A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

sziasztok!

tapedli: sajnálom :cry: mennyi ideje próbálkoztok?

melcsi: anyudnak gyógyulást!

baba: nem tudom, bár szerintem az az 1.cn, amikor megjön rendesen. (barna nem számít)

sonjus: érdekes, érdekes :roll: egy tesztet nem próbáltál?

most csak ennyi, félálomban tanítgatok :)

katica
katica30

Tapedli!
Az jó, ha ki tudod adni magadból, ha tudsz néha sírni, mert attól azért könnyebb! Kép

A furi görbém
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 432.25.jpg
sonjus

Baba!
Hívd fel a dokid, mert van, ahol beleszámítják a barnát, van ahol nem!

Katica drága! Teszt? De hát vérzeeeeek! :)
Különben meg nem merek, és egyébként is azt mondtam, hogy 03.19-én tesztelek előszőr :lol: Beszari vagyok :lol:

Egyébként én sem tudom, ha most beindul olyan rendesen, akkor mi lesz az UH-val, de tudjátok mit, elmegyek! 300-at megér :? :wink:
sonjus

Sonjus Ez roppant érrdekes :wink:
Vendég

Sonjus! Ez szerintem szép görbe, tudod, sokan menstruáltak terhesen!!! :wink:

kispiskóta

Csajok drukkoljatok, ma megyünk dokihoz! Remélem Marcipánnal (Apja becézi így) minden okés! :wink:

kispiskóta

kispiskóta drukk :lol:
Vendég

Sonjus! ha ennyire beszari vagy, majd én tesztelek veled egy pozitívat 19.én :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsú!
Majd mondja apja még azt is, hogy Marcipán szirénáááááz?
/tudod, Pityke őrmester/
Drukkkkkkkkok mennek!!!! +++++++++++++++++++++++

Boniko!
Én benne lennék! Nagyon is!!!!
sonjus

Hát még én !:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok! Majd jövök, csak dolgozok! Már fél 8 óta! :lol:
Addigra már véremet is adtam!
Látták, hogy hormonos vérvétel lesz, nem is foglalkoztak, hogy időpontra jöttem-e, vagy mi van!
7-től van vérvétel én már fél 7-től a sort álltam! Így is voltak előttem már 10-en (nyugdíjasok)!

Eredményt kipostázzák a dokimnak kb. 3-4 hét! :twisted:

Addigra el kell intéznem a 3. napi vérvételt, de ahhoz először megint beutaló, de ahhoz meg időpont egyeztetés a dokival! :twisted: :lol: :lol: :lol:

De legalább történik valami!

Még mindig várom a mensi időben meghozó drukkokat! :lol:

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

Szirom, Miksa nagyon éd a képen. :)

Kispiskota, lehet hogy több a választék mert nem járok sűrűn ki USAba :) :) :) Drukk mára.

Tapedli :( De mostmár fel a fejjel !!! :)

Baba, hivd fel a dokidat, hogy ő mondja meg bele számít-e vagy sem.

Sonjus, én úgy sejtem, hogy hüvelyi uh-t nem csinálnak szívesen ha megvan. De ha picit csak akkor bizti. Azért biztos ami biztos ne pisilj előtte legfeljebb kiküldenek majd.

Ma esett két tizedet a hőm...
De a teszt jobb lett azért mint szombaton.
Bár még mindig nem az igazi...

Kép

Összhasonlítós:

Kép

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Csikkkkennnnnnnnn!
Hurrrrrrrrrááááááááááááá

Most pisiltem :( de akkor benyakalok 1 liter vizet! :)
sonjus

katica,
már két éve próbálkozunk. Az első év végén (2006 ápr) derült ki, hogy apusnak kevés a katonája. Ezért már egy lombikon is átestünk, de attól jól elment a kedvünk. Ezért bízunk a csodában, próbálkozunk természetes úton.
sonjus,
sajnos nem mindig tudom kiadni a fájdalmam. Októberben egy szép kis depresszión is átestem...nyugtatók meg táppénz. De azért most nem csúsztam szét ennyire. Szép a tavasz :D
csikken,
a fél karom odaadnám ezért a "nem az igazi" tesztért :D Hatalmas nagy gratulaaa! :D
És mindenkinek nagyon köszi a bíztatást!
tapedli

csikken Drukk továbbra is.a hő meg nem lehet mindig olyan magasan :wink:

BEttike Drukk a normál hosszúsághoz :lol: :lol:
Vendég

Sonjus, helyes csak igyál :)

Tapedli, tényleg jó ez a teszt, csak múlt hónapban is volt egy kétcsíkosom és mégis megis elvetéltem :( Remélem nem lesz most is ez. Holnap elmegyek délután magánba dokimhoz.

Cs.

KépKép
Kép
csikken

csikken, nagyon drukkolok,hogy minden rendben legyen+++++++++ne aggódj.
Vendég

Csikken!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D :D :D :D :D :D

Ez egy ilyen nap! Én is teszteltem egy nem túl erős pozitívat! :shock: :lol:
szilbee

Szilbee Jujj de jó Ez a március mindenkinek meghozza a pocaklakókat :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Coca
én is láttam :D
Kép

Többieknek is pusza

Kép
gaby25

Csikken
drukk, hogy megkaposzkodjuon a kis drága +++++++++ :P

Kép
gaby25

Szia Gaby, rég voltál. Mi van veletek? Remélem kapaszkodnak is :)

Szilbee, éljen. Nem semmi 8.DPOn egy zebrus :)

Cs.

KépKép
Kép
csikken

Csikken,
most akkor nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! Rendben lesz! Rendben kell lennie!
tapedli

Szilbee,
Gratula, de tartozol nekem egy teszt árával! :wink:
(Ha pont nem olvastad volna, aki 13. DPO elött tesztel, az átutalja nekem a teszt árát, mert minden valószínűség szerint elpocsékolt teszt volt. Most ugyan pont nem, de a szabály az szabály :D )
Csikken,
nem tudom milyet szeretnél, de szerintem ez tökéletes 2 csík!!! :D

Nálam épp most járt a védőnő, pozitív vagyok toxoplazmára :shock: a vérvételtől számítva 3 hét múlva meg kell ismételni a tesztet, mert ebből nem derül ki hogy friss fertőzés-e vagy egy régen lezajlott. Mivel én világéletemben macskák közt éltem így erős a gyanú hogy régi fertőzés, és az külön jó, mert akkor többet nem fenyeget, de ha emelkedik az érték akkor friss fertőzés, és akkor antibiotikumot kell szednem.
Szerencsére az ellenanyagszintem az jó (Rh- vagyok, apa meg Rh+)
Vendég

Zöldi! YEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSS!!!! :D :D :D Erre várt már itt mindenki hónapok óta!!!!!!!!!!!! Kisröfiket akarunk!!!!!
Bakker! Nagyon örülök trálálálááááááá :D :D :D Gratuláció csak doki után lesz oksi? Mikor mész dokihoz?

Csikken, Szilbee: HURRÁ!!! HURRÁ!!! HURRÁ!!! :D :D :D Megy a szorítás!!!

Cenikő: :( tényleg valóságos csoda, hogy bírja a gyerkőcöd ezt a sok nyavalyát, amin keresztül mész... Mielőbbi gyógyulást!!!!
szerika

Áfi! Csakogy nekem korai pé-m volt. A ferti rosszul számolt, mert egyébként hogyan jönne ki ilyen eredmény??! :lol: :P :wink: :lol:
szilbee

Zölfi, Csikken (ennél nem kell erősebb :wink: ), Szilbee (biztos, hogy 8. dpo? :shock: ), mennek a további drukkok!

Áfi! Megkerestem neked a régi toxoplazmámat, még Miksával: Elisa-módszerrel az IgG+, méghozzá 249 nemzetközi egység. Ez egy rég lezajlott fertőzés volt. Segített valamit?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Egyébként remélem megmarad, mert épp most voltam ebben a hányós-fosós nyavajában! :?
szilbee

Sziromka,
igazán nem maga az érték számít, hanem hogy hogyan változik.
Nekem most 183 IU/ml. Jövő kedden megyek a védőnőhöz beutalóért, 2 hét múlva újra vérem áldozom, addig amilyen hülye vagyok azt fogom olvasgatni neten hogy milyen rémségeket okoz a toxoplazma a magzatnál. Pedig tuti régi fertőzés, gyerekkoromban egy ágyban is aludtam macskával, sőt egyszer az említett cicus belekölkedzett a takarómba míg én 10 centire tőle az igazak álmát aludtam... :D
Szilbee,
na ezt most megúsztad! :D
Vendég

A GÖRBÉM.

Áfi!
Huhhh... !! :lol: :lol:
szilbee

Na bekukkantok még egyet mert megyek Rolival le.
Áfi, ne izgasd megad a Toxo miatt, neked szerintem tuti régi lehet ha ennyire macskák között voltál.

Na pusz mindenkinek én mentem csavizni.
Cs.

KépKép
Kép
csikken

szilbee tényleg korai lehetett, de a nővérem is MEnsi alatt estt teherbe mindkétszer :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tegnap volt egy kórházjáratunk, mert vasárnap hajnalban volt egy picuri vérezgetésem, amire igazából számítani lehetett, mivel a 12. heti uh-n megállapította a doki, hogy a méhlepény fedi a méhszájat és amikor húzódik le róla lehet egy kis vérzés. Apának nem szóltam éjjel, mert rögtön bepánikolt volna, így reggel felkerekedtünk és bementünk a kórházba.
Doki azonnal csinált egy uh-t, azon minden ok volt, a méhlepény már éppen hogy csak érinti a méhszájat. Megvizsgált, zárt a méhszáj, úgyhogy volt egy "potya", amiből se én, se a férjem nem láttunk semmit (végül is most nem is ez volt a lényeg), de a Réka látta a pici babát és a dokitól még képet is kapott róla :D

Egy picit beleolvastam a történésekbe és láttam a mi Cocánk 2 csíkját! GRATULA ZÖLDI!

Kép
Kép
robcsi03

robcsi milyen kedves tőled, hogy még ebben a szituban is a párodra gondolsz :lol: örülök, hogy mionden rendben veletek :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szilbee, gratula, ez várható volt azért szerintem! Én úgy látom, hogy a 13. DPO-n vagy, így van?

Csikken, ez egy tök tuti zebra, nekem sem volt ennél erősebb anno! :wink: További drukkok!

Ceni, nagyon sajnálom, hogy ilyen beteg vagy, de ez a baba erős, és nem lesz gond! Mielőbbi jobbulást!

Tapi, sajnálom! :cry:

Bettike, sajna ezek a hormonos vizsik ilyen hosszú idő múlva hoznak eredményt, bár nem tudom, mit vizsgálnak ennyi ideig rajta! :shock:

Sonjus, igen érdekes a helyzeted. Nem feltétlenül mondom azt, hogy babás vagy, na de láttunk már ilyet, hogy vérzés mellett bebabásodtak! :)

Kispiskóta, drukk neked a dokihoz!

Meg azoknak is drukk, meg ölelés, akiknek most nem írtam!
Én ma csak 5-re megyek az új dokihoz, majd este vagy holnap tudom megírni, mi lesz.

Cuppantás Kép
Vendég

Robcsi, örülök, hogy a kis pánik ellenére azért minden okés! A képet ide nem tudod feltenni gyönyörködésre?
Vigyázz magatokra, puszi
Vendég

Athiz lefényképeztem a kedvedért, de nem lett túl jó, jövő héten hétfőn megyek a rendes uh-ra ott remélem majd jobb képet kapunk, most nem ez volt a lényeg :)
Kép

Kép
Kép
robcsi03

Atiz!
Őszintén!! Nekem már fog.sincs hogy hanyadik DPO-n vagyok! :lol:
De ez a valószinűbb és nem a 6-7. napon lévő pé... Gondolom, de én nem nagyon értek hozzá, mert ez még az első hónapom.
Szerdán majd csinálok egy megerősítő tesztet.
szilbee

Bár most nézem, hogy az OPK szerint (már ha a teszt nem csal) nem volt ovulációm cn 15-től 19-ig. Sz'al lehet mégis a 6-7.napon ovuláltam... :shock: :?
Szóljon aki el tud ezen igazodni!
Megint feldobom a GÖRBÉT.

Robcsi! :)
Na! Ez nagyon jó hír!! Nővéremnek végig a méhszájon volt, így tudom milyen veszélyekkel jár!! De most akkor gondolom nagyon megkönnyebbültetek!! :) 8)
szilbee

Bettike, "örülök", hogy csak a kocsi törött és kicsi férjed nem. A dokimat végleg lecseréltem, de az újjal majd csak a jövő héten, vagy az azt követő héten találkozok. Te megint egy 27. napi peteérésre hajtasz? :? 19.-ét uh nappá nyílvánítjuk?

Kata, már nem egész 2 hét és bekötik a fejed. Nagyon teccett a hétvégi cicus :)

Sonjus, gratula az új melóhoz. Helyileg ugyanott maradsz?

Csikken, (most tartok a szombat esténél) gratula! Ha nem lenne kész a szervezeted egy következő terhességre nem jött volna létre. (szerintem) A görbéd mindenesetre nagyon jó, szerintem nem is kéne semmi bogyó, mert olyan szép egyenletes.

Panni, remélem ma már tényleg jó híreket kapsz a dokidtól! Kitartás a 2 melóhoz, már szerencsére nem tart sokáig.

Athiz, utólag is boldog névnapot a kisfiadnak! Ma lesz uh is a dokinál?

Áfi, talira mi sajna tuti nem jutunk el :cry:

Szirom, csak a parfümtől van/volt hányingered? Ez még a jobbik eset, ez kiküszöbölhető :D

Gyorsan elküldöm amit eddig írtam még mielőtt elszáll

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Csikken, grat!!!!

Szilbee, hol a kép a tesztedről? Grat neked is!

Szirom, én voltam, aki gartulált nektek!

Lányok, most már hozzám is küldhetnétek a gólyát!!
Ma fájdogált a pocim, ilyen még nem volt, így egy kicsit megijedtem, hogy ez mitől lehet, meg a cicim is érzékeny lett! :cry:

Kép
kata05

Sziasztok!

Coca: Nekem sajnos nagyon száraz és rossz a szemem, de neked sikerült könnyet csalni bele :D :D :D Gratulálok!!!

csikken: neked is nagy-nagy gratula!!! :D :D :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Nagyon nyálas voltam? :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Robcsi, hát igen jövőhét szombaton lesz az egyik nagy nap! :lol:

Kép
kata05

Robcsi, köszi a képecskét, aranyos, bár túl sokat nem látok belőle. :lol: Na majd hétfőn! Drukk!
A fiam köszöntését is köszi.
Nem hiszem, hogy lesz UH, most csak megbeszélem az új dokcsival, hogy elvállal-e, meg tud-e táppénzre venni, a szülést hogyan képzeljük, mennyiért vállalja, stb. Mivel múlt héten vizsgált az eddigi dokim, lehet, hogy ez a doki meg sem kuksiz. Nem tudom.

Szilbee, drukk szerdára!

Kata, lásd, milyen jó vagyok hozzád: Kép
Vendég

Athiz, köszi! :wink:

Kép
kata05

Mindenkitől bocsi, de most ki kell írnom magamból, mert tombolok!
Elmentem 10-re Baross u. Uh-ra! Szokásos várakozási időre készültem, bedobtam másfél órára pénzt! Vizitdíj kifizet, liftel föl. Kilépek a liftből, nem látni az ajtót, annyian vannak. Fél 11-kor leadom a blokkom, előveszik az anyagom, megkérdezem, hogy az UH-val is végig kell-e várni ezt a sort, mondják nem, így leülök és várok! FÉL 12-IG SENKI SE KI SE BE :shock: ! Én újból pénzt dobálok, hogy ne legyen kerékbilincs az autón (ez egy tíz perces rohanás), majd FÉL 1 előtt 10 percel behívnak :shock: Kérdezi a doki, hogy hányadik napon vagyok, kezdem mondani, hogy hát megjött csüt, de abbamaradt, aztán szombat, közli, hogy vetkőzzek. Egy szót sem szól, vizsgál, majd mormol a diktafonjába és közli, hogy van egy tömlő a jobb petefészkemben, a követkő ciklusnál ha egyértelműbben megjön mejnek vissza, viszlát! Kérdezem, hogy mi az a tömlő, majd KIRÖHÖG, és mondja, hogy hát sárgatest, tömlő, ciszta! (válogassam ki, hogy melyik tetszik?) Összecsukja a dossziém, és már nyitja az ajatót! Na itt elpattant az agyam, mondtam neki, hogy szeretném a nem itt készült leleteim eredetiét és az itteni leletim fénymásolatát megkapni, mondja, hogy majd az asszisztens odaadja. Asszisztens negyed óra után előkeveredik 2 db papírral (a parkolóórám már lejárt) kérdezem, hogy a többi? Azt mondja nincs több! Mondom neki, hogy már hogyne lenne! Min. 30-40 e Ft összegnyi lelet van náluk, majd mégiscsak előkerülnek. Még a HSG röntgenfelvételemet is visszakértem! És most én jelentem ki, ha még egyszer beteszem oda a lábam, akkor megeszem mindenki kalapját!!!!! :evil:
Bocsi
sonjus

Tapedli! :cry: Miért ment el a "kedvetek" a lombiktól? Amiatt voltál padlón októberben? És apa eredményei javultak azóta? Mert akkor hajrá spontán!
Sonjus! Uh?

Melcsi! Köszi a bíztatást! Anyudnak jobbulást!
Piskóta! Hasfájogatás miatt már nem aggódom, aranyos vagy! Marcipánnak szorítok!

Babimi! Szerintem is kérdezd meg a dokidat, hogy hogy számold a napokat!

Bettike! Hogyhogy nem kaptál beutalót egyszerre? Ezt nem értem...
És itt van Neked egy "mensitidőbenmeghozó" Drukk.

Pipi! Az király az a teszt! Majd kiveri a szemünket! :lol: Jó kapaszkodást a kispipinek!

Szilbeeeeeeeee! :lol:

Gaby! Köszi a cocát!

Áfi! Macskákkal cseperedve tuti átestél már rajta. Ne izgulj ám!

Erika! Nagggggggyon édes vagy! Köszi! Dokikukk 28-án.

Szirom! Neked privi megy magándoki ügyben.

Hú, Robcsi, de megilyedtem…aztán a végére megnyugodtam, hál’ istennek rendben vagytok. Köszi az örülést!

És drukka a mai további dokisoknak!

Kép
zölddisznó

Na itt vagyok!

Helyes csajok csak így tovább, úgy látom minden napra jut egy zebra!

Csikken! Egyértelműen erősödő csík! :lol:

Szilbee! Hurrááááááááááááááá!++++

Zöldi! Köszi! Szerintem azért nem adott most arra beutalót, mert itt úgy vettem észre, hogy nem nagyon nézik 2-szer a véreredményeket! Pedig úgy lenne értelme összehasonlítás miatt! Na mindegy egyenlőre, mert míg meg nem jön addig úgy sem tudok menni a 2. vérvételre! :twisted: És a görbém nem nagyon akarja, hogy megjöjjön! Bár ha a 16-17. napon egy tükrözést elvégzek pont jól néz ki a görbém! :lol:

Kép

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, hogy mi van Veletek! És ennyi jó hír!!!! Még jó, hogy benéztem!!! (otthon nincs net, ma jönnek megjavítani elvileg- nagyon remélem!!!)

Szilbee! Gratu! Fotót nem teszel?

Csikken, drukkkkkk!!!!! :lol:

Coca: ma nem teszteltél? :wink:

Velem minden ok, de semmi említésre méltó!!!

Kik a köv. tesztelők???

Pussssssssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: