A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Laura, melyik az a teszt, ami a legérzékenyebb? Én jövõ hétre várom, hogy kiderüljön mi újság, de már olyan türelmetlen vagyok. Mennyibe került?
Köszi
Gigi
gigi1

GigiKép
Gravi HCG a neve. Kb. 900 Ft.
Laura
Laura (laura2)

Köszi Laura, remélem csak két csíkot tud Kép mutatni.
Gigi
gigi1

CSAJOK!!!!DORIS TERHES!! Most írt sms-t!
Virág
virág

VirágKép
Nagyon örülök a jó hírnek! Légyszíves gratulálj a nevemben is Dorisnak!KépKépKép Nagyon szép és egészséges babát kívánok neki! Azt nem írta, hogy hány baba lett?Kép

KarmenKép Nem üzent senkinek? Vajon tudja már az eredményt?

Laura
Laura (laura2)

VirágKép
Dorisnak óriási gratulaKépKépKép Szegény nagyon megérdemelte már. Azt hiszem Õ itt a legrégebbi tag a topikon.

Remélem Karmen is bearanyozza ma a napunkatKép

NikieKép
Sajna nem tudok hétfõn menni, angolom vanKép Majd legközelebb.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Most beszétem Dorissal telefonon: MINDENKIT PUSZIL ÉS KÖSZÖNI A SOK DRUKKOT, BIZTOS BENNE HOGY EZ IS HOZZÁJÁRULT!
Egyelõre nem tudni hány babája van meg, nagyon izgul, hogy ne legyen 3 és hogy ne legyen méhenkívüli. Borzasztóan bevizesedett, azt mondja akkora a hasa, mint egy 4 hónaposnak - ez a hormoninjekcióktól van és persze fájt neki nagyon, hogy ilyen hirtelen így megdagadt. Folyamatosan jár infúzióra és persze kap progipótlást. Azt mondja a doki, hogy most már lassan le kell apadnia, de persze vízhajtót nem szedhet, még gyógytea formájában sem.
Nagyon boldogok, még fel sem fogták igazán és külön jó, hogy pont itthon van a férje, csak vasárnap megy vissza Svájcba.
Virág
virág

Sziasztok,

CateyeKép
Jártam ma a "dokinknál"Kép Így elsõ látásra nagyon szimpi, és a jövõhét elején újra megyek.
Végre egy doki, akire nem kell heteket várni, hogy bejuthassak hozzá, aki nem vacakol, és tényleg foglalkozik az emberrel.
Mégegyszer köszi az infot és majd tájékoztatlak a folytatásról.

Eszti
Eszter

LányokKép
ez fantasztikus, Doris babásKépKépKépKépKépKép
VirágKép
Én is pont most beszéltem vele telcsin. Hát én olyan izgalomban vagyok, mint min. Õ!!!!!
Jaj de jó, jaj de jóKépKépKép

Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Lányok Kép

Nahát, csak benéztem, mi újság és egy napra két babás hír is!!!!
Doris, sok gratula, a sok fáradtság végülis csak meghozta a gyümölcsét. KépKép
Remélem, mire újra jövök közétek , addigra már senkit nem fogok ismerni!

Tinka
tinka

EsztiKép
Megyek hétfõn a dokihoz. Nem leszel ott ? Te aztán nem vártál sokat, a lovak közé csaptál hamarKép

BogárKép
Mi volt ma a dokinál ? Mekkora a Picur ?

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Minden rendben veleKép. Sokat nõtt és hallottuk a szivecskéjét isKép. Van egy kép róla a profilombanKép
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

hallottuk=láttuk

Bogár
Kép
Kép
bogár

Sziasztok!

Én annyira örülök Doris babájának, mint két hónapja az én kétcsíkosomnak. Kép Ö aztán tényleg megérdemelte már!!!! Kép
Bogár! Mekkora volt a babóca? Kép
Laura! Nekem biztos, hogy középidöben volt peteérésem. ismerem már annyira a testemet, hogy tudom, meg utána sokáig nem is voltunk együtt. És a baba mérete is a korának megfelelõ! Kép Örülök, hogy nálad is minden rendben. Kép
Karmen, annyira bizom benne, hogy Te leszel a harmadik ezen a héten!!! Kép

Nekem ma nagyon nyügös napom volt. Kép Lehet, hogy jó lenne egy kis táppénz?

Puszi!
Andi
andi28

Jó ég, ki volt a másik babás a héten? Mirõl maradtam le?
Virág
virág

AAAAAAAAAAAA DorisKépKépKép
Eljen, eljenKépKépKép

AndiKépKép
Meg mindig FinnorszagKép nagyon szeretunk itt elni a zordon idojaras ellenereKép Kicsikekis hovihar tombol odakintKép
babo: nem szomorkodom, csupa jo, kitartasra buzdito pelda van elottem: Te, Bogar, Rita, Doris, KarmenKép es a meg babokara varo tarsaimKép
Meg egy honapot varunk, beszedem az utolso adag Clomifent, felturbozzuk magunkat Macaval, aztan ha nem koltozik be senki a kenyelmes kis pociberletembe, orvost is valtunk.
A jelenlegi nogyogyit 3 honapja lattam utoljara. 4 honapra elegendo bogyoval, es "majusban talalkozunk, aztan ha meg mindig nincsen baba, juniusban bekukkantunk abba a pocakba" felkialtassal bocsatott utunkra. Normalis dolog, hogy nem kovette/koveti nyomon a bogyok hatasat?

AliceKépKép
En is emlekszem meg Rad!!!! Sokat gondolkodtam azon, mi lehet Veled, mikor olyan hosszu idore szuneteltetted a topiklatogatastKép Jo, hogy visszatertelKép

Galuska

KépKép
galuska

Virág Kép

Mintha Mese írta volna, nem?

Tinka
tinka

SziasztokKép

Igen Mese volt. Most egy kissé tartok még az ultrahangtól, de nagyon reménykedem.

Zseby,
béna vagyok ismét nem tudom, hogy tehetem a nevemhez hozzá az emailcimem.Kép De azért remélem, valahogy tudunk még csütörtökig kommunikálni.

Bogár
Ti most hány hetesek vagytok?

Alice
Ne törj le, én ugyanigy jártam. Megjelent a szokásos pattanásom meg a hasfájásom és a farkasétvágyom és a végén a két csik a tesztenKép))) Nagyon várom az eredményed, remélem nálad is úgy alakul minden mint nálamKép)))

Cateye
Nekem csináltak egy hasi ultrahangot a 11. cs-n és már akkor mondták, hogy a petesejtnek annyi. Arra a hónapra õ már ki is durrant. Azt mondta a doki 4-5cn körül lehet a peteérés. És akkor sem szabad túlzásba vinni az akciót.

Gratula DOris Neked Kép)) Megpróbálom megkeresni a történeted.

Eszti,
Leirnád, ki volt a dokid, most nagy keresésben vagyok szerdáig már szeretném sejteni, hova megyek. Itt sok az info, talán egy kicsit túl sok is, elveszek benne.

Jó pihenést mindenkinek, az csak jól jöhet.
Pusz:Mese
Névtelen

MeseKép
EsztiKép orvosát nem ajánlom neked, ugyanis már nincs rá szükséged szerencséreKépKép Õ segített fogamzással foglalkozik, olyanokkal mint mi, akiknek még nem sikerült. Normál terhesgondozást nem szívesen vállal, csak azoknál akik nála fogantak, mert azokat nyomon kíséri végig.

GaluskaKép
Olyan jó, hogy ilyen vígkedélyû vagyKép Így a babó is hamarabb össze fog jönni. A gyogyis kezelést nem ártana UH-n kísérni. Azt hiszem ez a Clomifent ugyanaz mint a Clostilbegyt itthon (a hatóanyagából gondolom), amit szerintem nem szabad ellenõrzés nélkül szedni.

CatEye

Cat

Cat
Kép
cateye

LányokKép
Annyira meghatódtam a sok-sok gratulációtóKépKép Nagyon jól esett, köszönöm szépenKép Tudom, hogy sokan közületek már nem ismernek itt (szerencsére, mert ez azt is jelenti, hogy forog a társaság, vagyis a babásak kikerülnek innen)Igazából nagyon korai még az egész élmény és hihetetlennek tûnik, mert vasárnap lesz két hete, hogy visszatették a 3 babácskát. Virág részletesen leirta mi történt velem ezért az infúzió bekötésekor ma levettek egy adag vért amiböl kiderült, hogy babát várokKép Most igy visszagondolva az elmúlt 3és fél év küzdelmére felfoghatatlan ez az érzés... Korai is lenne még beleélnem magam a dologban hisz annyira icic-picik mégKép Tény viszont, hogy az optimista hozzáállás és a Ti támogatásotok rengeteget segitett a sikerbenKép Köszönöm Nektek ezúton is és igérem hamarosan aktiv látogatója leszek ismét a babanetnekmivel néhány héten belül külföldre költözünk és ott lesz net elérhetõségem meg persze rengeteg idõm is a csevegésreKép Szivbõl kivánom, hogy mielöbb Ti is átérezhessétek azt amit Mi mostKép Köszönöm az érdeklõdõ sms-eket, telefonokat és biztato sorokat. Pozitiv példaként irom, hogy ez volt az elsõ lombikunk és remekül és meglehetõsen pergõen zajlott a stimulálás és minden egyéb isKép Ha lesz közületek olyan akinek lombikra kell majd mennie ne féljen egy percig sem mert bizony vannak még csodák csak nagyon-nagyon erõsen kell hinni benneKép Most dióhéjban ennyit mert bejelentkezek még a többi topic-ba is néhány szó erejéigKép Kitartást és sok sikert kivánok Nektek és igyekszem majd újra hasznos tagja lenni a csapatnak hisz rutinos próbálkozónak számitok igy biztosan tudok majd sok-sok kérdésre válaszolni.

Sok puszi és köszönet MindenkinekKépKép Drukkolok, hogy hamarosan kiürüljön ez a topicKép
doris

Doris,
Gratulálik neked!!!Sok-sok boldogságot!!!
Nem ismerem a történeted. Kiderült végül hol volt a bibi?
Bár ez mostmár mindegy.

Cat,
Hogyan stimulálnak most? Ugyanazok a gyógyszerek, mint a múltkor? Nem te írtál korábban a Serophenrõl, hogy tisztább mint a Closty?
A Kaális doki most ezt írta ki nekem, szerinte progihiányom lehet, de hogy ez hogyan fog hatni,azt nem tudom.

bella
Névtelen

Doris,
gratulálok, pihenj sokat és növesztgesd a pocakodat.Kép
Mindent jót:
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok lányok!

Egész nap arra vártam, mikor lendül már be a net,mert nálam sajnos a Babanet nagyon nehezen jön be, csak olyankor birok olvasni, amikor otthon már mindenki szunyál...
Úgyhogy egész nap erre vártam,hogy jöhessek olvasni, és sok-sok jó hirt találjak!
Hát, Doris, rajtad nem múlott, bejött a jó hir !!!! NAgyon-nagyon örülök, és sok kitartást kivánok az elkövetkezendö idökre. A lényeg a nyugalom és türelem, a többi meg jön szépen sorban.
Cat,nem akarom elvitatni Doris ös-tagságát, de én már öskövületnek számitottam errefelé...Persze ezzel nem felvágni akartam, csak pusztán emlékeztetni szeretnék mindenkit, hogy elöbb-utobb mindenkinek sikerülni fog!Kép

Na,most megyek olvasni másfelé is, nektek továbbra is drukk!!
Karmennek külön bejáratu hiper-drukkokat is küldök!!!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Draga Doris!

Szivbol gratulalok Nektek!KépKépKép Nagyon-nagyon boldog problemamentes babavarast kivanok!Kép

Maci
macimaci

BellaKép
Ugyanúgy stimulálnak mint az elõzõ hónapban. (Merional+Closty) Kíváncsi leszek lesz-e 4 tüszõm, mert tudod az ismételt ugyanolyan stimulációnak kisebb a hatása nálam. Még nem érzek semmit, de csak a 9. cn-en vagyok.
Én nem ismerem a Serophent, nem én írtam róla. Én a szurikról írtam (Metrodin,Merional), hogy sokkal koncentráltabb, és tisztább gyógyszerek mint a Closty. Mondjuk az árából is észrevenni. Én úgy tudom, hogy a Serophen ugyanaz mint a Closty, csak arra nem jár TB támogatás, így drágább. A régi dokim ezért nem írta fel.

Na megyek, mert megyünk kirándulniKép, csak bekukkantottam.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Doris, Mese Kép
Nagyon gratulálok nektek a babókhoz. Vigyázzatok magatokra!!! És nemsokára remélem mi is követjük a példátokat.

Karmenrõl semmi hír?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Virág Kép

Légyszi add át Dorisnak az én gratulációimat is ! HURRÁ!!HURRÁ!!!

BogárKép

A te picid is édes, bár már az enyémmel tudnék dicsekedni!

Tegnap is írtam, de nem találom, úgy látszik elkeveredett.
sajnos most két hétig egywdül tengetem napjaimat, mert a párom elutazott, csak húsvétra jön haza. Kép Bevallom nõiesen bõgtem egy sort, hogy elment, nem nagyon szoktunk külön lenni.
A Mindentudás Egyeteme közvetítés engem is érdekelne, mert Pestre nem tudok felmenni. Kicsit feldobtak a babás hírek, ilyenkor olyan reményteljesnek érzem a próbálkozásainkat.
Mindenkinek HAJRÁ !

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

DorisKép
Fantasztikus!!!
Szivbol gratulalok Nektek!! Ennel jobb hirt nem is mondhattal volnaKép Nagyon boldog 9 honapot kivanok!

Remelem Karmen is hasonlo hirekkel jon Kép
Merre vagy????

MeseKép
Neked is hatalmas gratula a babocahozKép

Most egy hetig nem leszek, majd potolom a potolni valokat, ha visszajottunk. Megunnepeljuk a 10. hazassagi evfordulonkat es elutazunk nyaralni.

Puszi Nektek:
Vica
vica72

VicaKép
Gratulálok Nektek a 10. évfordulóhoz. Ez már nem semmi!!! Hova mentek nyaralni ? Jó pihenést kívánok !

BarbiKép
Tudom, hogy Te is régi tag voltál itt a topikon, ezt nem vitatom el TõledKép Az viszont bíztató, hogy a topik nagy öregjei már mind babásak, kinek így,kinek úgyKépKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

LányokKép

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen a jókivánságokatKép
BellaKép
Nálam halmozott problémák voltak. 10 éve méhpolipokkal mûtöttek, aztán volt egy terhességem ami elhalt és utána kiderült, hogy mérgezést kaptam a babától igy újra kikapartak. Aztán méhszájsebbel mûtöttek. Ezután szünet következett és kb.3 és fél éve próbálkoztunk aktivan a babával...sikertelenül. A kivizsgálások során endometriosist diagnosztizáltak amelyre kaptam fél éves hormonkezelést amely azonban sikertelennek bizonyult. Utána a HSG jobb oldalon elzáródott petevezetõt mutatott ill.a bal oldali átjárható de elég kacskaringós. Mindezt PCO-s petefészkekkel sikerült tetéznünk... Ezek után novemberben volt egy laparoscopiám amely során megpróbálták leégetni az endometriosis szövetrészeit de a legnagyobbhoz nem nyúlhattak hozzá a kockázatok miatt viszont a petefészkeimet kiluasztgatták, kitisztitották a stimulálhatóság érdekében. Ezt a mûtétet 3 havi Closti-s stimulálás követte melynek eredménye katasztrófális volt. Ezután irásos orvosi javaslatot kaptunk a lombik programra és igy jutottunk el a Kaáli intézetbe ahol két hete történt meg a beültetésünk. Röviden ennyiKép Hõmérõzni kb.egy évig hõmérõztem aztán mivel minden görbém tökéletesre sikerült feladtam a méricskélést, hogy ne sokkoljav magam. Ezt tudom tanácsolni azoknak, akiket stresszel a hõmérõzés.

ÁgciKépBarbiKépCatEyeKépMaciKépV.K.OrsiKépEgcsiKépVica72KépMindenkiKép
Sokan közületek jól ismertek engem hisz jó kis csapatot alkottunk it, bár jobb lett volna a "Friss..."-ben összetalálkozni. Köszönöm a jókivánságaitokat és azt, hogy örülni tudtokaz én boldogságomnak. ÉN azóta, hogy nem jártam a babanetre nagyon sokat gondoltam Rátok és hiányzott minden emberi szó, támogatás, segitség, jótanács amit itt mindig megkaphattamKép Igyekeztem viszonozni és igyekszem eztán majd gyakrabban jönni közétek mert biztos sok "okos" tanácsot tudok majd adniKép
Drága BarbiKép
Igazad van, nem én vagyok a legrégebbi topikos...Te is öregnek számitasz itt... Sajnálom, hogy még most is ezt a nehéz rögös utat kell járnod... CatEye nem akart bántani Téged azzal, hogy engem nevezett meg a legöregebb tagnak...sajnos, vannak még egy páran akik régóta kitartóan küzdenek a babáért mint Te is. Talán csak annyit akart érzékeltetni ezzel a mondatával, hogy lám, lám...bármily hihetetlen nekem is sikerült és ugyanigy Nektek is fogKép Én azon leszek, hogy támogassalak Titeket lélekbenKép

Puszi Mindenkinek, és köszönöm, hogy sokan emlékeztek még rám és azoknak is köszönöm akik ismeretlenül gratulálnakKép
Sosem szabad feladniKépKép

Doris
doris

Jaj-jaj-jaj, Doris,nem kell engem vigasztalni,hogy nem én vagyok a legöregebb itt. Istenem, le sem kellett volna irni, pedig annyira nem ilyen értelemben irtam...Köszi amit irtál, de igazán nincs szükség semmilyen magyarázatra,hogy ki mit irt, értek én a szóbólKép
Fogjátok fel kismamás hülyeségnek,hogy egyáltalán megemlitettem, tényleg csak az vezérelt, hogy sokan voltunk-vagyunk itt jó régi topicosok, szerencsére egyre több a babás.
Ne hari Doris, tényleg nem akartalak magyarázkodásra fogni.
(csak zárójelben merem ezek után megkérdezni,hogy ugye arról hallottál mi is babásak lettünk? Kicsit félreértehetöen irtad részemre a biztatást...
Már a 23-ik hetet kezdjük hamarosan)
Na puszi lányok, úgy látszik, nekem egyre kevesebbet kell megszólalnom, akkor bölcsebbnek tünökKépKépKép
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

DorisKép
Gratulálok nagyon, kívánom, hogy minden rendben menjen a 9 hónap alatt!!!

Akit érdekel, a Mindentudás egyeteme a magzatos témát jövõ héten vasárnap 13 órától adja az M1-n.

Sziasztok:
Móni
bogu

Móni Kép
köszi az infót. Már épp kérdezni akartam, hogy nem tudja-e valaki, hogy mikor lesz. de megelõztél Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

BarbiKép
Az a helyzet, hogy az elmúlt fél év nekem teljese kiesett mert nem volt netem. Nagyon boldog vagyok, hogy babás vagyKépAkkor a biztatás nem aktuális de továbbitsuk a babára váróknakKép És egyébként jól vagytok? Minden rendben? Hol fogsz szülni? Leirnád dióhéjban mi is van Veletek ha nem túl megterhelõ?
LányokKép
Mindenkinek szivbõl kivánom, hogy mielöbb csatlakozzék a babásak táboráhozKép
Akik még ismerték Sient azoknak irom, hogy épp most szedi a fog.gátlót és Õk is a Kaáliba járnak, készülnek az elsõ lombikjukraKép
Mese és Babás LányokKép
Én is szivbõl gratulálok NektekKép
CatEyeKép
Azt olvastam, hogy most stimulálnak de inszemed lesz? Ha igen hányadik? Meg egyébként is érdekel hol tartotokKép Drukkolok, hogy jól menjen a stimulációKép

Puszi: Doris
doris

DorisKép
Én ismertem a történetedet, és az elõzményeket, de így elolvasva a hideg futkosott a hátamon. Azt hiszem nem is mehetett volna jobb helyre a baba, vagy babákKép, mint ahova ment.

Engem most a 4. inszemre stimulálnak, ami a jövõ hét csütörtökön lesz. Holnap reggel megyek tüszõnézõbe a dokimhoz, már nagyon kíváncsi vagyok. Betegállományban leszek a héten, mert a munkahelyem elég stresszes most, és nem akarom olyan zaklatottan végigcsinálni. Ha esetleg nem sikerül ez sem, akkor az 5. után megyek én is lombikra. A 3 inszemes ciklusom alatt 5 db inszeminációt hajtottak végre rajtam, két ciklusban 2-3 nap eltéréssel megismételték, de hiábaKép
Igaz az elsõ két inszemes ciklusban mindössze egy domináns tüszõm volt, az elõzõben 4db, mert erõsebb stimulációra váltottunk.
Köszönöm szépen a drukkolást, szerencsére most megint én is optimista vagyok, úgy feldobtak itt a babás hírek, hogy én sem akarok lemaradni a babaosztásrólKép. Mikor kell megint menned a Kaáliba? Utrogestant kapsz ?

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEyeKép
Koszonjuk a gratulaciot, jol esettKép Most eppen Miamiban vagyunk, ket napi autozas van mogottunk. Most estunk be a szallodaba, egyenesen a babanetet neztemKép
Holnap indul a hajonk a Bahamakra 4 ejszakara, aztan jovunk vissza, es ujabb ket nap autokazasKép
De tuti jo leszKép Itt most 32 fok van, jottunk a melegbe. De megyunk is ki a beach-re.
Puszi:
Vica
vica72

Doris, Barbi!

Gratulalok!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Névtelen

Cat Kép
nem is emlékeztem, hogy már ilyen hamar lesz a következõ inszem. Nagyon drukkolok nektek. Bár azt hiszem drukkban az elõzõ ciklusban sem volt hiány. Most találkozni kell a kis sejtecskéknek Kép Kép Kép

Én már nagyon várom, hogy megjöjjön Kép igaz nem tudom hanyadik napon vagy (talán 28), de jó lenne, ha megjönne. Megpróbálok a következõ ciklushoz lazán hozzáállni, hogy ne gondolkozzak a babón, és ne számoljam, hogy melyik napon vagyok. A hõmérõzést megtartom, mert beszéltem a dokival, aki azt mondta, hogyha mégsem jönne össze a baba, akkor legalább van valami kontroll azokról a hónapokról.
Ja, a páromnak 3 hónap múlva kell visszamennnie Elekhez, egy kontrollra.
Ha addig nem jön össze a babó, akkor kérek egy ultrahangos ciklust, ez nem korai a mi esetünkben, ugye? Bár szerintem a kedves doki mindent megcsinál, legalábbis eddig nagyon segítõkész volt Kép
De nem is gondolok arra, hogy nem fogan meg a baba, pozitívan állok a dologhoz Kép Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Doris, örülök,hogy végre kicsit sürübben látunk itt a Babaneten!Látod, Téged itt senki nem felejtett ám el!!!Kép
Köszönöm kérdésedet, jól vagyunk,már nagyon rugdolódzik a bébi baba, aki úgynézki kisfiú lesz.Ha minden igaz, augusztus elején érkezik. És még mindig Kanadában élünk, ö is ide fog születni. Az eleje kissé nehezen ment, kaptam progi pótlást, ágy-nyugalom volt egy teljes hónapig, de utána már lazult a helyzet, és mára már teljesen jól vagyok. Tényleg, az 5-ik hónap egy nagy vizválasztó,már nincs rosszul lét reggel, de még nem túl nehéz a pocak...Most élvezem a helyzetet. Dióhéjban ennyi.
Továbbra is olvasom a topicot, és néha értelmetlenségeket irokKép
Nektek is minden létezö jót kivánok!!!Remélem megtartod a szokásodat, és ezentúl is benézel ide!!
Puszi
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Szép jó regglet mindenkinek! Kép

Doris!
Nagyon nagy gratula! Kép Vigyázz magatokra! Kép Sírtam az örömtõl, amikor olvastam! Kép

Lányok!
Kicsit elszomorodtam a hétvégén. Már azt hittem, hogy túltettem magam a babóca elvesztésén. Tegnap találkoztam egy régi ismerõsömmel, aki tudta hogy babát várok. Rákérdezett, hogy hogy van a baba. A szívem teljesen összefacsarodott. Kép De szerencsére nem volt sok idõm ezen rágódni.

Kármen!
Mi lett az eredmény! Ne várass tovább minket! Kép Drukk!

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok lányok
Alakult így valakinek a babás görbéje?
25. nap 36,5
26. nap 36,7
27. nap 37.00
28. nap 36,7
29. nap 36,9
30. nap 37.00
31. nap 36,8
32. nap a mai 36.9
Sokat járok pisilni úgy mint a januári terhességemnél de a hõmérsékletem szörnyen hasonlít az elõzõhöz, szerintetek ez alacsony?
Egyébként hcg hormon csak akkor termelõdik ha már beágyazódott a baba?
Szorítsatok légyszi nekem hogyha baba van a dologban ne menjen el, puszi mindenkinek
Cinci

Kép
cinci

Sziasztok LányokKép!
DorisKép
Annyira örülök, hogy tudsz újra írsz. Mindig annyi pozitív energiát kaptunk Tõled. Én is ismertem a történeted, de tényleg így elolvasva nem semmi és mindig optimacska maradtálKép

CatKép
Nagyon drukkolok hétfõre és most már sikerülnie kell!!!

VicaKép
10. házassági évfordulóhoz nagyon nagy gratulaKép. Bahamák?, gyönyörû lehetKép. Majd felteszel néhány képet? Beach isKép, itt meg – fokokkal küzdünk, áááprilisban. Én is megyek!!!!!!!!!

MeseKép
A 9. hétben járunk.

LányokKép
Ma reggel elõször közelrõl kellett megszemlélnem a WC kagyló belsejének tisztaságátKép, pedig eddig nagyon úgy tûnt, hogy ez elmarad.
Azért, ha én is kívánhatnék valamit, akkor azt kívánom, hogy Mindenki csak szemlélgessen nemsokáraKép

GittaKép
Nagyon szép a kép, amit feltettél és kérlek ne szomizz, oksziKép

Karmenrõl nincs hír??

puszika
Bogár

és nagyon bocs, hogy hosszú voltamKép

Bogár
Kép
Kép
bogár

CinciKép
Nem tudom mirõl indul az alaphõd, de feltétlen kérj a dokidtól progipótlást gondolkodás nélkül (mert sajna már elment egy babád). Utrogestan a gyogyi neve és a dokinak feltétlenül fel kell írnia. SzorítokKép!!!!! és szerintem csinálj egy tesztet, utána irány a doki!!!
Azért nem akartalak megrémiszteniKép, csak most már a biztonság kedvévért mindent...!!!!

Bogár
Kép
Kép
bogár

Sziasztok

Remélem Karmen nem haragszik meg (olyan sokan érdeklõdtetek), ha leírom, hogy ma lesz a vérvétele. Úgyhogy ma drukkoljatok neki. +++ Kép

Képzeljétek ma nem esett le a hõm (27 napos a ciklusom és ez a 27. nap, sajnos ilyenkor eddig mindig leesett), el se merem hinni, pedig jöttek ki ragyák rajtam. Még nem merek tesztet venni, csak reménykedem, hátha.

A Duna TV-n is lesz a Mindentudás Egyetem: A magzat mint páciens, csütörtökön délután 15.10-tõl, ha jól emlékszem. Meg szombaton az m1-en. Az egyik másfél óra, a másik 50 perc. Lehet, hogy külön-külön szerkesztik? Megpróbálom mindkettõt megnézni. Kép

Gigi
gigi1

Sziasztok!

Doris! De jó, hogy tudtál jelentkezni! Kép Gratula itt is, még egyszer! Kép A 23-i UH-hoz nagy drukk, addig is pihizz sokat! Kép Siennel, ha találkozol, légyszives add át üdvözletem, és hasonló sikereket, mint amilyen nektek volt! Kép
Vica! Irigyellek ezerrel. Kép Itthon lassan megfagyunk. Kép
Orsi! Nem lesz szükséged azokra a görbékre, mert most már hipp-hopp jön a baba! Kép
Cat! Drukk-drukk! Kép
Gitta! Szép a kép. Kép Ne légy szomorú!
Bogár! Te szegény! Reméljük ez volt az elsö és utolsó alkalom. Kép
Karmen! Merre vagy? Annyit gondoltam rád a hétvégén is. Kép

Puszi!
Andi
Andi
andi28

GigiKép
Kösz a híreket Karmenrõl. Már nagyon izgulunk érte. De amint látom Nálad is nagyon pozitívak a jelekKép

BogárKép
Reméljük nem lesz több ilyen rosszulléted. Miért nem pihizel otthon ? Nem ártana egy kis betegácsiKép

OrsiKép
Szerintem ne is gondolj UH-s ciklusra, mert nem kell odáig eljutnotok. A hõmérõzés viszont jó támpont lehet, mert ha nem jó a hõgörbe akkor kell csak orvoshoz fordulni.

VicaKép
Árad az irigység belõlem, hogy milyen gyönyörû helyeken járhattok. Itt meg a mínuszok röpködnek.Brrrrrrr.

CinciKép
Én nagyon ingadozónak látom a hõdet, fûrészes, ahogy NikieKép mondaná. Mindenképpen kérj progi-pótlást, mert a hormonok ingadozása okozza.

LányokKép
Most voltam a dokinál. 4 tüszõm van, és mindkét oldalra jutott. Viszont így a 11. napon nem túl nagyok (18mm,16mm,14mm,12mm). Remélem azért csütörtökre beérnek.
Újabb konklúziót vonhatok le, hogy az elõzõ ciklus nagy tüszõi nem a Maca-nak volt köszönhetõ, hanem az új stimulációs forma okozta, mert ebben a ciklusban is szedtem a macat (a nyh is vékony), és ugyanazt a stimulációt kaptam, amihez már hozzászokott a szervezetemKép
Azért bizakodó vagyok, most sikerülnie kell!!!!!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lányok !
Alig jutok nethez, úhyhogy csak végig futottam a híreket de nagyon örülök a pozitív hírekhez.
Karmen Kép is remélhetõleg két csíkos már.
Doris Kép nagyon nagyon gratulálok.
Babások KépKépKép már egyre többen vagytok- sok sok ++++++ energia 9 hónapig.
Gitta Kép légyszi javits a 7 cnapon vagyok.
Bogár Kép
Piroska puszil. A héten kezdem a "tisztítást" csak még nem tudtam beszerezni mindent.
Vigyázz magatokra KépKép

Mindenkinek puszi :
ZSé
zsé

Sziasztok!

Cateye Kép
Ne aggódj, meg fognak nõni a tüszõcskéid, és gyönyörû babák lesznek belõlük. Kép Emlékszel én is hétfõn voltam a 13. napon UH-on, és 12 mm-es volt a legnagyobb tüszõm. Csütörtökre 2 db megnõtt 20 mm-esre. Neked meg már most szépek, biztos megnõnek 3 nap alatt. Nyálkahártyád mennyi volt?

Doris Kép
Úgy örülök, hogy ennyi megpróbáltatás után sikerült!

Karmen Kép
Drukkolok nagyon.

Betta
betta
Nagykozár

Sziasztok Lányok!

Dorisnak és Mese-nak én is szeretnék GratulálniKépVigyázzatok magatokra.

Róllam csak annyit hogy a cicifájás most szünetel pedig pénteken azt hittem hogy szétrobban,de most megint nem fáj.
Ma vagyok a 27 napon lassan itt a vég annyira nemszeretném hogy megjöjjönKép remélem nemfogKép
Dehát majd kiderül,egyébként jól vagyok.
Annyira izgulok mindenkiért úgy szeretem látni amikor valaki azt irja hogy 2 csík.
Én sajna nembirtam magammal és a hétvégén 25 nap csináltam egy tesztet hát akkora vonal lett rajta de csak 1 sajnaKép
Na mindeggy
GaluskaKép emlékszem ám rád én is régi motoros vagyok a szakmában.Remélem az idén mindenki pocakos lesszKép

Puszi Mindenkinek

Alice
Alice

BettaKép
Köszi a bíztatást. Remélem én is, hogy még azért nõni fognak, ahogy emelkedik az ösztrogénszintem. A nyh-ám sssajna csak 6mm volt, de középidõre ez is be szokott érni 10mm-re. Sajnos a hülye Closty nagyon levékonyítja.

AliceKép
Még lehet azért drukkolni, mert lehet, hogy túl korai volt a teszt. Amíg nem jön meg addig van reményKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: