Zafi lánya nem dec. 6-i, hanem dec. 18.)

Cupp,
Beja
beja

Jó reggelt Mindenki

Tegnap óta igen megszaporodtunk. Minden újnak üdv itt, és minél hamarabb húzzunk át a Frissbe.

Zafi
Én is hasonló cipõben vagyok mind Te, nekem is 38-44 napig teljesen változatosan jön meg. Érdemes lenne hõmérõznöd(ha eddig nem tetted, hogy OK e a pé. Meg egy dokinál UH-val is nézni kéne. Nekem a pé-em nem jó, ezért ilyen hosszú a ciklusom. Én Serophene-t kaptam most elsõ hónapban, sajna nem használt, most már csak azt várom, hogy jöjjön meg és köv. hónapban duplán kapom és remélem OK lesz.

Erika
Azért az 1 év próbálkozási idõ elég már arra, hogy dokival megnézessétek magatokat. Lehet, hogy csak egy picike rásegítés kell és már zebrás is leszel.

Lányok
Ti olyan sok mindenrõl tudtok. Hallottatok valamit a taponcai meddõségi centrumról? Esetleg van valaki aki ide jár? Bár többnyire Bp-ek vagytok,ahogy látom. Esetleg valamelyek dokiról tudtok valamit?
Elõre is köszi.

Kitty
kitty123

Szép Jó reggelt Mindenkinek!

Ilduci!
Nagyon megköszönöm, ha megadod a dokid adatait, próba cseresznye... Viccek, nagyon jók!
Ime tõlem is egy kis nevettetõ:o))
"Ültem az asztalomnál, amikor eszembe jutott egy függoben lévo telefonhívás, amit még el kell intéznem. Vettem a számot és tárcsáztam. Egy férfihang válaszolt kedvesen: "Halló?"
Udvariasan mondtam: "Itt Patrick Hanifin. Beszélhetnék kérem Robin Carterrel?" Alighogy befejeztem, a kagylót lecsapták. El sem hittem, hogy bárki ilyen bunkó tud lenni. Kikerestem Robin számát a noteszomból, és felhívtam a helyes számon. Kiderült, hogy véletlenül az utolsó két számot felcseréltem. Miután beszéltem a barátommal, úgy döntöttem, hogy újra hívom a fickót. Amikor felvette a telefont, beleüvöltöttem, "Hülye bunkó!" majd lecsaptam a kagylót. Majd a telefonszám mellé írtam: "hülye bunkó" és betettem az asztalfiókomba. Az elkövetkezendo hetekben, amikor rossz passzban voltam, csak felhívtam, lehülyebunkóztam, és lecsaptam a telefont. Ettol mindig felvidultam.

Még abban az évben a telefontársaság bevezette a hívószámkijelzést.
Ez nagyon fájdalmasan érintett, mert abba kellett hagynom a "hülyebunkó" hívását. Aztán egy nap eszembe jutott valami. Újra felhívtam, és hallottam ahogy mondja: "Halló". Kitaláltam egy nevet és udvariasan ezt mondtam neki: "Jó napot uram. A telefontársaság kereskedelmi osztályáról beszélek, és érdeklodni szeretnék, hogy hallott-e már cégünk hívószám-kijelzési szolgáltatásairól?" O nemmel válaszolt és lecsapta a telefont.
Gyorsan visszahívtam és ennyit mondtam neki: "Azért, mert egy hülye bunkó vagy!" és letettem.

Az ok, amiért ezt megosztom veletek az, hogy megmutassam, ha valami igazán bosszant, akkor van mód tenni ellene valamit. Csak hívni kell azt a számot.

Egy másik nap egy idos no elég sok idomet elvette, miközben próbált kiállni a parkolóból. Azt gondoltam, sosem fog már eltunni onnan. Végül beindította a kocsit, és csiga lassan kigördült a parkolóhelyrol. Kicsit hátratolattam, hogy legyen elég helye kikanyarodni. Nagyszeru, gondoltam. Végre elmegy. Amikor hirtelen a semmibol feltunik egy fekete Camaro és beáll az én parkolóhelyemre! Dudáltam és ordítoztam, hogy nem teheti ezt velem, mert én voltam ott elobb. De a fickó csak kiszállt a kocsiból, tudomást sem véve rólam és besétált a bevásárlóközpontba.
Ez a fickó egy hülye bunkó, gondoltam, ahogy nagyon sok hülye bunkó létezik a világban. Amikoris észrevettem egy cetlit a kocsi ablakán: "Eladó" és alatta a telefonszám. Felírtam a számot és kerestem egy másik parkolóhelyet.

Néhány nap múlva, otthon ülök az asztalom mellett. Miután hívtam a kedvenc "hülye bunkómat", eszembe jutott a másik telefonszám, és gondoltam, jobb, ha ot is felhívom. Néhány csengetés után felvette a telefont.
Udvariasan mondtam: "Az eladó fekete Camaro ügyében telefonálok. Meg tudná mondani, hol nézhetném meg a kocsit?" Így válaszolt: "Természetesen." Bediktálta a címet, egy sárga ház volt és a kocsi a ház elott állt. "Megtudhatnám a nevét?" kérdeztem. "Don Hansennek hívnak" válaszolta. "Mikor mehetnék át megnézni a kocsit?" kérdeztem. "Általában minden este itthon vagyok. Ugorjon be valamikor." "Rendben" mondtam. "Oooó, Don, mondhatok önnek valamit? Maga egy hülye bunkó!" és letettem. Ezután Don Hansen számát is beprogramoztam a gyorshívóba.

Minden remekül ment. Ha bármi bajom volt, volt kéznél két hülye bunkó, akit hívhattam. De néhány hónap múlva már nem volt olyan vicces az egész, mint kezdetben. Gondolkoztam egy picit, majd kitaláltam valamit. Eloször is felhívtam 1-es számú hülye bunkót. Miután felvette, beleordítottam a telefonba a szokásost, de nem tettem le. Ekkor megkérdezte, hogy ott vagyok-e még, és kérte, hogy ne hívjam többet. "Szó sem lehet róla" mondtam. "Hogy hívjak?" kérdezte. "Don Hansen" mondtam. Megkérdezte, hol lakom, és bemondtam neki a címet, ahol a fekete Camaro parkol a ház elott. "Azonnal odamegyek, Don. Legjobb, ha elkezd imádkozni" mondta. "Oh, most nagyon megijesztett, hülye bunkó" ordítottam, és letettem. Ezek után felhívtam 2-es számú hülye bunkót. Szokásos hülyebunkózás után itt sem tettem le. Azt mondta: "Ha csak rájönnék, hogy ki maga?" "Akkor mit tenne?" kérdeztem. "Szétrúgnám a seggét." "Nos, itt a lehetoség. Azonnal átmegyek, hülye bunkó" és letettem.

Ezek után felhívtam a rendorséget, bemondtam a címet és mondtam nekik, hogy azon nyomban megölöm a buzi élettársamat, amint o hazaér. Majd hívtam a 13-as Csatornát, hogy bandaháború van az adott címen.
Ezek után én is odamentem a címre, hogy végignézzem az egész cirkuszt.
Örömmel töltött el, ahogy két hülye bunkó üti-vágja egymást egy csapat rendor elott, miközben a rendorségi helikopter köröz a fejük fölött.

Ez volt életem legnagyobb élménye."

Orsi!
Milyen figyelmetlen vagyok?!
Útólag Nagyon Boldog Szülinapot:-))

Gitta!

Tényleg igyekszem nem itt "ragadni":o))

Beja, Zafi!
Szorítok Nektek, hogy mihamarabb bekopogjon hozzátok a gólya:-)))

Egyébként múlt hónapban, párom felett 2x is elrepült a gólya, kettõnk felett pedig 1x:o))
Remélem azért a babuci közös lesz!?:o)))

Erika
Névtelen

Sziasztok!

Kitty! Én a tapolcai PRI-be jártam. Kérdezz nyugodtan, ha tudok szivesen segítek. Kép Igaz, hogy a baba végülis természetes úton jött, de sokat köszönhetünk nekik. Kép
Üdv. az új lányoknak! Kép Mielöbbi babásodást! Kép

Tegnap SMS-eztem Dorissal. Jól vannak Kép , reméli, hogy néhány héten belül lesz náluk net és tud írni. Kép

puszi!
Andi
andi28

Beja!
Szívesen! Javítottalak!

Erika!
Hát, nem tudom, nekem nem igazán tetszett a történet, de hát különbözõek vagyunk.

Andi!
Hogy vagy? Dorist üdvözlöm! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!
Akkor egy kis vegyes csokor, remélem ezek között lesz már olyan is ami tetszeni fog:o)))

A cigány a papnál van.
- Atyám, nekem nem kell semmit meggyónnom - mondja a cigány. - Nem iszom,
nem nõzöm, mostanában pedig még nem is loptam.
- Tudom jól, fiam, de hamarosan kiszabadulsz.

Jólesõ délutáni menet után az asszony ijedten hallja, hogy egy kocsi fékez
a ház elõtt.
- Jó ég, ez a férjem lesz! Tûnj el gyorsan.
Pasas sietve felráncigálja a nadrágját, iszkol az erkélyajtó felé, majd
hirtelen megtorpan.
- Hülye vagy? ÉN vagyok a férjed!

Mondd, Pistike, ha van négy barackod, és adok még egyet, hány barackod
lesz összesen?
- Nem tudom. Mi az iskolában almában számolunk.

Két középsikolás lány beszélget:
- Te, mit mondott apád, amikor megtudta, hogy terhes vagy?
- A káromkodásokat is idézzem?
- Azt ne.
- Akkor egy szót sem szólt.

- Mutasd a bizonyítványodat! - szól rá Mórickára az apja.
- Nincs nálam.
- Hogyhogy nincs nálad?
- Kölcsönadtam egy osztálytársamnak.
- Minek az neki?
- Tudod, azzal akarja ijesztgetni a szüleit.

Pasas rémülten mondja az orvosnak:
- Doktor úr, visszafelé folyik a vérem!
- Mibõl gondolja?
- Régebben, ha a feleségem megsimogatta a hajam, felállt a farkam, most meg
ha megsimogatja a farkam, égnek áll a hajam.

- Hogy hívják azt a nõt, aki éjszakánként tudja, hogy hol van a férje?
- Özvegy.

- Milyen a román atombomba?
- Ahová bevetik, ott 30 kilométeres körzetben mindent ellop

Jack egy éjjel nagyon siet hazafelé, így a temetõn át vezetõ rövidebb utat
választja. Amikor halk kopogást hall, egy kicsit megriad, de azért
folytatja útját. A kopácsolás egyre hangosabbá, Jack pedig egyre rémültebbé
válik. Végül aztán odaér egy férfihoz, aki egy sírkövet véseget.
- Hála Istennek! - sóhajt fel megkönnyebbülten Jack. - Halálra rémített. De
mi az ördögöt csinál?
- Ezek az ostobák rosszul írták a nevemet - feleli a férfi.

Egy kormányhivatalnok ócska rézlámpást talál az egyik iratgyûjtõ
szekrényben. Amikor nekiáll leporolni, egyszer csak megjelenik elõtte egy
dzsinn, és közli, hogy teljesíti három kívánságát.
- Kérek egy jéghideg sört, de rögtön! - mondja a férfi a dzsinnek, és
tessék, máris ott terem a sör. A férfi ezután így szól:
- Vigyél egy szigetre, ahol gyönyörû és készséges nõk vesznek körül!
Egy szempillantással késõbb egy szigeten találja magát, ahol gyönyörû nõk
vetnek rá epekedõ pillantásokat.
- Ez ám a jó élet - gondolja a fickó. - Bárcsak ne kellene soha többé
dolgoznom!
És tessék, egy szempillantás múlva ott találja magát újra a
kormányhivatalban, az íróasztala mögött.

- Hogy hívják a félelmet elûzõ sámánt?
- Nefossámán!!!

Csak tudnám, miért mondják azt, hogy turistaszezon, ha nem szabad rájuk lõni?

Nem azért küzdöttem fel magam a tápláléklánc csúcsára, hogy vegetáriánus
legyek.

Ha megígérem, hogy hiányozni fogsz... elmész?

Gondolkodom, tehát nõtlen vagyok.

Hajszolom a tudást, de õ a gyorsabb.

"A tizedik sörömet iszom, mert összevesztem a feleségemmel. Hihetetlen,
mibe kerül ez a nõ..."

A szüleim annyira utáltak, hogy a házi videón egy másik gyerekkel
játszattak el engem.

Eggyel kevesebb agysejted lenne, már fotoszintetizálnál...

Naná, hogy normális vagyok. Megmondták a hangok is.

"Szeretem a macskákat! Mutassa az étlapot!"

A számítógépek sosem fogják átvenni a könyvek szerepét. Nem állhatsz rá egy
floppy lemezre, hogy elérj valamit egy magas polcon.

A legtöbb férfirõl - akibõl gondolod, hogy jó férj lenne - kiderül, hogy
már az.

Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben.

Egyik este meghívtak a fiúk bulizni. Mondtam a feleségemnek, hogy
éjfélre otthon vagyok, de tutira. Az órák csak teltek, a sörök meg
könnyedén gurultak lefelé. Úgy fél 3 felé - sík részegen - elindultam
hazafelé.
Éppen az ajtóban állok, mikor az óra hármat kakukkol. Gondoltam, ha a
feleségem felébredt és hallja a három kakkukolást akkor bukta van,
ezért kakukkoltam még kilencet. Nagyon büszke voltam, hogy ilyen
frappánsan kivágtam magam, megmenekülve egy esetleges veszekedéstõl.
Másnap reggel feleségem kérdezte, mikor értem haza. Mondtam neki, hogy
12-kor. Nem is kérdezõsködött tovább. Na, mondom, ezt megúsztam. Kb. 5 perc
múlva megjegyezte, hogy kéne venni egy új kakukkosórát. Kérdem:
- Miért?
- Nos azért, mert tegnap éjjel hármat kakukkolt, majd azt mondta: "A
francba!" Kakukkolt még hármat, megköszörülte a torkát, kakukkolt
még négyet, elkezdett vihogni, kakukkolt kettõt, és fingott egyet.

Egy késõ tavaszi este barátaink meghallották a fagylaltoskocsi
csilingelését, amely abban az évben akkor járt arra elõször. Kilencéves
fiúnk felpattant, és már futás közben szólt vissza a húgának:
- Én leintem a kocsit. Te maradj itt kunyerálni!

Erika
Névtelen

Jó reggelt Mindenkinek!

Üdvözlök minden ujjonnan érkezõt, hussssss át a másik topic-ba minél hamarabb.

BejaKép én is emlékszem rádKép és te rám, már ókori lelet vagyok itt lassanKép

Erika!
Nekem nagyon tetszett ez a történek jót vigyorogtam, ugyanis ma reggel találkoztam egy hülye bunkó ellenõrrel, amíg megkerestem a bérletemet elkezdett velem egyre hangosabban beszélni, és tudjátok mi lett a vége "Simán le Bunkóztam KépKépKép és ha közelebb jön még meg is ütöm hú de pipa voltam rá olyan flegma volt.Úgy csinált mint aki nem, ér rá....na jó abbahagyom mert mindjárt elindulok és megkeresem KépKépKépKép

Pusszantás mindenkinek

Alice
keri

Andi
Én nov-tõl járok a PRI-be a dr. Tiboldi Tibor-hoz. Végül is most volt az elsõ ciklus,hogy gyógyszert kaptam, a hormoneredményeim állítólag jók.Azt furcsállom eléggé, hogy az eredményeimet nem tudom,nem kaptam meg a papírokat.Eddig összesen 2x vettek vért.Ez elég? Meg furcsállottam, hogy elõször mikor odakerültem egyáltalán nem tájékoztattak, hogy milyen vizsgákatokat fognak végezni,és azok mivel járnak. A mai napig nem tudom, hogy az egyes beavatkozások közül melyek pénzes,melyik nem,kinek mikor mit alkalmaznak.
Ami még furi volt: Biztos sok a beteg és nem emlékeznek mindenkire, de a vizsgálat után amikor beszélek a dokival megkérdezi, hoyg szültem-e már? Szerintem aki szült már 2 gyereket azt gondolom egy nõgyógyásznak látni kellene. Vagy nem? Szóval vannak ilyen jellegû aggodalmaim. Úgy érzem ha nem kérdezek,alig kapok valami tájékozatatást.

Kitty
kitty123

Sziasztok "régi" Újak !
BejaKép,ZafiKép

Üdv közöttünk, remélem hamarosan babásak lesztek !

ErikaKép

Egy év után szerintem van értelme egy kivizsgálásnak, már csak azért is, ha valami gond van (ne legyen!), minél hamarabb kiderüljön. Neked is szól amit Ilducinak írtam.Kép

IlduciKép

Nagyon jók a vicceid, bár én azon "kevesek" közé tartozom aki nagyon szereti az anyósát, de azért jókat vigyorogtam. Könyvtárban vagyok, hangosan mégse mertem röhögni.Kép

Egcsi
egcsi

Sziasztok!

Most már másfél hetet késik (30-34 naponta eddig mindig megjött), két negatív tesztet csináltam, holnap megyek dokihoz.
Semmit nem érzek ami más lenne mint a szokásos hétköznapokon.

Volt valakinek hasonló esete?

Bibi
Bibi

Lányok,micsoda VICC-topic lett ittKépKép
Ez az, ha jó kedv van, a többi is jön magától!

Beja, Zafi, én is emlékszem Rátok, már akkor is topic tag voltam. Gratula a bébikhez, és sok sikert a második "szériához"KépKép

Barbi
Barbi

Erika! Üdv itt. Akkor nekem is a környezetedbe kellene tartoznom, lehet ez volt eddig a gond Kép
1 év sikertelenség szerintem is alapos indok a kivizsgáláshoz.

Cat! Mi van veled? Hanyadik napon vagy?

Karmen
karmen

Barbi, Alice, valami rémlikKépKépKép
beja

Hallihóó,

Alice
Örülk, hogy tetszett a történet, az ellenõrökkel nekem is megszokott gyûlni a bajom, de mindig kiakasztom õket a nagyszámmal, mert az van nekem..

Egcsi, Karmen
Köszönöm, én is így érzem, de hát az egyszerû ember bizik az okos doki bácsikban, de azt hiszem be kell keményítenem és az asztalra csapnom... új dokit választani
Karmen
Most már a környezetemben vagy..így is "hathatok" és mindenki zebrásodni fog!?

Bibi,
Én javaslom, hogy fordulj dokihoz, mert tévedhet a teszt
Sajnos volt hasonlom, akkor nekem 1hónapig nem jött meg, a teszt negatív volt és ezért nem mentem dokihoz, ekkor nagyon erõsen megjött.
Azóta is találgatok mi lehetett:
lehet, hogy lenne már egy kis manóm,akkor kiderült volna vmi nincs.
Szorítok neked, hogy egy babóca legyen az oka!

Barbi
Én mindig nevetek, jókedvû vagyok, feldobom mindenhol a hangulatot.Csak a barátaim tudják, hogy ha baj van, "fáj" valami, de nem tart ez sem sokáig. Jól kibeszélem magamból, "megrázom magam" és megyek tovább.

Jaj, már megint nem bírom leállítani magam!
Legközelebb rövidre fogom.

Erika
szucse

KarmenKép
Élek-virulok, de egy borzalmas ciklus 20. napján vagyok. Ma már a hõm megnyaldosta a 36,8-atKép. Ez nem semmi mi ? A progi szintem szerintem 10ng/ml alatt van. Hétfõn megyek dokihoz, majd elbeszélgetek vele, hogy vagy adjon erõsebb stimulálást, vagy álljunk le 3 hónapra, és aztán lombik.

LányokKép
VirágKép mindenkit ölel-csókol, nagyon sokat dolgozik, nem nagyon ér rá olvasni a topikot, és sajnos a talira sem tud jönni.

AlenaKép
Merre vagy ? Mi újság ?

HurkiKép
A pocakodat kell szurkálni ? Nekem lenne rajta jó kis zsíros rétegKép, amibe könnyen menneKép

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Ja, és üdvözlöm az újakat (vagy régieket), de ne maradjon senki sokáig, a Frissben több a helyKépKép
A felettünk lévõ topikban sok hasznos infot megtaláltok, amit a fogamzással kapcsolatban tudni kell.

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Csajok
Az alábbi cikket olvastam ma,hátha van olyan kisbabás,akit közületek érint,szerintem elég jó lehet:

"[url=http://www.terminal.hu/newsread.php?id=15201905031513" TARGET="_top]http://www.terminal.hu/newsread.php?id=15201905031513[/url]

Ingyenes Internet-hozzáférés a Datanettõl, pályázat révén
Sy, 2003.05.15. 13:14

Kilenc hónapig ingyenesen internetezhet a Datanet jóvoltából az az ezer kismama, akiket
a pályázaton pozitív elbírálásban részesítenek.

Az egészségügyi, szociális és családügyi tárca vezetõje, Csehák Judit egészségügyi
miniszter (aki egyben a program fõvédnöke) és Szathmári Géza, a vállalat vezérigazgatója
arra hívták fel a figyelmet: a KismamaNet program az anyák bezártságán is segít, és akár
távmunkához is hozzájuttathatja õket.

A 30 millió forint értékû világhálós szolgáltatást lebonyolító Erõforrás Alapítvány -
United Way Magyarország elnevezésû szervezet célja az, hogy segítse az idejük jelentõs
részét otthon töltõ kismamák társadalmi integritásának megõrzését.

Azon anyák, akiknek gyermeke 2001. október 15. után született, május 15. és június 15.
között pályázhatnak az alapítványhoz. Fontos feltétel, hogy a pályázónak rendelkeznie
kell Internet-hozzáférésre alkalmas számítógéppel. A Datanet a pályázaton nyertes anyák
számára a korlátlan Internet-elérésen kívül egy e-mail címet, valamint levelezési
tárhelyet is biztosít.

A pályázati adatlap letölthetõ az Internetrõl, de a nyomtatványokat a kismamák a
háziorvosi rendelõkben is beszerezhetik."

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a kedves fogadtatást!Kép

Gitta!
Köszi a táblicskuba-írást!Kép Budapest, 28év, de a kislányom 2001.dec.18-án született, de ezt már Beja mondta!

Egyelõre nem akarok se hõmérõzni, se mást, csak szépen lazán összehozni egy kistesót!Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Szép jó regglet mindenkinek! Kép

Cat!
Sajnálom, hogy egy cipõben járunk! Kép Nekem sem akar felmenni ebben a hónapban a hõm! 1x volt már fenn 37-en, azóta állandóan 3-4 naponta leesik, és csak 36,9-ig mászik fel. Kép

Bibi!
Menj el dokihoz, mert ha nincs baba, akkor õ majd ír fel bogyót, ami biztosan meghozza a menzit. A késés hátterében baba helyett ilyenkor esetleg a peteérés hiánya állhat. Sajna, ezt már tapasztalatból mondom, volt már több mint 3 hónapos ciklusom is! Kép

Zafi!
Javítottam már a tablicskut! Kép

Lányok!
Nekem még mindig fájnak a petefészkeim és olyan érzésem van, mintha egy teniszlabda lenne a pocimban. Tudom, ez lehetne akár az is, amire annyira vágyom, de már félek reménykedni, s a hõm sem ment fel 36,9 fölé még, pedig már a 22. napon vagyok. Viszont állandóan rosszul vagyok. Tünetnek ez meg még túlságosan korai! Szerintetek mi lehet ez? Az a gyanúm, hogy jó hosszú ciklus elé nézek már megint. Vagy pedig több tüszõrepim volt pár nap különbséggel. Ki tudhatja. Inkább az utóbbiban reménykedek, mint abban, hogy már megint felborult valamitõl a ciklusom, amire kedden mondta a doki, hogy tökéletes. Na, mindegy, majd kiderül, hogy mi van. De valahogy letörtem reggel, amikor megláttam a hõmérõt. Igaz, már két éjjel 3 órakor fel kellett kelnem, ez biztosan befolyásolja a mérés eredményét. A Pesti dokim a következõ ciklusba vetett reményem is elvette, nagyon bíztam a clostyban. Így, hogy nem lesz closty, úgysem fog sikerülni, ha eddig nem jött össze. Azt hiszem, kicsit már megint átcsúsztam depibe. Kép
A párom is nagyon elvette a kedvem. Megkérdezte, hogy most mit akarok. Lakást vagy gyereket? (lakásvásárlás elött vagyunk hitelbõl). Erre mit lehet mondani? Nem válaszoltam, csak annyit, hogy védekezni nem fogok. Érdekes, eddig ez az eszébe sem jutott, mindig azt mondta, hogy majd lesz valahogy, ne nyugtalankodjak. Pedig többször is mondtam neki, hogy kevesebb lesz a pénzünk. Kissé kiakadtam rajta.

Bocsi, ha ilyen pocsék a hangulatom, a ti jókedvetek nem akarom elrontani, ezért itt egy jó kis vicc:

Az ötéves Pistike hajnalban felébred, merõ véletlenbõl benéz anyuciék hálószoba ajtajának a kulcslyukán és szörnyülködve nyugtázza a látottakat:
- És még ezek akarnak elvinni pszichológushoz, mert szopom a hüvelykujjamat?

Pistike kérdezi az anyukáját:
- Anyu, mi dõlt el az este a szobátokban?
- Semmi kisfiam, de miért kérdezed?
- Mert hallottam amikor azt mondtad, hogy ezt már az isten sem fogja felállítani.

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok
Gitta légyszi javíts ma vagyok a 8. napon. Szerintetek lehetséges az hogy már a 7.napon legyen az embernek peteérése. Tegnap délután volt olyan nyákom mint amikor pé. idején kell hogy legyen. Igaz az este nem voltunk együtt de elõzõ este igen. Akkor ha tényleg volt akkor nem maradtam le semmirõl?

Kép
cinci

Még egy kérdés hogy meddig kell inni a cickafarkfû teát. Már három napja iszom minden nap egy pohárral. Meddig szabad?
Cinci

Kép
cinci

Jó reggelt Lányok!

Tetszettek a viccek, egy kicsit feldobják az embert.

Gitta drága! Ne kenõdj el! Mond el nekünk nyugodtan az összes problémádat, és majd a lányok segítenek Neked.

Bibi! Nem volt valami stresszes dolog mostanában az életedben? Mert nekem amiatt is maradt már ki menzi.

Rólam csak annyi, hogy jól vagyok kisebb hányingerekkel. Jó lenne már itt benn elmondani, mert sokat csesztet a fõnököm, de még nem lehet. Jövõ héten a védõnõhöz is el kell mennem, amihez szabit fogok kivenni.

Nelli
nelli2

Cinci
Jó kérdés. Én kb. 2 hónapig ittam,most hagytam abba.Fogalmam sincs meddig lehet inni.Mondjuk én semmi hatását nem tapasztaltam,de nem egyformák a bajaink sem.
Amúgy lehet a 7. napon,sõt még elõtte is pé.Ha visszaolvasol 2-3 napja errõl írtak a csajok.

Gitta
Nem légy depi, hamarosan kiderül, hátha mégis egy baba az oka.Szerintem nem kell feltétlenül 37 fölé mennie a hõnek.Amikor a második lánymmal teherbe estem,ugyan felment 37 körülre a hõm,aztán pár napra rá leesett 36,5-re,ésugye mégis csak bennem volt. Elég érdekes görbéket is lehet látni, nem csak a klasszikus képletet.Amúgy én is úgy tûnik e ciklusban megint Norculut elé nézek.A 27.napon is csak 36,7,és eddig is teljesen hasonló volt.
Nézzünk bizakodva a köv.ciklus elé.(Csak már kezdõdne meg)

Kitty
kitty123

Sziasztok,

Gitta
Fel a fejjel, tényleg bármi lehet. A párod is biztos örülni fog ha tuti a baba.
Névtelen

Sziasztok!

Kitty! Ti hányadik babáért küzdötök? Én a PRI-be Török Árpád doktor úrhoz jártam, és teljesen meg voltam vele elégedve. Igaz az eredményeket én sem kaptam meg, de ha kérdezed, akkor el fogják mondani. Ha pedig valami gond van, akkor ugyis szólnak. Én is csak kétszer voltam vérvételen, egyszer a 21. napon, az elsö alkalommal, utána pedig a 3.-on. Akkor kellett volna ismét 3. napira mennem, amikor összejött a baba. Kép Velem mindig a ciklus elején beszélték meg, hogy melyik napon, mit fognak nézni. Fizetni a HSG-ért kellett, ez 25 ezer volt, de nem fontos ott csináltatnod. És a két ellenanyag vizsgálat volt 5-5 ezer ft. Remélem tudtam valamit segíteni. Kép
Ebben a ciklusban inszem lesz vagy csak spontán próbálkozás? Valami gondot találtak nálatok?

Gitta! Köszi a kérdésed, nagyon jól vagyok, egy örökmozgó Babócával a pocakomban. Kép Fel a fejjel, nálad is minden rendben lesz! Én szorítok!
Nelli! Mikor fogod megmondani a fönöködnek? Kép
Cat! Én azért még szurkolok! Kép
Bogár! Merre jársz? Mi van veled? Kép
Marcsiról senki nem tud semmit? Mikor lesz eredmény nála? Kép

puszi!
Andi
andi28

Sziasztok

Cinci, nekem az a 4. vagy 5. napon volt es ha elotte het harom nappal egyutt vagytok az mar allitolag jo, mert eddig meg eleldegelnek. Ja es en most mar 10 hetes kismama vagyok ugyhogy nalatok is minden meglehetKép

Gitta,
Ne aggodj tenyleg. Mi is most fogunk babazni, hitelbol lakast venni, raadasul Dunaujvarosba lakunk es parom nagyon keveset keres mert koztisztviselo es meg nincsen diplomaja. Ebbol a kevesbol fog menni a torlesztoreszlet baba az o sulija es minden. De biztos vagyok benne, hogy mindent meg lehet oldani. De inkabb legyen lakas mint hogy ugyanannyit kifizessen az ember alberletre. Egyebkent nekem nagyon fajt a jobb oldalam a ciklus masodik feleben ( amikor mar babas voltam ) es az elso 6-7 hetben is csak most mult el. Szoval ez lehet jo jel is ne aggodj emiatt sem. Legyel nagyon optimista es vidam jonni fog a baba.Kép
Jaj es irtad, hogy hetfo a tali, de melyik hetfo?Kép

Mese
Névtelen

Andi

Köszi a válaszod.A múltkor egyszer én is a Te orvosodnál jártam és nagyon szimpatikus volt,akkor azon az egy vizsgálat ideje alatt többet tudtam meg Tõle, mint elõtte 3 hónap alatt az én dokimtól.
Amúgy a 3. babát szeretnénk. Az elõzõ két baba azonnal jött, ahogy elterveztük.Közben az 5 év gyógyszer szedés teljesen felborította a ciklusomat.(Meg hát sajna fiatalabb sem lettem)Azért még 35 évesen a 3. gyerek belefér,nem?
Egyenlõre (mivel nincs pé.ill.az elmúlt hónapokban ha volt is a 28. napkörül)azt kértem a dokitól, hogy azt próbálja rendbetenni,és megpróbáljuk természetes úton, hisz azzal eddigsem volt gond.Úgyhogy most volt az elsõ hónap amikor Serophene-t kaptam,de nem hatott napi 1 szemmel, most majd megemeli az adagot.Szernte nem gond pé-t csinálni. É azért aggódom.
Amúgy mi az a HSG? Ez az átjárhatósági vizsgálat?És az ellenanyag vizsgálat mit jelent? Nekem még nem kellett fizetnem eddig,úgyhogy ilyenem biztos nem volt.

Kitty
kitty123

Sziasztok Lányok,

Gitta Kép
Ne szomorkodj, ha megnézed az én hõmet, nekem is 36,9 körül mozgott végig. Csak akkor ment fel 37 fölé, amikor meg kellett volna jönnie, és azóta van ott. Ebbõl sejtettem, hogy baba van a dologban.

Cat Kép
Sajnálom, hogy ilyen rosszul alakul a ciklusod. Lehet, hogy jót tesz majd a nyári leállás, egy kicsit pihenteted a szervezeted.

Velem annyi van, hogy voltam hétfõn orvosnál, ahol láttuk a kis petezsákot. Ennek nagyon örültünk.
Viszont én azóta agyon stresszelem magam, hogy mi van, ha nem marad meg, mi van, ha nem fejlõdik tovább, stb.
Tiszta bolond vagyok, tudom. A férjem már jól letolt, meg anyukám is. Úgyhogy most próbálok ritkábban olvasgatni itt a neten, mert persze mindenfélét összeolvastam, és ezekkel jól beijesztettem magam. Legközelebb sajnos csak 3 hét múlva megyünk ultrahangra, akkor már biztos nyugodtabb leszek, ha látom majd, hogyan fejlõdik.

Puszi mindenkinek,
Alena
alena

AlenaKép
Nyugalom most a legfontosabb, és sok pihenés. Próbálj csak pozitív dolgokra gondolni, és simogasd a pocid.

GittaKép
Nagyon sajnálom, hogy a pároddal összevitatkoztatok. Biztos nyomasztja a lakáshitel törlesztgetése, ami nem kevés teher. Szerintem ne terheld le a babás gondokkal, inkább itt panaszkodj, és akkor ha hirtelen bejelented, hogy babás vagy, akkor nagyon fog örülni neki. Az esküvõt nem idén tervezitek ?

AndiKép
Sajnos erre a ciklusomra már lehet a keresztet vetni, 36,7 a hõm. Én a csodákban már nem hiszekKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

MeseKép Szia!
Tudod én is észrevettem már hogy mensi alatt olyan nyákom van.Az lehet peteérés vagy csak gyagya vagyokKépKépKép
keri

MeseKép
Valamit elfelejtettem kérdezni.
Te akkor mérted a hõd? és mennyi volt? mert az enyém ma 36,7 már egy-két napja,ha netalán tán összejött volna ez az érték nem kevés ?????
Tudod miért kérdezem,én is a 4-5 napon Kép
Alice
Alice

Sziasztok,

Alena
Tisztaszívbõl gratulálok, de ne aggódj minden rendben lesz.
Pihenj sokat,gondolj jó és szép dolgokra.

Erika
Névtelen

CatKép

Sajnálom, hogy nem alakul jól a hõd.

GittaKép

Elhiszem, hogy rosszul esett, hogy a párod "választás" elé állított. Szerintem nem is gondolta komolyan, csak kicsúszott a száján. Mi is most vettünk lakást hitelbõl, fel kell újítani-ami egy kisebb vagyon, csak az ablakcsere fél milka- a férjem jól keres, de én itt vagyok munka nélkül, szóval nem könnyû. A 36,9-es hõ nem olyan csüggesztõ szerintem, olvastam, hogy nem mindenkinek éri el a 37-et, lényeg, hogy fent maradjon ! Szóval drukk megy !

Már megint a könyvtárban ülök, lassan már kinéznek innen, hogy soha nem viszek ki könyvet. Majd ma kutakodok, hátha van nekik valami érdekes. Tegnap jó hírt kaptam, a férjecském kicsit közelebb fog dolgozni, már nem 1300 km-re, csak 800-ra. Szép lassan majd csak hazaér.Kép Szorgalmasan hõmérõzök és úgy tûnik mintha a 16-ik napon lett volna tüszõrepim. Majd a ciklus végén közre bocsátom véleményezésre.
Most megyek, legyen szép hétvégétek !

Egcsi
egcsi

Gitta

Megértem, hogy rosszula esett a párod reakcióját, de nem szabad komolyan venni. Biztos a babavárás õt is megviseli.
Hasonlít az én páromra, hirtelen szokott õ is "megbántani", de késõbb rájön, hogy nem volt igaza. Ilyenkor mindig megprobál kiengesztelni és az akkor nagyon jó:-))
A párod is rájön, nem kellett volna, és ha beigazolodik, hoby jön a baba, veled együtt fog örülni.
Egyébként mi is november óta költöztünk nagyobb lakásba(babát várja egy szoba!) és mi is hitelbõl vettük. Néha össze kell húzni magunkat, de ilyenkor még nagyobb köztünk a szerelem..

Erika
Névtelen

Lányok!

Köszönöm a bíztató soraitokat! Sajnos, abban nem hiszek, hogy a hõm ilyen alacsonyan elég lenne. Az elmúlt hónapokban kivétel nélkül felment a 14-16. nap után 37,3-ra és ott is maradt legalább 3-4 napig, utána se ment lejjebb 37,1-2-nél, amíg meg nem jött! Úgy látszik, meg akarja cáfolni a dokimat.

Majd csak lesz valami!

Üdv:
Gitta
gitta

Erika, Gitta!
Ma délután megyek a dokihoz. Kiváncsi vagyok mit fog mondani. Ha valóban babás vagyok az igazi csoda lesz, mert akkor elsõ próbálkozásra összejött a baba.

Nelli,
Nem történt semmi extra mostanába csak a mindennapos stressz.

Szép napot mindenkinek, jó hétvégét!

Bibi
Bibi

Sziasztok lányok!

Nekem nem volt a tankönyvekben láthatókhoz hasonló hõgörbém. Amikor babás lettem, megemelkedett, de még akkor sem érte el általában a 37 C-t. Amig nem voltam tuti biztos a dologban, mértem a hõt(kb.3-4 hétig az emelkedés kezdete után). 1-2 nap felkúszott 37,1-ig, de ált. 36,8-36,9 volt. Szóval semmi pánik, így is össze lehet hozni a pocaklakót!!!

Gitta!
A lakásvásárlás hitelbõl nem könnyû történet, mi is tavaly augusztusban költöztünk be életünk elsõ saját tulajdonú lakásába.
Nem egyszerû törleszetni, megélni, fiatalként szórakozni és mellette gyermeket vállalni. És? Ez kit érdekel? Ha szeretitek egymást mindent meg tudtok oldani, legfeljebb egy kicsit lassabb tempóban, mint gyerek nélkül. Egy kis csöppös ad annyi boldogságot, ami mellett háttérbe szoríthatjátok az anyagiak miatti aggodalmaskodást. Nem tudom most hol laktok, de ha albérletben, az semmivel nem kerül kevesebbe, mint a hiteltörlesztés.
Még akkor érdemes hitelt kérni, amig mindketten dolgoztok. Így magasabb az egy fõre jutó jövedelmetek, tehát hitelképesebbnek ítél meg benneteket a bank.

Más! Voltam 12. heti UH-n. 1,9 mm a nyaki redõje a Picurkának, és 57 mm a fejétõl a fenekéig. Képzeljétek el, integetett a kis kezeivel! Nem tudom hány ujja lesz, de nagyon sokat láttam a jobb kezén. Az Apukája is látta, biztosan neki integetett a kis Mazsola. Leírhatatlan boldogság.
Ma árultam el a fõnökömnek, hogy novemberben babánk születik. Elõször örült, gratulált, de utána nagyon elkomorodott. Nagy terhet szakítottam a nyakába. Nem tudja, hogy engednek e felvenni valakit vagy cégen belülrõl kell-e pótolnia.

Akciódús hétvégét kívánok mindenkinek.

Bogi
Névtelen

Bibi

Gondolok rád és szorítok, hogy nagyszerû híreket mondjon a dokid:-)))

Erika
Névtelen

Andi! Kb. 2 hét múlva tervezem elmondani, de lehet, hogy 1, mert már nagy a stressz. Utána is lesz, de talán empatikusabb lesz.

Bogi! Én is nagy terhet fogok ráakasztani a fõnököre, ezért is félek elmondani. De hát ez az Õ bajuk. Nekünk most a baba a legfontosabb.

Alena! Én is így viselkedtem az elején (még most is ott vagyok a 9 hetemmel), de tényleg nem szabad nagyon idegeskedni, hanem pozitív energiát kell küldeni a babád felé, hogy érezze, mennyire vársz rá.
Én attól félek bagyon, hogy megint kialakul nálam a toxémia, ami ellen nem tehetek. És ha olyan korán jön, hogy el kell venni a babát, én tönkremegyek.

Nelli
nelli2

Kitty! Aki azt mondja neked, hogy butaság 35 évesen a 3. babáért küzdeni, azt küldd el a fenébe! Én betöltöm a 30-at, mire az elsö megszületik, és mi is hármat szeretnénk. Kép Ha ennyit nem is kell várni a következökre, mint most (1.5 év), akkor is leszek már én is ennyi idös. Kép Minden elismerésem a tiétek! Kép
Igen, a HSG az átjárhatósági vizsgálat. És furcsa, hogy nektek még ellenanyag vizsgálat sem volt (ez a PCT). Velünk addig nem kezdtek semmit, amíg nem volt meg minden eredmény. Én is nagyon szerettem a Török dokit. Szerintem egy tündér. Kép Nem lehetne hozzá átkérni magad?
A cickafark cseppeket nem próbáltad? Nekem is gondom volt a rendszertelen ciklusommal, és már az elsö hónaptól segített. Kép Bocsi, ha már valaki ajánlotta, rövid az agyam mostanában. Kép
Nelli! drukk a fönökhöz! Kép
Alena! Tessék megnyugodni! Persze én is ugyan ilyen voltam, de igyekeztem ezeket a gondolatokat kiverni a fejemböl, csak a jóra gondolni, és sokat beszélgetni Babócával. Kép Meglátod milyen gyorsan múlnak majd a hetek! Kép
Cat! Ilyent még egyszer nem szeretnék olvasni, hogy nem hiszel a csodában! Irgum-burgum! Kép Hát bennem is egy ilyen csoda mocorog. Kép Hinni kell bennem! Nagyon-nagyon! Kép Kép

Szép hétvégét mindenkinek!
Puszi!
Andi
andi28

Cat! A baba maga a csoda, és benne ne hinnél? Lesz Neked is babád, türelmesen ki kell várni.
Küldök pozitív energiát!

Nelli
nelli2

Andi
Hát, lehet,hogy nyuszi vagyok, de hogyan kérjem át magam a szomszéd rendelõbe.Attól tartok, hogy a melletet rendelõ kollégájával ezt nem fogja vállalni.Lehet,hogy az én dokim is tud, csak a kommunikációval van baj.Még várok,htha tud segíteni.
A cickafark cseppeket megvettem,ittam is egy ideig, de valaki itt azt írta, hogy csak a ciklus elsõ felében szabad szedni.Úgyhogy most pihentetem. Te milyen adgolásba szedted?

Egcsi
Írtad, hogy ablakot cseréltek. A Széchenyi programból az ablakcsere,fûtéskorszerûsítés, utólagos hõszigetelés esetén az összeg 30%-a pályázat útján visszaigényelhetõ.Ha bõvebb érdekel, tudok segíteni,én már cseréltem így ablakokat.

Kitty
kitty123

sziasztok Lányok!
a héten nagyon elfoglalt voltam, de hiányoztatok ám.
Hát mi ez a letört hangulat???

AlenaKép
Nem fog történni semmi, csak jó! amikor nekem bármi hülyeség eszembe jutott, akkor én azonnal elvonultam, és magammal beszélgettem (na nem vagyok gyagya). Megpróbáltam elhesegetni a rossz gondolatokat. Ráadásul a manócskával megbeszéltük, hogy én itt vagyok és vigyázok rá és õ neki csak az a dolga, hogy szépen fejlõdjön. Csakis és csakis ilyenek járhatnak a fejedben. A netet meg hagyd a fenébe, márminthogy ilyen hü**eségek után ne próbálj keresgélni!!!
Õ ott van és ahogy eddig is, továbbra is minden rendben leszKép okszi?!

NelliKép
Nahát Te másik aggódósKép Én tisztában vagyok vele, hogy a toxémia nem vicc, de most nincs is errõl szó, még meg sem történt, Te meg már elõre aggódsz. A kislányodnál sajna volt ez a problémád, de egészséges nem? Nem rögtön a rosszat kell látni, ilyeneket pedig le sem szabad írni. Dr Bogárnak a javaslata ugyanaz, mint Alenánál. Beszélgess vele és sugározd a ++++-t és ezeket a gondolatokat pedig igenis el kell hesegetni! Boldogan kell megélni a várandósságot, jó?!
Drukkolok a fõnökkel való eszmecseréhez!

CatKép
Méghogy nem hiszel a csodákban. Hát miket papolok én állandóan. Igenis vannak csodák és ahogy Andi is írta hinni kell benne. Tudom, hogy nehéz idõszakban vagy, de igenis létezik a csoda és ugyanúgy, mint itt már jónéhányan Te is nemsokára érezni fogod. Bízz benne plíz, plíz, plíz!!!!
Virágot puszilom.

ZafiKép, BejaKép
üdv ittKép
Beja én emlékszem rád, vagyis úgy, hogy mikor vmit kerestem az archívban pont a 2001. április jött fel. Milyen babazuhatag volt akkorKépKépKép eszméletlen, vagy 10 babás egy hónapban! Szóval jó emlékek, jó emlékek!!!

GittaKép
Sajna a férfiak néha tesznek meggondolatlanul kijelentéseket. Ez persze nekünk rosszul esik, de nem kell nagyon fogalalkozni velük, mert sokszor van, mikor ezt nem is õszintén gondolják, csak a heves természetüknél fogva nem tudták fékezni a nyelvük gyors csapásait.

LányokKép
Most nem is tudom, annyi új név van, de mindenkinek üdv itt, még infórmálódom ki kicsoda.

Valaki kérdezte a talit. A tali máj 26. (hétfõ), 17h, Vista kávézó.

Rólunk annyit, hogy jó vagyunk. Szépen növekszünk. Új kép van fent a profilban. Nehéz volt elkapni egy jó pózt, de pont olyat sikerült, ahol könyököl a kezén (az utolsó kép).

AndiKép
Örülök, hogy veletek is minden oké. Puszilom a manódat is.

Na megyek, mert már így is kisregény sikeredett.

pussza
Bogár

OrsiKép
Utólag is boldog szülinapot!

Bogár
Kép
Kép
bogár

Sziasztok lányok!
Továbbra is olvasgatom a topicot, és tegnap olvastam egy cikket, aminek az eleje kicsit idevág a mai témához. Pontosabban Cinci kérdése, hogy lehet-e a 7-ik napon peteérés.
A cikk egyébként az együtt élö-dolgozó nõk ciklusának összehangolódásáról szól, de van némi utalás a korai peteérésre is.Ime:

"Egy térben dolgozunk, egy légtérben alszunk. Kolléganõk, barátnõk, anya és lánytestvérek. Mindannyiunk elõtt ismert az a furcsa jelenség, hogy a munkatársak, szobatársak, még ha nincs is köztük különösebben mély kapcsolat, szépen lassan összehangolják a menstruációjukat. Bár ez az egybeesés minden nõ számára evidens, a tudomány nem tud racionális magyarázattal szolgálni erre a furcsa szinkronicitásra. Mint kiderült, egyesek még a jelenség létét is kétségbe vonják.

Az ezotéria tehetetlenül áll
Sejtve, hogy a tudománynak még nem sikerült felfedezni a rejtély nyitját, elõször Herczeg Kata asztrológustól kérdeztük meg, mi állhat a dolog hátterében.
A menstruáció az asztrológia felfogása szerint a születés percétõl pulzáló bioritmustól és a holdfázisoktól függ. A hold olyannyira meghatározó, hogy egyes nõk a menstruáció második-harmadik napján fogamzóképesek, Herczeg Kata szerint pusztán azért, mert ekkor jár a hold az aszcendensüktõl számított ötödik házban, ami a fogamzásért felel.
Ám az asztrológia nem tud magyarázattal szolgálni arra a kérdésre, hogy miért igazodik egymáshoz a közös térben sok idõt eltöltõ nõk menstruációja. Herczeg Kata mindenesetre párhuzamot vont a vizsgált jelenség és a között, hogy vészhelyzetben, börtönben vagy hosszabb, külföldön eltöltött idõ alatt spontán elmaradhat a peteérés, következésképpen a menstruáció is.

Akit érdekel az egész cikk, itt a cime:
Egyidejü menstruáció

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok Lányok!
Én teljesen új vagyok itt nálatok eddig csak olvasgattalak Benneteket és nagyon szimpi a társaság.Magamról annyit hogy 1,5 évvel ezelõtt döntöttük el hogy jöhet a baba. sajnos 1 év kellett ahhoz hogy kiderüljön és kezeljék a pajzsmirigy problémámat.Most ott tartunk hogy dokit váltottam és holnap megyek az elsõ inszemre.Remélem minden rendben lesz!Most ennyit és puszi mindenkinek!
Ditta

KittyKép

Érdekel a dolog, fûtést is kellene korszerûsíteni.

DittaKép

Üdv közöttünk és drukk megy holnap ezerrel !

Egcsi
egcsi

Cat! hát nem mosolyog rád se könnyen a szerencse. Szerintem ha inszem lesz, ha lombik lehet hogy a szervezetednek is jót tenne egy kis várakozás. Én se hittem, de sokkal felszabadultabb vagyok, hogy nem gondolok arra vajon most sikerüt-e (ugye a spontánban nem reménykedek)

Ditta! Üdv. Akkor végre te is jó kezekbe kerültél, sajna sokan késön váltunk orvost.

Karmen
karmen

Mi újság lánykák ? Napoztok ? Sehol senki ?

Egcsi
egcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: