A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!
Olvasgattam a meddõségi központokról. Nekem eddig a Budai Meddõségi Centrum szimpatikus. Biztos vagytok itt egy páran, akik ismerik. Milyen tapasztalataitok vannak?

Köszi
Kata
Vendég

AndiKép
Adok én neki, méghogy nõgyógyásznak ? Bár ahogy a jövedelmüket elnézem a fejem sem fájna, csak szemet kellene hunynom "a néhány matatás miatt". Az én dokim most is Spanyolba utazik, úgy, hogy kb. 2 hónapja volt síelni. Na de megérdemli, mert valóban jó doki.

GittaKép,ZsebyKép
Mi is novemberben cseréltük le a Suzukit egy nagyobbra,hogy legyen hely a trónkövetelõknek, de még keressük egymást a párommal benne, úgy kong az ürességtõlKép.

KarmenKép
A progi szuri mellé Utrogestant is kell szedned ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

VicaKép

Nahát milyen kicsi a világ ! Kár, hogy nem a másik topikban "futottunk" össze. Lehet, hogy téged ismerlek is, nem olyan nagy Dunaújváros és korban közel állunk.

GittaKép

Gondoltam rá én is, hogy bespájzolok, talán lefagyasztom az ondócskákat és alkalmas idõben csak elõrántom õket.Kép
A párom is nyugtatgatott, hogy nem minden gyerek követi a "tudományos" módszereket és lehet még két csíkos tesztem ebben a ciklusban is. Azért én nem vagyok olyan bizakodó.

Drukk megy mindenkinek !

Egcsi
egcsi

Lányok
Annyira jó olvasgatni titeket, olyan jó hogy ilyen bizakodóak vagytok.
Nekem egy hét múlva kellene (vagyis nem kellene) megjönnie de már drámázok. Eszméletlen milyen látomásaim vannak. Ez a lapos hõgörbe csak stresszel. Már bemagyaráztam a hasfájást is, pedig ha jól odafigyelek nem is érzek semmit. Ti is így stresszelitek egymást?
A hõgörbe beállításra van valamilyen gyogyi?

Cateye, Gitta
Induljon a pocak és autó "töltési" projekt akkor ezerrel!

Zseby
zseby

Szia Zseby!

Azthiszem hogy egycipõben járunk,nekem is kb.7-8-án kellene megjönnie és azthiszem hogy halucinálokKép
Nemvagyok normális,rosszul vagyok a szagoktól,most itt ülök a gépem elõtt és eddig megittam 1 liter narancs levet,egy pohár Colát és egy pohár almalevet annyira szomjas voltamKépKépKép
Olyan a hasam mint egy póké Kép

Tesztet még nemakarok venni mert ha veszek biztos negatív lessz tehát várok........................Kép

Alice
Alice

ZsebyKép
A hõgörbe a hormonok normális viselkedésénél automatikusan jó. Akinek nem jó, ott 100%, hogy hormongond áll mögötte. Ezt ugye gyógyszerrel tudják csak kikezelni, úgy, hogy stimulálják a tüszõérési fázisodat, így a luteális szakban is rendezõdnek a hormonok, de ennek támogatására is adnak progi injekciót vagy Utrogestant.
Ha babás vagy akkor már most 37 felett kell a hõdnek lenni. Lásd Bogár hõjét korábban, ahol a 3. szakban 37,3-37,4 is volt.

AliceKép
Mennyi a hõd ? Lehet, hogy valóban babás vagy ? A tüneteket viszont még korai lenne érezni, azok csak a kimaradt mensi után érezhetõek. DrukkolokKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok lányokéKép))))))))))

Elõször a jó hir: Este volt egy fura almom, reggel elmentem tesztet csinalni es ket csikKép))))))))) Elõször halvany volt mutatom a páromnak, közli, hogy felejtsem el ez semmi, aztan erõsebb lett, mire párom még mindig ragaszkodott hozzá, hogy semmit nem lát hiába mondtam neki, hogy múlt hónapban tényleg nem volt semmi de ez igenis valami, mert múlt héten nem volt tényleg semmi de ez igenis látszik. Szerencsére további egy perces szugerálásra a csik ugyanolyan lett mint a másikKép))))))))))))
Pedig még mindig fáj a hasam de az gyanús volt, hogy szurkál egy pontban én meg émelygek, de úgy voltam vele, hogy biztos csak bemagyarázom. De jövõ szerdáig csak kicsi az örömKép))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A dokim megint kitett magáért, közölte, a párom ne jöjjön be az ultrahangra mert úgyse lehet ott még semmi érdekeset látni! Gondolom a dokinak az én gyerekem csak egy a tizmillióból de azt azért megérthetné, hogy nekem talán mégsem. De mindjárt szét is nézek, ki mit ajánl.
Lányok, nagyon szoritok mindenkinek, remélem, mindenhol gyorsan összejön a babaKép

Dunaújvárosiak, van valaki aki még mindig ott él? Én már egészen eltévedtem a végére, hogy ki is származik innen.

Gitta köszönöm szépen hogy betettél a tablicskuba, remélem
hamarosan kap a nevem melletti hely egy babát. Ja és elrontottam, nem 3c hanem 4c.

Zseby ne stesszelj, egy csomó jelbõl úgy gondoltam, hogy jön a baba, de inkább az ellentátét bemagyaráztam magamnak, csak hogy ne csalódjak. Szerintem simán meglehet, és ne feledd neked már van is egy csöppségedKép Jövõ héten megyek Tiszaújba ha van kedved összefuthtunk

Ja és Gitta, a párom még nem a férjem, viszonylag friss kapcsolatKép de azt hiszem , nálunk szerelmesebbeket még nem láttamKép) Maximum a pont ilyen szerelmesKép

Nagyon szoritok mindenkinek
Egy naaaaaaaaaaagyon boldog Mese aki még igazán fel sem fogta, hogy mi is van
Névtelen

Sziasztok!Kép

MeseKépKépKép
Nagy-nagy gratula a két csíkhoz! Még csak pár napja jöttél és már babás vagy. Ez szuper!KépKépKép Összeházasodtok?

KarmenKép
Holnap meg tudod majd írni az eredményt? Nagyon drukkolok, hogy jó hírt hozzál!Kép

OrsiKép
Gratulálok a párod jó eredményéhez! Akcióra fel!Kép

AliceKép
Jók a jelek. Drukkolok!Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Sziasztok!

Cat!
Ez a 37 fok lehet, hogy mégsem teljesen kell, vagy csak Laura a kivétel? Elküldte nekem 2 görbéjét, és nini nem volt 37 fok a 2.fázisban. Csak amikor babás lett, akkor viszont már 37 volt és afelett. A Bogáréhoz is hasonló, neki ugye 36,7-rõl 37,1 volt napokig, végig. Laurának viszont 36,8 végig. Úgyhogy a hõ egyéni lehet, kell vérvétel, és akkor kiderül, de alapjában inkább nem szabad fûrészesnek lennie a hõgörbének, akkor jó, legyen egyszinten. Szóval mégiscsak az ív számít.
Szerintem Laura nem kivétel, mert inkább az a kivétel, ha alacsony a progeszteron és mégis lesz terhesség. Az õ hõjének alakulása viszont jó. Holnapra elhozza a babásat, akkor már többet fogunk tudni.
Kép
nikie

HihiKép, LauraKép épp most írtam a hõdrõl, remélem nem baj, holnap várjuk a babásat!
Nikie
nikie

Sziasztok LányokKép

KarmenKép
Holnap feltétlen írj. Már nagyon izgulok, hát még TeKép

OrsiKép
Ez szuper!!!!! Akcióra felKép

MeseKép
Húúú ez gyorsan mentKép Gratula a babához és növesztgesd a pocidat jóóó nagyraKép és most már nem is kell nászútKép

CatKép
Már régóta szeretném feltenni a hasznosba a babás görbém, de halvány dunsztom sincs hogyan kell, de Te annyira érted ezeketKép tudod olyan táblicsku formájában vagy valami ilyesmi. Hogy kell?

pusza
Bogár
bogár

NikieKép
Nem bajKép
Azért azt ne felejtsétek el, hogy progipótlás nélkül aligha maradt volna meg a babám.
A progiszintem nekem is kevés volt!!!

Puszi
Laura
Laura (laura2)

NikieKép
szerintem Laurának alacsony az alaphõje és ezért jó már a 37 is, ha babás (normál esetben a 36,8). Bocsi Laura, hogy így elemezgetünk!Kép A hõgörbénél tényleg csak az iv számítKép 2003.03.04-én (ha jól emlékszem) írtam meg ide a babás görbém, azzal is "garázdálkodhatsz" a hasznosban, ha akarszKép
és mi az, hogy fûrészes?
bogár

LauraKép
Amikor ilyen volt a hõd szedtél gyógyszert, és mégsem ment fel 37-re avval sem, csak amikor babás lettél. Igaz?
Persze biztos van olyan is, hogy 37 alatt van, aztán gyógyival pedig felmegy 37 felé. A vérvétel a mérvadó, inkább.

Köszi BogárKép
Felhasználom a görbéd, a Tiéd nagyon tökéletesKép
A fûrészes szót az elõzõ dokim mondta az enyémre, és nagyon megtetszett(de csak a szó, sajnos), mert változóak az értékek a 2.fázisban, mint a fûrész fogaiKép Kép De egy német honlapon is ezt a kifejezést használták.
Itt van egy régebbi gyógyszeres ciklusom:
Kép
nikie

Sziasztok!

Ezek a görbék engem is nagyon érdekelnek. Egyszerüen nem tudok kiigazodni a saját görbémen. Tutira volt ovulációm, pont ma 1 hete kaptam Profasit, szombatra 36,3-ról felment a hõm 36,8-ra, szedem a Duphaston 3*1-et, és mégsem megy feljebb a hõm. Nagyon idegesít. Szerintetek van így esélyem, vagy gyógyszerrel sem jó a progim?
Nikie! Megtennéd, hogy elküldöd nekem a clostis görbéidet, régebben láttam a profilodban. Köszi.
Mese Kép
Hatalmas gratula! Nagyon ügyesek voltatok, vigyázzatok magatokra!
Orsi Kép
Örülök, hogy jó lett a férjed eredménye. A következõ hónapban biztos kopogtat a gólya.
Karmen Kép
Nagyon fogok holnap délelõtt drukkolni! Amint megtudod az eredményt, írjál nekünk!
Csutkáról nem tudtok semmit? Úgy eltünt.

Betta
betta
Nagykozár

NikieKép,BogárKép

Szerintem is az a lényeg, hogy ne legyen fûrészes (ez nagyon tetszik nekem ez a szakszóKép), de azoknak akiknek 36,6-36,7 az alaphõje fel kell mennie 37-re!

Kíváncsian várom LauraKép babás görbéjét.

BogárKép
Otthon felteszem a görbédet a hasznosba.

Képzeljétek el én itt elemzem mindenki hõjét, és a sajátomat elfelejtettem mérni ebben a ciklusban.KépKépKép Szerencse, hogy még csak a 7. napon vagyok, így nagy csodák nem történtek. De lökött tyúk lettem.

CatEye

Cat
Kép
cateye

NikieKép
Ennél a görbénél nem szedtem gyógyszert, normál ciklusban volt ilyen. Tulajdonképpen egyáltalán nem szedtem semmit, csak egy hónapig Norcolutot, de az egy másik ciklus volt. Akkor ment fel 37 fölé, meg amikor babás lettem.
Vérvétellel is nézték a progimat 13,1 ng/ml volt ha jól emlékszem.
Laura
Laura (laura2)

Egy vicc jutott errõl az eszembe:

Mari néni a dokinál: Doktor úr, hogy is hívják azt a német férfit, aki elrakja mindig a cuccaimat ?
Doki: Arzheimer, Mari néni, Arzheimer.

Cat
Kép
cateye

CatEyeKép
Tetszik a viccKép
Sajnos teljes babás görbét nem tudok hozni, mert nem minden nap mértem (nem akartam stresszelni magam vele), de ami megvan belõle azt holnapra elõkerítem.Kép
Laura
Laura (laura2)

CatKép
Köszi, de épp most írt Nikie, rögtön utána, ahogy én neked, na szóval épp most mondtam neki is, mert a görbékrõl volt szó, hogy garazdálkodhat az enyémmel is a hasznosban.
(na ez most remélem követhetõ hozzászólás volt a részemrõlKép) De az a lényeg, hogy amit szerettem volna az teljesülKép és felkerül a görbe a hasznosbaKép
Mit érdekel téged a hõmérõ, én az elején soha nem mértem, elég a lényeges idõpontban tyukicaKép
puszika
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Sziasztok!
Múltkor olvastam, hogy Dorisnak megvolt a beültetése.Kép Tudtok Róla valami azóta? A Margitos topicban levelezgettünk régen, és én is nagyon szurkolok neki, kíváncsi lennék, mi újság van Vele!
Mihamarabbi babásodást kívánok minkenkinek!KépKépKép
Sziasztok:
Viki
vikici

Szép jó reggelt mindenkinek!

Mese!
Nagy nagy gratula! A párodat igenis vidd be az uh-ra, akármit is mond a doki! Meglátod, még ha nem is lát semmit, akkor is milyen kíváncsi lesz! Õt jobban fogja érdekelni, hogy mit lát, mint a dokit! Kép Tapasztalat! Ha meg nem tetszik a dokinak, ne törõdj vele! Kép

Kármen!
Drukkk! ?????????, Naaaaaaaa, mennyi a hsg? Jó sok ugye?

Lányok!
Nekem nagyon fura, hogy milyen hõkrõl beszéltek a ciklus elején. 36,3? Nálam már az az alsó csúcs, amikor leesik 36,6-36,7-re! Általában 36,8 szokott lenni. Ez most akkor nem normális? Viszont a ciklus utolsó 2 hetében felmegy akár 37,3-ra is több napig. Lehet, hogy nálam az a gond, hogy túl magas a hõm?

Üdv:
Gitta
gitta

Kármen!
Nem hsg hanem hcg! Még túl korán van! Bocsi!

Üdv:
Gitta
gitta

Szép jó reggelt lányok! Nagyon frissek vagytok!

Alice
Akkor izgi lesz a jövõ hét (is)! Szorítok neked!!!

Cateye
Dokihoz még azért nem megyek, mert ez az elsõ hónap, amikor hõmérõzök (azt is lehet hogy rosszul, mert szájban csinálom). Múlt hónapban pedig - de ezt biztos olvastad is -babagyanus voltam. Mivel végül csak megjött - pesszimista hozzállással - elkezdem a vetéléses rovatot olvasgatni. Ott írta valamelyik doki, hogy a hormonszint ilyenkor felborul, és gyakran a hõben így nyilvánul meg az "elsõ" hónapban, mint nálam. Már egyre nagyobb zavar van a fejemben.

Kármen
Mesélj!!!

Mese
Nagyon nagy gratula! Igen, igen találkozzunk!
Mikor jössz, minek, mikor tudunk talizni?
Itt az e-mail címem: erosneaniko@freemail.hu. Dumcsizzuk meg!

Zseby
zseby

Sziasztok!

Gitta legyszi javits az adataimon:
21 c 2 cn, es januartol mar a 28 evesek taborat gyarapitom.

Elore is koszi:

Galuska

KépKép
galuska

CatEye !

Szia sajna én nem mérem a hõmet,(már meguntamKépde majd kiderül hogy mi van.
Egyébként tegnap estére lelombozódtam egy kicsit ugyanis megjelent az arcomon a pattanás ami azt jelenti hogy meg fog jönni hamarosan.Képa hasam is fájt ígyhát majd legközelebb.
De azért még nincs minden veszve
ITT A NYÁR A NYAKUNKON :o:o:o:o ez felvidít egy kicsit

Puszi mindenkinek

Alice
Alice

sziasztok!

Zseby! Október közepén fogok babázni. Kép Már alig várom. Kép
Karmen! Remélem azért sikerült egy picit aludnod éjjel. Egyébként nem panaszkodhatom a hányingerre. Sosem volt nagyon vészes. Kép A hasam többet fájdogált. De olyan boldogan türtem, mint Te és mindenki más is fogja. Kép
Már én is nagyon várom az eredményed.
Gitta! Anyukámnak is aznap van. Kép
Cat! Megértelek. Kép Az autó pedig nem sokáig fog kongani, hidd el! Kép
Mese! Nagy-nagy gratula! És vidd be nyugodtan a párodat. Az enyém is megnézte a 31. napon a 4.2 mm-es petezsákot. Kép És nagy élmény volt neki is! Kép
Viki! Doris vasárnap fog tesztelni. Kép
Galuska! Sajnálom. Kép Néha irhatnál magadról is. Még mindig Finnország? Ugye jól emlékszem?

Andi
andi28

Sziasztok!Kép

Sajnos kevesebbszer mértem a hõmet a babás ciklusban, mint gondoltam. Így nem sokra mentek vele, de azért megírom azt a pár napot ami megvan.
12.cn 36,6
13.cn 36,3
16.cn 36,5
17.cn 36,6
19.cn 36,6
21.cn 36,9
22.cn 36,8
24.cn itt sem mértem, de ekkor kezdõdött egy pici barnázás, ami 2-3 nap alatt elmúlt
28.cn 37
30.cn 36,9
31.cn 37 nagyon halvány 2. csík
32.cn 37,1
Sajnos csak ennyi van meg belõle. A én elméletem szerint a 24-28. ciklusnapok között lehetett tüszõrepim, mert az kizárt a baba mérete alapján, hogy a ciklus közepén estem teherbe. Lehet, hogy az volt a baba szerencséje(és az enyém is), hogy korán teszteltem és így hamar megkaphatta a progipótlást. A barnázás a 33. cn-en újra elkezdõdött. A 40.cn-en voltam UH-n, akkor még nem volt beágyazódva a petezsák. Rá két hétre már látszott a baba, és akkor mondta a doki, hogy kb. 6 hetes a mérete(ebbõl a baba kb. 4 hetesnek számít, mert a ciklus elsõ napjától számítják). Ez volt jan. 29-én, ennek alapján a ciklus elsõ napjának dec. 18. körül kellett volna lennie és a baba fogantatása kb. jan.1. Ennek ellenére a ciklusom elsõ napja dec. 7. volt. Így a baba kb. a 25.cn-on napon foganhatott. Tehát a baba 10 nappal fiatalabb, mint a ciklusom alapján kellene. Na most aztán jól megkavartalak benneteket.Kép És ami még eszembe jutott, hogy végig azt hittem, hogy ebben a ciklusban nem volt tüszõrepim, mert a középidõtõl fájtak a melleim, ami lehet a tüszõrepi elmaradása miatt.
Az elõzõ terhességem is így foganhatott, mert a petezsák ugyanakkora volt, mind a két esetben(az egyik a 40. a másik a 41. cn-on volt).

KarmenKép
Már nagyon várom, hogy mi lett az eredmény. Drukkolok!!!Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

KarmenKép???
még nincs sehol?

ZsebyKép
Hüvelyben kellene, az pontosabb képet mutat.

pusza
Bogár
bogár

Bogár
OK! Jövõ hónaptól megpróbálom úgy. Bárcsk ne kellene majd próbálkozni, reménykedem. Ha viszont a jövõ havi görbém is lapos, spurizok a dokihoz. Nem akarok sokat várni, tudom nagyon türelmetlen vagyok. De hát ilyen vagyok, ti nem??? Dehogynem....

Zseby
zseby

Szép jó reggelt MindenkinekKép

Köszönöm szépen mindenkinek a gratulákat, de igazából azt hiszem nem sok múlt rajtunkKép

Zseby,
a munkahelyemmel megyek elküldöm ha ma nem is, de jövõ héten biztos a számom és megbeszéljük, hogyan tudunk találkozni. Nekem is még csak kedden kellene megjönnie de fáj a hasam meg émelygek egy kicsit, de nagyon örülük ezeknek a tüneteknek. Én bátran meg mertem csinálni a tesztet igaz hogy tudtam, hogy kb. már három hete volt tüszõrepedésem és reméltem, hogy már kimutatja. Bár belõttem magam elõtte hogy úgyse, biztos csak azért fáj a hasam is, mert meg fog jönni. Szerintem vágj bele a tesztbeKép
Andi
párom azt mondta, ha szeretném bejön, de nem ragaszkodik hozzá. Mikortól lehet hallani a szivhangját a babának? Meg szeretném most ezt az ultrahangot várni és ha biztos aztán szerintem úgyis választok másik orvost mert ez nem szimpi de viszont jó szakembernek tunik.
Laura
Igen perszeKép) Most megvárjuk amig biztos lesz és aztán gyorsan. Csak most nagyobb lakást is kellene venni, másfél szoba nemigen tünik elégnek. De ez nem panasz, boldog gondok ezek márKép)))

Pusz és drukk mindenkinek
Mese
Névtelen

LányokKép

Amit LauraKép írt azon elgondolkodva lehet, hogy nem is középidõben kell sokat akciózni ? Nagyon sok helyrõl hallom, hogy nagyon a ciklus elején, vagy a végén foganhatott, és nem középidõben. Ez miért van ? Mi errõl a véleményetek ?

KarmenKép
Már annyira izgulok, hogy 2 percenként jövök a netre nézni, hogy mi van! Remélem ikrek lesznek!!!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Gitta!
Nem baj, ha a ciklus elsõ felében nincs 36,3, a ciklusnak ez a része csak viszonyításképp kell a 2.fázishoz. Az a lényeg, hogy utána kb.0,4-0,5 fokos emelkedés kövesse max. néhány napon belül és ott is maradjon, ne legyen 2-3 tizedes ugrálás. Egyenletes feljutás, és ott is maradásKép

Laura!
Hõd nagyon érdekes, még a 22.cn-on is 36,8 volt, és a tüszõrepi pedig a kb.16-19.nap valamelyikén a hõ szerint. A 40.cn-on nem volt beágyazódva? Ha 2 hét múlva 4 hetes volt volt, akkor a 40.cn-on 2 hetes. Igen a 25-26 napon ágyazódott be, és megfogant elõtte 7-10 nappal, azaz a 16-19 napon kb, a hõ szerint is. Amikor beágyazódott akkor ment fel 37-re!

Karmen mizujs?

Nikie
nikie

Laura
És egyszerûen mondtad a dokinak hogy adjon progipótlást és adott?
Egyébként ha valaki nem tudja mennyi a progija de lehet hogy alacsony (de lehet hogy nem) akkor sem árt ha kap az ember?
Cinci

Kép
cinci

Lányok!
Van kedve valamelyikõtöknek eljönni a Papp Zoltán
Élet a megszületés elõtt: A magzat mint páciens elõadásra a BME-ben hétfõn? Tudjátok a Mindentudás egyeteme sorozatban most ez lesz, és kérdezni is lehet.
Itt lehet jelentkezni.
Infó
nikie

Lányok!
Van kedve valamelyikõtöknek eljönni a Papp Zoltán
Élet a megszületés elõtt: A magzat mint páciens elõadásra a BME-ben hétfõn? Tudjátok a Mindentudás egyeteme sorozatban most ez lesz, és kérdezni is lehet.
Itt lehet jelentkezni.
Infó
nikie

NikieKép
Bocs, de szerintem nem jól számolod. Ha mondjuk valakinek 28 napos normál ciklusa van, akkor a mensi elmaradásától számolva két hét múlva 6 hetes terhes, de ebbõl a baba 4 hetes. És ez nem a beágyazódás, hanem a fogantatás idõpontja vagyis a ciklus közepe. Ezért gondolom, hogy nálam a 40. nap a babának kb. 15. napja lehetett, és azért nem tudott még beágyazódni, mert nem volt jó a nyálkahártyám, és így nehezen tapadt meg. Pont a baba mellett volt egy bevérzés is. A 24. napi barnázás is azért múlhatott el, mert tüszõrepedés után biztos megemelkedett a progim.
BogárKépAndiKép
Nektek kijön a mensi alapján a terhességi hetek száma? Most, hogy van ez? Nektek hányadik cn-en volt mondjuk 6 hetes?
CinciKép
Nekem az elõzõ vetélés miatt egybõl adott a doki progit. Nem kellett mondanom. Csak annyit mondtam, hogy megint ugyanaz van, mint az elõzõ terhességnél, megvizsgált és egybõl felírta. Egyébként, nem árthat akkor sem, ha valakinek amúgy is jó lenne a progija.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

A megtermékenyülés az egy dolog, és a beágyazódás a másik, a kettõ között általában 7-10 nap telik el, de több is lehet. Vándorolhat többet is tudtommal.
nikie

CinciKép
Igen is mérjék meg az orvosok a progidat. Azért jársz oda. Szerintem normális helyen a progipótlást kérés nélkül adják, ha kell, ha nem. Én azonnal otthagynám azt a dokit, akinél kérni kell, és még ellenkezik is vele. Fõleg, hogy mennyi vetélés van progi hiány miatt, mint tudjuk.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CinciKép
Igen is mérjék meg az orvosok a progidat. Azért jársz oda. Szerintem normális helyen a progipótlást kérés nélkül adják, ha kell, ha nem. Én azonnal otthagynám azt a dokit, akinél kérni kell, és még ellenkezik is vele. Fõleg, hogy mennyi vetélés van progi hiány miatt, mint tudjuk.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CinciKép
Az már régen rossz, ha neked kell kérni a progit a dokitól. Azt hagyd ott. Fõleg vetélés után már alap, hogy a ciklus 2. felében adjon progipótlást, fõleg, hogy köztudott, hogy mennyi baba megy el emiatt. Ezt nem kell kérni, hanem adni kell.

Cat
Kép
cateye

Bocsi a sok hozzászólásért, de a gépem szórakozott velem. Eltûnt az elsõ hozzászólásom, ezért írtam egy másikat, de elõkerültek a régiek is.
Bárcsak mi is így szaporodnánkKépKépKép

Cat
Kép
cateye

Bocsi a sok hozzászólásért, de a gépem szórakozott velem. Eltûnt az elsõ hozzászólásom, ezért írtam egy másikat, de elõkerültek a régiek is.

Cat
Kép
cateye

Cat
Kép
cateye

Cat!
Nem jössz hétfõn? Már beszéltem egykét leányzóval, mindenki attól fél, hogy babatéma, és a tv közvetít. És? Nem érdekel. Miért számít ez? Nincs ránk írva, hogy nehezen jön össze a baba.
Nikie
nikie

NikieKép
Azért a 16-19. naptól a 40-ig csak beágyazódott volna, ha akkor fogan, nem? Az már több, mint 20 nap vándorlás lenne.
Laura
Laura (laura2)

"40.cn-en voltam UH-n, akkor még nem volt beágyazódva a petezsák." Biztos?
Mert ha "Rá két hétre már látszott a baba, és akkor mondta a doki, hogy kb.6 hetes a mérete(ebbõl a baba kb. 4 hetesnek számít), akkor ott volt a 40. napon is 2 hetesenKép
Hõ szerint is.
nikie

Sziasztok
Tudjátok, hgoy mikor közvetíti majd a tv ezt az elõadást? Engem is érdekelne, csak nem vagyok pesti.
Karmen, mi újság? +++
Adél, még mindig várom az a beszámolód az AVIVÁ-ról. Kép
Gigi
gigi1

Hol vagy KarmenKép
már reggel óta fûrkészlek. Én már tûkön ülökKép

LauraKép, NikieKép
Nem nagyon tudtam követni az eszmefutttatást.
LauraKép válaszolva a kérdésedre, mi a 14. és 15. napon voltunk együtt. Tehát nekem normál számítás alapján a ciklusnapjaimat átszámolva megkapom a hetek számát. Vagyis én a 6. héten -orvosilag számolva- a 43. napon voltam (mert ugye van mindig + 1 nap).
A doki egyébként azt mondta, hogy a megtermékenyülés a tüszõrepedés után 1-2 nappal történik.
Elég érzékeny lehetett a teszt, amit vettél, hogy már ilyen korán kimutatta a bébit (áltban az van ráírva a papírra, hogy a 10 napos terhességet mutatja ki).

Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

NikieKép
Biztos, hogy nem volt beágyzódva, legalábbis nem teljesen a doki azt mondta. Most néztem meg a születés-kalkulátort. A legutolsó UH alapján szept. 20-at mondott a doki a szülés várható idõpontjára. Így egy hét csúszás van, a ciklus elsõ napjához képest. Nekem az a lényeg, hogy megmaradjon és egészséges legyen a baba, az, hogy mikor fogant az már mindegy. Bár a születés kalkulátor szerint a fogantatás napja dec. 28. az pedig a férjecském születésnapja.Kép Akkor biztos volt akcióóó!Kép

BogárKép
A gyógyszertárban nekem azt mondták, hogy ez a legérzékenyebb teszt. A csík mondjuk nagyon-nagyon halványka volt. Nekem az 54. napon mondta a doki, hogy kb. 6 hetes, úgyhogy mégiscsak van eltérés jócskán.Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: